מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שערות באיבר המיןחסוי29/06/2008
בת 14 גדלו לי שערות באיבר המין ובבטן, האם מותר להסיר אותן בעזרת סכין גילוח או בעזרת שעווה? והאם מותר לעשות זאת לבד,בבית? תודה מראש לעונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזבי את זה אין צורך זה יגדל
כ30/06/2008מחדש אין שום טעם להסיר את זה זה לא אמור להפריע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכין או שעווה?
ענת30/06/2008אני אגיד לך מה- להוריד שיערות מהמפשעה זו אחת הבעיות הגדולות ביותר. כשמתגלחים השיערות נוטות לגדול כקוצים קשים, שבעקבות החיכוך של קו התחתונים נוטים לחזור חזרה פנימה לתוך העור הרגיש וליצור נקודות אדומות כואבות ולא אסטתיות במיוחד. אני הצלחתי להתחמק מתופעת הלוואי הזאת ע"י לבישת תחתונים ללא גומי ביום בו השיערות מתחילות לבצבץ. אבל זה רק מנסיון אישי והרבה ממנו. יתכן גם שעור המפשעה שלי התרגל כבר P= אפשרות שניה היא באמת לעשות שעווה, אך גם מזה יש להיזהר. לעשות זאת לבד זו בעיה- נשים לא מיומנות עשויות לגרום לעצמן שטף דם וכאב מיותר. זה מקום רגיש, אז זה כואב, אין מה לעשות, אבל אם כבר עושים- כדאי להיעזר בקוסמטיקאית שיודעת מה היא עושה. לגבי הבטן- *רק שעווה*. השתמשי ברצועות מוכנות לעור עדין, ניתן למצוא אותן בבתי מרקחת. תעשי לפי ההוראות, וזה אמור להיות בסדר. אפשרות אחרת היא לחמצן אותן פשוט- אבל זו טרחה רבה ואסור להיחשף לשמש במשך היום שלאחר מכן, אז זו החלטה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב שתשאירי אותם וזהו
66630/06/2008אין לך למה להיכנס לבלאגן הזה את לא תיראי יותר טוב וגם בסופו של דבר זה סתם בלאגן שחוסר על עצמו ואף מלובה בכאבים בישביל מה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת
ענת02/07/2008אולי גם תמליצי לה ללכת עם טי-שרט ומכנסיים רחבים, שיער קצר (מי צריך את הבלאגן הזה של שיער ארוך?!), שפם, כמובן בלי איפור ובטח שבלי עקבים (הרי זה סתם לא נוח).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר? אין צורך להוריד את השיערות
66602/07/2008שם זה גם לא יותר יפה או משהו זה לא ניקרא טיפוח להוריד שם את השיער יש הרבה שמשעירות שם שיער והם ניראות מעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער גוף
לי ראובני03/07/2008שלום לך,
שיער גוף יכול להפריע לכל אחת מאיתנו באזורים שונים: שפם, גבות, מפשעה, רגליים וכו.
הורדת השיער כך שאיננה תולשת אותו מהשורש מביאה לצמיחה מוגברת שלו.
אני מציעה לך לפנות לקוסמטיקאית טובה ולהתייעץ איתה על כל החסרונות והיתרונות של השיטות הקיימות בשוק היום ולפי זה לבחור את מה שהכי מתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהה..לירון28/06/2008
שלום, אני שלחתי תגובה לפני מספר ימים אך יש משהו ששכתי לציין. לאחותי הקטנה שקטנה ממני בשנה יש כבר חזה די גדול ולי ממש אין זה אמור להדאיג אותי?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה קטן
ד``ר ליאורה אברמוב03/07/2008לירון חמורה
אנא ממך - פני לרופא \ה שיבדקו אותך וחסכי לעצמך את כל ההתיסרות הזאת.
אין קיצורי דרך פה
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנצלות
ד``ר ליאורה אברמוב03/07/2008לירון נא לא להעלב - הכוונה היתה ללירון "חמודה" וזה מה שקורה כשמקלידים מהר ולא עושים הגהות.
לילה טוב
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולי כאן יעזרו לי - שאלה של כאביםשואלת27/06/2008
הי, אני בדרך כלל נהנית מיחסי מין, גומרת לאט אבל כמעט תמיד, אבל יש לי בעיה כשמחדירים אצבע לנרתיק ולוחצים חזק בנקודות מסויימות זה ממש כואב לי עד כדי הפסקת כל ההנאה וצריך להתחיל לבנות הכל מהתחלה. לפעמים יש אפילו דימום קל. זה קורה הרבה כשמנסים להפעיל את הטכניקות כדי להגיע לנקודת ה G לפי מה שאני מרגישה את הגוף שלי נראה לי שצואר הרחם אצלי נמצא במקום מאד נמוך, ובגלל זה הכאבים. אני הולכת לרופא נשים לבדיקה פעם בחצי שנה ולפי דבריו הכל בסדר אצלי. ניסיתי פעם לשאול, אבל לא הצלחתי כל כך לתקשר אתו בנושא מידע שאולי שייך ואולי לא - יש לי רחם אחורית. יכול להיות שזה קשור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד``ר ליאורה אברמוב03/07/2008לשואלת שלום
קודם כל - חבל שאת לא מתקשרת עם הרופא נשים שלך - אולי כאן המקום להחליף לרופא שתוכלי להתיעץ איתו בפתיחות על הבעיה המינית.
רחם אחורי יכול לגרום לכאבים בזמן יחסי מין בחדירה עמוקה מאוד ובזויות של 90 מעלות.
לפי התיאור שלך הכאבים הם הרבה יותר נמוכים. למה להתאמץ להגיע לנקודת G, לגרום לעצמך לכאבים ולדימום? לא ברור לי.
יש עוד הרבה אזורים מהנים ומענגים חוץ מזה. קשה לי להאמין שבאישה צעירה שלא עברה לידות יהיה צוואר רחם נמוך כל כך שיגרום לכאבים. כנראה שמקור הכאבים אחר ונמצא בחלק התחתון של הנרתיק.
שווה בדיקה רצינית של רופא שתוכלי להראות לו בדיוק היכן הנקודה שכואבת לך.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל כך צעירה
שואלת04/07/2008למען האמת אפילו סבתא, ועברתי 3 לידות תמיד היתה לי איזושהי רגישות בחדירה עמוקה, אבל זה החמיר אחרי הלידה האחרונה, אבל רופאי הנשים שבדקו אותי ( בשנים שעברו מאז הלידה האחרונה כבר החלפתי 3) אומרים שהכל בסדר. אני לא מנסה להגיע לשום מקום בעצמי, אבל כמו שאת יודעת במהלך חיי מין יש כל מיני סיטואציות, ולפעמים גם מכניסים אצבע - ואז אצלי אם נוגעים במקום לא נכון זה פשוט כואב ומוציא אותי מכל ההנאה המינית. אני כנראה לא מועמדת טובה למועדני סאדו-מאזו כי טיפת כאב גורמת לי לאבד כל עניין שאלתי על הרחם האחורית כי יש לי הרושם שאולי בגלל זה צואר הרחם נמוך ורגיש - והרופאים תמיד אמרו לי שמבנה הרחם לא משפיע על כלום. השאלה היא אם זה נכון? ואם יש ירידה של צואר הרחם, האם יש משהו שניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2008לשואלת שלום
האמת לא ברור לי מה מקור הכאב. האם הוא מצוואר הרחם שאז הכאב נגרם בחדירה עמוקה בזויות של 90 מעלות כשהפין מזיז ונוגע ברחם. במקרה זה צניחה קלה של הרחם או התארכות הצוואר יכולים לעורר כאב כזה אחרי לידות. קשה לי להאמין שעם אצבע תגיעי לצוואר הרחם אלא אם הוא מאוד נמוך אבל אני מאמינה שאז הגינקולוגים היו שמים לב לזה.
צריך לבדוק ביסודיות ולראות מה מקור הכאב. אולי הכאב בכלל במקום חיצוני ונמוך יותר ומקרין לך לעומק?
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהה!לירון26/06/2008
שלום, אני בת 15 וקיבלתי כבר מחזור לפני שנתיים אך החזה לא גודל לי כלל וכלל זה לא שהוא קטן אין לי בכלל ואני לא חושבת שזה תורשתי מכיוון שלאחיותי ולאימי ובכלל במשפחתי לכולם יש חזה גדול! האם יש סיכוי שהוא יגדל לי או שהוא ישאר ככה? ועד איזה גיל ממשיכה הגדילה הגופנית? בבקשה תעזרו לי כי אני כבר מיואשת ואני חושבת שאני ישאר ככה! ויש לי עוד שאלה לנשים שבפורום הזה באיזה גיל התחיל וממש צמח להם החזה?! בבקשההההה תודה רבה רבה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת החזה
ליאורה אברמוב26/06/2008ללירון שלום אני מבינה את תחושת היאוש שלך אבל צמיחת השדיים יכולה להמשיך עד לסיום תהליך ההתבגרות שהוא בערך גיל 18. אני בטוחה שרקמת שדיים קיימת במידה מסויימת. פטמות שהתפתחו או רקמה בלוטית מתחת לפטמות...פני בלי בושה לרופא או רופאת הילדים שלך ובקשי מהם לבדוק אותך ולראות האם להערכתם האובייקטיבית יש בעיה. אני בטוחה שהם יוכלו להרגיע אותך. שיהיה לך בהצלחה ליאורה אברמוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרינה24/06/2008
שלום רב,
התחלתי לקחת כדורים פסיכיאטריים עקב דיכאון. כעת אני מרגישה שירד לי החשק המיני נורא. מה אפשר לעשות? אפשר לקבל טיפים?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתייעץ עם הרופא המטפל
לי ראובני24/06/2008רינה שלום,
לצערי התופעה שאת מתארת היא שכיחה בקרב מטופלים בכדורים פסיכאטריים. אני ממליצה לך לפנות לרופא המטפל לבדוק איתו אפשרויות לשינוי מינון או סוג או הפרוגנוזה שלו למשך הזמן הדרוש לגופך להסתגל לתרופה, יתכן כי מדובר בתופעה חולפת.
בכל מקרה, אני לא ממליצה להפסיק את הטיפול התרופתי על דעת עצמך אלא רק בהיוועצות עמו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אנטי דכאוני
ד``ר ליאורה אברמוב24/06/2008הי רינה
לא כתבת איזה כדורים את לוקחת, אבל בגדול כל התרופות הפסיכיאטריות האנטי דכאוניות הינן בעלות השפעה שלילית על החשק המיני. לא תמיד ברור לנו האם הירידה בחשק היא בגלל הדכאון או בגלל הטיפול נגד דכאון. משפחת הSSRI שהפרוזק שיך אליו למשל משפיע בברור לרעה על החשק המיני, לעומת זאת משפחת ה SNRI כמו הרמרון או המירו, פחות משפיעים על התגובה המינית. כפי שלי בקיצור אמרה - התיעצי עם הפסיכיאטור שלך שינסה ל"שחק" בין התרופות השונות עד שתמצא אותה תרופה שתשפיע פחות על החשק אבל עדיין תמנע דכאון.
בהצלחה
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קניית ויברטורבתיה18/06/2008
שלום רב, אני מתלבטת אם לבקש ליום ההולדת שלי ויברטור מחברותי, נראה לי י רכישת ויברטור היא הצהרה בעייתית על עצמי כרווקה כלומר אולי לא אפעל יותר מדי בנוגע למציאת בן זוג. מצד שני אני בטוחה שאשתמש בו ואהנה פשוט ההצהרה וההגדרה של העניין מפריעה לי ואולי עדיף להשאיר את המצב כמות שבהוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא קשור את יכולה לקנות ויברטור
כ18/06/2008וזה לא אמור להשפיע על אם יהיה לך בן זוג ולא לזה שאת רווקה זה לא אמור להשפיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר בין ויברטור לרווקות
לי ראובני18/06/2008ויברטור הוא סוג של אביזר מין, או צעצוע מין שמטרתו לגוון את מנעד ההנאות המיניות, ללמד אותנו צורות חדשות להנות מהגוף שלנו, לספק אותנו בצורות מלהיבות, לענות על סוג של פנטזיה, לעורר מיניות בזוגיות ועוד.
קיימים בשוק סוגים שונים של ויברטורים, בצורות, צבעים וחומרים שונים.
יש נשים אשר באמצעות ויברטור חוו אורגזמה דגדגנית או וגינלית לראשונה, יש הנעזרות בו בסקס זוגי, יש הנעזרות בו באוננות.
אין חוקים, אין מגבלות ואין שיפוטים מעבר למה שאנחנו שמים לעצמנו.
מאחר ומחירי הצעצועים הללו אינם פעוטים, נראה לי שמתנת יומהולדת זו דרך מאוד מפנקת לזכות בסוג כזה של עונג. והכי חשוב לזכור, שזה לא אומר עליך שום דבר מעבר לעובדה שאת רוצה להתנסות בעוד צורות של הנאה מינית.
חשוב להקפיד כי ויברטורים המיועדים להחדרה ולא רק לגירוי חיצוני (כגון רוקט פוקט) יהיו עשויים מחומרים איכותיים כגון סיליקון, כאלו שאינם משאירים צבע או חומר בנרתיק ואינם גורמים לפטריות.
אני ממליצה לך לבחור באינטרנט או בחנות בעצמך את האביזר שהיית רוצה כי לרוב לא ניתן להחליף אותם לאחר הקנייה וכך תוכלי להבטיח לעצמך הנאה מלאה.
בהצלחה ומזל טוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבלמה יש חברים
חלום23/06/2008טוב ... בקיצור אל תדאיגי אני אחליף את הויברטור עם הזיין שלי ומתי שתצרכי תשתמשי בו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 1. חיסון 2. המלצהvalidate15/06/2008
מתנצל מראש אם השאלות לא רלוונטיות לפורום, אנא מחקו אם לא רלוונטי.
1. האם חיסון נגד סרטן צוואר הרחם מומלץ לכל הנשים ?
האם גם לאישה המקיימת יחסים רק עם פרטנר אחד במשך שנים, יש טעם לקבל את החיסון ?
(למשל, אם יש אפשרות שהמחלה תהיה רדומה אצל הגבר, ועלולה לעבור אליה בעתיד,
או שהמחלה רדומה אצלה, ועשוייה להתעורר בעתיד)
שאלה נוספת בנושא אחר לגמרי :
2. אשמח לקבל המלצה לרופא אורתופד טוב באיזור המרכז,
דרך קופת חולים כללית (ביטוח מושלם) - בעיות גב לאדם צעיר (25 - 30).
(כאבי גב תחתון בעת עמידה ממושכת, כאבים שונים במקומות שונים לעיתים וכו')
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי חיסון HPV
לי ראובני15/06/2008במידה והאישה מקיימת יחסים עם אותו פרטנר בלבד במהלך שנים ארוכות, והוא אינו בוגד בה ואינו מקיים יחסים במקביל עם נשים אחרות, אין צורך לעשות חיסון לHPV.
יחד עם זאת מומלץ לאישה לבצע בדיקת פאפ בהתאם להמלצת הרופא, גילה, עישון וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתחיל לקיים יחסים בלי קונדום?איילת13/06/2008
אני בת 26 ותמיד, אבל תמיד, גם כשלא הייתי על גלולות, קיימתי יחסים כשלגבר יש קונדום. יותר מחשש להריון, חששתי ממחלות. תמיד נראה לי מוזר שעד עכשיו לא יצא לי לקיים יחסים ללא "גומי", ולאחרונה אני רוצה לנסות את זה, אבל לא יודעת מה צריך לוודא כדי לשמור על עצמי ולא לדאוג.
הבעיה העיקרית היא שאין לי בן זוג קבוע, אלא מקסימום פרטנר קבוע (יזיז) לסקס.
אז אילו בדיקות אני צריכה לבקש ממנו שיעשה? אילו בדיקות אני צריכה לעשות בעצמי? האם מקלחת לפני הסקס תעזור במשהו? או שבכלל עדיף לי לחכות עם הסקס לבן זוג קבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דרך לשמור על עצמך מלבד קונדום
לי ראובני13/06/2008מיקה שלום,
לצערי כיום לא קיימת שום אפשרות להגן על עצמך מפני מחלות המועברות במגע מיני מעבר לשימוש בקונדום.
במידה ואת פוגשת בן זוג מחייב ומערכת היחסים ביניכם הופכת להיות מונוגמית וכזו שאת סומכת בו עליו במאת האחוזים, אני ממליצה אחרי שלושה חודשים ללכת יחד לבדיקות עבור מחלות מין.
(הסיבה שיש לחכות לפחות שלושה חודשים היא שזהו הזמן המינימלי המאפשר גילוי של איידס באמצעות בדיקות דם, אולם לא רק איידס מדאיג היום, נפוץ יותר הוא הHPV המסוגל לגרום לסרטן בצוואר הרחם או ליבלות על איברי מין, הרפס, ועוד......)
בכל שאר המקרים, כולל "יזיזים" לא הייתי ממליצה לא לקיים יחסים עם קונדום מאחר ואינך מכירה את העבר המיני של הפרטנרים האלה ובמקביל ליחסים שלו איתך, יתכן שהוא מקיים יחסים עם נשים אחרות והן מקיימות יחסים עם גברים אחרים......
בקיצור, הדרך היחידה להמנע מהדבקות במחלות מין, מעבר להמנעות מיחסים בכלל, או מקיום יחסים עם אדם קבוע, היא שימוש בקונדום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביזיזות תמיד צריך קונדום
כ13/06/2008אבל אם בן זוג קבוע זה דיי מיותר כי בסופו של דבר הסיכוי שיש לו איידס(זה טיפה שונה במחלות אחרות אבל דומה)דומה ואף קטן יותר מהסיכוי שיקרע הקונדום פעם אחת...שום דבר לא יקרע אם תישכבי איתו ללא קונדום אבל אם גלולות נגד היריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושבת על סקסגלי12/06/2008
רוב היום אני חושבת על סקס, הרבה דברים גורמים לי לגירוי מיני, יש לי המון פנטזיות ואני חושבת שזה מוגזם ואף פוגע בי בעבודה וביום יום, מה כדאי לעשות כנגד הפנטזיות והמחשבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרים פרטים
לי ראובני12/06/2008גלי שלומות,
אני מוקירה אותך על הכנות והמודעות לעצמך, לרגשות שלך, למחשבות שלך.
העובדה כי העוררות שלך מסבה לך חוסר נוחות מעודדת לכיוון של התבוננות וניסיון להבין את המקור שלה. כלומר, באיזה קונטקסט המחשבות האלה עולות.
האם זה מתעורר כשאת חווה רגש מסוים כמו שמחה, מבוכה, חשש, התרגשות חברתית וכו'.
אם תוכלי לשים אצבע על הדפוסים שמעוררים מחשבות אצלך יהיה קל יותר לנסות ולמפות את המקור שלהן.
לא צינת בת כמה את, האם את נמצאת בזוגיות, האם המיניות ביניכם מדובר, מהנה, מעוררת חרדה, רגשית וכו', אולם גם זו יכולה להיות אפשרות. כלומר, סוג של נושא לא מדובר שתופח למימדים המסבים את רוב תשומת ליבך במהלך היום.
מכון רם בתל אביב עוסק בטיפול בנושא זה כמו גם סקסולוגים אחרים.
הייתי מייעצת לך לנסות ולהבין בעזרת איש מקצוע כיצד ניתן להפחית את המחשבות הנשנות הללו כך שלא יסבו לך טרדה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לעשות "נגד " ?
החוש השישי16/06/2008תנסי להיות בעד המחשבות ואלו לא יטרידו אותך .
גם לממש פנטזיות זה רעיון טוב - תנסי !!!
והכי טוב, תמצאי אחד כמוך, שתתאימו כמו כפפה ליד ואז תראי כמה זה נחמד סקסי ומגרה !!!
אם יש לך ענין בסעיף האחרון , תשאירי לי הודעה פה ונחליף מייליים ?
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה
חלום23/06/2008אני מציע לך מאמי לקיים יחסי מין עם גבר ואני מוכן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי חלאס להציע את עצמכם ככה?!
כ27/06/2008זה דבילי למה אתם צריכים להיראות כאלה נואשים לסקס?! נו באמת תפסיקו לירדוף אחרי זה כל הזמן!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות ? - לעשות
ראובן - חולון02/08/2008שאלתך בדבר גרוי יתר ופנטזיות, ושאלתך מה לעשות, התשובה פשוטה - פשוט לעשות סקס בכל הזדמנות שבא לך. זה נורמלי וחלק מהחיים. ותעשי כל זמן שבא לך עדיין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק יכול לבוא בתקופות
לי ראובני03/08/2008הרבה פעמים גירויים חיצוניים מעוררים אותנו מבחינה מינית, זה יכול להיות תוצאה של תקופה טובה בחיים, אנרגיות, התאהבות, עבודה חדשה, כל דבר שעושה לנו טוב, לעיתים להפך, דווקא תקופה של עצב, אכזבה יכולה לעורר בנו צורך בנחמה ומרגוע והמיניות משמשת מפלט.
לא ציינת בת כמה את, האם את בזוגיות או לא, בכל מקרה, אפשר לראות בזה תקופה ולא משהו קבוע ולחבק את זה וזה ישתנה ולא בהכרח לנצח ישאר.
המיניות היא כמו אש, אם לא מזינים אותה היא דועכת. אם תהיי עסוקה בדברים אחרים, אם תמצאי עניין בתחומים שונים, ההתעסקות בפנטזיות ובסקס יפחת בהדרגה למינון שמתאים לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ודימוםעידית08/06/2008
בעייתי היא שבתנוחות מסויימות ודווקא לקראת שבן זוגי גומר (וכתוצאה מכך מגביר את קצב החדירה) מתחיל לי כאב עד שפעמים רבות מסתיים בדימום.
פניתי בעבר לרופאת נשים (שתיים שונות) , שלחו אותי לבדיקת צוואר רחם מיקרוסקופית וא אחד לא מצא דבר.
יש לציין שנתקלתי בתופעה זו ואף במימדים חמורים יותר עם בני זוג אחרים אך היא התעוררה רק לפני כשנתיים.
אודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון של רופא נשים עם רקע סקסולוגי
לי ראובני08/06/2008עידית שלום,
התיאור שלך מעלה תסכול ועצב רב. יחסי מין אמורים להיות מהנים ולחלוטין לא כואבים.
העובדה שקיים שם כאב מעלה את העובדה כי קיימת בעיה.
אף אדם לא צריך לסבול ובוודאי שלא במסגרת אקט זוגי אינטימי שאמור לבטא אכפתיות ואהבה.
אני מציעה לך לפנות למרפאה לטיפול מיני ולקבוע תור עם גניקולוג שיש לו רקע סקסולוגי ומודעות לסוגים שונים של בעיות היכולות להתעורר במקביל לקשיים ומורכבויות רגשיות ולעשות עבודה משולבת של חוויות מתקנות ואימוני הרפייה עם טיפול תרופתי לפתרון הבעיה.
ד"ר אברמוב עת שובה תציג את נקודת מבטה גם כן, יחד עם זאת חשוב לי לבקש ממך, לא לקיים יחסים כשכואב, גם אם בן זוגך קרוב לגמירה. ברגע שמתחיל לכאוב, תהיה עדינה עם עצמך ותתני לעצמך את האפשרות להגיד, לא נעים לי, בוא ננסה דרך אחרת שבה נוכל להגיע לספוק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
עידית08/06/2008את יודעת אולי איך ניתן לאתר גניקולוג כזה?
ותודה מקרב לב על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתר איט"ם
לי ראובני11/06/2008תקישיב בגוגל איט"ם, יש שם רשימה של אנשי מקצוע מתחום המיניות, כולל גניקולוגים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמה בקיום יחסי מיןחסויה07/06/2008
ראשית, תודה על פתיחת הפורום.
שנית, אני נשואה כ-10 שנים, ומאד נהנית מסקס.
תמיד אני מגיעה לאורגזמה מהדגדגן.
אני יודעת שקיימות אופציות של אורגזמה מתמשכת, אורגזמה מהנרתיק, אורגזמה בשרשרת, אך לצערי מעולם לא הצלחתי ליישם זאת.
האם תוכלנה במסגרת פורום זה לתת הדרכה יותר קונקרטית בעניין, או להפנות אותי למקורות מידע שאוכל להעזר בהם?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת אודות האורגזמה
לי ראובני08/06/2008התחושה שאת מתארת משותפת לנשים רבות.
גם נשים שלימדו את עצמו כיצד להנות בזכות גירוי דגדגני עשויות לחוש תסכול מהסטנדרט של הנאה המוצגת בסרטי פורנו, ספרים, פרסומות וכו.
ממחקרים אנו יודעים כי רק רבע- שליש מן הנשים מגיעות לאורגזמה בחדירה.
נשים שדיווחו על אורגזמות מסוג זה הביעו יכולת לשחרר מחשבות חוסמות, חשות אמון בבני/ בנות זוגן ויכולת ריכוז והנאה במהלך החוויה. חלקן נעזרו בפנטזיות.
רוב הנשים שמצליחות להגיע לסיפוק, עושות זאת באמצעות גירוי הדגדגן.
חשוב להדגיש, כי האורגזמות שמוכרים לנו ב"תקשורת" הן פיקציה.
הן יוצרות אצל רובנו תחושה של תסכול שאנחנו לא מספיק סקסיות, אורגזמיות, נהנות וכו....
כאילו שיש סטנדרט שמחייב אותנו לצורה של הנאה מסוימת.
הסוד בהנאה הוא בעצם בלהיות קשובים למה שאנחנו רוצות ואוהבות
ולגוון את המנעד בהתאם למה שמתאים לנו.
לדוגמא, כיום, קיימים אביזרי מין שנועדו לגירוי הדגדגן כגון הביצה הרוטטת או רוקט פוקט שניתן להשתמש בהם בזמן חדירה ולהעצים את ההנאה.
טיפ נוסף להגברת היכולת האורגזמית הוא פשוט להכנס לכושר, לתרגל בפילטיס או תרגילי קיגל את שריר רצפת האגן ובכך לעזור לנו ביכולת להגיע לאורגזמה כמו לגרום הנאה לבן הזוג שלנו בחדירה בזכות החיכוך על איבר המין שלו.
ובתחום היצירתיות, שווה לנסות מגוון של תנוחות אשר באמצעות ניסוי ותהייה נגיע למסקנה מה מתאים לנו ואיך עושה לנו טוב.
מבחינת ספרים, אני מאוד אוהבת את הספר "איטילגנציה מינית" המדבר על היכולת שלנו בתור אנשים לבחון את ההסטוריה המינית שלנו כדי לשחרר מיתוסים ולאפשר לעצמנו להיות מינים באופן שמתאים לנו.
גם הספר "סקס עכשיו" מציע מגוון של דרכים לגייון ושיפור חיי המין.
כמו כן, סרטי ה"מדריך לאוהבים" שמאפשר הצצה ויזואלית למיניות מגוונת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מומחה או בעל תואר
עוז4610/06/2008בזמן האחרון, כן, לאחר 30+ שנות נישואים, אנחנו מקדישים המון זמן להקשבה אחד לשני
וכן, המון שינוי, בהדרכה מיקצועית,
ואפשר להגיע לסוגים שונים של אורגזמות,גם לנשים וגם לגברים
העיקר לשטף את בן הזוג וללכת ביחד עם הרבה סבלנות וסובלנות והמון הקשבה
אז בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה "בני בנות זוגן" מה הקטע שאת
אנונימית11/06/2008ללסביות כל הזמן את לסבית או משהו?,זאת תוספת מיותרת לא הומופובית או משהו אבל תפסיקי כל שניה לומר "בני בנות זוגן" ולידחוף אותן לכל מקום זה דבילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגישות "תרבותית"
לי ראובני11/06/2008שלום וברוכה הבאה לפורום החדש שלנו.
אני חושבת שבלי שום קשר להעדפות המיניות שלי, יש ציבור של אנשים שרוצה ללמוד ולגוון את המנעד של החוויות שלו. חלק מהאנשים שפונים הם אנונימים, ולא תמיד מבהירים מה העדפתם המינית.
עבורם נראה לי חשוב לדייק, וגם עבור אנשים אחרים, שכל תשובה שהיא שנאמרת, יכולה להתאים גם לזוגות סטרייטים וגם לזוגות הומוסקסואלים.
אין לי רצון "לדחוף" או לחנך. זה נובע מכבוד מינימלי לאהבה ולזוגיות באשר היא.
נראה לי שזה ערכים חשובים ללמד מיניות דרכם.
בהצלחה ותודה על ההערה החשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תפני גם לאנשים שרוצים להיתנסות
אנונימית11/06/2008במין אם חיות??,לרוב מי שסטרייט גם לא ירצה ל"גוון" ולהיתנסות אם בני מינו יש דרכים רבות לגוון בחיי המין ומי שרוצה לישכב אם בני מינו כדי ליראות איך זה אז כדי לו להיתעסק בדברים יותר חשובים מלהיתנסות במין אם אותו מין בעוד שאפילו אתה לא הומו בסופו של דבר זה דיי מיותר ועוד יותר מיותר סתם להיתיחס למיעוט שכזה...אין שום רע בזה שתפני למי שצריך ליפנות ולא לכל צורה של מיניות שאליה את מרגישה צורך ליפנות זה מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיים הבדל בין פטיש להעדפה מינית
לי ראובני12/06/2008ההבדל בין להיות בוטה לרגיש לצרכים של כלל האוכלוסיה הוא די ברור.
חשוב לי להבהיר, כי עצם הפנייה בזכר/ נקבה או בהעדפה מינית סטרייטית/ הומוסקסואלית היא לא בחזקת הצעה הלתנסות אלא רגישות למגוון האוכלוסיה שקורא את התשובות והשאלות בפורום.
המטרה היא שכל אחד יוכל ללמוד ולקחת לעצמו את החלקים להם הוא זקוק.
את יכולה להפיק מהפורום כרצונך, ואנשים אחרים מוזמנים גם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני את שלי אמרתי את סתם מיתיחסת
אנונימית13/06/2008לכל מיעוט זה מיותר אין מה לומר לא אמרתי שאת מטיפה או משהו אבל זה מיותר להזכיר אותם כל שניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי קודם תעבדי על שגיאות הכתיב שלך
שני16/06/2008אנונימית יקרה
לעבוד קצת על שגיאות כתיב, על פיסוק נכון וכדומה כדי שיהיה נחמד לקרוא גם את ההערות הנודניקיות שלך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת לשים בסוף נקודה רק שתדעי...
357M17/06/2008היא העירה טענה הגיונית ולגיטימית מה את רוצה?,דוגמה אמיתית להערה שולית ומיותרת שנועדה כדי לערער על תגובה של מישהו אחר ללא שום טיעון הגיוני מאחורי זה זה"יש לך שגיאות כתיב ואת לא מפסקת טוב" יופי מה זה אומר? שום כלום,ליפני שאת מעירה הערה שולית ומיותרת על הערה שלטענתך "שולית ונודניקית" תחשבי קצת בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דרך גם להעיר למנחה של הפורום...
שני17/06/2008ואם תסתכלי אחורה זו ממש בושה איך שהפוסטמה העירה למנחה. קצת כבוד לא יזיק לא לך ולא לה.
חמור קופץ בראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסתכלתי אחורה וכל מה שאני רואה
357M17/06/2008זה הערות בנוגע לזה שהיא מזכירה אותם כל שתי שניות ועל הנושא היא לא הגיבה לה בצורה בוטה או משהו,ומה קשור חמור קופץ בראש תילמדי להפנים בצורה מכובדת את מה שמדברים וביכלל לך לא יזיק קצת כבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אני אעזור לך קצת...
שני18/06/2008"לדחוף אותם לכל מקום זה דבילי"
מי היא שתיתן ציונים?
ומי היא שתחליט שהומואים או לסביות לא נכללים בהגדרות של ג'נדר לגיטימי?
אז די כבר להתווכח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון מה את רוצה ושוב זה לא
357M18/06/2008להיתחצף ולקלל אותה תיקראי שוב ליפני שאת מבקרת,ומי החליט? אף אחד לא צריך להחליט זה פשוט מיותר להיתיחס ככה לכל סוג של מערכת יחסים הכי טוב שתיתיחס למה שצריך להיתיחס מבלי להיתקע על כל שטות שכזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם למיעוט צריך להתייחס יפה
שני18/06/2008למרות שהם לא מיעוט. היא קראה להם ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ סתם לפרוטוקול הם כן מיעוט
כ18/06/2008ולא צריך באמת להיתיחס לכל מיעוט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסיקו סתם להיתיחס אליהם
כ22/06/2008בימקום ליטחון מים אין מה לעשות מול העובדה שזה באמת מיותר להיתיחס אליהם זהו פשוט תפסיקו להזכיר "בן/בת זוג" כל חמש שניות וזהו סוף דיון אין יותר מה לחפור!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת/ה לא תקבע מתי סוף הדיון ברור?
שני22/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיות ווסטיבוליטיסטל04/06/2008
שלום רב,
אובחנתי היום כבעלת וסטבוליטיס ורציתי לדעת האם בפורום זה גם ניתן לשאול שאלות הקשורות לכך ולתפקוד נשי תקין על אף הבעיה.
תודה,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסטיבוליטיס
לי ראובני04/06/2008טל שלום,
הגעת בדיוק למקום הנכון. ד"ר אברמוב, שנמצאת כרגע בחו"ל היא מומחית בנושא.
אני אבקש ממנה להתייחס לשאלתך עם שובה.
בכל מקרה, חשוב לומר כי כיום מצויים בשוק מגוון של אפשרויות לטיפול בבעיה.
ממליצה כרגע (במהלך תיאום) להמנע מקיום יחסי מין בחדירה, אולם אפשר להמשיך להנות ממגוון גירויים אחרים ומגע זוגי.
האם יש שאלה ספציפית שמעסיקה אותך?
נשמח להענות
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות בנוגע למה שרשמת לי
טל08/06/2008הי לי,
רציתי לדעת אם יש אפשרות להחלים מהבעיה או לשפרה עם טיפולים?
ובנוגע ליחסי מין, מדוע אסור בינתיים לקיים והאם אני אוכל לקיים בהמשך לאחר טיפולים?
תודה רבה,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסטיבוליטיס היא בעיה פתירה
לי ראובני08/06/2008טלי שלומות,
וסטיבוליטיס היא בעיה פתירה לחלוטין, הן באמצעות משחות והן באמצעות צריבה במקרים מורכבים יותר.
כדי להמנע מחדירה במידה וזה מסב כאב, כדי לא להעמיק את החיבור בין יחסים עם חדירה וכאב, כך שהנרתיק הופך להיות מכווץ יותר ויותר בכל פעם כדי למנוע את התחושה הלא נעימה.
מציעה לך לפנות בדחיפות לרופאת נשים עם רקע סקסולוגי.
יש בכמעט כל בית חולים מרפאה לטיפול מיני שיכולים לסייע בעניין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסטיבוליטיס
ד``ר ליאורה אברמוב18/06/2008הי טל
כפי שכתבה לי הבעיה פתירה רק שצריכים המון סבלנות על מנת למצוא את דרל הטיפול המתאימה לך. מאחר וזו בעית כאב כרוני הטיפולים הם מורכבים ורבה פעמים על דרך של ניסוי ותהיה. כלומר יש טיפול סקסולוגי ברמה הנפשית, יש טיפול פיזיותרפי העובד על שרירי רצפת האגן, יש טיפול מקומי בתרופות שונות, יש טיפול כירורגי השמור בד"כ לסוף כשאבדו האופציות הטיפוליות השמרניות. מציעה לך לבוא לאבחון במרפאה המתאימה כדי למצוא את הפתרון המתאים לך. בסופו של דבר הבעיה נפתרת, את זה אני יכולה להבטיח לך, כמה זמן זה יקח...... לא ברור.
אם את סובלת מאוד מקיום יחסי מין עקב הכאבים, חבל להמשיך לקיים יחסי מין מלאים שכן הדבר רק יחמיר את התגובות הנפשיות לכאב.
בברכה
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשים בחדר כושרטל04/06/2008
שלום, התחלתי להתאמן בחדר כושר ואני די מבוייש לנוכח הבחורות החטובות שמסתובבות שם כמעט בלי בגדים, אני מפחדת שאני נראית קצת לא שייכת מפאת גודל גופי והלבוש שלי, כיצד כדאי לי להתגבר על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לתת לזה להרפות את ידייך
לי ראובני04/06/2008טל יקרה,
לא תמיד יש לנו את הגוף שאנחנו רוצים, את העבודה שהיינו רוצות, את הבית האידיאלי.
החוכמה בחיים היא לא להפסיק לחלום, לקוות, לנסות ולממש את כל החלומות שלנו.
כרגע, נתת לעצמך הזדמנות להכנס למסלול חיים בריא יותר, שכולל עיסוק גופני.
נכון שיש משהו מאוד מבאס בלראות נשים חטובות ממך מסתובבות לידך.
אני מבטיחה לך שהן לא בהכרח יותר מאושרות, הן פשוט יותר חטובות.
את יכולה לנסות ולראות בהן מודל למה שאת רוצה להיות בעתיד ולראות בכך גורם ממריץ.
והעיקר, לא לוותר על החלום שלך להכנס לכושר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשדר נשיותמאיה01/06/2008
שלום רב, שנים רבות הצנעתי את נשיותי עקב הטרדות וילדות מאוד קשה. כיום אני מנסה לשוב ולהביע את הנשיות שבי ומאוד קשה לי, אני לא אוהבת את גופי ולכן איני מרגישה תמיד סקסית ואני מאמינה שזה מתבטא החוצה בהתאם. מה כדאי לי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה יקרה שלומות
לי ראובני01/06/2008שאלתך באמת נוגעת ללב ומרגשת. אני אנסה לתת כיוון לתשובה למרות שזו שאלה מאוד גדולה ומורכבת ולא ציינת מספיק פרטים אודותיך נאמר בת כמה את או האם את בזוגיות ? מתגוררת לבד? פעילה בחוגים חברתיים וכו... נושאים אלו הם מאוד משמעותיים מאחר ונשיות, דימוי גוף ותחושה של סקסיות קשורים בהרגשה שיש לנו אודות תחומים אחרים בחיינו.
כפי שציינת החיים שלך היו לא פשוטים והשאירו בך עקבות והשינוי יכול להתקיים במקום שמרפא את העבר ומאפשר לו להתקיים בזכרונות בלבד תוך שאנחנו משאירים אפשרות לעתיד ולהווה טוב יותר מקום.
כדי להרגיש נשית ולאהב את הגוף שלנו צריך להתחיל בצעדים קטנים, מההתחלה. להסתכל בראי, לבחור איבר שעושה לנו נעים להביט בו, אולי למרוח קרם גוף תוך כדי, לפנק את הגוף אחרי מקלחת נאמר, לראות שגם אם הגוף הוא לא מושלם, הוא בריא ומשרת אותנו יום יום בדרך לעבודה/ ללימודים/ לחיים. הגוף יכול להסב לנו הרבה סיפוק וענג והוא מחזיק את הנפש שלנו בתוכו, הוא הבית שלנו.
פעילות גופנית כמו אירובי, או ריקוד יכולים לנו להבין עד כמה הגוף שלנו משמש אותנו ומסייע לנו להנות. ספורט יכול לעזור גם לחטב ולהשפיע על הצורה של הגוף לא פחות מהשחרור של אנדרופינים שעושים לנו תחושה טובה.
גם בחירת בגדים, איפור או השקעה אחרת במראה החיצוני גורמים לנו להרגיש טוב יותר.
והכי חשוב, לתת לשינוי לבוא מבפנים, למצוא חברות נפש לשוחח איתן, לחלוק איתן , אולי לשקול אפילו טיפול לרפא את הפצעים שהזכרת.....
בהמון הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעקוב29/05/2008
שלום רב ומזל טוב על הפורום החדש.
התחלתי לצאת עם בחורה בת 27. היא מספרת שמעולם היא לא חוותה אורגזמה. יחד עם זאת כשאנו שוכבים היא רטובה מאוד ועושה רושם שהיא נהנת. לבחורה יש דגדגן נורא קטן. כשמביטים על איבר מינה נדמה כאילו שאין לה כלל את החלק הקטן הזה מעל הפות שבדרך כלל נשים מאוד מתגרות כשמשפשפים להם שם.
שאלותי הן:
1. האם יתכן שהיא לא גמרה מעולם בגלל שיש לה דגדגן קטן?
2. מה עלינו לעשות כעת? אני מאוד רוצה שהיא תגמור.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעקוב שלום
לי ראובני29/05/2008זה מקסים בעיני שאתה דואג ומפרגן לבת הזוג שלך הנאה מינית. זה לא מובן מאליו שאתה רגיש ואכפתי ורוצה להיות מאהב טוב בשבילה. נראה לי שאת השאלות האלה כדאי לך להפנות בעיקר אליה. לשאול אותה מה היא היתה רוצה, מה היה עושה לה נעים, איך אתה יכול לפנק אותה וכו'.
הרבה פעמים בזכות פתיחות מינית ויכולת לתקשר מיניות בזוג מתאפשרת הנאה רבה יותר.
אני אסייג את דברי בכך שלעיתים כשאתה אומר אני רוצה להביא אותך לידי אורגזמה אתה עשוי להלחיץ אותה או להעמיס עליה את הציפיות שלך.
אני אשאיר לד"ר אברמוב להתייחס לעניין הגודל של הדגדגן למרות שלמיטב הבנתי השונות בד"כ היא בצורת השפתיים, אבל כמו בכל דגדגן של כל אישה, הפוטנציאל של ההנאה טמון ביכולת לתפעל אותו נכון, ומי שבעיקר יכולה לעשות זאת זו היא. כלומר אם אישה לומדת לאונן ומכירה את הגוף שלה כך שהיא יודעת כיצד להביא את עצמה לידי הנאה מינית, אז בהמשך היא גם יכולה ללמד או להדריך את בן זוגה בדרכים שיעזרו לה להנות איתו.
אני מציעה לך לבנות אוירה שמאפשרת דיבור על מיניות, לדוגמא לקנות את הספר "סקס עכשיו" ולהניח אותו ליד המיטה, לראות איך היא מגיבה לזה. האם גם היא מחוברת לרצון לשפר את חיי המין שלכם. להציע לה להדריך אותך במה שעושה לה טוב. לשאול אותה מה נעים לה.
עוד ספר מעולה שיכול להיות סיפתח לשיחה מעולה הוא דברים שרציתי לגעת מאת גילי פליסקין העוסק באוננות של נשים- הספר מציע גם פרק העוסק בטכניקות.
כדאי גם לקבל את האפשרות שאולי היא גדלה באוירה אחרת, פחות מאפשרת, שאולי הפכה אותה ליותר ביישנית ופחות פתוחה בתקשורת מינית ולתת לה את הזמן ללמוד לידך ובזכותך את החשיבות של לדבר ולהסביר.
אני מקווה כי בעתיד היא תהיה פתוחה יותר לאפשרות להרחיב את מנעד ההנאה שלה ולהנות ממבחר נוסף של דרכים לענג.
בנתיים, מציעה לך לשמור על ערוצי תקשורת פתוחים והמון המון סובלנות.
בהצלחה
לי ראובני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל דגדגן
ד``ר ליאורה אברמוב30/05/2008הי יעקב
מה שאתה רואה כדגדגן קטן זהו למעשה רק הראש של הדגדגן שמוחבא מתחת לקפל עור שמהווה את העורלה של הדגדגן ( הדגדגן הוא המקבילה לפין הגברי מבחינת התפתחות ומבנה אנטומי.) אבל הדגדגן לא נגמר בזה - יש לו עוד גוף שאורכו 3 ס"מ והוא תת עורי, ואח"כ יוצאות עוד 2 "רגליים" שנמצאות מתחת לשפתיים הקטנות וסה"כ זה אבר גדול מאוד רק שרובו מוחבא מתחת לעור והוא תלת מימד ולא בולט כמו הפין הגברי.
כמעט ואין מומים מבניים של הדגדגן וזה שחלק הראש שאתה רואה נראה לך קטן לא אומר כלום לגבי גודלו האמיתי של הדגדגן. בודאי אין הגודל מעיד על היכולת להגיע לאורגזמה (האם לגבר עם אבר קטן יותר קשה לגמור?)
הבעיה של חברתך איננה אנטומית מבנית אלא קשורה לתהליך של למידה והכרת הגוף כפי שלי כתבה.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)