מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירקות ופירות בכל מיני צבעיםמיכל24/06/2009
שלום לדיאטנים,
פרסומי בריאות שונים מדברים על הכרח לצרוך פירות וירקות בחמישה צבעים לפחות, מידי יום.
ברצוני לשאול :
איזו כמות יש לצרוך מכל פרי או ירק בצבע כלשהו?
האם מספיק לאכול סלט ירקות עשיר פעם ביום כדי לקבל את הרכיבים הדרושים? (אם אין לי הזדמנות לאכול ירקות לאורך כל היום?)
מה צריך להיות היחס בין מספר הפירות למספר הירקות?
תודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכת ירקות מומלצת
טליה לביא25/06/2009מיכל שלום
שאלת שאלות מצוינות
כמה ירקות באמת צריך?
הצריכה היומית המומלצת של ירקות ופירות (יחד) היא 9 מנות לנערים וגברים, 7 מנות לנערות, לנשים ולילדים מגיל 6 ו-5 מנות לילדים עד גיל 6.
2/3 מהכמות צריכה להיות ירק וכ- 1/3 פירות
כמה ירק שווה מנה? (אחת האפשרויות)
100 גרם ירק חי
1 ספל ירק חי חתוך
1/2 ספל ירק מבושל
1/2 ספל מיץ ירקות
לגבי הצבעים. אין הכרח לאכול מכל הצבעים. זו המלצה מכיון שכל צבע מייצג חומר פעיל אחר או קבוצה של חמרים פעילים והגיוון הוא חיוני תרתי משמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדכאי תיאבוןנטלי23/06/2009
שלום,
רציתי לדעת אם יש איזה שהם מדכאי תיאבון טבעיים? או אפילו לא טבעיים שאפשר לקנות בלי מרשם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדכאי תיאבון
טליה לביא25/06/2009נטלי, לא ידוע לי על חומרים טבעיים כאלו או שנמכרים ללא מרשם, וטוב שכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטאז'מורן22/06/2009
אני לומדת כרגע מדעי התזונה ותהיתי, מה יהיו אפשרויות התעסוקה שלי במידה ואני לא עושה את הסטאז'?
ובאופן כללי, חוץ ממחקר, מה האפשרויות ללימודי המשך?
תודה רבה,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי המשך
צחי כנען28/06/2009ניתן להתקדם בכוון האקדמי למחקר בפקולטה לחקלאות או בריאות הציבור או מדעי הרפואה:אפידמיולוגיה, פיזיולוגיה וכו'.
בשנה האחרונה נכנסה לתוקפה חקיקה בנושא ייחוד המיקצוע "תזונאי/דיאטן" מי רשאי לטפל ובמה ובשנים הקרובות אני מניח שהדבר יאכף.
לכן כדאי לך לעשות כל מאמץ לסיים את הסטאז
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- B12יאיר22/06/2009
שלום
יש לי תוצאה של רמת הוויטמין - B12 -195 - הדעות חלוקות לגבי הצורך בתוספים !
ניסיתי של סולגר וגם של now והרגשתי לא טוב - אומרים לי שלא יכול להיות אבל הרגשתי כובד בראש ותחושה לא נעימה ,
האם כדאי לנסות חברה נוספת ?
נ"ב
אני נוטל "אנפרניל" ו"קסנקס" עקב "אגורופוביה" כמו כן אני מעשן (המוגלובין 18 )
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר B12
טליה לביא22/06/2009הספיגה של ויטמין B12 היא מורכבת יותר מאשר של כל הויטמינים האחרים
לכן נוהגים לתת השלמה שלו בזריקות או במקרה הנוח יותר בתוסף שאינו בבליעה אלא באמצעות מציצה מתחת ללשון. כך נספג הויטמין ישירות לדם, ולא דרך מערכת העיכול.
לפיכך, אין זה משנה כ"כ של איזה חברה אלא אופן הלקיחה.
לגבי התרופות שאתה נוטל, מומלץ להיועץ ברופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתית מים.מירב תהילה20/06/2009
שלום לאחרונה אני שותה הרבה מים ביום לפחות כמה כוסות ואפילו ביום ליטר בקבוק אני בחורה לחוצה ופחדנית ולכן שתיתי הרבה כי התחיל הקיץ לאחרונה אמא שלי הזהירה אותי מהרעלת מים ופתאום התחלתי לפתח כל מיני תסמינים של הרעלה .אני נורא מפוחדת ואובדת עצות מפחדת למות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגעי!!!!
minerva20/06/2009ליטר זה ממש לא הרבה, ואפילו לא מספיק.
צריך להגיע להרבה הרבה יותר מזה כדי שזה יזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתייה מספקת
טליה לביא22/06/2009מירב תהילה,
הקשיבי נא בשקט וברוגע.
היום, בכל פעם שתהיי בשרותים תציצי בצבע השתן שלך
אם הוא כהה זהו סימן שאינך שותה מספיק
אם הוא בהיר את שותה מספיק
אם את מבקרת בשרותים בתדירות של יותר מאשר בכל שעתיים סימן שאת שותה יותר מדי
הרעלת מים היא נדירה
שתי לרוויה ובעיקר סמכי על עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתיקים מלאכותייםמירב18/06/2009
שלום רב,
ברצוני לדעת איזה השפעות על הגוף יש למוצרים הדיאטטים המכילים ממתיקים למאכותיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתיקים מלאכותיים
טליה לביא22/06/2009היום קיימים המון ממתיקים מלאכותיים.
כל ממתיק שמשתשמים בו בתעשיית המזון אושר לשימוש ע"ס מחקרים שהוכיחו את בטיחותו.
למרות זאת, קיימות לגבי חלק מהם הגבלות כמות
כדי להגעי לכמות המוגדרת כמסוכנת נדרשת צריכה חריגה מאד, לדוגמא של כמה ליטרים של שתייה דיאטטית וכד'
כדאי מאדלגוון בסוגי הממתיקים.
אם את צרכנית של הרבה מוצרי דיאט, שימי לב לשמות הממתיקים המצוינים ע"ג האריזה, ובחרי להמתיק את השתייה שלך למשל בממתיק מסוג אחר.
כך לא תגיעי לכמות מצטברת גבוהה ממתיק מסוים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתיקים מלאכותיים ומוצרי "דיאט"
מירב24/06/2009שלום,
תודה על תשובתך, אך האם את ממליצה להימנע מצריכת ממתיקים מלאכותיים ומוצרי "דיאט"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, אינני ממליצה להימנע!
טליה לביא25/06/2009בכדי לשמור על משקל תקין ולהפחית בצריכת סוכרים, יש בהחלט מקום לשלב בתפריט גם מוצרי דיאט. הכל במידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות מצטברת של ממתיקים
ליאורה02/07/2009לדיאטנית שלום, האם כמות מצטברת של 3 ממתיקים שונים הינה בטוחה יותר מכמות מצטברת זהה של ממתיק אחד? מה ההיגיון בכך? הרי אם כל ממתיק עשוי להיות לא בטוח בכמות מסוימת, למה אותה כמות המפוזרת ב-3 ממתיקים בטוחה יותר? ליאורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיץ גזרדקלה16/06/2009
שלום,
האם מותר לחולה בסכרת סוג 2 לשתות מיץ גזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיצי ירקות ופירות לחולי סוכרת
טליה לביא16/06/2009שלומית שלום, תודה לך על השאלה המצוינת.
מי שסוחט ירקות או פירות למיץ באופן עצמאי יודע כמה פרי/ירק מכילה כל כוס. הרבה.
לגבי פירות, לא מומלץ לשתות מיץ פרי טבעי,למרות שזה טבעי, למרות תכולת הויטמינים הגבוהה, בגלל תכולת הסוכרת הגבוהה שיש בפירות באופן טבעי. סיבה נוספת היא שאכילה של פרי בשלמותו מעלה את רמת הסוכר פחות מאשר שתייה של אותה כמות סוכר ממיץ פרי. היעדר סיבים ועיכול מהיר תורמים לכך שהמיץ מעלה את רמת הסוכר בדם יותר במהירות.
לגבי מיצי ירקות, והגזר בינהם.
ירקות, כולל גזר, מכילים פחות סוכר מאשר פירות.
למרות זאת, כוסשלמה של מיץ גזר מכילה לא מעט פחמימות, והאינדקס הגליקמי (קצב כניסת הסוכר לדם) של מיץ גבוה יותר מאשר לאחר אכילה של אותה כמות גזר.
התשובה לשאלתך איננה ברמת האסור/מותר, אלא האם רצוי וכדאי.
שתייה של חצי כוס יכולה להיות מקום טוב בין היתרונות והיסרונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
דקלה19/06/2009תודה על התשובה. האם כשאוכלים משהו שומני בסמוך לשתיית המיץ, יורד האינדקס הגליקמי שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיובי בהחלט
טליה לביא19/06/2009ארוחה מורכבת, ולאו דווקא עם שומן, גם חלבונים מורידים אינדקס גליקמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בת 17, רזה, בריאה, בדרך כלל תזוליטל14/06/2009
אני בת 17, רזה, בריאה, בדרך כלל תזונתי טובה, לדעת הוריי אוכלת מהר.
לאחר אכילה הבטן בולטת מאוד (ללא כאב), ולאחר כשעה-שעתיים מתיישרת.
מה הבעיה אצלי ומה לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות לאחר ארוחה
צחי כנען14/06/2009תבדקי האם אותן תופעות קיימות ביום שאת אינך אוכלת פירות,ירקות וכל המזונות האחרים עם סיבים: לחחם מחיטה מלאה, אורז מלא וקטניות ליום-יומיים.
תחזרי אלינו עם תוצאות "הניסוי"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספר בתזונהרומי12/06/2009
שלום,
עם כל הניסיון שיש לכם הייתי רוצה לבקש שתמליצו לי על ספר טוב בתזונה, משהו שמבוסס על מחקרים..... תזונה למטרת ירידה במשקל, שילוב עם כושר, מה מומלץ לאכול בשילוב עם מה? למה למשל דיאטות שונות מביאות לתוצאות שונות?< במה זה תלוי? וכו'
אני סטודנטית שנה ראשונה במדעי התזונה והייתי רוצה להרחיב את הידע שלי בתחום תודה מראש
נ.ב
אם אתם לא רוצים לפרסם את שם הספר פה, אשמח לפנות אליכםם במייל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספרות מיקצועית
צחי כנען14/06/2009דווקא בגלל שאת בתהליך הכשרה אקדמית ומיקצועית תתני למרצים שלך להוביל אותך צעד אחר צעד בנבכי עולם התזונה. בכל נושא קיים ספר יעודי שהמרצים שלך ירצו שתלמדי לפיהם ועליהם גם תיבחני.
דרך אגב, הרבה מאוד חומר היום עולה בצורת מאמרים ולא ספרים דרך PUBMED (האם למדת ?)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחם קלאני11/06/2009
אני אוכלת תמיד לחם קל של אנג'ל "לחם שבעה דגנים קל"
והשבוע קניתי לחם אחר "לחם באלאנס קל" ההבדל הוא בקלוריות 43 בבאלנס ו34 בלחם דגנים פשוט בבאלנס יש קצת פחות שומן אבל יותר פחמימות , מה הכי כדאי? או שיש לחם קל אחר שהוא מומלץ?? או שבכלל עדיף לפעמים להחליף ב2 פריכיות?
זה חשוב לי כי אני אוכלת בין 4-6 פרוסות ביום במסגרת דיאטה, אורח חיים בריא, ללא פחממות מורכבות אחרות כמובן חוץ מירקות ופירות, או תירס לפעמים(קלח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הבדל משמעותי
צחי כנען14/06/2009במילא תמיד קיימת סטייה של כ 10% בין הכתוב לכמות בפועל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אני08/07/2009ואתה חושב שזה בסדר לאכול כמויות כאלה של לחם ? לפעמים זה קצת פחות
בת 22 1.54, שוקלת 45* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
אני10/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר גמור...
צחי כנען14/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבים תזונתייםורב כוהליםיובל המבולבל10/06/2009
בתור ספורטאי הומלץ לי לצרוך 30 גרם פחמימות לשעת פעילות מאומצת(רכיבת אופני כביש).
שמתי לב שברוב חטיפי האנרגיה כתוב (לדוגמא)-70 גרם פחמימות מתוכם 10 גרם סיבים תזונתיים ורב כוהלים.
או שכתוב 70 גרם פחמימות 10 גרם סיבים תזונתיים 3 גרם רב כוהליים.
שאלתי היא זו-
אני יודע שבסיבים תזונתיים למרות היותם פחמימות הם נטולי קלוריות והרב כוהליים הם סוג של סוכרוז בעל 2.5 קלוריות.
אז איך אני אמור לחשב את הפחמימות שאני צורך? האם בתוך 30 הגרם פחמימות
גם הסיבים התזונתיים חסרי הקלוריות והרב כוהליים נחשבים?
בתודה מראש -* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכת פחמימות בזמן אימון
צחי כנען14/06/2009אכן ההמלצה לצרוך 30 גרם פחמימות באימונים הארוכים משעה.
תאורטי לא נכון לאכול חטיף אנרגיה שיש בו סיבים ופחמימות רכ כוהליים (מלטיטול,סורביטול...)
אלא דווקא פחמימות "פשוטות" כמו משקאות המכילים סוכר, ג'לים יעודיים, משקאות איזוטוניים וכו'
הרבה אנשים בזמן רכיבת אופניים מסוגלים לאכול מזונות עם סוכר אבל גם עם סיבים כמו פירות יבשים אך למשל בריצה לא ניתן וההמלצה לאכול רק ג'לים/משקאות איזוטוניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבאלי10/06/2009
ד.נ. האם זה נכון, כפי שפורסם, שחלב (לא מוצרי חלב מוצקים) איננו טוב לאנשים בגיל מתקדם, הואיל והוא מזיק לתפקוד הלבלב? אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב לא פוגע בלבלב
סטודנט לתזונה11/06/2009שלום,
בספרות המחקרית אין שום אזכור שהוא לקשר אפשרי בין שתיית חלב לפגיעה בלבלב - בגיל מתקדם בפרט או בגיל כלשהו בכלל. הצגתי למרצה שלי, שהיא תזונאית די בכירה, את שאלתך. גם היא אישרה שאין לכך שום אחיזה במציאות. איפה קראת את הפרסום הזה?
אגב, שתיית חלב ואכילת מוצרי חלב דווקא נתפסת כחשובה במיוחד בגיל מבוגר. מחקרים רבים מוכיחים שצריכה קבועה ומשמעותית של חלב ומוצריו עשויה להפחית את הסיכון לאוסטאופורוזיס בפרט ולמחלות עצם ושברים בגיל מבוגר בכלל. זאת, משום שספיגת הסידן מהחלב משפרת במובהק את צפיפות המינרלים בעצם ואת תכולתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזלדני08/06/2009
הצריך תוסף ברזל ? פריטין 34 (33-266)!!! פה-יירון 111 (70-180) טרנספרין 210 (160-360).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך!
טליה לביא09/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכו ומתילימור07/06/2009
לדיאטנית שלום, היכן, מתי וע"י מי פורסם במאה הנוכחית מחקר שהוכיח שתזונה מאוזנת איננה מספקת את כל הוויטמינים והמינרלים הדרושים בגיל המבוגר? שנית, האם מחקר כזה, אם פורסם, הוכיח גם שנטילת מולטיוויטמין מספקת את הוויטמינים והמינרלים החסרים? לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן ומתי - שאלתי מ-7.6.09
אלי10/06/2009ד.נ. ובכן, מה תשובתך לפנייתי הנ"ל? לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזכורת - היכן ומתי
אלי14/06/2009ד.נ. מדוע אינך עונה לשאלתי? אלי לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אזכה
אלי19/06/2009מתי אזכה לקבל תשובה לשאלתי מ-7.6.09? שבוע טוב. לימור אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד לא קיבלתי תשובה על שאלתי.אני07/06/2009
הודה מאוד אם תוכלו לענות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלי יקרה הרגע שלחתי לך את תשובתי
טליה לביא07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רואה אותה...
אני07/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)