מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדרכת ספינינגקרן08/07/2008
שלום, אני מאוד מאוד רוצה ללמוד קורס מדריכי ספינינג,אני מכורה כבר שנתיים ובין המתקדמים אצלנו בשיעורים. כרגע אני חיילת משוחררת ומאוד רוצה לעבור את הקורס בווינגייט, אב ל הבנתי שבכדי לקבל את התואר"מדריכת ספינינג" אנ יאמורה לעבור בנוסף לקורס מדריכי ספינינג את הקורס של מדריכי חדר כושר. שאלתי היא: האים אפשר להדריך במכונים רק אם עברתי את קורס מדריכי הספינינג? תודה ואחלה של יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי הדר
שרון וילנר09/07/2008שלום לעוד אחת מהמכורים לספינינג :-)
אני יכול להמליץ לך לעבור וללמוד קורס מדריכי ספינינג, בלי שום קשר האם תעבדי כמדריכה או לא.
הקורס ישפר לך משמעותית את הרכיבה וההתייחסות לשיעורי הספינינג.
אחד התנאים החשובים ביותר להתחיל לעבוד כמדריכת ספינינג [במיוחד ברשת הולמס פלייס, לעומת מעדונים רבים אחרים] הוא תעודת מדריכת חדר כושר/מדריכת אירובי. [דרישת חוק הספורט, וחברות הביטוח].
תעדכני אותנו בהחלטתך,
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי בירורים רבים במהלך היום
קרן09/07/2008פניתי לבית הספר-"שיאים" שמעתי את מה שיש להם להציע,קורס מדריכי ספינינג ובנפרד קורס מדריכי חדר כושר... ונראה לי שאני הולכת על העניין. אך שאלה קלה: בתור מנהל של מועדון ספורט ,האם היית שוכר אותי למרות שלא למתי במכללת וינגייט?... אני פשוט לא יודעת איך מכללת שיאים נתפסת אצל אנשים בתחום הספורט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הדר
שרית גרומן10/07/2008קודם ברכות לשיחרורך מצהל.. ובחירה בדרך כפית ומהנה להמשך הדרך..
מה שבאמת את צריכה לבדוק זה אם התעודה של מכללה זו היא תעודה שמוכרת ברשויות הספורט.
פשוט בויינגייט ובאוניברסיטת ת"א זה בטוח. ואח"כ קורס הספינינג... ספינינג אמיתי לא סייקלינג או כל דבר אחר.. עושים רק אצל רוני יפה בהולמס פלייס רעננה! אז מקוה שתעשי את השיקולים הנכונים וקדימה צאי לדרך.. השמיים הם הגבול. ב ה צ ל ח ה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הדר - תגובה
ערן שטרן09/11/2010בנוסף לתגובת שרית
ישנם מקומות שירצו ממך תעודה מרוני יפה
למשל בהולמס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי בירורים רבים במהלך היום - תגובה
ערן שטרן09/11/2010קרן שלום
רק לחדד את הנקודה
אכן לפי חוק הספורט את צריכה להיות מדריכת חד׳כ
אפשר להתווכח על הצורך
אני אישית סבור כי יש צדק בהחלטה זו.
לענין מקום לימוד הקורס אין חשיבות אם זה וינגייט או שיאים העיקר שיוכר ע׳י מנהל הספורט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מדריך כושר08/11/2010התשובה היא שלא צריך לעבור קורס מדריכי ספינינג אם את מתכוונת לעבוד בקאנטרי או משהו דומה ...95% מחדרי הכושר או מרכזי הספורט לא דורשים את תעודת הספינינג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרכת ספינינג - תגובה
שרית גרומן09/11/2010היי קרן.
ברכות לשיחרורך.
כן, לצערי, אפשר.
אני יודעת. שוב לצערי, שלא בכל מקום בודקים אם יש לך את כל התעודות הרלוונטיות.
אבל.........
ממליצה בחום ללכת על כל הקופה! לעשות את קורס הספינינג ובמקביל קורס מדריכי חדר כושר ככה יקבלו אותך לעבודה תוך כדי הקורס.
כמו כן ממליצה בחום על הקורס אצל רוני יפה היא הביאה את השיטה לארץ ולכן גם הכי מוסמכת בתחומה.
ודעי שאין קיצורי דרך. כדי להיות מדריך טוב צריך לדעת...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסתכלו על תאריך ההודעה בצד ימין - תגובה
ערן שטרן01/12/2010חן היי,
לגבי עבודה בהולמס ,עדין ישנם מקומות שלא יתנו לך לעבוד ללא התעודה של רוני.
למשל ברעננה.
בחדרי ספינינג קוראים לשיעור ספין..........סייקלינג
מכיון שספינינג הוא סימן רשום.
לגבי הערה שלא צריך תעודתמדריך ספין..........שולל על הסף
למרות שאני מדריך חדר כושר,יכול להגיד לך שקיימים במחוזתינו מדריכי חד"כ שאין להם מושג על מה הם מדברים לגבי ספינינג.
לפחות פעם בשבוע בא מתאמן ואומר לי שמאמן חדר הכושר
אומר שספין דופק את הברכיים.
לפי עניות דעתי,כדי להשתפר רצוי ללכת למתאמנים אחרים.
אגב,אני רוכב כביש...........וזה דבר שתרם לי רבות
לסיכום ,
חג שמח ואשמח לארח אותך באחד השיעורים שלי
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג יום אחרי יוםנועם06/07/2008
עשיתי ספינינג היום (השיעור השני שלי)... זה בסדר לעשות גם מחר? ובשאר השבוע לא? תודה נועם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נועם
שרון וילנר07/07/2008למתאמנים מתחילים מומלץ להתחיל בפעמיים בשבוע ספינינג.
באימוני אירובי אין מניעה לביצוע פעילות יומית רצופה, לעומת זאת, באימוני כוח [משקולות] יש מניעה לעבודה על אותה קבוצת שרירים יום אחרי יום.
שים לב! באימוני אירובי יש להקפיד על יום מנוחה אחד לפחות במהלך השבוע.
לא משנה איך האימונים שלך מתפרסים, חשוב! להקשיב לגוף, להקפיד על עבודה ע"פ יכולת אישית ולהתאים בהתאם לכך את עצימות האימון.
בהצלחה ואימון נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה ועוד שאלה
נועם10/07/2008כמה קלוריות שורפים בשיעור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת ה1000
שרון וילנר20/07/2008ההבטחה הגדולה של אימון הספינינג מדברת על שריפה של 1,000 קלוריות באימון. המיתוס הזה, משך מתאמנים רבים, אולם. מחקרים ונסיון הראו שאימון ספינינג ממוצע שנמשך כשעה גורם לשריפה של בין 400 ל-800 קלוריות.
כמות הקלוריות הנשרפת על ידי כל מתאמן תלויה: במין המתאמן, משקלו, עצימות האימון ובמשכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 13/7/08XX03/07/2008
הי לגבי 13/7/08 - איך יודעים איזה מדריך מעביר שעור ובאיזו שעה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר XXX
שרון וילנר03/07/2008שיעור אחד, 120 דקות, 5 מדריכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיעור ביום א'- שרוןshira30/06/2008
אני חייבת לציין כי השיעור ביום א' היה אחד השיעורים הטובים ביותר. הגעתי לדופק מקסימלי של 99% (נשמע הזוי, אבל מציאותי לגמרי). שבוע נפלא לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן
מיה02/07/2008שיעור מעולה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהתמי29/06/2008
שלום לכם, האם ניתן לעשות מנוי רק לשיעורי ספינינג, או שצריך לעשות מנוי למועדון הכושר כדי להיכנס לשיעורים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי במועדון
שרון וילנר29/06/2008קיימים מועדונים שניתן לעשות מנוי לספינינג/סטודיו בלבד [כרטסיה וכדומה]
ברשת הולמס פלייס לא ניתן.
בנס ציונה קיים מועדון ספינינג - ספין בייק [a href='http://www.spinbike.co.il/home.asp' id='link']ספין בייק[/a]
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רישוםא26/06/2008
הי האם השעור איתך ביום שבת ב- 17:00 ברישום? מקווה שכן.... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, אין צורך להירשם מראש
שרון וילנר27/06/2008שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיעור הראשון.איתי25/06/2008
טוב אז כרגע אני חוזר מהשיעור הראשון שאני העברתי. דברתי עם כמה מדריכי ספינינג לפני השיעור והם אמרו לי שבשיעורים הראשונים שלהם היו להם ניסים ונפלאות אבל לזה אני ממש לא ציפיתי. אתמול קבלתי טלפון לעשות החלפה למדריך שבחופש ממש שמחתי, הכנתי ביחד עם עוד חבר מהקורס ספינינג מערך שיעור ודיסק באמת משו לפנים.. התכוננתי כל היום למדתי את המערך, הגעתי 40 דק' לפני השיעור להתקין את המדונה הכל אחלה, מכניס את הדיסק והמערכת לא קוראת אותו, מה עושים?!?! בודקים את כל החיבורים, לוחץ פלייי, מוציא, מנקה(עכשיו הדיסק שמור כמו מליון דולר עד לשיעור) חוזר לאוטו מכניס למערכת, וואלה המערכת קוראת אותו, חוזר למעלה שום כלום, המערכת לא קוראת. למזלי התחלתי היום לעבוד בהולמס פלייס ראשון כמדריך חד"כ והמדריכה שהעבירה לי את החפיפה, רוויטל נתנה לי דיסק גיבויי, אמרה לי לקחת אותו על כל מקרה. במקרה היא גם כותבת פה בפורום אז רווטל תודה רבה רבה אם את קוראת את ההודעה, אין לי מושג מה הייתי עושה את לא היה לי את הדיסק שלך! וזהו בסופו של דבר היה אחלה שיעור היו בו 9 מתאמנים מתוך 14 אופניים, ופפשוט זרמתי עם המוזיקה, ובניתי שיעור תוך כדי השיעור עם מוזיקה שאני בקושי מכיר, ממש פריסייטל, בסופו של דבר, האנשים יצאו ממש ממש מרוצים הלכו לקבלה וממש פרגנו. וזהו ככה היה השיעור הראשון שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות לצריבה
שרון וילנר26/06/2008הי איתי, ברכות על השיעור הראשון.
ולרויטל – אין עליך, תמיד נמצאת במקום, מוכנה לעזור עם חיוך גדול.
תקלות הן חלק בלתי נפרד מההדרכה.
אני ממליץ:
א. תמיד לצרוב 2 עותקים (עותק נוסף לגיבוי).
ב. חובה!!! לצרוב במהירות הכי נמוכה שניתן (כפול 4). זה לוקח הרבה זמן (כ40 דקות) אבל מקטין למינימום את הסיכוי לתקלות עם הדיסק.
ג. לצרוב על הדיסקים איכותיים (לפחות שקל לדיסק).
ד. לשמור על הדיסקים (לא להשאיר את התיק בשמש ברכב).
ה. מדי כמה חודשים לצרוב מחדש.
בימי חמישי בערב אני נמצא בהולמס פלייס ראשל"צ, אשמח לעזור,
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכות...
שרית גרומן26/06/2008יפה. טבילת האש הראשונה שלך וכבר היית צריך לאלתר.. כל הכבוד! חבל אבל.. מכל דבר כזה אנחנו רק לומדים יותר. כדי שתדע שאפשר להעביר אימון גם ללא מוסיקה... גם זה קרה לי ויכול לקרות בכלל. אז מאחלת לך עוד הרבה שעורים עם הרבה מוסיקה ומערכים טובים אבל שתדע שהכל בעצם בא מבפנים.. מהראש והבטן.. ב ה צ ל ח ה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין 'במקרה' הכל מכוון מלמעלה...
רויטל28/06/2008בכך לפחות אני מאמינה :-)
היי איתי ..בכיף בכיף... שמחה לשמוע שהכל הסתדר והשעור היה אחלה , המון בהצלחה באימונים וברוך הבא להולמס ראשל"צ . אז כמו שהמליץ שרון ה'מאסטר' של הספינינג: קצת החלפות והשתתפות במגוון שיעורים של מדריכים שונים והכי חשוב תאמין בעצמך ולך עם זה..מהלב שפשוף נעים ושבוע טוב לכולנו.
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרינה24/06/2008
האם זה נכון שבגלל שבקבוצות ספינינג יש אנשים בעלי רמות כושר שונות, יתכן כי חלק מהמתאמנים לא יבצעו אימון טוב ומתאים להם ב-100 אחוז?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולת אישית
שרון וילנר26/06/2008הי רינה,
בשיעורי ספינינג הכן יש רמות שונות של מתאמנים.
חובת המדריך להיות קשוב למתאמנים, לזהות את המתאמנים ורמתם, ולהתאים את השיעור בהתאם.
חובת המתאנים לגשת למדריך ולעדכן אותו בכל בעיה רפואית (כאבי גב/ברכיים/הריון) והכי חשוב להקשיב לגופם, ללבם ולהתאמן לפי יכולתם האישית.
אימון נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצותיערה21/06/2008
שלום, רציתי לשאול אותך , האם מועדון הכושר B-FIT הוא טוב? והאם הספינינג שם הוא אכן טוב כמו אצלכם???
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי אין לי תשובה לשאלה שלך
שרון וילנר21/06/2008סורי :-)
לאחרים אולי יש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועדון b-fit
אורית23/06/2008יערה רציתי רק להגיד שהמועדון bfit הוא בין המועדונים הכי מוזנחים שיש ובתור אחת שהתנסתה שם בשיעור ספינינג אין על מה לדבר אי אפשר לתאר את רמת המקצועיות שהמדריכים בהולמס פלייס מפגינים לבין המדריכים ב - bfit זוועה!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין על B-FIT
רווית17/09/2008אני לא יודעת על איזה B-FIT את מדברת, כי זה שברחובות מהמם!!! חוץ מזה אין על שיעורי הספינינג של מייקו, המדריך והבעלים, אני יודעת ממקור אישי שמלא מתאמנים של ההולמס באים לשיעורי הספינינג של מייקו ב B-FIT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספינינג אם מייקו
דנה02/10/2008גם אני מצטרפת לדעה שלך הוא מהמם ועושה את פיצוץ אין עליו והייתי בהרבה מקומות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזיקה לשיעוריםאיתי17/06/2008
היי,
רציתי לדעת האם יש אתרים שבהם אני יכול למצוא רשימות שירים שמתאימים לספינינג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזיקה ...
שרון וילנר19/06/2008הי איתי
מוזיקה לספינינג אפשר למצוא בemule לקבל ממדריכים אחרים, מחברים ואפילו ממתאמנים.
רשימות תוכל למצוא בפורומים השונים של מוזיקה.
בנוסף אתה יכול לפנות לבחור בשם יניב שמכין אחד לחודש דיסק MP3 עם מיטב המוזיקה של אותו החודש. צור איתו קשר : [email protected]
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מכינה דיסקים לספינינג
אירית01/05/2009אשמח אם תיצור איתי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכינה שירים לספינינג
אירית04/05/2009אשמח אם תיצרי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לכולם!!!!אילנה שטייר13/06/2008
תודה תודה תודה לכולם על הפירגון............. היה מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג בשחקים על הבוקר עם אילנה!!!
נורית13/06/2008אילנה המדהימה והמקסימה!!!
היה שווה בשבילך לקום בשעה כזו מוקסמת (02:00 לפנות בוקר) ולראותך קופצת בכאלו אנרגיות לכל אורך השיעור.
תמשיכי להיות מדריכה מתוקה וקופצנית עם אחלה שיעורים ומוזיקה.
שלך צוות התלמידים של הולמס פלייס רחובות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנחת 04:00 בבוקר - סט תמונותtal romem13/06/2008
שיהיה לכם פייסבוק
אם אתם מזהים שם את עצמכם
יש לי את התמונות המקוריות (אני הצלם:) באיכות טובה יותר בדיגיטלית ...
או אם מצאתם את עצמכם ואתם לא רוצים את עצמכם שם :)
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקישור לתמונות...
שרון וילנר13/06/2008[a href='http://www.facebook.com/album.php?aid=20634&id=601049599&ref=mf' id='link']קישור לתמונות[/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההדר12/06/2008
שלום רב,
האם ספינינג יכול גם להקטין בטן ופלג גוף עליון רחב, או שהוא פועל רק על שרירים באזור הרגליים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספינינג - אימון אירובי
שרון וילנר13/06/2008אימון ספינינג הוא אימון ארובי בו עובדים בעיקר על סיבלת לב ריאה ושריריי הירך והישבן.
על מנת להקטין עקפים, יש לשלב אימוני ספינינג (או כל אימון אירוב אחר) עם אימוני כוח פרטנייים בהדרכת מדריך חדר כושר.
חשוב! בנוסף יש לקבל ייעוץ תזונתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינג בשחקים עם שרון אין גבוה מזהרויטל08/06/2008
אז כמו שצפיתי ... היה איכותי ביותר, המוסיקה , האווירה המחשמלת, האנרגיות של שרון שמעלות לנו את הדופק גבוה גבוהההההההה (ואיך לא, המתאמנים המדהימים של הולמס רחובות ), היה תענוג ,ושוב תודה ענקית לך שרון על ההשקעה מהלבבבבב, שלא יגמר לך לעולם(-8 חג שבועות שמח ומתוק לכולללללללם. נ.ב , לא לשכוח יום שלישי 7:15 בבוקר -ספינינג עם שרון במסיבת עוגות גבינה (כככל מה שנשאר..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לכם
שרון וילנר09/06/2008תודה רויטל, תודה נורית ותודה לכם מתאמני רחובות, זכיתי להיות חלק ממועדון מפואר והגדול בארץ!
תודה לכל צוות הספינינג של המועדון, על השיעורים המקצועיים והמאתגרים: אילנה שטייר, דנה צפריר (שילדה בן בכור במזל טוב), חן לוי, מרגנית מורי, נטלי רודריגז, רוני עמיצור, אלעד אהרון, ג'קי וידל, פלג רון, קובי אפלבויים
נפגש ב 13/06 04:00 בשיעור של אילנה בעזריאלי,
חג שבועות שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצוות הספינינג של הולמס פלייס רחובות
נורית09/06/2008אכן כן זה המקום להודות לכל צוות המדריכים המדהימים והמעולים שנותנים מעצמם כל-כך הרבה כוחות ואנרגיות ובלעדיהם הספינינג הוא לא ספינינג.
כל אחד ואחת מכם מרים את השיעורים שלנו לרמות של אנרגיה מטורפות............. על כל מה שאתם עבורנו ועל כל מערכי השיעור, המוזיקה המדהימה, האנרגיות וכל היתר!!!
המשיכו כך הלאה כי בלעדיכם... ספינינג זה לא ספינינג!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל03/06/2008
שלום רב,
קניתי אופני כושר לבית. אני רוצה לדעת האם אני יכול לעשות כל יום אימון מאומץ בהן? או שמומלץ רק 3-4 פעמים בשבוע?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיתחדשי
שרית גרומן03/06/2008היי גל.
תיתחדשי על האופניים. בכל מיקרה לא מומלץ לעשות אימון מידיי יום ובטח לא אימון מאומץ מידיי.
המצב האופטימלי הוא של בין שלושה למקסימום ארבעה אימונים בשבוע כאשר רק אחד מהם קשה והשאר בעצימות בינונית וקלה. חייבים לתת לשריר להתחדש ולנוח.
תהני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)