מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרה אודה לכם מאודנתי24/02/2009
שלום אני נתי בן 21, יש לי חברה 3 חודשים היא הראשונה שלי, אנחנו מנסים לקיים יחסי מין, ואני מפשל, כשאנחנו מתחרמנים יש לי זיקפה מטורפת אבל אחרי כמה זמן שאני בא להכניס אז אני גומר בפנים אבל תוך מספר שניות זה קרה כבר פעמיים וזה מתחיל להלחיץ אותי מה עושים? חשוב לציין שלפני זה השתמשתי בקונדום ולקח לי קצת יותר זמן לגמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתי
ד''ר יעקב מאיר וייל25/02/2009אני שמח לשאלתך. זכור שפיכה מהירה אצל גבר צעיר בתחילת דרכו המינית היא טבעית ובעיני כמומחה מצביעה על בריאותך.בכל מקרה זו לא מחלה ואל תתיחס אל עצמך כפגום.
אם אתה מצפה להדרכה איך לנצל בריאותך זו ללמידה פנה לייעוץ . באתר כבר נכתבו מילים רבות על כך.
תהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רק עוד דבר קטן
נתי25/02/2009מודה לך מאוד האמת שהתייאצתי עם כמה חברים והם טוענים שהם עד היום ככה גם לאחר מערכת יחסים ארוכה, האם זה דבר שניתן לשפר עם הזמן או שזה תמידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתי
ד''ר יעקב מאיר וייל26/02/2009זה רק מוכיח שהם בריאים כמוך.
את עניין תיזמון השפיכה יש ללמוד מניסיון. שים לב שבמספר השני אתה לא שופך כל כך מהר. תתחיל להתאמן שם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמע אחי יש לי פיתרון מצוין בשבילך!
מאוריסיו10/03/2009לרוב הגברים יש התרגשות מינית שגורמת לשפיכה מהירה לעיתים.. זה בסדר זה קורה.. אחרי שתתרגל אל החברה זה ישתפר... אבללל.. בינתיים זה לא אומר שאת צריך לפשל ולהרגיש רע.. יש המון תכשירים מצויינים לזה יש משחה "מאלחשת" תכשירי השהייה.. אתה מורח רבע שעה לפני על האיבר במקומות הרגישים וזה עובד כמו שעון.. יש גם קונדומים של דורקס שבאים עם החומר כבר בפנים.. תשאל רוקח בניו פארם הוא יתן לך.. שיהיה בהצלחה אחי ואל תתבייש להתשמש בכל תכשיר או צעצוע שיגביר את ההנאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת המלצות למרפאות בנושאאלמונית23/02/2009
שלום כולם אצל בעלי יש בעיות שפיכה מוקדמת (או שאגדיר זאת כתפקוד מיני)
העניין הוא שזה נמשך הרבה זמן עד שאתמול החליט לטפל בזה וללכת למרפאה בנושא תפקוד מיני
(מדובר במרפאה של דר זהר.
העניין הוא שאני מתלבטת וחושבת שצריך קודם להשוות בין המרפאות השונות
ולכן אני מבקשת עזרה להמלצות ודיעות למרפאות שונות ודיעות על המרפאה הזאת - לפני שבעלי סגור על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית
ד''ר יעקב מאיר וייל23/02/2009כמה זמן כבר הוא ממהר לשפוך כך ?
עד שהחליט לפנות לבקש עזרה כדאי לא להתחיל בסקר מטפלים. אם את חייבת בחרי מטפל ולכי איתו כך גם את מעורבת. סך הכל זה דופק את האינטימיות של שניכם.
זיכרי הוא שופך מוקדם מדי עבור שניכם!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמונית
ד''ר יעקב מאיר וייל23/02/2009נסי שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטיות מיניות?מיכאלה20/02/2009
שלום רב השבוע נפרדתי מחחבר שהיית י איתו במשך שנה וקצת אחרי שלושה חודשים נגרמה לו המשיכה המינית כלפי ,לדבריו דבר שקורה לו בכל קשר זוגי . במשך הקשר התחילו להתגלות להן התנהגויות כגון: תפסתי אותו מאונן כשאני ישנה על תמונה של קרובת משפחה הוא יצר קשר עם חברה שלי במטרה לשכב איתה שיתף אותי בפנטזיה מינית שיש לו על חברה שלי נמשך לחברותיי .... יחד עם זאת סיפר שכשהיה נער הסתובב בקיבוץ בו הוא גר והיה מציץ יחד עם זאת סיפר שבזמן שאנחנו בקשר כשאני בסביבתו הוא הלך והציץ לידידה שלו. במשך כל הזמן הזה הוא דחה אותי מינית לא רצה לשכב איתי לא להתנשק היה מאונן בצורה כפייתית יחד עם זאת.... רק ברגעים שהייתי "מאיימת "עליו בניתוק הקשר רק אז הליבידו שלו היה מתעורר כלפי והיינו שוכבים. מה דעתך? הוא התחיל טיפול "רציני"רק השנה לאחר שהבין שהוא שרוט. לדעתי יש לו סטייה מינית. טוב זהו תודה האם לדעתך ניתן לטפל בדבר כזב בהצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכאלה
ד''ר יעקב מאיר וייל21/02/2009אני בטוח שלא כתבת בסיום שאלתך "דבר כזב" בכוונה אך בעצם יצאה לך התשובה בפליטת קולמוס.
האיש שלך יותר מציץ ומאונן מאשר משתמש במיניות שלו להכיר וליצר קשר אמיתי עם בת זוג. הוא יצר קשרי כזב. מה שמעניין אותו זה הוא עצמו והתגרותו המינית. בת זוגו [את במקרה זה] אינה נחשבת.
משום מה ה"שריטה" שלו קשורה להצתה המינית שלו בקיבוץ. קטונתי מלהבין ומלשער מה בדיוק קרה אך ללא ספק זה קשור בבדידותו שם שהתקשרה משום מה לאירוע בעל גוון מיני.
לחוויה מעין זו אני קורא "טעימת פרי עץ הדעת". גדילתו והתפתחותו מאז קשורות כנראה ביחסים הדוקים בין ידו ובין הפנטזיה המינית/המציצנית שלו.
נכון עבורך להניח לו להמשיך בחייו כפי שגורלו יכוון אותם. איתך הוא ניסה והפסיד וסביר שגם בקשרים אחרים יעבור מסלול דומה.
ספרי האבחנות יקראו להתנהגותו סטייה. את שאהבת אותו חישבי עליו בלי שיפוט. המילה שריטה טובה גם בעיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכאלה24/02/2009תודה על התגובה אני באמת נפרדתי ממנו לשלום ואני נשארתי עם טראומות חדשות בלילות אני מתעוררת עם סיוטים מהקשר אבל ברוך השם יש מי שעוזר לי . אהבתי את התגובה האנושית והמקצועית מיכאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטישיזם אובססיבי
שגיב16/03/2009אני ההיתי מעוניין לדעת איך ניתן להיפטר או לטפל במצבי מחשבות כפתיות על אובקייט מסויים בגוף האישה ופנטזייה בעיקר תמידית עליו.הכוונה היא לבית השחי של המין האישה. מאז היותי ילד הייתי מגורה בצורה חריפה ממראה וניחוח בית שחי של נשים בימות הקיץ כאשר היו מרימות את ידיהן בכל מני סיטואציות.למשל באוטובוס צפוף ,בשוק,ברחוב וכדומה. חש כי הנטייה גורמת לי לבידוד חברתי.אני בכללי אדם בריא חוץ מאשר מצבי דיכאון וחרדה שעברתי בעבר.בטיפול אצל פסיכולוג הייתי בעבר וגם הישתמשתי בתרופות פסיכיאטריות כאשר בתקופה מסויימת סבלתי מדיכאון קליני.מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגיב
ד''ר יעקב מאיר וייל16/03/2009שאלתך בהמשך התכתובת על הסטייה של מישהו אחר גורמת לי לשאול אם בעייניך בית השחי הנשי ויחסיך איתו נראים כסוג של סטייה. היית בטיפול ממושך בטח שוחחתם גם על חיבתך לבית השחי בקיץ.
אין לי ספק שבית שחי שעיר בקיץ יכול לעורר נער ופנטזיה.
בעצם מה אתה שואל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפטישיזם האובססיבי
שגיב17/03/2009ראשית,תודה לתשובתך.אני לא ציינתי קודם שאני אדם המיתקרב ל40 ורווק. בית השחי הנשי עבורי הוא מקום די אירוטי ומעורר.חשוב לי להדגיש שלא ממש חשובה לי ההיכרות עם אותן נשים שמיזדמן לי לראות אלא שזה באופן ממש אקראי ויכולה להיות מישהי ממש זרה לי ,כמו שכתבי בהודעתי הקודמת, במקום אקראי כמו מכון כושר,הרקדה כנס וכיוצ"ב וזה יעורר בי היתרגשות.אני רואה בה דבר המעורר מינית אבל שאלתי היא הואיל ומבחינת הסקסולוגייה זה בבחינת סטייה מינית האם עליי להיפטר מכך והשאלה היא איך?בטיפול שהייתי נשאלתי שאלות וסיפרתי על עצמי אך איני מרגיש שדפוס זה הצליח להיפטר מראשי.רוצה אני לציין שנטייה זו נולדה אצלי מממש קטנות כאשר הייתי לוקח בהסתר בגדים כאלה של אמי והייתי מריחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגיב
נופר18/03/2009לקרוא למוקד התאווה של בית השחי סטייה זו אפשרות.. הבעיה בעיני היא הבדידות הנגזרת מבית השחי של הדמות הנשית המסתורית שאין לה זהות. אני בטוח שבילדותך אמא חסרה לך רגשית והבגד עם בית השחי היה סימול/חיקוי מיטבי למה שבאמת היה חסר לך; נוכחות, קבלה, הגנה והכלה ועוד מילים משורש זה שלא פתרו את בדידותך הגדולה. לקרוא לזה שב"ש הפך לאירוטי סטייה זו דרך מעט שיפוטית בעיני. הבדידות תמיד תישאר בדידות. מצאת מישהי שאל בית השחי שלה, אישית, אתה רוצה לחזור שוב ושוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב,שגיב נופר
שגיב18/03/2009עפ"י הפסיכיאטרייה ואולי עפ"י הסקסולוגייה משיכה מינית לחפץ מסויים או איבר מסויים במין האחר היא בבחינת סטייה.כך הידוע לי.אין לי מישהי ספציפית שרק אליה בלבד הייתי רוצה לחוות חוויה מינית הכוללת בית שחי אלא כמו שכתבתי בהודעותיי הקודמות ישנן המון נשים בימות הקיץ בעיקר , שמוצא חן בעיניי מראה בית שחיין ובמיוחד באם יוצא לי לחוות ניחוח כזה בסיטואצייה מסויימת. נאמר למשל ביום שרבי לפתע עולה לאוטובוס גברת ואין לה היכן לשבת כי כל הכיסאות תפוסים אז היא עומדת מחזיקה במעקה העליון ולכמה שניות אני נחשף לחוויה כזו של מראה וניחוח.אפשרות גם בחדר כושר,הרקדה או במהלך הליכה בתוך מקום הומה אדם כמו בשוק או בעצרת.למעשה יש בי מין כמיהה כזו לחוויות הילדות של הכנסת היד תחת ידה של האם והרחתה לאחר שהיא רטובה.מין הרגל כזה שהיתאפשר לי לקיים אותו בתור ילד קטן.בשלב מבוגר יותר חשתי בושה וכלימה ממעשיי ואז הייתי לוקח בסתר חולצות ,גופיות או שמלות והייתי נהנה מריטואל ההיסתכלות המגע ובעיקר ההרחה של אותם איזורים מתחת לידיים.הדבר הוא למעשה מלוכלך ודוחה ניראה על פניו אבל יש בו אלמנטים מאוד מעוררים וחושניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרצאה לחינוך מיני לקהי' לא לאלימותיוסי מימוני20/02/2009
ייסדתי קהילה נגד האלימות הניקראת "לא לאלימות" באתר everyon של ONEsport והעלנו הנושא על וג ההורים בגלאי 13 ו15 על הפרשייה הסוטרת שקרתא באנגליה בשבוע האחרון,השאלה שלי היא,האם תוכל לסייע לנו בעברת הדיון והכוונתו למקומות שהרבה בני נוער יוכלו להשתתף בו. בקהילה כ-335 חברים ברובם בני נוער ,הודה לך אם תענה לבקשתנו על מנת להעביר את הדיון ברמה הרבה יותר מקצועית ואחראית,אם אכן ןבקשתך תענה בחיוב אשמח לקבל את תגובתך... בברכה מראש. יוסי מימוני (הוגן ספורטיבי) 0544428829
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי מימוני
ד''ר יעקב מאיר וייל20/02/2009לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה להשיג. ה"קטע" באנגליה אינו תוצר של אלימות כנראה.
אם יש לך מחשבה או תכנית יותר ברורה אנא עדכן אותי ואשמח להיות זמין.
על מה הדיון המוצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך ד"ר רוני.
יוסי מימוני26/02/2009אשמח אם תכנס לאתר everyone הדיון מתקיים בקהילת "לא לאלימות" בכותרת "ילדים הורים לילדים" על קיום יחסי מין בין הני נוער בברכה יוסי מימוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לךד"ר יעקוה מאיר וייל
יוסי מימוני26/02/2009סליחה על הטעות בשמך. יוסי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נמתח להקשב עפ"י פקודהפולו12/02/2009
אני מקווה שזה המקום הנכון בהתחשב בעובדה שהחומרה נבדקה ולא נמצאה בעיה ואיבר המין הולך לישון עם הצורך לתיפקוד מיני עם בת זוג מה אפשר לעשות? זה נובע מלחץ? ויאגרה קשורה בכלל? לרוב :לאחר אירוע כזה, איבר המין מפצה בעמידה לטווח ארוך (לבד) (בן 31, רווק, אם חסרים פרטים מהותיים אני יוסיף)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פולו
ד''ר יעקב מאיר וייל12/02/2009מסתבר שאתה לא מרקו פולו. האבר שלך מושלם כשהוא לא חייב לתפקד ולעמוד להוכחות. במצב מעין זה אנו קוראים למקור הבעיה פסיכוגני. איני יכול להסביר פסיכוגני ממה. בטוח שאתה נכנס למיטה בציפיה דרוכה להיכשל ואולי להתפדח. מי השותפה לכשלון ?מה תגובתה? האם יש ביניכם קשר עם זמן ורגשות? מה נסיונך הקודם בכשלונות? כל אלו שאלות טובות כדי להתחיל להבין.
בכל מקרה יש לפעמים אפשרות להעזר בוויאגרה יתכן ששווה לנסות סיאליס על בסיס יומי [יש כזה בבית המרקחת]. זה עשוי לשפר את הבטחון ובאותו זמן לשפר את הספונטניות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר אם אני לא מרגיש צורךמבולבל07/02/2009
"לתקוע" את הזין . האם אני שונה מכל הגברים האחרים שלפי מה שנראה לי זה הדחף המיני שלהם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל
ד''ר יעקב מאיר וייל08/02/2009אתה לא כמו הגברים שמכריזים על הצורך. אתה אחר ואתה מגדיר לעצמך את הצורך שלך.
אין סיבה בעולם שתהיה "כמו". תהיה רק כמוך גם אם לפעמים זה לא קל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויאגרה או סיאליסצחי06/02/2009
אני לא יודע מה עדיף
שתי הגלולות בעצם מספקות את אותו מענה
והשאלה היא מה ההבדל בינהם
מצאתי באיזה אתר את ההבדלים
אבל אני לא מבין
אם שתי הגלולות עושות אותו דבר
אז למה האחת שונה מהשניה ?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחי
ד''ר יעקב מאיר וייל09/02/2009השאלה מוכרת . התשובות הטכניות הן עינינו של איש מקצ7וע. מה בעצם מעניין אותך בכך שהתרופות שונות?
אתה משתמש בהן? הכי כדאי יעוץ פנים אל פנים ולא בקשת.
בהצךחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר וודאותמשה02/02/2009
שלום, מדובר בבני בן 21 , בחור מוכשר ומקסים , מוקף חברים וחברות אולם עד כה לא יצר קשר קבוע עם בחורה. בשיחות אתו הוא מאשר שמקיים יחסי מין עם בחורות, אולם יש לנו חשש שיש לו נטיה לבני מינו. אין לנו כל הוכחות לכך, והוא עצמו ביטל אפשרות כזו בשיחות אתו, אולם בשיחות לאחרונה עם חברים קרובים שלו הם טענו שלא יהיו מופתעים אם אכן יתברר שיש נטיה כזו. מאחר והבחור נמצא בחו"ל אין לנו כרגע אפשרות לדבר אתו, אולם אנחנו מוטרדים מאוד ומבקשים לדעת אם אכן ישנה אפשרות לבדוק אם יש נטיה כזו (התנהגויות,תגובות,וכו) כאשר הוא לא נמצא לידינו. אשמח לקבל את דעתך, משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר יעקב מאיר וייל02/02/2009יותר ממה שאמר לך כשעוד נידברתם אינך יכול לגלות.
שים לב שחרדתך משליכה טישטוש על זהותו. תן לו לעשות קשר בזמנו החפשי. תפסיק לדחוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאפי24/01/2009
שלום, אני בן 17 ונמשכתי לכמה 3 בנים ואני מפחד מזה שאני יהיה הומו. כדי לבדוק את זה ראיתי סרטים רגילים ועמד לי ובסרטים של הומואים לא עמד לי אבל הוא התקשה(כשאני רואה סרטים רגילים ומעביר לסרטים של הומואים הוא יורד וטיפה מתקשה)למה הוא מתקשה?. זה צריך להיות ככה אצל סטרייטים. ועוד משהו האם גם הומואים שמעדיפפים "לתת" וגם הומואים שמעדיפים "לקבל" אמור לעמוד להם כשהם רואים סרטים של הומואים?. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר יעקב מאיר וייל25/01/2009שאלה שלך מסובכת להבנה ולתשובה.
נשמע שנמשכת אך לא התקרבת פיזית. בשלב זה עיקר היחסים שלך בין ידך ובין האבר שלך. אל תפחד ליצור קשר ואז תגלה מה באמת קורה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אפי26/01/2009אבל אני רוצה להיות סטרייט, והתאהבתי גם בהרבה בנות בחיים וגם נמשכתי לבנות ולבנים נמשכתי אבל לא התאהבתי באף אחד. יש לי עוד משהו אני מצטער שאני יכתוב בצורה בטוה וכל זה אבל פשוט אין לי למי לפנות. כדי לבדוק אם אני הומו או לא ראיתי סרטי פורנו רגילים ועמד לי וראיתי סרטי פורנו של הומואים וירד לי, אבל הוא היה קצת קשה, מה זה אומר?(הוא היה במצב הרגיל רק טיפה קשה) היום בדקתי אם עומד לי על נשים בסרטים רגילים ולא עמד לי ואני ממש לחוץ. למה לא עמד לי. אני ממש לחוץ, איך אני ידע אם אני הומו או סטרייט?אם אני ימשיך להרגיש כמו שאני מרגיש עכשיו במשך חצי שנה זה אומר שאני הומו? ועוד משהו בזמן האחרון פתאום יש לי מחשבות כאלה, נגיד דיברתי עם חבר שלי ופתאום עברה לי מחשבה בראש "איזה יפה יפה הוא" וכל מיני כאלה למרות שלא רציתי לחשוב ככה, לא חשבתי שהוא יפה ולא נמשכתי אליו למה זה קרה?יכול להיות בגלל החרדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה שאלה מסובכת?
אפי28/01/2009איזה שאלה מסובכת?השאלה הזאת?: למה התקשה לי כשראיתי סרטים של הומואים? (הוא לא עמד והוא נהיה יותר קטן מבדרך כלל רק התקשה קצת.) נמשכתי להרבה בנות בחיים שלי והתאהבתי בהרבה בנות ובבנים אף פעם לא. האם יכול להיות שזה סימן לזה שאני הומו אם התקשה לי קצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ד''ר יעקב מאיר וייל01/02/2009זכור הזין הוא לא ברומטר. ההתגרות שלך בלי כל התנסות עם בנים או עם בנות חושפת אותך לפנטזיה שלך. אין בסרטי הפורנו ובתגובתך אליהם כדי להכריע בזהותך. שווה להתנסות ואז לבחור. גג אתה "בי" בציפיות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אפי01/02/2009זה שנמשכתי לבנים זה אומר שאני לא סטרייט? אני ממש מבולבל ואני לא רוצה להיות הומו. ואין מצב שאני יהיה עם בנים גם אם אני יתאהב בהם. מה אני אמור לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
ד''ר יעקב מאיר וייל02/02/2009זה שנמשכת לגברים אומר שאתה איש מיני וחרמן ונמשך לכל מה שיש בו גירוי.
אני חוזר ואומר מה שעומד לך עליו ומה שתיצור איתו/ה קשר מיני וזוגי אינם היינו הך.
כל השאר צא ולמד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אפי04/02/2009האם יש סיכוי שאני לא ימשך בכלל לנשים? אם כן מה הסיכוי בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי..
נופר08/02/2009תראה גם אני בעבר הייתי מאוננת על סרטי סקס של לסביות וזה לא אומר שאני לסבית גם לי היו מחשבות על חברות שלי אבל זה עבר ושאתה בלחץ עוד יותר לא יעבוד לך וגם עם אתה נמשך גם לבנות וגם לבנים(דו ) או שאתה נמשך רק לבנים(הומו) אז מה ?! אין דבר כזה אני רוצה זה מה שאלוהים ברא ואין לך ממה להיתבייש אתה גבר ואלו הנטיות המיניות שלך זה לא עושה אותך יותר נמוך מגבר אחר,או יותר אפס,או כל השטיות האלה . תמיד תתאגה בעצמך , תמיד ! כי הומוהים לדעתי זה לא דבר פסול זה בן אדם כמוך וכמו כולנו רק עם נטייה מינית שונה . בהצלחה ..
ד''ר יעקב מאיר וייל08/02/2009נופר כותבת מנהמת ליבה. כדאי שתשים לב שבשלב מסוים כולם מחפשים מיהם ונבהלים. בשלב הבא גם מתנסים בחיים ולומדים לבחור מי הם רוצים להיות. יש לך בחירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אפי11/02/2009תודה שאתה מנסה להרגיע אותי, נכנסתי לחרדה ודיכאון בגלל זה שאני חושב שאני הומו ולא יודע מה אני ועכשיו ירד לי החשקה המיני אני מאונן והכל אבל לא ממש מסתכל על בנות בחוץ וזה וגם מזמן לא התאהבתי באף אחת(יש לי זיקפה על סרטים). מה אני יכול לעשות עכשיו? יכול להיות שאני לא רוצהבנות בינתיים בגלל הדיכאון והחרדה? איך אני אמור לדעת אם אני הומו או סטרייט או דו מיני? ועוד משהו. מגיל 12 בערך (עד היום) שהייתי הולך לספר והוא היה מספר אותי ונוגע בי וכל זה פעם זה היה מציק לי פעם זה היה נעים. זה שזה היה נעים זה מעיד על זה שאני הומו או דו מיני? או שגם סטרייים לפעמים מרגישים שזה נעים? אחרי זה הייתי מאוהב בבנות (בכמה בנות) במשך תקופות ארוכות. האם זה מעיד על זה שאני הומו או דו מיני? (ולא סטרייט) עכשיו אני כבר שנה לא ממש מתאהב בבנות היו כמה משיכות וזה אבל לא כמו פעם ובבנים אף פעם לא התאהבתי(לפני שנה התחיל דיכאון אואני לא יודע למה, נהייתי פיתאום אדיש כזה ואני מרגיש ריקנות). מה אני? יכול להיות זה שהפסקתי להתאהב בבנות זה אומר שאני מתחיל להיות הומו? בזמן האחרון ירד לי החשק המיני ממש
ד''ר יעקב מאיר וייל11/02/2009אין לי מה להוסיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נופר
רונן13/02/2009כבר מזמן לא שמענו ממך מה עם החבר הג'ובניק שלך איך הו א מתפקדבמיטה ? את מרוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה
אפי15/02/2009האם יש סיכוי שתהיה תרופה או טיפול להומוסקסואליות ב20 שנים הקרובות? האם אתה מחשיב את זה כמשהו לקוי? אני יודע שהפסיכולוגים אומרים שזאת לא מחלה או משהו אבל עדיין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הינה אני שוב לצערי ..
נופר17/02/2009את האמת שיש כמה בעיות ואני חושבת שעדיף שנפנה ליעוץ מיני/סקסיולוג הבעיה זה שאני לא יודעת איפה יש בחולון או בסביבה ( בת ים ראשון ) האם תוכלו לעזור לי בבקשה ? ד"א אני גם במכבי שרותי בריאות האם דרך אפשר ללתכ ושלא יעלה לי כסף ? כי אני יודעת שבפרטי כל טיול זה יקר ואת האמת הוא חייל ואני עוד תלמידה עם תוכלו לעזור לי אני מאוד יודה לכם ! זה חשוב לי אז בבקשה תעזרו לי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי מתוק אתה נמשך לבנים ואין לך...
דניס17/02/2009ממה לפחד! שאתה רואה פורנו אתה רואה בעצם את עצמך זו התגלות מינית ורגש שנמצא בפנים.תן לרגשות לפרוח .עם תשחרר תבוא גם ההתנסות הראשונה.כדי לדעת מה אנחנו אוהבים צריך לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שמשיכה לבנים תעבור?
אפי19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שכן יכול להיות שלא
מישהוא19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חינוך מיני לנוערעמי20/01/2009
שלום בני בן 11 לפני כשבועיים גילתי שהוא צופה בסרטי פורנו במחשב. ישבתי איתו לשיחה והבהרתי לו שנושא זה חשוב ומהנה אבל רק בזמן הנכון ובגיל הנכון. הבטחתי לו שאני אבדוק אם יש חומר מתאים לגיל כזה בנושא מין. האם יש חומר מתאים לנושא חינוך מיני לגיל כזה ? והיכן ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמי
ד''ר יעקב מאיר וייל20/01/2009נסה לחפש חינוך מיני דרך משרד החינוך. יש יחדה שעוסקת בכך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוסף בקרת הורים למחשב של בנך ומהר
אביב23/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבדן חשק מיני וזקפה חלקיתאלי19/01/2009
שלום! שמי אלי, בן 22 וחצי ואני סובל מתפקוד מיני לקוי זה התחיל בגיל 17.. אני אפילו זוכר איך במהלך אוננות (אני מאונן על ידי השתפשפות במיטה) הרגשתי את העניין וההתלהבות דועכים ומאז זה כך הפעם הראשונה שקיימתי יחסי מין הייתה בגיל 18 חסרת חשק לגמרי אך איכשהו שרדתי מאז הפעם ההיא (2004) לא קיימתי יחסי מין עד ל2007 בגלל חוסר החשק לאחר מכן ב 2007 קיימתי יחסי מין במהלך כשנה עם בחורה לא היה שם חשק מיני כלל וכלל גמרתי מהר וזה מפחד שהזקפה לא תחזיק כי כך אכן היה ברוב המקרים אם זה עוזר אני גם לא מרגיש רעב עייפות או כל דבר בעצם, אפילו לא מצליח להתגרות להתרכז בדבר, לא רק במין בדיקות הורמונליות תקינות, בדיקות NPT תקינות ורפילו MRI ו CT של המוח ואיבר המין תקינות.. במהלך כמה חודשים נטלתי תרופה בשם פבוקסיל (ממשפחת ה SSRI ) והפסקתי ישר על דעת עצמי האם יכול להיות שהסיבה לכך היא זו, האם זה בלתי הפיך אם כן? האם זה יכול להיות זיהום ויראלי ואם כן, אילו חיידקים או פטריות עלולים לגרום לכך? אנא עזרו לי ואל תחסכו בתשובות אפשריות מצפה לשמוע מכם אלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב.
אלי19/01/2009כמו כן..אני משתין הרבה גם אם אינני שותה ומתעורר באמצע הלילה המון בקושי ישן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
ד''ר יעקב מאיר וייל20/01/2009אין לי מושג איך לעזור לך. אינני יודע מה קרה סביב אותו אובדן בגיל 17. מה עוד קרה מסביב בפנטזיה ובמציאות באותו יום זמן.
מעבר לכך לא ברור למה נטלת תרופה ולמה היא יועדה.
לפי הבדיקות שעשית נראה שפנית למישהו שעוסק בזקפות ובמין. מה קרה שם?
בעיני הכי כדאי להתייעץ במרפאה עם איש מקצוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיאליסאבי17/01/2009
ברשותי כדורי סיאליס 20מ"ג. האם ניתן לחצותם ולשתמש בכל כדור פעמיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי
ד''ר יעקב מאיר וייל17/01/2009לחצות ניתן-זה לא משמיד את הכדור.
אם זה מספיק לך טוב אם לא נישאר לך החצי השני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיקפה חלקית +שפיכה מוקדמתבוריס16/01/2009
שלום למומחים. אני בחור בן 25 אשר חולה סכרת נעורים בדרך כלל מאוזן HB A1C -7.6 GS עד לפני חצי שנה הכול היה מצוין בקשר ליחסי מין (תפקוד מיני). בחצי שנה אחרונה יש לי בעיה חמורה של זיקפה חלקית (הפין לא קשיח כמו פעם ) וזה לא הכול, גם אני גומר מהר במידה מוגזמת וזה לא קרה מקודם אף פעם 1. אני רוצה לשאול אם הבעיה שלי מאופיינת לחולי סכרת נעורים ? 2 .פניתי לאורולוג הוא רשם לי כדורים סיאליס 10 מ"ג וזה לא עזר, ניסיתי גם לקחת 2 כדורים בפעם אחד כדי להגדיל את המינון וזה גם לא עזר. אני צריך עזרה מה אפשר עוד לנסות ואם זה יכול לבוא מהצד הפסיכולוגי למרות שזה לא נראה לי. תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוריס
ד''ר יעקב מאיר וייל17/01/2009אתה חולה מספר שנים והסכרת מאוזנת בצורה סבירה.
מה הסיפור של הכשל הזיקפתי לא ברור אך בטוח שמרגע שכשלת אתה כל הזמן מוודא כמה הוא עומד.
סיאליס לא םותר את חרדת התפקוד שלך. היה כדאי להידבר על אותו רובד פסיכולוגי עם איש מקצוע ולא ברשת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיניות מקרטעתרינת16/01/2009
הנני בת 45, נשואה, לא מעשנת ובריאה בד"כ... לצערי, במשך שנים רבות לא קיימנו יחסי מין בעלי ואני, וכעת בעקבות משבר שעברנו... נראה כי לכאורה יצאנו ממנו מחוזקים יותר ולכן גם המין התחיל להתעורר... כיוון שלא היה לי צורך באמצעי מניעה קבועים קודם לכן, לא השתמשתי בהם שנים רבות... כעת לאחר סדרת בדיקות קיבלתי מרשם לפמינט, לפני כן השתמשנו בקונדום. בעלי - הזקפה שלו חלשה וקצרה. לי - נראה שמתייבש הנרתיק מאוד מהר... ( האם זה בגלל הגלולות?) נוצר לנו קושי בלהנות מדבר נפלא זה הנקרא יחסי מין. בעלי סיפר לי על הצלחות רבות שהיו לו ( לא איתי) , החזה שלי לא גדול... אבל אני נאה... וגופי מחוטב, כך גם הוא אומר, הוא מאוד מתייחס במין להיבט החיצוני ולי חשובה גם הפנימיות והרגש... הוא חושב על עצמו שהוא מושלם... לטעמי, הוא אמנם בחור נאה אבל בהחלט לא מושלם.. האם אינו חושק בי? האם אלו בעיות הגיל? האם קשור לגלולות? ובעיקר מה כדאי לעשות? טיפול לא יבוא בחשבון כי בעלי לא חושב שיש לו בעייה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
ד''ר יעקב מאיר וייל16/01/2009רינת זה נשמע ששנים מספר לא השתמשת בנרתיק שלך ליחסי מין. הרגש שלך לא שכח למה התגעגעת אך הגוף שלך איבד את ההרגל. את בת 45 מתקרבת לקצה הפוריות והנרתיק שלך שכחה להתרטב כשהיא פוגשת גבר נאה אך לא חתיך.
לרכוש מסככי נרתיק זאת אופציה. עדיף בעלי תכונות מעוררות לנרתיק לא רק מסככות לשותפך למעשה.
סביר שזה לא מהגלולות. סביר שאת צריכה להתחבר יותר רגשית לתאוותך ולא רק לחיטובך. את מתייבשת לא בגלל שהוא אינו חושק בך אלא בגלל עצמך.
לא צריך בהכרח טיפול מיני זוגי. ראוי ייעוץ לעצמך.
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך...
רינת17/01/2009התוכל בבקשה לתת לי טיפים קטנים זה חשוב לי הן בהיבט הרגשי/ מעשי והן בהיבט הפיזי (למשל איזה מסככים?) ת ו ד ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת
ד''ר יעקב מאיר וייל17/01/2009אני לא יודע יותר מנתוני הפתיחה שמסרת בשאלה . ההתחברות המתחדשת שלכם אינה יותר מכותרת. מה באמת קרה לאורך השנים? מה עשית עם מיניוך בינתיים? ומה נסיבות ההתחברות המחודשת שלכם? התפשרתם, ויתרתם? גילחיתם שוב את ההתאהבות?
זה המון שאלות המון פרטים. בטח לא תרצי להחשף לעיני כל כדי כך.
שוב אולי שווה לך להשתמש בייעוץ מקצועי בפרטיות, אני ממליץ.
לגבי מסככים רובם בשוק בנויים על איפשור חדירה ותנועה בנרתיק בלא לגרום לך לכאב. הסוג שאני מציע לך לא קיים בשוק החופשי. פני למרפאתי בקופ"ח דרום ירושלים ונידבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי חשק לגמריאנונימי15/01/2009
לצערי הרב אני סובל מדפרסונליזציה, ומאז שזה התחיל זה כאילו אני לא יודע מה זה מין , לפני זה היה לי הרבה חשק בגלל שהייתי בן אדם בריא , אבל עכשו זה פשוט לא מדבר אלי , כנראה בגלל שאני מנותק מהאני האמיתי , אז מה דוקטור אתה מציע לעשות ? אני בדיכאון כפול זה דיכאון בתוך דיכאון , הקשר שלי עם מערכת המציאות דפוקה לגמרי , אני ממש רחוק מהעולם , וזה גורם לסבל רב מאוד, אז מה בנוגע למין ? מעצבן אותי שדברים כל כך טבעיים נעלמו לי , נכון בן אדם שמין לא מעניין אותו בכלל זה אומר שהוא לא בריא? אז מה עושים ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
ד''ר יעקב מאיר וייל15/01/2009אתה יודע המון ומשתמש במילים "מקצועיות" פנה למטפל שלך ולא לאתר ברשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל כך הבנתי
אנונימי16/01/2009מה כתבת, מה זה "אני יודע המון"? ואיזיה מילים מקצועיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
נופר16/01/2009על פניו אתה עסוק בדכאון הכפול שלך. סביר שפנית לטיפול בשל כך . עיצה סקסולוגית גרידא לא תספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)