פורום אפילפסיה - תמיכה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת לנוקס-גסטו
    סופי
    05/09/2014

שלום. אני מחפשת כל מידע הקשור לתסמונת לנוקס-גסטו. בעוד חודש אני מארחת אמא עם ילדה בת 3.8 החולה בתסמונת הזו, הייתי רוצה לדעת מי מומחה בבעניין הזה? איפה הכי טוב לעבור בדיקות או הבחונים? איזה בית חולים? כל דבר , אני אשמח.אמא עם ילדה הם מאוקראינה, הם מגיעים לבד בלי ליווי של חברה שמתווחת בין תיירים ובתי חולים, אני התנדבתי לעזור, אבל אין לי שום קצה חוט למי לפנות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת לנוקס-גסטו

הוספת תגובה

• המלצות

נולי
    05/09/2014

תנסי לפנות לדר הדסה גולדברג-שטרן משניידר או דר ברוריה בן-זאב מתל השומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ועוד שאלה.

סופי
    07/09/2014

תודה על המלצה, עוד שאלה, כרגע הייתי בקשר עם אמא, ושם של רופא שהומלץ לה מאנשים שקיבלו טיפול , זה דר" אלי הימן מאסף הרופא, האם יש הבדל בידע או התמחות או ניסיון בין שלושת הרופאים האלה? אני הבנתי שזה תסמונת הזו היא נדירה, והייתי רוצה שהם יגיעו למומחה עם ניסיון בזה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

נולי
    07/09/2014

לא מכירה אותו. אנחנו מטופלים אצל דר גולדברג משניידר והיא נהדרת. לבן שלי יש ESES

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ESES
    נולי
    03/09/2014

הבן שלי (בן 7), מאובחן כאפילפטי מזה שנתיים, אובחן גם כסובל מ ESES . אחרי שנוסו עליו בחודשים האחרונים 4 תרופות שונות, בשילובים ומינונים שונים, שלא שיפרו את הEEG שלו החליטה הרופאה שלו שביום ראשון יתאשפז ל 5 ימים כדי לקבל ערוי סטרואידים.
    אני מאד חוששת ומודאגת כיצד זה ישפיע עליו ומה יהיו תופעות הלואי.
    האם למישהו כאן יש נסיון עם ESES ו/או ערוי סטרואידים ?

לקביעת תור
    סגירה
    ESES

הוספת תגובה

• ESES - תגובה

מיכל רוקר
    07/09/2014

שלום נולי,
    ממליצה לך בנוסף לתגובות כאן לפנות גם לפורום אפילפסיה שכן שם תוכלי לקבל בנוסף גם נקודת מבט מרופא מומחה לאפילפסיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה
    יואב
    25/08/2014

ראשית כל תודה רבה על תגובתך! שנית במשך 7 השנים ערכתי בדיקות מקיפות אצל רופא מומחה והתברר לי שכתוצאה מהאורך חיים הנ"ל שמש תריגר למחלה.זאת אומרת שיש בידי בדיקות המוכיחות שלא היה לי לפני זה אפילפסיה ולאחר עבודה במשמרות וחוסר שינה לחץ וכו ישנה אפילפסיה.שנית לאחר התחיבות מצד ליבנת פורן שהכן מדובר במקרה שאני יכול לקבל אחוז נכות.שילמתי לפתיחת תיק ולאחר התרוצציות מרופא לרופא כעבור 5 חודשים כשבנו לי את התיק לתביעה נמסר לי שלאחר סיכום אם שני רופאים שלהם הם לא יכולים להוכיח טענה שכזות.אני חיפסתי בכמה מקומות\מאמרים המקשרים בין אפילפסיה ללחץ חוסר שינה עבודה תחת לחץ וכו ולא מצאתי

לקביעת תור
    סגירה
    המשך תגובה

הוספת תגובה

• המשך תגובה - תגובה

מיכל רוקר
    25/08/2014

ממליצה לך לנסות לתבוע את זכויותיך לבד או לפנות לחברה המתחרה של פורן, "זכותי" ואולי יש עוד, חוץ מזה אתה יכול גם לחפש עורך דין המתמחה בתביעות של ביטוח לאומי.
    מלבד זאת אם יש לך אישור מרופא מומחה לאפילפסיה שאורח חייך דאז הוא שהיווה טריגר לפרוץ האפילפסיה, אינני מבינה מדוע יש צורך במחקרים בתחום. על אחת כמה וכמה שידוע כי חוסר שינה ואורח חיים לחוץ מהווים טריגר לאפילפסיה.
    בהצלחה,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה במימוש זכויות בבקשה
    יואב
    24/08/2014

שלום לכולם אני בן 38 לפני כ 7 שנים חוויתי התקף 1 בחיי והתעוררתי בבית החולים לאחר בדיקות אצל מומחה(נוירולוג) זה מספר שנים הובחן לי פרוגרסיב מיוקלוניק אפילפסיה .לפני ההתקף עבדתי במשמרות תחת לחץ ללא שינה כמעט כ8 שנים.כרגע יש לי חוסר איזון בגפיים התחתונות ורעידות קלות בידיים כמובן זיכרון ניתקע לשנייה וכו.משכורתי לא ניפגע לאחר ההתקףלפני זמן מה פניתי לחברת ליבנת פורן כדי להעזר בה למימוש זכויותי אך לאחר כ5 חודשים נ של טיפול נימסר לי שהרופאים שלהם לא מצאו קשר סיבתי של התנאים שעבדתי לפרוץ המחלה(נימסר לי שזה כנראה גנתי).אני מחפש אם מישהוא יכול להמליץ על מאמר כזה או אחר שמוכיך קשר זה וגם על חברה שתוכל לעזור לי במימוש זכויות לקבלת נכות.אשמח לקבל כל עזרה תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה במימוש זכויות בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה במימוש זכויות בבקשה - תגובה

מיכל רוקר
    25/08/2014

שלום יואב,
    האם יש לך אפשרות לגשת לרופא מומחה שיוכל לאשר את טענתך כי האפילפסיה שלך פרצה בעקבות תקופה ארוכה של מחסור בשינה שדרשה עבודתך?
    לגבי לבנת פורן, זוהי חברה מסחרית שמטרתה, כמו כל חברה פרטית מסחרית להרוויח כסף, נראה לי שבמקרה שלך הם דחו את התיק כי לא ראו בו מקור רווחי במידה מספקת.
    על כן ממליצה לך לפנות בצורה עצמאית למימוש זכויותך או לפנות לחברות מתחרות של ליבנת פורן ("זכותי" למשל).
    בהצלחה,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימוש זכויות

דני
    25/08/2014

במידה ואתה מוכר כרגע כחולה אפילפסיה, אז על עניין פרוץ המחלה בעבודה יש לבטח התיישנות לתביעתם. אבל, כאמור, אם אתה חולה פנה לזכותי- הם טיפלו לי בתביעה לביטוח לאומי. קח בחשבון דמי הרשמה ו- 20% מ-43 קצבאות, אבל יש עזרה היום לכך גם על ידי הביטוח הלאומי בטיפול במימוש זכויות בחינם. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לקבל עזרה בנושא
    אנסטסיה
    18/08/2014

שלום. אני בת 21 ולפני כארבעה חודשים חוויתי התקף אפילפטי ראשוני בחיי. הייתי חיילת באותו זמן.היה התקף ראשוני ממושך שבעקבותו הייתי מאושפזת ומורדתת ארבעה ימים. מאז שיחרורי מבית החולים הכל היה בסדר . ולפני כשבוע חוויתי פרקוס קצר נוסף. אני עדיין לא הצלחתי להתרגל להכל ורציתי לבקש את עזרתם? יעוץ איך להתמודד עם זה? ואיך להתגבר על הכל.

לקביעת תור
    סגירה
    רציתי לקבל עזרה בנושא

הוספת תגובה

• איך להתמודד

סמדר
    29/08/2014

שלום,

ראשית, אני שמחה שפנית בכלל לפורום ושאלת שאלה, זה כבר מעיד שאת מנסה לקבל אותך "החדשה" "ישנה".

אני גיליתי שאני חולת אפילפסיה בגיל 32, נשואה + שני ילדים (לאורך 11 שנים הייתי חולת אפילפסיה וסובלת מהתקפים קלים אך אף אחד לא איתר את הבעיה)

בכל מקרה, כשאני גיליתי שאני חולה באפילפסיה המילה הייתה כל כך מפחידה... מה שחשבתי זה שאנשים שמפרכסים ברחוב, שרוק יוצא להם מהפה, שלא יכולים לחיות, שאין להם ילדים - פשוט מסכנים! פשוט הייתי בור ועם הארץ.

התביישתי לספר שאני חולה במחלת האפילפסיה, שמא יגידו, שמא ירחמו, שמא יסתכלו עליי מוזר ועוד'

שקעתי בעצמי וברחתי למיטה וישנתי.

ההתמודדות הראשונה והכי קשה היא קודם כל לקבל את עצמך!!!!!!!!!!!!!!!!

לחשוב כל הזמן ולשנן, יש אנשים חולי סכרת, יש אנשים עם בעיות בלב כולסטרול ועוד ולך, יש אפילפסיה את פשוט לא שונה מהם, הם לוקחים כדורים וכך גם את.

לא לרחם על עצמך! כמו שאמרו לי "את לא מסכנה, אל תרחמי על עצמך- את רוצה לרחם על מישהו בואי נעשה סיבוב בבית חולים שניידר ותרחמי עליהם על הילדים הקטנים וההתמודדות שלהם"

למדתי וקראתי קראתי ולמדתי והבנתי שזה משהו שאפשר לחיות איתו, שזה לא נורא כמו שזה נשמע בהתחלה.

כשקיבלתי את עצמי סיפרתי ואני מספרת ולא מתביישת לומר שאני חולת אפילפסיה, הסביבה מופתעת שואלים שאלות כי יש המון חוסר ידע ובורות בנושא המחלה.

כשאני מדברת עם הסביבה על המחלה ומסבירה עליה לסובבים אותי אני רואה את עצמי שליחה, תסתכלו עליי עלינו - אנשים רגילים עם עוד מחלת רקע...

לסיכום: לקבל את עצמך, לא לרחם על עצמך ולוותר - להילחם כל יום מחדש, ללמוד על המחלה ולהיות עוד נציגה שמסבירה לסביבה שזו סה"כ עוד מחלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילפסיה וטיסה
    מרים שניר
    13/08/2014

האם יש לטיסה השפעה על אפילפסיה ואם כן מה היא?

לקביעת תור
    סגירה
    אפילפסיה וטיסה

הוספת תגובה

• טיסה

דני
    18/08/2014

טסתי מספר פעמים לאירופה ללא בעיות. לא יכול לספר לגבי טיסות ארוכות. רק לדאוג לקחת תרופות בזמן, אפילו אם הזמן לכך הוא במטוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילפסיה וטיסה - תגובה

מיכל רוקר
    19/08/2014

שלום מרים,
    באשר להשפעת הטיסה על האדם התשובה תלויה מאוד באורך הטיסה, שעות הטיסה, ומידת איזון המחלה.
    טיסה נעימה ובריאות,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיקטל
    אתי
    06/08/2014

שלום,
    נכנסתי להריון ראשון לפני חודש ואני נוטלת 300 מ"ג למיקטל ביום. מה הסיכוי להריון תקין? האם צריך ללכת לנוירולוג בהריון? יש תרופות/בדיקות מיוחדות לחולות אפילפסיה בהריון? מה קורה במידה ויש התקף בהריון?
    בבקשה עזרתכם בהקדם, אני ממש בלחץ!!

לקביעת תור
    סגירה
    למיקטל

הוספת תגובה

• למיקטל - תגובה

מיכל רוקר
    06/08/2014

שלום אתי,
    ממליצה לך ללכת לנוירולוג המטפל בך לליווי במהלך ההיריון וכן ממליצה כמובן על ליווי של גניקולוג המודע לעובדה שאת לוקחת תרופות אנטי אפילפטיות וחולת אפילפסיה.
    מעבר לכך,לחץ לא מוביל לשום דבר טוב אז ממליצה לך ליהנות מההריון שלך כי זו אמורה להיות תקופה מיוחדת לכל אשה.
    בהצלחה ושפע של בריאות,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אתי! מזל טוב!

נני
    23/09/2014

קודם כל את נוטלת את התרופה שנחשבת להכי ידידותית לעובר בהריון.
    לפי המכון הטרטולוגי, כאשר אני התיעצתי, אחוז הסיכון למומים בעובר אצל אשה הנוטלת למיקטל, זהה לסיכון של אשה בריאה.
    מציעה לך בכל מקרה להתקשר למכון הטרטולוגי ולבקש מידע. הם מאד נחמדים וגם שולחים אליך סיכום שיחה והמלצות בדואר, כך שיהיה לך מסמך להציג לרופאים.
    כעקרון (וכל מקרה לגופו) אין בדיקות מיוחדות שתתבקשי לעשות. יתכן וימליצו על סקירה מאוחרת מורחבת ולא רגילה ועל בדיקת אקו לב עובר. יתכן גם שיעלו את המינון של התרופה בהמשך מאחר וכלי הדם מתרחבים בהריון אז חשוב גם לעשות בדיקות של רמת התרופה בדם, לפי הנחיות הרופא המטפל (אני עושה כל חודש).
    חשוב מאד להיות תחת מעקב נוירולוגי בהריון. אני תמיד ממליצה להיות מטופלת אצל אפליפטולוג/ית ולא נוירולוג/ית רגיל/ה אך אם את כבר בטיפול של נוריולוג רגיל, זה גם טוב.
    אגב, אני אמא לילדה בת חמש וחצי וכרגע בחודש השביעי להריוני ונוטלת למיקטל- 300 מ"ג :)
    את מוזמנת ליצור איתי קשר אם תרצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוירופידבק
    שושי
    29/07/2014

שלום,

האם טיפול בנוירופידבק עוזר למצבי אפילפסיה?

תודה,

שושי

לקביעת תור
    סגירה
    נוירופידבק

הוספת תגובה

• נוירופידבק - תגובה

מיכל רוקר
    29/07/2014

שלום שושי,
    קשה לי לתת לך תשובה מושכלת על כך שכן מעולם לא ניסיתי שיטת טיפול זו על עצמי.
    אך למיטב ידיעתי הדעות חלוקות בנושא.
    ממליצה לך לפנות לסמכות רפואית בעניין.
    בהצלחה,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת לצורך ערעור על החלטת משרד
    ברוך
    22/07/2014

שלום,
    ברצוני לקבל חוות דעת על מנת לערער על החלטת משרד הביטחון בעניין תביעה להכרה זכות נכה בגלל פריצת מחלת האפליפסיה מסוג JME במהלך השירות הצבאי.
    אודה להפנייתי לגורם מתאים.

הוספת תגובה

• חוות דעת לצורך ערעור על החלטת משרד - תגובה

מיכל רוקר
    23/07/2014

ברוך שלום,
    מבדיקה שערכתי בנושא עלה כי קיימים משרדי עורכי דין המתמחים בייצוג נכי צה"ל שאולי שווה לך להתייעץ איתם ולפנות אליהם למטרת ערעור, למשל, משרד עורכי הדין וייס קרטיה המתמחה בייצוג נכי צה"ל.
    בהצלחה,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות

ברוך
    24/07/2014

תודה מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

מיכל רוקר
    26/07/2014

בשמחה!
    ורק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצבי מתח
    לילך
    19/07/2014

שלום. לבעלי יש אפילפסיה הוא מטופל בדפלפט כרומו רוב הזמן הוא מאוזן.
    הבעיה היא במצבי מתח קיצוניים שאז הוא יוצא מאיזון.
    היו לנו 3 שנים ב"ה רגועות אבל לפני חודש גילו לאחיו הגדול סרטן במוח, התחיל מבצע צוק איתן ויש כל הזמן אזעקות (אנחנו גרים באשקלון) ונמאס לו מהעבודה הוא מתלבט עם להתפטר ויש לו לימודי תואר שני ואני אחרי לידה והוא מרגיש צורך להיות בבית בקיצור - הכל הכל קשה לו - הוא לא מדבר על זה הוא שומר בפנים הוא אומר שהוא לא מרגיש את המתח/ עצבנות וכו' אבל זה ברור כי זה מתפרץ בסגנון של התקפים. מה לעשות? עם מי אפשר לדבר? אני ממש חסרת אונים?

לקביעת תור
    סגירה
    מצבי מתח

הוספת תגובה

• מצבי מתח - תגובה

מיכל רוקר
    20/07/2014

שלום לילך,
    אכן המצב הרגשי גורם לחוסר איזון באפילפסיה.
    לגבי עזרה, אני מוכנה להציע את שירותי בתור המאמנת האישית היחידה בארץ המתמחה באימון להתמודדות עם אפילפסיה, כולל גם עזרה בהקניית כלים לאיזון מצבים רגשיים, אך אני גרה בחיפה.
    בנוסף אני יכולה גם להמליץ לך על מרכז חינוך לאפילפסיה בבית החולים סורוקה. עובדים שם עובדים סוציאליים שאולי יכולים לסייע לכם.

מלבד זאת, מנסיוני, חשוב מאוד שחולה האפילפסיה יכיר בצורך שלו בקבלת עזרה. במידה ולא יכיר בכך כל ניסיון להתערבות חיצונית סופה להעלות חרס בידי מי שמנסה לסייע לו.

המון הצלחה ורגיעה,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצות תמיכה לבני נוער
    מיכל
    14/07/2014

האם יש קבוצות תמיכה לבני נוער באזור המרכז ?ביתי חרדתית מאוד , היא מרגישה שמגיע ההתקף ונכנסת לחרדה עוד לפני האירוע , איך מתמודדים עם זה ? , מחפשת עזרה או עצה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    קבוצות תמיכה לבני נוער

הוספת תגובה

• קבוצות תמיכה לבני נוער - תגובה

מיכל רוקר
    14/07/2014

שלום מיכל,
    לא ידוע לי על קבוצת תמיכה לבני נוער בשום מקום בארץ. את מוזמנת לפנות לאי"ל אגודה ישראלית לאפילפסיה ולבדוק האם הם מפעילים קבוצת תמיכה כלשהי במרכז או למרכז לחינוך לאפילפסיה בבית חולים סורוקה.
    בנוסף, אם אפשרות של תמיכה אחד על אחד גם כן רלוונטית, את מוזמנת לפנות אלי, אני מאמנת אישית המתמחה באימון להתמודדות עם אפילפסיה.

המון הצלחה,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה - ילדה חרדתית

סמדר
    29/08/2014

שלום לך,

אינני יודעת לגבי קבוצת תמיכה לבני נוער. אבל אוכל לסייע לך לפי מה שקראתי יכול להיות שלי ולבת שלך יש חוויה דומה.

אני חולת אפילפסיה שעמידה לטיפול תרופתי משמע, אני חוטפת התקפים על בסיס יום יומי.

לי לפני כל התקף יש אאורה (ז"א - אני יודעת שעומד להגיע התקף) וההתקפים שלי הם פשוטים.

לא אחת שוחחתי עם הנוירולוגית שלי ואמרתי לה, שאינני יודעת מתי ההתקפים שלי הם התקפי אפילפסיה או התקפי חרדה.

הרגשתי כאילו אני מזמינה את ההתקף להגיע והוא היה בא לא היה לי שמץ של מושג מתי זה התקף אמיתי ומתי זה לא.

הרופאה החליטה לקחת אותי לבדיקה וידאו EEG על מנת לבדוק האם אלו התקפי חרדה או התקפי אפילפסיה. הממצאים היו 11 התקפי אפילפסיה אמיתיים ביום + 5 התקפי חרדה.

יכול מאוד להיות שהבת שלך סובלת מהתקפי חרדה שהיא מפרשת / את מפרשת אותם כהתקפי אפילפסיה.

באופן אישי לי היה מאוד קשה להבחין בין השניים.

אינני יודעת אילו תרופות לוקחת הבת שלך אבל הרגשתי שאחת התרופות פשוט עושה לי פחות טוב ובכל פעם שהסתכלתי על השעון בשעה שאני צריכה לקחת את התרופה הייתי חוטפת התקף (מזמינה התקף) - ככל הנראה התקף חרדה.

בעצה אחת עם הרופאה החלטנו להוריד את התרופה בשעות הצהריים (שם היא הייתה עושה בעיות) והיום אני כמעט ולא מזמינה התקף אלא ההתקפים היום הם רק התקפים אפילפטיים ולא התקפים שנחזים להיות כהתקפים אפילפטיים.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת דם??
    מיכל
    14/07/2014

שלום לכולם אני אמא לילדה בת 14 קיבלה אפילפסיה לפני כשנה , עברנו כ -5 התקפות במשך התקופה מטופלים בלמיקטל 400 ג הבנתי שאפשר לעשות בדיקת דם ולבדוק את רמות התרופה בדם? האם זה נכון ואיזה בדיקה אני מבקשת מהרופא ? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם??

הוספת תגובה

• בדיקת דם?? - תגובה

מיכל רוקר
    14/07/2014

בוקר טוב מיכל,
    במידה ואכן ניתן לבדוק רמת תרופה בעזרת בדיקת דם (לא כל התרופות ניתנות מעקב דרך בדיקת דם), עליך פשוט לבקש מהרופא להוסיף לבדיקות הדם הרגילות גם בדיקת רמת תרופה בדם.
    יום נעים והמון בריאות,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה זו

נני
    23/09/2014

קרויה בפשטות 'בדיקת למיקטל'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת EEG לאחר חסך שינה
    דניאלה
    08/07/2014

שלום רב. אחי, בן 33, בריא חווה התקף פרכוס לראשונה בחייו.
    עקב חשד לאפילפסיה ובדיקות תקינות (בניהם MRI, CT וEEG רגיל) רוצים לערוך לו בדיקת EEG 24 שעות לאחר חסך שינה.
    שאלתי האם הבדיקנ מעוררת התקף פרכוס? האם זה לא עלול להיות מיותר ומסוכן בשלב הזה? ישנן אלטרנטיבות אחרות?
    תודה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת EEG לאחר חסך שינה

הוספת תגובה

• בדיקת EEG לאחר חסך שינה - תגובה

מיכל רוקר
    08/07/2014

שלום רב,
    כאשר לא מגלים את האפילפסיה בבדיקת EEG רגילה או בכל בדיקה אחרת, כדי באמת לזהות את מוקד האפילפסיה עורכים בדיקת EEG בשינה.
    לדבריך הרופאים ערכו את כל הבדיקות האחרות וכעת הם פונים לבדיקה האחרונה, EEG בשינה. למיטב ידיעתי אין שום סכנה בבדיקה שכזו בייחוד לאור העובדה שהיא נערכת בבית חולים תחת השגחה רפואית מלאה.
    המון הצלחה ובריאות,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• EEG בחסך שינה תקין

דניאלה
    09/07/2014

תודה על תגובת מיכל.. שאלה נוספת ברשותך, גם בדיקת הEEG בחסך שינה היא תקינה, אז כיצד יתכן שלאדם יש אפילפסיה ואין לכך שום עדות, גם לא בבדיקה הזו?
    זה מוכר לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• EEG בחסך שינה תקין - תגובה

מיכל רוקר
    12/07/2014

שלום דניאלה,
    לצערי הרב יתכן בהחלט שלא ניתן למצוא עדות לאפילפסיה באף אחת מהבדיקות הנדונות, כולל וידאו EEG, שכן יתכן והטריגר להתקף שונה ולא ניתן לעורר אותו דרך בדיקות אלה.
    כמובן שאני תמיד ממליצה להפנות את השאלות הללו לרופא המטפל כדי לקבל מידע נרחב יותר על הנושא.
    המון הצלחה ורק בריאות,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך משחררים?!
    נעמה
    24/06/2014

הבן שלי בן 18 התקף ראשון לפני חצי שנה מקבל דפלפט ומאז לא היו התקפים, לפני כשבועיים החליט, על דעת עצמו, להפסיק טיפול ולאחר 6 ימים קיבל התקף. מאז מקפיד מאוד לקחת את הכדורים.

טס לחו"ל שבוע הבא ואני בלחץץץץ.
    איך משחררים?

לקביעת תור
    סגירה
    איך משחררים?!

הוספת תגובה

• איך משחררים?! - תגובה

מיכל רוקר
    24/06/2014

שלום נעמה,
    שאלה טובה המטרידה הורים רבים לחולי אפילפסיה והורים בכלל.
    את צריכה לשאול את עצמך, האם יש לי השפעה על העובדה שהוא טס לחו"ל? האם אני יכולה כל הזמן להשגיח עליו? האם אני יכולה להיות אחראית על מעשיו?
    מצד אחד יש את חוסר השליטה שודאי תתבטא בתשובות לשאלות אלה ומצד שני את צריכה לשאול את עצמך או יותר נכון לבחון, האם ניכר שהבן שלי למד את הלקח שלו? האם ניכר כעת, לאור החוויה הלא נעימה שלו עם ההתקף אותו קיבל, כי הוא לוקח אחריות על עצמו ועל הטיפול באפילפסיה?
    בהצלחה ,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח לחו"ל
    מיכל
    23/06/2014

שלום,
    אני טסה לחו"ל עוד כשבוע ולא מצליחה למצוא חברת ביטוח שתבטח אותי. ביטוח של קופת חולים (מכבי) לא מבטח, ביטוח הבריאות הפרטי שלי במנורה לא מבטח.יש לציין שאני כבר שנה וחצי שאני מאוזנת וללא התקפים כלל.
    אני מניחה שקיימת חברה כזאת, יכולים לעזור לי?
    תודה,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח לחו"ל

הוספת תגובה

• ביטוח לחו"ל - תגובה

מיכל רוקר
    24/06/2014

בוקר טוב מיכל,
    אני לא רואה סיבה מדוע חברות ביטוח לחו"ל לא יבטחו אותך בייחוד לאור העובדה שאת מאוזנת.
    אני מבטחת את עצמי דרך מכבי בכל פעם שאני נוסעת לחו"ל ועושה זאת דרך אתר האינטרנט שלהם. אולי תנסי גם את לעשות זאת משם?
    בהצלחה ונסיעה טובה,
    מיכל רוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה