מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספיניג בעמידה - טוב לגב או לא?יעל16/06/2009
בשיעורי ספינינג יש סיצואציות בהן יושבים על הכיסא וכאלו ש"עומדים" על הפדאל. לא מעט בנות איתי בשיעור מנסות לעבור שיעור שלם בלי לשבת על הכיסא, ורציתי לדעת האם זה בריא? האם זה יותר טוב מאשר ישיבה והאפ זה לא פוגע בגב (חלקן עושות זאת עם גב ממש כפוף)?
תודה על התשובה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקצרה - נורא ואיום!!!
שרון וילנר16/06/2009הי יעל,
רכיבה בעמידה היא צורת הרכיבה המסוכנת ביותר לגב, במיוחד אם שרירי הרגליים, הישבן, הגב והבטן לא מספיק חזקים.
כאשר אחד השרירים האלה חלש, הגוף שלנו מעביר את המשקל ואת העומס למפרקים – בגב ובברכיים.
לכן לא מומלץ:
- רכיבה בעמידה של יותר מ 50 אחוז מהשיעור (מתוך 45 דקות נטו, המקסימום עמידה 23 דקות).
- רכיבה של יותר מארבע דקות רצוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא טבעי...
שרית גרומן16/06/2009היי יעל.
לא. לא טוב ולא בריא לעמוד כל האימון. נסי לדמיין רכיבה עם אופניים רגילים.. כמה עומדים?
כנ"ל באופני ספינינג. אנו מנסים להיות הכי טיבעיים ולא "להמציא" את הגלגל שוב.
העבודה הטובה והבריאה ביותר היא עבודת שריר בישיבה ,עם משיכה חזקה של הפדל כלפי מעלה.
העמידה היא קצרה ובד"כ בעומסים גדולים כשיש צורך להשתמש בכל מנוף הגוף וגם זה לפרק זמן קצר (עד 3 דקות מקסימום ברצף...) כמו כן עמידה ממושכת יוצרת לחץ גדול יותר על המיפרקים ויכולה לגרום לנזק וכאבים.
המלצתי החמה: הרבה ישיבה, עבודה נכונה עם עומסים וקצב מתאימים ועם הרבה אהבה.
שרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס מדריכי ספינינגamir06/06/2009
מעוניין לדעת היכן ומתי נפתח קורס ספינינג באיזור השרון
עלות, וכל פרט
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס ספינינג
שרית גרומן06/06/2009שלום אמיר.
קורס ספינינג הקרוב יפתח ב-15 ליוני בהולמס פלייס רעננה.
צור קשר עם רוני יפה ב- [email protected] לקבלת פרטים נוספים.
בהצלחה.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדריכי ספינינג
amir06/06/2009תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרופון אלחוטי - מדונה , למכירהרועי24/05/2009
למכירה מקרפון מדונה אלחוטי דגם PRO
מפרט: טווח קליטה 50 מטר
מדונה לראש / מיק' דש , משדר גוף , משדר נייח , ספק כח ,
מתאים לספינינג , אומניות לחימה , מדריכי כושר , הרצאות , וכו'
לפרטים : רועי 09-7496944
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכשיר מדהים
שרון25/05/2009אחלה של מכשיר, קל לשימוש ומתפקד נהדר - עושה חיים קלים.
ממליצה בחום!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה עלה לך?
נופר26/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניתי ב- 380 ש"ח
נופר26/05/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרווחים בין אימונים.לימור19/05/2009
שלום.
התחלתי שיעורי ספינינג לפני 3 שבועות בשילוב עם שומרי משקל.
אחרי ירידה של 11 קילו המשקל די מדשדש והחלטתי להוסיף פעילות גופנית.
יש לי לרדת עוד 17 קילו....
אני מקווה שהספינינג יעזור לי לעשות את העבודה.
ואני מאוד נהנית מהשיעורים.
אבל אני מאוד עמוסה...עם שני תינוקות (בהפרש של 11 חודש...) קשה לי להגיע לשיעורים כל השבוע.
אני עושה ימים א-ג רצוף ושאר השבוע כלום.
שאלתי היא:
האם זה בסדר לגוף? או ש"האפקט" נהרס עם הפסקה ארוכה כזאת?
האם ההפסקה לא ארוכה מידי מיום ג' עד יום א' ?
איך כדאי לי לחלק את השיעורים במשך השבוע?
איך יהיה הכי אפקטיבי לרדת את ה-17 ק"ג הנותרים? (להוסיף שיעורים?)
תודה רבה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השילוב המנצח
שרון וילנר20/05/2009הי לימור,
מברך אותך על 11 הקילוגרמים - עבודה מצויינת!
עדיף לחלק ולאזן את הפעילות באופן אחיד(שווה) במהלך השבוע, (למשל ימים א' ג' ה').
אם הדבר לא ניתן, אז ממליץ לך להחליף את שיעור הספינינג ביום ב' לפעילות אנאירובית - משקולות.
הכי אפקטיבי לשלב פעילות ספורט אירובית ואנאירובית (משקולות) עם תזונה נכונה.
ומצויין שאת משלבת שומרי משקל.
מילת המפתח, סבלנות, עד לאולימפיאדת לונדון יש עוד 3 שנים...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה:-) אני עוד יגיע לאולימפידה!!חח
לימור20/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 19.5.09א13/05/2009
שלום. האם אפשרי לארגן רישום לתאריך 19/5/09 לשעור של מרגנית?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל אפשרי
שרון וילנר15/05/2009אבל... מרגנית ואני, חושבים שאין צורך בהרשמה מוקדמת.
סוף שבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה על הברכייפ במהלך אימוןחגית11/05/2009
שלום,
אני מתאמנת פעמיים בשבוע בהולמס פלייס ראשל"צ, מהם טיפים לשמירה על הברכיים? (בזמן האחרון אני חשה כאיבם בברך ימין) תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בירכיים
שרית גרומן11/05/2009היי חגית.
הכללים למניעת כאבי הבירכיים הם פשוטים.
קודם כל כיוון נכון של גובה ומרחק הכיסא, בקשי הדרכה מהמדריך שלך וגם שיגיע במהלך האימון לראות אם את יושבת כמו שצריך.
הכלל השני הוא ,אף פעם לא לעבוד ללא עומס על גלגל התנופה. גלגל זה שוקל בין 16-18 ק"ג וכאשר עובדים ללא התנגדות המומנט שנוצר נבלם בבירכיים ולכן יש כאבים. כאשר עובדים עם התנגדות מתאימה יש פעולת שרירים למניעה של לחץ על הברך.
כמו כן לא לעבוד עם הרבה מידיי עומס, וזה כבר משהו שצריך ללמוד עם הזמן.
בכל מקרה בקשי מהמדריך הסבר קצר על האופניים וכיוונם, עיבדי בהדרגה עם העומסים ובעיקר...
תהני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שיעור מתחילים
אני12/05/2009אין אצלנו במועדון שיעור מתחילים, חבל :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למכירה אופני ספינינגעדי09/05/2009
למכירה 11 אופני ספינינג
חדשות, עדיין באריזה המקורית, לא נפתחו כלל.
(ניתן לרכוש גם כבודדים)
מצורפת תמונה להמחשה
לפרטים נוספים: עדי 0523518272* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והתמונה..
עדי12/05/2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מערך אימון ומוסיקה-למדריכים בלבדאליעד05/05/2009
הי כמדריך ספינינג מתחיל( בעסק כחודשים) יש לי שאלה לגבי מוסיקה והתאמתה למערך השיעור:,
עד היום בניתי את מערכי השיעור על סמך המוסיקה- אין ספק שהעבודת הכנה קשה ומתישה.
יצא לי לראות ולשמוע פה ובאתרים אחרים שרבים מהמדריכים עובדים על פי זמנים ולא על פי מוסיקה ( למשל 4 דקות טיפוס - 4 דקות רכיבת מישור- 4 דקות מהירות רגליים).
שאלתי האם בניית מערך שיעור על סמך זמניים ולא על סמך שירים היא עדיפה? האם לא קורה מצב שיש חוסר קשר בין השיר למצב שבו הכיתה נמצאת? האם לא קורה מצב שבו נסיים קטע מסוים למשל של מהירות רגליים וזה יהיה באמצע השיר?
אנ י מאוד רוצה לשקול מעבר לשיטת הזמניים ולא להשאר בשיטה שמקבעת דיסק מסוים לאימון מסויים דבר שיאפשר הכנה יותר קלה של האימון ומצד שני מקצועית יותר( כי אפשר לקבוע מטרת אימון כגון אינטרוולים- סיבוולת- או עבודה בטווח אנאירובי). למרות זאת אני חושש ואני רוצה לשמוע את דעת המומחים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערך שיעור תחילה!!!
שרון וילנר06/05/2009הי אליעד,
ברוך הבא לפורום.
בניית שיעור על סמך המוסיקה - עבודת ההכנה הכי קלה!!!
על מנת להכין שיעור מקצועי, יש צורך לבנות שיעור על פי מערך השיעור ולהתאים לו מוסיקה.
וכאן מתחילה העבודה הקשה - לוקח פי 8-10 זמן.
אבל מרגישים את השינוי!
לדוגמא:
- לחשוב על מערך שיעור מעניין ויצירתי עם מטרות פיזיולוגיות ומטרות אימון.
- יש צורך למצוא טרק, נניח באורך 4 דקות שמתאים לטיפוס
- לקצר אותו אם נדרש (להתאים אותו לזמן הנדרש)
- לשנות קצבים
- להוסיף ביטים
- להתאים עוצמות
- למקסס טרקים
אין מצב שקטע מסתיים באמצע שיר! אין!!!
ממליץ לך להתאמן בשיעורים של מדריכים שעובדים בשיטה הנכונה להכנת שיעור.
שים לב לעוד יתרון - מערך שיעור נשאר לתמיד ותמיד ניתן לעדכן ולהחליף חלק מהמוסיקה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טווחי דופקשי27/04/2009
1. איך אני יודע מהו הטווח דופק האופטימלי בשבילי?
2. מהי בדיקת "סף חומצת חלב"., והיכן מבצעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טווחי דופק.
שרית גרומן28/04/2009היי שי.
טווח דופק לאיזו מטרה??
טווחי דופק ניקבעים ע"י הגדרת מטרת האימון..
כגון: בנית סבלת לב ריאה, שריפת שומנים, כוח מתפרץ, אימון לתחרות וכוי
בנוגע לבדיקת סף חומצת החלב...
בבדיקה זו תדע באיזה מאמץ הגוף שלך מייצר חומצה אשר מתחילה להאט את קצב התכווצות השריר, דבר המפריע לגוף להתמודד עם מאמץ ארוך.
הבדיקה נערכת בוינגייט ע"י מומחים ושם יתנו לך פרמטרים בדוייקים לגבי היכולות שלך.
ישנה "בדיקת שדה" נוספת שאנו יכולים לבצע באימון ספינינג הניקראת "בדיקת קונקוני"
גש למדריך שלך, ובקש ממנו להעביר לקבוצה מבחן כזה. פרוט על הבדיקה הזו כבר כתבתי באחת הדגובות בעבר. דפדף קצת.. בטח תמצא.
עצמאות שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק מטרה, סף חומצת חלב ועוד
LifeLike13/05/2009דופק מטרה לאימון
דופק מטרה לאימון הינו מדד לפעילות גופנית אותה נבצע, והוא תלוי בגיל, בסוג האימון, ובדופק במנוחה.
דופק המטרה הוא אלמנט חשוב מאוד באימון, שלפיו נדע את דרגת השיפור שלנו.
אצל גברים הנוסחה לחישוב דופק המטרה היא: 220 מינוס גיל הגבר, ואצל נשים: 226 מינוס גיל האשה.
רזרבת פעימות הלב היא ההפרש שאותו נצטרך על מנת לחשב את דופק המטרה באימון. רזרבת פעימות הלב היא קצב לב מקסימלי מינוס קצב הלב במנוחה.
רמת האינטנסיביות תחולק ל-4 דרגות מאמץ
> 0.5-0.6 – רמת אימון נמוכה
> 0.6-0.7 – רמת אימון ממוצעת
> 0.7-0.8 – רמת אימון גבוהה
> 0.8-0.92 – רמת אימון מקסימלית
> קצב הלב במנוחה + (רזרבת פעימות הלב x רמת האינטנסיביות באימון) = דופק המטרה באימון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזריאלי על הגג...טל24/04/2009
האם מתקיים השנה ומתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזריאלי..
שרית גרומן28/04/2009האירוע יתקיים השנה כנראה בסוף הקיץ.
כרגע אין תאריך סגור. ברגע שיהיה אתר זה יהיה בין הראשונים לדעת..
עצמאות שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורס בשוונג אבל...
YOAV02615/05/2009יוצא שיש שבת - זה לא מוזר?
שלום שרית
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעון דופקאני23/04/2009
אני רוצה לקנות שעון דופק טוב לספינינג, אפשר לקבל המלצה לשעון טוב שהוא לא ממש יקר ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קידוד ותאורה
שרון וילנר25/04/2009בספינינג - הפונקציות החשובות ביותר בשעון דופק, הן: קידוד ותאורה.
קידוד - כדי שלא יקרא את דופק המתאמנים האחרים.
תאורה - כדי שנוכל לראות באולם המוחשך את הנתונים המשודרים.
יש הרבה חברות טובות, אמינות וזולות (Sigma,Nike) בנוסף ל Polar, וניתן לבחור בהתאם לסכום שרוצים להשקיע ואלו נתונים ברצוננו להפיק מהשעון (תכניות אימון/ שריפת קלוריות ושמקורן בשומן/ גרפים ועוד...).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לנעליי ספינינינגיוסי19/04/2009
הי, אני חדש בספינינג והתעניינתי בנעליים.
המליצו לי על דגם TAHO של ספיישלייזד שמתאים לרכיבת שטח, אציתי לדעת אם הוא מתאים גם לספינינג כפי שנאמר לי בחנות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעליים לספינינג
שרון וילנר25/04/2009הי יוסי,
נעלי ספיישלייזד, הם נעליים טובות ומומלצות מאוד לספינינג
לא ממליץ לך לקנות נעליים המיוצרות בחברה, שלא מתמחה באופניים (כגון DIADORA)
מקווה שעזרתי לך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעלי ספינינג....
חן30/04/2009גש לבנצי, עובד במצמן (בבילו סנטר)
תגיד שחן מ-TEAM MATZMAN שלחה אותך.....
יעזור גם במוצר מעולה וגם בהנחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפעול שעון דופק...גיל17/04/2009
שלום,
קניתי שעון פולאר F7
רציתי לדעת אם מישהו יודע איך להפעיל בו מצב סטופר(לא טיימר את זה הצלחתי..)?
ואיך מעבירים נתונים למחשב, אפשר רק ע"י הרמקול או שיש עוד שיטה?
והאם יש למישהו קיצור לאתר עם הוראות הפעלה מפורטות?
כי יש מלא פונקציות ובמדריך למשתמש כמעט ואין הסבר עליהן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיפעולי שעון פולאר.
שרית גרומן19/04/2009שלום לכל השואלים.
כדי להיות הכי בטוחים והכי נכונים כדי ורצוי להתקשר לאנשים שמבינים הכי טוב! והם..
האנשים בחברת "אגנטק" 03-6493111 ולהגיע למעבדה, החבר'ה של נחום יכולים להדריך אתכם בצורה הפשוטה והנכונה ביותר בתיפעול המכשירים השונים שבידכם.
בהצלחה
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מד דופק F7 איך מעבירים נתונים למחשבנווית11/04/2009
שלום לכולם
צריכה עזרה בהעברת נתונים מהשעון למחשב
יש לי מחשב עם XP הורדתי את התוכנה והוא לא מצליח לשדר מהשעון למחשב
מה עושים?
יש לי כרטיס קול וגם מיקרופון ומצמידה את השעון למיקרופון והווליום של שניהם גבוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלחתי , תודה לכולם
נווית11/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמחאליה08/04/2009
לכל המדריכים / ות ולכל הספינרים.
חג שמח,חג של אביב והמון חיוכים....
שרון היקר, כרגיל השעור היום היה נהדר. כייף להתחיל ככה את היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיהיה לכולכם חג פסח שמח.
שרון וילנר09/04/2009אור, אביב, שמחה, אהבה, חירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)