מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה...אורן12/04/2009
אני אוהב קוקסינליות אבל לא אוהב גברים.
זה לא אומר שאני הומו נכון?
אני אוהב נשים אבל גם מאוד אוהב קוקסינליות.
ד"א, אני בן 16 וחצי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן
ד''ר יעקב מאיר וייל12/04/2009אתה אוהב מה שאתה אוהב. זה לא מקבע אותך בשום זווית.
דרך אגב מה יש לאהוב סקוקסינליו? נסה לכתוב על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אוהב גברים שמתלבשים כנשים.....
חוף13/04/2009ומה שיש למטה זה באמת לא משנה לך! חשוב שאתה נמשך לזה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הביצה עולה לפעמים למעלהkkk12/04/2009
שלום
אני בן 18 ולעיתים הביצה הימינית שלי עולה כלפי מעלה וכשאני נוגע בה היא גולשת כלפי מטה למקומה הטבעי, במהלך יחסי מין שהיו לי היא תוך כדי גם עלתה למעלה והייתי צריך להזיז אותה.
האם יש בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר KKK
ד''ר יעקב מאיר וייל12/04/2009הביצה שלך ניידת וזה כבר אומר שאין בעייה אמיתית. העליה למעלה היא טבעית השרירים החלקים מתכווצים והביצה נמשכת לפי השריר. שים לב שגם הביצה השניה עולה אך נכלאת בשק האשכים כאשר הפין מתגרה.
אם אתה רוצה לקבע אותה לשק זו אפשרות לא מסובכת. תתיעץ עם כירורג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילבול וחשד להתנהגות מינית אובססיבגיא11/04/2009
שלום רב וחג שמח .סליחה על אורך המכתב אבל אני נסער
להלן שאלתי: אני בן 35 מאז גיל 12.5 אני מאונן על נשים וגברים . האוננות על גברים היתה בתדירות נמוכה אולם מאוד מרגשת. עד גיל 25 חויתי מיניות מפותחת עם נשים כולל אורגיות וסטוצים רבים. מאוד נהניתי ומין עם אישה היה עבורי חוויה מרגשת מאוד. כמו כן, נטיתי להתאהב בנשים במהירות ובעוצמתיות. כל זאת יחד עם פנזטזיה על גבר בערך אחת לשבוע - שלא היתה מלווה בשום רצון להפוך אותה למציאות.לסיכום חלק זה של המכתב רק אציין כי בקיום יחסי מין עם אישה יש לי בעיה של שפיכה מאוחרת ( אלא אם מדובר במפגש מיני ראשון ובריגוש גדול)
הביעה התחילה עם תחילת לימודי באונ' . חויתי אז לחץ נפשי אדיר ותחושת חוסר אונים מול קשיי הלימודים ( הייתי אז מאוד פרפקציוניסט) התפתחה אצלי אובססיה לפנטזיה על גברים שהתבטאה בדימיונות שלי כפסיבי. לעיתים בצורה מאוד נשית וזנותית. האובססיה התבטאה באוננות כפייתית מס' פעמים ביום ללא יכולת לשלוט על כך , כאבים עזים באזור איבר המין ובתחושת חולשה והתרגשות אדירה ( ולא בהכרח נעימה) שאוחזת בי בעת תחילת המחשבות.לאלר ממכן זה הפך בצורך אובסס' להיפגש עם גבר ולממש את הפנטזיה כנשי. אני חייב לציין כי אני גבר גברי , נראה כסטרייט ואוהב מאוד את הגבריות שלי ( נהיגת שטח, ספורט אקסטרים, מת על נשים מכל סוג וגודל) פניתי לסיוע פסיכיאטרי וקיבלתי כדורים שלא סייעו לי והמלצה שלא לקחת ריטלין ( אני היפראקטיבי) . לאחר מכן פניתי לסקס' מאוד ידוע שלא ידע איך לעזור לי ולאחר מס' פגישות אמר לי שאין לו איך לסייע לי וכדאי שאתנסה כדי לדעת האם אני באמת דו מיני או הומו או סטרייט.
נשברתי וניסיתי. מאוד נהניתי עד שהחלטתי שזה היה מספיק ואני מעדיף להיות עם נשים. נכנסתי לקשר רומנטי ארוך מאוד שנמשך כשנתיים ולאחריו מייד עוד קשר שנמשך כשנה ( עם המון מיניות כולל אורגיות שבהן מעולם לא עניין אותי שום גבר) . האובבס' נעלמה וההומיות שלי התבטאה ב אוננות מידי פעם
לכשהסתיים הקשר השני נכנסתי לקשר נוסף שנמשך כבר 7 שנים עם נסיון להביא ילד לעולם. בתקופה זאת הרשיתי לעצמי, לאחר שקיבלתי ביטחון במיניות שלי, להיפגש פעמיים עם גברים אחרים. היה מאוד כיף ואפילו הרשיתי לעצמי להיות זנותי ונשי. הפעם האחרונה היתה לפני כחצי שנה.
המין עם בת הזוג שלי נהדר אולם אני מתקשה בגמירה ( עם גברים הרבה יותר קל לי) .
עד כה הסיפור שלי רגיל ( למעט אולי האובסס' לאונן ולהיות נשי) . לפני כחודש החלה אצלי שוב עליה בתדירות האוננות על גברים . בחודש האחרון חלה החמרה ובשבוע האחרון קשה לי לאונן על אישה , או לקיים יחסים עם זוגתי ללא פנטזיה שמישהוא חודר אלי אחרת אני מאבד את הזיקפה. זה מלווה שוב בכל אותם סיפטומים מההתקפה הקודמת לפני כ 10 שנים.
אני חייב לציין עוד פרמטר : אני נמצא בתקופת לחץ מאוד גדולה בעבודה. אני מרגיש זאת גם בגוף. אני חושש מאוד לעתידי הכלכלי כעצמאי.
מה קורה לי ??? אנא עזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לצורך הבהרה
גיא11/04/2009רק כדי להבהיר את הפער בין האובסס' שלי לגברים לבין משיכתי לנשים אספר כי . בליל הסדר האחרון הייתי צריך להחזיק עצמי מלהתחיל עם אחת האורחות שפשוט היממה אותי ביופיה. כשניהלתי איתה שיחה הרגשתי כלפיה משיכה מינית אדירה ותחושת התאהבות קלה ובמשך יומיים לא הפסקתי לחשוב עליה בהתרגשות
זה קורה לי מידי פעם עם נשים ולפני כשנתיים אף עזבתי את הביית כתוצאה מהתאהבות באישה אחרת. קשר שנמשך כחודש ובסיומו שבתי הביתה לזוגתי הנוכחית ( שכמובן לא יודעת שבזמן הפרידה הייתי עם אחרת)
איך לעזזל מסדירים את הפער הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
ד''ר יעקב מאיר וייל11/04/2009זה בהחלט מצדיק להידבר. לא כי הדיבור משנה את התוצאה אבל לפחות תהיה לך שלוות נפש כשזה קורה, תסבול פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
ד''ר יעקב מאיר וייל11/04/2009האמת שבאמת כתבת עם כל הלב והתבטאת בבהירות גבוהה. החלק של הגמירה המעוכבת אינו במרכז ההידברות. זה משהו שאתה מכיר וידע לשרוד איתו.
יש תקופה של לחץ. אולי בזמן כזה להתמסר לסמכות חודרנית של גבר טוב לך?. זכור כבר עברת את זה פעם ,סביר שתצא מנצח/שורד גם הפעם.
אם אתה רוצה לדבר על זה יותר קבע איתי תור ונידבר.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגרד ושורף באיבר המיןחסוי10/04/2009
שלום,
לפני חודש וחצי התחיל לכאוב לי באיבר המין,עכשיו זה כבר רק מגרד ושורף (הוא גם נהיה אדום)אבל כבר עבר המון זמן וזה לא עובר..אני מאוד מוטרדת ורציתי לדעת מה אני אמורה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר יעקב מאיר וייל11/04/2009לפי כתיבתך לא ברור אם את מדברת על פין או על פות כאיבר מינך. בכל מקרה זמן כה ארוך מצדיק פניה לבדיקת רופא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצה טיפה מרוסקתמפוחד06/04/2009
אני בן 16 ולפני שבוע בערך טיפסתי על גדר ונפלתי חזק על הביצים מכה ממש ממש חזקה ועכשיו מאז אני מרגיש ביצה אחת רגילה ואחת יותר קטנה ומסביבה גושים כמו מין חתיכות... אני מאוד מאוד מפחד וגם ללכת בלדיקות ..יש סיכוי שאני עקר??..
ה' אני אוהב אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפוחד
ד''ר יעקב מאיר וייל06/04/2009זה טוב להיות מפוחד. סביר שאם תתאפק זה ירפא כמו כל חבלה. תחכה לאחרי החג ואז תשאל עוד פעם.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כבר הרבה זמן
מפוחד07/04/2009ומה יש לחכות ולא הבנתי את התשוןבה שלך אז תפרט אם שי סיכוי או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפוחד
ד''ר יעקב מאיר וייל07/04/2009לפחד וחרדה כל רגע זה יותר מדי זמן. לעומת זאת לחבלה בלוח זמנים שתארת לוקח זמן להיספג ולהחלים. אם אין לך סבלנות לחכות לך לחדר המיון הקרוב. אולי אז תוכל להרגע.
יש כאלה שנרגעים ויש כאלה שצריכים להמשיך לחרוד. מותר לך לבחור.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה גמור או מה?@
מפוחד10/04/2009אתה מדבר איתי ברמזים ובשפה מוזרה אולי תפרט לי ותתיתן לי מסקנות בלי יותר מידי זיוני שכל?
אני אומר לך קודם כל שאני בן 16 ואתה מדבר איתי בשפה כזאת ואתה רואה שאני מפוחד אז מה אתה מסתלבט לא הבנתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפוחד
ד''ר יעקב מאיר וייל11/04/2009אל תכעס עלי. אם אתה כ"כ חרד פנה לרופא ותיבדק. הכעס לו ישנה את מה שקורה לך בשק האשכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא יכול פשוט לענות?
מפוחד16/04/2009יש לזה קשר שאני יכול להיות עקר או לא.? אתה אמור לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפוחד
ד''ר יעקב מאיר וייל16/04/2009הכי פשוט לראות רופא ולבצע ספירת זרע אז תדע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדתשירלי05/04/2009
אני יוצאת עם בחור כשלושה חודשים.
לאחרונה גיליתי שחברי צופה בסרטי פורנו,ונהנה לראות גם סרטים בין 2 גברים.
הוא אף גמר פעם אחת מסרט שראה בין 2 גברים.
האם יש מצב שחברי דו מיני?הומו?והוא מתכחש לכך?
מוטרדת מאוד.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
ד''ר יעקב מאיר וייל06/04/2009יש מצב כמו שאת אומרת. אבל יכול להיות שזה סתם מגרה לראות שניים גומרים אחד לשני לא פחות מלראות שתיים מגרות אחת את השניה לפורקן.
אם הוא מתגרה ממך ויודע להעניק מה שצריך בשבילך לכי עם זה ואל תתדאגי למה שאולי יהיה מחר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאפי04/04/2009
שלום, כתבתי לך הרבה הודעות בקשר לזהות מינית..
קראתי בויקיפדיה שיש קשר בין האורך של אצבעות לנטייה המינית, אם האמצבע והקמיצה באותו אורך אז הבן אדם הומו, עד כמה זה נכון? (היה כתוב שזה נובע מכמות הטסטוסטרון כשהבן אדם היה עובר)
בקיצור אצלי זה כמעט באותו אורך ומאז שקראתי את זה אני מפחד..עד כמה זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפי
ד''ר יעקב מאיר וייל06/04/2009הזהות היא זהות. הויקיפדיה היא רק מאגר מידע. הרי כשתגמור עם ויקיפדיה תמצא משהו אחר להצדיק את החיטוט הנצחי בשאלת זהותך. חג שמח תהנה מחיטוט כשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אפי06/04/2009אז זה לא קשור? אני תמיד חושב על זה ואין לי כח יותר כבר, בעוד כמה זמן זה אמור לעבור בערך אם אני סטרייט? (אני כבר שלוש וחצי חודשים מחפש את הזהות המינית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפי
ד''ר יעקב מאיר וייל06/04/2009חשבת פעם שלחכות למשיח יש בו תוכן?צ או אולי בפסח כוסו של אליהו הנביא מוצבת מדי שנה.
גם זהותך המינית מתגבשת והולכת מידי שנה ונותנת לך את כל טווח ההתנסות והחוויה.
תפסיק לחפש תשובה אחת. אפילו באלגברה יש שתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביסקסואלית בת 14חסויה01/04/2009
שלום,
אני שמה לב לאחרונה שאני מסתכלת על בנות באופן שונה ,אני יכולה להידלק על בנות כמו שאני יכולה להידלק על בנים.
אני לא אדלק על כל בת נגיד עם אני אדע שהבת היא דו מינית או לסבית אני יכולה להידלק עלייה ואבל אם היא לא אז אני לא אדלק עלייה..
על בנים אני נדלקת כרגיל ,
כאילו היחס שלי לשני המינים הוא שווה אני יכולה ליראות את עצמי בעתיד יוצאת עם בחורה ואני יכולה ליראות את עצמי יוצאת עם בחור בעתיד..
זה נורמאלי אני סך הכל בת 14 וקצת ..
אני אפילו דלוקה רצח על שחקנית אמריקאית שמשחקת לסבית בסידרה כל שהיא ואני ממש אובססיבית לגבייה תמונות , פנטזיות .
אבל אני גם דלוקה על מישהו מהבצפר שלי..
אני ממש רוצה להיות בקשר עם בנות ועם בנים אני יודעת שזו לא רק הסקרנות זה יותר מזה..
אבל זה ורצאלי ? זה בסדר? אני לא מפסיקה לחשוב על זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 14
ד''ר יעקב מאיר וייל01/04/2009זה גיל נהדר לחשוב על העולם בחוץ מאיתנו כסקסואלי.
תהני מהדרך ומהחיפוש שלך את עצמך. אין לי אמת גדולה מזו להציע לך.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות בגיל 12.5חסוי31/03/2009
שלום רב יש לנו בן בן12.5, כבר בתחילת השנה גילינו כי הוא גולש לאתרים פורנוגרפים לרוב של הומואים, כמובן שחסמנו את האינטרנט לאתר אלו והסברנו לו כי זה לא בריא ולא לגילו גלישה לאתרים מסוג זה, אולם בהמשך גילינו כי הוא נוהג לצלם את עצמו ערום או מאונן, מה קורה?? נורמאלי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
ד''ר יעקב מאיר וייל31/03/2009אני לא יודע מה להגיד לכם. אתם נשמעים כל כך נרעשים בכתיבתכם. ניסיתם להתיעץ עם מישהו לא על המסך. מישהו שיכול להעריך אם הילד הוא בן 12.5 וסקרן או ילד שעושה "דווקא" להרגיז אתכם.
או בעיה נוספת לעניין המיני.
מציע לכם עבורכם להתייעץ לא באתר או פורום אלא באופן אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש כדור טיפול לדיכוי החשק המיני?לא רוצה יותר30/03/2009
אני מכור לסקס ואני רוצה להיות א-סקסואלי.
לא רוצה יותר לאונן, ללכת לנערות ליווי, לצאת עם כמה בחורות במקביל ולחפש סקס כל הזמן.
זה לא עושה לי טוב בסופו של דבר והייתי רוצה להיגמל מההרגל הזה.
יש טיפול כלשהו? זריקה או כדור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רוצה יותר
ד''ר יעקב מאיר וייל30/03/2009יש בעיקרון שני סוגים של טיפול למתמכר.
1. גמילה עם חינוך מחדש. כמו בA.A.. יש מקומות בארץ שעמיומנים ויע\זרו לך נס "ריטורנו".
2. יש טיפולים תרופתיים. זה חלק שמחייב קשר עם רופא מיומן ומעקב. טוב לחשוב ביחד לפני החלטה. כמו כל התמכרות יש חלק כפייתי בהתנהגות בלתי נמנעת ויש חלק של מה תעשה כשלא תהיה יותר מתמכר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוי מיניות מאוחרתמבינה באיחור29/03/2009
שלום,אני בחורה בת 22,ונמצאת במערכת היחסים הראשונה שלי עם אישה כבר חצי שנה.כל חיי היו לי חברים(גברים)ונמשכתי לגברים באופן מיידי,ואף התעסקתי וחשבתי על גברים באופן כמעט אובססיבי.היו לי 2 מערכות יחסים קודמות רציניות ושכבתי עם 3 גברים בחיי.בבחור שהייתי איתו לפני מערכת היחסים שלי עם הבחורה הנוכחית,בגדתי עם הבחורה.לא היו לנו חיי מין טובים ואפילו נגעלתי לשכב איתו ולא נמשכתי אליו בכלל.לבחור ממערכת היחסים שלפניו נמשכתי מאוד.מערכת היחסים שאני נמצאת בה כרגע היא מערכת יחסים שגורמת לי אושר רב וטוב לנו מאוד ביחד(גם במיטה,אני מאוד נהנית ונמשכת אליה)ואני מרגישה שאני מאוהבת בה מעל לראש ובוטחת בה ויכולה לדבר איתה על הכל.אף פעם לא באמת ייחסתי חשיבות לנשים בצורה הזאת,אך זכור לי תמיד שהרגשתי כאילו אני עושה משהו רע כשחברותיי מהלימודים היו מתלבשות לידי באופן חופשי עד כדי כך שהייתי מסתובבת ובוהה בקיר בשביל שלא יחשבו שאני בוהה בגופן בדרך שונה,ועד היום אני עושה זאת אך מרגישה יותר בנוח אחרי שנכנסתי למערכת היחסים עם הבחורה.אני לא נמשכת לכל הנשים אך בעצם גם לא לכל הגברים.האם יכול להיות שהרגש לנשים היה מודחק בי?האם יכול להיות שבגיל 22 אני רק מגלה את חיבתי לנשים?אם אצא מנקודת הנחה שאני ביסקסואלית,כי אני נמשכת גם לגברים,היכול להיות שזה תמיד היה שם אצלי ולא שמתי לב?
אם אני נמשכת לנשים מסויימות,רוב הזמן אני אמצא את עצמי נמשכת לנשים שנמצאות בגבול בין נשיות לגבריות.האם זה אומר משהו שבנות גבריות מושכות אותי?האם זה אומר משהו שאני נמשכת לבנות שאני יודעת שהן לסביות ולסטרייטיות אני נמשכת פחות?
אני רוצה לציין שעם הבחורה שאני נמצאת עכשיו אני רואה עתיד שכולל נישואין וילדים וחיים משותפים ומאושרים.אף פעם לא זכור לי שהתלבטתי עם עצמי אם אני נמשכת לנשים או לא,אך כשאימי הייתה זורקת הערה "הומופובית" נניח על מישהו מהטלויזיה,תמיד הייתי מתעצבנת ומגינה על האישיות וישר שואלת אותה איך היא הייתה מתנהגת אלי אם הייתי אומרת לה שאני לסבית.
הדחקתי המון זכרונות טובים ורעים בחיי בעיקר עקב ילדותי הלא כל כך קלה,וארצה לדעת האם יכול להיות שאת עניין המיניות הדחקתי גם.זה מאוד מתסכל לעבור בגילי את מה שבת זוגתי עברה בגיל 16 מבחינת התמודדות עם זהותה המינית.
אשמח אם תוכל לעזור לי,אני נמצאת בצומת דרכים שבה אני מרגישה שעלי להחליט באיזה צד אני נמצאת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה באיחור
ד''ר יעקב מאיר וייל29/03/2009את כדבריך נמצאת בצומת. חשה נאהבת ובוטחת וגם נחשקת ורצויה. למה את שואלת באיזה צד את נמצאת? את כבר שם עד /שאולי תחליטי שוב לשנות צד. העניין לא כ"כ דרמטי. סה"כ טוב לך וזהו. מה יהיה הלאה תלוי בהלאה לא בהחלטתך היום. עיקרון טוב לזכור תהיי איפה שאת נמצאת בלב שלם כל עוד את שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלמ27/03/2009
שלום שוב.
לגבי התגובה הקודמת שלך..אני סטרייט ואני מרגיש שבנות עושות לי את זה אבל אני קצת מבולבל אני בן 17 ללא חברה עד היום לא מדבר כמעט עם בנות אז עוברות לי מחשבות בראש.
אני לא יודע אם הפורום הזה מתאים לבעיה שלי אבל אני ישמח אם תגיד לי מה הדרך הכי טובה לדעת מה אני בדיוק ושלא ישארו מחשבות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבל
ד''ר יעקב מאיר וייל27/03/2009אני חושב שהבעיה העיקרית שלך היא בדידות.
פעם היו הולכים לתנועה או לחוגים ואז פוגשים אנשים.הפורום לא יפתור מה שלא יקרבמציאות עין בעין. צא לחוטג ריקודי עם או משהו כזה ותגלה שאתה לא כ"כ אילם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר ליצור איתך קשר הכותב מ"
חוף11/04/2009מחכה לתגובתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך הטובה ביותר היא התנסות ללכת על
חוף11/04/2009זה עם כל החששות.והפחדים ולראות מה קורה. אין לזה קשר לבדידות
אתה צריך לפעם הראשונה מישהו שיילך איתך צעד צעד ולא ימהר.חשוב להיות רגוע
ולהנות מהרגע של המגע ההתפשטות, והאנטימיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל אלו ששותפים
ד''ר יעקב מאיר וייל11/04/2009אין לי תשובה למישהו על זהותו המינית כאשר אין לו נסיון בקשרים בינאישיים.
להערכתי בעולמנו היום לא מעט מאיתנו יכולים לחוות דומיניות.
האם זו זהותנו? הרגוני הרוג אינני יודע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמ26/03/2009
שלום.
רציתי לדעת האם הומואים יכולים נגיד לגמור מסרטון פורנו של נשים(כאלו גבר ואשה מקיימים יחסי מין) ?
ועוד שאלה: האם סטרייט יכול לההפך להומו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר יעקב מאיר וייל26/03/2009מה העניין שלך? גבר יכול לגמור כשהוא מתגרה. אם זה שתי לטאות או גבר ואישה הגומר הוא הבוחר.
לשאלה השניה אין תשובה שאני יכול לתת. אגב אתה עדיין סטרייט או כבר הומו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני יוצאת עם הומו?שירה24/03/2009
היי,
אני יוצאת כבר חודש עם בחור ואני מתחילה לתהות האם הוא הומו ועדין בארון.
רב הסיכויים שאני טועה אך אשמח להציג בפניך את מחשבותיי ותאמר לי מה דעתך.
למה הוא לא:
הוא בן 29 והוא מטפל באמנות ולמד פסיכולוגיה והיה בטיפול שנים רבות. כך שהוא אדם המודע לעצמו ואם היה הומו היה יודע כבר.
הוא היה עם הרבה בנות, שכב עם 20 בנות בערך
אנחנו מרבים להתנשק ויש לנו סקס מצוין!
למה הוא כן:
גברים מתחילים איתו במחשבה שהוא הומו,
פעמיים היינו יחד ולא עמד לו,
מישהו שלא ידע שאנחנו יוצאים שאל אותי אם הוא הומו,
כשסיפרתי לו על חבר קרוב שהוא הומו ועל תגובות משפחתו על כך הוא הגיב "אני חושב מה אחותי הייתה אומרת אם הייתי אומר שאני הומו או איזה נורא זה אם אבא שלי היה אומר עלי "איך זה קרה לו".
תודה על העזרה,שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה
ד''ר יעקב מאיר וייל24/03/2009אני לא ממש מבין מה את שואלת. את מדברת על גבר לא ילד. הוא כבר קיים אי אילו מערכות יחסים עם נשים ואת לפחות 21 במנין.
זה שהוא עדין וחתיך ואולי אף נראה לחלק מהאנשים נשי רק הופך אותו למעניין אולי שונה אבל לא לגיי.
תשובתו לסיפורך בטח מעידה על מודעות למערכת ולא רק לעצמו. יש סיכוי שאולי הוא גם מטפל טוב.
אגב למה את שואלת? הוא אולי מאיים להיות אהוב ראוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר זיקפה ושפיכה מוקדמתמיקי24/03/2009
שלום,
אני בן 32, כמעט תמיד סבלתי משפיכה מוקדמת אך תמיד היה לי כוח לפעם נוספת וזה חיפה על העיניין, בשנתיים האחרונות הכוח המיני שלי ירד והשפיכה המוקדמת נשארת. ניסתי לפתור את הבעיה באמצעות חצאי כדורים של ויאגרה (לא מבית מרקחת) זה עזר, אפילו יותר מעזר, אך תופעות הלוואי לא היו שוות את זה (דופק מואץ, כאבי ראש למחרת). הפסקתי עם השימוש והתפקוד המיני שלי נהייה יותר גרוע ממה שהיה בעבר, עכשיו איני מצליח להגיע לזקפה מלאה וגם אם כן הגמירה היא מהירה מאוד.
האם יש פיתרון למצב שלי, האם תרופות טבעיות יכולות לעזור במצב הזה או שצריך טיפול יותר עמוק.
אין לי חברה קבועה ויחסי המין שאני מקיים הם מזדמנים (סטוצים או רומנים קצרים)
הדבר מאוד אבל מאוד מפריע לי
לתשובתך אודה
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקי
ד''ר יעקב מאיר וייל24/03/2009אתה מסתבך יותר מדי בגלל הזין. מה עם קשר אמיתי שנשאר ליותר משפיכה מהירה אחת. מין קשר שבו לומדים להיות מאהב וחבר וגם נאהב. הפתרונות שמצאת הפרו את היחסים שלך עם הזין שלך ובהמשך גם הדגישו שזין זה רק זין. כמו תמיד אפשר גם לפנות לטיפול.
תעשה קשר אינטימי ותפסיק לבחון את הזין , לא נמאס לך מהבדידות?
הוא לא משתפר עם השנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר יעקב
מיקי24/03/2009גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל גם שהיו לי קשרים רצינים עם רגשות הבעיה נמשכה. אני מעוניין לפתור את הבעיה לפני שאני אכנס לקשר רציני הבא. הבעיה שלי והחוסר ביטחון שאני חש כרגע מונע ממני להכנס לקשר רציני ולכן אני "בורח" אחרי סקס גרוע. איזה טיפול יש וכיצד ניתן לבצעו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקי
ד''ר יעקב מאיר וייל26/03/2009אז בוא לטיפול. אין קסמים דיגיטליים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)