מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פלאפון במצב טיסהליאת20/03/2009
שלום, האם פלאפון במצב טיסה פולט קרינה? האם אפשר להשתמש בפלאפון במצב טיסה כשעון מעורר כשהוא נמצא קרוב מאוד ליד האדם הישן? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם פולט גם אסור!!!!
ד``ר דני וולף20/03/2009פלאפון פתוח במצב טיסה גם פולט קרינה מרובה, גם אסור בתכלית, כי עלול להפריע בטיסה.
האם לא שמעת על ההוראה לכבות פלאפונים בזמן טיסה?!?!?!
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע, קיימת סתירה..
משה20/03/2009אם כך, מדוע מצב זה נקרא "מצב טיסה"?! בטיסה שחזרתי לאחרונה מהונג קונג שאלתי אם אני יכול להשתמש במכשיר כאשר הוא "במצב טיסה" כMP3 ואכן אושר לי ע"י הצוות השימוש. ד"ר אני מבולבל לחלוטין! מה התשובה?! מותר/אסור?! פולט קרינה או לא?! (אציין כי במצב טיסה איני יכול להוציא/לקבל שיחות והודעות - SMS) תודה רבה ושבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה לי שיש כאן אי הבנה.
רם דישון21/03/2009בדקתי בספר של המכשיר שלי. "מצב טיסה" מבטל את כל הפונקציות הקשורות בהוצאת וקבלת שיחות, לכן הטלפון לא משדר דבר, ולכן בטוח. הכוונה היא לאפשר שמיעת מוסיקה, למשל, ופעולות אחרות שאינן תקשורת בתדר רדיו.
בכל מקרה, אני ממליץ לבדוק בספר המכשיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרי טרספורמציהליבנת19/03/2009
שלום, אני מתלבטת האם לקנות בית בסמוך לרח' ז'בוטינקי בפ"ת שכן באזור של הבית הזה ייתכן כי יבנו חדרי טרנספורמציה לטובת הרכבת הקלה..מה עלול להיות מידת הקרינה מחדרים אלו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה להגיד על סמך נתונים אילו
ד``ר דני וולף19/03/2009תבקשי עוד נתונים ותעבירי למהנדס שלנו בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון חשמל בגן ילדיםליבנת19/03/2009
שלום, בגן הילדים שלהבן שלי נמצא ארון חשמל ביתי (בתוך מבנה הגן עצמו - ארון החשמל עשוי ממתכת.. באופן כללי, ידוע לי שצריך לשמור מרחק בטחון של 60 סמ..אלא שבגן שמו שם שולחן משחק..כשהתלוננתי בדקו טלפונית מול בודק תמ"ת (כך אמרו לי) שאמר להם שאין בעיה להצמיד לארון המדובר פינת משחק, אין בעיה שהילדים יתקרבו לארון הסגור. האמנם יכול להיות שאין בעיה? אודה דעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבים למדוד, עדיף לא להיצמד
ד``ר דני וולף19/03/2009חייבים למדוד במדויק ובאופן אמין את הקרינה בכל הסביבה. מדובר בגן, וכידוע הילדים רגישים מאוד לקרינה חשמלית, וזה כבר הוכח. אני לא הייתי מצמיד לארון החשמל שום דבר, והייתי שומר מרחק ביטחון מהארון, אולם עדיף תמיד למדוד עוצמת שדה.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלך המשך
ליבנת20/03/2009ראתי מאמר (שבו כתוב שדר וולף וכן שליטא השתתפו בו) שאם לוח חשמל בדובה 2 מטר אזי זה מספק..יש לציין שלוח החשמל בגן הילדים הוא בדובה של כ-2 מ' מהרצפה..כמו כן לוח החשמל סגור בארון מתכת (האם זה יוצר סיכוך שמקטין הקרינה?) בהתאם לנתונים אלו האם אין סכנה האם מציבים במרחק של כ-60 סמ אופקי מארון החשמל פינת משחק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם הלוח בגובה 2 מטרים
רם דישון21/03/2009הרי שהמרחק מהילדים הוא לפחות מטר אחד. בנוסף, ארון המתכת מנחית מאד את השדה המגנטי. במצב זה השדה המגנטי ליד הילדים נמוך, ולאור זאת אינני רואה כל סיכון בגן הילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבנת, אשמח לסייע - רועי
מואיז23/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודם סלולארי !!!מישהו19/03/2009
האם יש סיכון להשתמש בצורה "כבדה" במודם סלולארי ? אני מתכוון שימוש בהרבה הורדות ולשהות הרבה זמן ליד המודם... יש לי מודם של סלוקם.. ואני משתמש בו המון .... הדגם הספיצפי הוא ZTE MF636 ... כמו כן כמה עלי להתרחק מהמודם כדי שזה לא יפגע בי ? (עוד שאלה האם אוזניות בלוטס בטוחה יותר ? ) אשמח מאוד אם תענו לי ! תודה רבה ~!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרחק של 60 ס"מ מהמודם מספיק
ד``ר דני וולף19/03/2009מרחק של 60 ס"מ - מטר מהמודם מספיק בהחלט, והקרינה במרחק כזה זניחה לחלוטין.
אוזניות בלוטוס מצוינות, אבל לא כדאי ללכת איתם כל הזמן תקועות באוזן או על האפרכסת.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממחשב ניידמודאגת18/03/2009
עד לא מזמן השתמשתי במחשב הנייד בשני אופנים: או שהיה מונח על הברכיים או לפעמים אפילו על הבטן, או כשהוא נמצא על המיטה מולי. עקב העלאת המודעות בנוגע לנושא הקרינה, התחלתי לעבוד עם המחשב כשהוא מונח על שולחן. האם יכול להיות נזק מצטבר לפוריות, או לרחם ולשחלות עקב כך? האם כתוצאה משימוש חכם תופעות הלוואי יכולות להעלם? איך ניתן לבדוק את זה? אני נורא מודאגת.. אשמח לתשובה בנושא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה קצרה של שנה לא נורא
ד``ר דני וולף19/03/2009חשיפה של שנה שנתיים "תיסלח" ולא תגרום נזק. מדובר על נזק שמתפתח אחרי שנים
בברכה
ד"ד דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלולארידודי18/03/2009
האם טלפון דור 3.5 מקרין יותר מטלפונים תומכים דור 3 או 2 ? כאשר מדברים מהנייד עם רמקול מה המרחק הבטוח שיש לשמור כלומר שאני מחזיק תנייד ומדבר עם רמקול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשמדברים בטלפון הדור לא משנה
ד``ר דני וולף18/03/2009כשמדברים בטלפון הסלולרי לא משנה מאיזה דור הוא. כשאתה גולש, ככל שאתה מעביר יותר אינפורמציה הקרינה חזקה יותר, גם אם האינפורמציה עוברת מהר וגם אם היא עוברת בפולסים ולא בקרינה רציפה. מרחק של 20 ס"מ - 15 ס"מ בוודאי מספיק
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוורור ממ"דנועה18/03/2009
שלום, חדר הממ"ד הנו חדר העבודה של בן זוגי. הדלת בו פתוחה כל היום. יש בינינו ויכוח מר האם יש צורך לפתוח את החלון כל בוקר ולאוורר את החדר, או שמספיק שהדלת פתוחה. בנוסף, אשמח אם תוכלו להפנות אותי לבעל מקצוע שיכול למדוד ולטפל בקרינה מייננת ברחבי הבית ובראדון בממ"ד. תודה, נועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלת ממד לא מספיקה
ד``ר דני וולף18/03/2009רמת הראדון בממ"דים בדרך כלל גבוהה מאוד, ולכן חשוב מאוד לאוורר אותם היטב, ולשאוב אבק מידי יום. לא ברור לי מדוע צריך לריב על איוורור הממ"ד, המשמש חדר עבודה, מצידי, כל הלילה.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
נועה18/03/2009לא היה לי ספק שאני צודקת. הויכוח הוא כיוון שפתיחת החלון גורמת לכניסת רעש רב מהרחוב. אני דורשת לפחות לאוורר במשך היום כשאנחנו לא בבית, ולפי מה שאני מבינה ממך זה אכן חשוב. לגבי שאלתי השניה: היכן אני יכולה למצוא מומחה שבודק קרינה ברחבי הבית וגם בממ"ד. תודה שוב, נועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואנחנו מרחובות
נועה18/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלפון סלולאריקובי18/03/2009
האם כשהמכשיר נמצא בכיס האחורי של המכנס זה גם יכול לפגוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה פחות מאשר מלפנים
ד``ר דני וולף18/03/2009לא ידוע אם הכותב הוא זכר או נקבה.
במרחק של 20 ס"מ מהמכשיר הקרינה זניחה לחלוטין.
תחשבו בעצמכם.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכר
קובי18/03/2009תודה, הסרתי דאגה מליבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת גילוחדודי17/03/2009
שאלתי לגבי מכונות גילוח המכשירים האלה על שלל צורותיהם ושימושיהם לפנים לזקן או מכונות תספורת לגילוח ראש האם יש בהם סכנה של קרינה לגוף כאשר יש שימוש בהם ללא מטען ו?או כאשר הם מחוברות למטען חשמלי בזמן שימוש תודה דודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה זניחה
ד``ר דני וולף18/03/2009מכשירים שעובדים על 12- 24 וולט הם בעלי קרינה נמוכה מאוד, זניח
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין רמת הקליטה לשידור בטלפון סלאהרון17/03/2009
בכל טלפון מוצגת רמת הקליטה (בד"כ בפינה של המכשיר) האם ניתן לקשור בין רמת הקליטה לבין רמת השידור? עלמנת לדעת להזהר? האם יש הבדלים במקרה זה בין דור שני למכשירי דור שלישי? אהרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לחזות
רם דישון17/03/2009כי הרזולוציה של הסמליל על הצג גרועה. ככלל, ככל שהאות יותר חזק, עוצמת השידור של הסלולרי נמוכה יותר. זכור שלוקח כמה שניות טובות עד שהסמליל מקבל את ערכו סופי, כך שאתה צריך להמתין קצת. זכור גם שבתוך מעלית האות הנקלט חלש מאוד, לכן גם הספק השידור עולה מאד. השתדל לא לדבר בתוך מעלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטרקום לתינוקשירה16/03/2009
שלום. האם הקרינה שפולטות מערכות אינטרקום לתינוק מסוכנת לתינוק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרחיקי את התינוק
רם דישון16/03/2009מטר אחד מהאינטרקום. זה מספיק כדי לשמוע אותו ומקטין את הסיכון לאפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מסוכן לישון ליד סלולרי כבוי?יוסף16/03/2009
אני משתמש בסלולרי שלי כשעון מעורר ואני ישן צמוד מאוד לידו (מרחק של 10-15 ס"מ מהראש). האם זה מסוכן? (הסלולרי כבוי כל הלילה). תודה
אין כל סיכון
רם דישון16/03/2009אם הוא כבוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשת אינטרנט אלחוטיתטלי16/03/2009
שלום אנחנו משתמשים בבית ברשת אלחוטית. האם הראוטר מהווה סכנה? האם מסוכן שהוא בחדר ילדים? מה עוצמת הקרינה שלו ביחס למכשירים אחרים בבית. טלויזיה, מחשב, מיקרו וכו' שאלה נוספת, האם כדאי לבצע בדיקת קרינה בבית? במידה והקרינה קיימת האם יש דרך להקטין אותה?
רצוי להרחיק ילדים
רם דישון16/03/2009למרחק של מטר אחד מהראוטר. אם לא ניתן-עדיף להתקין אותו בחדר אחר.
כל המכשירים שמנית אינם מסוכנים במרחק של מטר ומעלה.
אם לבצע מדידת קרינה או לא זה שיקול שלך. אני מעולם לא ביצעתי מדידת קרינה אצלי בבית.
אם יש קרינה מהמכשירים שציינת (ויש קרינה נמוכה מאד), הדרך להקטין אותה היא פשוט לא להשתמש בהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת רקעמאיה16/03/2009
האם קרינת רקע בבית 0.6 מיליגאוס נורמלית לתינוק? בסלון ובחדר אוכל קרינת הרקע 2 מיליגאוס באופן תמידי לא ברור למה אבל כיוון שאנו חיים בשכירות אנחנו עוברים מפה עוד מספר חודשים אז אני לא טורחת להלחם איתם להביא חשמלאי. אך בחדר השינה 0.6 מיליגאוס האם זה בטוח לגמרי לתינוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 0.6 מיליגאוס סביר
ד``ר דני וולף16/03/2009אין בטוח, אולם 0.6 מיליגאוס אפשר לחיות.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה0.6 מיליגאוס
מאיה16/03/2009אני מצטערת לא הבנתי כ"כ. מה זאת אומרת שאין בטוח? היה בית שרצינו לעבור אליו, לקנות אותו היה לו 0.1 מיליגאוס אבל בסוף קנינו בית שהעיצוב יותר מצא חן בעינינו אבל יש בו 0.6 מיליגאוס. האם זו הייתה טעות לבחור כך? האם יש הבדל בין 0.1 מיליגאוס ל0.6 מיליגאוס מבחינת בריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה התפספסה
מאיה18/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה0.6 מיליגאוס אפשר לחיות עם זה
ד``ר דני וולף18/03/2009את שואלת אם 0.6 מיליגאוס זה בטוח לגמרי לתינוק. התשובה היא שאין בטוח, אולם אם זה היה התינוק שלי הייתי חי עם זה בשקט.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתכם על אופה לחם ביתי?תמי15/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אופה לחם ביתי
ד``ר דני וולף15/03/2009פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה. כעיקרון אני מניח שהוא עובד כמו תנור חזק, ולכן לא צריך "לעמוד עליו" בזמן האפייה, מרחק של מטר מהאופה בוודאי יספיק, ובכל מקרה קרינה לא מייננת לזמן של שעה - שעתיים בשבוע לא תזיק
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לגבי האוכל
תמי15/03/2009האם הבצק בפנים קולט קרינה גבוהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לגבי האוכל
ד"ר זמיר שליט"א15/03/2009הבצק חשוף לחום ולשדה מגנטי בעת האפיה, אולם זאת קרינה בלתי מייננת, ולאחר האפיה לא נשארת בלחם שום קרינה.
אבל, כמו כל מזון שמחומם, חלים במרכיביו שינויים ביוכימיים. קחי ביצה שאת מבשלת, החלבון עבר שינוי ניכר. כך בכל בישול ואפיה, יש שינויים, אבל קרינה אין שם. נקודה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשניכם
תמי15/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה לא מייננת לא נספגת באוכל
ד``ר דני וולף15/03/2009קרינה לא מייננת פוגעת ישירות, ולא נספגת בשום דרך.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)