פורום אימון אישי, קואצ'ינג - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת פעולות אהובות לשעות הערב המוקדמות
    דניאלה
    31/05/2020

אני עובדת עד חמש בערב,כאשר אני חוזרת הביתה אני מרגישה ריקנות. אני אישה רווקה, גרה לבד ומחפשת פעולות שעושים טוב בשעות הערב המוקדמות כדי להתמלא פעולות בתוך הבית. האם יש לך עצה לתת לי? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דניאלה

ליאת יוגב
    31/05/2020

האפשרויות למלא "ריקנות",כדברייך, להתנדב ,ללמוד משהו שיעשה לך כייף , חוג,ספורט,השתייכות למתנ"ס,קבוצת ויצ"ו,מרכז קהילתי בעיר מגורייך או בעיר סמוכה,אין ספק,שאם תמלא ב-1 או 2 דברים מאלו שציינתי,תוכלי בהחלט להרגיש תחושת סיפוק רבה יותר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לקבל את עצמי? אהבה וקבלה עצמית
    דלית
    30/05/2020

ברצוני לקבל מידע על קבלה ואהבה עצמית. אני חשה שאני לא מעריכה את עצמי, חוסר ביטחון, כהתחלה ראשונית לפני טיפול שאני עומדת לקבל, איך אני יכולה לקבל את עצמי כמו שאני ולאהוב את עצמי עם הבדידות שאני חווה? אשמח לדעת.

הוספת תגובה

• דלית

ליאת יוגב
    30/05/2020

אני מניחה שיש דברים בחייך שבהם את יודעת שאת טובה בהם. חזקי זאת,כמו תחומי עניין,או צד יצירתי,צד אנושי ביחסים עם אנשים לעבודה, קחי תחום אחד שאת בטוחה בו ומכאן פתחי לעצמך עוד תחום . כשאנחנו יודעים שאנחנו טובים במשהו מסויים יכול בהחלט לחזק את בטחוננו הפנימי.. תמצית באך טובה לכך larch.. נסי להשתייך לקבוצה של אנשים,מתנ"ס ויצו או כל מקום שכזה בעיר מגורייך,כדי לפגוש יותר אנשים. מניחה שתוכלי למצוא קשרים. גם אם לא במיידי. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר איזון בעבודה ובבית - מה הכלים האפשריים?
    לאה
    27/05/2020

אני מרגישה חוסר איזון בכל התחומים. עייפות אנרגטית וריקנות. אשמח לכלי אחד לפחות מתחום האימון אישי, איך אני יכולה להגיע לאיזון אפילו מרגע זה שאני בבית? תודה רבה.

הוספת תגובה

• לאה

ליאת יוגב
    27/05/2020

לאט לאט כולם חוזרים לשיגרה המיטיבה,נסי למצוא איך למצוא תחומים שימלאו במידה מסויימת את הנשמה,גם שיחת טלפון עם חברה, יציאה מהבית,טיול בסביבת מגורייך להליכה למלא מצברים ולחדש אנרגיות נסי להגיע למטפל בתמציות באך,בטוחה שתוכלי להיטיב בהרגשתך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בריקנות

א.ח.ת בדרך שלך
    31/05/2020

ראשית הייתי מציעה לך בדיקות דם כדי להדוק שאין בעיה של בלוטת תריס או חוסר בויטמינים שגורמים להרגשה הזו. מעולם האימון, את נמצאת במודעות בכך שאת מרגישה ריקנות. אני חושבת שחסרה לך משמעות בחיים. כדי להגיע לכך נדרש תהליך, אשמח לאמן אותך לכך. בינתיים, פעילות ספורטיבית היא תרופה טובה לתחושת העייפות, התנדבות יכולה למלא אותך. בהצלחה 🙏🏻

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להיפטר מדיכאון ודפוסי חשיבה שליליים?
    שרית
    23/05/2020

רוצה להיפטר מדיכאון קל ומדפוסי חשיבה שליליים, איך מתחילים?

הוספת תגובה

• שרית

ליאת יוגב
    23/05/2020

הדרך להפטר מדיכאון קל,בעזרת תמציות באך- gorse,gentien,mustard אפשר להשיג בבתי טבע,או לפנות למטפל באזור מגורייך. דרך אחרת/נוספת לכתוב משפטי "אמונה" חיוביים,כמו אני אוהבת הרעיון ש... וכל משפטי להתחיל ב"אני אוהבת הרעיון,של מה שחשוב שיקרה לך ולקרוא שוב ושוב. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך הופכים חשיבה שלילית לחיובית
    אורלי
    19/05/2020

אני עובדת כבר כמה שנים. היום היה לי יום לא טוב בעבודה,היה לי ריב עם מישהו ששייך לעבודה. אני יושבת בבית כל היום וחושבת שלילי. אולי יפטרו אותי כל מיני מחשבות כאלה. רציתי לדעת איך הופכים חשיבה שלילית לחיובית,אופטימית,שמחה.

הוספת תגובה

• אורלי

ליאת יוגב
    19/05/2020

ראשית, ידוע שיש כח רב לתת מודע,תאמיני ותכניסי לתת מודע שלך,שאין ספק שאת עובדת נפלאה ולכן את ממשיכה לעבוד!! כתבי לעצמך על דף;- אני אוהבת את הרעיון שעובדת במקום... אני אוהבת את הרעיון שכל יום מהנה מחדש בעבודתי ועוד ועוד,מלאי דף כשכל משפט תתחילי "אני אוהבת הרעיון" קראי שוב ושוב במהלך היום, בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיכולוגיה חיובית ומדעי האושר אימון אישי
    חגית
    14/05/2020

שלום רב.
    אני מתעניינת בפסיכולוגיה חיובית ומחפשת טיפים למגבירי אושר ביום יום.

תודה רבה

הוספת תגובה

• חגית

ליאת יוגב
    14/05/2020

פחות יודעת להשיב על בקשתך,אך כן אוכל לומר שכל מה שנמצא לנו בתת מודע משפיע על חיינו ועל המציאות שמקבלים לחיינו.. אם תרצי לשוחח על כך אשמח ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגבירי אושר

א.ח.ת בדרך שלך
    18/05/2020

היי. הנאות רצופות יספקו לך אושר. חיים עם תכלית יספקו לך אושר, תחביב או עיסוק או התעסקות במשהו שימלאו את התחושה של הריקנות יספקו לך אושר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לרתום ילד מתבגר ללמידה
    אוריה
    02/05/2020

שלום
    בני בן 13 ילד טוב תלמיד טוב באופן כללי.
    בשנה האחרונה למרות הדרך שהקניתי לו, שקודם לומדים ורק אח"כ פוגשים חברים, הוא לא מקפיד על למידה כפי שהיה בעבר, ואם אני לא אומרת לו שוב ושוב ללמוד לא ילמד... מה אפשר לעשות?

אציין שבעלי לא לוקח חלק בתחום זה ואף הסכים מס פעמים שיבלה ורק אחכ ילמד.
    בני ילד חכם שעד עתה היה משתף פעולה.
    ידוע לי שגדל ודברים משתנים אבל איך אני יכולה מבלי לריב איתו לרתום אותו ללמידה?

מה עליי לומר לו? במיוחד שיש לו אח בן 6 שעולה שנה הבאה לכיתה א ואני לא רוצה שתהיה לו דוגמא רעה...

הוספת תגובה

• אוריה

ליאת יוגב
    02/05/2020

לפי דברייך,נראה שאת צריכה לאורך הדרך "לדרבן" את בנך ללימודים,לא תמיד בהצלחה כאנחנו "יושבים להם על הראש", חשוב לדעת שגיל ההתבגרות וא שלב מאד חשוב גם לחיי חברה והתנסויות כאלה ואחרות.. אפשרי זאת ונסי להעביר לבנך,האחריות והרצון ללמוד,גם אם ירד בציוניו מעט (זוהי תקופה שבה המסגרת קצת מתרופפת-קורונה).. תאפשרי גם וגם ומאחר וציינת שבנך ילד חכם,יגיע יום וידע לבד לנווט עצמו ולהבין חשיבות הלימודים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ניתן לעשות כדי להוציא בחור שאני מאוהבת מהראש?
    תמר
    01/05/2020

אני מאוהבת במישהו יש לי רגשות עזים אליו, רק מסיבות מסוימות אני לא יכולה ואין לי את האפשרות ליצור איתו קשר. גם יש לו מישהי אחרת. אבל גם עם זה הוא לא יוצא לי מהראש. אני לא רוצה לקלקל את היחסים עם חברתו, ולכן אני לא שולחת הודעה בפייסבוק ולא מתקשרת אליו. אני מחפשת הסחת דעת איך להוציא אותו מהראש.

בברכה
    תמר

הוספת תגובה

• תמר

ליאת יוגב
    01/05/2020

חשוב להבין שהתאהבות לא ממומשת היא מאד מתסכלת,שבעצם לא מקדמת לשום מקום,זה מוכיח שאת מאד בשלה ומוכנה לאהבה.. (לא ציינת את גילך), אך חשוב לפנות ולשים אנרגיות לכיוון שיכול לקדם אותך וחלילה לא לתקוע.. נסי להכנס לאתרי הכרויות או אפליקציות שקיימות. יש תמציות באך- מומלצות למצבך. Walnut honeysuckle. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליאת יקרה שאלה שחשובה לי
    רינת
    22/04/2020

קודם כל אני שוב מודה לך על התמיכה כל הכבוד שעזרת לי בפורום זה לא מובן מאליו שאפו. רציתי לשאול עם את מכירה ספרים או אתרים באינטרנט למרות שזה לא פורום פסיכולוגיה או משהו כזה ודרך אגב אני מקבלת טיפול נהדר ומרגישה יותר טוב. בעזרת השם אני מקווה שימשך בעתיד.אני מחפשת אתר או ספר לעזרה עצמית כדי לטפל בעצמי לבד גם בבית. עם במקרה את יודעת אני אשמח מאוד עם תוכלי לתת לי מענה לגבי זה כמובן עם את מסכימה זה מאוד חשוב לי. אני מודה לך מקרב לב שולחת לך ולמשפחתך ולכל עם ישראל חיזוק בימים אלה ובריאות

הוספת תגובה

• רינת

ליאת יוגב
    22/04/2020

אשמח לייעץ לך,אפשרות טובה לספר- כוחו שלהתת מודע,אפשרות נוספת היא להיעזר בתמציות פרחי באך שמחה שאת יותר בטוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח למענה אחרון

רינת
    23/04/2020

תודה ליאת יקרה סוף שבוע מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת יקרה בוקר טוב אשמח לשתף אותך
    רינת
    25/03/2020

הייתי בפגישה ראשונית בטיפול, והייתה ממש פגישה טובה. אבל לצערי היא אמרה לי בשיחה שייקח עוד המון זמן עד שאבוא להתחיל את מה שקבענו לעשות בטיפול. בינתיים אני יושבת בבית בבדידות אין לי עם מי לדבר כל הזמן באינטרנט לבד ויש איזה מישהו מהעבר שאני פשוט נכנסתי לפייסבוק שלו והתחלתי שוב לפתח רגשות כלפיו. אימא שלי פוחדת שאתקשר אליו כי עברתי כבר משבר איתו בעבר אבל הפעם שכתבתי לו הוא ענה לי פעם אחת אני קצת אובססיבית אליו חושבת עליו בלי סוף כתבתי לו היום עוד פעם לפייסבוק ואני פוחדת שהוא לא יענה לי וזה יכניס אותי לדיכאון עם הוא לא יענה. אין לי בן זוג אין לי ילדים אני מחכה לטיפול ומי יודע מתי זה יקרה בגלל הקורונה גם ככה הקורונה מדכאת אותי נורא ובמיוחד הבדידות בגלל זה אני אובססיבית לבחור הזה וממש מרגישה רגשות אליו. בבקשה ליאת יקרה זה באמת עזרה אחרונה שאני מבקשת אני ממש אשמח עם תסכימי לענות לי פעם אחרונה ולתת לי עצה בקשר לבחור אני לא יכולה להיפטר מהמחשבות עליו ולהיכנס לפייסבוק שלו אני מפחדת שעם אתקשר אתאכזב וגם אימא שלי עומדת על זה שלא אתקשר היא יודעת על מה היא מדברת אנא בבקשה עם את מסכימה מבטיחה שזה פעם אחרונה איך אני פותרת את הבעיה הזאת? קשה לי להשתחרר ממנו.תבורכי

הוספת תגובה

• ליאת יקרה אני בדיכאון בגלל שאנחנו כבר לא בקשר

רינת
    25/03/2020

למרות המשבר שקרה לי איתו בעבר. אבל מה אני יעשה בגלל הבדידות כרגע ואי אפשר לצאת וכרגע אני לא יכולה לפנות למטפלת שלי קשה לי אני ממש אובססיבית אליו,בבקשה עם יש לך עצה קטנה באמת תבורכי אין לי את מי לשתף ולדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת

ליאת יוגב
    25/03/2020

אני בהחלט מבינה את תחושת הבדידות שלך,כשגם החופש שלנו נלקח.. אני מניחה שאמא שלך יודעת באיזה מידה נפגעת מהבחור בעבר,לכן היא מציעה לך שלא לחדש הקשר. יתכן שהיא צודקת,לא כדאי לחזור לאנשים שפוגעים בנו.. פייסבוק = אפשרויות להכיר אנשים,מאמינה שיש אנשים רבים במצבך,שמחפשים קשר עם העולם החיצון,בעיקר בתקופה זו.. נסי הכלי הזה (פייס),לתקשר עם עוד אחרים ,אולי כדאי לכתוב פוסט ובכמה מילים (לא יותר מדי),את הרגשתך בעניין הבדידות,מאמינה שיגיבו לך ומכאן תוכלי להמשיך קשרים.. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צער וייסורים בגלל ילד שמסרב להשקיע בלימודים
    אורי
    19/03/2020

בני בכיתה ז
    ילד חכם תלמיד מצטיין
    אני מתמודדת איתו לבד בכל הקשור לחינוך ללימודים.

לאחרונה החל לזלזל יותר וירד בציונייו. אני מבקשת שילמד והוא מסרב מה שגורם לי ייסורים וצער .
    היום בקשתי שיתרגל מס תרגילים ורק כשראה שיפסיד דבר מה שרצה שאקנה לו, פתר מס תרגילים.
    ממש התפרקתי ובכיתי כל היום התחננתי והוא סרב.

איך להתמודד עם הזלזול שלו ושלא ארגיש יותר צער וייסורים?
    מה עליי לעשות.
    הוא מאד חכם ויכול להגיע רחוק וגם חולם להיות מדען.
    מה לעשות כדי שלא אחלה מעצבים?

אציין שיש לי ילד בן 6 שעולה לכיתה א ואני כמעט ולא מתייחסת אליו, מה שלא מקובל עליי אבל זה מה שקורה.
    איך להתמודד עם הגדול שלא ארגיש כאלו ייסורים ושאוכל להתייחס לקטן?
    ממש נואשת.
    בעלי לא עוזר בכלל.

הוספת תגובה

• אורי

ליאת יוגב
    20/03/2020

ראשית, את מציינת שהילד שלך חכם, משום כך, לטעמי צריכה לנסות ולהוריד לחץ ממנו, כמו לומר, מאחר וקיים פוטנציאל, נכון לך לנסות ולהפוך את גישתך, כפי שציינת "את לחוצה מהמצב",כמו גם מנסה כל דרך שבכל זאת ילמד, לדעתי, נכון לאזן דרישותייך,כמו גם תשומת הלב, שמופנית אליו ופחות לבנך הקטן.. מניחה,שכשפחות תלחצי ופחות תשימי הפוקוס על הבן הבכור ותאזני גם את הגישה,גם את תגובותייך סביב העניין וגם היחס לבן הצעיר (יותר תשומת לב לבנך הצעיר), תוכלי לראות תוצאות, (לא רחוק היום), קחי בחשבון שבגלל המצב ,כיום ,כולם מרגישים סוג של חופש מלימודים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשייה חיובית בתוך הבית להתמודדות עם לחץ
    רינת
    13/03/2020

הציעו לי עד הטיפול שהולך להיות לי בגלל הלחץ שלי ודרך אגב אני כן שומעת את כוחו של התת מודע וזה ממש עוזר והטיפים הנהדרים שנתת לי והעידוד כל הכבוד. הציעו לי בנוסף לעשות עשייה חיובית ולא להתעסק יותר מידי במחשבות על הטיפול. רק באמת אם את מסכימה ובאמת זה השאלה האחרונה ומקווה שבאמת לא תכעסי אבל פשוט כמו שכתבתי לך אין לי למי לפנות. כדי להסיח את הדעת אין לי חשק לצאת החוצה עד הטיפול כך אני מרגישה. רציתי לשאול איזה עשייה חיובית בבית בתוך הבית אני יכולה לעשות בנוסף להרצאות שהצעת לי והעידוד מה כדאי לי לעשות מבחינת עשייה חיובית כדי להרגיש יותר טוב בנוסף? אשמח בתוך הבית מה לעשות? באמת מכל הלב זה באמת פעם אחרונה שאני כותבת לך כי אחר כך אני כבר הולכת לטיפול. אם תסכימי ממש אודה לך תבורכי מכל הלב ומאחלת לך בריאות עם מה שקורה במדינה ומאחלת לך סוף שבוע מקסים ושוב ממש תודה

הוספת תגובה

• רינת

ליאת יוגב
    13/03/2020

קריאת ספר טוב,מחשב,טלויזיה,נטפלייקס/סדרות. אפיה ועוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת יקרה סליחה על ריבוי השאלות אבל אשמח לשאלה אחרונה
    רינת
    06/03/2020

אני מאוד אודה לך אם תוכלי לתת לי עצה לגבי אתרים או ספרים בנושא האימון האישי לגבי הורדת לחץ או מחשבות שליליות שאוכל לעזור לעצמי לבד עד הפגישה הראשונה שתהיה לי לגבי הטיפול כמובן אם תסכימי. אני ממש אודה לך על זה את תעשי מצווה גדולה בשבילי, כי אין לי עם מי לדבר או לפנות עד הפגישה. אני ממש אודה לך על זה את תעשי לי שמחה בלב ותקלי עלי. ליאת יקרה אני מקווה שתסכימי לעזור לי בפורום לגבי זה תבורכי אני מאחלת לך שבת נפלאה סוף שבוע נפלא והמון תודה ואני מודה לך על כל התמיכה שאת נותנת לי בפורום

הוספת תגובה

• רינת

ליאת יוגב
    06/03/2020

נסי לבדוק ספר הנקרא-כוחו של התת מודע של ג'וזף מרפי.. תבדקי באינטרנט - שירי אליהו ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מכל הלב ליאת אני מאוד מעריכה את זה

רינת
    06/03/2020

תודה על התמיכה מאחלת לך סוף שבוע נפלא תבורכי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת עניין חדש תחביב פרויקט או עיסוק מחוץ לעבודה
    מאי
    05/03/2020

שלום רב, אני בת 43, ויש לי חיים מלאים ומספקים. ועדיין לאחרונה אני חשה שצריכה "למצוא" או להמציא את עצמי מחדש. אני מרגישה שפועלת מכוח האינרציה ושכבר אין לי את אותה התלהבות ומוטיבציה שחשתי בעבר בעיקר כלפי העבודה שלי. אני מרגישה שזה "מוריד" לי בכל ההיבטים, וגם "נפלתי" לצערי לאכילה רגשית מוגזמת... אבל אני גם יודעת שאין לי אפשרות בעתיד הקרוב להחליף עבודה חשבתי אולי לנסות למצוא לעצמי תחביב/ פרויקט/ עניין נוספים לשעות הפנאי כדי לאזן ולהמתיק את ה"באסה" אבל אני ממש לא יודעת היכן להתחיל... כל קצה חוט או רעיון יתקבל בברכה. תודה!

הוספת תגובה

• מאי

ליאת יוגב
    06/03/2020

אפשרויות שבהן תוכלי ל"מלא" עצמך- התנדבות,השתייכות למתנ"ס/מרכז קהילתי באזור מגורייך,שם תוכלי להכיר עוד אנשים,כמו גם להרשם לחוגים,ספורט או ללכת ולשמוע הרצאות.. אפשרי ללמוד משהו מרענן הכוונה לאו דוקא לימודים אקדמאים.. בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקלה על חרדות לקראת טיפול נפשי ראשון
    רינת
    05/03/2020

ליאת יקרה אשמח אם תוכלי להקל עלי.
    עוד שבועיים אני מתחילה טיפול נפשי. אני חשה בגלל זה מצד אחד שאני רוצה שיעזרו לי ומצד שני יש לי חרדות לגבי הרופא שצריך לקבל אותי. אני לא מכירה אותו אני לא יודעת איך הטיפול הולך לקרות מה יעשו לי בטיפול זה פגישה ראשונה ויש לי לחצים איומים ומחשבות מעצבנות לגבי זה המשפחה החליטה לשלוח אותי כיוון שאבא שלי במצב גרוע יש לו מחלה קשה. רציתי ממש לשאול ואשמח אם תוכלי לעזור לי ואני מאוד אברך אותך על זה איך אפשר להקל עצמי עד הפגישה הראשונה אם הרופא יש לי פחדים נוראים מנסיון העבר ואשמח לעידוד ועצה של פעולה קטנה בלי לצאת מהבית או שתי פעולות קטנות כדי שאוכל להישאר אופטימית ושמחה עד הפגישה. אין לי למי לפנות כרגע מטעמים אישיים לא לרופאת משפחה לא לאחים שלי אני מסוכסכת איתם וגם ככה אימא שלי במצב לא טוב בגלל אבא שלי. יש לי קצת קרע משפחתי ואני ממש בחרדה מהמקום הזה שאני הולכת אליו מהטיפול הנפשי הזה אני צריכה להיאבק אם ההרגשה בתוך תוכי וזה קשה. אני לא רוצה לכתוב לפורום פסיכולוגיה או כאלה לכן אני פונה אליך אשמח ממש לתמיכה ועידוד. רק דבר קטן אם כל הקרע המשפחתי אמרו לי שאני הולכת לדבר טוב יותר אבל אני ממש בחרדה.

אני אשמח למענה מהיר אם תסכימי ואודה לך מאוד תבורכי ומאחלת לך יום נפלא וסוף שבוע נפלא

הוספת תגובה

• רינת

ליאת יוגב
    05/03/2020

ראשית,נפלא שקבעת פגישהכדי להיעזר,ראי זאת כזכות ולא כמשהו העלול להלחיץ/להפחיד וכדו. שנית,כל מה שמכניסים לתת מודע שלנו קורא,לכן "שכנעי" עצמך שמכאן הולך להיות רק יותר טוב,כתבי לך בדף הצהרה ובה תכתבי אני איוהבת הרעיון שמצבי הנפשי הולך ומשתפר. אני אוהבת הרעיון שהיחסים בתוך המשפחה הרמוניים ועוד משפטים חיוביים מלווים באמונה שלמה שהדברים מסתדרים.. קראי שוב ושוב.. יכולה גם לקחת רסקיו ובהחלט עשוי לעזור. בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה