מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטור מאגרת בית משפטיוסי ויין27/06/2015
שלום
אני מעוניין לדעת האם לחולי אפילפסיה 100 % מגיע פטור מאגרת בית המשפט.
מעוניין לקבל ייעוץ על הזכויות המגיעות לי מביטוח לאומי.
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה בנוגע לרעש מן השכנים מעל דירתירחל25/06/2015
שלום,
בני בן 30 - אוטיסט וסובל מאפילפסיה החל מגיל 15.
שכנים חדשים בדירה שמעלי גוררים רהיטים בכל שישי ושבת בשעות 21:00 עד 23:30.
המשטרה הייתה כבר כאן.
אבל השוטרים אומרים שלפי ה"חוק" מותר לעשות רעש עד השעה 23:00 ובשבת עד 24:00.
אני אומרת לשוטרים שהחוק לא אומר שמותר לגרום התקפים אפילפטיים.
חוסר שינה והתעוררות משינה עקב רעש - גורמים להתקף.
מה ניתן לעשות במקרה הזה?
האם תוכלו להפנות אותי למקום המתאים?
תודה,
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעש
דני06/07/2015מותר לעשות "רעש סביר" בלוח הזמנים שציינת. נותר רק לבקש מהשכנים להתחשב. למשטרה אין סמכות כאן, אבל תתייעצו עם תרבות הדיור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעות פתיחה אי"לאלה08/06/2015
אין מענה בשום טלפון בארגון האם הארגון פעיל?
בנוסף רשום שביום ג ברחוב הארבעה 14 יש קבלת קהל בין השעות 12:00-14:00
האם עדיין רלוונטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה
אלה24/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסילת רישיון נהיגה ,המכון הרפואיאלה08/06/2015
שלום לפני כ 6 שנים היה לי התקף אחד של טוני קלוני כללי, כמובן רישיון הנהיגה נשלל לשנה עד שחזר, מאז לשמחתי לא היה לי שום התקף גדול,
בשנים האחרונות היה לי מידי פעם (ממוצע פעם בחודש לפעמים פעם בכמה חודשים) , דה זאוו (ללא איבוד זיכרון ,ללא איבוד קשר עם הסביבה , ממשיך להתנהל כרגיל) ולפני כ 10 חודשים הרופא נתנה לי שינוי במינון ומאז לא היה גם דה זאוו,
מה שאני מנסה לומר לפני כמה חודשים שלחו לי מכתב מהמכון הרפואי לבטיחות בדרכים והעברתי לרופאה למלא פרטים (ע"פ דרישתם) היא כמובן ציינה שההתקף האחרון (דה זאוו) היה בתחילת חודש ספטמבר .
ולהפתעתי היום קיבלתי מכתב ממשרד הרישוי בעקבות חוות דעת מהמכון הרפואי להגיע בסוף החודש לצורך" טיעון טענות לשם פסילת רשיונך" ובנוסף רשום " לא יתקבלו טיעונים רפואים , טענות הנוגעות לבדיקות עצמן או למסקנותיהן יש להעלות בפני הגרומים הרלוונטיים לכך "(שכמובן אני לא יודע מי זה הגורם הרלוונטי"
אני מניח מהמכתב שמשרד הרישוי זה רק חותמת גומי כי ההחלטה התקבלה כבר ע"י המכון הרפואי
אשמח את עזרתכם בנושא איך להתקדם ומה עליי לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסילת רישיון נהיגה ,המכון הרפואי - תגובה
אוהד פוזיילוב22/06/2015ממליץ לך להתייעץ עם האגודה בירושלים, או תל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלה
אריה28/08/2015שלום וברכה
אני מאוד ישמח אם תוכלי ליצור איתי קשר
לגבי ההודעה של משרד הרישיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש מומחה לאפילפסיית מבוגריםצבי02/06/2015
שלום רב. בני, עפרי בן 18 עם צרכים מיוחדים ופיגור קשה ועמוק. סובל מזה שנים מאפילפסיה בלתי נשלטת. מטופל באסף הרופא, ועם היותו בגיר,אני מחפש מומחה לאפילפסיה שיוכל להמשיך את הטיפול. הצעות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - רישיון נהיגה לאחר 3 התקפיםאריה31/05/2015
היה לי התקף ראשון לפני כ4 שנים שנתיים היה לי שקט . קיבלתי התקף נוסף ואחרי שנה שוב פעם התקף
מזה אומר לגבי הרישיון נהיגה יהיה סיכוי לקבל את הרישיון בעוד שנה ??? במידה ולא יהיו לי התקפים ???
אני מאוד ישמח לשוחח אם מישו שעבר את זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רישיון נהיגה לאחר 3 התקפים - תגובה
אוהד פוזיילוב05/06/2015לא הבנתי אם דיווחת למשרד התחבורה על ההתקפים או לא .
כמיטב ידיעתי לאחר שנה ללא התקפים ניתן לקבל אישור ממשרד התחבורה על כך שניתן להמשיך ולנהוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיובי זה דווח
אריה18/06/2015למרב"ד .
אני אמור לקבל את הרישיון אחרי שנה בלי התקפים או שנה מרגע שאני מפקיד את הרישיון במשרד הרישיו ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיובי זה דווח - תגובה
אוהד פוזיילוב22/06/2015האם כבר הפקדת את הרשיון ?
לדעתי אחרי חצי שנה צריך לשלוח לך את האגרה לצורך תשלום על בדיקה במכון הרפואי. אחרי ששלחת את הטפסים.
בתקופתי זה היה שנה ללא התקפים.
אתה יכול להתעדכן במשרד הרישוי *5678 .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש עורך דין בתחום שמבין בזה
אריה28/08/2015שמתעסק עם משרד התחבורה ומשרד הרישיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעו"ד מומלץ
אשר08/11/2015עו"ד דורון רינגלר מומלץ ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחוזי נכות אפילפסיה - האם קיים?עומר06/05/2015
שלום,
אני חולה אפילפסיה (כרוני) מגיל 21 (כרגע בן 30), 2 התקפים בשנה האחרונה (אחרי בדיקות CT וMRI שחזרו תקינות..)
השאלה היא האם ניתן לקבל אחוזי נכות מביטוח לאומי עבור כך? כמובן שזה תלוי בדיקה מולם וועדה וכו' - אך האם מישהו כאן/מכירים עם אחוזי נכות מביטוח לאומי?
תודה מראש,
עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי נכות אפילפסיה - האם קיים? - תגובה
אוהד פוזיילוב05/06/2015ישנה אפשרות לקבל אחוזי נכות ושיקום מביטוח לאומי לאחר מעבר ועדה רפואית שתקבע זאת.
ההליך ארוך ולא מסובך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיובי
דן06/06/2015תמלא פרטים עם תימוכים רפואיים. אני נעזרתי ב"זכותי"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות
דני06/07/2015אסוף את כל המסמכים (אם בקרת בבתי חולים וכו'), קח טופס בביטוח לאומי, צרף הכל והמתן לוועדה. אם יהיו חסרים מסמכים, יבקשו ממך. אין לך מה להפסיד. בהצלחה (מאחד שהצליח).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות
דני06/07/2015גם אני נעזרתי ב"זכותי" אבל חולה רציני ששלחתי לשם- הם לא רצו לטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוזי נכות
דני10/07/2015חיובי. קח טפסים לוועדה מביטוח לאומי. המצא את כל התיעוד הרפואי. תיקבע לך ועדה. אני נעזרתי ב"זכותי" (לידיעה- לוקחים 20% מ-43 קצבאות, אבל למען האמת, בלעדיהם לא הייתי מגיע למשהו). נכות משולמת עד גיל קצבת זיקנה. אז תחליט בין זה לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהtאחוזי נכות
דני30/07/2015אסוף את כל התיעוד הרפואי (מרופאים, בתי חולים, בדירות וכו') גש לביטוח הלאומי. יש עכשו עזרה במילוי טפסים שם. תיקבע לך ועדה ובהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוח נסיעות לחו"למיכל22/04/2015
שלום לכולם, בני בן 11 ויטוס ביולי בפעם הראשונה לחו"ל לאחר גילוי המחלה. האם אני צריכה לעשות עבורו ביטוח מיוחד? האם הביטוח יקר יותר? האם יש חברה מיוחדת שאליה פונים או שכל חברה מבטחת? תודה רבה לעונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת
מיכל22/04/2015האם אני צריכה אישור מיוחד מרופא שמותר לו לטוס?
האם לטיסה עצמה יכולה להיות השפעה על ההתקפים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך אישור מרופא
סמדר28/04/2015לשאלתך, צריך אישור מרופא על מנת לעשות ביטוח נסיעות לחו"ל (אחת השאלות ששואלים אם אני לא טועה - אם אתה חולה אפילפסיה האם קיבלת התקף בשנה האחרונה ובהתאם לזה קובעים מה/אם/כמה ולמה...)
עוד נושא - הסכום הוא סכום גבוה יותר ביחס לילדים "בריאים" בגיל שלו.
יש לשים לב שהחברה לא מחריגה את נושא האפילפסיה.
לא לחכות לרגע האחרון!!!!!!!!!!!!!!!
ישנה חברה שעושה ביטוח בדרך קצת אחרת (כרטיס אשראי כזה שמחלקים בשדה התעופה), אני עשיתי בה ניתוח ועבורי היא ענתה על כל הצרכים שלי.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח לילד עם אפילפסיה
מיכל30/06/2015היי סמדר,
האם עשית את הביטוח דרך האינטרנט או דרך סוכן ביטוח?
אני ניסיתי לעשות את הביטוח הזה דרך האינטרנט וראיתי שאין להם בעיה לבטח כל עוד לא היה אישפוז בחצי השנה האחרונה. לא ביקשו ממני אישור רופא או איזה אישור אחר.
האם כך זה היה גם אצלך?
תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח לילד עם אפילפסיה
סמדר30/06/2015את הביטוח לא עשיתי דרך סוכן ביטוח וגם לא דרך האינטרנט. עשיתי באמצעות המוקד הטלפוני של החברה.
מה שכן, סוכן ביטוח שאני מכירה המליץ לי לקחת את החברה שכתבתי עליה (פספורטכארד), שכן זוהי חברה שנותנת את הכיסוי הביטוחי הרחב ביותר ביחס לחולים כמוני והכי פחות ״מקשה״ בכל הנוגע לאפילפסיה וזוהי החברה היחידה שיכולתי ״ברגע האחרון״ לעשות בה ביטוח
בפעם האחרונה שטסתי עשיתי את הביטוח דרך חברת האשראי (מוקד טלפוני), זה לא היה ברגע האחרון ויכולתי לבדוק וגם להשוות.
בכל מקרה שתהייה טיסה נעימה ושקטה ושלא נזדקק להפעיל את חברות הביטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר חשוב - ביטוח
סמדר30/06/2015שימו לב, מאוד חשוב!
הרבה פעמים כשאת עושה ביטוח (דרך האינטרנט למשל) יכול להיווצר מצב בו, החברה מבטחת אך:
א. מחריגה את עניין האפילפסיה
ב. התדרדרות במחלה או אשפוזים בגינה לא נכללים במסגרת הביטוח .
ג. סכום ההחזר בגין הוצאות רפואיות הוא נמוך מאוד.
בקיצור לבדוק:
שבכל מצב - הביטוח כולל את המחלה ואת כל הסכנות שעלולות לנבוע ממנה ובכלל ונותן החזר בגינם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח
דני06/07/2015עשיתי טלפונית בישראכארט בלי בעיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי את הביטוח
מיכל24/08/2015באינטרנט בקלות וללא בעיות, בפספורטקארד, עם תוספת תשלום לא גדולה עבור הרחבה למחלה קיימת.
השאלה היחידה היתה האם היינו בבית חולים בחצי השנה האחרונה - אנחנו לא היינו. אני לא יודעת מה קורה אם התשובה היא כן.
מרוב לחץ (כנראה) שכחתי לקחת את הכרטיס בשדה התעופה (במקרה כזה הביטוח עדיין תופס אבל אין את היתרון של הכרטיס וצריך לשלם מהכיס הפרטי ואחר כך לתבוע). עוד יותר מצחיק שנזכרתי בזה רק אחרי שעברו כשני שליש מהטיול!
והעיקר - כל התקופה (שלושה שבועות) עברה ללא התקפים, פרט לכמה דקות ביום אחד שהסתיימו במהירות. לאחר שינה של שעתיים הוא התאושש והמשיך כרגיל.
תודה על העצות בפורום. בריאות לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא דליה
מיכל24/08/2015אלא מיכל ששאלה למעלה שאלות על ביטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתעלם מהודעה זו. טעות.
מיכל24/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפסיה והריוןbat chen17/04/2015
שלום לכולם ,
ההתקף הראשון שלי היה בגיל 12 ומאז היו עוד כמה התקפים במשך שנתיים אך מאז ועד היום לא היו התקפים ברוך השם , אני מטופלת בטגרטול בדיקת eeg יצאה תקינה ואני ובעלי מתכננים להביא ילד לעולם ואני מפחדת , מפחדת שאחריי כל כך הרבה שנים שלא היה התקף פתאום בהריון או בלידה עצמה יהיה לי התקף או שיהיה נזק לתינוק בגלל האפילפסיה , ואני ממש רוצה ילדים ומפחדת להיכנס להריון ועוד יותר מפחדת לקחת את הסיכון שאני יכנס אליו .
האם למישהי שכבר עברה את זה היו אותם תחושות אותם פחדים ? יכולה קצת אולי לשתף אותי במה שעבר עליה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנה זה שם המשחק
סמדר28/04/2015מבינה את המצוקה וחוסר האונים והידע בכל הנוגע להיריון ולמחלה.
היום ישנן תרופות שנחשבות ל"בטוחות" בזמן ההיריון והשכיחות למחלות לעובר ומומים אינם גבוהים מהאוכלוסייה הרגילה.
אחת התרופות היא למוג'ין אך יש עוד כמה.
לפני הכניסה להיריון כפי שכתבתי למעלה יש להכין את עצמך להיריון (החלפת תרופה למשל), אינני יודעת מהן ההשפעות של התרופה שאת לוקחת על ההיריון ובטח שאני לא נותנת ייעוץ מה שכן....
אם את רוצה מידע נוסף באינטרנט ישנה מצגת בעניין רק תרשמי אפילפסיה והיריון.
את המצגת ואת מידע פרסמה בעניין ד"ר דנה אקשטיין המדהימה, תעשי חיפוש ותמצאי.
בהצלחה ושיהיה בשעה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפסיה ואלכוהולשרון16/04/2015
שלום רב,
אבקש לדעת על ההשפעה של אלכוהול בקרב חולי אפילפסיה? האם מותר? אסור? למה זה יכול לגרום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה ואלכוהול - תגובה
אוהד פוזיילוב20/04/2015בעיקרון ישנו איסור של אלכוהול עם כל תרופה.
עדיף לא לשתות , אך עם ממש רוצים אז לא להפריז .
ישנה אפשרות שתהייה התנגשות בין האלכוהול לבין התרופות שלוקחים ועלול להיות התקף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפלפסיהבדוי10/04/2015
אני יודע שתרופות נגד דיכאון אסורות לחולי אפילפסיה למה? אם אני לוקח דפלפט כרונו 500 פעמיים ביום ולוקח פאקסט 40 הדפלפט יכול למונוע התקפים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפלפסיה - תגובה
אוהד פוזיילוב20/04/2015לא ברורה לי השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקף ראשוןבעילום שם05/04/2015
שלום !
בעלי קיבל התקף לפני כשלושה שבועות בפעם הראשונה בחייו(בע"ה מקווה גם אחרון), ומאז הוא מטופל בדפלפט כרונו 500 מג כל יום . מאז הוא סובל מתופעות לוואי -רעד דפיקות לב מואצות והרגשה של "רחף" .. מיותר לציין שהוא ממש חושש ומפוחד מאז שמא הוא עומד לפני התקף נוסף.
רציתי לשאול האם תופעות לוואי אלו מוכרות וידועות לטיפול זה ? האם כדאי לנסות טיפול אחר ?
חשוב לי לציין שבעלי לא אובחן כחולה אפילפסיה אך במשפחתו ישנם 3 אנשים שסבלו /סובלים מהמחלה מה שהביא , כנראה , את הרופאים להחליט על התחלת הטיפול.
ארצה לקבל מידע על הרצאות בתחום .
תודה וחג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף ראשון - תגובה
אוהד פוזיילוב20/04/2015שלום,
לרוב התקף ראשון לא מוגדר כאפילפסיה, לכן לא ברור מדוע התחילו את הטיפול התרופתי.
לכל תרופה ובדפילאפט יש תופעות לוואי. אם אני זוכר נכון לפחות כשאני לקחתי את התרופה הזו, היו לי רעידות קלות בידיים .
צריך לזכור שלוקח לגוף זמן להתרגל לתרופה.
ניתן לקבל יותר מידע באתר איי"ל - אגודה ישראלית לאפילפסיה האתר נראה קצת מיושן אך בהחלט נותן הרבה חומר על האפילפיסה או בטלפון בסניף בירושלים .
02-5000283 או בסניף תל אביב 03-5739090 .
בנוסף ישנן גם קבוצות תמיכה באגודה , ישנה גם אופציה של תמיכה פרטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעווה כל כך כואב ובגילוח נשארים סימני 'קוצים' של גילוחשרון כהן29/03/2015
שלום,
מגיל צעיר מאוד סבלתי מעודף שיער בגוף שגרם ללא מעט סבל נפשי. שנים "התחבאתי" מאחורי בגדים ארוכים. בזמן שחברים וחברות שלי פונים גם לניתוחים פלסטיים בשביל להראות טוב יותר, בחור יפה תואר כמוני זקוק רק להסרת שיער בלייזר.
ירידה במשקל באמצעות ספורט ותזונה בריאה עבר בהצלחה לפני שנתיים.
תספורת, בגדים , מוצרי טיפוח בקוסמטיקה משתמש בהנאה.
שיער בגוף זה משהו עיקש ומטריד והטיפול בשעווה הכואבת וגילוח באופן קבוע מתיש מאוד.
בהמשך בחיי קבלתי התקפי אפילפסיה - הגיעו אליי לא התראה.
כיום אני נקי מהתקפים 5 שנים, מטופל בכדורים ומעוניין לעבור הסרת שיער בלייזר.
שוחחתי עם הנירולוג שלי בבית חולים הדסה עין כרם בהקשר להסרת שיער בלייזר. הנירולוג אישר לעבור הסרת שיער בלייזר ונתן לי מסמך אישור כולל חתימה שאני יכול לעבור טיפול זה.
בכל מכון הסרת שיער בלייזר שמכבד את עצמו נותנים דף מילוי שאלון רפואי ובאחד השאלות נשאל האם יש את מחלת האפילפסיה.
פניתי למספר חברות הסרת לייזר פופולריות בישראל ואפילו שיש לי אישור מהדוקטור שלי בהדסה עין כרם הם לא מוכנים לטפל בי.
אני יכול להבין את החשש שלהם מתביעה בגלל השערה שלהם שהבזקי הלייזר עלולים לעורר במוח משהו שעלול להחזיר את המחלה, אך כל מי שמבין בתחום יודע שאין חשש! וזה בסדר גמור.
התייעצתי גם עם אנשים שטוענים שיש להם את המחלה שאומרים שניתן לעבור טיפולי לייזר ללא חשש. בנוסף, התייעצתי בעבר גם בפורום בגרסתו הישנה של אי”ל - אגודה ישראלית לאפילפסיה שגם שם טענו שאין בעיה עם הסרת שיער בלייזר ואפילו קיבלתי אישור לעבור הסרת שיער בלייזר מהדוקטור המקצועי - הנירולוג שטיפל בי בבית חולים הדסה עין כרם!
במכונים הבאתי איתי את האישור אך הם בשלהם לא מעוניינים להעניק לי טיפול.
אני מבקש שגורם בכיר ומקצועי במדינה שמתעסק עם חולי אפילפסיה או האגודה לחולי אפילפסיה בעצמה לפנות למכוני הסרת שיער בלייזר בבקשה לאשר טיפול לחולי אפילפסיה ולהסביר להם שאין חשש והכל בסדר!
מתוך בורות מכוני הסרת שיער בלייזר מפסידים לקוחות!
לקוחות פוטנציאליים כמוני מפסידים איכות חיים!
למשל, אני לא הולך כמעט ובכלל לים , לובש לפעמים בתסכול בגדים קצת ארוכים בקיץ , במלתחות בחדר הכושר מתלבש בשירותים ועוד ועוד. שעווה כל כך כואב ובגילוח נשארים סימני 'קוצים' של גילוח.
שוחחתי בטלפון עם ברכה מאי”ל - אגודה ישראלית לאפילפסיה והיא ביקשה ממני להשאיר הודעה כאן.
ממתין לתשובה ותודה רבה,
נתנאל.
העתק: אי”ל - אגודה ישראלית לאפילפסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחס?
שרון כהן21/04/2015האם ללכת למכון הסרת שיער ולא לספר על המחלה? אין חשש שהמחלה תחזור בגלל טיפול הלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון זה שם בדוי בפורומים אחרים
שרון כהן21/04/2015שמי נתנאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה אפילפסיה עם ילד בדרךבן25/03/2015
כפי שהכותרת מגלה, אשתי בהריון. נכנסה בדיוק לטריימסטר השלישי. אני חולה אפילפסיה ויש מצב שהילד גם יהיה חולה אפילפסיה (מקווה שלא אבל יודע שיש סיכוי), אבל לא על זה רציתי לדבר. אני החלטתי בצער רב שלא אחזיק את ילדי, ואין לי דרך לתאר את הכאב שאני חש בכתיבת מילים אלו. אני מפחד שאם אחזיק בידיים את ילדי ופתאום יהיה לי התקף, אני יכול להזיק לו או אפילו להרוג אותו, והכל בגלל שהייתי אגואיסטי ורציתי להחזיק אותו. האם אני סתם חרדתי בנושא או שיש משהו בדבריי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תחמיר עם עצמך
סמדר28/04/2015אולי בהתחלה יהיה קצת קשה אבל לאט לאט אני מעריכה שתתחיל להתרגל.
אני היום גם מפחדת להרים (לי יש ילדים גדולים) ילדים של אחרים ואם אני מרימה זה רק כשאני יושבת.... כשהילד/ה מתחילים לבכות ואני מרגישה אי נוחות אני מעבירה אותו/ה למישה/י אחרת.
הזמן יעשה את שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה סמדר, אבל את האמת...
בן29/04/2015כל פעם שאני חושב על זה, אני נהיה מאוד נסער רגשית, אבל מצליח להסתיר זאת מהאנשים שסביבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה סמדר, אבל את האמת...
בן29/04/2015כל פעם שאני חושב על זה, אני נהיה מאוד נסער רגשית, אבל מצליח להסתיר זאת מהאנשים שסביבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם דפלפט כרונוליטל14/03/2015
שלום,
12 שנה הייתי מטופלת עם דפלפט- איתה הייתי יציבה.
אני ובעלי מתכננים הריון, בעקבות זאת-הנוירולוגית העבירה אותי לקפרה, 2500 מ"ג.
הייתי יציבה כמעט שנה, ובתקופה שהתחלנו לנסות להיכנס להריון -היו לי שני התקפים.
החלטתי עם הנוירולוגית לחזור לדפלפט.
הבנתי שיש סיכוי גבוה להתפתחות מומים בעובר.
האם יש מישהי שעברה הריון עם דפלפט ויכולה לספר לי על כך?
אפשר גם לעבור לפרטי..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)