מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספינינג ואופני שטחעידו27/07/2009
ספינינג ואופני שטח זה אותו דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא!
שרית גרומן29/07/2009היי עידו.
כדי שתבין את ההבדל כדאי שתיכנס לאימון. ואז נוכל לדבר יותר.
ספינינג הוא "אימון" לקראת רכיבה. בעיקר כדי לבנות את הבסיס האירובי ואת הכוח.
ברכיבה אתה מממש את מה שצברת באימונים. זה על קצה המזלג..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופני הרים
עידו30/07/2009יש לי אופני ראלי שבשבוע האחרון אני רוכב עליהם כל יום רצוץ לפעמים שעה לפעמים חצי שעה עם אני ימשיך להתאמן עליהם וירכב איתם בחוץ אז יהיה לי כושר טוב וקל באימוני ספינינג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת פורום בתחום אופני הרים
שרון30/08/2012האם מישהו מכיר פורום טוב שנותן מידע על אופני שטח ובוא אוכל ללמוד דברים מהכותבים ולקבל סיקורים מעניינים בתחום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופני הרים - תגובה
ערן שטרן09/09/2012לא בהכרח
כי בספין , אתה גם מושך
ובאופניים , אם אתה לא מחובר לפדל
אתה רק דוחף.
חומצזה
יכול גם וגם במקביל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופני הרים - תגובה
שרית גרומן09/09/2012בספינינג אף פעם לא קל....
אבל כל אימון עוזר..
תבוא.. תדע.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון..
שרית גרומן30/07/2009הכושר הגופני שלך קודם כל ישתפר... אבל אין לי מושג מה רמת הרכיבה שלך העצימות (כמה מאמץ אתה משקיע) מה שבספינינג אפשר זה: לדעת מה אתה עושה בכל רגע נתון וגם להתאים את רמת האימון למבוקש. בשטח צריך להגיב לשינויים שקורים בו ולכן קשה יותר לשלוט על סוג האימון.
בכל מקרה רכיבה בחוץ מעלה לך את הכושר וזה מצויין ואל תפחד להתנסות בספינינג שם תמיד אפשר לשחרר עומס...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעור מדהיםאליה26/07/2009
הי שרון..
יום א' 26.7.09 היה א ח ל ה שעור.
מוסיקה,אנרגיו אמיתי
תמשיך להדהים אותנו כל פעם מחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעור...
אליה26/07/2009תיקון לכתוב - מוסיקה,אנרגיות וכייף אמיתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילנה עשית זאת שוב!!!shanuna19/07/2009
תודה על שיעור מאלף.
לא רק מדריכה מדהימה,מקצועית......
DJ אמיתית.
שירים עם הרבה אנרגיה
וכמובן הפלפל שלך.
ממעריצה מס' 1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צודקת צודקת!
שקר כלשהוא20/07/2009היה שיעור מדהים!!! נהנהתי מכל רגע!! מוזיקה מעולה מערך שיעור מעולה וכמובן האנרגיות והיחודיות שיש רק לך!! גרמת לנו כמעט ולא להתגעגע לשרון :P
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טל קוזייעל19/07/2009
אימונים לא פחות מנפלאים מכל בחינה שהיא
האיש פשוט מקצוען.
חייבים למצוא לו (ולנו כמובן) מקום במערכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובדים על זה
שרון וילנר19/07/2009הי יעל,
אין ספק שטל מקצוען ומקומו במועדון שלנו.
טל ממשיך (בינתיים) להחליף את פלג בימי שישי, ובמהלך חודש אוגוסט הוא יחליף את רוני בימי שני ב 19:00.
טל והמועדון עושים מאמצים גדולים למצוא לו משבצת קבועה במערכת.
המשך אימון נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הפירגון
taltalon19/07/2009תודה רבה על הפירגון האין סופי,חייב לציין שלא בהרבה מקומות בהם אני מדריך או הדרכתי יש לי תחושה כזו שאני כבר מחכה לשיעור הבא וזה הרבה מאוד בזכותכם המתאמנים שפשוט באים לעבוד ולא סתם לסמן עוד שעת פעילות ביומן הקלוריות השבועי,האנרגיות שלכם הם שמניעות את השיעור לאן שהוא מגיע...
ושוב תודה רבה רבה על הפירגון ותודה גדולה לשרון שפתח לי דלת ענקית.
טל משה קוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענוג אחד גדול!!!
butercup22/07/2009כל מילה מיותרת!!! כל ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- best DJspinner14/07/2009
baby when the lights-David Guetta
the best DJ of all times* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר David Guetta-best DJ
spinner14/07/2009when love takes over-David Guetta
original Mix
best DJ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנסה את...
שרון וילנר15/07/2009הי,
את הטרק מבצעים הדי.ג'יי הצרפתי David Guetta , והזמרת Kelly Rowland
תנסה את -
David Guetta - When Love Takes Over (Feat. Kelly Rowland)
לשיעורי ספינינג ממליץ לעלות את הקצב ל 132BPM* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לקנות נעלי רכיבההדס06/07/2009
מעוניינת לקנות נעלי רכיבה לספינינג.
אילו תכונות חשובות?
אילו חברות מומלצות?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חברת ספשלייזד
אני06/07/2009נעליים מצויינות
ניתן למצוא ולקנות כאן בפורום (גלגלי קצת למטה)
תתחדשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות. :) עוד המלצות???
הדס07/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעל המיוצרת בחברה, שמתמחה באופניים
שרון וילנר07/07/2009הי הדס,
ממליץ לך לקנות נעליים המיוצרות בחברה, שמתמחה באופניים כגון: AXO, SHIMANO, NK, SPECIALIZED ועוד...
לא ממליץ על חברה שלא מתמחה באופניים כגון DIADORA, NIKE
מקווה שעזרתי לך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג יום ו' 03.07 בהולמס רחובותshira05/07/2009
שרון,
השיעור של טל קוזי ביום ו' היה מעולהההה!
שיהיה אחלה שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעורי שישי
שני05/07/2009מה עם פלג? הוא פרש מימי שישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדריך מהדרג הראשון
שרון וילנר06/07/2009הי שירה,
זכיתי לרכב בשיעור הראשון שהיה גם מצוין:
- שיעור מובנה ובנוי עם מוסיקה מתאימה למשימה וקצב פידול
- סאונד, עריכה ומקסוס בצורה מקצועית ונכונה.
- תיאר ופירט כל שלב במהלך השיעור (זמנים, דופק, מספר סיבובים בדקה)
- שמר על כל כללי הבטיחות
- הדריך פשוט מעולה וזורם.
טל יחליף את פלג בימי שישי בצהריים במהלך חודש יולי
ואת רוני בימי שני במהלך חודש אוגוסט
שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבובי רגליים בדקה
XXX08/07/2009שרון אתה יכול בבקשה להסביר איך מודדים קצב סיבוב בדקה?!?! הרי המהירות כל הזמן משתנה..
ומה זה אומר סאוונד מקצועי מה ההבדל ? המערכת תמיד אותה מערכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחת הדרכים למדוד קצב סיבוב בדקה...
שרון וילנר08/07/2009שלום XXX,
אחת הדרכים למדוד קצב סיבוב בדקה הוא לרכב בישיבה ולספור כמה פעמים ברך ימין עולה לכיוון יד ימין במשך 30 שניות , אם יצא 45 פעם - 90 סיבובים בדקה, 50 פעם - 100 סיבובים בדקה...
סאונד מקצועי לדוגמא -
- שימוש בטרקים בעלי דגימה (Bit Rate) של מעל 192kbps.
- הורדת השקט בתחילת/סוף כל טרק
- שימוש ב fade out/ fade in
- מקסוס הטרקים - יוצר רצץ מוסיקלי.
- התאמת עוצמת הטרקים.
ועוד ועוד ועוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג במיםמירב04/07/2009
שלום,
אני מדריכת ספינינג מהצפון ומאד מעוניינת להעביר שיעורים כאלה גם במים....האם זה מצריך תעודה מעבר לתעודה הרגילה שלנו?? האם יש קורס כזה בארץ?? איפה רוכשים אופניים לעבודה במים?
תודה מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים...
שרית גרומן05/07/2009האמת ... לא יודעת!!
ראיתי אופניים כאלה פעם אחת באיטליה... אין לי מושג מה זה עושה ואיך...
תנסי לפנות לחברת סטאר טראק אולי יש להם מושג..
בהצלחה.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקאנטרי נווה הדר בראשל"צ
ספינרית06/07/2009היי מירב
לא יודעת לגבי קורס/ולימודים, אבל למיטב ידיעתי בקאנטרי נווה הדרים בראשון לציון יש פעילות כזו.
נסי לפנות אליהם ולבדוק. יש שם מדריך בשם זיו שמתעסק בתחום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות
taltalon20/07/2009ספינינג מים יש בקאנטרי גלי הדר ולא בנווה הדרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך זה מתנהל ספינינג במים?
שרון20/07/2009הי,
אפשר לפרט קצת איך מתבצע הספינינג במים?
כולם במים? כולל המדריך?
יש מוסיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
taltalon21/07/2009היי דנה
השיעור אכן כולו מתבצע במים ויש מוסיקה בדיוק כמו שיעור ספינינג רגיל.היות וכמות האופניים מוגבלת מאוד(כ-15)לא תמיד המדריכים יהיו במים.השיעור מורכב מעבודה על האופניים וגם ללא האופניים עם שילוב עבודה של פלג גוף עליון או תחתון מול היתנגדות המים.שיעור חביב ביותר,שובר שיגרה אך תלוי מאוד בראש הפתוח של המתאמן ובעיקר המאמן.
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטותרוני01/07/2009
אני שוקלת להצטרף לחוג ספינינג, אבל המטרה שלי היא בעיקר עיצוב שרירי הישבן והירכיים, ופחות פעילות אירובית ושריפת קלוריות. האם ספינינג הוא אכן התשובה בשבילי, או שיש חוגים ו/או פעילויות שיהיו יותר אפקטיביים למטרה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן התלבטות...
שרית גרומן01/07/2009היי רוני.
אכן בעיה מעניינת.. ספינינג אמנם מפעיל את השרירים הללו ומעצב אותם אבל על הדרך צריך לעבוד קשה...
ולכן אם באמת כל מה שאת צריכה זה עיצוב.. אני ממליצה על שיעורי עיצוב (מדרגה, חיטוב) אבל בעיקר על יוגה ופילאטיס.. הם באמת עושים את ההבדל.
זו דעתי. מקווה שעזרתי.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הדופק המומלץ?דורון27/06/2009
שלום שרון אני מתאמן מתחיל משקלי 87 גובה 1.72 איני מעונין להוריד במשקל
מה הוא הדופק המומלץ שעלי לשמור ואיך מחשבים באחוזים?תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוסחה בסיסית לחישוב דופק מרבי/מטרה
שרון וילנר28/06/2009הי דורון
הנתון העיקרי לחישוב דופק מרבי/מטרה הוא גיל (בנוסף למין) והוא חסר אצלך
הנוסחה הבסיסית לחישוב דופק הוא
לגברים - 220 פחות גיל שווה דופק מרבי
לנשים - 226 פחות גיל שווה דופק מרבי
לדוגמא, נניח שאתה בן 20
הדופק המרבי שלך הוא 200 -
220 - 20 = 200
אם דופק המטרה באימון הוא 80 אחוז
200 כפול 80 אחוז = 160
מומלץ להשתמש בשעון דופק במהלך השיעור
והכי חשוב!!! להקשיב לגוף וללב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודדדה
דורון08/07/2009היי שרון תודה זה מאוד עזר
יש לי בבקשה עוד שאלה מתי או באיזה דופק אני שורף הכי מהר ובטוח קלוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשינה גם שורפים קלוריות
שרון וילנר08/07/2009הי דורון
שריפת קלוריות נעשת תמיד, גם במהלך שינה, ישיבה, הליכה, ריצה...
הכי מהר שורפים קלוריות בדופק המירבי
הכי בטוח - בשינה, בממצד/מקלט/מרחב מוגן :-) אבל שורפים מעט :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מערכי שיעורריטה25/06/2009
שלום חברים יקרים
היכן אוכל למצוא מערכי שיעור. אני מדריכה מתחילה אני מבקרת אצל מספר מדריכים שונים אבל מערכים כתובים אני לא מוצאת
מישהו יודע על מאגר כזה או שאפשר לכתוב כאן דוגמאות למערכים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערכי שיעור.
שרית גרומן26/06/2009היי ריטה.
למיטב ידיעתי אין "מאגר" כזה. כל אחד בונה את המאגר שלו. כשאת הולכת לאימונים של מאמנים אחרים, טובים, מיד את מבינה מה עומד מאחורי המערך ומשם את צריכה לשאוב את המידע לבניית מערך מעניין משלך.
העבודה אינה קלה, אכן צריך יצירתיות, אבל, אפשרית בהחלט. תפעלי ע"פ הכללים שלמדת בקורס ותעבדי עם הלב...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרתון ספינינג ענקשירלי25/06/2009
שלום שרון ושלום שרית
ברשותכם,ע"מ שחברי פורום זה גם ידעו:
7/7/09 מרתון ספינינג ענק
זה קורה שוב,מפגש ענקים.
ההרשמה פתוחה לכולם ואפשר גם 2 מקצים.
בנוסף הגרלות ופרסים.
האירוע בשיתוף עיריית כפ"ס, גרייט שייפ, וספינגו.
הרשמה בטלפון 097687360* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדריכים
שירלי25/06/20091900- רחלי עינת
2030 ניב מרום ושירלי גולדשטיין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יום א'-שרוןshira22/06/2009
שרון, השיעור אתמול היה מדהים!!!! טונה של אנרגיות, מוזיקה מדהימה , מערך שיעור זורם , בקיצור מושלם.!!!!
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור נהדר
אוליאל אתי22/06/2009גם אני חושבת כך. שיעור נהדר מלא אנרגיות ומושקע .
נהנתי מכל דבר
תודה לך שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאון מוזיקלי!
אני.22/06/2009גם אני חושבת ככה! הבן אדם פשוט גאון!! רק גאון יכול לייצר דברים כאלו!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור מדהיםאוליאל אתי21/06/2009
לדנה המקסימה
שיעור של יום שישי היה נהדר, מוסיקה נהדרת והיה המון אנרגיות טובות בשיעור
היית נהדרת.
תודה
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה
דנה21/06/2009הי אתי, תודה רבה, כמו שאומרים "בשביל טנגו צריך שניים"..
נהנתי מאוד. וכיף גדול לשמוע שגם את.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה אחלה שיעור ביום שישי
שרון25/06/2009תודה לך דנה
ניפגש שוב ביום שבת הקרובה ב 17:00
דנה ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מערכי שיעור - יצירת מערך מובנהשרית גרומן18/06/2009
האם תוכלו בבקשה לשרשר כאן מערכי שיעור לדוגמא? אני מתקשה ביצירת מערך מובנה
תודה מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעורים
שרית גרומן18/06/2009היי מירית
מערכי שיעור לומדים במהלך קורס הספינינג. כדי לקבל רעיונות חדשים כדאי ללכת לאימונים של מאמנים טובים שעובדים במערכת ללמוד מהם ולקבל רעיונות יצירתיים. מה שהכי חשוב זה לשמור את המערך פשוט ככל הניתן ולא לנסות להכנע לגיוון יתר... ישנה רשימה של מדריכים שמומלצים ע"י רוני יופה כפרזנטורים של השיטה, ממליצה בחום לנסות. אכן זה אחד הדברים היותר קשים אבל זה גם מה שמבדיל בין מדריך טוב לאחר.
יום טוב
שרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי כאן בפורום מערכי שיעור
שרון18/06/2009הי,
תגלגלי קצת אחורה כאן בפורום, יש מספר מערכי שיעור שפורסמו
בהצלחה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)