פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מני
    23/08/2009

שלום רב, אני בן 35 ויש לי פנטזיה ענקית לשכב עם קוקסינל. כל הזמן אני חושב רק על זה והגעתי למצב שלא עומד לי עם חברה שלי אם אני לא מפנטז על קוקסינל. מה לעשות? האם זה טבעי?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/08/2009

לא זה לא טבעי. רובנו לא מפנטזים על קוקסינל. אין לי בדיוק כעת כתובת של קוקסינל זמין בשבילך. מה איתך? אתה קצת קוקסינל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני יכול לחזור להיות סטרייט
    ישי
    13/08/2009

שלום רב,
    אני בתחילת שנות העשרים
    אני נמשך לגברים ומקיים יחסי מין איתם. (ובארון). אבל אני הרבה יותר נקשר ריגשית לנשים, ולעיתים מתאהב בהם. אבל בגלל שאני יודע שאני הומו אני לא מגיע איתם ליחסים אינטימיים, כדי לא לפגוע בהם, וגם אני לא ממש נמשך אליהן.
    אני לא רוצה מערכת יחסים עם גבר אלא רק עם אישה.
    מה עליי לעשות?

הוספת תגובה

• ישי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/08/2009

אני לא ידע לתת תשובה מוחלטת לשאלה כה מורכבת.אסכם מה שהבנתי:
    1. אני שוכב עם גברים מקיים איתם יחסי מין ומחביא את זה מאחרים.
    2. אני נמשך לנשים רגשית ואף מתאהב בהן לפעמים אבל אני לא מעיז לחתור לקירבה גופנית איתן בין השאר ובעיקר כי זה לא מגרה אותי.
    איך תבנה מערכת עם אישה?
    אולי תגלה לה את האמת? אולי תסתכן מספיק לגלות את ההפרש שבין חשק מיני ובין געגוע רגשי?
    דבר אחד בטוח אם לא תסתכן בהחשפות עם אישה תמשיך לשאת את "צלב" זהותך וגעגועיך לא פתור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעה...

אנונימי
    21/07/2010

תשמע... כאשר תתאהב במישהי אל תחשוב על זה שאתה הומו תנסה להתקרב אלייה כמה שיותר ואל תגלה לה שאתה הומו... ככל שתתקרב אלייה יותר כך תמשך אלייה יותר... אם תגיעו למצב של יחסי מין אז תחשוב לעצמך שאתה צריך לרצות את זה... כאשר תקיים עם בחורה יחסי מין פעם ראשונה לא תרצה יותר להפסיק וכדאי לך... אני אישית חושב שרק אישה יכולה לטפל בגבר, לא גבר בגבר... תחשוב על ההצעה שלי והכי חשוב אל תלחץ... בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/07/2010

אל תילחץ ואל תרמה את עצמך.
    גג תהיה דו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/07/2010

תמשיך להתגעגע למה שאינך יכול להרשות לעצמך להרגיש.
    אין לי תשובה בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות על נערים בנים
    סו אלן
    12/08/2009

שלום. אני מורה בתיכון בן 33, נשוי באושר לאישה נהדרת וסקסית ואב לילדה קטנה וחמודה.

לא היו לי בעיות זהות מינית במשך השנים, אך בשנה האחרונה מצאתי את עצמי מביט בחלק מהתלמידים (בני 17-18) ונמשך אליהם עד מאוד. כמובן שלא עשיתי דבר, אך עדיין המחשבות מטרידות אותי.

האם ייתכן שאני בעצם הומו או ש"מותר" גם לסטרייט לחשוב ולהתפעם מגברים מדי פעם בלי שיהיו לו נטיות?

תודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות על נערים בנים

הוספת תגובה

• סו אלן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    12/08/2009

מותר גם לסטרייט לטייל בעולם הפנטזיה.
    למה זה אצלך קורה עכשיו אחרי שנים זו שאלה טובה לבירור.
    מן הראוי שתוכל להידבר על זה עם מישהו שיקבל אותך וגם יתמוך.
    אני לא מבין איך מתבטא אצלך "נמשך אליהם מאד ספר לי יותר על הביטוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית..
    Hinata
    05/08/2009

שלום.
    מזה שנה וקצת אני תוהה על הזהות המינית שלי.
    (אני חושבת שזה טבעי לבנות בגילי-אני בת 16).
    הנשיקה הראשונה שלי התרחשה עם ידידה שלי ומאז אני תוהה עוד יותר כי די אהבתי את זה והייתי נורא שמחה אחרי זה.
    כל הפנטזיות שלי הן רק על בנות.משום מה-בנים לא "עושים לי את זה".רק בנות..בכל הקשור לסקס ופנטזיות על זה.
    כל ההתנסות היחידה שלי הייתה עם אותה ידידה שהיא ביסקסואלית.
    במהלך השנה התאהבתי והייתי בקשר עם בן.ואני עדיין לא כל כך התגברתי עליו.
    אבל אף פעם-במשך מערכת היחסים שלנו-לא פנטזתי עליו או על כל בן אחר.
    רק בנות עם בנות..כשאחת מהן היא כביכול אני.
    האם זה אומר שאני ביסקסואלית?

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית..

הוספת תגובה

• HINATA

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/08/2009

זה אומר שאת מחפשת דרך. להיות בי סקסואלית זו אחת האופציות. חישבי על הקשר הרגשי לא רק על המין. בעיקר תשתדלי להנות מהמשך דרכך בגיל .16

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוטרדת.
    נטעלי
    04/08/2009

שלום לך. אני ילדה בת 14 וחצי, מאז שאני זוכרת את עצמי נמשכתי רק לבנים ולא לבנות...
    בזמן האחרון הפכתי להיות חרמנית יותר, ואני ממש זקוקה למגע וסקס וכאלה. אני מאז ומתמיד מסתכלת רק על בנים ברחוב, נמשכת לבנים, נבוכה ליד בנים. ועם בנות זה לא היה ככה.
    אבל לאחרונה, אני מרגישה קצת משיכה לבנות מסויימות ולפעמים שאני מאוננת אני חושבת על בנות.
    מצד שני כשאני ברחוב אני אף פעם לא אסתכל על בנות, רק על בנים. ואני מאד נשית וידועה בתור אחת שנורא אוהבת בנים וחושבת עליהם הרבה. אני נורא נורא מוטרדת בזמן האחרון מהעניין הזה של הלחשוב על בנות בזמן אוננות ובכלל לחשוב עליי עם בת. זה מפחיד אותי. למה זה קורה? זה נורמאלי? מה זה אומר עליי? האם זה ישתנה, אולי זה סתם בגלל גיל ההתבגרות ובגלל שאני כבר "נואשת" לחבר, למגע, לסקס? אני ממש מפחדת ומוטרדת.. בבקשה תעזור לי, מה כל זה אומר?
    זה גיוני בכלל, והאם יש הרבה אנשים במצבי?

תודה רבה מראש, אנונימית

לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת.

הוספת תגובה

• אנונימית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/08/2009

יקרה וחביבה את כבר בת ארבע עשרה וחצי לפי תיאורך את חרמנית מזה שנים. טוב שאת משחקת עם ה"מטרות" לאוננות.
    היה כדאי שתזכרי שהחיים זה לא רק זיון אחד גדול. הזיון קיים כדי לאפשר ולחזק קשר אנושי בין בני /ות זוג.
    תמשיכי להנות מהדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצפה לתשובה טובה יותר בבקשה.

נטעלי
    04/08/2009

ממש לא אהבתי את התשובה שענית לי, אתה ממש טועה לגביי אני לא מה שאתה חושב.
    רק שאלה אחת, אני לסבית או שאי אפשר להחליט ככה? אני ממש בדיכאונות מזה
    ואני לא חושבת שזה ככה בעצם! בקיצור, יש כזה דבר להמשך קצת לבנות מסויימות אבל להיות סטרייטית לחלוטין?

מקווה לקבל התייחסות מכובדת יותר ממך ותשובה נורמאלית ועוזרת.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/08/2009

לצערי זו התשובה שקיבלת.
    מותר לך להמשיך לחפש תשובות.
    תבורכי זו דרכך בחייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בכלל לא אומר שאת לסבית או בי

בובית
    31/08/2009

גם אני מפנטזת על נשים לפעמים, זה לא אומר שבמציאות אני נמשכת או שהייתי שוכבת איתן...
    זה בסדר זה קורה לכולנו זה נורמלי ואת לא לבד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אמנם לא מטפל מיני אבל

נילס אולגרסון
    01/09/2009

בגילך בטוח שהשינויים ההורמונלים בגוף יגרמו לך לחשוב הרבה מחשבות חרמניות שתצטרכי להתמודד איתם וזה לא דבר קל לכשעצמו בגיל 14 וזה גם לא יהיה יותר קל גם בגיל 50 את לא היחידה שחיה אם זה וצריכה להתמודד אם זה קחי את המלצתי אלייך כמו שהיא סקס הוא מספק עד לגבול מסויים מה שקורה אחריו זה כבר המשך החיים ותוצאות של מעשים וככלשתעשי יותר ויותר סקס בחייך כיום זה יכול יגרום להתפוגגות של כל ההיתלהבות ממנו בהמשך שימי את הזיונים במקומם ועל תתני לחרמנות לשלוט בחייך ומה שלא תעשי ומה שכל הזמן הד"ר שוכח להזכיר שמתי לב זה שתיהיהי מוגנת (קונדום!!!) והיזהרי שחבר'ה גדולים ממך לא ינצלו את מצבך כי זה בהחלט מצב פגיע אם כל האלימות שיש בבתי הספר ובארץ בכלל
    כל טוב

נ.ב.
    בהצלחה בלימודים את אמורה לעלות לכיתה ט' לפי הגיל
    בזמני לא נראה לי שלילדים בגיל 14 עמד בכלל הם העדיפו ללכת לשחק כדורגל לנסוע באפניים סקטבורד וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם חברתי ביסקסואלית?
    יובל
    02/08/2009

שלום,
    בת זוגי מזה שנה, בת 24, עברה כ 8 חוויות מיניות עם חברה טובה שלה במהלך השנתיים שלפני שהיינו יחד. עם זאת היו לה מערכות יחסים עם גברים בלבד. השבוע, היא התקשרה מיד כשחזרו ממסיבה ואמרה לי שזה קרה שוב, והפעם לראשונה ביוזמתה. אני מתרגם את זה כבגידה לכל דבר, ואף חושש מהתחזקות משיכתה לנשים בכלל ולחברה זו בפרט בעתיד.
    במהלך החוויה, כשהיא בלי חלק עליון, היא חשבה שייתכן שזה יפריע לי קצת וביקשה מחברתה להפסיק לנגוע בה ושכל אחת תגמור בכוחות עצמה.
    האם אוכל לקבל הסבר שיגרום לי לחשוב שזו לא בגידה?
    שאלה נוספת, למרות שהיא אומרת שהיא נמשכת לגברים במידה הרבה יותר גדולה ושמשיכתה לנשים היא רגעית וחלשה, מהי הסבירות שחברתי ביסקסואלית/לסבית ושהיא תיאלץ לעזוב אותי בעתיד עקב כך?

לקביעת תור
    סגירה
    האם חברתי ביסקסואלית?

הוספת תגובה

• יובל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2009

היא מי שהיא ומסתברשטוב לה כך.
    אלמנט הבגידה מתקיים בליבך ופשך הכל מקרה.
    אתה רוצה להיות שליט יחיד בזירה המינית -זה לא יצצא.
    תשתדל להנות מעושר החוויה. תשמח על השיתוף.
    אם קשה לך מדי תעזוב ותסתגר ב"נאמנו" מוחלטת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי הזהות המינית שלי ומה עליי לעשות
    אסף
    02/08/2009

שלום, קוראים לי אסף וברצוני לספר לך על בעיה שקרתה לי.
    יש לי בעיה בקשר לזהות המינית שלי, שמטרידה אותי כבר במשך שנה וחצי, מפריעה לי מאוד, אפילו די מעיקה ולכן חשבתי שאולי תוכל לעזור לי.
    איני יודע מהי הזהות המינית שלי - האם אני אוהב בנים/בנות או את שניי המינים, זה מסבך אותי, בכך שאני מתקשה לשמור על קשר עם חלק מחבריי, מפני שאני חושש להגיע לאיזושהיא סיטואציה לא נעימה בינינו.
    בהתחלה, הכל החל בכך שהתחלתי להסתכל על חבריי (בנים) בצורה מסוימת, התחלתי הרגיש משיכה אל חבריי כאשר הייתי בכיתה ו'.
    כשעליתי לחטיבה, חשבתי שהכל יהיה שונה מאותו הרגע, מפני שאני אכיר חברים חדשים ושאולי בעיה זו תיעלם כלא הייתה - אך טעיתי - היא החמירה והקשתה עליי בצורה רבה יותר. מרוב בושה ממה שיחשבו עליי אני אכן דאגתי ועדיין דואג ומפני שלא ידעתי למי לספר - אפילו לא למשפחתי - סיפרתי זאת לידידה טובה שלי, שאין לה שום בעיה עם הרגשותיי המיניות ולאחר ששוחחנו מעט, הוחלט בינינו שכנראה אני דו - מיני, מפני שישנה משיכה אצלי לבנות, אך היא פחות חזקה מאשר משיכתי לבנים.
    אני מאוד מבולבל מרגשותיי, מה עליי לעשות בקשר לבעייתי, האם ישנו טיפול - ולכן, אני זקוק לחוות דעת נוספת ומאוד אשמח לקבל אותה ממך בזמן הקרוב.
    שלך, אסף.

הוספת תגובה

• אסף

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2009

זכית כמו רבים אחרים לאתר תגובה מינית שלך אל שני המינים.
    זכור כי אין עליך חותמת. תהנה מהחיפוש, שמור על פתיחות והניה אחרי לבחירותייך.
    אין בידי בפי להעניק לך תשובה מוחלטת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתם חושבים על הרצח בתל אביב???
    גלי
    02/08/2009

הוספת תגובה

• גלי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2009

המון מחשבות ואפס ידיעות ממה כל זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2009

מחשבות רבות בלב איש ועצת השם היא תקום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בילבול מיני
    ב
    02/08/2009

שלום!

רציתי לשאול אני בחיים לא נמשכתי לגברים היו לי חברות לא מעט תמיד היה לי חשק מיני
    לבנות ופנטזיות אל בנות,
    לאחרונה אני נתון בהרגשה שאני הומו,
    רק לרקע כללי לפני 2 שנתיים בערך חזרתי מהודו בגלל התקפי חרדה ומחשבות טורדניות בעקבות שימוש בסמים, עם הזמו ההתקפי חרדה נרגעו ונשארו רק מחשבות טורדניות ודיכאון כללי אף פעם לא לקחתי תרופות או משהו בסיגנון,

ועוד דבר יש לי חברה כבר שנתיים ואנחנו מקימים יחסי מין ואני נהנה מזה. כל המחשבות קורות כשאני יוצא מהבית בבית כמעט ואין לי מחשבות כאלה או דיכאון

אני ממש עבוד ולא יודע מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה
    בילבול מיני

הוספת תגובה

• ב.

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2009

אתה לא צריך לדעת, בטח לא לעשות.
    התחרפנת עם ג'ראס ואתה משלם.
    אל תצפה ש\אגיד לך לא לצאת מהבית. תהנה ממה שיש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד חולף או לא
    דניאל
    31/07/2009

התייעצתי כבר בערך לפני חודשיים אני רק יספר במה מדובר בערך לפני שנה התחלתי לפחד להיות הומו. לא יודע איך זה התחיל בגיל 11 היתה לי חברה נשיקות צרפתית חיבוקים ערב רומנטיים הכל תמיד אוננתי על בנות שבפנטזיה אני ממקיים יחסי מין איתה יורד לה נוגע לה באיבר המין הכל
    לא הייתי חושב על בנים בכלל בנות עוררו אצלי חשק מיני תמיד בים ובברכה.
    5-6 פעמים יצא לי לאונן על בן בגיל 13.5 בערך וזה לא יוצא מהראש שאולי בגלל זה אני הומו?

2)התייעצתי אם פסיכולוג בפורום אחר והוא דיבר על הדחקה שהבנאדם לא מרגיש שהוא מדחיק את ההומוסקסואליות והוא כלל לא נמשך לגברים האם זה נכון שגבר בן 40 או בגילי גיל 15.6 פתאום ירגיש שהוא הומו?

עכשיו אני לא יודע מה אני מרגיש גברים ללא חולצה אינם מושכים אותי אני לא יודע בדיוק מה אני מרגיש לגבי בנות ובנים

אני בן 15.6 זה כבר שנה אני לא יודע מה לעשות אני ממש עצוב ממש חרד משהו מציק לי באמצע החזה שנה אני לא יודע מה לעשות קשה לי ובנוסף תוכל להגיד לי מתי זה יעבור לי ?

לקביעת תור
    סגירה
    פחד חולף או לא

הוספת תגובה

• דניאל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/08/2009

לא לכל שאלה יש תשובה. אתה נהנה מדרך החיפוש-תהנה טוב!
    הפרטים על מה עשית עם מישהי נחמדים למציצנים.
    ספר להם עוד.
    לשנות את מהלך החיים לא יצא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בעלי נמשך לגברים
    כרמית תות
    30/07/2009

אני בחיי זוגיות עם בעלי 3 שנים, נשואים שנתיים.
    בתחילת הקשר הוא הראה לי נכונות של חיי זוגיות, אחרי שהתחתנו הוא התחיל להתרחק בקטע המיני כלפי, עם היינו שוכבים פעם בשבועיים זה היה מספיק לו, הוא לא דורש סקס ממני רק עם אני מבקשת, הוא כול הזמן טוען שהוא עייף.
    הוא אף פעם לא משקיע בסקס שלנו אין משחק מקדים רק עם אני צריכה ליזום.
    אני מרגישה שברגע שהוא עשה שני ילדים זה מספיק לו, אני מבחינתו בקשר כמו אוויר בבית.
    אף פעם הוא לא התלהב הוא התרגש שראה אותי ערומה, מצידו שנעשה פעם בחודש סקס וזהו.
    אין נשיקות חיבוקים מזמוזים, בהתחלה הייתי חושבת שמשהו אצלי לא בסדר, שאני לא מספיק סקסית מושכת מעולם לא היה לי בעיה עם גברים בעניין הסקס המשיכה, תמיד היו לי מחזרים
    הבנתי לאט לאט שהבעיה אצלו.
    השאלה שלי עם יש לו בעיה מינית או שהוא נמשך לגברים , הוא לא אחד שיוצא בלילות.
    הוא טיפוס ביתי, הוא לא מחפש לצאת מהבית לבד.

לקביעת תור
    סגירה
    האם בעלי נמשך לגברים

הוספת תגובה

• כרמית תות

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/07/2009

מה עשית בשביל להסתבך עם כזאת שאלה?
    אם הוא לא נמשך לאף אחד, מקסימום אולי לעצמו זה בסדר?
    לחיות עם מישהו שאינו כל כך מיני,משהו שלא מקבל ערך עצמי מזה שהוא חושק ונחשק זו בעיה לכשעצמה.
    כמו שאת כותבת אם הוא לא נמשך מינית כי אינו מיני האם את תוכלי לעמוד בזה. כלומר אם אין בגידה או תאווה אסורה אז אולי אפשר לקיים שיגרת חיי משפחה?
    כמו הסבתות והסבים שלנו שלא רדפו אחרי הפורקן והנחשקות? בין השאר כי זה היה עם מחיר לא קל לםשל עוד ילד,עוד הריון.

מה עם החשק שלך. את ללא ספק רוצה להיות נחשקת, אהבת את זה פעם. אבל בואי נדבר על הצורך המיני שלך נטו. נגיד שצדקתי תלכי לחפש ":בחוץ" להיות נחשקת? או שאת חייבת פורקן והוא כמו שאומרים |(לא בזין שלו). אז מאהב זו אופציה עבורך?
    אם הוא סתם לא מיני לא בגללך ולא בגלל שאין משהו/מישהו אחר איך יהיה לחיות עם זה
    תהיי מהפכנית שימרי טהרה ואולי תגלי עוד משהו בהתאפקות ובהמתנה. חישבי על זה. כיתבי לי מה עבר לך בראש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

כרמית תות
    30/07/2009

מצד אחד הוא משדר שאין לו חשק מיני כי הוא כול הזמן עייף.
    ומצד שני נראה כי אולי הוא כן נמשך לצד השני, אני ממש לא יודעת זה דיי מתסכל אותי לגביו.

כי אני למשל בנאדם מאוד מיני, מאוד דורשת את הסקס וחייבת להרגיש נאהבת מאהבת,
    אני כול הזמן מחפשת בעיניים גברים שייסתכלו עלי לראות שאני עדיין מושכת בעיניי אחרים
    מחפשת תשומת לב מגברים, ממה שאין לי בבית
    קשה לי לחיות עם בנאדם שלא דורש את זה ורק פעם ב...
    בינתיים זה גורם לי להתרחק ממנו בכול המובנים יש לי לי ילדה בת שנה ו 5 ותינוקת בת חודשיים,
    קשה לי לעזוב את הבית, אני מאוד מתוסכלת רוצה אהבה רוצה להרגיש נחשקת אוהבת
    אני לא יודעת מה לעשות אני ממש לא רוצה לחפש מישהו ואחכ לפגוע בו.
    האם באמת הוא לא דורש סקס, האם קיים דבר כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרמית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/07/2009

דיברתם פעם על זה שיש לך צרכים? גבר!
    סביר לבואמ להתייעץ. יש גברים שיתנו לרעייתם יד חופשית ויש גברים שינסו להישתדל.
    לדעתי נכון לפנות ליעוץ זוגי. אחרי שהוא יודע שמה את צריכה זה לא רק זין אלא להיות נחשקת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הטהרה

כרמית תות
    30/07/2009

לגבי השאלה שלך לשמירת טהרה גם את זה ניסיתי אחרי החתונה ולא ממש היתה שם התלהבות,
    אני תמיד היה לי סקס טוב עם גברים, ואני מאוד רוצה להמשיך להנות מסקס אני בחורה צעירה בת 29 וכל החיים לפני, אבל לא רוצה להרוס את הנישואים, בגלל שיש שתי בנות בנישואים.
    אני מאוד מתוסכלת מהעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרמית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/07/2009

יש גם אופציה ראויה לבירור של דיכי- שוב ייעוץ זו הדרך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

כרמית תות
    30/07/2009

הבעיה היא שהוא לא מוכן בשום פנים ואופן לפנות לייעוץ, ותודה על העצה אבדוק עוד אפשרויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לכל בעיות אין האונות
    benny
    29/07/2009

היישר מהאמזונס המוצר שיעזור לפטור את כל בעיות אין האונות בדוק מחקרית

054-7897640

הוספת תגובה

• בני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/07/2009

יופי טופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה מוחלשת
    נעמה
    27/07/2009

בוקר טוב.

אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין לפחות פעמיים - שלוש בשבוע. עד לפני כמה שבועות הם היו נהדרים, רק מאז - אין לי מושג למה - האורגזמות שלי נחלשו בצורה מדאיגה, כאילו בחצי. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה מוחלשת

הוספת תגובה

• נעמה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/07/2009

גם אני הייתי דואג במקומך. אבל אני אפילו לא יודע עליך כלום חוץ מזה שאת מינית ואורגסטית לפחות שלוש פעמי בשבוע (שימותו הקנאיות)
    בת כמה את? מצבך המילדותי, המחזורים" אמצעי המניעה, ואחרי זה מה עוד השתנה בגוף פרט לעוצמת האורגזמה,
    כל זה הבסיס לשאלות על עולמך הריגשי ומה קרה לחווית האורזמה מעבר לחלק הגופני?
    יש מה לחשוב ולהידב. רוצה שקוראי הפורום ילוו את התהליך העלי את הנתונים והציגי לי.
    יש אולי אופציה פחות חושפנית? תבדקי עם עצמך!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי שפיכה
    אריאל
    24/07/2009

שלום ד"ר וייל,

אני בן 40 ומעולם לא הגעתי לשפיכה במגע מיני. (באוננות אין בעיה). הייתי אצל פסיכולוג מומחה לטיפול מיני והוא אמר כי כי טיפול בתופעה זו מצריך בת זוג. כרגע אין לי בת זוג ואני מתקשה ביצירת קשר גם בגלל בעיה זו. זהו מין מעגל קסמים כי אם אין בת זוג לא ניתן לטפל בבעיה אבל בגלל הבעיה אין בת זוג.
    מה עלי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    אי שפיכה

הוספת תגובה

• אריאל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/07/2009

אתה בן ארבעים ושפכת הרבה פעמים באוננות. הקשר שלך עם נשים ראוי למעט יותר בדיקה. האם זה אתה? האם זו באינטראקציה והאמון ההדדי? אין תשובה לשאלה מעין זו ברובד ההצהרתי של פורום.
    פנית אי פעם לפסיכותרפיה לא בגלל השפיכה?
    תשובתי לך פתור את בעית הקשר עם נשים. ברובד המיני מיצאו פיתרון תומך הדדי. כשיהיה עם מי אתן לך גם עצות בשימחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה וסרטי פורנו לסביים
    זאב
    23/07/2009

שלום רב. אני וחברה שלי כבר שנה ומשהו ביחד ואוהבים מאוד. העניין הוא שהיא אוהבת מאוד לראות סרטי פורנו. זה היה בסדר גמור אילולא סרטים של לסביות ממש מחרמנים אותה. אמנם אני נהנה מהחרמנות אך איפשהוא מודאג שמא יש לה נטיות כלפי בנות מינה. האם יש דברים בגו? או שאולי זו סתם פרנויה שיש לי משום מה...

תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה
    חברה וסרטי פורנו לסביים

הוספת תגובה

• זאב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/07/2009

למה לא תשאל אותה? היא יודעת הכי טוב על עצמה.
    תחשוב אם היא לסבית אז מה אתה וויברטור? דילדו?
    אולי היא תופסת את המקל בש/ני קצותיו.
    אם אתה באמת רוצה להמריא תחשוב שאתה הלסבית, המאהבת שלה .אבל מה לך יש "דגדגן "ענק שיכול לדפוק אותה. אולי אתה תהיה מאהב יותר מוצלח בזכות חברתך?
    העיקר לשמור על יצירתיות ולא להיבהל משטויות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה