מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון יתרדליה15/01/2009
שלום ראיתי שהתיחסתם לאימור יתר כמשהו שלמעשה מזיק יותר מאשר מועיל שאלתי מה זה אומר הפוגה האם 6 פעמים בשבוע ספינינג זה נחשב לאימון יתר? מה מומלץ על ידכם לפעילות שלא תזיק לגוף מבחינת חולשה התקררויות ועוד מה ההפוגה שצריכה להיות בין אימון לאימון אודה לכם על התיחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון יתר.
שרית גרומן15/01/2009שלום לך דליה.
אימון יתר זה אימון שגורם לגוף נזק יותר מאשר תועלת.. לכן..
כל פעילות גופנית מתבצעת בעצימות מסויימת, לכן אם את מבצעת פעילות מתונה מאוד 6 פעמים בשבוע ייתכן והגוף אינו זקוק למנוחה מרובה ואת יכולה להמשיך. אבל.. וכאן בא האבל הגדול..
ספינינג אינו פעילות שכזו! בד"כ האימונים נעים בין 75% - 85% מיכולת המתאמן ולכן חייבים לתת לגוף לנוח, וזאת בכדי שאפשר יהיה להפיק מימנו את המיטב והמירב.
אם בכל זאת מתאמנים כל יום יש צורך לחלק את העבודה כך שלא כל יום נעשה אימוני כח לדוגמא אלה נחלק את האימונים ל- מתוך 6 אימונים- 4 סבלת 1 כח ו1 אינטרוולים.
אני אישית ממליצה להחליט על יום אחד בשבוע (וזה לא חייב להיות שבת..) ליום מנוחה מוחלטת ללא פעילות ספורטיבית וזאת כדי לתת לגוף לנוח ולרקמות השריר להתאושש.
כל דבר במידה! גם ובעיקר ספורט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רעות17/01/2009עליתי 5 קילו בחופשה בחול וברצוני להוריד אותם כמה שיותר מהר... אורך החיים שלי משלב 4 פעמים בשבוע ספיננג ועל מנת להוריד את הקילוגרמים המיותרים אני מתכוונת לעשות שעתיים אירובי בכל יום. שעה ספיננג ולאחר להמשיך ריצה. האם זה נחשב לאימון יתר?? אני מדגישה שבכוונתי להתאמן כך רק עד שאוריד את הקילוגרמים המיותרים שעלי... אשמח מאוד לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחופש...
שרית גרומן18/01/2009שלום רעות.
קודם כל מקוה שנהנת מאוד בחופשה שלך...
לא ברור לי בכמה זמן העלת את המשקל הזה ולכן אני מאוד ממליצה קודם כל להתייעץ עם תזונאית כדי לברר על תפריט שיעזור לך להתמודד עם המטרה שהצבת לפניך. לדעתי רק אימונים כפולים לא בטוח יעשו את העבודה ואולי אפילו ההיפך...
אז אני לא תזונאית לכן ממליצה בחום קודם לבדוק שם ולא לעשות שום דבר דרסטי שתשלמי עליו ביוקר בהמשך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחלי13/01/2009
האם ספינינג מתאים גם לילדים? מאיזה גיל הכי מוקדם ניתן להתחיל לעשות אימוני ספינינג? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג לילדים
שרית גרומן13/01/2009חלי שלום.
אישית אני חושבת שכל עוד ילד הוא ילד ויכול ללא שום מגבלה פיזית לרכב בחוץ.. אז זה המקום עבורו.
אבל. אם לא ,אז..
המגבלה הראשונית היא גובה אופניי הספינינג ולדעתי המינימום גובה הוא כ-155 ס"מ. לכן.. כל ילד שהוא מעל גובה זה ,בעקרון יכולים להתאמן ,אבל ,כמובן, בהשגחה של מדריך עם הסבר מפורט, אישור רופא ואישור חדר הכושר לכניסה.
בכלל ,הדעות דיי חלוקות בעניין הגיל ההתחלתי לפעילות מסודרת בחדר כושר בפרט ובספינינג בכלל. אני חושבת שגיל המינימום הוא 16. (לא בדוק בחוקים, מבטיחה בדיקה מדוייקת בהקדם.)
לכן המלצתי שוב, היא לתת להם להיות ילדים ככל הניתן , ופעילות בחוץ היא הטובה ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגבלות גובה
שרון וילנר13/01/2009מינימום - 150 ס"מ
מקסימום - 196 ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספינינג
מאיה05/02/2016אני בת 30
הגובה שלי הוא 1.35
האם אני יכולה להיות בשיעור ספיניג?
האם יש גובה מינימלי של אופני הספיניג שמתחת לזה אי אפשר להיות בספיניג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשרון ושרית
ר15/01/2009מה???? אני לא ילדה אך גובהי הוא 145. האם לא מומלץ לי לבצע ספיננג בשל כך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגובה.
שרית גרומן15/01/2009זה לא שלא מומלץ.. פשוט טכנית קצת יותר קשה. כאשר אנו מכוונים את האופניים יש להשגיח שהברך לא ננעלת וייתכן שאם גובהך אינו מספיק אז תיווצר מתיחה מיותרת בבירכיים.
לכן כל דבר לגופו. וכמו שכבר הסברתי קודם ישנם גם ילדים בני 14 שגובהם 170 אז...
הכל לגופו..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגנית...אורית10/01/2009
רק להגיד, שהשיעור ביום שישי היה פשוט מעולה!! כל שיעור שלך טוב מקודומו. מדהימה, תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון היא אלופה!
ספינרית12/01/2009עשית זאת שוב, מלאה אנרגיות, מדהימה, שוב מפתיעה בשעור מגוון מוסיקה. בקיצור 10. היה שעור מאלף היום בבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג למתחיליםשרית08/01/2009
התחלתי השבוע ספינינג פעם ראשונה. אני רוצה להבין מהי דרגת העומס המומלצת בהתחלה (להבנתי שקול לרכיבה במישור)? איך קובעים אותה (כמובן ע"י ווסת)? או איך יודעים שזו הדרגה הנכונה? שאלה נוספת: כשאומרים להגביר עומס, כמה מוסיפים? כפול? איך קובעים? ועוד שאלה: כשמדוושים במהירות כמה מהר? איך קובעים? ואל תשלחו אותי בבקשה למדריך כי הרי הוא לא יכול לחוש את דרגת העומס שקבעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל התשובות בשיעור מתחילים
שרון וילנר08/01/2009הי שרית,
למרות שאת לא רוצה, אין ברירה ואין קיצורי דרך, אשלח אותך למדריך ולשיעור היכרות/מתחילים.
בשיעור מתחילים תוכלי לקבל את כל התשובות לשאלות שלך!
אני ממש לא מאמין ולא ממליץ להתחיל להתאמן בספינינג בלי שיעור היכרות/מתחילים.
אם עדיין אחרי השיעור יהיו לך שאלות, אשמח לענות.
יום נפלא, ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה07/01/2009
שלום רב, האם ספינינג מזיק לברכיים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירכיים וספיניג.
שרית גרומן07/01/2009אנחנו שוב חוזרים למיתוס הרגיל של ספינינג ובירכיים..
מאיה יקרה
אופני הספינינג בנויים על גלגל תנופה ששוקל בין 16 ל-18 קילו (תלוי בסוג האופניים) וישנו את ברז העומסים (זה שמפעיל לחץ על הגלגל). כאשר אין בכלל לחץ על גלגל התנופה כל המומנט שנוצר ע"י סיבוב הגלגל ,"נכנס", נבלםע"י הברכיים- כי אין מה שיבלום אותו (משהו כמו עומס על הגלגל) אז ורק אז אפשר לפגוע בבירכיים "בגלל ספינינג".
אי לכך אני מאמינה שאת עובדת נכון ,עם עומס נכון על גלגל התנופה ולכן אין לך מה לדאוג בעניין הבירכיים ! פשוט להנות מהשיעורים המצויינים שאני מצליחה להבין פה בין ההודעות שמעבירים לכם .
תמשיכי להנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוני04/01/2009
הי. אולי תדעו לענות לי, התחלתי בשבוע האחרון לקפוץ בחבל ואני די טוב בזה אפילו שזה מאוד קשה. רציתי לשאול האם קפיצה בחבל משפרת משמעותית את שרירי הרגליים? דבר שני, האם שרירי רגליים חזקים לוקחים גם חלק חשוב בריצות ארוכות או שריצות ארוכות עובדות בעיקר על סיבולת? ודבר אחרון, האם חבל קפיצה משפרת גם סיבולת לב ריאה? תודה מראש. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג..
שרית גרומן04/01/2009היי יוני.
שמחה שאתה עוסק בספורט מעניין ושונה ממה שאני מכירה.
לכן אין אני יכולה כלכך לעזור לך בנושא זה.
כדאי לך להפנות שאלה זו לפורום כושר גופני או חדרי כושר ושם אני מאמינה יתנו לך תשובה אמיתית מדוייקת ונכונה יותר מזו שאני יכולה לתת.
שיהיה לנו שקט ורגוע
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילנה את ענקית!!מיטל01/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לגמרי !!!
שנשונה02/01/2009אילנה מדהימה !!! השיעור של אתמול בשבע היה מעלףףףףף !!! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה את מלאת אנרגיות
אוליאל אתי02/01/2009אילנה כל שיעור איתך זה חוויה מלא אנרגיות, מוזיקה טובה וכייף תודה לך על הכל ותמשיכי כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוית31/12/2008
שלום רב, כשאני עושה ספינינג יש לי כאבים בישבן מהישיבה. אפשר לקבל עצות מה לעשות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ישבן..
שרית גרומן31/12/2008היי רוית.
הישיבה על כיסא האופניים היא בהחלט לא אידאלית אבל..
יש לבדוק שגובה הכיסא נכון לך, שהישיבה שלך היא אופטימלית על המושב.
אני לא יודעת כמה זמן את עוסקת בספורט הזה אבל מנסיון שלי תופעה זו נעלמת עם הזמן עד שהמקום "מתרגל"...לא ממליצה להשתמש במגבת או במושב סיליקון מיכוון שהם מעוותים את צורת הישיבה ומרחיבים את המרווח בין הרגליים.
סבלנות ונסיון להתעלם כי זה עובר.. הן ההמלצות הכי טובות ..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת למושב-מסיליקון
ספינרית07/01/2009אפשר בבקשה להביא הוכחה לגבי עניין הרחבת המרווח בין הרגליים בגלל תוספת מושב מסיליקון. אני משתמשת בזה ומאוד נח. לא כואב הישבן בסוף השיעור. נשברתי אחרי חודש של כאבים ומאז שאני שמה תוספת זו אין לי כאבים בישבן. סבבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדריכי חדר כושרניצה28/12/2008
תנסו לעזור לי לבחור קורס מדריכי חדר כושר הדילמה בין קמפוס שיאים אוניברסיטת ת"א לבין בית ספר למקצועות הספורט אותם שעות לימוד אותה תעודה של מנהל הספורט והחינוך וכמעט אותו המחיר מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירה קשה
שרית גרומן29/12/2008ניצה.
אם בדקת את כל הפרמטרים המיקצועיים כולל תעודת גמר וכאלה, מה שנשאר זה , לדעתי, נוחות ההגעה למקום הלימודים היום והשעה וגם ,אול, האנשים שמגיעים לשם..
אם יש לך אופציה להתפנק.. אז קדימה!
בהצלחה בקורס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגנית את מדהימה!!!נורית28/12/2008
היום הייתי בהופעה של פסטיגל. אני יודעת שזה לא המקום, אך חייבת לפרגן כי מרגנית המדריכה המדהימה הופיעה שם בתור לולינית. אני פשוט הוקסמתי ממנה והתרגשתי והיא נתנה הופעה שהייתי חייבת להגיב. בהפסקה היא הגיעה וישבה עם הבנות שלי וריגשה אותן שאין לי מילים להודות לה על כך ולבסוף גם הכניסה אותן מאחורי הקלעים. כאן המקום להוסיף. חבר'ה, יש לנו מדריכים מעולים, מדהימים, מקסימים וכל המילים שאין לי איך לתאר אותם. הם עושים בשבילנו המתעמלים מעל ומעבר. ותאמינו לי, הייתי בכמה ובכמה מועדונים כדי להעריך את הבית האמיתי. ואין כמו הבית האמיתי!!! כל שיש לי לומר, זה תפסיקו להתעסק בתפל ותתחילו להתעסק בעיקר. תודה לכל צוות מדריכי הספינינג ולמנהל היקרים שעושים עבורנו את הדבש!!! מרגנית, את נשמה אמיתית!!! אוהבת, מפרגנת ותמשיכי כך הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם מדריכה גם לוליינית וגם רקדנית
יואב30/12/2008אני הייתי עם נורית בהופעה (אומנם) ממול והרבה יותר גבוהה... אבל ההופעה של מרגניתצ הייתה מרשימה גם משם, לא הספקתי לומר למרגנית שבנאמבר האחרון היא רקדה מדהים, זה נאמבר שכל המששתפים רוקדים, נאמבר הסיום, היה מדהים, היא כל כך מרשימה!!! (מה זאת כמות ההחלפות המטורפת הזאת שיש לך בהופעה, אי אפשר להספיק לנשום..) אוהבים אותך - שימחת מאוחד את האחיין שלנו, הוא סיפר לכל הילדים בביה"ס שהוא פגש אמנית מהמופע!!! המון תודה על הכל!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הישיבה הנכונה על אופני הספינינג ?משה סרי26/12/2008
מהי הישיבה הנכונה על אופני הספינינג ? בתודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיוון אופני הספינינג
שרון וילנר26/12/2008הי משה,
את אופני הספינינג יש לכוון ולהתאים לכל רוכב, כיוון טוב של האופניים חיוני לכל מתאמן בכדי להבטיח בטיחות ונוחות ברכיבה.
1. גובה הכיסא: יש לכוון את גובה הכיסא כך שבמצב דינאמי, ( קל יותר לראות כאשר התנועה היא איטית ), כאשר כף הרגל נמצאת במקום הנמוך ביותר כשהיא מקבילה לקרקע הזווית בברך צריכה להיות 50 ( כאשר מסתכלים מאחור 1750 ), כלומר ישנה כפיפה קלה מאוד בברך, אין להגיע למצב בו הברך בפשיטה מלאה, כלומר ישרה עד הסוף, שם יש עומסים גבוהים על הרצועות הצולבות ועל המיניסקוסים במפרק הברך.
2. מרחק הכיסא: יש לכוון את מרחק הכיסא כך שבמצב בו הרגליים באותו הגובה, ( רגל אחת קדימה ורגל אחת אחורה ), כאשר כף הרגל מקבילה לקרקע הברך נמצאת מעל כריות כף הרגל, כלומר אם מורידים אנך מהברך לכיוון הרצפה אנך זה יעבור דרך כריות כף הרגל, ולא יעבור את קו האצבעות או את קו הקרסול, כיוון נכון של מרחק הכיסא יגן על הברך ויצור יעילות מכאנית בפעולת הפידול.
3. מגובה ומרחק הכידון: יש לכוון את הכידון כך שתהייה כפיפה קלה במרפקים, גובה הכידון תלוי בנוחות התאמן, ניתן לכוון את הכידון מעל גובה הכיסא כדי ליצור נוחות אצל מתאמנים מתחילים שאינם רגילים, או למתאמנים בעלי גמישות מוגבלת באזור הגב, או למתאמנים עם כאבי גב, ניתן לכוון את הכידון בגובה הכיסא או מתחתיו לפי נוחות והרגל, כיוון הכידון תלוי בנוחות התאמן וימנע לחצים באזור הגב ונוחות בחגורת הכתפיים, בספינינג שלא כמו ברכיבה בחוץ אין התנגדות של הרוח ולכן אין צורך במיקום הכידון מתחת לגובה הכיסא, אלא אם מצב זה נוח ומוכר למתאמן.
אימון נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2008ספינרית24/12/2008
הי שרון האם השעור של יום ג' סגירת 2008 יהיה ברישום? עדיף.. .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 30/12/2008
שרון וילנר24/12/2008הי ספינרית
ההרשמה לשיעורים תחל 12 שעות לפני תחילת השיעורים עד שעתיים לפני.
19:00 - הרשמה 07:00 - 17:00
20:30 - הרשמה 08:30 - 18:30
ההרשמה דרך אתר המועדון.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרתוןא17/12/2008
הי שרון. מצ"ב שיר שהשמעת לא מעט פעמים בשעורים שלך.תמיד עובד נפלא הרוב אוהבים. Flat Pack - Sweet Child of Mine (Minimal Chic Sshining mix) אשמח לשמוע אותו בשבוע הבא. להמשך שבוע נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחד הטובים - אין ספק
שרון וילנר19/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה קלוריות ?!?שנשונה17/12/2008
היי שרון! אני אוהבת את השיעורים שלך. בהחלט כייף אמיתי. רציתי לברר כמה קלוריות שורפים בשיעור ספינינג שעושים אותו כראוי ולפי ההוראות של המדריך למהירות/ עומס ... אני רוצה לציין שאני לא מחזיקה שעון דופק ( סטודנטית, אתה יודע .. כל האיבזור הזה מסביב הוא משכנתא). תודה :) ותמשיך עם העבודה היפה והטובה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחייכי-שורף קלוריה אחת נוספת לפחות
שרון וילנר19/12/2008הי,
ספינינג גורם לשרפת קלוריות מוגברת ולירידה באחוזי השומן.
אחד מהמיתוסים הגדולים בספינינג הנו ששורפים למעלה מ- 1000 קלוריות באימון בודד אחד.
מחקרים מצאו כי השריפה הממוצעת של קלוריות בשיעור הספינינג (שמשכו שעה) מגיעה לערכים של 450 קלוריות לנשים ו- 600 לגברים.
כמות הקלוריות הנשרפת במהלך שיעור ספינינג תלויה במספר מדדים כגון: גיל, מין, משקל, סוג האימון, עצימותו ואורכו.
חשוב לציין כי גם לאחר סיום הפעילות האירובית קצב חילוף החומרים בגוף מואץ, דבר הגורם לעלייה בשריפה של קלוריות.
שעון הדופק באימון – מומלץ מאוד!!! אבל, לא כל המתאמנים חייבים לענוד שעון דופק באימון. מטרת השעון לבקר את עוצמת המאמץ במהלך האימון האירובי.
תודה על הפירגון, שיהיה לך אחלה סוף שבוע, ובהצלחה בתקופת המבחנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זולוקו ? אין דבר כזהאת כבר תדעי15/12/2008
את חייבת לברר את השם המדוייק של זה אני משתגע .ניסיתי כבר הכל, zulookoo' zulooki ואין חיה כזו. בנוסף, אני ממליץ לשלב בשיעור הבא את השיר המצוין שלי קיילי מינו in my arms בנוסף, כדאי להוריד את Hercules And Love Affair - קטע מעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דבר כזה שאין דבר כזה...
שרית גרומן16/12/2008איש יקר.. כן אני יודעת מי..
מבטיחה ל"צ'פר"אותך בהמשך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבא לי גם...
שרון16/12/2008אפשר פרטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)