פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היכן אפשר למצוא רשימת מומחים?
    בני
    09/07/2009

שלום

אני מחפש מומחים שהם מטפלים מוסמכים לבעיות בתפקוד המיני וגם פסיכיאטרים מומחים יחד.
    באיזה מאגר נתונים אוכל למצוא?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/07/2009

נסה איטם או הילם או אולי סקסולוגים בגוגל.
    איןצכל כך הרבה אבל שווה לחפש.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בעלי נמשך לגברים?
    ללא שם
    09/07/2009

אני נשואה כבר 5 שנים באושר, ויש לנו ילד
    לאחרונה גיליתי כי בעלי נוהג לצפות בסרטי פורנו של הומואים ( ראיתי במחשב). מאז אני מבולבלת, מצד אחד אני מרגישה שבעלי נמשך אליי מאוד ויש לנו חיי מין מהנים מצד שני הגילוי הזה די מפתיע אותי?
    הצפייה באתרי פורנו מצידו של בעלי אינה חדשה לי ואין לי בעיה אם זה גם אני נוהגת לצפות ולעיתים אנו צופים ביחד.
    אולם מציאת הסרטים ( לא מדובר בסרט אחד אלא במספר רב של סרטים) בעלי האופי ההומוסקסואלי הפתיע אותי מאוד האם אני צריכה לחשוש.

לקביעת תור
    סגירה
    האם בעלי נמשך לגברים?

הוספת תגובה

• ללא שם

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/07/2009

מה את חוששת? הוא נמשך אליך, חודר אלייך ומספק אותך. הוא נמשך אלייך מאד מאד.
    אז מה את מקנאה? לאחרים בסרטי ההומואים אין ציוד אחר.
    גם את מסתכלת איתו? תשאלי אם הוא רוצה שתעשי לו מה שראיתם בסרט.
    את לא מקנאה כשרואים סרטים עם נשים! הציוד שלך לא פחות טוב. נכון?!
    לגברים יש ציד שונה משלך. תהני יחד איתו. סופו של דבר אלייך הוא מביא את תשוקתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הומוסקסואל
    דניאל
    08/07/2009

שלום רציתי לדעת מהו הומוסקסואל,ורציתי לדעת מה זאת אומרת שאומרים משיכה מה צריך להרגיש במשיכה מהי ההגדרה
    בתודה אושר

לקביעת תור
    סגירה
    הומוסקסואל

הוספת תגובה

• אושר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    09/07/2009

השאלה טובה לך. אני לא יודע מי אתה ואתה מצפה שאענה לך אם אתה "הומו".
    היית מאמין לתשובתי? אני לא הייתי מאמין.
    לעומת זאת נראה שלשאול ולהגיד זאת בכתב חשוב לך מספיק. אז הינה עשית זאת.
    תהנה מהמשך החיפוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו שיטה עדיפה לטיפול ?
    בני
    07/07/2009

שלום

אני יודע שלהפרעה מתפקוד המיני כתוצאה מדיכאון יש מספר שיטות טיפול:
    א. טיפול אנטידכאוני - תרופות
    ב. טיפול בנגזרות הויאגרה
    ג. טיפול בתרופות אנטידכאוניות ונגזרות הויאגרה יחד

השאלה שלי איזו שיטה היא המומלצת ביותר?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    איזו שיטה עדיפה לטיפול ?

הוספת תגובה

• בני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/07/2009

שאלתך יפה. אם יש לך מספיק אנרגיה לנסח אפשרויות ברור שאתה כבר לא מדוכא.
    בכל מקרה הטיפול הוא לא בזיקפה כמו אינסטלטור אלא במצב שבו היא אינה משרתת. לפי המצב יחליט המטפל על כיוון הטיפול.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד אדיר
    דניאל
    05/07/2009

מאז ומתמיד הייתי אוהב בנות לא אוהב בנים תמיד מסתכל על בנות ולא על בנים לא עמד לי על בנים אלה רק על בנות אבל בערך בגיל 14 וחצי התחלתי להרגיש שמשיכתי לבנות יורדת וכשאני רואה בנים אני מתחיל לפחד שאולי אני נימשך אליהם אני בוכה המון בגלל הפחד להיות הומו
    הייתי מסתכל על בנות בטירוף אפילו חברה היתה לי בגיל 11 והתנשקנו מלא התחבקנו הכל
    אני ממש בחרדה רציתי לשאול האם ילד שנמשך לבנות יכול להיות שיאהב בנים לאחר גיל ההתבגרות:?

ומהו המודל של קאס?

לקביעת תור
    סגירה
    פחד אדיר

הוספת תגובה

• עמי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/07/2009

טוב לקרוא את תשובותי לנער השאלה.
    זה אותו נושא ואותה חוסר בהירות.
    אותה בדידות שאין עם מי להידבר.
    בהצלחה במסע החיפוש שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני הומו ?
    questionguy
    03/07/2009

אני בן 15 ואני מאונן כל יום במשך 4-5 השנים האחרונות ,בשנה האחרונה נחשפתי לסרטי גייז והתחלתי לאונן כשאר אני צופה בהם ,אני מפחד שאולי אני הומו משום שסרטי גייז מדליקים אותי ,אני מאונן לרוב על סרטי סטרייטים משום שאחרי שאני מאונן על סרטי גייז מתחילה לרבוץ אצלי השאלה שאולי אני הומו .אני נמשך לבנות ,אני מפנטז על בנות .רוב שעות היום אני נמצא בחברת חבריי ואף פעם לא חשבתי על אף אחד מהם בצורה מינית וגם כשהם מראים את איבריהם אז זה לא עושה לי כלום ,רק מול המחשב גברים מדליקים אותי .אני בתול שפתיים ומעולם לא הייתה לי חברה,אולי בגלל שעוד לא נקלעתי למצב אינטימי עם בחורה אז אני חושב כך ?אני מעוניין לקבל תשובה חד משמעית או לפחות הסבר לתופעה משום שזה רובץ במוחי כבר זמן רב .

לקביעת תור
    סגירה
    האם אני הומו ?

הוספת תגובה

• נער השאלה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/07/2009

יש דבר אחד בטוח וזה שאתה בן 15. הדבר בסטוח השני שאתה עסוק במין ובעצמך.
    הדבר שאינו בטוח ולא תדע עד שתגיע להתנסות זה :אם אתה GAY?
    שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר הבהרה ?

questionguy
    04/07/2009

אז אתה אומר שעד שאני לא יקיים יחסים עם שתי המינים אני לא יידע אם אני GAY או סטרייט ?הפחד שאולי אני הומו הוא זה שמעסיק אותי ,אני מפחד לקבל תשובה חיובית .
    השאלה ששאל אותך אלי "פחד להיות הומו " מתארת את המצב שלי בדיוק .
    מה אני עושה עד שאני מקבל תשובה ?!
    אני אמור לנסוע לאילת עם חברים בעוד כחודש ואנחנו מתכננים ללכת לנערת ליווי ואני הולך רק כי אולי זה מה שייתן לי את התשובה אם אני GAY או סטרייט ,אני כן מחכה בציפייה לאבד את בתוליי אבל מאז שהתחילו לי הפחדים שאולי אני GAY אני כבר לא בטוח בזהות המינית שלי ..
    אני לא מבקש תשובה חד משמעית או מידית אני רק רוצה שתבהיר לי טיפה את המצב משום שאני לא מבין בזה כלום ואני מרגיש שאני עומד בחושך ואני לא יכול לספר לאף אחד מסביבי על זה ככה שגם אף אחד אחר לא יכול לעזור לי .
    [אם חשתה עויינות מהשאלה הראשונה שלי אז אני מצטער ,אני לא התכוונתי שזה ישמע כך אני פשוט הייתי עובד עצות ..אני מתנצל ]

בתודה QuestionGuy

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נער השאלה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/07/2009

זה יופי של שאלה בגילך ובמצבך. זה גם מפחיד לגלות שאתה לא מה שחשבת שצריך להיות.
    בעיק'ר זה מפחי כגי אתה כל כך רוצה שמשהו יקרה.
    זכור כרגע יש לך אינסוף חופש בחירה. ההתנסות בכל האפשרויות גם מרגשת וגם מפחידה.
    חופש הבחירה שלך עם מי יהיה קשר אמיתי מול חופש הבחירה עם מי להתגרות ולהתפרק מינית הוא טווח האמת של זהותך. אל תחשוש להתנסות ואם יום אחד יהיה נחמד עם זין לא שלך זה לא הופך אותך למתמכר או לבעל זהות שאינך בטוח בה.
    התבגרות זה זמן להנות מהחידוש ומההרפתקה. אל תפחד בכלל. הגירוי והפורקן אינם מחייבים שיעבוד.
    כמו שכבר גילית אחרי שפיכה יש זמן מנוחה חובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי חברה ושאלה...
    בת 17
    02/07/2009

אז ככה...
    לפני חודש וחצי נכנסתי לקשר מיני עם חברה טובה שלי מאותו גיל.
    עכשיו... מאז, אנחנו בערך מבלות כל יום ביחד...
    אני אוהבת אותה.
    עכשיו... קודם לכן, כשהייתי חברה שלה ולא יותר, דיברנו, צחקנו, הייתה כימייה מדהימה,
    גם עכשיו יש, אבל, אני מרגישה פיתאום שאין על מה לדבר, שאני עצורה ליידה, או משהו כזה.
    שאני מרגישה בלחץ מסויים ומתח באוויר.

תוכלו לעזור לי ולהגיד לי למה אני מרגישה ככה? ואיך אפשר להחזיר את הזרימה שהייתה קודם?

לקביעת תור
    סגירה
    יש לי חברה ושאלה...

הוספת תגובה

• שאלתך מדהימה.

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/07/2009

מה גילית סך הכל.
    בחלק של החברות התחושה הייתה מדהימה. ואז פיתאום גיליתן את המתח האירוטי שבין שתיכן ואת מעשה האהבה המשותף. לכאורה נתוני הפתיחה מהממים. התפרקות המתח בדרך העשייה המינית אני מקווה שטובה לכן. אבל פתאום המתח המסוים לקראת הפעם הבאה הוא באוויר. ההחלטה להתעלס שוב שונה אצלכן מאשר רק לצחוק ביחד.
    יש לכן מה ללמוד על דעות זוגיות ותאווה וספונטניות.
    מסתבר שמין אינו פיתרון מוחלט ומושלם לבדידות שבהמתנה לפעם הבאה.
    אני אוהב את שתיכן ומאחל לכן המשך דרך ולמידה משותפת כמו "במסע לאיתקה".
    אין תשובות טובות מאלה שתגלי עבור עצמך במסע הפרטי שלך ואת רק בתחילתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימוש פנטזיה
    שוקי
    30/06/2009

אנו זוג בוגרים בני 50 נראים מצוין יחסי מין לא כבעבר אך מגווונים שימוש באמצעי עזר וכ כו לאחרונה התוודתה אישתי שהיא מפנטזת לקיים יחסי מין עם כושי גדול ושיעשה לה את זה חזק חזק כדבריה, לא נעלבתי ההפך אני מפרגן משהו לפנטזיות שלה ורוצה מאד לעזור לה לממש את זה.

אין לי אפילו בעיה לצפות מהצד כיצד מישהו עושה לה טוב האם יש מצב בו מישהו יכול לכוון אותי איך להתנהג או להתנהל בנושא.
    והיכן אפשר לממש את הפנטזיה של אישתי.
    ברור לשנינו שזה רק לסיפוק יצרים חד פעמי או אולי יותר אבל לא משהו שיתפתח.
    האם "הסטייה" היא רק שלה או גם שלי באיזה שהוא מקום ,תודה לתשובות

לקביעת תור
    סגירה
    מימוש פנטזיה

הוספת תגובה

• שוקי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    30/06/2009

הפנמזיה של ה"כושי הגדול והחזק שיעשה לי חזק ובכוח " תוך שאני מתמסרת או נכנעת או מה שלא יהיה היא פנטזיה כיפית. שאלה קטנה לשניכם מה יהיה אחרי שתבדקו כושי כזה במיטה? תישארו חברים? היא תהיה כ"כ רחבה שאתה לא תורגש בתוכה? שוקי ידידי יש אין סוף אפשרויות שאני יכול להמשיך לדמיין. הדבר הכי טוב בפנטזיה זה שהיא רק פנטזיה ואתם לא צריכים להתמודד עם המציאות שאחרי נסיון. האפשרות שהכושי הענק לא יעשה לה את זה ויהיה לו קצב או גודל לא מתאים לה כדאי שתילקח בחשבון. אמרת שיש לכם גמישות עם עזרים תחשוב על דילדו גדול מאד. כושי לא תהיה וטוב לשניכם שתישאר השותף המפרגן. תקשיב ותתחרמנו יחד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה-כבר לא אומרים כושי...

שני
    01/07/2009

זה לא פוליטיקלי קורקט. אומרים אפרו-אמריקאי או שחום-עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/07/2009

אפרו אמריקאי זה מהפנטזיה שלך
    בפנטזיה שלה זה שחור גדול ופיראי.
    לא רוצה לדעת מה את מעדיפה כשאת עושה מין עם מאהב ,והשיגרה ארוכת השנים מכה בשניכם.
    תהני משלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת לאיזו תשובה אני מצפה..
    ???
    29/06/2009

הזוגיות שלי ושל חבר שלי מצויינת אבל בתחום המיני אנחנו תקועים, התדירות נמוכה וגם כשזה קורה אז זה מיוזמתו. אני לא מצליחה ליזום גם כשאני מאוד רוצה ובנוסף מאוכזבת בכל פעם מחדש כי העניין לא לוקח יותר מכמה דקות של אקט. הייתי רוצה יותר מגע ויותר רגש הייתי רוצה להגיע לאורגזמה אבל נראה שמבחינתו אין שום בעיה מינית בינינו. אני מתוסכלת ומתקשה לדבר איתו כי כשאני מעלה את זה הוא לא מבין או נבוך מזה. אני גם לא מרגישה איתו נשית ומושכת ונדמה לי שאין לזה פיתרון מהצד שלו למרות שאני מאוד רוצה לשפר את המצב.

הוספת תגובה

• מתוסכלת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/06/2009

זה באמת מתסכל כי את לא מצליחה עם עצמך להגיד לו מה לעשות כדי שהאישה הסוערת והמינית שמתחבאת בתוכך תצא ותראה לו כמה היא מהממת כשהיא נשית ומינית.וכמה כדאי לו לא להפסיק לחפש אותה.
    יש זוגות שפונים לעזרה סקסולוגית. הרבה אחרים נשארים יחד תקועים ובודדים.
    זה הזמן לבחור.
    יש לך את היכולת להחליט לשנות את תולדות חייך.אז תבחרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שער ארוך לבן בגיל 3.7 שנים
    זיוה ארנסטי
    27/06/2009

בני בן 3 שנים ושבעה חודשים. יש לו שיער ארוך בלונדיני ומדהים וכולם לרבות ילדים בני חמש פונים אליו בפגישה ראשונה כאילו היה בת. לעיתים הוא גם מתייחס לעצמו בלשון נקבה וכמובן שאנו מתקנים אותו. בגן כל הבנים עם שיער קצר. יש לציין כי הוא משחק במשחקי בנים ומתנהג כמו בן.

השאלה האם שיער ארוך בגיל כזה יכול להשפיע על זהותו המינית ותפיסתו את עצמו, וליצור בלבול בפרט כאשר הוא רואה ילדים בנים עם שיער קצר.

ברור שאני שואלת את השאלה כיוון שאני לא הייתי רוצה לספר אותו ומאידך אני שאלתי אותו וגם הוא לא רוצה.

תודה מראש
    זיוה

לקביעת תור
    סגירה
    שער ארוך לבן בגיל 3.7 שנים

הוספת תגובה

• זיוה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    27/06/2009

יש לו שיער מדהים. גם אני לא הייתי ממהר לחתוך לו.
    מאחר והגן הוא דתי אז אני מניח שגם את הולכת בדרכי היהדות.
    כדי "לפתור" לבטים כמו שלך המציאו אצלנו את מנהג ה-"חלקה".
    כן בל"ג בעומר חותכים להם ומסמנים את המעבר ההתפתחותי לעולם הבנים. נגמרת ההזדהות עם אימא ומתחיל השלב של להיות כמו אבא.
    למנהגים האלו יש משמעותתרבותית.
    תיסבלי ותהני מכאבי הגדילה של הגבר הקטן שלך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

זיוה ארנסטי
    27/06/2009

ד"ר וייל תודה על תגובתך המהירה.
    אבל ככל הנראה התמונה מטעה מאחר ולא רק שהגן אינו דתי הוא גן מעורב.

תודה
    זיוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיוה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/06/2009

אין ספק בליבי שהגן אכן מעורב.
    מה ששאלת אות נוגע בכך שהילד שלך לא יצא מעורב. טכס החלקה משמעותי עבורך בלאפשר לו להיות בן ולא אולי בן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד להיות הומו
    דניאל
    26/06/2009

אני כל הזמן חשבתי על נשים חוץ מאיזה 4 פעמים על איזהשהוא ילד כאשר אני מאונן

לקביעת תור
    סגירה
    פחד להיות הומו

הוספת תגובה

• אלי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/06/2009

אז כמו שאמרנו אתה יותר עסוק בלפחד מאש בלהיות הומו.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד להיות הומו
    דניאל
    25/06/2009

שלום אני ממש פוחד מלהיות הומו זה התחיל בערך בגיל 14.7 ועד עכשיו שאני היום בן 15.6
    היתה לי חברה בגיל 10-11 התנשקנו חלמתי עליה בלילות תמיד חשבתי עליה ממש נכנסה לי ללב .
    לפני הפחד להיות הומו הרגשתי ממש משיכה חזקה לבנות ולבנים בכלל לא אבל כאשר התחלתי לפחד להיות הומו המשיכה נעלמה לי ומאז איני יודע למי אני נימשך אני ממש דואג שאני יהיה הומו
    כי אני לא רוצה .
    ובנוסף תמיד רציתי שתהיה לי חברה האם זה אומר שאני לא הומו ?
    כיום כאשר אני מסתכל על בן שהוא יפה ישר עולה לי רגש של פחד כאילו אני כן נימשך תוכל בבקשה להגיד לי איך אני ידע אם אני נימשך לבנים או לבנות?
    אני אף פעם לא חשבתי על הומוסקסאוליות .

בתודה אלי

לקביעת תור
    סגירה
    פחד להיות הומו

הוספת תגובה

• אלי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/06/2009

יש לך פחד יותר מהומוסקסואליות.
    אל תפחד דברים יקרו לך בזמן.
    אז על מה אתה חושב כשאתה מאונן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה לנשים
    נשואה
    25/06/2009

אני בת 35. נמשכתי לנשים מאז שאני זוכרת את עצמי, אך בבגרותי החלה גם משיכה מינית לגברים. מאז ומתמיד התחבטתי בשאלה מי אני ומה אני, עד שהחלטתי לזרום עם החיים, הכרתי את בעלי ונישאתי לו. לפני נישואי היו מספר קשרים עם נשים, משמעותיים ופחות. כמה שנים לאחר שנישאתי חידשתי את הקשר עם חברת ילדות ונגררנו לקשר עוצמתי מבחינה רגשית שסופו היה יחסי מין. הדבר ידוע לבעלי ומהווה מעידה חד פעמית ואחרונה.
    לאחרונה יחסי המין עם בעלי לא משהו, יש לו בעיות זקפה, גמירה מהירה ואני עצמי נמשכת אליו הרבה פחות בעקבות הנ"ל. לפני זה היחסים עימו היו טובים ומספקים, אך עם השנים בעקבות הגיל, עישון שלו, והזמן ביחד זה לא מה שהיה בלשון המעטה.
    אני מאוד מתוסכלת ושוב חוזרת אלי התשוקה לנשים וגם לגברים אחרים. אני מפנטזת על יחסי מין סוערים ומספקים מה שאין לי מבעלי.

לקביעת תור
    סגירה
    משיכה לנשים

הוספת תגובה

• נשואה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    25/06/2009

כמו שאת כותבת זן בטח מטלה ולא רק כותרת. זה נשמע שיש לך חברות סבירה בנישואין ובהורות.
    חיי התאווה תקועים לך כמו אצל הרבה נשואות אחרות. הבדידות והיעדר השותפות האינטימית אינם תולדה רק של חייך. לעומת זאת יש לך מתנה של היות דו מינית. בשלב זה של חייך את יכולה להתענג על תשוקה ופורקן אצל בני/ות זוג משני המינים. בצעד הבא תמצאי את דרכך להיות נחשקת וחושקת.
    גם זה דועך עם הזמן. בשלב זה תהני ממה שיש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניין סוציולוגי טיפה.
    יואב.
    24/06/2009

האם בן בגיל 16 שמסתובב עם מספר בנות -5 לייתר דיוק לעיתים קרובות מאוד יכול להיות קשור לזהות המינית שלו ואולי לנטייתו המינית?
    תודה,יואב.

לקביעת תור
    סגירה
    עניין סוציולוגי טיפה.

הוספת תגובה

• יואב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/06/2009

הוא בטח מסתובב איתן אהל אין לנו מושג מיהו ומה הוא חושב , מה הוא עושה איתן ולמה הן מסכימות ל"הסתובב" איתו.
    דרך אגב זה אתה או אולי חבר שאתה מקנא בו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אבא שלו.

יואב.
    24/06/2009

שלום ולהתראות.
    תודה מראש, יואב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יואב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/06/2009

אז מה אתה מקנא בו? מה העניין? אתה חושב אולי שהו נשי ולכן מסתובב עם נשים.
    ספר לי מה מדאיג אותך בקשר לעניין הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב במפשעה
    ב. מהשרון
    22/06/2009

היי, אני בתחילת שנות ה-30 לחיי.
    יש לי כאבים לאחרונה באזור המפשעה, גם כשאני קצת לוחץ את איבר המין, גם מתקשה קצת להגיע לפורקן מיני וזה גם מופיע או יותר נכון אני מרגיש את זה סתם ככה פתאום בלי לגעת באזור.
    האם צריך ללכת לרופא לבדוק את זה ?
    ואם כן, לאיזה? עור ? אורולוג?
    האם כדאי להימנע בינתיים מיחסי מין?
    או האם זה יעבור?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    כאב במפשעה

הוספת תגובה

• ב מהשרון

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/06/2009

אתה יודע שכדאי להיבדק אצל רופא. נכון בעיני להתחיל עם אורולוג. משם תמשיך הלאה.
    לאחרונה זה זמן לא מוגדר. האם זה התחיל אחרי פעילות גופנית או מינית? האם זה מתגבר בפעילות מינית? תראה כמה שאלות
    רק רופא מתאים יבדוק איתך שאלות אלו ואולי גם יענה לשאלותיך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה