מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני ג'נדרקוויר MTF ורוצה הורמוניםגיל23/07/2010
אני מאוד מעריך את התשובות בפורום, ומתייחס אליהם ברצינות , מקווה שתתיחסו לשאלתי ברצינות: אעשה את זה בקצרה עד כמה שאפשר:
נולדתי זכר, אני בן 32 . אני יודע בוודאות שזהותי המגדרית משתנה . ביום יום יותר נוח לי להיות גבר - כי כך נולדתי. אך בפנים ובעיקר בעירום בסקס - אני מרגיש רצון עז להיות בגוף נקבי לחלוטין. דבר זה מונע ממני לפתח זוגיות ומיניות ראויה.
מאז גיל 4 היה לי רצון עז להיות נקבה . אך עם השנים זה התעדן , וכיום אני יכול גם לקבל את זה שביום יום אני גבר.
מכיוון שתהליך השינוי לא פשוט, ומכיוון שאני לא טרנסית אופיינית (שטוענת שזה או להתאבד או לעשות שינוי מין - אצלי זה לא ברמה כה קיצונית).
אני רוצה לעשות משהו באמצע - אני רוצה שיהיו לי שדיים קטנים , שאוכל להסתיר אותם כ"גבר" ביום יום.
אך עדיין זה ייתן לי סיפוק כלשהוא ב-סקס.
אני רוצה לקחת הורמונים מ 2 סיבות :
1. בשביל להתאים את הגוף להרגשה הפנימית
2. אני חושב על הורמונים כבר כ 10 שנים , קורא מברר - אך לא מצליח לקבל החלטה. אני רוצה הורמונים - כדי לראות איך זה משפיע - אולי אני ארצה להפסיק קליל אולי אני ארצה להמשיך צעד קדימה בעיניין הנשיות. אך מה שבטוח שעד שלא אנסה לא אדע איך זה משפיע עלי נפשית ופיזית.
שאלות:
1. האם לפי דעתך נכון לי לקחת הורמונים?
2. הלכתי פעם לרופאה והיא אמרה לי שעלי להביא אישור מפסיכולוגית. (דבר שכרוך בתשלום של 4000 שח - שאין לי ) . אני מרגיש שעלי לשקר לפסיכולוג/רופא ע"מ לקבל אישור להורמונים. להגיד : שאני אישה טרנסית ב 100% . בעוד שאני סבור שאני אישה טרנסית פרקטית - שרוצה לחיות כגבר אבל שיהיו לה מאפיינים נשיים בגוף. לפחות לעת עתה . ולא לקפוץ מייד להצהרות אני אישה טרנסית ב 100%.
תודה רבה מראש על הקריאה ועל התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
ד''ר יעקב מאיר וייל23/07/2010התייעצת פעם עם איש מקצוע פנים אל פנים?
שדיים קטניםזו לא בעיה אך למה אתה צריך לראות אות? או להראות לבת זוגך?
הם שלך ואיתך גם כשלא רואים אותם. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה!!!אנונימית23/07/2010
שלום,
אני בת 26, ניהלתי מערכות יחסים עם גברים (לא ארוכות מדי)...קיימתי יחסי מין מספקים.
מתחיל להיות לי איזשהו בלבול בזהות המינית....מאוד מפחיד!!!
אני ממש מפחדת שזה לא ישתלט עלי...
האם יש דרך למנוע את זה??
מוכנה לעשות כל דבר!!
רק שזה יפסיק להפריע לי...
אשמח לקבלת תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
ד''ר יעקב מאיר וייל23/07/2010ספרי לי עוד על הבילבול. טוב לאוורר את זה ולהידבר על זה.
הבילבול ,זה מה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה!!!
אנונימית24/07/2010לא יודעת..
משהו במודעות השתנה...
זה בא והולך...משתק מפחד!
אני מפחדת שיש לי איזשהי נטייה מינית...
אין לי שום רצון להיות עם אשה..אבל משהו מיני מרגיש בכל זאת..
ממש רוצה למנוע את זה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
ד''ר יעקב מאיר וייל24/07/2010אני מבין שהנטייה המינית המאיימת עליך, אולי, ברמז, של חשש שאולי תמשכי מינית לאישה. שאולי תעשי לה ואיתה את מה שאת אוהבת שקורה לך.
לא נשמע שאת מגלה בתוכך תכונות של נטייה להיות גבר או להרגיש גבר.
האמת משורותיך אני בעיקר חש את תחושת הפחד ולא כ"כ את בילבול הזהות.
נסי ליכתוב מה הגרוע מכל שעלול לקרות לך אם התחושה תצא מהחרדה לאור העולם ויסתבר לך שאכן זו את-כך פשוט.
כיתבי לי את זה ונמשיך משם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה!!!
אנונימית24/07/2010שאני לא אוכל להיקשר לגבר בחיי...
מרגיש לי משהו פחות נשי בי..
אני ממש מפחדת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
ד''ר יעקב מאיר וייל25/07/2010ההיקשרות היא תופעה שקיימת אצך בני אדם. המין וההיקשרות כרוכים זה בזה פעמים רבות. סיפורים ושפה יהודית ועיברית עוסקים ב"חובת" עונה. החלק של הזכות זהו שאת חוששת שלא קיים בך.
זה נכון שרבים בני הזוג שהקשר המיני ביניהם אינו מופלא או מושלם כמו בחלומות העולם ההוליבודי.
זה נשמע שאת שואלת על תחושת ליקוי בסיסי בך ולא על האחר. הלקות כפי שאת פוחדת שתתגלה היא ביכולתך "להתאהב" ולא ברור לשנינו עדיין אם זה קרה לך פעם שחשת מאוהבת.
לקיים מגע מיני ואף להסתפק מהמעשה אינו הופך את "קירבת" הגוף להיקשרות מעבר להתחברות בהסכמה להיחדרות.
דברי איתי על להיות נאהבת, בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה!!
אנונימית25/07/2010היה לי בצבא קשר של שנה...מאוד אהבתי את הבחור..
בהתחלה הייתי לגמרי מאוהבת..
כך גם בנוגע לקשרים אחרים שהיו לי..
בהתחלה הייתי בעננים...אבל אחרי חודשיים שלושה משהו השתבש...
לא הצלחתי ליצור אינטימיות אמיתית..
והרגש הזה שדיברתי עליו במיילים...אני מרגישה שאני משתנה...
אני לא יודעת מה לעשות...
מרגישה ממש אבודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
ד''ר יעקב מאיר וייל25/07/2010פנית פעם לטיפול נפשי לבדוק מה זה שקורה לך?
קראת על זה משהו?
דרך אגב בת כמה את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימית
ד''ר יעקב מאיר וייל27/07/2010מה קרה לך שהשתתקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומרלא גומר22/07/2010
שלום,
מזה כבר זמן מה שאינני מצליח לגמור במהלך סקס
אנחנו ממשיכים וממשיכים עד שבשלב מסויים אני מתייאש ונכנס למצב סגור ומתוסכל.
מבחינת אוננות הכל תקין וכרגיל כתמיד.
מה ניתן לעשות בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא גומר
ד''ר יעקב מאיר וייל22/07/2010מה קרה פיתאום? תרופות? משהו אחר? בן כמה אתה בכלל?
מה עם תנוחות אחרות ותוסף של גירוי רצפת האגן שלך תוך כדי?
אם ביד אתה מביא זה מקדם חיכוך ויניקה אחר. היפכו זאת למשחק גמירה במקום מטלת יאוש. תמצאו משחק שיחרמן אותך ככה שתנמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחנן לעזרה, בחור צעיר בן 20 הסובלבכור19/07/2010
אהלן,
יש לי בעיות בזיקפה הרבה פעמים בסקס אני לא מצליח להגיע לזיקפה, אך באוננות תמיד מצליח להגיע לזיקפה. אני מאוד לחוץ כתוצאה מזה.
כדי לקבל מרשם לכדורי סיאליס לאיזה רופא צריך לפנות? האם גם רופא משפחה יכול לתת מרשם?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכור
ד''ר יעקב מאיר וייל20/07/2010בטח שגם רופא משפחה יכול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיפוק מיני של נשיםרוני17/07/2010
שלום רב,
האם נשים נהנות מחדירה?
האם הן מגיעות לאורגזמה מהחדירה? כי שמעתי שנשים כלל לא מגיעות לאורגזמה מהחדירה.
האם ממין אורלי הן מגיעות לאורגזמה או שרק בצורה ידנית (עם אצבע) הן מצליחות לגמור?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ד''ר יעקב מאיר וייל18/07/2010יש ויש. הכי טוב שתשאל את בת זוגך מה היא אוהבת ותשתדל כמיטב יכולתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיני אצל בן הזוגדנה15/07/2010
בעלי (40) ואני (35) נמצאים בקשר זוגי כבר 14 שנה (7 שנות חברות + 7 שנות נישואים), ולנו שני ילדים (5, 2). לאורך כל שנות החברות ותחילת הנישואים הקשר ביננו היה נעים, אוהב, מפרגן, תומך, בונה, ונתפסנו כ"זוג המושלם". אם כי בחדרי חדרים כבר בתקופה הטובה של חיינו ,המין לא היה במיטבו. זה התחיל עם בעיה הורמונאלית אצלי שגרמה לירידה טוטאלית בחשק המיני (שלימים טופלה, והחשק חזר לתקינותו), והמשיך ב שפיכה מוקדמת אצל בן זוגי, בחוסר תקשורת מינית, היווה אומר, חרף העובדה שחשפתי בפניו בפתיחות חשקים ופנטזיות הוא מבחינתו לא יישם אותם מעולם (חשקים בגדר הנורמה - כמו, תגע פה, תלטף שם...), יחד עם זאת, חשוב לציין שחשתי שהוא נמשך אלי, וכמהה לאקט המיני. הואיל ומערכת היחסים ביננו הייתה כל כך טובה ונעימה גמדתי את הבעיה הזו ולמדתי לחיות עמה.
אך כפי שקורה אצל זוגות רבים, ברגע שנולדו הילדים נולדו גם סדקים בקשר. התגלעו ביננו חילוקי דעות רבים לגבי חינוך הילדים, עייפות וכוצאה ממנה חוסר סבלנות אחד כלפי השני, הזוגיות נדחקה לפינה, וקיבלתי בעל שאינו קשוב (והפעם לא רק מבחינה מינית). כל פעם שניסיתי לדבר איתו, זה נגמר גרוע יותר. אציין ששנינו הורים מאוד מסורים, מחזיקים במשרות מכובדות ומוערכים מאוד במקום העבודה. אני באופן אישי גאה בבעלי על כל הצלחותיו ודואגת לומר לו ולסביבה הקרובה עד כמה הוא גורם לי לגאווה ועד כמה זה מוצא חן בעיני שהוא גם אבא כל כך טוב. הוא הרבה יותר ביקורתי ופחות מפרגן. הבעיה האמיתית מתחילה שאין, לדעתי, איזון בין "מטר" הביקורת שלו כלפי, לבין הרעפת חיבה/ אהבה/ תשוקה כלפי. אני כן מרגישה שהוא מעריך אותי, ואני נתפסת בעיניו כאישה אינטליגנטית, חזקה, מחושבת, הוא מתייעץ אתי, ומקבל את דעתי. ובכל זאת, הזוגיות שלנו נריאת כמו צוות עבודה שעסוק בפרוייקט "גידול ילדים". אנו ממעטים לנהל שיחות אישיות, כמעט ולא מבלים, לא מקיימים יחסי מין בכלל. אני מנסה ליזום, אך הוא אדיש (למגע, לדברי רוך ואהבה, לבגד סקסי...). כבר אמרתי לו בעבר שזה חסר לי, כואב לי שאין ביננו מגע, אך הוא מבחינתו לא עושה שום מאמץ. אף שאלתי אותו האם הוא מבולבל לגבי נטיותיו המיניות (הוא יודע שאני ליבראלית מאוד ופתוחה. הוא עצמו בא ממשפחה שמין הוא בגדר טאבו). אני קצת דואגת, כי קראתי בעבר שירידה בחשק המיני עשויה להעיד על בעיות רפואיות כמו סכרת, סרטן. אציין, שאני נראית מצוין ומרגישה מעולה, חטובה, נאה, וטופחת ואסטטית.
ביקשתי ממנו ללכת להיבדק, העלתי את האפשרות כי מדובר בבעיה הורמונאלית, אך הוא מבחינתו לא משתף פעולה. הצעתי שנעשה הכל ביחד...אך אין שיתוף פעולה.
מה לעשות, האם יש דרך להגיע אל לבו, אני יודעת שהוא נבוך מהנושא, ומעדיף להתעלם ממנו במקום ללכת ולטפל. האם תוכלו לייעץ לי מה לעשות?
תודה מראש, דנה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד''ר יעקב מאיר וייל15/07/2010שאלתך אישית אך מייצגת שאלות של נשים רבות.
כמו שאת יודעת בעצמך אין תשובה טלגרפית במשפט אחד. בעיקר שהוא העמיד עצמו במקום של אי קשב אין מענה.
נסי לבוא איתו לטיפול אצל פסיכולוג לזוגות. אם לא תזמיני אותו איתך לסדנת טנטרה.
בפורום כמו זה רק אגביר את תחושת אין האונים שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בננו רוצה להיות בתאיתן ותמר14/07/2010
בננו בן ה- 7 שואל אותנו מדוע הוא לא נולד בת?? הוא משחק רק עם בובות, לובש שמלות בבית, מגדל שיער , ואובססיבי מאוד לגביו. התנהגות זו החלה כבר בגיל שנתיים. יש לו שתי חברות-בנות כמובן. הוא הבן האמצעי מתוך שלושה בנים בני 10 ו-3 .
הילדים הגדולים שואלים אותנו למה הוא מתנהג כמו בת ואנחנו עונים שאנחנו מקבלים אותו כמו שהוא. כאשר הוא מתחיל לדבר על עצמו בלשון נקבה אנחנו מתקנים אותו ואומרים לו שהוא בן.
אנחנו מרעיפים עליו המון אהבה ואומרים לו שהוא יכול להיות מי שהוא ואנחנו תמיד נהיה שם בשבילו.
עם זאת לא מעודדים את התנהגותו המגדרית ומידי פעם כשהוא מדבר בלשון נקבה,מתקנים אותו.
אין לנו מושג מאין זה נובע ומה עושים עם זה,שני אחיו מתנהגים לגמרי לפי המגדר שלהם.
אנחנו מאוד אוהבים אותו ואין לנו ציפיות "שיהיה נורמלי" רוצים שיהיה לו קל בהתמודדות עם העולם
הסטיגמתי והלא קל שמחכה לו בשלבי חייו המאוחרים יותר.
נשמל לקבל עצות
איתן ותמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איתן ותמר
ד''ר יעקב מאיר וייל15/07/2010אתם עושים הכל שביכולתכם.
אנחנו מניחים שההסברים המגדריים שאנחנו נותנים נכונים. אין כל ערובה שזה נכון.
מהעתיד לקרות לו כשיגדלו קצת שערות במקומות שלהן זו תעלומה. להערכתי אין גם טעם לפנות "למומחים" הדבר גם לא בידם ובמיומנותם.
מעבר לכך? בהצלחה בדרככם כהורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בתפקוד המינידניאל13/07/2010
אני דניאל, בן 18, וכל פעם שאני מגיע לרגע שבו אני צריך להכניס את איבר המין אני לא מצליח.. הוא פתאום לא עומד יציב ולא מצליח להיכנס.. בדקתי את זה והבנתי שכדי להוכיח שזה לא בעיה פיזית יש לבדוק שבאוננות אתה מגיע לזקפה ואכן הגעתי.. יש לי כמה שאלות.. 1. יכול להיות שזאת בעיה פיזית?
2. אם זאת בעיה פסיכולוגית, ממה היא יכולה לנבוע? 3. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
ד''ר יעקב מאיר וייל15/07/2010אתה יודע כבר שהאבר תקין. אתה גם יודע שתפקודו לא תקין בכניסה לנרתיק.
עצה מעשית חפש במרפאה ולא בפורום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרווית13/07/2010
אני חושבת שהיתאהבתי בבת,אני בגיל הנעורים,אני לא יודעת למה אבל בזמנים אלו,אם אני רואה זין בטעות בטלוווזיה או משהו) זה די דוחה אותי,אבל אם אניר אוה ציצי או כוס אז אינלי בעיה עם זה.. אי לא עיודעת אם זה עושה לי משהו אבל אינלי בעיה עם זה..
אני עברתי דברים עם מישהי,היה אוננות ירידה וכאלה.. אני חייבת לציין שמאוד נהנתי,אתם חושבים שיעבור לי הגעול מהזין?
זה אומר שאני לסבית אם נהנתי עם בת אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווית
ד''ר יעקב מאיר וייל15/07/2010את בגיל הנעורים כדבריך. את לומדת את עצמך ואת גבולותיך. אל תמהרי לפסוק -מי את. תהני מהסקרנות ןמהדרך שאת עוברת.
הגועל מהזין הוא לא אנונימי. זה תלוי למי שייך הזיין ומה רגשותייך בעניין.
סקרנות וסבלנות זו סיסמת הבית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז מה זה Shemale?אלמוג אלמוג12/07/2010
שלום,
כמו כל גבר, גם אני צופה בפורנו. יצא לי להיתקל בקטגוריות "Shemale" - נשים עם זין.
הדבר מוזר מאד: גוף של אישה (שדיים, מבנה נשי ופרצוף נשי) - אבל גם זין של גבר...
ראיתי שהן "מעמידות" אותו, ומאוננות בו, כלומר שהוא לא איזה צעצוע הוליוודי מודבק...
מה זה מופע האימים הזה, לעזאזל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שימיילית. נולדנו ככה.
מינה צמחים13/07/2010וזה לא שניתחו אותנו או משהו...
יש לנו מיבנה בטן תחתונה גברי - שיער טבור וכו', אבל הבטן העליונה (חזה) מפותחת מאוד מבחינה נשית - שדיים ופיטמות.
אנחנו מייצרות חלב בגלל ההורמונים הנשיים, אבל מייצרות זרע בגלל ההורמונים הגבריים.
הרבה התבדחו איתי על זה שאף אחד לא יכול לאנוס אותי...
וגם אמרו עליי שאם אני עם גבר אז אני הומו, אם אני עם אישה אז אני לסבית :|
בקיצור, טעות של הטבע :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
ד''ר יעקב מאיר וייל15/07/2010אני אשמח לפגוש אותך וללמוד ממך על חייך הכפולים.
בואי לא נהפוך את הפורום לתצוגת חריגות.
את יודעת כמה זה מפחיד את ה"נורמליים".
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלמוג אלמוג
ד''ר יעקב מאיר וייל15/07/2010כמו שאתה מגדיר אותו ."זה מופע אימים" .
יש חריגות גם בטבע לא רק בעולם האיפור והבמה.
אל תיבהל אל תקנא. תסתכל מהצד ותשמח שלך אין כזה.
זה מכריח את כולנו הגברים לחשוב על הזהות המינית שלנו ושל בת זוגנו.
זהו חלק מ"עונש" עץ הדעת. בהצלחה גם לך בדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה הקשורה לזקפת בוקראלמוני12/07/2010
אני בן כ - 17 ו - 9 חודשים, לא מעשן/שותה/לוקח סמים/על תרופות באופן קבוע, בקיצור, בן אדם בריא.
הייתי פעיל מינית בסקס יבש (בערך כמעט חצי שנה) וכרגע אני וחברה שלי עברנו לסקס רטוב (בחודש האחרון).
בכמה חודשים האחרונים שמתי לב שאין לי זקפת בוקר ואני חושב שהזקפה שלי אולי התחלשה בסקס (אולי אני מדמיין אבל באמת משהו מינורי אם כן).
זה נורמלי? אני צריך לעשות איזשהן בדיקות? כי זה נשמע מאוד לא סביר שיהיה לי בעיות כאלו בגילי.
תודה רבה על העזרה ויום טוב אשמח לתשובה במהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמוני
ד''ר יעקב מאיר וייל15/07/2010התחלת בסקס "רטוב" מה שזה לא יהיה. תמשיך ללמוד ולהנות ותפסיק להיות מלא ביקורת עצמית ותחושות נחיתות.
אתה כן עושה "רטוב" בהצלחה. זכור שזה לא מכונה במחני תקינות אלא כלי לעינוג ולפוריות.
בהצלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאדמית12/07/2010
אני בחורה בת 23 סטרייטית. לאחרונה, בכל פעם שאני מדברת עם בחורות, אני נוטה לבחון את החזה שלהן באופן כפייתי (חשוב לציין שתמיד הפריע לי העניין שלי אין חזה בכלל). בים או בכל מקום אפשרי. התחלתי לחשוב על נטיות לסביות בעניין, האם זה אפשרי בכלל? כאילו כל הזמן אני מנסה "לשכנע" את עצמי שאולי יש משהו, ואולי בגלל שלא ניסיתי בכלל אני לא יודעת ובכלל ככה זה כל אחד מאיתנו...זה הזוי. זה ממש כפייתי
חשוב לציין גם שמתקופת התיכון, דבר שפחת עכשיו, כשאני מדברת עם בחורה יפה ממני, אז אני נוטה לפזול, לא להרגיש בנוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמית
ד''ר יעקב מאיר וייל15/07/2010אין תשובה תיאורטית נכונה מלבד העובדה שהציצי שלך קטנים וגם דימוייך העצמי הנשי קטן.
איפה הפנטזיה המינית שלך מושקעת? שם בסיס התשובה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בתקשורת הזוגיתאלמונית11/07/2010
אני בת 24 ובעלי בן 29 אנחנו נשואים חמישה חודשים ויצאנו לפני כן 4 שנים בזמן האחרון הקשר היחיד בינינו הוא הדיבור אין מגע בכלל גם בעבר לא היה מי יודע מה אבל עכשיו ממש אני מרגישה שאנחנו לא מתנהגים כבני זוג וזה מפריע לי הוא תמיד עייף ואני מרגישה שאני צריכה לבקש ממנו מגע נשיקה חיבוק וזה מבייש אותי מצד שני למרות שאין מגע הוא טוען שהוא אוהב והכול בסדר מבחינתו הכל בראש שלי אני מרגישה שיש בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית
ד''ר יעקב מאיר וייל15/07/2010מה שאת מרגישה זה מה שאכן יש לך.
ספרי לו כמה את בודדה בגעגועיך אליו.
זו תופעה לא כ"כ נדירה אחרי הנישואין. תקופת החיזור הסתיימה ולכאורה הוא לא צריך להשקיע יתר.
הבדידות שלו אינה פחותה משלך רק הוא עוד לא יודע. לוקח את הדברים כמובנים מאליהם.
אצל הרבה זוגות הקינאה היא הכלי להזכיר געגועים.
דברי איתו זה יותר מוצלח מסצינות של קינאה.
בהצלחה עלית על הדרך לזוגיות ממושכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהות מינית מבולבלתחסוי04/07/2010
שלום,
אני בן 16 ומאז שאני זוכר את עצמי אני נמשך לגברים.
מצד אחד, כשאני מאונן אני לרוב חושב על גברים,
כשאני הולך לים/בריכה/חדר כושר אני בוחן את הגוף של הגברים בצורה מינית.
היו כמה פעמים שבהן אוננתי ביחד עם חבר שלי , אבל לאחר מכן נגעלתי והתחרטתי שעשיתי את זה.
ומצד שני, אף פעם לא שיחקתי בברביות של אחותי, אלא הפשטתי אותן, דיברתי אליהן בצורה גסה והעברתי את איבר המין שלי בין הרגליים שלהן, תוך כדי שאני מקלל אותן, והדבר גרם לי להנאה רבה.
אני זוכר שפעם הצצתי למישהי בתא ההלבשה,
ואני יודע שאני נמשך בצורה מינית ורגשית לכמה ילדות משכבה שלי(הן מאוד יפות וסקסיות).
ולפעמים כשאני מאונן אני חושב על קיום יחסי מין איתן, או שאני מסתכל על תמונות של בנות סקסיות עד שאני גומר.
גם בנות אני לא מפסיק לבחון, אני בוחן כמעט כל גוף של בחורה שעוברת ליידי.
יש לי פנטזיות רבות ומשונות הקשורות לסקס, וכולן כוללות בתוכן גברים ונשים.
יש לי פנטזיה ששני גברים אונסים אותי,
יש לי פנטזיה שאני ועוד מישהו אונסים אישה, ויש עוד הרבה.
אני מפחד שההורים שלי שמו לב, כי לאורך כל חיי היו לי התנהגויות נשיות מסוימות.
אף פעם לא אהבתי משחקים של בנים ולא אהבתי לבלות בחברתם.
ותהיתי למה אני כל כך נהנה מלפנטז על אונס,שבו אני פסיבי/אקטיבי, אני חושב שזה קשור לכך שאני רוצה לאבד שליטה/להיות בשליטה, מה אתם חושבים?
מה קורה כאן ? אני כבר מיואש, תעזרו לי להגיע לפתרון!!!
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר יעקב מאיר וייל04/07/2010טוב להיות בן 16 ומבולבל וסקרן ומחפש.
אין תשובה לשאלתך בשפה בינארית.
תתנסה תגלה את האמת שלך ולך על זה.
העיקר עם הפנטזיות האינוסיות זה לא למהר לפעול לפיהן.
החיפזון מהשטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה .. אתה חושב שיכול
חסוי05/07/2010להיות שאני דו מיני ? אני מרגיש שזה ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
ד''ר יעקב מאיר וייל06/07/2010בדמיונך אתה בטח דו מטני. כמו חלק לא קטן מאיתנו.
בגילך אתה מחפש זהות והיזדהות. המין מציף אותנו מכל כיוון, האיסורים פוחתים וסקרנותנו גוברת על הטאבו.
זכור להתנסות זה בסדר. תהנה ממה שגילית. זה לא מחייב אותך להזדהות עם תפקיד וכותרת לדורות.
שוב בהצלחה בחיפוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
חסוי07/07/2010אני לא נמשך לגברים בצורה רגשית, אני לא יכול להתאהב בגבר, אלא רק להימשך אליו מינית.
לעומת זאת אני מרגיש שאני יכול להימשך לאישה מבחינה מינית וגם רגשית, למשל נדלקתי על מישהי מהכיתה שלי ואני בהחלט יכול לראות את עצמי בזוגיות איתה, מכיוון שאני יכול להתאהב בנשים. הייתה לי ידידה ביסודי שנדלקתי עלייה אבל זה עבר כי הבנתי שאין לי סיכוי.
לעומת זאת, יש בן בכיתה שאני נמשך אליו פיזית ותו לא.
אוף, הנושא הזה מציק לי ואוכל אותי בפנים.
אני פשוט מפחד שיום אחד אני אגלה שאני הומו, אני לא אוכל לחיות עם זה.
אני מרגיש שאנשים חושבים שאני אחד שאוהב בנים.. וזה מפחיד אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
ד''ר יעקב מאיר וייל08/07/2010אז תפחד לפחות אתה חי . תהנה מהדרך. ומהרגשות שנלווים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפחות אני חי ? השאלה איזה חיים ...
חסוי09/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהרותם02/07/2010
שלום שמי רותם אני בת שמונה עשרה
יש לי חברה כבר כמעט שנה, לאט לאט הקשר שלנו עבר מקשר חברותי לזוגי,
היום אני נימצאת במצב שאנחנו חמישה חודשים בזוגיות.
התאהבנו אחת בשנייה לחלוטין מבחינת התכונות והאופי מה שהוביל למשיכה פיזית ומינית,
הדבר מכניס אותנו לבעיות בן מבחינת הורייה הדתיים ויראת הכבוד שיש לה כלפיהם ואין מבחינת העתיד
גידול משפחה ילדים וכו'.
עוד חודשיים היא ניכנסת לצבא, והיא אומרת שעד הצבא הקשר הזה חייב להפסק.
כשהיא אומרת את זה קשה לי לנשום כיאלו שקברתי בן אדם הכי קרוב שלי. אני מאוהבת בה ורוצה לחיות איתה לעולם אבל המציאות הזמן והמקום וה-טבע לא מאפשרים לנו את זה.
אני בשבירון לב ר רציני מזה שבוע שלם לא אכלתי דבר אני לא רוצה לחשוב על השנייה שלא אהיה איתה זו אהבה אמיתית אהבה של חתונה ילדים משפחה, לא אוכל לאהוב מישהו כמו שאני אוהבת אותה.
כמו כן הזוגיות שלנו מתבצעת במסתור . כבר לא יודעת מה לעשות מה לחשוב איך לעשות.
ולכן אני כאן מבקשת עזרה.
תודה מראש, רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותם
ד''ר יעקב מאיר וייל04/07/2010גיל 18 הוא באמת מופלא. בהתאהבות הראשונה כולנו יודעים שמצאנו את החצי החסר שלנו. תמיד התגעגענו לזה, חלמנו את זה, חשנו את זה........,
כשמתאהבים בבת מינננו ומגלים איתה את היופי והריגוש של הקירבה המינית ושותפות הפורקן כל העולם נפתח.
לצערכן שתיכן יודעות שזה יהפוך לזיכרון ולגעגוע תוך זמן כמעט קצוב. אם את מרשה לי אני מציע לך למצות את העונג והתמימות שבהתאהבות הזו. כמוה לא תהיה שוב.
לאחר אבדן התום והתמימות הבאות בתור תזכרנה לך. מה שתזכרי מהקשר טוב שתיקחי אותו גם באהבה וקבלה עצמית.
האבל שתחווי בסיום יהיה קשה וכואב. גם זו תחושה שתרשי לעצמך לחוות עד תום.
העזרה הטובה ביותר שיש לי להציע לך קשורה לאמירה שזו פעם ראשונה מיוחדת עם סיום בלתי נימנע. תמצי אותה עד תום ותיפרדי מאהובתך בחיבה והכרת תודה על הרגעים המיוחדים והנדירים שחלקתן עם אובדן הנעורים והכניסה לעולם של הגדולים.
ראי זאת כמתנה שקיבלת בדרך ולא כעונש של אובדן איום ונורא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
רותם05/07/2010מתי הקשר ממצה את עצמו?
מתי אני יכולה לומר זהו מיציתי? אני לא רוצה אפילו להעיף מבט על המחשבה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)