מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רישוםXX31/05/2008
שלום שרון.
מה שלומך?
אני שמחה שיש עוד שעור ביום א' אבל...האם זה אומר שיבוטל הרישום לשעור של 19:00?
מקווה מאוד שלא ,כיון שצורת הרישום יעילה נוחה ולא צריך "להלחם" על אופניים..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר XX ... ?
שרון וילנר02/06/2008שלומי טוב, מה שלומך את גברת XX
ההרשמה לשיעור נמשכת כרגיל, ובאוקטובר, החלק של ההרשמה לשיעורים ישתפר בהרבה יחד עם שאר האתר החדש שיעלה לאוויר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדריך מתחיל.איתי29/05/2008
היי,
אני עושה הספינינג מזה 3 שנים לאחרונה סיימתי קורס מדריכי ספינינג.
רציתי לדעת איך אני מתחיל להכנס לתחום ההדרכה ? מה עושים? למדתי איך בונים שיעור ומוזיקה, ויש לי נסיון קודם בהדרכה, האם יש מקומות ספציפים שאתם ממליצים לי להתחיל שם?
ומאיפה אני יכול להוריד שירים בעלי מקצב מתאים.
תודה איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך הבא לעולם המופלא...
שרית גרומן29/05/2008היי איתי.
שמחה שהצטרפת למעגל המדריכים. איפה עשית את הקורס? אשמח לשמוע וספר קצת איפה אתה גר. לפי זה נראה מה אפשר לעשות כדי לקדם אותך. מוסיקה זה מפעל חיים.. תתחיל לאסוף מכו.....לם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקורס שך המכללה בוינגייט
איתי10/06/2008היי,
מי שהעביר את הקורס זה ברק מגא'ר.
ללא קשר לתוכן שבקורס הבנתי שיש אלממנטים ותרגילים שנדיר מאוד לראות אצל מאמנים בשיעורי ספינינג ולדעתי אינם מרכיבים מתאימים באימון ספינינג.כמו פושאפ, משקולות וכו'...
דברתי עם חבר שעושה קורס מדיריכי ספינינג אחר והבנתי שיש משהו בחששות שלי, בקורסים אחרים לא לומדים את אותו הדבר ואף מזהירים מתרגילים כאלה ואחרים על האופנייים כמובן, בכל זאת אני בטוח בעצמי ויודע שלשיעור אתה מביא את עצמך נטו, ולא את השיטה שדרכה אתה מוסמך.
הייתי אצל מגוון מאמנים ודייי גבשתי לעצמי את המדריך האופטימלי ככה שאני יודע למה אני שואף.
בנוסף יש לי את התוכנה וירטואל די גי, במידה והנכם מכירים מה אתם אומרים עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהGoldWave
שרון וילנר12/06/2008אני עובד וממליץ על התוכנה [a href='http://www.goldwave.com/' id='link']GoldWave[/a].
חשוב!!! ממליץ לעבוד עם איכות דגימה (Audio quality) של 192Kbps ומעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתבאס... :-)
Shir23/06/2008אבל הקורס שעברת הוא לא מהמקצועיים במיוחד בתחום. בתור אחת שעשתה כקורס ראשון את הקורס של וינגייט ורק אח"כ את הקורס של הספינינג בהולמס פלייס, ההבדל הוא תהומי!! התעשרתי ולמדתי כ"כ הרבה יותר מהקורס של הספינינג (ולא מהindoor cycling) הותבאסתי שבזבזבתי את זמני לשווא.
תשמע, אמנם הוצאת כ-1500 ש"ח על הקורס עכשיו אבל כל אתה "חם" ועדיין לא ממש עוסק בתחום אל תתחיל לפני שתעבור את הקורס בהולמס.
לגבי תוכנות, וירטואל מעוותת את הסאונד של השירים כאשר אתה מעלה מיקצבים (BPM) של שירים, לך על מיקס מייסטר- שם הכל נשמע כמו מיקס אחד ארוך, חלק ויפה, לא מרגישים את המעברים בין הקטעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנה
מיה02/06/2008שרון שם פה תכנה לבניית שיעור.
תחפש מה 1.5.08..
בהצלחה שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינק לתוכנה
שרון וילנר02/06/2008להורדה : [a href='http://v-spin.com/Downloads.aspx' id='link']vCubeEditor v2.73[/a]
לאתר : [a href='http://www.v-spin.com' id='link']http://www.v-spin.com[/a]
מערכת תוכנה המאפשרת בניית שיעור ספינינג בצורה פשוטה וקלה להפעלה.
- היכולת לבנות תוכנית אימון מבוקרת בצורה פשוטה ויעילה.
- בניית השיעור כוללת יכולת עריכה בסיסית לשירים, שמירת השיעור וצריבה בלחיצת כפתור.
- יכולת עריכה.
- היכולת לראות את מבנה השיעור כולל כל הנתונים הרלוונטיים וכמו כן להדפיס את מבנה השיעור.
- להפוך שיעור לקובץ אחד של מוזיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון בהצלחה ושפע של אימונים
שרון וילנר02/06/2008הי איתי
ברוך הבא, לפני הכל, קצת בירוקרטיה :-)
אחד התנאים החשובים ביותר להתחיל לעבוד כמדריך ספינינג [במיוחד ברשת הולמס פלייס] הוא תעודת מדריך חדר כושר/מדריכי אירובי. [דרישת חוק הספורט, וחברות הביטוח].
בנוסף, ממליץ לך לעשות ביטוח אחריות מקצועית וצד ג למאמנים [פוליסת ביטוח לצורך הגנתך המלאה כמאמן שלא במסגרת המועדון בו אתה עובד]
אשמח לעזור בכל שאלה.
המון בהצלחה ושפע של אימונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתי, תשתף אותנו בחוויה
שרון וילנר24/06/2008הי איתי,
נשמח שתשתף אותנו בחווית השיעור הראשון.
איך היה? איכן נערך? מה הרגשת? תפרט על מערך השיעור, המוזיקה שבחרת ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחלי27/05/2008
שלום רב,
האם ספינינג יותר בטוח לנשים בהריון מאשר רכיבה על אופניים רגילים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחלי.
שרית גרומן27/05/2008קודם כל מזל טוב ובהצלחה.
שנית, אם הספיניג היה האימון המועדף עליך גם לפני ההריון אז אין שום בעיה להמשיך ולעשותו כרגיל . רק לשים לב יותר, לפחות בשליש הראשון להריון, לא להעלות את הדופק (עד 75% מדופק מקסימאלי) בכדי לשמור על חום גוף סביר מיבלי להעלותו מידיי. ובשלבים האחרים להמשיך כרגיל אבל, גם כאן , תמיד להיות קשובה לגוף ולא להגזים בעבודה.
אם לא עסקת באימוני ספינינג לפני ההריון הייתי ממליצה לחכות עם זה קצת עד אחרי הלידה...
כל פעילות אירובית מתונה אחרת כגון הליכה ואופניים רגילים תיתן מענה מצויין לחודשי ההריון. שימרי על עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמר על ספורט והריון
שרון וילנר28/05/2008נשים רבות, חוששות ומתלבטות לגבי אופי ועוצמת הפעילות הגופנית המותרת בזמן ההיריון. להלן הסברים, אזהרות והמלצות (אתר מכון וינגייט)
[a href='http://www.holmesplace.co.il/download/files/גוף_בריא_בגוף_בריא_-_על_ספורט_והריון_1072.doc' id='link']גוף בריא בגוף בריא - על ספורט והריון[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע חיוני לפני רכישת אופני כושרמירי24/05/2008
אני בת 48, הפעילות הגופנית העיקרית שלי- צעידה בחוץ. (אני לא טיפוס של מכוני כושר). הבעיה שבימים חמים או גשומים אני מפסידה הליכה ומרגישה עם זה ממש רע. לאחרונה אני ובן זוגי שוקלים רכישת אופני כושר – כדי להתאמן גם בימי החום והגשם. ( הליכון לא בא בחשבון עקב מחסור במקום ומחירו הגבוה).
אני אשמח לקבל מכם טיפים , מה חשוב לבדוק כשקונים אופני כושר חדש/יד שניה. איזה תוצרת? האם אותו המכשיר יכול להתאים לשני אנשים בעלי מבנה ומשקל שונים משמעותית? האם בכלל הרעיון שלנו הוא מעשי, או מי שרגיל לצעוד בחוץ לא יהנה מתרגול על מכשיר בבית? אילו שיקולים נוספים כדאי שנקח בחשבון?
אודה על תשובתכם,
מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופני כושר.
שרית גרומן27/05/2008מירי שלום.
אני לא ממש מכירה אותך אבל על סמך מה שכתבת קשה לי להניח שאופני כושר בייתיים יתנו לך את התשובה.. מי שאוהב ללכת בחוץ יהיה לו קשה לעבור לאופניים בפנים. גם בימים גשומים אפשר למצא את הזמן המתאים ללכת "בין הטיפות" להתלבש חם אך לא מידיי.. ולצעוד באויר הנקי מהגשם. לצערי ולשמחת הצועדים בחוץ.. אין הרבה מידיי ימים כאלה אצלנו.
אז זו המלצתי האישית בלבד.. מכירה הרבה מידיי אנשים שמכשירי ההליכון והאופניים הבייתיים הפכו ל"קולבים" .. אז בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקח את הסיכון
מירי29/05/2008שרית שלום ותודה על תשובתך
עיקר הבעיה היא חום והלחות של הקיץ ( ובאמת לא הגשמים:-) שמונעים ממני לצעוד, ואנחנו מוכנים לקחת סיכון של "קולב" , פשוט ננסה למצא אופניים מיד שניה למזער את הסיכון. אז מה בכל זאת חשוב לדעת כשבוחרים אופניים? אילו דברים לבדוק?? ממה להיזהר??
תודה מראש מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאכול או לאאלעד22/05/2008
האם חשוב לאכול לפני אימון, כמה זמן לפני אימון , מה כדאי לאכול, ומה קורה אם לא אוכלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל
שרית גרומן23/05/2008היי אלעד.
זו כנראה שאלת השאלות...
תגיד ,באוטו , שמים דלק כדי שיסע? כשנגמר... על מה נוסע??
ולעניינו..
לאכול. ונכון. ולכן אני מפנה אותך בשמחה לפורום תזונה ותזונת ספורט שם תוכל לקבל מהמוסמכים לכך את התשובה הטובה ביותר (זה כמובן תלוי בהרבה דברים כמו מין, משקל. סוג האימון וכו')
אצלנו באימוני הספינינג מומלץ לאכול כשעה עד שעה וחצי לפני האימון פחמימה מורכבת שתיתן את האנרגיה בזמן האימון , באימון שאורכו אינו עולה על שעה אין צורך לאכול תוך כדי , באימון ארוך יותר יש למלא את מלאי הפחמימה תוך כדי וגם לאזן מלחים. לאחר האימון שוב כדי להחזיר את האנרגיה יש לשתות או לאכול פרי. וכשעה שעה וחצי לאחר מיכן ארוחה הכוללת חלבון ופחמימה.
זה על קצה המזלג..פרטים ממוקדים יותר אצל המומחים.
בתיאבון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד חשוב לאכול לפני אימון!!!
שרון וילנר23/05/2008זאת שאלה ממש ענקית!
אם אתה רוצה תשובה יותר ספציפית לגביך ולגבי האימונים שלך אז תשקיע ותפגש עם דיאטנית אפילו לפגישה אחת רק בשביל לקבל את כל האינפורמציה הרלוונטית בשבילך...
אני רק יכול להוסיף שאם לא אוכלים לפני אימון:
1. אין אנרגיה זמינה בגוף (פחממות) ככה שהגוף יותר עייף והאימון יהיה פחות אפקטיבי
2. הגוף יצטרך לפרק שרירים שאינם פעילים באותו אימון על מנת להפוך את החלבון מהשריר לפחממה אותה יהיה אפשר לנצל באימון
3. יכולה להתרחש נפילת סוכר (סחרחורות ואפילו עילפון) עקב חוסר פחממה זמינה בגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאריה18/05/2008
אישתי מעוניינת לחטב את הישבן. היא סובלת מעודף משקל רק שם. רציתי לדעת האם ספינינג הוא תרגיל שעובד באופן ממוקד על הישבן? האם יש תרגילים אחרים יותר טובים לחיטוב הישבן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה קצת באיחור...
שרון וילנר21/05/2008הי אריה,
מצטער על האיחור בתשובה.
אימון ספינינג הוא אימון ארובי בו עובדים בעיקר על סיבלת לב ריאה ועל שריריי הירך והישבן.
יש לשלב אימונים ספינינג (או כל אימון אירוב אחר ) עם אימוני כוח פרטנייים בהדרכת מדריך חדר כושר, ובנוסף לקבל ייעוץ תזונתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיואב14/05/2008
שלום רב,
האם גם גברים מגיעים לשיעורי ספינינג? כמה אחוז גברים יש בשיעורים האלו בערך?
כמו כן, כמה קלוריות אפשר לשרוף באימון ממוצע של ספינינג?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור!!!!
שרית גרומן14/05/2008היי יואב.
איפה אתה חושב שכל רוכבי האופניים מתאמנים???
אצלנו. בספינינג.
ברור שישנם גברים באימוני ספינינג ובאחוזים גדולים.
ושריפת הקלוריות היא אינדיבידואלית ז"א תלויה במסת הגוף של המתאמן ובעצימות האימון.
אז יאללה קדימה תתחיל להתאמן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתר אינטרנטXX11/05/2008
הי
בזמנו נרשם בפורום שישפרו את אתר האינטרנט בנוגע לרישום לשעורים.
האם משהו מתקדם??.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתר הולמס פלייס החדש
שרון וילנר16/05/2008הולמס פלייס בונה אתר חדש שיעלה לאוויר באוקטובר. החלק של ההרשמה לשיעורים ישתפר בהרבה יחד עם שאר האתר.
מעבר לכך באתר הנוכחי עודכנה מערכת לחסימת רישום ע"י רובוטים על מנת לחייב כל מנוי להרשם בעצמו בכדי שאפשרות ההרשמה תהיה הוגנת יותר.
ניתן לשלוח ביקורת על ההרשמה וביקורת על האתר הנוכחי וננסה להשתפר.
נבו, מנהל האתר הולמס פלייס - [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלוקת אימונים לאורך השבועאפרת10/05/2008
שלום,
אני מתאמנת בספינינג, ומשתדלת להתאמן שלוש פעמים בשבוע.
אני יודעת שההמלצה הא תמיד לפרוס את השיעורים לסירוגין (יום כן, יום לא), הבעיה היא שאני יכולה להגיע לאימונים באופן קבוע רק בימים ראשון-רביעי.
בהתאם למצב זה, השאלה שלי האם זה משנה כיצד אני פורסת את האימונים?
האם עדיף לדוגמא להתאמן בראשון, שני ורביעי או ראשון, שלישי ורביעי על פני שני, שלישי ורביעי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלוקת אימונים
שרון וילנר11/05/2008הי אפרת,
באימוני אירובי אין מניעה לביצוע פעילות יומית רצופה, לעומת זאת, באימוני כוח [משקולות] יש מניעה לעבודה על אותה קבוצת שרירים יום אחרי יום.
שימי לב! באימוני אירובי יש להקפיד על יום מנוחה אחד לפחות במהלך השבוע.
לא משנה איך האימונים שלך מתפרסים, חשוב! להקשיב לגוף, להקפיד על עבודה ע"פ יכולת אישית ולהתאים בהתאם לכך את עצימות האימון.
בהצלחה ואימון נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ראשונהעינב06/05/2008
שלום, אם אני הולכת פעם ראשונה לספינינג יש משהו שכדאי שאקפיד לא לעשות, איך אני שומרת על כך שהשרירים לךא יתפסו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שרית גרומן06/05/2008היי עינב.
שמחה שהחלטת להצטרף לשורותיינו. בהצלחה!
וכדי להצליח כדי מאוד להקפיד על:
להגיע כמה דקות לפני האימון ולבקש מהמדריך הסבר מסודר על כיוון האופניים.
להביא בקבוק מים ומגבת...
מאוד רצוי מד דופק ונעלים מתאימות: אם לא נעלי ספינינג אז כדאי מאוד שהנעל תהיה קצת יותר "קשיחה" מנעלי הריצה הרכות שיש לנו בד"כ, וזאת מיכוון שצריך להדק את כף הרגל לדוושה ועם נעל רכה מידיי יש מצב שהחיבור לא יהיה מספיק יעיל.
השלב הבא הוא לא להגזים בעבודה בפעמים הראשונות ז"א לא לנסות ולעמוד (בכלל..) ובקצב האימון בפרט כבר בפעמים הראשונות. כדי מאוד להתחיל את העבודה בהדרגה לתת למערכות הגוף להתרגל לנסות ולהבין את הטכניקה ורק אז... רק אז מתחיל הכיף האמיתי!!
הרבה בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההילה04/05/2008
שלום רב,
אני מתלבטת בין לקנות אופניים או להירשם לשיעורי ספינינג. המטרה שלי היא להוריד את הישבן. אפשר לקבל המלצה או לשמוע יתרונות וחסרונות של אופניים מול ספינינג?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי הבנאלית והצנועה
מיה06/05/2008בד"כ מכשירי כושר ביתיים נהפכים למתלה בגדים או עציצים מהר מכפי שתכננו...
שיעורי ספינינג הם מסגרת מסודרת בהם את מעלה דופק באופן מסודר, עובדת על עצימות שבד"כ לא תגיעי אליה בכוחות עצמך. מלבד זה יש את הכיף עם המוזיקה שברב שיעורי הספינינג נבחרה בדקדוק ובהתאמה לקצב הפידול ולמערך השיעור...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יופי של שעוראאא30/04/2008
הי שרון.
רק רציתי לומר שהשעור ביום ד' האחרון היה מטריףףףף....
מוסיקה,קצב.
כן ירבו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ככה זה כשאוהבים
שרון וילנר03/05/2008ונתראה בשיעורים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותנייםמיכל29/04/2008
שלום,
אני רזה בכל הגוף חוץ מבמותניים- האם ספינינג עובד על המותניים?
ויש לי עוד שאלה- יש לי מבנה מאוד רחב ברגליים למטה -האם ספינינג יעשה לי עוד יותר שריר ואז זה ייראה כאילו יש לי מבנה יותר רחב ממה שגם ככה יש?
מקווה שהבנתם..תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתניים..
שרית גרומן29/04/2008היי מיכל.
הייתי ממליצה לך לגשת למדריך הכושר אצלך במכון שימליץ לך על תרגילים ספציפיים לאזור המותניים. בספינינג אנחנו עובדים בעיקר על שריריי הירך והישבן ועל סיבלת לב ריאה את יכולה לשלב אימונים אלה עם אימוני הכוח הפרטנייים שיתן לך מדריך הכושר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם המבנה הרחב?..
מיכל29/04/2008ספנינג יכול לעשות שריר גדול למטה ברגליים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
שרית גרומן30/04/2008את מתכוונת לשריר התאומים או לשריר הירך???
עבודה אירובית עם עומסים לא מאוד גדולים אינה גורמת ל"גדילתו " של השריר.
בדיוק כמו בחדר כושר.. כאשר אנו דוחקים משקלים גדולים ,אנו עובדים על מסת שריר גדולה יותר דבר המגדיל את הנפחו (כמובן בתוספת תזונה נכונה וכו'..) אבל עבודה עם משקלים קטנים יותר וחזרות רבות יותר כלומר עבודה אירובית יותר, מחזקת ומעצבת את השריר איך אינה מגדילה את ניפחו. כך גם בספינינג! לכן אני ממליצה על לפחות 75% מהשיעורים שיהיו אימוניי סבלת 75-80% מאמץ 20% אימוני כוח ורק 5% אימוני כח מתפרץ(אינטרוולים) כך נישמור על פרופורציות גוף ושריר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להוריד במשקלד"ר חסן27/04/2008
ע"מ להוריד במשקל כמה פעמים בשבוע הכי מומלץ לעשות ספינינג (כשעה כל שיעור)? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדה במשקל..
שרית גרומן29/04/2008ירידה במשקל לא נגרמת באופן ישיר מעשיית פעילות גופנית כלשהי...היא עוזרת אבל..
אני ממליצה קודם כל להציב מטרות! אח"כ להתייעץ עם איש מקצוע על תזונה מתאימה למטרה, ורק אח"כ להתחיל בפעילות ספורטיבית.
פעמים רבות מידיי, לצערי, אנחנו לא עובדים "נכון" בשילוב בין התזונה לפעילות. אנו מצמצמים את כמויות המזון מגבירים פעילות ומכניסים את הגוף " ללחץ" וזה יוצר לפעמים פעולה הפוכה שהגוף אוגר וחוסך את המזון ולא נגרמת ירידה במשקל...
אז אנא, פעילות גופנית למטרת ירידה במשקל חייבת להיות במסגרת של תוכנית אימונים וייעוץ תזונתי.
בהצלחה.
נ.ב.
מומלץ לעשות פעילות אירובית כ-4 פעמים בשבוע תלוי ברמת עצימות האימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר להורדה במשקל
צוקר29/04/2008כמו שרית הסבירה לרדת במשקל זה לא רק פעילות גופנית ולא משנה איזה פעילות ספיניניג או הליכון או סטפר יש דבר שניקרא משולש הזהב שאומר כדי להוריד במשקל יש לעשות 3 דברים:
1 לשמור על תזונה נכונה שזה צלע אחד
2.לעשות פעילות אירובית שזה בעצם הליכון סטפר אלפטי או ספינינג (דבר שגורם לשריפת קלוריות ושיפור סיבולת לב ריאה )
3 הצלע השלישית זה אינאירובי שזה בעצם תרגילי כוח לשרירי הגוף דבר שגורם לאיזון הגוף ולזירוז חילוף החומרים ברגע שלא תבצעי את אחד הצלעות. לא תגיעי לתוצאות שאת בעצם רוצה ( לרדת במשקל ) לכן כמו שרית אמרה תפני לאחד המדריכים אצלכם שיבנה לך תוכנית אימונים מסודרת כולל אירובי + אינרובי + ותזונה וזה מה שיביא לך את ירידת המשקל
אז יאלה לעבודה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ישבןאביבה24/04/2008
איך פותרים את נושא הכאב בישבן אני לא מסוגלת לעשות ספינינג בגלל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה עובר עם הזמן :-)
שרון וילנר25/04/2008בינתיים - ניתן לרכוש כיסוי גל (סיליקון) לכיסא. (40-80 שח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)