מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעה?סיגל29/05/2009
לא קימתי יחסי מין כב 9 שנים. לאחרונה יש לי הפרעה של התבוננות על חזה של אישה . לא נמשכת רק מתבוננת. האם ההפרעה מצביעה על כך שאני רוצה לחזור להיות נשית ומינית או על נטיות לסביות? האם ידועה הפרעה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
ד''ר יעקב מאיר וייל29/05/2009השאלה מרתקת. תשע שנים שלא קיימת עם גבר. האם היית נשית באותו הזמן אולי אףמינית?
ממילותיך נשמע שנרדמת לשמונה שנים ופתאום התעוררת לתפיחת חזה של נשים אחרות. לא רוצה לגעת לעורר להתעורר ,לעשות עם שיעשו לי.
האם בתור אישה שחוותה עצמה כמינית מתאים שאת רוצה לחזור להיות נשית ומינית? את יודעת את התשובה טוב ממני.
בכל מקרה אם זו התשובה להיות לסבית אינה ההפרעה. אולי אפילו להחביא את מיניותך זו הפרעה.
מה את את מרגישה ?
איך זה כשנשים רק יסתכלו לך בשדיים? תחשבי שהן לסביות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיחסות לתשובה
סיגל04/06/2009לא הבנתי את התשובה שלך. כן, נרדמתי לכמה שנים מסיבות משפחתיות.מחלות במשפחה.
הייתי נשית ומינית עם עצמי.
לא הבנתי האם להסתכל מראה על נטיות לסביות או לא.
בעיני זה חוסר נוחות לעומת חזה חשוף אולי בגלל שבאתי מבית שמרני ואני לא הולכת חשוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
ד''ר יעקב מאיר וייל06/06/2009אני מצטער אם תשובתי בלבלה אותך.
להסתכל אינו מבטא נטייה לסבית בכל תנאי.
להסתכל והתגרות ואולי אף לחשוב מה היית עושה מינית עם החזה הז מצביעה על התענינות מינית
ואז טוב לשאול על לסביות.
כמו ששנעסחת זאת חזה מתריס וחשוף זה עניין של צינעה.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זקפהקיפודן26/05/2009
אני בן 30 , מעולם לא קיימתי יחסי מין בצורה טבעית לחלוטין.אני אסביר:
היו לי ניסיונות לסטוצים , שבהם לא הייתה זקפה.
היו לי קשר אחד קצר (שלושה חודשים) שלא הגיע ליחסי מין מסיבות מגוונות.
הייתי בטיפול פסיכולוגי ואף בטיפול מיני (סרוגייט).
במקרה האחרון הייתה זקפה חלקית ביותר...
אני מסוגל להגיע לזקפה באוננות בלבד.
לאחרונה, התחלתי לצאת עם מישהי ונראה שהעינינים מתקדמים
(עוד לא הגענו לשלב של סקס מלא אך יש התמזמזויות והתפשטות עד לתחתונים)
למרות שאני מפנטז עליה , כאשר אני איתה , התנועה באזור החלציים מוגבלת ביותר (במילים אחרות , למרות מזמזוים התחכחויות וכד' אין זקפה)
מיותר לציין שבגילי , זה מחסום עצום ביצירת קשר. והרבה דוחות אותי בגלל היותי בתול.
ניסיתי כבר הכל ואני ממש מיואש.
אני לא יודע מה הבעיה. ואיך אפשר יהיה לפתח קשר בצורה כזו...
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיפודן
ד''ר יעקב מאיר וייל26/05/2009ניסית הכל אבל עדיין לא את הביטוח האולטימטיבי.
כשתחליט להצליח להרגיש נרתיק חובק את אברך יחד איתה בואו למרפאתנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדום!אני 1625/05/2009
היי
כשאני מאונן מופיעים לי כתמים אדומים על החזה ועם הזמן הם מתגברים עד שכולי נהיה אדום.
אחרי הגמירה זה נעלם...
כשאני עם חברה שלי והיא רק מתחילה לגעת בי אני נהיה אדום מאוד בחזה וזה מבהיל אותה.
למה זה?
יש משהו לעשות בנדון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדום בן 16
ד''ר יעקב מאיר וייל26/05/2009זוהי הוכחה שאתה צעיר בריא ונהדר.
סביר שאתה בהיר עור. גופך מרחיב כלי דם בזין כדי להזדקף ובעוד מקומות כביטוי של ההשפעה הפראסימפטטית המבטאת את הגירוי המיני.
זה נעלם אחרי הגמירה בערך כמו שהזקפה נעלמת אחרי הגמירה.
תתגאה בזה ואל תחשוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מאינטימיותיוסי24/05/2009
שלום,
אני יוסי בן 27 מבאר שבע, לא הייה לי חברה ב-7 שנים האחרונות. התנסיתי במין בעיקר בסטוצים מעטים עם נשים שאין לי רגש אליהם- בחלק מהסטוצים הצלחתי להגיע לזיקפה ולקיים יחסי מין אך הגמירה הייתה באוננות.
אני מחפש עכשיו מערכת יחסים רצינית וזוגיות אך אני מרגיש חרדה מכך שלא אהיה טוב במיטה, שלא אצליח לגמור. באוננות עם ובלי קונדום אני מצליח לגמור ולהנות.
אני מרגיש שפתאום המשיכה המינית ירדה - אני מסתכל על בנות אך לא מרגיש חרמן, למרות שאני רוצה להיות איתם וזה מונע ממני ליצור קשרים אינטימיים.
האם זה נורמאלי, מה עליי לעשות? מבחינת בדיקות דם הכל תקין אצלי, ברור לי שזה פסיכולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר יעקב מאיר וייל25/05/2009עם כזו תובנה ברורה ולך ברור שזה "פסיכולוגי" מה עשית בקשר לפסיכולוג שיעזור לך?
יד ימינך היא מאהבת מצוינת. תמיד מסכימה, יודעת מה טוב לך בלי מילים ואף פעם לא מתלוננת.
מסתבר שהזין אינו כלי מיון טוב כשזה מגיע לקשרי אימון ואינטימית.
באתר כזה תקרא משפטים ותמשיך להרגיש "שפוט" של בדידות.
אתה יודע את הכותרת של התשובה . צא לחפש את "מורה/ת הדרך"
דרך מוצלחת.
זכור שהשותפה לדרך החיים וההורות אולי אינה צריכה הוכחות מיניות ממך. ייתכן וגם היא יודעת לתגמל עצמה מינית בלי בן הזוג. עדיין הקשר והאמון חשובים מזיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבל 18יעקב23/05/2009
בנים עושים לי את זה ( לא אהבה ולא נשיקות רק איבר המין)
בנות גם בערך עושות לי את זה
אני יכל לראות גבר ערום והאיבר שלי "התעורר" ( לא עד הסוף אבל עדיין
אני יכל לראות בחורה ערומה ולא יקרה לי כלום.
אני כבר בן 18 אני מפחדד מאוד להיות הומו ( מאוד מאוד מאוד)
אני עדיין בתול.
האם סיימתי את תקופת "ההתבגרות המינית"?
זה יכל להשתנות? בקשר לגברים?
מה הולך איתי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעקב
ד''ר יעקב מאיר וייל23/05/2009יעקב שבת שלום. אני מניח שאתה בן שמונה עשרה כמו שנרשם בכותר שאלתך.
אני יודע שאתה בתול ושהאבר שלך מדבר אליך בהתעוררות זיקפתית.
מה שלא חלקת איתי זה מה אתה עושה בקשר להתעוררויות האלה. גם לא חלקת את החלק הפנימי שלך שנידבר עם עצמך.
בעיקר ברור לי שאתה מפחד לגלות שאתה הומו כי האבר שלך "קורץ" לגברים.
לגופן של שאלותיך. ברור שלא סיימת תקופה, נהפוך הוא אתה עדיין בעיצומה.
זה יכול להשתנות? אני מקווה שתמשיך בדרך ההתבגרות הזו ותגלה מי אתה ולא רק אל מי ה"זיין" שלך קורץ. אלו הם ייסורי ה"דעת" של צעירים רבים. לאחר שלב זה והבושה והבלבול המלווים אותו באה השאלה עם מי אני יוצר קשר? עם מי אני יכול להיות מיני ומסופק מינית? עם מי אני אשתמש במתנה המתעוררת שבין ירכי כדי לענות יחד איתו/ה על השאלה.
עם מי אמשיך את "ההתבגרות המינית" שלי לתוך בגרות ובשלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בהחלט הומו!
הנרי בלו27/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגדי חרדה ותפקוד מיניאביבית22/05/2009
ד"ר שלום אני חייב עזרה
מה הכדור שיעזור היטב בהפרעות חרדה אבל שלא יפגע בתפקוד המיני
שאני אומר תיפקוד מיני אני מתכוון לחשק מיני ופגיעה בזיקפה?
אנא עזור לי אני אובד עצות.
יש לציין שכרגע אני לוקח 20 מ"ג רסיטל ביום.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחי
ד''ר יעקב מאיר וייל22/05/2009אם אתה לוקח תרופה אז סביר שמישהו רשם לך אותה,-רופא, אולי פסיכיאטר.
אם כך הוא מכיר אותך, ידע בן כמה אתה ,מה הרקע הבריאותי והרגשי שלך. הוא אולי גם יכול לעזור לך להתמודד עם שאלתך המורכבת. אני מקווה כי אז גם תהיה פחות אובד עצות.
אני איני ניתן יעוץ רפואי כמו ששאלת עליו בפורום הזה. בטח כשכל הנתונים שבידי זה שאתה חייב עזרה בלי לאמר עלייך מאומה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמשכת רק לבנים נשייםבת 1719/05/2009
שלום, אני אנונימית בת 17.
אני לא יודעת איך להגיד את זה..
אבל בערך מגיל 13-14 אני התחלתי להרגיש משהו מוזר.
אני מרגישה שאני נמשכת רק לבנים ממש ממש נשיים.
(בנים עם איפור, עם שיער ארוך וכו"..) (-וכן, יש בנים כאלה)
אני לא יודעת למה זה קורה, אבל אני פשוט נמשכת לבנים כאלה.
לא היה מצב בחיים שנמשכתי למישהו גברי וחסון.
מה זה אומר עליי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת
ד''ר יעקב מאיר וייל19/05/2009זה אומר שאת נמשכת לגברים נשיים. את לא אומרת אם את נמשכת למיניות הנברית שלהם או לרק איך שהם נראים.סך הכל המשיכי לצבור ניסיון בחייך וא תדעי גם על הקשר בין נמשכת ומתקרבת מינית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבנים נשיים קוראים "אוחצ"ות"
הנרי בלו27/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר יכולת לגמורליטל16/05/2009
שלום,
רציתי לדעת למה אני לא מסוגלת להגיע למצב של אורגמה. מה הסיבות שיכולות להביא למצב כזה. יש לי חבר כבר כמה שנים ואני עדיין לא מצליחה להגיע למצב שבו אני מסופקת.
אשמח אם תענו לי,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
ד''ר יעקב מאיר וייל16/05/2009שאלתך קשה. לענות למה בפורום כזה כשאיני יודע עליך מאומה זוהי שרלטנות.
אגב כשאת עם עצמך את מצליחה להגיע? או שמא הבעיה היא שאינך חווה כל סוג של אורגזמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רק איתו...
ליטל17/05/2009הבעיה היא בכל סוג שהוא....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות...
ליטל19/05/2009רציתי לדעת מה אפשר לעשות במקרה שלי? מה אתה מציע לי לעשות כדי לטפל בבעיה....
אם אתה מציע טיפול, אז האם יש מקום שלא יגבו ממני הרבה כסף או אפילו בחינם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
ד''ר יעקב מאיר וייל19/05/2009מה שצריך לעשות זה להגבירת את הקשב שלך לעצמך ולמיניותך. ניתן להיבר על זה במרפאה הסקסולוגית.
יש מטפלים סקסולוגים שיכולים לעזור לך. מה איזור מגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתל אביב
ליטל23/05/2009תל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
ד''ר יעקב מאיר וייל25/05/2009חבל!
תל אביב היא עיר גדולה ולא חסרים בה סקסולוגים. גם יש בה מרפאות סקסולוגיות.
זה השלב בדרכך בו צריך לצאת ל"קניות" [שופינג]. הסקסולוג/ית הוא רק אדם, אמנם בעל מקצוע טיפולי אך בראש וראשונה אדם.
את מתכוונת להשתמש בו/ה במקומות האינטימיים שבקשר בינך ובין גופך ובציפיה להגיע להישגים מתגמלים אותך ואת מערכות יחסיך. כמו כל קשר טיפולי, זה מחייב אמון. תחשבי עלינו כפי שאת חושבת על מורים. יש כאלה שגם צהצלחת ללמוד מהם ולהתקדם אך רובם רק "מורים"
אין לאל ידי לתת לך שם בתל אביב שיעזור לך לפתור את הדילמה "אז מי הכי טוב בשבילי ?"
כנסי לאתר איטם -איגוד הסקסולוגים. בדרכך זיכרי כי בעייתך אינה מחלה רפואית ואת צריכה מישהי/ו שיביל אותך בדרך חיפושך למקום שבו את תהיי שבעת רצון עם מיניותך.
הרבה בהצלחה בחיפוש ובדרך. את ללא ספק אמיצה בחיפושך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיאליס;ירון15/05/2009
שלום רב,
כמה זמן לוקח לסיאליס להתחיל להשפיע מרגע הנטילה?
כמה זמן לוקח ללויטרה להשפיע מרגע הנטילה?
האם לויטרה אפשר גם לאחר ארוחה שומנית ואלכוהול?
האם סיאליס אפשר גם לאחר ארוחה שומנית ואלכוהול?
האם לויטרה אפשר גם לאחר ארוחה שומנית ואלכוהול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון
ד''ר יעקב מאיר וייל16/05/2009תדמיין לעצמך את המהלך. מבליעה דרך הוושט לקיבה. פירוק ראשוני מעבר לתריסריון. מעבר למעי הדק ספיגת התרופה. מעבר דרך הכבד אל מחזור הדם , מעבר דרך הלב הימני לריאות וחזרה ללב השמאלי משם למחזור הדם הכללי כולל לפין החמוד שלך שמתגרה בזכות האלכהל ששתית והאוכל השומני לכאורה מאט את תהליך הספיגה.
כל הדרך הזאת לוקחת כשעה. תחילת הזמינות להשפעה בתום שעה מבליעה. ההשפעה של לביטרה מעט קצרה מזו של סיאליס אך הדבר אינו מוריד מיעילותן בתנאים בהם אתה משתמש בשאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ירון17/05/2009היי,
שמעתי שויאגרה צריך שעתיים לפחות אחרי ארוחה ולא מומלץ עם אלכוהול.
ושסיאליס אפשר גם אחרי ארוחה שומנית ואלכוהול.
לגבי לויטרה- אפשר אחרי ארוחה ואלכוהול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמור15/05/2009
שלום אני בן 18 ועדיין לא הייתה לי חברה ועכשיו אני מרגיש מוכן ורוצה אני חברה והכל אבל אני כאילו לא יודע איך להתחיל שיחה ולעשות את הצעד הראשון ואני ממש רוצה להתחיל כי אני חברותי ולדבר עם בנות אין לי בעיה אבל איך לה פוך את זה לרציני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
ד''ר יעקב מאיר וייל15/05/2009שאלה קשה. איך הופכים הידברות חברית/נעימה להידברות אירוטית רומנטי.ת אם זה מנחם אותך כולנו היינו שם ונאלצנו ללמוד. אם יש לך את היכולת להידבר איתן ויש לך יחסים של אימון בהידברות נסה לשתף את זו שבחרת בה להתנסות בקירבה ארוטית.יכול להיות מענין אם תספר ותשתף אותה.היא יכולה גם להנחות אותך וללמד אותך מה עושים הלאה!
בהצלחה. זהו קטע צמיחה חדש טוב להתרגש ולהרגיש את החוויה. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו מוזרתום14/05/2009
האם זה נכון ששמן רגיל של בישול קוטל זרע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תום
ד''ר יעקב מאיר וייל14/05/2009זה מענין. היית מכניס כזה שומן לנרתיק של בת זוגך כדי לקטול זרע?
היא הייתה מסכימה?
ואם זה נכון רק ב90% אתה מוכן לקחת את הסיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת...דקלה12/05/2009
שלום.. יש לי שאלה שמטרידה אותי ..
אז ככה אני בת 19 יש לי חבר כבר מעל שנה וחצי...אני אוהבת אותו נהנת איתו נמשכככת אליו מאוד.
לפני כמה ימים הופיעה בחיי בחורה שמשיחות ידידותיות בלבד התחיל להתפתח בייננו קשר רומנטי אך ורקקק בהתכתבויות במחשב. אני חושבת עליה.. וחושבת שנמשכת אלייה..
אני ממש מפחדת מעצמי..
אני לסבית?? או שזו סתם רגשות שיחלפווו?!?!?=\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקלה
ד''ר יעקב מאיר וייל12/05/2009קודם כל את אנושית ומודרנית. יש לך חבר שאת מכירה פיזית ומינית וזה יופי.
יש לך גם קשר חדש עם אישה במחשב . את לא יודעת איך היא נראית אבל ההידברות במחשב גרמה לך לחוש קירבה כדי קשר רומנטי.
את מרשה לעצמך לחוש כך כלפי שני אנשים ממינים שונים באותו הזמן. גם אני הייתי מתבלבל לגבי מי אני. בטח אם אני מתאהב רק דרך מילים.לפחד מעצמך?
אלו וודאי רגשות שלך. אם הם סתם לא לי לקבוע. אם את צריכה מין הרפתקה כזו לפחות תהני.
חישבי כי בפיתרון יהיה גם לקח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורמלי או לא? שכיח או לא?סנדי12/05/2009
שלום ד''ר,
אני בת 25, נשואה כבר שנתיים לבן אדם שאני איתו במערכת יחסים כבר 6 שנים. הבן זוג שלי הוא בן זוג אידיאלי: הוא יפה תואר, אדיב, מלומד, עובד קשה, מתחשב ואוהב. אני אוהבת ומכבדת אותו מאוד.
מהצד השני של הסיפור הזה יש את החבר הכי טוב שלו שיש לי רגשות עזים כלפיו. החבר יודע את זה טוב, והוא גם מרגיש משהו כלפיי, או לפחות הרגיש לפני שנתיים כשהיה בינינו קטע קטן.
שלושתנו מתראים על בסיס קבוע של כל כמה ימים, וכל הזמן אני מרגישה ששלושתנו צריכים להיות "זוג".
אני קרועה בין השניים ולא יודעת מה לעשות, אני מרגישה שאני משתגעת. לא יכולה כבר לשאת את הלחץ שזה גורם לי. אני לא יכולה להתרכז בכלום... אפילו טיפה של ייעוץ יכול לעזור במצב הזה. האם אפשר לאהוב שני אנשים? מה עושים במצב הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנדי
ד''ר יעקב מאיר וייל12/05/2009כן אפשר לחוש רגש כלפי שני גברים. בעיקר שזה לא אותו רגש.
לא תהיי הראשונה שתיצור "משולש" אם תשכבי עם שניהם באותו זמן. הפסיכולוגיה של הצורך שלך אינה ניתנת לפירוש באתר. לעומת זאת טוב לך להעריך נכונה את הסיכון לאבד את שניהם אם תנסי לפתותתם להתחבר דרכך כמשולש מיני.
אפשר גם בלי להפוך את זה לקונקרטי. מה עם פנטזיה ושיתוף בן זוגך כצעד בדיקה ראשון. הוא בן זוגך אז תחליטו יחד אם לפתות יחדיו את חברו. אם לא תאבדו זה את זו בפלונטר יהיה לכם זיכרון של הרפתקה משותפת לשנים.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנדי שימי לב שיש מישהו שהגיב לתשובכ
ד''ר יעקב מאיר וייל14/05/2009איני רוצה להרחיב. המשולש הוא תופעה שכיחה. סרטים נעשו, געגועים נחוו. ההתעסקות בכך היא טובה אך גם "מסוכנת".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסנדי
אנונימי14/05/2009קראתי את התגובה של הדוקטור וממש ממש לא נראתה לי.את חייבת להחליט לאן מועדות פנייך האם ל-א או ל-ב אין פשרה (ראי ג'יל וג'ים משולש זוגי) ההחלטה אולי כואבת אבל תחזיר אותך לכדור הארץ. אחרת תפסידי את שניהם.יש לי נסיון אישי בנדון אשתי התאהבה בגבר אחר ואהבה גם אותי זה נודע והיא נאלצה לבחור ולשכוח את חלומותיה הרומנטיים לכי על הקבוע והותיק יותר זוגיות ומשפחה קיימת עד היום לאחר שנים יש פצע שעדיין לא הגליד. לא כדאי לקלקל בגלל זיונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקוד מיני לקוי וסרטן האשכיםנטליה10/05/2009
שלום רב
החבר שלי בסוף שנות העשרים,לפני 4 שנים עבר ניתוח לכריתת אשך וטיפול כימותרפי קצר עקב סרטן באשך . באשך השני יש לו וריקוצלה דרגה 3, הוא ועבר ניתוח לווריקוצלה בצעירותו אך זה לא פתר את הבעיה והוא עדיין נתקף בכאבים מדי פעם.
התיפקוד המיני שלו היה תקין לאחר הניתוח שנבע מהסרטן, עם שינויים קלים ביותר בתפקוד המיני. בשנה האחרונה חלו שינויים משמעותיים בתפקוד המיני: חוסר חשק מיני, חוסר יכולת החזקת הזקפה ליותר מ 10 דקות, לעיתים העלמות הזקפה תוך כדי מגע מיני,שפיכה מהירה וקשיים להגיע לזיקפה מלאה או חלקית.
בנוסף לכך לאחרונה יש לו נשירת שער משמעותית, העלאה במשקל ועייפות.
יש להוסיף שהוא נמצא באורח חיים דורשני ועמוס וישן כ-5 שעות או פחות בממוצע בלילה.
אנחנו מאוד אוהבים ותומכים זה בזו אך התופעה יוצרת מתחים רבים ומריבות.
האם יש קשר בין ניתוח כריתת אשך למצב הנכחי? אם לא, מה יכול לגרום לתופעה? אילו בדיקות מומלצות לעשות? האם תופעות אלו יכולות להיות נפשיות בלבד?מהן דרכי הריפוי הסטנדרטי?
תודה רבה על עזרתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטליה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/05/2009אני מודה על שאלתך. מי שחתך ואיבחן ועשה כימוטרפיה זה כנראה רופא. למה לא שאלתם אותו? מה אין מעקב שם?
תכלס' כרופא הייתי בודק בראש וראשונה את המצב ההורמונאלי-כלומר את תפוקת הטסטוסטרון באשכים כלומר בדיקת פרופיל הורמונאלי מלא.
לבצע ולפנות לרופא מומחה בשאלה של האם יש בעיה?
מעבר לזה כדאי לבדוק את אורחות חייכם. האם זה כ"כ חיוני לקחת את הזמן מהקירבה שביניכם לצרכי העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובססיה מינית או שזה יותר מזה?..יעל03/05/2009
שלום ד"ר,
יש לי שאלה, לפני יומיים דיברתי עם האקס שלי מזה שנה וחצי כדי לראות מה שלומו וגם לא דיברנו הרבה זמן. הוא אמר לי בעבר שהוא מקנא כשהוא שומע שיצאתי עם אחרים ושהם נגעו בי.הבנתי ממנו בשיחה לפני יומיים שהוא עדיין מקנא ועדיין חושב עלי בצורה מינית, למרות שיש לו חברה מזה חודשיים. מה זה אומר אם הוא חושב עלי בזמן שהוא שוכב עם חברה שלו? האם זו רק אובססיה מינית או שמא יותר מזה?.(אני והוא יצאנו 3 חודשים והוא נפרד ממני כנראה כי זה לא היה זה בשבילו מבחינה רגשית). איך הוא יכול לצאת מהאובססיה הזו, כי אני חושבת שזה ממש לא בריא..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
ד''ר יעקב מאיר וייל03/05/2009אני אוהב את שאלתך ורוצה לעזור לך להבין מה קורה שם.
אם הבנתי נכון הוא אקס כי לא יכל לעמוד בציפיותיך הרגשיות. האם זה הופך אותו למוגבל רגשית?!
האם היחס שלו אלייך משקף צורך בבעלות ובאותו זמן תחושת דחייה? האם הוא עדיין בועל אותך כשהוא מקיים קירבה מינית עם אחרות? אלו שאלות שאין עליהן תשובה.
לעומת זאת למה את מתקשרת אחרי כ"כ הרבה זמן? ולמה זה בכלל איכפת לך? אלו שאלות שעליהן את יכולה לענות. נסי ונראה מה הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותגובתי היא...
יעל03/05/2009אז ככה, רציתי לדעת מה שלומו כי מאוד איכפת לי ממנו למרות הכל, וגם אחרי שנפרדנו הוא היה שם בשבילי (טלפונית בלבד) משום שהיה לי לא קל בכלל , אמי חלתה בסרטן והיא עדיין חולה. לקח לי הרבה זמן להתגבר עליו אבל בסופו של דבר הצלחתי והתחלתי לצאת עם בנים שזו הדרך היחידה לדעתי פשוט לצאת שוב. אני בכנות בכנות רוצה שיהיה לו טוב בחיים והאובססיה המינית הזו כלפי, למרות שזה מחמיא אני חייבת לציין, זה לא נראה לי..אני כנראה רציתי לדעת מה באמת עומד מאחורי זה, אבל אתה צודק זה לא משנה כבר זו נחלת העבר..פשוט בשבילי ונראה לי בשביל רוב הבנות סקס מקושר עם רגש ואצל בנים סקס יכול להיות רק סקס ותו לא. מה שאני באמת רוצה זו אהבה שדרך הביטוי שלה הוא סקס ולא מישהו שיאהב רק את הגוף שלי..מקווה שנשארו עוד גברים כאלה..
תודה על העזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)