מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע התאריך בשינויים בספיננגאריאל - גן עד15/12/2008
מדוע צבע הרקע של תאריכי השינויים הוא כהה קיים קושי לקרוא את תאריך השינוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על הערה
שרון וילנר15/12/2008שלום לך אריאל שוורץ
במקור הצבע הכהה נקבע רק מתאמי עיצוב.
תיקנתי את האתר
תודה, ושיהיה גן עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנה המדהימה!ספינרית14/12/2008
אילנה, את היית נהדרת מלאת מרץ כרגיל.
תודה על השיעור - היה מעולה.
מוסיקה טובה ואנרגיות מדהימות.
תמשיכי כך.
אין כמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה שטייר
שרון וילנר15/12/2008ביום שבת ה – 15 לנובמבר חגגנו יומולדת 30 לאילנה בשיעור אנרגטי במיוחד.
אילנה אירחה בשיעור את המדריכה מרגנית וביחד הן יצרו אווירה מדהימה שהקפיצו את כל הרוכבים בשיעור. אפשר היה להתרשם בשיעור מכישורי הריקוד של שתי המדריכות. למי שזוכר, אילנה השתתפה בעונה שעברה של התוכנית "נולד לרקוד" בערוץ 2.
אילנה הגיעה להולמס פלייס רחובות היישר מרשת מועדוני הכושר של ניו –יורק NYSC והטביעה את חותמה במועדון באופן מידי. השיעור של יום שבת ב – 17:00 התמלא במהרה ב – 50 רוכבים מאושרים שמקפידים לא להחמיץ אף שיעור.
ביננו, אין דברים כאלה בארץ! לנו רק נותר להצטער שאילנה כ"כ עסוקה ולא יכולה לתת שיעורים נוספים באמצע השבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספיניגתמי13/12/2008
למה לא עונים כאן לשאלות? זה פורום פרטי של מכון כושר ספציפי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפורום של כולם
שרון וילנר13/12/2008עונים על שאלות בכייף רק כנראה שלא בקצב שאת מעוניינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- hard rock-Please-sharonספינרית13/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבטיח שבקרוב
שרון וילנר13/12/2008צריך לעבוד על השיעור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עומסים:-)12/12/2008
בוקר טוב, רצועות שעון הדופק שלי כנראה יצאה לפנסיה, ועד שאקנה רצועה חדשה האם יש אפשרות לדעת על כמה אחוזי עומס אני עובדת? תודה , ושיהיה סופ"ש מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי מאמץ..
שרית גרומן13/12/2008ערב טוב.
בספיניג אנו משתמשים במד הדופק כדי לדעת באיזה אחוזי מאמץ הלב עובד.
ללא השעון קצת קשה לדעת בדיוק אבל..
מאמץ שאפשר להחזיק לאורך כ-45-50 דקות באופן קבוע מוגדר כ בערך 75%
מאמץ גדול יותר שההחזקה שלו קשה יותר ואפשרית לפרק זמן קצר יותר כבר עולה לכ-80%
מאמץשל 85% אפשר להחזיק לפרק זמן של כ-4-5 דקות ואז חייבים לנוח. כל זה ממש בערך...
ישנה גם טבלה של מידרג בין 1 הכי הכי קל ל- 14 ממש ממש קשה והחלוקה שם גם מתבססת על עליה הדרגתית בתחושת המאמץ שכאשר ההרגשה עולה על 10 אנחנו כבר במאמץ קשה..
אבל עדיף תמיד לעבוד עם מד דופק ההרגשה הינה סובייקטיבית ומאוד קל ל"הרגיש " נפלא עם כל האדרנלין מסביב..
מקוה שתחליפי רצועות ממש מהר.
שבוע נהדר וגשום הרבה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרה11/12/2008
שלום רב, האם ספינינג יכול לעזור במניעת אוסטיאופורוזיס? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחקרים מוכיחים שכן
שרון וילנר13/12/2008שלום שרה,
אסטרטגיה להתמודדות עם אוסטיאופורוזיס היא פעילות גופנית המאטה את קצב דלדול העצם.
ישנם מחקרים רבים הציגו שבקרב מבוגרים פעילים גופנית, גם בפעילות מתונה, חל עיכוב בתהליך הירידה בצפיפות העצם וקטנת ההסתברות לשברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג או אופני כושרתמי08/12/2008
שלום אולי מישהו יוכל להאיר את עיני וגופי מה ההבדל בין אופני ספיניג לאופני כושר רגילים? כמובן שלא מבחינת הצורה החיצונית אלא השפעת העבודה על הגוף. תודה תמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הבדל
שרון וילנר13/12/2008אין הבדל לגבי ההשפעה העבודה על הגוף.
אופני ספינינג, אופני כושר, אופניים, שחייה, ריצה, מדרגה ועוד ועוד הם פעוליות אירוביות.
אין הבדל בהשפעתם על הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
רוני28/12/2008אני מכורה לספיננג וזוהי הפעילות האירובית היחידה שאני עושה. (בשילוב עם תרגילי כוח). האם נכונה השמועה שהגוף מתרגל לספיננג והאימון נעשה עם הזמן פחות אפקטיבי ופחות משפיע על הגוף ולכן כדאי לשלב עם פעילויות אירוביות אחרות???? (אשמח לשמוע שזוהי רק שמועה ואמשיך לעשות רק ספיננג....)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגלים..
שרית גרומן29/12/2008היי רוני.
לכל תחום של ספורט אנחנו בסופו של דבר מתרגלים. לא משנה אם זו ריצה או הליכה או אופניים.
לכן יש צורך לגוון יותר בסוגי האימון וטווחי הדופק אותם אנחנו רוצים לתרגל. רצוי מאוד לגוון בתחום הזה ואז הגוף מקבל גירוי כל הזמן ולא "מתרגל" למשהו קבוע..
אם זאת הרגל הוא דבר טוב ולכן יש להקפיד על כמה שאפשר אימוני סבלת ולשלב בתוכם אימוני כח, הפוגות ואינטרוולים.
ל ג ו ו ן. . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף להגיגי ההבל...שרון וילנר06/12/2008
מה יהיה?
מה נעשה עם כל ההגיגים ה"מעניינים" שרצים כאן בפורום?
חבר'ה זה באמת לא המקום להתכתבויות הללו, ובכלל זה לא הפורום הפרטי של הולמס רחובות...
קחו אויר, תנו חיוך :-) ושיהיה שבוע חדש טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה.
ספינרית07/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית מיזוג בחדר הספינינגספינרית04/12/2008
בעיית המזגן שהייתה אתמול בערב בחדר הספינינג, הייתה מאוד לא לעניין... (היה תקוע על קירור יתר !! ועובדי המשמרת לא ידעו כיצד לכבותו) ברור לי שישנן תקלות לעיתים במיזוג בכל מקום, ואין שליטה תמיד על ענייני חשמל אבל לבצע פעילות אירובית אינטנסיבית ולהזיע בטמפרטורה שכזו זה מאוד לא בריא ואולי אף גובל בחוסר בטיחות כלפי המתאמנים. חבל שרשת יוקרתית כמו הולמס (שעבור שירותיה אנו משלמים כל חודש סכומים נכבדים) לא התייחסה לבעיה כזו קצת יותר ברצינות. מקווה בשביל כל מי שהתאמן שם אתמול, שלא קמו חולים הבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במלוא הרצינות
שרון וילנר04/12/2008הי,
טמפ' המזגן המרכזי עודכנה ל 19/20 מעלות.
שעות הפעלת המזגן עודכנה - המזגן המרכזי מופעל חצי שעה לפני תחילת השיעור.
מבדיקה אישית שעשיתי על הבוקר - כולם בריאים ושלמים.
ודבר אחרון, אם אפשר לעזור לנו המדריכים - מתאמנים יקרים,זה נחמד והכל, אבל... נא להגיע לבושים - החורף כבר כאן.
אימון נעים ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
ספינרית04/12/2008לא דובר על הכניסה לחדר קפוא בתחילת השיעור הראשון כמו שקורה לפעמים, אלא על השעה השנייה, אחרי שהמזגן כבר דלק שעה וחצי. לגבי הלבוש, זה אולי נחמד, אבל איני נמנית על המתאמנות המעורטלות/מתערטלות... אני תמיד מגיעה למכון עם חולצה ארוכה ואיתה גם התאמנתי אתמול בערב ועדיין הורגש הקור. בכל מקרה, תודה רבה על התשובה והטיפול המהיר. כמו תמיד, הוכחת את האיכפתיות והתשומת לב שלך ! נ.ב. אתה בטוח שבדקת עם כולם? (-;
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרררר....
שרון וילנר04/12/2008בנוסף דרישת הלחות בחדר שונתה.
אנסה מחר לעדכן את מערכת שעות הדלקת המזגן כך ש:
המזגן יכבה 10 ד' לפני תום שיעור הראשון, וידלק שוב עם תחילת השיעור השני.
הכי חשוב... ממליץ לישון עם גרבים ;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיית מיזוג
אלי12/12/2008ידוע שלנשים קר בד"כ יותר מגברים , על כן, לא פלא שהמתלוננות נשים. אך אי אפשר גם להתלונן וגם, באותה עת, לבחור מקום ממש מתחת למזגן. ברור מדוע קר. על קור ניתן להתגבר בעזרת תוספת חולצה. על חום - רק באמצעות מזגן. על כן עצתי למתלוננות א. התרחקו מהמזגן ב. הביאו חולצה או לפחות אל תורידו אותה באותו שיעור המדובר היה חדר הספינינג כמו סאונה לאחר רבע שעה. גוף ממוצע פולט בזמן ספינינג כ 200 ואט, הכפל את זה בחמישים איש וקיבלת 10 קילוווט שצריך לפנות מהאולם. רק מזגן יכול לעשות זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלספינרית המתלוננת
נילי05/12/2008ראשית ,אני מאמינה שאת מתאמנת מספיק שנים וגופך חסון ,כך שאם הטמפרטורה היתה קרה מתמיד זה היה קטן עלייך ועל שאר המתאמנים .להזכירך יש רוכבים בשטח שעושים פעילות אירובית בכל מזג אויר וזה בהחלט רק מחסן אותם/וכך גם אותנו. שנית ,חבל שאנשים לא יודעים להסתכל על חצי הכוס המלאה ולראות את התמורה המלאה!!! שהם מקבלים בעבור סכום פעוט של 300 ש"ח לחודש בערך.כנראה מחוסר חשיבה והבנה כמה עולה תחזוקה, הפעלה, מכשור,ביטוח,מיסים,חשמל ועוד אינסוף הוצאות לתפעל כזה מקום. אז הגיע הזמן שתפרגנו ותפסיקו להתלונן.כי המקום הזה עושה לנו רק טוב! לבסוף ,נראה לי שפיספת את המטרה שלשמה האתר קיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה300?
שגיא06/12/2008אלו כבר מזמן לא התעריפים של ההולמס פלייס...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה300 שגיא
נילי06/12/2008אני חושבת שמנוי בוקר הוא סביב הסכום הזה300-350 ומנוי ערב הוא סביב 400 ,תאמין לי שזה עדיין סכום הוגן .אנחנו משלמים לחוג של הילד -250 ש"ח לחודש עבור פעמיים בשבוע ל50 דקות ללא מגבת ומקלחת .בהולמס יש לנו 7 ימים ,חוגים מבוקר עד לילה וגם בריכה וזקוזי ומה לא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנילי היקרה
ספינרית06/12/2008מאיפה להתחיל? ראשית, אני אכן מתאמנת הרבה שנים אבל אני לא חסונה (למזלי) וגם לא חסינה, במיוחד לא לדברי הבל של אנשים באינטרנט. לפי התיאוריה שלך, כל הספורטאים אמורים להיות בריאים ולא חולים אף פעם. את רוצה לספר את זה גם לאנשים שעשו ספורט כל החיים ועדיין חלו במחלות איומות, קיבלו התקף לב וכדומה??? פעילות ספורטיבית באופן קבוע מחזקת את המערכת החיסונית, זה נכון. אבל בפעם האחרונה שבדקתי, זה לא גורם לנו להיות חסינים לחלוטין למחלות קשות או קלות. מי שמתאמן בחוץ בשטח, מתלבש בהתאם! כי מתכונן ומודע לכך מראש. ושוב, זה לא אומר שאף פעם לא יחלה בשפעת או יצטנן קלות. שנית, חוסר חשיבה והבנה זה מה שמאפיין את התשובה שלך. את גברת נילי לא מכירה אותי ולא יודעת מי אני אז מאיפה חוצפתך להחליט על איזה כוס אני מסתכלת. רשת הולמס והסטנדרטים הגבוהים שלה בהחלט ראויים להערכה! אך אין זה אומר שאני (או כל אחד אחר ) מרוצה מכל אנשי הצוות שלה, מכל המדריכים, כל השיעורים, ובטח שלא מכל האוכלוסייה... אבל, זה לא אומר שצריך להתלונן על זה. אין מקום מושלם. מסתדרים עם מה שיש. ולרוב מגלים שזה לא פחות טוב ממה שרצינו. עדיין, בחרתי הפעם, כן להתלונן בפומבי על משהו שהפריע לי כי הוא בגדר הבריאות והבטיחות שלי. כל עוד את לא עוקבת אחרי כולם פה ועושה מאזן של מספר מחמאות ותלונות של כל משתמש בפורום כדאי שתפסיקי לחנך אחרים. לגבי מטרת הפורום, לא אני זו שמפספסת. אולי אתם. דיונים עמוקים מעולם לא ראיתי פה. שיחות ענייניות על שיטות רכיבה, סוגי אימון, סיבולת, פציעות, אנטומיה, תזונה, מאמרים, גם אין. וזה לא בגלל המנהלים של הפורום. הם בהחלט מסוגלים לכך. מישהי פה ביקשה לדחות שיעור כי קשה להגיע כ"כ מוקדם בבוקר. מעניין שעליה לא קפצת בסערה. זו גם תלונה, ואפילו תלונה קטנונית. יכולת להציע לה לישון פחות שעות כל לילה וכך היא תתחסן.. מה שקורה פה לאחרונה הוא בעיקר הודעות תודה ומחמאות על שיעורים בייחוד לשרון. אם זו המטרה והפורום הוקם רק על מנת שאת וחברותייך תוכלו להיכנס כל יום ולכתוב "תודה, היה מגניב, מדהים ואחלה שיר" - אז סבבה. לגיטימי לגמרי. פידבקים הם חשובים ונעימים. שרון יודע מי אני ומודע להערכה שלי כלפיו גם כאדם פרטי וגם כאיש מקצוע, ואני שמחה תמיד להחמיא לו בפניו, אך בטוחה שאינו צריך לקבל זאת ממני בכתב באופן יומי. ודבר אחרון, 300₪ לחודש? כפי שרשם פה מישהו אחר, זה כבר ממש לא המחיר בימינו (יותר בכיוון של 420₪). וגם אם זה המחיר שאת באמת משלמת, זה לא סכום פעוט. בטח לא על רקע המשבר הכלכלי הנוכחי. קצת יותר הערכה לכסף גם לא תזיק לך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספינרית יקרה
נילי06/12/2008את נשמעת כועסת,חבל .אנשים העוסקים בספורט הם אכן בריאים יותר הן בנפשם והן בגופם(חסינים-כמתבקש) ויש מאמרים ומחקרים רבים בנושא. את ושכמותך יכולתם לבחור לוותר על השיעור כאשר היתה תקלה בלתי צפויה במזגן אם חשבת שזה יזיק לבריאותך,כי כפי שאמרת לעובדים לא היתה אפשרות(מאי אלו סיבות )להצליח לפתור את הבעיה, אבל אנחנו מספיק מבוגרים לדעת מה טוב בשבילנו. ראי תגובתי לגבי הקדמת השיעור ביום שלישי ,היא עדיין קיימת. וכן אני עובדת מאוד קשה למחייתי,אבל יודעת להסתכל לא רק על ההוצאות שלי כפי שכבר ציינתי בתגובתי הקודמת. היות והאתר הוא לא שלי ושלך לקיום דו שיח מסוג זה אז אם תרצי לשוחח ,אז בכיף. אני נילי ואת??. שיהיה לך ולכל הספינרים שבוע קסום. לא אני זו שכותבת בכל שיעור שהיה נפלא .אבל בהחלט מסכימה שהשיעורים של שרון מצוינים ומסבים לי אושר. כמו כן אינני אחראית על התכנים באתר ,חומר כתוב על תזונה ,ספורט ועוד יש לעיתים באתר ההולמספליס, מתפרסמים ע"י התזונאיות ומדריכי הכושר מסכימה איתך שכדאי שיהיו יותר.נילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת ומתנצלת.
ספינרית07/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סוף תשובה ברמה
ספינרית10/12/2008כל הכבוד על המילים המדויקות לגבי הפורום שהוא הינו תת רמה. לגבי הקור זה עניין אינדבידואלי. שרון - כן מדריך טוב. כסף-עולה לא מעט. בקיצור יכול להיות נחמד לקרוא משהו מעניין אך לאור הצצות חוזרות מידי פעם בפורום , אין חדש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום שלישי 02.12shira02/12/2008
בוקר טוב מי מעביר את השיעור של 20:15 ביום שלישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה טובה!
שרון וילנר02/12/2008הקשה ביותר שנשאלה כאן בפורום.
ואני לא צוחק!
אין לי תשובה כרגע.
בוקר טוב ויום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה...
אורית02/12/2008אז ברור שנפגשנו בבוקר... וכמובן שהיה שיעור מעולה.. אף אחד לא זיזל באלו שעובדים (ממ, כנראה שגם אני כזאת).. לא ביקשתי שהשיעור יהיה ב8:30 כמו בשאר הימים, אלא קצת יותר מאוחר, ואולי זה יגרום לעוד אנשים שגרים במרחק נסיעה של 25 דקות להגיע לשיעור גם.. ניפגש גם מחר בבוקר:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום שלישי
נילי02/12/2008אפשר לצאת כמה דקות קודם ולהגיע לשיעור של 7.15 גם למי שגר קצת יותר רחוק. אני עובדת במרחק של שעה נסיעה ולכן גם לאלו שכמותי חשוב שהשיעור יתחיל מוקדם.למי שקשה לצאת מוקם ביום שלישי ,יכול לעשות שיעור ביום רביעי ב 8.30 ,כך ניתנת הזדמנות לכולנו להגיע ע"פי יכולתנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרון- שאלהאורית01/12/2008
קודם כל מה שלומך?? יש אפשרות לאחר ברבע שעה, חצי שעה את השיעור של יום ג'? הוא ממש מוקדם בבוקר, וכל האנשים שלא גרים ברחובות או במושבים הצמודים צריכים לצאת באזור 6:30 מהבית.. (בגלל הפקקים).. אשמח למענה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום ג' 07:15 - "ה" שיעור שלי
שרון וילנר01/12/2008הי,
נכון השיעורים בימי שני/רביעי/שישי ב 08:30 מלאים בקרוב ל 56 רוכבים ופופולרים הרבה יותר, אבל...
במשך 4 שנים אני קם ב 06:00, בימי חורף גשומים ובשביל מה? בשביל אותם אנשים קבועים שמתחילים לעבוד מוקדם.
היית מאמינה, יש כאלה שעובדים ;-)
אם היה ניתן, הייתי מקדים את אחד השיעורים בראשון או חמישי לשעה דומה (07:15), ולא להסתפק בשיעור ספינינג מוקדם אחד בשבוע.
את יכולה (אבל לא חייבת) מחר בבוקר לגשת ולהציג את עצמך, ואם התשובה לא מספקת אנסה לשכנע אותך שוב.
לילה טוב, ואולי אפילו ניפגש מחר בבוקר!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור של קוביאורית30/11/2008
טוב, היה שיעור מעולה!! קובי- תודה!! מישהו לא מסכים איתי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני כן מסכימה...
אני30/11/2008רק רציתי להגיד שאני מתאמנת עם קובי בפ"ת והשיעןרים איתו פשוט מעולים! חבל שהוא בא רק פעם בשבוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היה כייףא26/11/2008
הי שרון. חשוב לי להגיד לך שהשעור היום היה ממש ממש כייף.. מקווה שהכעס לפני לא השפיע עליך...יש המון אנשים שאוהבים אותך ואת השעורים שלך ,אל תפסיק! נתראה בשעור הבא. ספינרית ותיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה לי שבוע כייף :-)
שרון וילנר26/11/2008בחרתי שאנשים לא ישפיעו על מצב-רוחי, ולבחור להיות במצב רוח טוב.
ובהחלט נתראה בשבוע הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור מיוחדרונית24/11/2008
חייבת לציין- השיעור של פלג ביום שישי היה מדהיםםםם !!! שיעור שונה ( לא להאמין, עופר לא השתתף ונהניתי מכל רגע ... ) , שיעור עם אנרגיות מטורפות, אדרנלין שזרם מהדקה הראשונה ועד לשניה האחרונה . התחיל ברגוע והתגבר מרגע לרגע, כך גם הדופק, הקצב והאנרגיות.. כבר שנים מתאמנת אצל פלג, חולה על כל שיעור ושיעור , ומפעם לפעם יותר ויותר ! מדהים !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלג זה פלג :)
חדשה פה24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור של פלג
אוליאל אתי01/12/2008היה מדהים מסכימה איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שירים שאהבתםאייל23/11/2008
היי לכולם, הייתי שמח לשמוע על שירים שהיה כיף לפדל איתם ולעבור איתם את השיעור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח לא הרבה יסכימו איתי אבל
ספינרית23/11/2008אני אוהבת את כל ההישראלים החדשים זה תמיד "מעיר אותי" לדווש יותר במרץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה0-:
ספינרית24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)