מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רישום לחוגאאא23/03/2008
הי שרון
בעת רישום לחוג: לפעמים מתבלבלים במס' המושב שבוחרים ואין מצב...לשנות את זה.אולי יש אפשרות לשאול את המזמין לפני בחירה סופית - האם אתה בטוח שזה המושב שברצונך לבחור?
בצורה זו ימנעו טעויות.... חומר למחשבה
נ.ב - אחלה שעורים !!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקרוב - אתר אינטרנט חדש
שרון וילנר24/03/2008שלום איליה,
קודם כל תודה. אני שמח שאת מרוצה מהשיעורי הספינינג במועדון.
אתר הולמס פלייס הנוכחי משרת את מנויינו כבר כמעט שלוש שנים. במהלך תקופה זו שודרג האתר מספר פעמים בהתאם לצרכים חדשים של הרשת ולבקשות שונות של המנויים.
אני שמח לעדכן אותך שבימים אלו שוקדת הרשת על הקמת אתר אינטרנט חדש, שיהיה אחד מאתרי האינטרנט המובילים בארץ בתחום. האתר החדש צפוי לעלות לאוויר בסתיו הקרוב.
עד אז, אני ממליץ לך במקרה והתבלבלת בהזמנת המושב, פשוט להתקשר למועדון ולבקש מהקבלה לעדכן לך את המושב למושב שרצית.
מקווה להמשיך ולראות אותך בשיעורים הספינינג במועדון,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליטיםחוששת23/03/2008
הי. משום מה, אני לא מצליחה "להתחבר" לחלק מהאופניים אצלי במכון. "הורידו " לי קצת את הקליטים של הנעל, אבל עדיין לא נפתרה הבעיה. למישהו אולי יש פתרון?.. תודה ושבוע נפלא לכולם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליטים
טל רומם24/03/2008אני ינסה לענות לך בצורה הפשוטה ביותר
בעיקרון הקליט (SPD) הנפוץ ביותר הוא של שימאנו (SHIMANO) יש להם כמה סוגים איכותיים יותר או פחות אבל בעיקרון אותה שיטת חיבור, עם הבדלים של איך מתנתקים מהדוושה - אני אישית משתמש באחד שאפשר להתנתק לשתי הצדדים כולל משיכת "חירום" (אני רוכב גם בחוץ בשטח וזה חשוב)
בכל אופן
לעניינינו - תבדקי במכון כושר שלך איזה סוג של דוושות \ חיבורים יש - אם שימאנו , ושלך גם שימאנו
אז יש שתי אופציות לחוסר היכולת שלך להתחבר - הסבירה יותר היא שחלק מהדוושות פשוט נשחקו מאוד בחלק שבו מתבצע החיבור - תופעה נפוצה במכוני כושר , - תסבי את תשומת לב המדריך על מנת שיטפלו בדוושה.
אופציה שנייה היא - אולי עדיין צריך לכוון לך קצת את הקליט - בד"כ ספייסר (חתיכת מתכת שבאה עם הקליט\נעל שלך ומגביהה את הקליט קצת יותר כדי לאפשר חיבור יותר נוח) יכול לעשות את העבודה
מקווה שעניתי לך על השאלה.
טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה!!
חוששת24/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מקצועית - אין מה להוסיף
שרון וילנר24/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעורי בבריכה...יואב18/03/2008
מישהו יודע מי הולך להדריך את השיעורים בבריכה ביומהולדת למועדון? ואיך אפשר להרשם אליהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום הולדת 6 - הולמס פלייס רחובות
שרון וילנר19/03/2008[a href='http://www.holmesplace.co.il/news/new.asp?newID=1441&catID=5&showElement=True' id='link']30/03 - יום הולדת 6 של המועדון[/a]
18:00 - מרגנית - בחדר הספינינג
19:15, 20:30 - שיעורי הערב בחדר הספינינג מבוטלים!!!
20:45, 22:00 - שיעורים מיוחדים בבריכת המועדון
שימו לב!!! חד פעמי - הבריכה נסגרת ב 20:00.
פרטים נוספים בהמשך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך יש, שעות יש, גם מדריכים יש...
שרון וילנר20/03/200830/03/08 - יום הולדת למועדון ועוד הרבה הפתעות
20:45 - רוני וג'קי
22:00 - אילנה ושרון
פרטים על ההרשמה בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים על ההרשמה
שרון וילנר22/03/2008הרשמה דרך האתר למשך 24 שעות החל מיום רביעי 26/3:
08:45 (לשיעור של רוני וג'קי)
10:00 (לשיעור של אילנה ושרון)
בתום ה-24 שעות (יום חמישי 27/3) הרשמה בקבלה/בטלפון
אין משמעות למספר האופניים (לכולם מותקן SPD)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי כבר יגיע יום א'?
נועה26/03/2008מה ז"א הבריכה נסגרת ב 20:00??? חשבתי כולם קופצים ראש לבריכה אחרי השחרור....
כבר הכנתי את הבגד ים!
איזה כיף הולך להיות השיעור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שרון-- אתה ש י א ה ר מ ה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופני כושר
צוקר02/04/2008יש כמה סוגים של אופני כושר יש עם משענת או בלי תלוי אם אתה סובל מכאבי גו אז עדיף משענת לתמיכת הגו , יש אופנים שהרגלים נמצאות ב 90 מעלות או ישרות סך הכול אין הבדל משמעותי בסוגי אופני כושר אבל מה שבאמת חשוב בקניה הוא שיהיה בצג האופנים קריאת הדופק שלך כך תוכל לעשות אימון יותר אפקטיבי ונכון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהההם FTMמיה18/03/2008
שרון, מה שאני מצאתי ,
זה Fair Trade Media
או Familt Tree Maker
לא מה שאתה אמרת. אתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :-) ...
שרון וילנר18/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזגןאריאל - גן עד17/03/2008
מתי סוף סוף יטופל נושא המזגן
נמאס לבקש מהמדריכים להפעיל את המאוורר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם למדריכים נמאס
שרון וילנר17/03/2008אין בעיה של טמפ' בחדר הספינינג (18 מעלות), הבעיה היא באוורור החדר (יחידת אויר חוזר).
במהלך חודש אפריל (השנה - 2008) יותקן בחדר הספינינג יחידת מיזוג נוספת
גן עדן :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המכורים לספינינגאפי בן נתן15/03/2008
היי שרון
קודם כל כל הכבוד ליוזמה.
חוץ מזה אני חייב לציין שמזה כמה שנים טובות שאני מכור לספינינג ובעל מנוי מולטי כך שהשתובבתי בכל המועדונים באזור המרכז ואני חייב לציין שאין כמו מועדון רחובות.
כל המדרכים מעולים ואני נהנה מכל שעור עם כל מדריך ומדריכה ואבאמת הגוון הוא נפלא.
ועוד דבר הכי חשוב יש חברים רבים שלוקחים חלק בפעילות והצלחנו להתחבר וזה כיף אמיתי.
אני מקווה שההמשך יהי רק טוב ונמשיך להתראות בשעורי הספינינג.
אפי בן נתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקרוב סניף הולמס פלייס ברומניה
שרון וילנר15/03/2008רק בשבילך :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחן15/03/2008
האם ספינינג עלול להזיק לבחורה רזה יחסית .. משקל 54 על מטר שיבעים.
הבעיה היא אגן רחב וירכיים שמנוניות ורחבות..?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה...
שרון וילנר15/03/2008בחורה עם BMI 18.7 נמצאת בחלק התחתון של BMI תקין (18.5 – 25).
הנזק יכול להיגרם רק אם תחול ירידה במשקל, דבר אשר ניתן למנוע באמצעות תזונה נכונה ומתאימה לסוג ותדירות הפעילות.
ספינינג הינו סוג אימון אירובי, שמטרתו העיקרית היא שיפור סיבולת לב ריאה. שריפת קלוריות היא תוצר נלווה, כאשר באמצעות תזונה מספקת ניתן למנוע ירידה במשקל.
בכדי לצמצם היקפים מומלץ לשלב אימוני כוח מאוזנים לכל הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBMI למי שלא יודע
שרון וילנר15/03/2008משקל/(גובה בריבוע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתה מס' אחד!!!! תודה על הכל.נורית13/03/2008
אתה מס' 1!!! תודה על כל מה שעתה עושה ומתאמץ בשבילנו ובשביל שהכל יתנהל כשורה.
השיעורים שלך מעולים וכל מילה מיותרת.... המשך כך הלאה!!! אנחנו מאחוריך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :-)
שרון וילנר13/03/2008תודה רבה על הפרגון,
הפורום הזה הוא בשבילכם
אתם מוזמנים לשאול שאלות, להעלות נושאים לדיון ולשלוח תגובות.
ואני מקווה שהוא יתמלא בנושאים מעניינים ואיכותיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טוב על הפורום!!!איציק13/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מזל טוב! אחלה רעיון
DI13/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני הראשונה?יהודה13/03/2008
שמחה שיש פורום ספינינג חדש!!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסתבר שכן
שרון וילנר15/03/2008את שומרת על עקביות
גם היית ראשונה בשיעור הראשון לפני שלוש שנים (שלישי 07:15)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(-:
יהודה16/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני כאן
יעל16/03/2008כן , כן ... גם אני כאן .
גם אני מהמתמידים . מאותו שיעור ראשון בבוקר.
4 מתאמנים מנומנמים , ומדריך נלהב אחד.
אנחנו עדיין מנומנמים (בד"כ, לא תמיד),
ואתה עדיין נלהב, מלא אנרגיות כרימון ....
בהצלחה עם הביבי החדש.
תמשיך להשקיע בנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזל טוב לרגל פתיחת הפורוםמערכת BeOK11/03/2008
שלום לכל הגולשים!
אנו שמחים לבשר על פתיחת פורום ספינינג.
אתם מוזמנים לשאול שאלות, להעלות נושאים לדיון ולשלוח תגובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה לא מפסיק להפתיע ... 8-)
רויטל17/03/2008אתה לא מפסיק להפתיע ... 8-) פשוט רואים שאצלך הכל בא מאהבה וכל שיעור איתך הוא פשוט חוויייהההה, תודה על הכל, רויטל מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)