מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירה בלי זקפהאוי התסכול24/03/2009
שלום פעמים רבות מדי, כשאני מקיים יחסי מין אני גומר ברגע החדירה. זה קורה בעיקר כשהזקפה לא מלאה. ברגע ההזדקפות וההתקשות המלאה מגיעה גם האורגזמה. באוננות המצב בעייתי גם כן. עם החברה, לפני הניסיון לחדירה הזקפה טובה ונעימה וברגע האמת הכל מתבלבל. אם אני לבד קשה לי להגיע לזקפה ללא מגע ועם מגע אני גומר גמירה מהירה ולא מספקת כמעט ללא זקפה. מה לעשות? תרגילים? תרופות? טיפול? האם זה מצב פיזיולוגי תקין שגומר כמעט בלי זקפה? אשמח לעצות קונסטרוקטיביות, המתוסכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוי התסכול
ד''ר יעקב מאיר וייל24/03/2009בוא לשיחה. זו עצה קונסטרוקטיבית עיקרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין אונות-פגיעה בשמיעהשלומי23/03/2009
שלום ד"ר האם יתכן כי לאחר שימוש באחת מתרופות האין אונות אני ארגיש ירידה באכות השמיעה באחת האוזניים. (צעיר כבן 36) אני יודע שזו תופעה שולית ביותר שהתרחשה אצל 29 מקרים בלבד אבל אני חש ירידה קלה בשמיעה באחת האוזניים (כאילו אני באקוריום) למרות שאני מפמפם, זה לא חוזר לקדמותו האם יש סיבה לדאגה? המצב הפיך או יתכן כי עשיתי לעצמי נזק ? מודאג.... (נ.ב יש לי טינטון מזה מספר שנים בשתי האוזניים שאני חי איתו בשלום....פחות או יותר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי
ד''ר יעקב מאיר וייל24/03/2009אין ספק שאחרי שנות טינטון אתה כל הזמן מקשיב לשמיעתך. אם זה מלווה גם בחרדתיות סביר שתגלה כי נפגעה שמיעתך בעקבות תרופות המוזכרות כגורמות לכך.
שווה לקרוא על 29 מקרים ולגלות שאין תיעוד על ירידה בשמיעה אלא תיעוד על תלונה.
אם אתה אכן מטנטן בטח בדקו לך שמיעה קודם. תעשה עוד בדיקת שמיעה ואז אולי תזכה להיות הראשון שמדד ולא רק התלונן.
אני מצפה שתגלה כי לא תימדד ירידה בשמיעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-תוצאות
שלומי25/03/2009שלום ד"ר
תודה על תשובתך
בבדיקת שמיעה שעשיתי אכן לא נימצאה ירידה בשמיעה
אבל למרות התוצאות אני כן חש סוג של אטימות בשמיעה
האם בטוח להשתמש בתרופות הנל,האם ידוע על עוד מקרים מסוג זה?
תודה מראש על תשובתך
(אני מציין כי איני סובל מכל בעיה רפואית נוספת, בריא בדכ ועוסק בספורט)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומי
ד''ר יעקב מאיר וייל26/03/2009הירידה אצלך סוביקטיבית., זה לא מוריד את הקשבתך לפגיעה שלך. לזה קוראים חרדה "משקיפנית".
אם זה לא מפריע לך להנות מספורט בין הסדינים אז תמשיך כמו עד עכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גומר מהררון23/03/2009
אהלן חבר'ה, אני בן 18, אני בקשר כבר הרבה זמן עם מישהו ואנחנו שוכבים. פעם ראשונה שגמרתי זה היה מהיר מאוד (מהחברה) כשהיא עשתה לי ביד. אח''כ זה השתפר, לאחר מכן שהמשכנו לירידות גמרתי מהר פעם ראשונה מירידה. אח''כ זה השתפר. התחלנו לשכב, כבר יותר מחצי שנה, יש תקופות שאנחנו שוכבים יותר ויש תקופות שאני שוכבים פחות. אני חושב שאני סובל מגמירה מהירה ברגע שאני חודר, לפעמים אני מצליח להחזיק מלא זמן וולהתאמץ לגמור, אבל לעיתים רחוקות, בד''כ שאני נורא חרמן ויש משחק מקדים (או משחק מקדים קצר) והאיבר מין שלה נורא רטוב אני ממש "מפמפם" לאט כי אני מרגיש שאני עומד לגמור, ובדיוק שהיא מתחילה להנות אני גומר. אני מרגיש אכזבה, כי אני נורא נהנה ורוצה להמשיך עוד כמה דקות, ולא דקה או 2 לאחר החדירה. כשיש משחק מקדים ממש קצר אני גומר אחרי 3-4 דקות אני חושב. רוב הסקס זה שאני עוצר אותה מלזוז שלא יהיה לי נעים ואז ממשיך כמה שניות וכן הלאה... אני לא מצליח לשלוט על זה... עזרה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי
ד''ר יעקב מאיר וייל23/03/2009אתה כזה צעיר ונהנה בכיף.
נסה לחשוב יחד איתה על המנטרה-ראשון בשבילי שני בשבילה.
תהנה ממה שיש לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רון23/03/2009אני יודע שאני צעיר, אבל אני לא נהנה, לא קיבלתי שום עצה ממך \= יש בעית כאלה גם לגילאים שלי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלעד
ד''ר יעקב מאיר וייל24/03/2009זה הגיל ל"בעיות" האלה. שים לב שבמשגל השני יש לך השהיה מוצלחת יותר. תתאמן בשני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חפשתם ויאגרה או סיאליס?אלומוה23/03/2009
אתר שמוכר ויאגרה או סיאליס במחיר מאוד נוח מוצר מקורי!
כדורי ויאגרה 100 מ"ג , כדורי סיאליס 20 מ"ג.
יש מבצעים על מחיר ויאגרה, מחיר סיאליס, ניתן לעדיין בנושאי ויאגרה, סיאליס ובעיות זיקפה,
מחירון ויאגרה:
3 רבעיות ויאגרה (12 כדורים) רק 199 ש"ח מקורי!
בקבוק של 30 יח' כדורי ויאגרה רק ב-299 ש"ח
מחירון סיאליס:
5 זוגות סיאליס (10 כדורים) רק 199 ש"ח מקורי!
בקבוק של 30 יח' כדורי סיאליס רק 349 ש"ח
לגבי מבצע הכרות ויאגרה - סיאליס שאל את יניב 050-822-84-99 לא בשבת
אזור הדרום והשפלה משלוחים חינם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלומוה
ד''ר יעקב מאיר וייל23/03/2009טרמפיסטים יקרים, אני מזמין אתכם להידבק פרזיטית לפורום. כנראה שגם אתם יודעים שיש כאן הרבה כניסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צאטים באתר היכרויותמירי23/03/2009
מה הקטע הזה שגברים מצאטטים להם באתרי היכרויות גם שיש להם חברה? מה יוצא להם מזה? האם אני כל כך תמימה לחשוב שזה סתם? אשמח לקבל תגובה מגברים בנושא... תודה מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
ד''ר יעקב מאיר וייל23/03/2009פתחת דיון בשאלה למה הם מחפשים אחרת כשיש לו אותי.
אני לתומי חשבתי שגם לך צותר לחפש אחרכשיש לך אותו.
זה מכה ונוגע בעקרונות הנאמנות וההתחייבות הזוגי. !
זה לא חדש,לא היה צריך מחשב בשביל לדעת שזו ההתנהגות הגברית מבריאת העולם. הם רוצים ל"עלות". מהן רוצות להיות נאהבות ונחשקות.
האמיני לי זו דרכו של עולם. אבל המחשב והאתרים הופכים את זה לזמין ומיידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקלפות עור באיבר המיןמוטי18/03/2009
שלום, כבר כמה שבועות מתקלף לי העור באיבר המין והוא אדום וכואב כשאני מנסה לאונן.בנוסף מגרד לי נורא גם לאחרונה באיבר המין, באשכים ובשיער הערווה. אני מאונן מקסימום פעם ביום ולרוב פעם בכמה ימים. עד החודש האחרון לא קרה לי דבר כזה והיו תקופות שאוננתי המון ולא קרה לי דבר כזה. רציתי לדעת איך לפתור את הבעיה, ניסיתי להחליף סבון וזזה לא עזר וניסיתי למרוח קרם גוף וגם זה לא עוזר הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטי
ד''ר יעקב מאיר וייל18/03/2009מה דעתך להראות את האבר המתקלף לרופא עור? עצה על משחה וטיפול יעילים יותר לאחר בדיקה ולא רק תיאור ספרותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגרד ושורף באיבר המין
חסוי10/04/2009שלום,
לפני חודש וחצי התחיל לכאוב לי באיבר המין,עכשיו זה כבר רק מגרד ושורף (הוא גם נהיה אדום)אבל כבר עבר המון זמן וזה לא עובר..אני מאוד מוטרדת ורציתי לדעת מה אני אמורה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותבדוי16/03/2009
שלום, כל פעם שאני מאונן יש לי זיקפה מלאה, יצא לי להיות מספר פעמים אצל זונה (כל מספר נמשך כ20דקות בערך) עכשיו ככה כשאני מאונן עומד לי חזק חזק וכשהייתי עם הזונה לא עמד לי עד הסוף מה יכול להיות הבעיה?(אולי לחץ ,חוסר תשוקה כי אני לא מכיר אותה ) תודה לך! מקווה לתשובה בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדוי
ד''ר יעקב מאיר וייל16/03/2009נדמה לי שאתה יודע את התשובה לשאלתך. זה מורכב מזה שיש שם מישהי /זונה/ שאליה אתה מביא את הזין הזה. ובכך משפיע על הגירןי הזיקפה והמעשה המיני. פתאום ישלך שןותפה לזיין הזה.
כשאתה לבד עם עצמך אתה ממוקד לגמרי בעונג ובפנטזיה ואז האבר מתפקד מושלם.
האפשרות שאתה שואל עליה על תשוקה מענינת לכשעצמה. החשק אצל זונה הוא על הבשר לא על הקשר ביניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה
בדוי17/03/2009אז מה למה לא עומד לי חזק(אמרתה שעניתי לעצמי)אז צדקתי זה בגלל לחץ ? ויש לי עוד שאלה מאוד חשובה אני מאונן הרבה ממש הרבה כל יום כמה פעמים בזמן האחרון זה יכול לגרום לאיזה נזק? תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדוי
נופר18/03/2009האוננות המרובה שלך אינה מוסיפה לבריאות האבר ולתקינותו התפקודית כשתפגוש זונה נוספת. העיסוק הכפייתי באוננות הוא מין התמכרות שאין בה תועלת. לגבי אז למה עם היד כן כן ועם אישה לא כל כך ? יחסית. העוצמה של האחזקה ביד מתאימה לזין שלך לעומת זאת המפגש עם אישה אינו מעורר מסיבות שהזכרנו. כל השאר שניתן לאמר אינו לפורום זה.פשוטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנופר
בדוי18/03/2009חח אם היה לי בחורות נראה לך שהייתי עושה ביד? זה לא שאני מעדיף את היד על בחורה פשוט רק פעם ב....... יוצא לי עם בחורה (קרה רק פעמיים:X) ועוד כמה פעמים עם זונה וזהו אם הייתה לי ברירה אחרת תאמיני לי שלא הייתי מתעסק עם היד , בכל מיקרה אשמח לשמוע חוות דעת של אחת המומחים פה בקשר לזה שזה לא פוגע או עושה נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר זיקפה ואיבוד חשק מיניגיל13/03/2009
שלום, אני בחור בן 21. אני הומו ולאחרונה איבדתי את החשק המיני שלי לגמרי, תמיד היה קשה לי לגמור במגע אינטימי עם בחור, בהתחלה חשבתי שזה בגלל שבאותו יום שהייתי נפגש למטרת סקס כבר גמרתי אז זה השפיע... נסיתי "לשמור חרמנות" כמה ימים וזה היה עוזר לעיתים, אך גם זה כבר מפסיק בזמן האחרון כבר ירד לי החשק המיני לגמרי עד לכדי אפס, וזיקפה כבר איננה. אפילו בבוקר היא בקושי נמצאית. ואם כבר יש זיקפה היא לא מלאה. אני מאוד מתגרה מויזואליות ופחות ממגע, נסיתי לעבוד על זה גם אך זה לא עזר אני יודע שהרבה גורמים כמו לחץ נפשי יכולים להשפיע, וזה נכון אני נתון בתקופה האחרונה ללחץ נפשי ודיכאון. אני יודע שירד לי הביטחון העצמי מאוד מטראומות וחוויות לא נעימות במיטה, וגם האגו פגוע מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה? אני רוצה שהחשק המיני יחזור וגם הזיקפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
ד''ר יעקב מאיר וייל13/03/2009אתה במצב רוח על הפנים וכנראה גם כלי זינך כך.
החרמנות שלך נפגעה ויכולתך לעשות קשר רגשי מעבר לזין מחייבת שיפור והשקעה.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי חשק מיניRotem08/03/2009
היי, אני ממש לא יודעת מה קורה. אין לי חשק מיני, ניסנו הכל ! אני בת 18..... אולי זה קשור לבעיות אחרות בחיים? חרדות מכל מיני דברים ובעיות בבית? איך אפשר לטפל בדברים כאלה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר rotem
ד''ר יעקב מאיר וייל08/03/2009את רק/כבר בת 18. היה לך פעם חשק מיני? זה היה נעים להרגיש את גופך מתעורר ומסתפק?
אולי עוד לא חווית זאת וזה מחכה בסיבוב.
מה זה בעיות בבית וחרדות?
אפשר לטפל בזה עם איש/אשת מקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחדפלוני06/03/2009
אני בשנות השלושים רווקה יפה ומצליחה, גברים מנסים להתחיל איתי אין לי בעיה לדבר לפלרטט להתמזמז והתנשק אני נהנת מזה, אבל ברגע שזה מתחיל להיות יותר אינטמי אני נעשת חרדה יבשה וכאילו "החלק הנשי שבי ננעל" והגבר לא מצליח לחדור, אני ממש מיואשת מזה וזו הסיבה העיקרית שלי שאין לי מישהו... והגיל לא הולך לטובתי מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוני
ד''ר יעקב מאיר וייל07/03/2009לא ברור לי אם את פלוני או פלונית?
את בטוח חושנית ונהנית ממגע ומזה שלמישהו מתחשק עליך. מה ש"ננעל" זה לא החלק הנשי אלא החלק הנחדר. אני מציע לך לפנות לעזרה מקצועית כדי לפתור את בעיית ה"נעילה" הזאת שגורמת לך לכיבוי מאורות.
בפורופ אני לא יכול לעזור לך לבחור לאבד בתולין ולהנות מזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האורגזמה שהלכה לאיבודאורנה06/03/2009
עוד מעט ימלאו לי 30 ומאז ומעולם היה התיאבון המיני שלי בריא ולא התקשיתי להגיע לאורגזמה, הן בעת קיום יחסי מין והן באמצעות אוננות. חשוב לציין, כי הצלחתי להגיע לאורגזמה גם באמצעות חדירה וגם ע"י גירוי הדגדגן. לפני כשנה, בעודי בקשר זוגי, התחלתי ליטול פבוקסיל וכפי שהוזהרתי מראש, הדחף המיני שלי פחת ויכולתי להגיע לאורגזמה אבדה כליל. מכיוון שהדבר הפריע לי מאד ומכיוון שהתרופה שנטלתי ממילא לא עזרה לי, הפסקתי להשתמש בה כבר לאחר כשלושה חודשים, אך למרות כל הזמן שחלף מאז, אני חשה כי הדחף המיני שלי ויכולתי להגיע לאורגזמה לא חזרו לעצמם. נפרדתי מבן הזוג שהיה לי כשהתחלתי ליטול את התרופה, עוד לפני שהפסקתי את השימוש בה ומאז לא קיימתי יחסי מין עם אף אחד. למעשה, אפילו לא הייתי בקשר כזה או אחר עם אף אחד ולא יצאתי לדייטים. מסיבה זאת, מאז שהפסקתי ליטול את התרופה לא באמת הזדמן לי לבדוק האם יכולתי ליהנות מיחסי מין נפגמה לצמיתות ואני מבססת את דבריי על כך שאיני חשה צורך באוננות כבעבר ואיני נהנית ממנה כבעבר ועל נסיונותיי הכושלים לקיים יחסי מין בטרם הפסקתי את השימוש בתרופה. האם ייתכן שהתרופה שנטלתי לפני זמן רב כ"כ ממשיכה להשפיע עליי עדיין? ואם התרופה אינה קשורה לעניין, מה יכולה להיות הסיבה לכך שיכולתי ליהנות ממין נעלמה? האם ייתכן שהדבר קשור לכך שהשמנתי בצורה קיצונית או לכך שאני שרויה בדיכאון? או שאולי הסיבה היחידה שאיני מרגישה צורך במין פתאום היא שאין אף גבר בחיי שיעורר אותי? אני מצטערת על שהארכתי בדבריי (רציתי לתאר את התמונה בשלמותה) ועל כך שייתכן וחלק משאלותיי הן טיפשיות, אך אני מוטרדת מאד מהעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה
ד''ר יעקב מאיר וייל07/03/2009לו אני במקומך גם הייתי מוטרד. מי רשם לך תרופה כמו פבוקסיל? האם לקחת ביזמתך או בהנחיית רופא? ואם יש רופא מעורב מה הוא ענה לך כאיבדת עניין במין ואוננות ושמנת והפסקת טיפול תרופתי על דעת עצמך?
האמת היא שאין לי תצשובה ברורה. לכאורה הכברת בפרטים ולמע/שה אינני יודע מה לענות. יש לך רופא/ה בכלל?
כמו שאת מעידה על עצמך הוזהרת מראש ובכ"ז לקחת. לא מוכן להיות מעורב באחת שבלאי הכי מזיקה לעינוגה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשיחתנו...
אורנה08/03/2009הופתעתי מאד מתשובתך, שנראה היה כי מטרתה לנזוף בי ולא לייעץ לי. הסיבה לכך שנטלתי פבוקסיל היא שהייתי ועודני שרויה בדכאון. מן הסתם, לא נטלתי את התרופה על דעת עצמי, אלא על פי עצתה של רופאה פסיכיאטרית שהמליצו לי עליה בחום. אין אני נוהגת לנסות תרופות שונות סתם בשביל הכיף או כדי לפגוע במתכוון ביכולתי ליהנות ממין ולכן לא הבנתי למה התכוונת כשאמרת שאינך "מוכן להיות מעורב באחת שבלאו הכי מזיקה לעינוגה". פניתי אלייך כיוון שקיוויתי שתייעץ לי בנוגע לבעיה המטרידה אותי מאד, מתוך כוונה אמיתית לפתור אותה; ולא זאת בלבד שלא הצעת לי כל פתרון וטענת שאינך מוכן להיות מעורב בנושא, אלא גם העצמת את פחדיי והותרת אותי עם חששות כבדים כשכתבת "לו הייתי במקומך גם אני הייתי מוטרד". במידה ובכל זאת תסכים לייעץ לי, אבהיר כמה דברים חשובים בנוגע לבעייתי: איני נמצאת כרגע בטיפולו של פסיכיאטר כלשהו. למעשה, נפגשתי עם אותה פסיכיאטרית שנתנה לי את המרשם לפבוקסיל פעם אחת בלבד והפסקתי את נטילת התרופה על דעת עצמי לאחר שנטלתי אותה במשך כשלושה חדשים והיא החמירה את מצבי במקום לסייע לי. לפני שתנזוף בי שוב- אני יודעת שהיה זה מעשה חסר אחריות. הייתי רוצה לשאול אותך מס' שאלות: 1) מדוע שאלת אותי "מי רשם לך תרופה כמו פבוקסיל"? האם התרופה הזו אינה יעילה או שאולי היא אף מסוכנת? 2) האם ישנו סיכוי לכך שחוסר העניין במין וחוסר היכולת ליהנות ממנו שמהם סבלתי כשנטלתי את התרופה יימשכו כשנה לאחר שהפסקתי ליטול אותה? הייתכן שהתרופה גרמה לי לנזק בלתי הפיך לצמיתות? 3) השמנתי בצורה קיצונית בשנים האחרונות, ללא קשר לנטילת התרופה. האם החשק המיני יכול להיפגע כתוצאה מהשמנה? 4) האם יכול להיות שהמקור לבעיה הוא שפשוט אין כל גבר בחיי שיגרום לי לעוררות מינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה
ד''ר יעקב מאיר וייל08/03/2009בהמשך לשיחתנו אין כל כוונה לנזוף בך. אם חשת נזופה זה בינך ובינך. אני רק תהיתי איך מתחילים לקבל תרופה פסיכיאטרית בלי מרשם רופא ואולי אף בלי מעקב רופא.
השינוי במיניות בעקבות נטילת תרופה מהמשפחה שנטלת שכיח אצל משתמשים/ות. החזרה לחשק הקודם ולתשוקה הקודמת ועוצמת הפורקן הקודמת אנה מכומתת . בספרות מדווחים על אופציות שונות כולל אובדן מלא. מניסיוני קיימת התאוששות של המיניות והפורקן והפגיעה אינה צמיתה.
הצעתך כי העדר שותף למיניותך תורמת לחוסר העוררות היא הצעה נכונה בעיניי. את יודעת יותר על מיניותך ממני האם הצעתך נכונה לך?
יכול להיות שהשמנתך הופכת אותך ללא נחשקת בעיניך? ואז אולי זה קשור בחשק שדוכא.
התשובה האמיתית לשאלתך נעוצה בזמן ובנוכחות של שותף למעשה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה באיבר המיןאבישי02/03/2009
שלום, לפני שבוע איבר המין שלי נחתך/נשרט קלות והוא דימם מעט. הדם התקרש ונעלם, אך נותרתי עם תחושה מוזרה, כאילו משהו חסר. בשבוע שעבר מאז האיבר לא התקשה ולו במעט בכוחות עצמו (כלומר שלא באמצעות מגע), וגם באמצעות אוננות הוא אינו מתקשה במידה שהייתה קודם. התחושה היא כאילו זרימת הדם לאיבר נפגעה, דבר שאפשר להסביר אותו בעקבות מה שאירע, הבעיה היא שזו הרגשה כל כך מוזרה, שהוא כאילו איבד את היכולת להתקשות מעצמו (ולו במעט), ואני פוחד מאפשרות שזה אינו דבר זמני. לאחר מאמצים רבים וארוכים (שלא היו נדרשים בשגרה) הוא מתקשה ומזדקף כמעט כראוי, אבל שלא באמצעות מגע הוא לא מראה סימני התעוררות ולו המעטים ביותר, מה שהיה קורה עד כה. מה יכול להיות הגורם לכך? האם העובדה שהוא דימם היא זו שהשפיעה? או האם זה גורם פסיכולוגי, וההתעסקות והדאגה לנושא רק מחריפים איזו בעיה? והאם אמור לקחת זמן רב כל כך עד שהמצב יחזור לקדמותו? האם יש סיבה לדאגה? אשמח לתגובה. תודה, אבישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבישי
ד''ר יעקב מאיר וייל02/03/2009להערכתי, לפי תיאורך הבעיה היא דאגתך היתרה. תשכח לבדוק אותו למספר שבועות ותגלה שהוא תותח כמו קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אבישי02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסתכלת על חזה של אישהסיגל01/03/2009
שלום. אני מעל גיל 40. היו לי קשרים משמעותיים עם גברים . בשנים האחרונות לא היו לי חברים גברים לתקופה ארוכה. לפני מספר שנים התחילה תופעה משונה. אני מסתכלת אם לאישה יש מחשוף. מין רגש מציצנות. מסתכלת לראות אם רואים לה את החזה ומסתכלת על החזה אם זה חשוף. לא מתגרה אבל צריכה להסתכל. האם זה נורמלי? האם סוטה? לסבי? אין לי נטיות לסביות. רק פחדים שמא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל
ד''ר יעקב מאיר וייל01/03/2009את חשה צורך להסתכל כי הנשים מראות במחשוף. את סקרנית לראות אך לא סיפרת מה את באמת רואה כשזה חשוף. את לא חשה מגורה רק חוששת שמא תתגרי.
איך את מראה את החזה שלך? שמת לב שמסתכלות עליו לפעמים?
מה המשמעות של חזה בגיל 40?
השאלה פתוחה גם למציצנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה של נשים
סיגל13/03/2009לשאלתך: אני רואה חזה. אם שופע ואם חריץ. רק רואה. אם מתבוננים בחזה שלי- אני שמה לב. בד"כ אני מסתירה. לא הולכת עם מחשוף. האם תשומת הלב לנושא אומרת שאני צריכה להיות יותר מינית כלפי גברים? אולי רגש של אמהות?כי אני חוששת שבגילי כבר לא אוכל להיות אמא האם שללנו לסביות? אנא ענה לי. חשוב לי להירגע. האם זו מציצנות או סתם הפרעה בגלל חוסר מימוש נשיות ואמהות? סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
ד''ר יעקב מאיר וייל13/03/2009מה המשמעות האישית של לבחון חזה של אחרות איני יכול לדעת בהתכתבות מעין זו.
אין ספק שאת שמה לב ובוחנת. אך האם את מחפשת התעוררות של פטמות זקורות ומתעוררת מינית מהאפשרות לגעת ולראות או אולי את בוחנת רבדים אחרים ביחסיך מול נשים.
ידיעתך כי וויתרת על היכולת להרות וללדת כפי שאת מתארת היא המרכז. לי לא נשמע שההסתכלות שלך בעלת גוון מיני והתעוררות. זיכרי כמו שאת מרגישה שבוחנים לך את הציצי גם נשים אחרות חשות בכך כשבוחנים להן. כדאי להנות מלראות ולהראות ובו בזמן לא להיות עסוקה בזהות המינית שלך.
החיים ניתנו כדי שתתענגי בדרך.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זהות מיניתאפי27/02/2009
שלום שמי אפי (שם בדוי) כמעט בן 18. אני לא יודע מה הזהות המינית שלי. תמיד התאהבתי בבנות ולפני כמה זמן נמשכתי רגשית לכמה בנים (לזמן קצר מאוד) שעה בערך אני לא יודע גם אם זאת הייתה משיכה. בקיצור נכנסתי לאתרי פורנו של הומואים כדי לבדוק אם אני הומו, התחיל לעמוד לי (זיקפה מאלה) ואז ירד תוך כמה שניות. הוא לא ירד עד הסוף אלא 20 אחוז קשה כזה אבל לא זיקפה מלאה. אחרי זה ראיתי סרטים של בנות ובנים ועמד לי. מה זה אומר? אני הומו סטרייט או דו מיני? מאז שנמשכתי לאליהם אני מרגיש כאילו אני הומו ותמיד אני אומר לעצמי שאני הומו ואני לא רוצה להיות הומו וזה הדבר שאני הכי מפחד ממנו. זה שאני אומר לעצמי שאני הומו זה יכול להפוך אותי להומו? איך אני יכול לדעת אם אני הומו או לא? תוך כמה זמן זה אמור לעבור אם אני לא הומו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפי
ד''ר יעקב מאיר וייל01/03/2009זה נורא פשוט. "נמשכת" זה בינך ובינך ומקסימום מסך של סרט.
אתה צעיר ופתוח לכל התגרות. הזין שלך מורה זקפה זה טוב ובריא. זה לא אומר על זהותך המינית.
תעשה קשר רגשי/ארוטי עם אישה או עם גבר ואז תדע משהו על עצמך.
אל תבזבז את זמנך בלפחד. נסה והיה קשוב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אפי08/03/2009יש לי כמה שאלות 1.אצל הומואים רמת הטסטוסטרון בדם גבוה או נמוכה? 2.אני בגיל ההתבגרות וכל זה אז רמת הטסטסטרון שלי אמורה להיות גבוה (ניראה לי) עכשיו אם אני יעשה בדיקת דם ויבדוק אם רמת הטסטוסטרון גבוה או נמוכה.. נגיד שהיא תהיה גובה איך אני אמור לדעת שהסיבה לזה היא שאני הומו או סיבה אחרת? 3.אם אני לא הומו.. תוך כמה זמן המשיכה לבנים צריכה לעבור? 4.יש סיכוי שב20 שנים ההבאות יהיה טיפול להומואים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפי
ד''ר יעקב מאיר וייל08/03/2009השאלות שלך לגופן ראין קשר בין רמת טסטוסטרון בדם ובין היות הומו. גם לסטריטים יש רמות טסטוסטרון טובות.
כמו שכבר ענעתי לך המשיכה לבנים אולי תעבור ואולי לא. מקסימום תבחר להיות בי.
מה יהיה בעוד 20 שנים? אולי שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אפי09/03/2009אם זה יעבור תוך כמה זמן זה אמור לעבור בערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזרום עם הרגשות שלך אל תעצור את עצמ
אלון12/03/2009עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לשפר את חיי המין ?מלה24/02/2009
זה פשוט, יש כמה טיפים נהדרים שיכולים לעזור! תתקיים בירושלים הרצאה על כך בערב יום ד' הקרוב 0544-749-748
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלה
ד''ר יעקב מאיר וייל25/02/2009תבורכי על שימוש בפורום לצורך פרסומת .
לכל המבקרים באתר דעו כי פרסומת בפורום אינה באחריותי או בשליטתי
דר' מאיר-וייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמלה האם את מדגימה בשטח?על רטוב?
אנונימי26/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)