פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    אמא
    22/06/2009

שלום לכולם,
    בני בן 7.5 הילד השני מבין שלושה, אחות בכורה בת 9 ותינוק בן 5ח' מאז ומעולם אהב להתלבש בבגדי בנות לשחק בבראץ ברבי ולהעסיק עצמו התחומים הנחשבים "נשיים".
    כעת מגיעים אליו חברים מביה"ס ולהם הוא מציע להתלבש בבגדי בנות ןכן'...מה שגורר תגובות רבות ומגוונות, בטיול ביה"ס בקש לקחת תיק של אחותו עם פיות נסיכות נצנצים וחששתי שהילדים בביה"ס לא ילעגו לו והצעתי לו תיק גדול יותר...
    ראשית רציתי לדעת לגבי גיבוש הזהות המיניתבאיזה גיל? ומה חלקי (אמא, אב ומשפחה) בעיצובה?
    שנית, אם אכן ישנן לילד נטיות איך לנסות ולהכין אותו לעולם שבחוץ, הרי לא כולם יקבלו זאת בהבנה כמו משפחתו, וחשוב שידע כי עלול להתקל בתגובות מכוערות.
    שלישית בשיחה שהיתה לנו טען כי הוא בן ורואה עצמו כזה.
    איך אוכל לעזור לנו ולילד ? איך אוכל לדעת כי זוהי נטיותו באופן מוחלט? לאיזה איש מקצוע עליי לפנות?
    אשמח לקבל הצעות הפניות ותגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• אימא

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/06/2009

אין לי תשובה אמיתית. הוא בגיל הנכון לחפש תני לו לזרום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבולבלת
    מישהי
    18/06/2009

שלום ..
    יש לי בעיה שהתחילה להטריד אותי בזמן האחרון
    אני בת 17 ויש לי חבר שנה וחצי , אנחנו מאד אוהבים אחד את השני ואני אפילו לא חושבת על פרידה.
    אבל שמתי לב שהתחלתי להימשך לגוף הנשי בגיל 16 ..
    לפני זה לא חשבתי אפילו על זה והתרחקתי מהנושא הזה בכלל
    אני מפנטזת על נשים לעיתים קרובות (אך גם על החבר שלי)
    אני גם מאוננת לעיתים תקופות מהסיבה שאני לא יכולה להגיעה לאורגזמה כמעט אף פעם בקיום יחסי מין .
    אני נמשכת לחבר שלי , אף הפנטזיות שלי מטרידות אותי..
    האם אני דו מינית? אני יודעת שאני לא יכולה לדעת לפני שאני מתנסה (לא התנסתי עם נשים אף פעם)
    אבל לאור המערכת היחסים שיש לי אני גם לא יתנסה (אני לא יבגוד)
    לפעמים אף אני מפנטזת על קיום יחסי מין עם אישה וגבר באותו הזמן
    אולי זה רק מהרצון להתנסות במשהו חדש?
    או אולי זה מטראומה מהעבר? (הייתי מנוצלת מינית ע"י 'חבר' במשך 4 שנה מגיל 12 עד 16)

אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/06/2009

אדבע שנים "השתמשו" בך תחת הכותרת ניצול. את גם מינית איתו אבל לא גומרת.
    נשמע שאת נמשכת לגוף של נשים צעירות ,גם את כזאת. וזה טוב לך לאונן, רק שם את מגיעה לפורקן.
    בכל הערפל הזה יצא לך פעם להשתמש בקשר טיפולי, לסדר את הבילבול?
    נדמה לי שזה כדאי לנסות. לפחות קשר אחד בו ה"ניצול" עם גבולות ברורים ואפשר להפיק ממנו. תועלת לעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות לפטיש
    אבי
    16/06/2009

שלום רב,
    אני בן 30 עוד מעט ועומד להינשא בקרוב.
    כל הלחץ הזה של החתונה הביא אותי למפגש התמודדות פנים מול פנים מול הבעיה שלי, וקבלתי רגליים קרות לקראת החתונה.
    עוד מילדותי אני מכור לכל העניין של foot fetish
    ומוצא עצמי פעמים רבות מביאני לסיפוק מול סרטונים בנושא זה.
    אני נמשך לרגלי נשים וזה מאוד מפריע לי בחיים
    אני גם נמשך לרגלי זוגתי, אבל פחות. הן לא בדיוק הטעם שלי.
    חברתי מספקת לי הנאה מסוימת הקשורה לFETISH אבל לא תמיד אני נמשך ורוצה לקיים איתה אותו ומעדיף לצפות בסרטונים
    אני אוהב את חברתי, נמשך אליה, ונהנה לקיים איתה יחסי מין
    הפחד שלי זה לאבד אליה משיכה וכן פחד שלא אוכל ליישם איתה את ה FETISH מפאת חוסר משיכה לרגליה בעתיד.
    יכול להיות ש FETISH מסוג זה גורם להפרעה ביצירת פתיחות רגשית?
    האם אני יכול להתחתן ובכל פעם שארגיש צורך בFETISH שהיא לא תוכל לספק אלך לצפות בסרטים?
    או שעלי להלחם עם התופעה
    כשניסתי להלחם הגעתי למצב שמרוב שאני צריך את זה ולא יכול לספק את עצמי התחלתי להסתכל על רגלי נשים אחרות
    מה שפוגע לי בקשר הנוכחי.
    אני חושב שמטרתי בחיים זה להגיע לפתחון רגשי כזה חזק עם בת זוגתי כך שהוא יגבור על הצורך ב FETISH.
    אגב, לא קבלתי יעוץ פסיכולוגי מעולם.
    אני רוצה להתמסד ולהקים בית אבל פוחד לאבד משיכה.

תודה
    אבי

לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לפטיש

הוספת תגובה

• אבי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/06/2009

אתה נהדר בהתנסחותך ובחרדת בדידותך עם הפטיש שלך. זה נכון ,כמו שאתה מתאר הפטיש וחברתך מתחרים. סיפור הפטיש יצירתו וההיסטוריה הפרטית שלו ראויים לעיון מעמיק. שים לב לכותר על "עץ הדעת" . זה הדבר הראשון, ההתגרות הראשונה. המציצנות הראשונה שעליה לא נענשת כשהתגרית.
    אל תילחם בתופעה כי כמו שגילית תיכשל. שים לב שהפטיש קשור ישירות בהתגרות ובפורקן אך הוא בנוי על "ריחוק" מקשר אנושי חם ואמיתי. כלומר הוא אולי "שיא" המחרמנות אך אותו זמן הוא גם "שיא" הבדידות.
    יופי שאתה משתף אותה. היא לא בתחרות על הרגליים הכי הכי. אין לה סיכוי כי יש לה גם פנים ושם.
    רוצה ייעוץ וטיפול יותר מובהק פנה למרפאתי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמכרות לפטיש

אבי
    18/06/2009

שלום מאיר
    תודה על התגובה
    איך ניתן ליצור איתך קשר ?

מעולם לא הצלחתי להכנס למערכת רגשית עמוקה וזה בגלל דברים עקרוניים שהפריעו בבנות הזוג
    ויצרו לי חסימה, חרף העובדה שהיו להם רגליים מושלמות מבחינתי והייתי שקט מבחינה זו
    כעת המצב הוא הפוך, אופי הבחורה והמראה שלה בסדר מבחינתי
    טוב לי וכיף לי להיות איתה אך איני מצליח להתאהב בצורה עמוקה
    אתמול כשחשבתי על חתונה איתה התחילו לי כאבים בחזה שליוו אותי כל היום
    מה שהרגיע אותי זה שאמרתי לעצמי שלא תהיה חתונה כל עוד אני לא שלם ב 100%

האם סוג זה של FETISH יכול להגביל לי את היכולת ליצור פתיחות רגשית ולהתאהב?
    יכול להיות שפשוט ארוסתי לא מתאימה לי ואנחנו צריכים להפרד ואני סתם מכניס את עצמי למאבקים פנימיים מיותרים
    מה אני צריך לשאול את עצמי כדי לדעת שהיא מתאימה לי?
    הרי אוסף של תכונות טובות גם הן לא גורמות לי להתאהב

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בכלל לא פטיש! אתה מתוסכל ממערכות

עדן
    19/06/2009

יחסים לא יציבות! זה הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אבי
    20/06/2009

יכול באמת להיות שזה נכון.
    אני מעוניין להגיע לרמה רגשית גבוהה
    אחרי הכל, מה שמקשר בין בני זוג זה הקשר הרוחני, בין הנשמות, ולא הגשמי שמתכלה עם הזמן.
    אם יודעים לשמור על קשר טוב לאורך השנים, כך נוצר החיבור האמיתי.
    לקשר שלי הנוכחי יש בסיס מאוד טוב לקשר מוצלח
    אולי אני צריך להניח לזמן לעשות את שלו ולהיות יותר רגוע ואופטימי
    וכך אוכל לצאת מהצורך בהתבודדות ואפתח את ליבי לזו שמוכנה לקבל אותי כפי שאני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבר המין לא עומד תקופה ארוכה במיטב
    yyyttt
    15/06/2009

שלום לך,
    אני בן 19 בעל כושר גופני טוב, מעמיד את איבר המין שלי בעזרת חיכוך עם המיטה.
    בגיל 15 אני זוכר שאורכו היה כ17 ס"מ בערך ואילו עכשיו הוא בקושי 13 וכשהוא לא במצב של עמידה אז הוא בקושי 4 ס"מ המצב נמשך כחודשיים, ואני מפחד כייצא לי סיטואציה שאני אצטרך את האיבר במיטבו הוא לא יהיה, כמו שכבר היה לי.

אני מאונן בצורה שציינתי בגלל שאף פעם לא התנסתי "בלעשות ביד" יכול להיות שאני לא יודע לעשות ויכול להיות שזה בגלל שאף פעם לא ניסתי בצורה רצינית.
    יכול להיות זה בגלל זה או בגלל מצב אחר לדוגמה נפשי, פיזי?

תודה.

הוספת תגובה

• FVV

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/06/2009

אתה מודד עם סרגל? אתה מעביר לי נתונים שאומרים שלא הייתה לו הזדמנות להשתפשף במשהו שאינו מיטה. בטח לא היה שם קשר מיני.
    הארבעה ס"מ שלך יגדלו יופי אם תהיה מטרה ראויה ומחרמנת.
    ממילותיך לא נשמע שקרה משהו טראומטי לחבר שלך שבין ירכיך. יותר חרדה של חוסר נסיון מזין "מתגמד"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יעקב אתה תותח בהצגת דברים...

yyyttt
    15/06/2009

מדבריך אני יכול להבין:
    א. לאונן בצורה שתגרום לו להתגרות מאשר חיכוך עם המיטה (לדוגמה סרט פורנו ולהתחיל ללמוד לעשות ביד?).

ב. למצוא לי פרטנרית שתכניס את החבר שלי לכושר (הגענו להסכמה שהוא חבר שלי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו שאני רוצה לשאול

yyyttt
    15/06/2009

לפי הידע שלך, איבר מין בגיל כזה יכול להתקטן? או לפחות לתקופה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• FVW

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/06/2009

איבר מין אינו "מתקטן". הוא גמיש ומגיב למילוי בדם. המילוי שומר לחץ ומגדיל ל17 ס"מ. אם אין זרימה ממלאה אז הוא ל"מתמגדל" כמו פעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• fvw

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/06/2009

עדיף שהפרטנרית שלו/ך תהיה בעלת עניין בך ובו ולא סתם יד שלך. תרומה של השותפה הזו כרוכה בכך ששניים נהנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יעל
    16/06/2009

ניסחתי את הבעיה כ"לא מצליחה להנות" כי באמת אני זאת שלא מצליחה. החברה שלי מדהימה ותומכת ומנסה באמת לעשות הכל כדי שאהנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרשרתי במקום הלא נכון...

יעל
    16/06/2009

ההודעה הזאת אמורה להיות תחת ההודעה הקודמת שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/06/2009

הבנתי שזו את לבד עם הקושי להנות כמו פעם. גם ברור ששתיכן סובלות יחד.
    מה דעתך להעמיק את הידע שלך בנשימה "מעגלית" נשימת שחלות ונשימה שעזור לך להתחבר לעצמך עוד מעט? סדנת טנטרה תועיל לך ולשתיכן לפרוח עוד
    תהני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה להנות
    יעל
    15/06/2009

היי,
    שמי יעל בת 24, יש לי בת זוג כבר למעלה משנתיים ותמיד נהניתי מיחסי המין עד לזמן האחרון.
    בחודש האחרון אני לא מצליחה להנות מהמגע (גם חיצוני וגם חדירה) ואני מאוד מתוסכלת מזה.
    אני לא לחוצה יותר לאחרונה וגם שום דבר לא השתנה באופן המגע.
    ממה זה יכול לנבוע?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להנות

הוספת תגובה

• יעל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/06/2009

תודה על שאלתך. מה שהרשים אותי יותר מכל היה המשפט"אני לא מצליחה...". ציפיתי שתנסחי משהו על מצליחות. אם את לא מצליחה זה משאיר אותך כל כך לבד עד שבטח יורד החשק. השותפות החרמנית של שתיכן לא קיימת בשאלתך. מה אומרת על זה בת זוגך.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בנטייה המינית
    מבולבול
    13/06/2009

אז ככה, הבעיה שלי זה שאני לא יודע אם אני סטרייט או דו מיני.
    עד גיל 15-16 נמשכתי רק לבנות (בטירוף) ונגעלתי מגברים (גם זה בטירוף)...
    מגיל 16 (היום 21) התחיל אצלי תהליך מורכב. אני לא ממש נמשך לגברים פיזית, אבל איבר המין שלהם מגרה אותי בטירוף.
    זה הגיע למצב שכשאני מאונן אני חייב בולבול בשביל להתגרות. אני אומנם מתגרה גם מהגוף הנשי, אבל לא בכזה טירוף.
    שמתי לב שנגרמת לי זיקפה חזקה מאוד מגברים ערומים (איבר המין שלהם) לעומת נשים ערומות, שאני אומנם מתחרמן מהן (בעיקר מהפנים הנשיות), אבל טיפה פחות.
    אין לי בכלל ספק שמבחינה רגשית אני נמשך לבנות, וגם מבחינה פיזית אני נמשך ליופי הנשי.
    אבל אם בשלוש שנים הראשונות התגרתי רק מאיבר המין הגברי, אז שמתי לב שבשנה-שנתיים האחרונות אני או מסתקרן או אולי נמשך גם לגברים יפים (למרות שלא כמו בנות). אחד התיאוריות שעלו לי זה שאני מאונן על גברים בגלל הריגוש של הטאבו (בגלל שזה לכאורה אסור ומלוכלך). האם יכול להיות שאני מאונן על גברים בגלל שזה כאילו נחשב כמרדנות?
    חשוב לציין שזה בכל הקשור לאוננות ופנטזיות. אבל כאשר אני רואה גברים ונשים ברחוב (לבושים) אז אני נמשך אינסטקטיבית לבנות. האם יכול להיות שאני סטרייט שנמשך רק לאיברי מין גבריים? או שאני בעצם דו מבולבול?
    מצטער על החפירה

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בנטייה המינית

הוספת תגובה

• בולבול

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/06/2009

הכל יכול להיות בעיקר זה שאתה מינימ בודק את העולם דרך הזין ולא בדיוק עושה קשר.
    מה? הזין שלך זה מצפן? אם ככה לא פלא שאתה מתברבר. דבר עם מישהו, סדר לעצמך את העולם.
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש פסיכיאטר המתמחה בתפקוד מיני
    בני אחר
    13/06/2009

שלום

אני מחפש פסיכיאטר/ית המתמחה בתפקוד מיני לגברים באיזור המרכז או השפלה.
    אשמח לקבל גם מממלצים.
    תודה.

הוספת תגובה

• בני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/06/2009

חפש ברשימת חברי ITAM וודאי תמצא מה שאתה מחפש. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית גמירה
    בני
    12/06/2009

יש לי בעיה,, לפחות בעיה מבחינתי, אני לא מצליח להחזיק את עצמי מלגמור, לפעמים אחרי שתיית אלכוהול אז אני מצליח להחזיק יותר זמן, אני כן מצליח לגרום לחברה שלי לגמור לפני שאני גומר לפעמים אבל לרוב זה אני שמסיים, ואני רוצה לספק אותה כמה שיותר, למרות שהיא טוענת שהיא שמחה ומסופקת, האם יש איזה שהיא שיטה להחזיק יותר זמן?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיית גמירה

הוספת תגובה

• בני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    12/06/2009

שבת שלום לך. אין לי ספק שאתה חותר למושלמות בשליטה בשפיכה כמו כולנו הגברים. לפי התנסחותך השליטה שלך שווה כאשר בת זוגך מסתפקת ביותר. סך הכל קרא בתשובות קודמות שלי לאחרים באותו נושא.
    בעיקרון היא "גומרת איתך ממך לבחירתה.
    אתה רוצה להגיע לרגע שבו אתה מושלם? הכי חשוב זה להנות מדרך ההשתדלו. תאר לעצמך שהיית כ"כ מושלם כל הזמן . בסוף זה יהיה משעמם. ההשתדלות מוסיפה למתה הציפייה.
    תמשיך להשתדל להיות המאהב המושלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומוסקסואל או סטרייט, זאת השאלה
    בנימין
    11/06/2009

שלום ד"ר. אני הומוסקסואל מאז שאני זוכר את עצמי, כולל הכל - משיכה לגברים, זוגיות עם גברים ויחסי מין עם גברים כמובן. לאחרונה שמתי לב שידידה מאוד קרובה שלי מושכת אותי במובן המיני, וזה מצב מאוד מבלבל מבחינתי. האם ייתכן שאני הופך להיות סטרייט, או שמא זו משיכה "מקומית" וחד פעמית בלבד?

הוספת תגובה

• בנימין

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/06/2009

אתה הרי יודע את התשובה. המין זה זמני וחולף עם הסיום. אין לך מחויבות בתעודת הזהות להיות תמיד אותו דבר. תהנה מהקשר עם אישה ואולי תלמד עוד על עצמך. זה לא מחייב לשכב איתן תמיד זה רק פותח פתח ללמידה על מה יש אצלן לעומת אצלך ופתח לעוד עונג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדן חשק מיני
    די
    09/06/2009

שלום דוקטור,
    בשנה האחרונה בעלי איבד את החשק המיני שלו לגמרי. הקשר בינינו טוב ופתוח, אנחנו מדברים על הכל כולל על זה, בדיקת טסטוסטרון הראתה ירידה בהורמון והוא קיבל את הג'ל שמורחים על הכתף. לאחר שימוש של כמה חודשים נוכחנו שאין שיפור. שאלתי היא - האם המצב הפיך ויכול להיות שבאופן טבעי יחזור לו החשק או שאבוד לנו?

לקביעת תור
    סגירה
    אובדן חשק מיני

הוספת תגובה

• די

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/06/2009

אינני יודע לענות לך רפואית. לא ראיתי את בעלך ולא את התשובות לבדיקות הדם.
    יש טיפולים יות משמעותיים תרופתית מעבר לג'ל הזה.
    בכל מקרה אני ממליץ על יעוץ מצועי ולא באתר ברשת. אם הבעיה אנדוקרינית אמיתית טוב להיבדק ואז לפעול.
    דרך אגב בן כמה בעלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לגלולות
    מירית
    06/06/2009

אני לוקחת גלולת חצי שנה בערך
    רציתי לשאול כמה דקות אחרי נטילת הגלולה לוקח לה להשפיע?
    כמה דקות אחרי נטילת הגלולה אני יכולה לקיים יחסי מין בבטחה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לגלולות

הוספת תגובה

• מירית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/06/2009

מי רשם/ה לך גלולות? הם לא הסבירו לךמשהו על איך זה עובד?
    גלולות זה עניין הרמונאלי. יש בו הטעייה של הגוף: המסר הוא אתה כבר בהריון אז אל תבייץ ,אל תתאמץ תהנה מהמין וזהו.
    כמו שאת בטח יכולה לדמיין לגלולה אחרי שהיאמ נבלעת לוקח זמן להגיע לקיבה, להיספג ולהתחיל לשר את המסר.
    בקיצור גלולה זה לא עניין של כמה דקות אלא עניין של שיווי משקל מתמשך ויציבות בנטילה.
    אם צאת רוצה בביטחה "תלבישי" לו קונדום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים?
    תגדל
    05/06/2009

אז ככה,
    אני בת 17ומאז קטנותי היתי ונמשכתי לגברים,
    הכל היה ממש מושלם עד שנכנסה לחיי אשה בת 21
    הזמן עבר ונעשנו חברות ממש צמודות, היא יודעת עלי הכל ונדמה לי שגם אני עליה ולאחרונה חשפתי בפניה שאני תוהה אם יש לי את היכולת להמשך לנשים
    היא טענה שכן ואפילו אמרו לה את זה לגבי פעם או פעמיים
    להפתעתי לא רק שלא הופתעה היא סיפרה שגם היא שנמשכה לאשה פעם אחת בחייה ותיארה לי אותה לפרטי פרטים אך אנחנו חברות טובות ואני בכלל לא בטוחה לגבי ההרגשה.
    היא מדהימה ביופיה ולפעמים זה קצת מבלבל.
    חשוב לציין שנמשכתי ואני נמשכת לגברים והיא המקרה היחיד שלא מגעיל אותי לתאר את עצמי עם אשה אבל לעזעל אני לא בטוחה!!!

אם זו משיכה רק לאשה אחת אני עדין מתוייגת כדו?
    האם ישנה דרך שאני אוכל לדעת בוודאות האם זו תחושת הערצה או משיכה?
    ומה אני עושה עם זה? חברה טובה

תודה על התשובות

לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• תגדל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/06/2009

נדמה לי שסדר השאלות והתשובות מתבלבל, בכל מקרה אהבתי את שאלתך.
    אל תתעסקי בתיוג שלך.
    יש לך חברה יפה נשית ובוגרת שמדברת איתך על זה שגם היא נמשכה לנשים . אולי גם נמשכת אולי את עצמך יפהפיה ותמימה ומושכת אותה.
    עצם זה זה שתהית אם את יכולה מצביע שיש בך פתיחות ראויה. אם גם תנסי מגע וקירבה מינית איתה תדעי על עצמך יותר משאני יודע ממילותיך. זה לא מתייג אותך זה נותן לך לחוות את מיניותך בחברת מישהי שאיתה את מרגישה ביטחון ואימון. אם זה מתפתח גם לקירבה מינית יופי לכן.
    הקושי הגדול זה להמשיך לאהוב את עצמך ולהמשיך להיות מינית ונמשכת גם לגברים.
    בהצלחה בחיפוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי גוף של אישה נעים ומזמין! ואל ת

סתיו
    07/06/2009

תרוצי לספר לקרובים כמה היה לך טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בתקוד המיני
    ב'
    03/06/2009

האם צפייה בסרטי פורנו ואוננות רבה יכולה להוביל לבעיות בתפקוד המיני בעת קיום יחסי מין ?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בתקוד המיני

הוספת תגובה

• א!

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/06/2009

הצפיה עצמה לרוב כוללת התנהגות חןץ מצפיה. אם אתה שואל כנראה אתה נער ועוד לא צפית די.
    בעיקרון יחסי המין שאנחנו מקיימים אינם פורנוגרפיה. וודאי שאינם תחרויות אולימפיות ביניקה דחיסה דפיק והשפרצה למיניה. ללרא ספק בנות זוגנו רוצות יותר מהישגיות . הסרטיםהאלה ללא ספק מציגים לך איך זה יכול להיות באולימפיאדת הזיונים.
    שאלת את עצמך אם זה מה שההורים שלך עושים ועשו כשעשו אותך?
    להערכתי לכן צפיה רבה בסרטים כחולים בונה ציפיה לא מציאותית. לפעמים גם רגשי נחיתות כי "שלהם" יותר גדול. אני יכול להמשיך ולמנות דברים טכניים אבל זכור בבקשה שכל הפורנו הזה לא מראה אפילו פעם איך אוהבים רק איך דופקים.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה מוזרה וקצת סוטה
    בנימין
    02/06/2009

היי. אני נשוי באושר כבר שנתיים, אשתי נהדרת והיחסים המיניים שלנו מצוינים.
    העניין הוא שלאחרונה אני חש משיכה עזה לאחיה הקטן, בן ה-24. ממש משיכה מינית, לא סתם משיכה "נורמאלית" בין גבר לגבר. אני חושש שמא תיפלט לי איזו הערה או נגיעה שעלולה להרוס הרבה דברים בחיי הנישואין שלי.
    מה לעשות? האם ללכת לטפל בעצמי? לספר לאשתי? לאחיה? אני נואש, הצילו!

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מוזרה וקצת סוטה

הוספת תגובה

• בנימין

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/06/2009

מה העניין? יש לך ניסיון קודם עם משיכה וקירבה עם גברים צעירים-"קטנים"בני 24?
    זה מבהיל כי זה אחיה או כי אתה נמשך לגבר?
    אם זה חדש לך עליך לך טפל בעצמך. מה תגיד לאשתך או לאחיה? קודם טפל בעצמך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה
    סיגל
    29/05/2009

להבהרה: חשוב לציין שקימתי יחסי מין עם גברים והייתי מאוהבת בגברים בלבד.

לקביעת תור
    סגירה
    הבהרה

הוספת תגובה

• סיגל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/05/2009

שוב לבירור לעצמך לא עם מי קיימת אלא מה גירה אותך. יותר מכך למה נעלמת לכ"כ הרבה זמן.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה