מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל ההתבגרותאפי02/05/2009
האם יכול להיות נער בגיל ההתבגרות שתמיד אהב בנות ונמשך רק לבנות ופתאום באמצע המשיכה לבנות התחילה לדעוך.. (שמתי לב גם לאיך שהיא דעכה..) והתחילה להיות משיכה גם לבנים.. עכשיו אני מסתכל יותר על בנים בניגוד לרצוני.. וזה קורה בערך שנה בחודשים האחרונים אני מסתכל יותר ויותר בבנים וכשאני רואה בנות אני לא אומר כמו פעם שהן כוסיות וזה ונכנסתי לדיכאון וחרדות וכל זה וכשאני מסתכל על בנים לפעימם דופק לי הלב ואני לא יודע אם זה מהחרדה או אם זה משיכה..
1.בקיצור יכול להיות שזה בגלל גיל ההתבגרות וכל זה ושזה ישתנה ואני ימשך רק לבנות?(אני כבר שנה במצב הזה)
2.תוך כמה זמן זה אמור לחזור למצב הקודם בערך אם זה בגלל ההורמונים וכל זה?
3.אני מרגיש דגדוג בפי הטבעת ואני לא יודע מה זה אומר.. יכול להיות שזה אומר שאני הומו?
4.ראיתי באיזה אתר שאיזה פסיכולוג אמר שאסור לשנות נטייה מינית אבל אם הבן אדם לא יכול איתה אז אפשר לנסות לשנות..זה אומר שאפשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפי
ד''ר יעקב מאיר וייל02/05/2009לא יודע לענות לך. גיל ההתבגרות הוא גיל לכל מיני דברים מוזרים. כשיגמר אולי תדע יותר טוב מי אתה.
בינתיים תהנה מהדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפי הבחור המסובך...
bfdeyuk03/05/2009מה אוכל אותך כלכך?ומדוע אתה חושש מהמיניות המודחקת תן לה להשתחרר אל תכלא אותה בפנים.אתה דתי ? (זה לא נורא גם אם אתה כזה) בנושא המיניות אתה תקבל תשובות רק מעצמך.אל תתדחיק יצרים בפנים.סע עם הרגש ואל תרוץ לספר לחברייה,זה לא עניינם!
תגלה את עצמך דרך המיניות.תהיה מרוכז במה אתה רוצה. אישי ממני אני שמח שאתה חושב על בנים,מחשבה זו אינה סתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפי
אפי03/05/2009אם זה בגלל גיל ההתבגרות תוך כמה זמן זה אמור לעבור? זה הגיוני שאני ימשך לבנים שנה שנתיים ואז המשיכה תיפסק ואני ימשך רק לבנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפי.אתה נמשך לבנים מתוך רגש...
bfdeyuk04/05/2009בפסיטיבלים כמו פשוט ובובמלה הרבה נערים מוצאים את זהותם המינית,האווירה שם משחררת להיות אתה.הרגש לא יעלם זה קיים. צועק בך לשאול אם אני נורמלי! תעשה את הצעד !.ראית את הסרט הבריטי "משהו מתוק"? על נער שנאבק בזהותו המינית ומתאהב בחברו? סרט בשבילך ממולץ לקנות ולראות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוףמישהי..02/05/2009
שלום..
אני בת 18 עוד מעט..
הגיעה אליי לעבודה מנהלת חדשה ועכשיו היא קבועה אצלנו. היא בת 21..
כל פעם שאני רואה אותה אני מתרגשת ורוצה להיות קרובה אליה..בנוסף, בזמן שאני לא עובדת אני חושבת הרבה עליה, מרגישה פרפרים בבטן ומחכה לרגע שבו אני כבר אראה אותה..היא בנאדם מדהים ומקסים.. הבעיה היא כזאת- אני רוצה להימשך לגברים ולהיות עם גבר, קורה שאני נדלקת על מישו בגלל האופי שלו..אבל עם בנות ובעיקר עם אותה אחת מהעבודה- אני מרגישה גם משיכה פיזית וגם בגלל האופי. אני לא יודעת מה לעשות, נראה לי שהתאהבתי בה.
מה לעשות?? האם התחושה הזו של הפרפרים בבטן והציפייה כל כך לראות אותה שוב מעידות על משו..? והתחושה הזו היא וודאית .
מחכה לתשובה כמה שיותר מהר..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
ד''ר יעקב מאיר וייל02/05/2009איך אדע לענות לך נכונה?
היא בטח גורמת לך לפרפרים בבטן. בטח מעוררת בך געגועים לקירבה ולקבלה. האם זה קשור במשיכה הפיזית ובמיניות שלך. את עצמך עוד לא יודעת אם המיניות שלך תלויה בקירבה גופנית לאישה ככלל וזאת במיוחד.
אינני יודע להפריד את המוץ מהבר במקרה זה. אבל סביר להניח שאת תגלי במהלך הזמן אם את צריכה להיות נאהבת ומוערכת או גם נאהבת ונחשקת מינית.
אם זה מנחם אותך את אינך יחידה בדילמה מסוג זה.
בכל מקרה הישארי נאמנה לעצמך ולתחושותיך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בתפקוד המיניבני28/04/2009
שלום
אני סובל מתפקוד מיני לקוי מזה 15 שנה (חוסר ליבידו , פליטה מוקדמת , זיקפה חלשה)
עשיתי בעבר את כל הבדיקות וכולן היו תקינות.
נשלכתי לפסיכיאטר וטופלתי בנוגדי דיכאון אך זה לא עזר.
למי עלי לפנות ומה אפשר לעשות בנדון?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני
ד''ר יעקב מאיר וייל28/04/2009מי אתה? איפה אתה גר?
תן לי יותר פרטים עליך כמו אתה רווק? השוי? בן/בת זוג קבועים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרטים .......
בני08/05/2009שלום ד"ר
אני בסביבות גיל ה30 רווק ללא בת זוג קבועה.
מאזור הדרום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
ד''ר יעקב מאיר וייל11/05/2009עשית כבר דרך ארוכה. ברשת אין עבורך תשובה.
אתה מהדרום? נסה את דר' בן ציון בבאר שבע. גם פסיכיאטר וגם סקסולוג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משיכת יתר??? יש כזה מושג ???גל קוליזה27/04/2009
האם יש מצב שיפריע לחברה שלי הקטע שאני ממש נמשך אליה ( שילוב של פיזי וקרבה ) , כי נראה שלשתי החברות האחרונות שלי זה הפריע , אחת מהם אפילו ציינה שמוזר שאני נמשך אליה ברמות כאלה ??? כבר להמשך טוטאלית למישהי , גם זה לא טוב ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי
ד''ר יעקב מאיר וייל27/04/2009אני לא באמת מבין מה אתה שואל.
נסה לפרט ולתאר ואז מובטחני שאצליח לענות לתהייתך על "משיכת היתר"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפיןאסף27/04/2009
שלום וערב טוב, שמי אסף ואני בן ארבע עשרה.
הבעיה שלי היא כזאת,קודם כל אני מאונן אבל שאני מגורה ורוצה לגמור עוד פעם, בתווך של שעה או שעתיים יש לי כאבים בפין, אנ י יכול לתאר אותם כאילו לפין כואב להזדקף שנית.
מה עליי לעשות, אני מאוד מודאג כי אולי זה יכול לפגום בתפקוד המיני שלי בעתיד.
האם ניתן לגרום שהכאבים האלו יעלמו?
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסף
ד''ר יעקב מאיר וייל28/04/2009השאלה טובה. כבר עכשיו תלמד להקשיב לחבר פין שלך.
אם הוא מדווח שכואב לו הוא מבקש שתיתן לו לנוח יותר זמן משאתה מקציב.
להזכירך כבר הרמ"בם אמר" כל המרבה.....שער ראשו נושר שער גופו מיצמח .וכל מיני רעות צרות ומרעין בישין באים ונוםלים עליו" אז תרגע אתה לא באליפות העולם למשפריצים.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה - חרדת ביצועדני23/04/2009
ד"ר וייל שלום,
אני גבר בן 30 ,מבדיקה אינטרנטית בפורומים השונים גיליתי שיש לי בעיה המכונה "חרדת ביצוע".
הדבר התחיל לפני כמה שנים עם בחורה שהיתה בחורת חלומותי , כנראה שההתרגשות והלחץ גרמו לי לא לתפקד כמו שצריך ולא הצלחתי להגיע לזיקפה מספקת לחדירה. (יש לציין שבמין האורלי לא היתה בעיה).
עם הזמן הדבר תמיד הציק לי בראש ולכן יצאתי עם בחורות שלא ממש עיניינו אותי לטווח הרחוק ובד"כ הייתי בסדר. פה ושם הכרתי בחורות שעיניינו אותי והדבר קרה שוב.
השבוע שוב הכרתי מישהי מדהימה שממש אני רוצה להתקדם איתה אך הפדיחה שוב קרתה לי , יאמר לזכותה שהיא דיי הבינה ותמכה , ואמרה לי לא לחשוב על זה יותר מידי ,שיהיה בסדר ושהיא תדאג לזה שאני עוד אפצה אותה.
מאז אותו יום אני בדאון מטורף , ללא תיאבון , לא מסוגל לתפקד בעבודה ולא מצליח לחשוב על שום דבר אחר חוץ מזה.איני יודע גם איך להתנהג מולה היות ואני ממש נבוך רק מלהסתכל עליה.
הגיע הזמן שאני אפתור את הבעיה היות והיא פוגמת לי קשות באיכות החיים.
אני לא מת על לקיחת כל התרופות האלה היות והבעיה שלי היא בעיקר פסיכולוגית.
א. האם אתה יכול לעזור לי בנושא לצורך מציאת פיתרון וגם להפנות אותי לגורמים המתמחים בבעיה מסוג זה?
ב. מה לדעתך אני אמור לעשות עם הבחורה כרגע, הרי ברור לי שאם ננסה עוד פעם זה שוב יקרה.
תודה מראש ,
דני , הדיי אומלל כרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני
ד''ר יעקב מאיר וייל23/04/20091. איך אפנה אותך כשאיני יודע איה אתה גר? מותר לך לחפש לבד באתר ITAM איגוד סקסולוגים בישראל.
2. לא הבנתי ממכתבך למה אתה צריך להכשיל את עצמך כשיש "סכנה" לקשר עם עתיד. זהו נושא ראוי לבדיקה.
3. היא נשמעת אנושית. ספר לה ובקש עזרה .מותר לך להשתמש ב"תוספי דלק" כמו וויאגרה, לביטרה או סיאליס. זכורנשזה לא יפתור את הבעיה מסעיף 1.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה - חרדת ביצוע
דני24/04/20091. אני גר בחולון, אם יש לך המלצה ספציפית פה באיזור אני אשמח, אם לא אני אבדוק באתר שציינת.
2. זה לא שאני "צריך" להכשיל את עצמי , ככה זה פשוט קורה . לצערי אין לי שליטה על זה .
3. חבר המליץ לי להשתמש בחצי כדור סיאליס 20 מג , מה דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני
ד''ר יעקב מאיר וייל27/04/2009המלצתו של החבר טובה גם בכיני. הקושי הוא שתקבל תוסף לתיפקוד הפין ואולי אף תצליח בי.מ עם שותפתך. בכל מקרה ההצלחה במיטה לא תפתור את שאלתך הראשונה. שווה לנסות ולהתנסות.
לגבי מטפל כדאי לך לחפש באתר . זה במרכז יש הרבה אפשרויות נסה ותתרשם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..שני23/04/2009
אומרים שבחור או בחורה שגומרים פעם 1 הם רוצים תמיד האם זה נכון?
והאם זה נכון שבחורה למשל שעוד לא גרמה וחבר שלה מפתה אותה וכו..אז היא לא מרגישה זרמים כאלה באיבר המין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ד''ר יעקב מאיר וייל23/04/2009זה לא כל כך פשוט. אם כבר גמרת פעם ראשונה יש לך תיאבון לעוד. מצד שני את כבר יודעת מה זה ואז את בוחרת עם מי כן ועם מי לא.
את צודקת שלהרגיש זרמים זה כיף. שוב העניין הוא בחירה עם מי אני מסכימה להרגיש זרמים.
זה לא אוטומטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהשני21/04/2009
שלום..
איך בחורה יכולה ליגמור?
ואיזה צבע זה שהיא גומרת?
וכמה זמן לוקח ליגמור?
ואם אני ראיתי סרט שהראו כל מיני דברים שמחממים תבן אדם ושיחקתי עם האיבר איפה שהדגדגן והיה מדגדג יש מצב שגמרתי?
ויש מצב שבחורה יכולה ליגמור כשהיא רואה סרט והסרט מגרה?
ואיך זה השפיך של הבנות כמה זמן זה יוצא ואיזה צבע בדיוק ..
ולפעמים שאני חושבת על חבר שלי ועל כמה דברים שעשינו יוצא לי מין שקוף כזה מה זה אבל לפעמים גם ש אני לא חושבת עליו זה יוצא לי בלי סיבה.
וכשניכנסתי להיתקלח אז ניקנתי את האיבר ודיגדג לי והמשכתי כי זה היה לי כיף עד שהרגשתי שזהו ואחר כך היה לי דחף לפיפי ולא יצא לי רק אחרי חצי שעה יצא.
ואם אני משפשפת את האיבר שלי(הכוס)ומשפשפת עד שעוברים לי בדיגדוגים האלה ואחרי כמה זמן שאני הולכת לשירותים יוצא לי בחלקים שקוף כזה האם זה שפיך?
וסליחה על החפירות ותודה רבה המשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ד''ר יעקב מאיר וייל21/04/2009כל הפרטים שציינת שייכים ל"גמירות" של אחרות.
הגמירה שלך היא רק שלך לא לסרט. כשזה קורה את יודעת ואת לא צריכה שמישהו יגיד ויתן אישור "שגמרת". לשיחה על הפרשותיך כשאת מגורה בואי להידבר במרפאה ולא ברשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני19/04/2009
היי
אני בחורה בת 22 חברי בן 24 אנחנו יוצאים כבר קרוב לשנתיים,אנחנו עדיין לא מקימים יחסי מין מלאים,מאז תחילת הקשר שהיינו מגיעים למצבים אינטימים הוא היה גומר נורא מהר תמיד הוא אמר שהוא חושב שיש לו איזה בעיה.למען האמת אף פעם לא יחסתי לזה יותר מידי חשיבות איתו אף פעם לא הצלחתי לגמור וכך גם עם חברי הקודם (ואם כן הצלחתי זה רק כי אוננתי בעצמי לידו. עם החבר הנוכחי אני לא עושה זאת כשיצא שיחה בנושא הבנתי שזה דבר שמגעיל אותו..)וזה בסדר כרגע מבחינתי כי אני בתקווה כשכשנתחיל לקיים יחסי מין מלאים אני יצליח לגמור.
אז כמו שאמרתי מעולם לא התענינתי או שמתי לב לאיזשהי בעיה אצלו אני יודעת שהבעיה של גמירה מהירה(מאוד!!)אצל בחורים צעירים היא דיי מוכרת אבל לאחרונה כשהיינו במצבים אינטימים הוא אומנם הצליח להחזיק קצת יותר מבדרך כלל ורק כ"שאישרתי" לו לגמור הוא עשה זאת..אבל לאחר הגמירה הראשונה שלו כשרצינו להמשיך לעוד סיבוב זה לא היה אפשרי,גם לאחר מנוחה של לפחות רבע שעה אם לא יותר,וגם לאחר שהוא נשכב עליי נגע בי כשאני עירומה לא הייתה לו זיקפה לא משנה מה ניסינו לעשות וזה לא פעם ראשונה שזה קורה,הדבר הזה נורא הלחיץ אותי,הוא טוען שהוא מאוד נמשך אליי והיה רצון מצידו להמשיך מה הסיבה שיכולה להיות?הוא אומר שהוא לא מרגיש שהוא יכול לשלוט באיבר המין שלו אלא הוא שולט בו וגם אם לפעמים נורא בא לו זה לא תמיד אפשרי אני נורא מתוסכלת מהעניין אני רוצה שיחסי המין שלי בעתיד יהיו טובים.מבחינתו סקס זה לא הדבר החשוב ביותר הוא תמיד מרגיש שהוא מאכזב אותי והוא רוצה לבדוק שהסקס בנינו לא יהיה מאכזב. אשמח לשמוע את דעתך.לאיזה רופא פונים במצבים כאלה כדי לבדוק שבאמת אין איזשהי בעיה?
סליחה על הסיפור הארוך...ותודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
ד''ר יעקב מאיר וייל19/04/2009יןפי של שאלה. לא הארכת כלל . הסיפור אמיתי ונכון לשניכם.לרבים השפיכה מקדימה את רצון בני הזוג. את , לפי סיפורך מצליחה לתזמן אותו בלי שתהיי מעורבת בחדירה/היחדרות. המשגל בעצם לא מתקיים רק המגע. בהעדר חדירה ובהסכמתך להימנע מלשתפו בגירוי העצמי שלך מתפתח לכם דפוס שבו שניכם צשותפים בהימנעות ולא שותפים בתאווה. אין דרך לבדוק אתכם מלבד הידברות עם טקסולוג מיומן.
זיכרי אם בכלל יש בעיה זה שאינכם משחררים את תאוותכם. בני כמה אתם בכלל.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד זקפה ואי יכולת לגמורקלרה19/04/2009
שלום,
אני וחברי יוצאים כ- 8 חודשים, שנינו בתחילת שנות ה-30 והקשר ביננו מצויין,לאחרונה הוא לא מצליח לגמור ומהר מאוד מאבד את הזקפה.
בעבר כבר היו מקרים דומים וכמו שהבנתי זה קרה לו גם עם בת הזוג הקודמת מספר פעמים.
זה כמובן מאוד מתסכל אותנו (ואותו זה מדכא מאוד), אוסיף ואציין כי באופן כללי אין לו יצר חרמנות גבוה (אנו מקיימים יחסים 2-3 פעמים בשבוע) וברוב המקרים אני מרגישה שהוא שוכב איתי רק כדי לספק אותי, הוא גם מאוד חסר בטחון לגבי הביצועים שלו למרות שאני מנסה לעודד אותו בכל צורה שהיא.
עוד דבר, לפני שנתיים בערך הוא לקח סטרואידים, האם יכולה להיות לכך השפעה?
אשמח לדעת מה דעתך והאם ניתן לטפל/לשפר את חיי המין באיזושהי דרך?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלרה
ד''ר יעקב מאיר וייל19/04/2009לא הבנתי מדוע נטל סטרואידים.
התייעצתם עם אי מקצוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קלרה19/04/2009הוא לקח סטרואידים כדי "לעזור" לשרירים לגדול בחדר כושר. גם היום הוא מתאמן אך ללא סטרואידים.
לא, עדיין לא פנינו לייעוץ מקצועי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלרה
ד''ר יעקב מאיר וייל21/04/20091. היה כדאי.
2. נסו להשתמש בסיאליס. זה ייתן לאבר שלו "ביטחון" ולשניכם זמן עונג במשגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן?jo19/04/2009
האם ייתכן שצפייה לאורך זמן בסרטים פורנוגרפיים לצורך גמירה, מטשטשת את החושים ומורידה את הגירוי מכל סוג שהוא לכמעט לא רלוונטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
jo19/04/2009הכוונה למצב של חוסר גירוי אפילו במצב אמיתי עם בחורה.
אם כן מה הפתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ו
ד''ר יעקב מאיר וייל19/04/2009תפסיק עם הפורנו ותתאפק. תן לחיים האמיתיים לגעת בך. כל השאר וירטואלי ויש בו אשליה ורמיה.
למד להיות מחובר לחושיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ו
ד''ר יעקב מאיר וייל19/04/2009אכן כך. הרבה מדי התמכרות לפורנו ולאוננות מעלה את סף הגירוי. הרבה שואלים כמוך.
מעודף גירוי דועכת התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהאפי17/04/2009
שלום, נמאס לי כבר לשגע אותך..קראתי באינטרנט על שפת גוף וכל זה וראיתי שאם יש לבן אדם יד כפופה אז הוא הומו. עכשיו היד שלי טיפה כפופה(לפעמים). אני לא יודע אם זה נחשב ושמתי לב לזה לפני שקראתי את זה
זה אומר שאני בטוח הומו?
יש איזה בדיקה פיזית שאפשר לעשות כדי לגלות את הנטייה המינית?
כל פעם שאני נרגע פתאום אני רואה משהו אחר ומתחיל לדאוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר lkj
אפי17/04/2009זה הקטע
.The Limp Wrist
Walking or sitting while holding a Limp Wrist is
a submission signal used exclusively by women
and gay men. In a similar way, a bird feigns a
damaged wing to distract prey away from its
nest. In other words, it's a great attention getter. It's very attractive
to men because it makes them feel as if they can dominate.
In business situations, however, a Limp Wrist seriously detracts
from a woman's credibility and others will fail to take her seriously,
although some men will probably ask her for a date.
זה לא שיש לי התנהגות של הומו פשוט היד לפעמים מתכופפת (יש לי התנהגות אדישה כזאת). יכול להיות שיש לי בעיה במפרק או באחד השרירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפי
ד''ר יעקב מאיר וייל18/04/2009אין לי תשובה רפואית נכונה לחרדותיך. כנראה שזו אחת הדרכים בהם אתה דואג היטב לחשוב עליך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
אפי18/04/2009לא הבנתי אתה אומר שהכל רק חרדות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מבחן כזה שאתה הולך לברחה\ים ואתה
מישהוא18/04/2009בודק על מי אתה מסתקל הכי הרבה גברים או נשים (אתה גם יכול לדמיין שאתה שם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומר בכלל!!!v16/04/2009
התחלתי לצאת עם בחור ולהפתעתי גיליתי תופעה שמעולם לא נתקלתי בה: חלומה הרטוב של כל אישה - גבר שמסוגל לקיים יחסי מין ולא זקוק לשפיכה! לא מוקדמת, לא מאוחרת ולא בכלל!!!!
בד"כ אני הייתי זו הנמנית על 1/3 מהנשים שלא גומרות, והייתי "הפרוייקט האישי" של בן הזוג למיטה ("אני הראשון שיגרום לך לגמור...!"), אבל מסתבר שיש גרוע מזה: הבחור לא מסוגל לגמור עם קונדום, וזה לא שהקונדום גורם לו לחוסר חשק מיני, כי העץ נשאר איתן וקשוח! הוא גם לא מוכן לגמור בחוץ, כי לטענתו "זה גרוע מלא לגמור בכלל!". הוא טוען שעצם האקט המיני, המשחק המקדים, העינוג וכל המתלווה לזה מספיקים ומספקים אותו. זה לא שהוא לא מעוניין לגמור בכלל, וזה לא שהוא לא מתוסכל, אבל הוא בהחלט לא אומר /מראה/מדבר על זה! אני זו שמרגישה מתוסכלת. אגב, שכחתי לציין שאני לא נוטלת גלולות ולא מוכנה ליטול, כך שיוסטון, איי הב אה פרבלם!
אגב, הוא טוען שאין דבר כזה "כאב ביצים"! הוא לא סובל סבל פיסי, אלא תחושת "באסה" קטנה של רגע לפני גמירה שנקטע, אבל הוא יכול לחיות עם זה בשלום...
מה עושים עם ה"פרוייקט" החדש שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת
ד''ר יעקב מאיר וייל16/04/2009עכשיו יש לך חידוש שניים שאים גומרים. זה מביא לדיון שאלה מענינת אז למה לכל הרוחות אתם עושים את זה ביחד. להערכתי בטח שווה דיון זוגי ואולי אפילו שיתוף הדדי. בשבילך זה נשמע חדש שלא גומרים ממך . לא סיפרת אם תוספת הזמן הבלתי מוגבל השפיעה על מיניותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה?!
v17/04/2009למה לכל הרוחות אנחנו עושים את זה יחד?! ד"ר, שמעת על חיבה וקשר חם, ויחסי כבוד ונתינה בין בני זוג? קשר כזה שמוביל בסופו של דבר גם ליחסי מין לוהטים ומרגשים? אז מסתבר שזה קיים!!!!
ולשאלתך (היותר רצינית): תוספת הזמן משמעותית מאוד ומשפרת פלאים את הביצועים והתחושות שלי! אני נהנית בטירוף!!!! מזמן לא חוויתי עונג כזה! וזו הסיבה, בין היתר, שלא טוב לי עם הידיעה שרק אני נהנית. למרות ההכחשות שלו, אני יודעת שהוא לא נהנה (כמו שהוא אמור להנות). אנחנו כרגע רק בתחילת הדרך ולכן הוא עוד חדור מוטיבציה להרשים ולענג אותי, אך אני חוששת שאם לא אמצא פתרון בהקדם, זה עלול להשפיע על היחסים, וחבל לי!
אני מקווה שיש בידך את תרופת הפלאים, כי אני כבר מתחילה לדאוג...להלן כל האופציות הנמצאות לרשותי והלא מספקות:
גלולות אני לא מוכנה - כי אני "מנקה" את הגוף, לקראת הריון עתידי.
קונדום - כאמור, לא עושה את העבודה.
גמירה בחוץ - אין מצב מבחינתו!
וכל שאר האביזרים שניתן להחדיר לגוף האישה - לא מקובלים עלי! אני עדיין רווקה צעירה ולא מוכנה להסתכן בסיכוי הקטן שבקטנים שעלול למנוע/לדחות את כניסתי להריון.
אם כן, השאלה הפשוטה שלי היא האם זו תופעה ידועה ומוכרת בעולם המקצועי? אשמח מאוד לדעת שזה קיים והבחור לא מבלף, על מנת להסתיר משהו. האם זה קשור איכשהו לעקרות (אני מקווה שאני לא שואלת שאלה שמעידה על בורות כלשהי)? ומה אוכל לעשות על מנת להנות מחיי מין בריאים ומענגים, בלי להיתקף ביסורי מצפון ולפחד "שישבר" לו יום אחד ממני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודאגת
ד''ר יעקב מאיר וייל18/04/2009תודה על הבהרתך המפורטת. אני שמח בשבילך שאת מסוגלת להישאר במרכז המעגל המיני ולהרשות לעצמך להתענג עליו. יש שיאמרו שיכולים להיות "כאבי ביצים" למי שאינו גומר. עושה רושם שהמאהב שלך יודע את מלאכתו ויש לו קשר טוב עם מיניותו. השליטה בשפיכה היא מתת שמעט גברים יודעים לנצלה. נשמע שהוא מפיק משליטתו זו את המיטב.
המחשבה שהמאהבת בעלת תפקיד בעידוד בן זוגה לאבד את שליטתו בשפיכה הוא רעיון "משלים" אנרגטית. אך חישבי על זאת לו בידי הקסם ותצליחי בהשגת מטרת אובדן השליטה שלו אצלך אולי תאבדי אותו.
מוצא חן בעיני כי את מתנקה לקראת ההריון העתידי. אני מקווה כי האבא המיועד שותף להתנתקות ויהיה שותף גם לבעילת המצווה שתצדיק את כל ההתנזרויות. חלק מהיופי של הקשר הזוגי הוא בשליטה המשותפת בתהליך הכניסה להריון.
אני מקווה שהבחור שלך לא מבלף. אם הייתה לו בעיית פוריות כפי שאת חוששת סביר שהיה משתף אותך, שוכב איתך עם כל הלב ואם ב"פוקס" היית נקלטת ההישג הגדול היה שלו.
חיי המין הבריאים יכולים להיות מלאי עונג לשניכם. נסי למצוא מתנה לשניכם בשם "הגבר המולטי אורגסטי" ע"י מנטק צ'יה. לגלות ביחד את העונג ששניכם יכולים ל"גמור" בלי לשפוך יאדיר את יכולתכם המינית. סביר שתוכלו ללמוד מעט אומנות טנטרה ביחד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבת שלום!
v18/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר שלי גומר אחרי הרבה מאוד זמן..רות13/04/2009
אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין יבשים [אני והוא באותו הגיל,גיל ההתבגרות-17 ].
ואני לרוב גומרת אחרי 10 דקות ,15 דקות..
והוא לרוב גומר רק אחרי חצי שעה,40 דק' עם הרבה מאמצים.. אם בכלל.
הדבר הזה מאוד משפיע עלי,זה גורם לי לחשוב שאני לא מושכת אותו או מספקת אותו.
יש המון משיכה ותשוקה משני הצדדים זה וודאי.
אבל משום מה שאנחנו מנסים לגמור יחד זה אפעם לא הולך ומדחדח את שנינו.
האם זה הבעיה אצלו והאם היא ניתנת לטיפול או שהבעיה היא אצלי או בכלל אצל שנינו.
תודה מראש,רות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רות
ד''ר יעקב מאיר וייל13/04/2009קודם כל שניכם יודעים לגמור וזה כבר טוב. נשארה שאלה קטנה של תיאום זמנים והתאמת שיאים.
יכול להיות ששווה למצוא דרך לגמור עם הגמשה בסגנון. בכל מקרה את מספיק מושכת בשביל שהוא ימשיך להתאמץ עוד חצי שעה. וכל הזמן הזה עומד לו! אל תחשבי שאת לא מושכת-עומד לו עלייך ברציפות שלשת רבעי שעה.
מה הוא חושב על זה? משם מתחילים בייעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהאורלי13/04/2009
שלום רב, האים ע"י זה שהגבר (עושה ביד) ויש לו קצת נוזל על היד ואז הוא מכניס את ידו לאיבר מינה של האישה יש מצב להיריון ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי
ד''ר יעקב מאיר וייל13/04/2009אם היד מכוסה בזרע מהשפיכה אז להכניס אותה לנרתיק זה להכניס זרע לנרתיק. להכניס זרע לנרתיק זה מצב של סיכון להריון כשהאישה מבייצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה
אורלי14/04/2009לא היה זרע אולי הייתה ידו רטובה מזה שהוא עשה ביד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי
ד''ר יעקב מאיר וייל16/04/2009בשביל זה המציאו את האיחור בווסת ובדיקות ההריון. אם זה רק היה רטוב ביד אז הווסת תבוא במועד אם זה יותר כשהווסת תאחר תעשי בדיקת הריון ותדעי לבטח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)