מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יותר קלוריות או יותר אחוזי שומן?לירון06/04/2009
שלום
אני מתאמנת בספינינג 2-3 פעמים בשבוע במטרה לעצב את הגוף ולרדת במשקל.
הבנתי שאם אני מתאמנת בדופק גבוה אני שורפת המון קלוריות ואם אני מתאמנת בדופק נמוך יותר אני שורפת פחות קלוריות אך אחוז השומן מתוכם גבוה יותר.
רציתי לדעת האם בשביל להגיע למצב של עיצוב הגוף וירידה במשקל עדיף לשרוף יותר קלוריות פר שיעור ואז להגיע למצב של גרעון אנרגתי או שעדיף דווקא לשרוף פחות קלוריות אבל אחוז שומן גבוה יותר?
תודה על העזרה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר קלוריות!!!
שרון06/04/2009הי לירון,
עובדה נכונה היא שהגוף שורף באופן יחסי יותר שומנים במהלך אימון בעצימות בינונית כמו צעידה או רכיבה על אופניים - ולצורך העניין ככל שהדופק נמוך יותר משתמש הגוף באופן יחסי יותר בשומן כמקור האנרגיה העיקרי שלו.
אבל ברגע שמגבירים את הקצב, בזמן פעילות בעצימות גבוהה יותר כמו ריצה או אירובי אנרגטי, אנחנו שורפות בסך הכל הכללי יותר קלוריות, מה שתורם בשורה התחתונה לשריפה של יותר שומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיזו דנה?
אני06/04/2009לא ברור לי מי זו דנה שנותנת את התשובות. אולי כדאי שתיזדהי כדי שנדע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומי זאת אני???
שרון07/04/2009דנה, זאת דנה!!!
אבל אם כבר שאלת, לכולנו לא ברור מי זו "אני" שנותנת הוראות. אולי כדאי שתיזדהי כדי שנדע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דנה
לירון07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם כל מילה
שרון וילנר09/04/2009תודה לך דנה,
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קונקונישחר01/04/2009
מישהו יכול להסביר בבקשה מהי בדיקה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונקוני...
שרית גרומן01/04/2009היי שחר.
בדיקה זו היא מין בדיקת שדה לסף חומצת חלב. במהלכה יודע המתאמן ב- 95% מהו הסף שבו מתחילה להיווצר חומצה בשריר שמתחילה להפריע לו במהלך האימון. בבדיקה זו מוצא כל מתאמן את טווחי הדופק בהם הוא צריך לעבוד בצורה אישית ולא ע"י נוסחאות לחישוב מאמצים סטטיסטית.
מעולה למתאמנים שרוצים לבנות תוכנית אימונים שמתאימה להם אישית. מומלצת בחום.
בדיקה שמתבצעת על אופני הספינינג במהלך האימון.
יש צורך בהכנה של המתאמנים לקראת מה הם הולכים. והעברת האימון צריכה להעשות ע"י מדריך שמבין בדיוק מה עומד מאחוריה.
פרטים מלאים ומדוייקים יותר אצל המדריך שלך או בקורס מדריכי ספינינג.
יום נהדר
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למכירה חולצה מדהימה ומקוריתXX30/03/2009
חולצת רכיבה(לגברים) מקורית של חברת SPINNING מארה"ב- חדשה לגמרי!!!! החולצה במידה M
לפרטים נוספים 054-8005130
המשך יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט חולצה איכותית
שרון וילנר31/03/2009יש לי אחת כזאת, ממליץ בחום
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שוב אני עוד שאלה..טל30/03/2009
באימון במצבי עומס כואב לי מאוד מרכז כף הרגל, אני משתדלת לשים לב שהתנועה היא מהמרכז ולא מהאצבעות, אבל עדיין כואב לי ואני מפחדת לגרום נזק, האם אופני רכיבה מקצועיות תורמים להפחתת הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעלי רכיבה
שרון30/03/2009הי,
הרבה מתאמנים באים לשיעורי ספינינג בנעליים לא מתאימות (פומה וכאלה - בעלי סוליה גמישה ודקה).
הלחץ על כף הרגל, בסוליה גמישה מתרכז בנקודה אחת, ומשם הכאבים.
שים לב להשקיע יותר במשיכת הפידל - בעיקר ברכיבה בעמידה, ובנוסף, ממליצה לך לקנות נעלי רכיבה (סוליה קשיחה, כך שהלחץ והעומס מתחלקים על כל כף הרגל ולא בנקודה אחת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לדעת כמה קלוריות שורפים בשטל30/03/2009
בשעת אימון ספיניג , בעומס מצב 2 או מצב 3 יש לי rpm בין 70-80 ובספרינט בין 130-140
אני 1.81 ושוקלת 60.5
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי תלוי תלוי תלוי !!!!
שרון30/03/2009בגיל, במשקל, במין, בעצימות השיעור
בחורה במשקל שלך (61 ק"ג) שורפת כ- 400 -550 קלוריות לשעה בשיעור ספינינג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישור בישיבה ועמידהאלעד רענן28/03/2009
האם קיים מושג כזה בעולם הספינינג?ואם אכן מהו קצב סיבובי הרגליים וכאזו רמת עומס עובדים{ביטוי ב% מאמץ מדופק מירבי} תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מושגי יסוד..
שרית גרומן28/03/2009היי לך.
מישור אפשרי בישיבה בלבד. קצב הרגליים נע בין 90-100 פידולים בדקה ואחוזי המאמץ יכולים להשתנות בהתאם לדרישות האימון. מישור יכול להיות גם ב-75% אחוזי מאמץ וגם ב- 80% מאמץ.
אין מישור בעמידה! (וגם לא מצב ידיים 1 בעמידה...)בספינינג אנו עולים למצב עמידה (בדרך כלל..) כאשר כבר קשה מידיי לשבת על העומס ויש צורך להשתמש במישקל הגוף כדי להתמודד עם המאמץ. ישנה עדיפות ברורה לעבודה בישיבה בלבד.
מקוה שעזרתי
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופני כושר לביתדרלין24/03/2009
שלום לכולם, אני עוסקת בספינינג באופן קבוע כבר כמה שנים. לאחרונה החלטתי לקנות אופני ספינינג לבית. כמובן שאני רוצה משהו מקצועי כמו במכון (אני מתאמנת על star trac). חיפשתי קצת באינטרנט אבל לא מצאתי מישהו שמוכר לאנשים פרטיים. השאלות: - איפה קונים? - מה (בגדול) טווח המחירים? - למה צריך לשים לב כשבוחרים אופני כושר? תודה, דרלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למכירה אופני ספינינג
שרון וילנר24/03/2009הי דרלין,
ספין בייק בנס ציונה מוכר אופני ספינינג, המחיר בסביבות 1500 שח (תלוי - עם/בלי SPD).
האופניים במצב מצויין!!!
טלפון - 08-9408636
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופניים
שרית גרומן24/03/2009היי דרלין.
יש הבדל גדול בין אופני כושר לאופני ספינינג.
ישנם סוגים שונים גם מאלה וגם מאלה. באופני כושר אני לא ממש מבינה אבל אופניי ספיניג אפשר להשיג אצל היבואן של star trak בארץ, שמו יניב: 0523357878 ושם גם תקבלי את טווח המחירים. כמו כן לפעמים ישנה מכירה מכל מיני חדרי כושר שמחליפים או סוגרים ואת זה אפשר למצא באתר "יד שתיים" באינטרנט.
הכי חשוב לשים לב שהן תקינות ללא חלודה והרפידות עדיין מתפקדות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדרלין
אייל15/11/2009דרלין שלום
ראיתי את המודעה שלך ורציתי לדעת אם את יכולה לאמר לי מה קנית איזה סוג והאם יש להם אופניים במצב טוב?
תודה אייל
אני גם מחפש לקנות ולא כ"כ יודע מה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעון דופק פולאר F6 מול F7לירון20/03/2009
שלום. שמי לירון ואני מתאמנת כ-3 פעמים בשבוע בשיעורי ספינינג. אני מעוניינת לרכוש שעון דופק והמליצו לי על פולאר F6. כשפניתי לחנות נאמר לי שכבר לא משווקים את F6 ובמקומו יש דגם חדש- פולאר F7 שהוא בדיוק אותו הדבר. האם זה נכון שזה אותו דבר? האם F7 הינו טוב בדיוק כמו F6 וכולל את אותן הפונקציות? תודה על העזרה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר same same
שרון וילנר22/03/2009הי לירון
מברך אותך על ההחלטה החשובה לרכוש שעון דופק.
בהחלט הדגמים זהים, F7 היינו דגם חדש 2009 וזהה לF6
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא נכון מה שאמרו לך
נמרוד התותח02/04/2009השעון F6 קיים וזול יותר מהF7 והפונקציות שלהם תוהמות על תתני להם לרמות אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרון,אורית16/03/2009
היה שיעור מעולה בראשון!!!! כמו תמיד, גרמת לנו להוציא את הכי הרבה מעצמנו..:) תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן, כמו תמיד מסכימה איתך..
אורית16/03/2009שרון, היה שיעור מעולה.. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה איתך, בכל מילה..
נורית שרוני16/03/2009שיעור מעולה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלוליטקרן13/03/2009
היי, אני בת 22 ,1.70 ושוקלת 50 קילו. אני בנאדם רזה אך אינני מעוצבת בכלל.אני מלאה בצלוליט ובסימני מתיחה.העור שלי רפוי לגמרי. אף פעם לא הייתי שמנה, תמיד הייתי בין 48-58 קילו. אני הולכת המון אבל כלום לא עוזר לי .הגוף שלי עדיין רפוי לגמרי והאירוניה שבעניין שאני רזה. אני מלאאאאה ושאני אומרת מלאה בצלוליט,כל הרגלייים שלי מלאות!!מכל הצדדים. אתמול התחלתי פעם ראשונה ספינינג השאלה שלי היא עד כמה זה בעצם יעזור לי. אני נורא מפחדת מרגליים גדולות.השאלה אם זה שורף קלוריות והאם זה באמת יכול לעזור לי לצלוליט.אני מבינה שאין טיפול 100% ואין מה לעשות.אבל זה יתן לי משהו הספינינג? וכמה קלוריות אני בערך שורפת בשעה? תודה על הסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלוליט..
שרית גרומן13/03/2009היי..
.."צלוליט הינו שומן המתרכז בעיקר מתחת לשריר ולכן, חשוב מאד לדעת שלא ניתן להעלים צלוליט או לשרוף אותו - לא באמצעות ספורט וגם לא באמצעות דיאטה. אלא באמצעים מכניים בלבד. "
(ציטוט מפורום רפואת ספורט)
לכן..
קודם אפנה אותך לפורום רפואת ספורט ושם תוכלי לקבל תשובה רפואית לנושא, ושנית..
מה שאוכל להמליץ הוא לנסות ולהתאמן במאמצים נמוכים 70-75% מאמץ לאורך זמן רב יותר מ60 דקות לפחות 2-3 בשבוע. פעילות זו נחשבת לשורפת שומן מה שיכול לעזור, לא להעלים, בנושא זה.
כמו כן אימון כוח בחדר כושר גם יכול לעזור בעיצוב השרירים וב"מילוי" העור הרפויי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירובי או אנאירוביRONIT KAVEH12/03/2009
שלום , התחלתי ספינינג במטרה לרדת במשקל (בשילוב עם דיאטה כמובן) והתאהבתי, ומאז אני מכורה! בחודשים האחרונים נבלמה הירידה במשקל אך עדיין קיים צמצום היקפים (לא רע בכלל..) בשיחה עם מדריכת כושר בחדר הכושר בו אני מתאמנת היא טענה שפעילות השריר בספינינג היא אנאירובית ועם הזמן השריר נכנס לסטיגנציה (?!?).. האם יש הבדל בין פעילות אירובית לבבית לפעילות אנאירובית שרירית, והאם זה יכול להיות סיבה לעצירה בירידה במשקל ? דרך אגב, אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע , מכורה כבר אמרתי?.. תודה מראש, רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימונים..
שרית גרומן13/03/2009רונית שלום.
אכן ספיניג ממכר ומאוד כיף שאת בכוחותיינו. אבל...
כמו כל אימון שחוזרים עליו 5-6 פעמים בשבוע הגוף קודם כל מתעייף, שנית מתרגל ושלישית השריר לא מספיק לבנות את עצמו. לכן..
אכן בהתחלה הרגשת שינויי כי הגוף עסק בפעילות חדשה ושרף מאגרים שחיכו להשרף..ועם הזמן התרגל וגם האפקטיביות ירדה.
יש צורך לגוון את סוג ועצימות האימונים ולחלק אותם על פני אימוני השבוע לדוגמא: 75% מהאימונים אימוני נפח (75-80%). 15 % אימוני כוח ,והשאר אימוני הפוגות או אינטרוולים וגם אותם ממולץ ל"צרוך" פעם בחודש..
ז"א חייבים לעשות אימונים מגווונים ולא כל הזמן קשה עד קשה מאוד..(מידיי..) מה שמאוד קל לעשות באימוני הספיניג הסוחפים.. חשוב מאוד לעבוד עם מד דופק ולנסות לשמור עליו לאורך האימון.
שילוב עם עבודת כוח (שוב, לא קשה מידיי) בחדר כושר יקנה לך ולגופך את השילוב הנכון לשמירה על הקיים ואפילו ירידה (איטית ויציבה) בהמשך.
מקוה שעזרתי.
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
RONIT KAVEH15/03/2009עזרת בהחלט, תודה ! רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק/שריפת קלוריות ואחוזי שומןטלי12/03/2009
שלום. חדשה עם שאלות האם שריפת 500 (פלוס מינוס)קלוריות לאימון בן שעה זה סביר? מהזה אומר שאני שורפת 20אחוז שומן באימון ומה צריך לעשות על מנת לשרוף יותר אחוזי שומן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומן..
שרית גרומן12/03/2009היי טלי.
לא יודעת מה גילך ובכלל פרטים עליך... 500 קלוריות זה נשמע סביר.
כדי להעלות אחוזי שומן את צריכה להוריד את הדופק לאזור 70-75% ולעבוד קצת יותר מ60 דקות.
זה בכללי...
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טלי13/03/2009רק איך מצליחים להעלות פחות דופק בשעור ספיניניג? אני משערת שזה גם תלוי כושר שאני מקווה לשפר עם הזמן.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוסיקה לשיעורי ספינינג! בבקשה..עזרהג'ני07/03/2009
היי כולם! אני רוצה להכין דיסק טוב, מקורי וחדש לשיעורי ספינינג... תוכלו בבקשה לעזור לי עם בחירת השירים?? יש לי דיסק ממש ישן ואני צריכה שירים חדשים וכייפים! אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר!! תודה רבה((:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקסוס שירים לספינינג
אירית01/05/2009היי אשמח אם תיצרי איתי קשר...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת מייל
אירית11/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספיניניג ושרירים ברגלייםשיר01/03/2009
היי אני בת 21 גובה 153 שוקלת 48, אני עושה ספינינג כבר מעל שנה בין 3-5 פעמים בשבוע ואני מפחדת משרירים נפוחים ברגליים, אם אני מורידה את העומס למהירות שבה אני יכולה לפדל 80 בדקה אז אני לא מרגישה עומס בכלל ואם קצת מעבר לזה אני מרגישה שהשרירים עובדים וחזק . מפחיד אותי שיהיו לי שרירים נפוחים, אני גם ככה רוצה לרדת איזה 4-5 קילו וזה ממש לא יתרום למראה מה עושים? ואיך משלבים תזונה עם ספינינג כדי באמת רק לרדת את ה5 קילו האלו שכל כך מציקים לי? יש לציין שאני לא אוכלת ג'אנק פוד כבר שנה וחצי ולא זוכרת אפילו מה הטעם של הדברים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר הערות
שרון וילנר03/03/2009הי אניי
מספר הערות:
1. ספינינג =] פעילות אירובית - אינה גורמת לעלייה במסת השריר - לא מקבלים "שרירי רגליים נפוחים" (גם אחרי 12 שנה, 10 שיעורים בשבוע)
2. דיווש ללא עומס - נזק גדול לברכיים!!! (הישבן קופץ על מושב - רואים ומרגישים את זה)
3. ממליץ לך ללכת שוב לשיעור היכרות על מנת לקבל הסבר נוסף על ספינינג, השלכות, מיתוסים ורכיבה נכונה.
4. שילוב תזונה - ללכת ליעוץ תזונתי.
שיהיה אחלה יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל...
שיר03/03/2009כשהעומס גבוה מרגישים את השרירים עובדים וחזק, זה לא גורם לעלייה במסת שריר????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
שיר05/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיר שלא רוצה לנפח ת'רגלים
f-e08/03/2009אני דואגת יותר מהעובדה שאת שוקלת 48 ק"ג, מעוניינת להוריד 5 ק"ג ומקבלת המלצות מקצועיות להורדת משקל באמצעות פעילות גופנית עצימה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך, ותודה על היחס לשאלתי
מיטל09/03/2009אני לא יודעת אם תוכלי להבין אותי אבל אני לא מרוצה מהגוף שלי ומאיך שהוא נראה יש לי בטן וירכיים עבות וצדדים מעצבנים שמציקים לי מאוד. ואני באמת כבר לא יודעת מה לעשות, זה עניין של הרגשה מבינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לכם על שבת גשומה ונפלאהשרון וילנר28/02/2009
תודה לכם,
קובי, אילנה, רוני ומרגנית - צוות מנצח
על 3 שיעורים נפלאים
על יותר מ 150 רוכבים
על ההשקעה, על האנרגיות ועל המון האהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לכם....
אליה01/03/2009לכל צוות המדריכים... תודה לכם על השעורים הנפלאים. שרון ומרגנית - השעור היה נהדר. תמשיכו כך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)