פורום מיניות האישה, מין נשי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקדמת מחזור- דחוף דחוף. תודה
    שירן
    10/09/2008

היי, אני אמורה לקבל מחזור שבוע הבא, ואני ממש רוצה לקבל השבוע, אמרו לי שלעשות התעמלות ומקלחת חמה משפיע, ניסיתי את כל זה אתמול, אבל כרגע סתם כואבת לי ממש הבטן בצד שמאל למטה (כמו כאב של התוספתן) האם הכאב נורמלי? מה ניתן לעשות על מנת שאוכל לקבל מחזור השבוע תודה תודה, זה ממש דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין דרך

לי ראובני
    13/09/2008

לצערי אין דרך להקדים את המחזור במידה ואת לא לוקחת גלולות....
    לעיתים דווקא הלחץ והמתח ממנו מונעים את הגעתו ומשנים תזמונו לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון
    לינוי
    09/09/2008

שלום רב, קיימתי יחיסם עים קונדום והגבר גמר בחוץ. אח"כ הוא נגע באיבר מינו ואז באיבר מיני. האים זה מסוכן מבחינת הריון? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• סיכוי ממש קלוש

לי ראובני
    13/09/2008

זרעים חייבים לשרוד בתוך נוזל זרע ואם הם לא מקבלים סביבה מימית אז הם מתיבשים.
    סיכוי ממש קלוש לכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה
    רוני
    09/09/2008

שלום אני בת 28 נשואה כבר שנה וחצי ולא מצליחה להגיע ואורגזמה, לא לבד ולא עם בן זוגי. יותר קל לי לנסות איתו דברים חדשים מאשר לנסות לאונן לבד. אך הבנתי שאם אני לא אתנסה לבד יהיה לי קשה להגיע גם איתו לאורגזמה. אני לא רוצה להשתמש באביזרים למיניהם וכשאני מנסה לאונן זה לא ממש מצליח ואחרי 20-30 דקות זה נהיה משעמם או לחילופין עם בן הזוג-נהיה כואב. יש המלצות מעשיות? תודה רוני

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• אורגזמה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/09/2008

הי רוני
    נכון שכשמנסים לאונן והראש שלנו לא שם, זה ממש משעמם ולא עושה כלום. כדי להגיע לתחושות מיניות צריכים לפנטז להתרכז ולחוש את המגע....
    הפעם הראשונה עד שמגיעים לאורגזמה יכולה להיות מאוד ממושכת ובאמת קשה לשמור על ריכוז לאורך זמן. אבל זהו מחסום שצריך לעבור אותו - אח"כ זה נעשה יותר קל.
    אם את מרגישה שמיצית את היכולות שלך לנסות להגיע לבד פני לטיפול מיני שיתנו לך כלים איך להגיע לריכוז מיני יותר גבוה.
    את יכולה לפנות דרך קופ"ח שלך
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה
    רוני
    09/09/2008

שלום אני בת 28 נשואה כבר שנה וחצי ולא מצליחה להגיע ואורגזמה, לא לבד ולא עם בן זוגי. יותר קל לי לנסות איתו דברים חדשים מאשר לנסות לאונן לבד. אך הבנתי שאם אני לא אתנסה לבד יהיה לי קשה להגיע גם איתו לאורגזמה. אני לא רוצה להשתמש באביזרים למיניהם וכשאני מנסה לאונן זה לא ממש מצליח ואחרי 20-30 דקות זה נהיה משעמם או לחילופין עם בן הזוג-נהיה כואב. יש המלצות מעשיות? תודה רוני

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• שלומות

לי ראובני
    13/09/2008

רוני שלום,
    לא ציינת האם יש לכם ילדים או לא
    האם את עובדת באורך אינטנסיבי? מוטרדת?
    לוקחת גלולות?
    מה קרה לפני שנה וחצי במקביל להפסקת היכולת שלך לגמור ? האם היה משבר בזוגיות אולי או קושי אחר בחיים?
    פירוט של נושאים אלו יעזור לאבחן
    בגדול, במקרים מסוג זה אני ממליצה על טיפול סקסולוגי. לעיתים מספר מפגשים בודדים עוזר להבהיר המון דברים ומסייע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מין אורלי יקירתי זו התרופה לכל הבעי

בר
    08/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהריון
    גלית
    07/09/2008

האם תמיד לאחר לידה הנרתיק מתרחב או שזה לא הכרחי? אני לא רוצה לחשוב שיהיה לנו חיכוך פחות הדוק...תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בהריון

הוספת תגובה

• הרחבת נרתיק

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/09/2008

לא בהכרח הנרתיק מתרחב תלוי במשקל הילוד, אופן הלידה, מבנה וחוזק השרירים הטבעתיים של הנרתיק, גנטיקה , בצוע אפיזיוטומיה.
    גם אם התרחב הנרתיק אפשר לעבוד אחרי הלידה על חזוק שרירי הנרתיק דרך תרגילי כווץ והרפיה הנקראים תרגילי קגל
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה. תודה .
    יוני
    03/09/2008

שלום. אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין. בעקבות שיפשוף די אגרסיבי של כל איזור הפות אך במיוחד השפתיים הם התנפחו מאוד וקיבלנו מרקם צמיגי. למעשה הן נראות כמו שני בלונים והן חורגןת מאיזור השפתיים החיצוניות ומשתלשלות מלמטה, הן נפוחות כדי כך שאני מרגישה שאני לוחצת אותן בין הירכים כאשר אני יושבת או עומדת. הן לא רגישות במיוחד מבחינת כאב, להפך יותר כהות למגע. האם אני יכולה לקוות שהן תתצתמצנה חזרה לגודל נורמלי? מה מומלץ לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה. תודה .

הוספת תגובה

• נפיחות אחרי קיום יחסי מין

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/09/2008

נפיחות בשפתיים אחרי קיום יחסי מין תעבור אחרי יומיים שלשה.
    את יכולה לעשות קומפרסים קרים עם מי קרח או מגנזיום סולפוריקום - אפשר לקנות בבית מרקחת עם מרשם רופא, דבר שיקטין את הבצקות התת עוריות שנוצרו
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

בר
    12/04/2009

אני גם סובלת מבעיה זו רק בשפה הימנית, היא מתנפחת מאוד ואכן יורדת הנפיחות לאחר יומיים שלושה . הבנתי איך לטפל בזה, השאלה אם זה שגרתי? לא צריך לבדוק את זה? אולי זה אלרגיה כלשהי או משהו בסגנון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/04/2009

הרעיון שכשמתנפח צריך להבדק על ידי רופא נשים כדי לראות מה זה - כי זה בעיה שכבר הפכה להיות כרונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה נשית
    ג'אז
    01/09/2008

שלום, הייתי מעוניינת לדעת האם שאישה מגיעה לאורגזמה היא אמורה שפוך נוזלים (כמו שהגבר שופך) או שהיא חוות הרגשה פנימית ולא משהו שמתבטא כמו אצל גברים. והאם זה שונה מאישה לאישה? (זאת אומרת האם יש מצב שלאחת יש שפיכה ולשנייה לא) היתי שמחה לשמוע בעניין זה פרטים

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה נשית

הוספת תגובה

• שפיכה נשית

לי ראובני
    01/09/2008

תופעה שידועה בקרב פחות מאחוז מהנשים המגיעות לאורגזמה.
    מדובר בנוזלים שצבע לבן שקוף שאינן מגיעים משלפוחית השתן, למרות שיש החוששים שכן.
    מגיעים מבלוטות מנוונות שהן המקבילה הנשית לבלוטת הערמונית שאינן בשימוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה?
    קארינה
    30/08/2008

זכותי לדעת עם יש לי קרום או לא ולמה אני מתעסקת עם זה כל הזמן ושואלת? כי אני רוצה לדע זה לא שאני מכתוונת לחקור בכוונה פשוט אצלנו בעדה חשוב שיהיה קרום סבבה?

לקביעת תור
    סגירה
    סליחה?

הוספת תגובה

• בדיקה פשוטה

לי ראובני
    02/09/2008

ולא פולשנית יכולה לפתור את השאלה שלך בצורה פשוטה.
    אין יכולת לאבחן את מצבך דרך האינטנרט. את חייבת ללכת לרופא לשם כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי היתה בעיה שהיה צריך לבדוק בה אם

אחת
    04/10/2008

יש קרום בתולים. לא הצלחתי לשכב עם בעלי אחרי הנשואים ובדקו וגילו שיש קרום ויש בתולים. בדיקה פשוטה אצל רופא נשים. תפני לרופא הנשים שלך ותבדקי. חוץ מיזה אם לא שכבת עם גבר ואין קרום בתולים זה אומר שאת לא בתולה? אותו בחור שיהיה איתך לא יאמין לך שלא שכבת? תדעי גם שאני כל הזמן היתי בטוחה שכשאקיים יחסים בפעם הראשונה יצא לי דם ולא יצא אבל בעלי האמין לי בלב שלם שאין דם וזהו. ועצה לי אליך אם חלילה זה קורה לך ולא יהיה דם על הסדין אם את צריכה להראות את זה או משהו בעדה שלך לא בעיה לשים דם של משהו אחר כאילו דם של חתך אחר מהגוף כדי שלא יציקו לך למה אין דם. אם הבן זוג שלך יסכים לזה כמובן. מאחלת לך שיש לך גם קרום גם בתולים גם דם והכל יהיה תקין ובסדר. שאלה לי אליך למה הצעירות של היום כל דבר שהן אומרות בסוף הן אומרות סבבה? חחחח בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקארינה

שטונק
    06/10/2008

קארינה הכוס הבתול שלך כבר יוצא מכל החורים מתחיל לשעמם כבר שאלת מיליון פעם רד מהפורום ואל תזיין את השכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נועצת בי מבטים
    357M
    29/08/2008

אני בן 15 ושכנה שלי בת 10 בערך מסתכלת עליי כל הזמן אני יוצא אני רואה אותה נועצת בי מבטים כאלה ופעם אחת היא באה אלינו הביתה לבקש עיתון בישביל אמא שלה וגם אז היא נעצה בי מבטים כאלה וממש בהתה בי,למה היא מסתכלת עליי ככה כל הזמן??ו אנשים היסתכלו עליי בעבר אבל לא בהו בי ככה והיא לא סתם היסתכלה עליי היה לה חיוך כזה בחלק מהפעמים.הייתי רוצה חוות דעת על זה.

לקביעת תור
    סגירה
    נועצת בי מבטים

הוספת תגובה

• קשה לדעת

לי ראובני
    30/08/2008

אין לי שום יכולת לדעת מה הכוונה של המבטים הללו, ואם היא מבינה שהיא עשויה להתפרש בתור ילדה פתיינית אבל בכל מקרה, בין אם היא מודעת לכך או לא כל ניסיון לממש את המבטים הללו למשהו יותר ממה שהם יגמר בכי רע!
    ילדה ואני מדגישה ילדה בת עשר עדיין איננה בשלה לקשר רומנטי או מיני בוודאי שלא עם מישהו בן 15.
    הרבה פעמים ילדים נחשפים לפורנו או למעשים מיניים שלא מבחירה ומנסים לאמץ את השפה והקודים שהופעלו עליהם בכוח ובכפייה.
    חשוב לי להדגיש, אין בכך שום דבר בריא או רצוי ולמרות שאתה בגיל המבשיל מבחינת העוררות המינית שלך, אל תפנה אליה את המשאבים והמחשבות המיניות שלך מאחר וזה לא יעלה יפה ויגרום נזק לשניכם!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות ביחסי מין
    נעמה
    28/08/2008

יש לי בעיה, שמאוד מביכה אותי. ולכן אני לא פונה לגניקולוג/ית בקופ"ח או בפרטי. אני בת 29 ,בחורה מלאה,לפני שנה התחתנתי בתולה,מאז אנו מנסים לקיים יחסי מין,אך בעלי לא מצליח לחדור לנרתיק שלי (צר),הגענו למצב שהרמנו ידיים. אני לא יודעת מה לעשות??אני כל כך רוצה ילדים. אני מתביישת לפנות למישהו בתחום זה.

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ביחסי מין

הוספת תגובה

• בעיות בקיום יחסי מין

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/08/2008

הי נעמה
    בדיקה גינקולוגית רק בהסתכלות תוכל לפתור לנו בעיה - אם יש אי תקינות של קרום הבתולים או רגישות יתר בפתח - רופא נשים יוכל לאתר את הבעיה מיד והטיפול הוא פתיחה חירורגית פשוטה
    של הקרום.או טיפול מקומי ברגישות העורית.
    מאידך אם בהסתכלות הקרום תקין ואין בעיה רפואית אלא את מתכווצת ובחרדה מהחדירה אזי אין ברירה ואת צריכה להתחיל טיפול מיני.
    חשוב להתגבר על הבושה ולהתחיל לטפל- אחרת הזמן יעבור ללא פתרון ואז הבושה לפנות לטיפול תהיה אפילו יותר גדולה.
    נסי לברר דרך רופא משפחה עם איזה מרפאה סקסולוגית הקופח שלך עובדת.
    בהצלחה
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמה גם לי זה קרה זה קורה להרבה

אחת
    04/10/2008

בנות במיוחד כאלו שבאו מבית דתי ואסרו עליהן לשכב לפני הנשואים הרבה פחד וכל זה. גם לי קרה בדיוק ככה שלא הצלחנו לשכב בעלי לא הצליח להחדיר ואני התכווצתי ופחדתי. אסור לך להתבייש זה תהליך ממש פשוט אני זוכרת שהרופא בדק אם אני בתולה זה דבר ראשון והחדיר אצבע סליחה שאני מתארת לך את זה ככה החדיר אצבע ואני צרחתיייייייייייי מזה צרחותתתתתת כלכך פחדתי ואמר שיש בתולים אחרי זה הסקסולוג נתן לנו תרגילים קודם כל לא לשכב קודם כל להחדיר אצבע יחד עם הבן זוג שלך ככה כמה ימים כל פעם קצת להחדיר אצבע ולסובב. נותנת לך רעיונות שאולי תנסו לבד אבל אם לא ילך לכי לכי לרופא זה יעזור לך באמת ואין בושה בכך. זה הוא נתן לנו לעשות עד שהגענו אליו לפגישה נוספת אחרי שבועיים אמר לנו שני אצבעות שהבעל יחדיר לאט ובעדינות עם משחה שישים על האצבעות ואז הוא מכניס טיפה מוציא ושוב מכניס טיפה יותר ושוב ושוב ככה זה יחדור בקלות יותר במין משחק כזה ברוגע ואז גם לסובב ושאת אומרת כואב הוא מפסיק אבל זה לא אמור לכאוב אחרי שבועיים חזרנו שוב ואז הוא אמר לנו לנסות לשכב שאני מעל בעלי שבעלי על הגב ואני מעליו זאת תנוחה יותר קלה לחדירה ניסינו את זה ואז אמרתי לו תגיד זה לשכב? כיאלו לא ידעתי שזה עד כדי כך פשוט ככה ניסינו עוד שבועיים נסיונות וזה הצליח אבל שאני על הגב ובעלי מעלי לא הצלחנו אז הרופא אמר שאני אהיה מעליו ולאט לאט נתגלגל ככה אחד על השניה עד למצב שהוא מעלי. עד לשלב הזה הגענו והפסקנו כי זה הצליח. נשמה אל תתביישי. חשוב רוגע רוגע רוגע לפני כמובן משחקים ואני ממליצה היום בעידן המסגים והעיסויים שיעשה לך עיסוי הבעל שלך קודם כל על כל הגוף כי עיסוי זה ממש מרגיע לאט לאט ככה על כל הגוף זה בעיני אותי לפחות מחמם ואז לנסות עם להחדיר את האצבע עם השמן של העיסוי. לכי קני לך שמן עיסוי טוב ותתחילו לנסות. מבטיחה לך שאת הדברים האלו יגיד לך הרופא. צריך זמן כל פעולה לעשות כמה וכמה פעמים ואז לעבור להבאה ואם זה לא יעזור לכי לרופא זה לא בושה באמת יש המון אנשים שיש להם את זה. יש שם אפילו לתופעה הזאת. בהצלחההההההההההה ויהיו לך ילדים אמןןןןןןןןןןןןןןןןן חיבוקקקקקקקקק אני כלכך מבינה אותך נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבין מה הבעיה שלכם

(~_~)
    04/10/2008

שאת תישארי מעליו?? זה גם יותר טוב והגבר לא צריך להיות בשליטה תפסיקו לראות את זה כברירת מחדל זה לא טוב.תחשבי על מה שאמרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד מש'ו על הקרום
    קארינה
    25/08/2008

יש לי קרום מהסוג see hymen קרום טבעתי קרום בתולין טבעתי (Annular Hymen) שמכתר את כל פתח הנרתיק, עם חלל פתוח במרכזו ומה זה אומר? שהקרום שלי מסביב לחור של הפתח של הנרתיק? ועם מישהי מאוננת עם טוש נגיד אבל לא עמוק עמוק ולא בכוח אבל איכשהו מאוננת יש מצב שניקרע? כי לא היה לי דם אפילו לא טיפה דם אני יודעת שיש כאלה שלא יורד להם דם אבל אני לא רואה שהחור שלי גדול מהרגיל או שיש בו פצע או מש'ו יכול להיות אבל שניקרע? הקרום יכול להיות ורוד שאני פתוחת את הנרתיק כמו ליציאה אני רואה שני ריקמות למעלה ולמטה איפה שהחור

לקביעת תור
    סגירה
    ועוד מש'ו על הקרום

הוספת תגובה

• מאיפה את יודעת איזה סוג יש לך?

לי ראובני
    26/08/2008

האם זו הגדרה שניתנה לך על ידי רופא הנשים?
    אם כן, את מבינה בעצמך שאין בעיה כי הוא יכול היה לראות אותו להגדיר אותו.
    לרוב, אוננות איננה יכולה לגרום לקריעת קרום הבתולין מפני שהיא איננה עוצמתית ועמוקה כמו חדירה של איבר מין גברי.
    אני מציעה לא להיות לחוצים מכך ולהנות מאוננות ללא רגשי אשמה, שכן זו היא מטרתם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מרגיש אותי
    עינב
    24/08/2008

שלום, בן הזוג שלי טוען כי הוא לא מרגיש אותי, בייחוד עם קונדום וגם אני לא ממש מרגישה חיכוך, האם יש משהו לעשות בנידון?

לקביעת תור
    סגירה
    לא מרגיש אותי

הוספת תגובה

• הגברת החיכוך

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/08/2008

חוסר תחושה וחיכוך בזמן חדירה יכולה להיות בגלל נרתיק רחב מידי או פין צר מידי.
    מה שאפשר לעשות על מנת להגביר את תחושת החיכוך וההנאה היא לעבוד על כווץ שרירי הנרתיק תוך כדי המשגל, דבר שיגביר את החיכוך ואת תחושת ההנאה.
    הפעולה צריכה להיות כמו התאפקות להשתנה. לכווץ ולהרפות בצורה רתמית בזמן האקט המיני
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי תחושה לאחר לידה
    דקלה
    21/08/2008

שלום אני 4 חודשים לאחר לידה אני ובעלי מקיימים יחסי מין אך לאחר הלידה אני לא כל-כך מרגישה את איבר המין שלו בזמן החדירה יש לי תחושה שהנרתיק התרחב בצורה דרסטית מה שמאוד מפריע לי כי אין לי תחושה ביחסי המין ואני לא נהנית מהחדירה כי זה לא עושה לי כלום מה אפשר לעשות ?

לקביעת תור
    סגירה
    אי תחושה לאחר לידה

הוספת תגובה

• שריר רצפת האגן והנרתיק

לי ראובני
    21/08/2008

אחרי הריון ולידה הן שריר רצפת האגן והן פתח הנרתיק מאבדים מיכולת הכיווץ והחיכוך שלהם בזמן יחסים. הדרך הכי טובה לשקם אותם היא באמצעות התעמלות, כלומר או פילטיס, יוגה, סטודיו C או באמצעות כדורים סיניים שניתן לרכוש בחנויות לאביזרי מין המאמנים את שריר רצפת האגן לכיווץ וחיזוק השריר.
    פעילות זו מכונה תרגילי קיגל, ניתן למצוא על כך גם חומר באינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירי רצפת אגן

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/08/2008

הי דקלה
    אני הייתי מציעה לך בנוסף לכל מה שכתבה לי לפנות במסגרת הקופה שלך לפיזיותרפיה של שרירי רצפת האגן. מספיק מספר מצומצם של פגישות כדי שהפיזיותרפיסטיות יראו לך בעבזרת מכשיר ביופידבק בדיוק איך וכמה להפעיל את שרירי רצפת האגן.
    מומלץ לכל אישה אחרי לידה!
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדומטריוזיס ויחסי מין
    בת 31
    20/08/2008

אני רווקה בת 31. יש לי אנדומטריוזיס לפי מה שהגניקולוגית אמרה, אני מקבלת גלולות כבר שנתיים באופן רציף כמה חודשים כל פעם (בין 3-5 עד שיש דימום כבד ואני חייבת לעשות הפסקה). הרירית של הרחם שהייתה עבה, ירדה לעובי תקין ידוע לי שיש קשר בין אנדומטריוזיס לכאבים בזמן יחסי מין.הדבר מפריע לי מאוד ביחסים עם חבר שלי. האם זה משהו שיכול לעבור עם הזמן והטיפול בגלולות? (לציין לפרוסקופיה לא אופציה כרגע, אז הגלולות הן הפתרון היחיד כרגע).

לקביעת תור
    סגירה
    אנדומטריוזיס ויחסי מין

הוספת תגובה

• אנדומטריוזיס

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/08/2008

לכותבת שלום
    הכאבים האופינים בזמן יחסי מין באנדומטריוזיס זה כאב בחדירה עמוקה בשיפולי הבטן במהלך האקט המיני.
    אם כאב הוא בחדירה - הוא אינו קשור לאנדומטריוזיס!
    למעט טיפול בגלולות וניתוח - אין מה לעשות לכאבי האגן בזמן קיום יחסי מין - נסו לקיים יחסי מין בתנוחות שימנעו חדירה עמוקה ולחץ על הרחם.( לא תנוחות של 90 מעלות!)
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזור כל 21 יום האם זה תקין?
    חן
    20/08/2008

אני בת 17, אני מקבלת מחזור כל 21 יום,רציתי לדעת האם זה תקין? זה קורה בערך חצי שנה כבר... ואם אני אתחיל לקחת גלולות המחזור במה זה ישפיע על מועד קבלת המחזור?

הוספת תגובה

• מחזור

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/08/2008

הי חן
    מחזור כל 21 יום הוא תקין אך טורדני.
    אם תקחי גלולות המחזור שלך יגיע כל 25 יום לערך. אם את סובלת מהמחזור מבחינת משך הדימום, כאבים וכמות הדימום כדאי שתפני לרופא נשים והתחילי גלולות
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה