פורום מיניות האישה, מין נשי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים רבים לפני ובזמן הווסת
    רוזית
    09/10/2008

שלום רב : אני בת 40 שנה רווקה ובתולה ( אף פעם לא היתי עם גבר ולא קיימת יחסי מין ). הבעיה שלי היא הכאבים העזים לפני ואחרי הווסת אשר מתחילים הכאבים אצלי מעשר ימים לפני קבלת הווסת ולפעמים יותר וזה מאוד מפריע לי ומשבש לי את החיים (עצבנות יתר ------ . ולפעמים אני מקבלת ווםת פעמים בחודש (בתחילתו ובסיומו). אני מבקשת עזרתך בפיתרון הבעיה שלי אם זה אפשרי . תכווני אותי במה לעשות . תודה מכל הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך רוזית

לי ראובני
    09/10/2008

כאבים לפני מחזור ובמהלכו הם מאוד טבעיים.
    ניתן להקל עליהם באמצעים שונים החל מתרופות לשיכוך כאבים וכאלה במסג' בגב התחתון, אמבטיות חמות, אוננות ואורגזמה וכן הלאה.
    לא ציינת איזה סוג כאבים יש לך, האם מדובר בכאבי גב, כאבי בטן, כאבי ראש וכן הלאה.
    כמו כן, מאחר ואת בתולה לא ציינת האם את מגיעה לבדיקות של גניקולוג.
    יתכן שיש צורך לעשות אולטראסאונד לבדוק שאין הדבקויות באזור הרחם/ חצוצרות ולבחון מדוע הכאבים ממושכים כל כך.

עוד עניין שאני מרגישה צורך להגיב עליו, ואני מקווה שאני לא מתפרצת לדלת סגורה.....
    אני תוהה האם עצם היותך רווקה ובתולה זה מבחירה או לא.
    האם את דתייה?
    אני מציעה לך להכנס לאתר של ד"ר רונית אלוני, לבדוק את נושא הסרוגייט במידה וזה מתאים לך.
    בהצלחה וגמר חתימה טובה,
    לי ראובני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים סביב מחזור

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/10/2008

תופעת הכאבים והעצבנות לפני מחזור נקראים תסמונת קדם וסתית.
    ניתן לטפל בזה באמצעות טיפולים הורמונליים כמו גלולות למשל, בעזרת תכשירים טבעיים שניתן למצוא בחנויות טבע או בבתי המרקחת, ובאמצעות רפואה משלימה כמו דיקור סיני או הומאופתיה.
    תכשירים כגון אדקס, אדוויל או נקסין יכולים לשכך את הכאבים ואפשר לקחת אותם מרגע שהכאבים מתחילים.
    חשוב לבצע הערכה גינקולוגית כדי לבדוק מה מצב הרחם והשחלות האם אין שרירנים ברחם או אנדומטריוזיס.
    פני לרופא הנשים שלך כדי לפתור את הבעיה. זוהי בעיה פתירה שאין שום סיבה שתסבלי ממנה.
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    לינוי
    06/10/2008

שלום רב, אים היינו אני ובן זוגי עים תחתון וקיימנו סקס יבש והוא גמר יש מצב להריון? תודה אורטל

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• סבירות נמוכה

לי ראובני
    06/10/2008

הסיכוי לכך נמוך ביותר מאחר ו"המסלול" שתאי הזרע צריכים לעשות הוא ארוך ובלתי אפשרי כשאין להם סביבה מימית מספיק לכך.
    במידה ואת מרגישה שאתם מתקרבים לשטח האפור שלפני קיום יחסי מין מלאים, מומלץ להתחיל לקחת גלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות
    יעל
    04/10/2008

אני בת 45, נשואה עם 3 ילדים מתבגרים שניים בצבא, נשואה מזה 25 שנה, כל השנים מאז שנשאתי אני יוזמת את יחסי המין ביני לבין בעלי, הוא לא מוכן לדבר על יחסי מין ולעיתים נענה לי אבל הרבה פעמים לא. הוא משתמש בהמנעות ממין כאשר הוא כועס עלי . לטענתו הוא אוהב אותי ונמשך אילי, הוא מחבק ומנשק אותי אבל יחסי מין נראה כאילו הם העניין שלי בלבד. מה עושים איך גורמים לו להיות היוזם זה שרוצה גם כן יחסים אנטימיים? כאשר אנחנו מקיים יחסי מין זה בדרך כלל נעים בדרך כלל אני לא מגיעה לאורגזמה אבל זה לא מפריע לי.

לקביעת תור
    סגירה
    מיניות

הוספת תגובה

• ליעל

"כחול" כרמיאל
    05/10/2008

וואו, לרוב זה הפוך. לדעתי את חייבת להבהיר לו שמין זה חשוב לך ובזוגיות בכלל. הנאה זה נחמד, אורגזמה יותר. לא כדאי לותר על אחד הדברים הכיפיים שניתנים למיומוש פשוט .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול זוגי

לי ראובני
    05/10/2008

מיניות כמו תיאבון לאוכל לעולם לא יוכל להתקיים באופן זהה אצל שני בני הזוג אולם נדמה כי במקרה של הזוגיות שלך, כי המיניות מעבר לפערים בתשוקה, הופכת לזירת מאבקי כוחות שאיננה נעימה ואיינה תורמת לזוגיות בכללותה. נראה לי כי טיפול מיני יוכל להקל מעט את הלחץ סביב עניין זה, להטעין אותו מחדש בכוונות של אינטימיות וקרבה ובעיקר למנוע ממנו להפוך לדרך ענישה במקרה שאין התאמה ברצונות, בצרכים או בכוונות. אני מאחלת לך שתוכלו לפתור את הענין בעצמכם, אולם יש לזכור כי התערבות של איש מקצוע חיצוני אשר מלמד גם כלים חדשים בתקשורת וגם מנקה מעט מהמתחים הקיימים ביניכם יכול לסייע במקומות שאת מרגישה בהם תקיעות וקושי מול בן זוגך לבדך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול זוגי

עוז46
    05/10/2008

רצוי, וחבל לגרור לשנים נוספות ומבוזבזות של זוגיות צולעת אנחנו בחרנו בהדרכה טנטרית ולא מצתערים בהצלחה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה חשוב לך ,תבדקי הסיבה לעומק-

בר
    08/10/2008

הסיבות לאי הענות הזכר למין ,יכולות להיות מגוונות,החל מאי משיכה על ידי זוגתו(מבנה גוף או כיעור (מבחינתו),או שמא לבעלך יש פעילות מינית מחוץ למסגרת הנישואין שמספקת אותו. אין מצב שגבר לא ירצה מין -זאת עובדה.עכשיו נישאלת האלה מה הגורם לחוסר הרצון. יש מצבים בהם את צריכה לחפש את העינין שלך בסקס מחוץ למסגרת המשפחתית ואז אולי גם תגעי לאורגזמה.העובדה שאת לא מגיעה עם בעלך לאורגזמה היא איננה סוף פסוק מבחינתך,יתכן והוא לא יודע כיצד לגרות אותך מספיק וכינראה שבמהלך השנים לא הקדשת לכך זמן למחשבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עע

שטונק
    10/10/2008

עע עעע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך חיים עם זה ?
    טל
    04/10/2008

שלום. אשתי איבדה כל חשק במין ושוכבת איתי על מנת לספק אותי בלבד אין לה חשק וצורך בכך היא גם אומרת זאת אומנם לא בגלוי אבל בהתנהגות שלה . הנתינה שלה "היא נותנת לי " נובעת כנראה מחשש לפירוק הנשואים ואו שלא אבגוד בה . הלכנו ליעוץ שלא קידם אותנו . אשתי רוצה ושואפת שאשלים עם המצב שלה זה לא חסר , העיקר שהיא נותנת לי ועלי להסתפק בכך . כמובן שהנתינה שלה נראית כפי שהיא נראית "להפטר מזה כמה שיותר מהר " איך ניתן לחיות עם סיפור כזה ? מה ניתן לעשות אם בכלל ? לדעתי עד שהסיפור "יחסי המין " בינינו התפוצץ ונחשף היא שיחקה אותה . תודה

לקביעת תור
    סגירה
    איך חיים עם זה ?

הוספת תגובה

• נסו תנוחות בהן האישה למעלה

(~_~)
    04/10/2008

ובשליטה תנוחות כאלה מגבירות מאד את הנאת האישה,דוגמה לתנוחה נהדרת הגבר שוכב על הגב ומפסק רגליים האישה ניכנסת ביניהם ודופקת אותו.בעיקרון כל תנוחה שבא היא הדופקת יגביר את ההנאה שלה חשוב גם שתלמדו להיות יצירתים ולא לפחד לעשות תנוחות אחרות כאלה,אתה גם יכול לרדת לה ולהגביר עוד יותר את ההנאה שלה.מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתי

טל
    04/10/2008

תודה להצעות . הייתי בסרט הזה , כלום לא הזיז לה . תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסו בכל זאת אל תיתיאש

(~_~)
    04/10/2008

לא משנה באיזה סרט הייתה אתה צריך לנסות הכל,תנוחות בהן האישה למעלה ובשליטה מגרות יותר את הדגדגן את נקודת הג'י ואף הרבה פעמים יוצרות חיכוך רב יותר בנרתיק,אם זה פלוס ירידה וגירוי נקודות כמו הדגדגן או נקודת הג'י אז יש צורך בטיפול רפואי אם אין תחושה בכלל...בכל מיקרא אם הבעיה היא שאתה מתביש לעשות תנוחות כאלה שתדע שבישנות בסקס רק מפריעה לא רק להנאה שלה גם להנאה שלך תיהיו יותר חופשים בסקס ביישנות והיצמדות ל"מה שכולם עושים" רק מפריעה ולא רק בסקס גם בכלל.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתי

טל
    04/10/2008

כתבתי כי הייתי בסרט הזה ז"א ניסיתי את כל המצבים האפשריים והתנוחות האפשריות כולל ללקק לה , היא לא מגיעה לאורגזמה בשום צורה ולא נהנת מכל מגע כזה . תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שאמרתי אפשר

(~_~)
    05/10/2008

לפנות לטיפול רפואי,אם היא לא מרגישה או בקושי מרגישה משהו למטה תיתכן בעיה רפואית כל שהיא אני מציע לך ללכת איתה לרופא המתמצא בתחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבר שלאישתו אין חשק

"כחול" כרמיאל
    05/10/2008

חשוב לפתוח את הנושא ולהבהיר לאישתך שאין זה מספיק לך שהיא עושה לך טובה ושאתה רוצה שגם היא תיהנה. כדאי לברר עם באוננות היא מגיעה לסיפוק, במידה והיא אומרת שאינה מאוננת רצוי לעודד אותה לכך, שכן זו דרך נהדרת ללמוד על עצמה מה היא אוהבת. קנה לה מתנה ויברטור חביב ולא מאיים, גם במידה והיא תראה התנגדות, הרי שבחדרי חדרים.... דבר נוסף ייתכן שהשתנו דברים בינכם? מראה חיצוני, עזרה הדדית במטלות היום יום? כמובן שתמיד כדאי ללכת לבעל מקצוע לייעוץ זיהוי הבעיה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב מורכב

לי ראובני
    05/10/2008

שלום לך לא כתבת לאיזה סוג טיפול הלכתם, כמה זמן התמדתם בכך ומה היו התובנות של כל אחד מכם בעניין הזה, אולם נדמה לי כי הטיפול צריך להיות מהמקום שמאפשר לשניכם להגיע לידי ביטוי, שניתן יהיה בו גם לכעוס ולתת מקום לתסכול וגם ללמוד לבטא צרכים וצורך בהכלה. אני חושבת שהרבה פעמים אנחנו נשחקים בקשר ושוכחים את שפת הרוך. הכעס שלך ותחושת הדחייה שאתה חווה הם לגיטימיים, אני תוהה איך אשתך מרגישה. האם היא מרגישה שחוקה ועייפה מהשגרה, מהחיים, מעבודה, האם יש לה צורך ביותר חיזור מצידך? האם היא מרגישה מובנית מאליה? האם היא לוקחת אמצעי מניעה המורידים את החשק המיני שלה? בקיצור, עבודה זוגית שאיננה ממתגת את הבעיה בצידו האחד של הזוגיות יכולה לעזור יותר מאשר ניסיון לראות בצד אחד כמתחמק או לא משתף פעולה.... בהצלחה ושנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת מדבקות
    תמרה
    03/10/2008

ערב טוב! אחרי הלידה ישתמשתי כחצי שנה במדבקות אוורה למניעת הריון, עכשיו אנחנו חושבים על ילד נוסף והפסקתי להשתמש בהן. השאלה שלי כמה זמן יקח לי "להתנקות" מהן ואני אוכל שוב להיכנס להריון?

לקביעת תור
    סגירה
    הסרת מדבקות

הוספת תגובה

• פועל כמו גלולות

לי ראובני
    05/10/2008

בעקרון המדבקות פועלות כמו גלולות, כלומר ברגע שמפסיקים שימוש אז ההגנה שלהן נעלמת בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    גילי
    03/10/2008

שלום שמעתי שישנם מכונים בארץ שניתן לערוך בהם בדיקה אנטומית/פיזיולוגית לגבי מידת רמת התחושתיות בנרתיק ובסביבותיו, מידע שיכול לשלול או לחזק ובעיקר להוסיף מידע על מידת ההנאה בקיום יחסי המין ואם הוא כרוך בבעיה גופנית אני אודה לך מאד אם תוכלי להרחיב על כך ולעזור לי להגיע למקום הנכון!!!! תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לא ברור למה הכוונה

לי ראובני
    05/10/2008

האם יש לך כאבים בחדירה? האם את מרגישה ששריר רצפת האגן שלך לא מספיק חזק? האם תוכלי לנסות להגדיר מה בדיוק את רוצה ולפי זה אפנה אותך. אגב, גניקולוג יוכל לתת הפנייה במידת הצורך גם כן. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכבתי אם פדופיל
    יוליהה
    30/09/2008

שלום אני בת 26 כשהייתי בת 13 שכבתי אם גבר בן 35 במשך תקופה מסוימת נהנתי ממה שעשינו וזה לא נעשה מניצול או משהו שנינו נהננו והוא היה נורא אכפתי ומתחשב איתי והיה ממש טוב איתו לכן המשכתי איתו תקופה מסוימת,אתמול סיפרתי את זה לחבר שלי והוא לקח את זה לא טוב והוא אף קרא לי סוטה הוא התנצל על זה אבל נשארתי פגועה זה לא אשמתי שאני לא רואה את עצמי כקורבן או משהו,האם ניתקלתם גם במיקרא כזה? אני גם שמעתי על בנות שנהנו מיזה אבל בסופו של דבר בכרו לראות עצמן כקורבן למרות שאני לא רואה סיבה לכך אני לא רואה סיבה למה לפסול כל מעשה שכזה מילה מיקרים בהן זה קרה מתוך אונס אבל למה זה כזה רע שבת 13 תשכב אם מבוגר?.

לקביעת תור
    סגירה
    שכבתי אם פדופיל

הוספת תגובה

• חחחחח בעיקרון לפי חוק זה אסור זה

אחת
    04/10/2008

חוק בל יעבור אסור לשכב למבוגר עם ילדה בת 13 או כל ילדה עד גיל 17 או 16 לא כלכך זוכרת מה החוק בדיוק היום. אולי היה לך כיף וחשבת שהיה לך כיף אבל כן הוא ניצל אותך אין מה לעשות. בתור ילדה גם אם נהנית וגם אם לא האיש הזה לא היה צריך לשכב איתך כי את בת 13 בסך הכל. את לא חייבת להגיש נגדו תלונה את לא חייבת להרגיש קורבן אבל כן נוצלת והיית קורבן גם אם את לא מרגישה את זה. עזבי תנסי לשכוח סך הכל קרה מה שקרה אל תפתחי את זה לדעתי כי חבל. במיוחד שאת אומרת שלא סבלת ואפילו נהנית. ילדה בגיל 13 לא יכולה לדעת באמת מה טוב בשבילה ומה רע למזלך לא נעשה לך נזק נפשי למישהי אחרת גם אם היתה מסכימה יכל להגרם נזק נפשי. האיש הזה לא בסדר והוא מבחינתו ניצל אותך. מזל ותודה לאל שלא הרגשת מנוצלת ושלא סבלת מכך. מאחלת לך חיים טובים ומאושרים חבל שסיפרת את זה לחבר אבל סיפרת ואין מה לעשות עם זה עכשיו תנסי לשכוח מיזה וזהו החבר שלך צודק שכעס כי זה מכעיס ואפילו מטריף ואם את לא מצליחה לשכוח אחרי כל השנים ואפילו מספרת על כך לחבר כנראה שבכל זאת זה מציק לך בלב את יודעת שנוצלת ואת יודעת שמשהו שם לא היה בסדר. את יודעת ששם היה משהו בניגוד לחוק. ומאחורי כל חוק יש מחשבה לא סתם מחוקקים חוקים. אז אם את יכולה לשכוח פשוט אל תספרי על זה לחברים שלך או לחבר אחר שיהיה לך ותסיימי עם הנושא הזה בחייך. ואם את לא יכולה לשכוח יש פסיכולוגים וזה לא בושה ללכת לדבר על זה עם פסיכולוג/ית להיפך יהיה ךל טוב עם זה תוכלי לשפוך את הלב. אני במקומך אם היתי יודעת את שמו ושם משפחתו של האיש גם היתי מתלוננת עליו זה שהיה לך כיף זה משהו אחר זה שהוא עבר על החוק זה עניין אחר לגמרי וגרוע. זה כמו אונס לשכב עם ילדה בת 13 גם אם זה רצונה המלא. בהצלחה בחייך ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שכתבת לך זה דיעה שלי ולא דיעה

אחת
    04/10/2008

מקצועית. דיעה של מישהי שאכפת לה. מקווה שהמומחים יענו לך יותר במקצועיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב שהיא הבהירה שהיא לא קורבן

(~_~)
    04/10/2008

זה שהיא זוכרת את זה זה לא אומר שהיא נפגעה במיוחד שהיא לא חושבת כך והיא מודעת היטב למיקרא,כדי שיהיה ניצול לא משנה מה הגיל שלו או שלה צריך להבין את הכוונות שלהם,במיקרא ושניהם עשו סקס והיא מודעת לזה אין שום ניצול,רק שתדעי שבנות 13 ואף 12 כן יכולות להיות מודעות למין ולא חסר כאלה בגרות מינית מבוססת על ידיעה בשימוש באמצעי מניעה(או מוכנות להריון לחילופין)ולפתח גישה ומודעות בריאה למין,כל מי שנפגעת נפשית במהלך מין ככל הניראה אין לה גישה ומודעות בריאה למין ואותן נשים (או גברים)תופסות בצורה גרועה מאד את נושא הסקס ורואות בסקס כ"נתינה" לגבר וחשות פגועות ומושפלות שלא בצדק אם הגבר לא "שומר להן אמונים" לכן לרוב גברים פחות נפגעים כי יש להם גישה בריאה לסקס(אלה אם כן מעורבים בעניין שקרים וניצול רגשות שזה פוגע בלי קשר),הסיבה שהחוק הזה חוקק מלחתחילה הוא בגלל העובדה שבדרך כלל לא יווצר קשר רומנטי בין בת 13 לבן 20 או משהו ובגלל מחשבה שבנות 13 לא יכולות לפתח יצר מיני וגם בגלל שבנות 13 לא יכולות לטפל בתינוקות ולא היה ממש אמצעי מניעה ולא היו הפלות חוקיות באותה תקופה אם אני לא טועה,בלי קשר לזה שהרבה מהסיבות פה לא רלוונטיות כלכך היום החוק מבוסס על גישה מוטעת שלפיה אין לאישה כמעט יצר מיני במיוחד בגיל ההתבגרות בעוד שבמציאות גם לבנות 10 לפעמים יש צרכים מינים,ועוד משהו החוק משתנה גם מארץ לארץ זה רחוק מאד מלהיות אמת אבסולוטית וחסרת תחליף או משהו יש מדינות מודרניות בעולם בהן גיל ההסכמה הוא 13 ואף פחות...התפיסה לפיה מי ששוכב אם קטינה זה דבר רע לא מבוססת על היגיון יש לא קצת קטינות אם מודעות לנושא ורצון וגישה בריאים ההגדרה של ניצול אם זה מבוגר זה קטינה רק באה לתת איזה "סיבה" כביכול ללמה זה לא בסדר למרות שאי אפשר להגדיר ניצול רק לפי גיל וזה לא הגיוני מבחינה מעשית.פשוט לחברה שלנו כיום יש סלידה איומה מלקשר לילדים בצורה כל שהיא משהו מיני לכן רואים מין אם ילדים או בין ילדים בצורה היסטרית ולא שכולה בצורה אפילו קיצונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי אנחנו קוראים לעצמנו קורבן

לי ראובני
    05/10/2008

שלום לך, ציינת בכותרת של הפנייה שלך, שכבתי עם פדופיל, אני תוהה מדוע בחרת דווקא בכותרת כזו לפניתך אם את מרגישה שבאמת התקיימו ביניכם יחסים של כבוד,הוקרה ובעיקר בחירה הדדית ביחסים אלו. פדופיל לשם הבהרה הוא מי שנמשך לאובייקטים מינים לפני שמתגלים בהם ניצנים של מיניות, כלומר לפני שנערות מפתחות שדיים או לפני שיש לגברים פלומת שפם, בדרך כלל גילם יהיה מתחת לגיל 11. הקשר שאת מתארת הוא על פי חוק אסור בגלל הפערים בגיל, בשיקול הדעת ובעיקר בצרכים. אני בספק אם יש נערה בת 13 שאכן רוצה את אותם הדברים כמו גבר מעל גיל 30. האם באמת בגיל זה יכולת לחשוב רק אודות יחסים והנאה מינית נטו? מותר לך לכעוס ומותר לך להרגיש כאילו נגזל ממך משהו משמעותי. היכולת שלך לבחור, להגיד את זה אני לא רוצה, כאן הגבול שלי הם אמירות מורכבות ומשמעותיות המעצבות את העולם המיני שלנו בחוויה ובתחושה. אני מאחלת לך שתמיד תהיי שלמה עם האופן שבו את התנהלת אולם מותר לך גם להרגיש כאילו לא היית עד הסוף יכולה לבחור אחרת..... פנייה למרכז סיוע או לטיפול אחר יכולים לדעתי לסייע בגיבוש הרצונות שלך ועיבוד החוויה בכללותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בחרתי בכותרת מנקודת מבט כללית

יוליהה
    05/10/2008

לא צריך לנסות לפרש את זה בצורה מסוימת,ואני מעלה את הנושא הזה כדי באמת לברר מדוע מתיחסים לנושא בצורה כל כך שלילית מבלי אפילו לדעת מה קרה וכן,בתור בת 13 כן רציתי מימנו מין ורצון להתנסות בזה.ואני לא יודעת עד כמה הוא רצה אבל זה לא משנה יש לא קצת קטינות אם רצון מיני גבוה מאד ובני 30 אם יצר מיני נמוך..הפרש ניקר בין היצרים המינים בין בני זוג הוא דבר נפוץ יחסית למעשה יש כאן מיקרא בפורום כדוגמא ואם הייתי מרגישה כועסת לא הייתי מסתירה את זה. בכל מיקרא תודה על הניסיון לעזור לי אבל אני לא צריכה עזרא כי אין ממש סיבה לכעוס. לדעתי הרבה אנשים עושים מי זה מעשה לא מוסרי מפלצתי וחולני לא בגלל עובדות אלה בגלל נורמות חברתיות וסלידה איומה בלקשר מין(שהרבה פעמים נתפס כדבר"מלוכלך") לילדות(שנחשב לדבר טהור ויפה)אבל אין מאחורי זה היגיון או הכרה בעובדה שגם לילדות יש יצרים מינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שעושה לך טוב

לי ראובני
    06/10/2008

כל דבר המסב לנו הנאה בתחום המיניות ואינו פוגע באחר הוא כמובן לגיטימי.
    כל מה שנעים לנו, שמעורר אותנו מינית, שעושה לנו טוב, הוא לגיטימי, שוב במסגרת החוק תוך כיבוד הגבולות של האחר.
    אם את שלמה אם החוויה שעברת, אם הזיכרון אודותיה, אם את בטוחה שהחוויה מבחינתך שלמה וחיובית, אשרייך!
    אל תתני לאנשים אחרים לערער לך את הבטחון ובוודאי שלא לדכדכך אותך.
    יחד עם זאת, אם יש לך ספק, את כמובן מוזמנת לפנות ולבקש ייעוץ,בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה נשית מטורפת
    ריווי
    25/09/2008

שלום לכולם, בכל פעם שאני מקיימת סקס עם בן זוגי אני מגיעה לאורגזמות שמלווות בשפיחת נוזלים ויש לציין שזו תחושה מדהימה ועילאית, אני מודעת לידיעה שרק מעטות מצליחות להגיעה לאורגזמה כזו, מה שמאוד משמח אותי לדעת שבורכתי בזה, אבל רציתי לדעת האם הגיוני שבסקס מתמשך אני מגיעה לכמויות אדירות של שפיכת נוזלים ברמה של שלוליות, הרטבות מטורפות וככל שממשיכים זה נמשך עוד ועוד, האם התופעה הזו מוכרת והאם אין סכנה של איבוד נוזלים :-) איני מתלוננת לרגע אבל מאוד סקרנית לדעת האם זה הגיוני או בסדר, יש לציין שאני נשואה ואחרי שתי לידות.

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה נשית מטורפת

הוספת תגובה

• שפיכה נשית

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/09/2008

התופעה שתארת איננה שכיחה אבל מתוארת וקיימת. לא תתיבשי מאבדן נוזלים, זה בטוח....
    האבחנה המבדלת היחידה זה של בריחת שתן בזמן אורגזמה, - ניתן להריח את השלולית ולראות האם יש ריח של שתן. במידה ולא - תמשיכי להנות ולכייף
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה

לוקולוס
    29/09/2008

זה כיף גם לפרטנר שמשתתף באקט המיני ונותן גם לו הרגשת סיפוק מדהימה. יש לי רושם שהיועצת אינה מודעתבאיזה כמויות שפיכה מדובר. כמות מוערכת של שני כוסות. מומלץ לשים גומי תחת הסדין (חבל על המזרון)ולשתות הרבה הרבה מים התופעה תקופתית ותלויה בליבידו הנשי יש תקופות שיש ויש תקופות שאין .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בבית ספר
    RDX
    25/09/2008

אני בן 15 ויש ילדה אחת שאני מאוהב בה בבית ספר לא יודע למה אבל משהו בה ממש מושך אותי כבר ראיתי יפות אבל משהו בה פשוט ממיס אותי..בכל מיקרא אני לא יודע מה לעשות אם זה אני נורא מתביש לפנות אליה ושמתי לב שבזמן האחרון היא מתחילה להסתכל עליי בצורה שכזאת האם יכול להיות שהיא מעונינת בי?? אני מפחד לדבר איתה אני ממש מתביש שעוד אנשים בבית ספר ידעו על זה.. אני לא יודע מה לעשות!. תודה לעונים

לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בבית ספר

הוספת תגובה

• איזה כייף להתאהב

לי ראובני
    25/09/2008

איזה כייף להתאהב... זה כל כך מרגש, אהבה ראשונה זה הדבר הכי נפלא שיכול להיות.
    תהנה מזה!
    אני חושבת שהאתר של "דלת פתוחה" יוכל לתת לך עוד אינפורמציה שרלוונטית לבני גילך ובעיקר שתוכל לקרוא מה שבני גילך רוצים, מרגישים ולראות שהביישנות והמבוכה זה משהו שקיים אצל כולם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיייה
    אלייה
    23/09/2008

קוראים לי אלייה הדס , ואני בת 13 . יש לי מחזור , הוא סדיר בערך . עיקוב או הקדמה של שבוע בדרך כלל אז ככה , מחר יש לי טיול אנחנו יוצאים בשבע וחצי בבוקר וחוזרים למחרת באחת .. אז : המחזור התחיל לי לפני יומיים ביום הראשון - לא הייתה לי בכלל זרימה וכל היום היה כתם קטן על התחבושת ובבוקר קמתי נקייה ביום השני : היה קצת דם ממש קצת ,, ובבוקר קמתי נקייהה ורק כשקמתי התחילה טיפה זרימה , והיום לאורך הבית ספר הייתה לי זרימה בינינוית האם זה אומר שמחר הטיול ואני אוכל ללכת ??!! למרות שאמורה להיות לי זרימה חזקה ואני לא רגילה כ"כ לטמפונים שמתי קצת פעם אבל אני יכולה לשים בטיול ? וזה יפריע שהולכים בחום ? אני חייבת תשוובה !!!בבקשה תענו לייי אהה ומותר להיכנס למים עם פדים ?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיייה

הוספת תגובה

• מחזור

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/09/2008

הי אליה
    חבל שתוותרי על הטיול.
    קבלת מחזור זו לא סיבה לוותר על עשית דברים מהנים!
    התאמני היום להחדיר טמפונים כך שאם תקבלי מחר מחזור חזק תוכלי להסתדר בנוחיות עם הטמפונים ואפילו להכנס למים. אי אפשר להכנס למים עם פדים שכן הדם יזל החוצה וזה לא כל כך נעים!
    בהצלחה
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורגזמה
    נועה..
    23/09/2008

הי, אני בת 20, מקיימת יחסי מין כבר שנתיים ועדיין לא הצלחתי להגיע לאורגזמה, לא מחדירה ולא מאוננות.יש פעמים שאני מרגישה שאני קרובה אבל זה פשוט לא קורה? אני לא יודעת מה לעשות?בזמן האחרון בגלל שזה מטריד אותי אני לא מצליחה להתרכז בזמן קיום יחסי המין ואני יודעת שזה גם מפריע להגיע לאורגזמה.... אני כבר עובדת עצות וחייבת עזרה. אשמח אם תוכלי לעזור לי...

לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• אורגזמה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/09/2008

נראה לי שנכנסת לדפוס שבו את כל כך מחכה ומתוסכלת מאי הגעה של האורגזמה שאת בכלל לא שם!!!
    ממליצה לך לקרוא את הספר של לוני ברבך - לעצמך מיניות האישה. אפשר למצוא בצומת ספרים
    בספר יש הדרכה איך להגיע לאורגזמה. במדה ולא יעזור - פני לטיפול מיני לקבלת עזרה.
    בינתיים נסי להתרכז במגע בתחושות ובהנאה. ותרי על האורגזמה ותהני ממה שיש. יכול להיות שדווקא אז האורגזמה תבוא מעצמה.
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויי אני בת 37 והבחורה כתבה בעיה ממש

אחת
    04/10/2008

כאילו מתוך גרוני. תודה לנועה שכתבת את הבעיה הזאת ותודה על היעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מין אורלי שמעת???

בר
    08/10/2008

יקירתי נסי מין אורלי. אם יהיה לך בן זוג המכיר את נקודות הגירוי בנרתיק האישה ,במין אורלי ,אין מצב שלא תגיעי לאורגזמה. אני אישית התנסתי עם נשים שסבלו מאותה בעיה ,ולא נותרה אפילו אחת שלא הגיעה לאורגזמה(סליחה על חוסר הענווה אבל זה אמיתי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני לידה ויש לי וסטיבוליטיס
    אחת
    21/09/2008

שלום, אני בשבוע 38. הריון תקין לחלוטין. סובלת מוסטיבוליטיס. עשו לי אתמול בדיקת צוואר הרחם, וזה כאב בצורה משמעותית!!!!! הרבה זמן לא היה לי כאב כזה. 1. האם אני צפויה לכאב דומה בלידה באזור הרגיש אצלי? 2. האם ניתן לומר לרופאים להשתמש בבדיקות הידיניות שעוד יעשו לי באיזה חומר סיחכוך? תודה

הוספת תגובה

• וסטיבוליטיס בלידה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/09/2008

עדכני את המילדות והרופאים שיש לך וסטיבוליטיס , שהבדיקות כואבות לך וכדאי שיעשו לך אפידורל בשלב מוקדם כדי שלא תסבלי מהכאבים. הרדמה אפידורלית תפתור את בעית הכאב ותוכלי לעבור את תהליך הלידה בניחותא ומבלי לסבול כאבים.
    וחוץ מזה =- תמיד משתמשים בחומר מסכך בבדיקה גינקולוגית!
    שיהיה בהצלחה
    נקווה שאחרי הלידה הוסטיבוליטיס יעבור
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכיר מקרה דומה

חגי
    01/10/2008

הבשורה הטובה היא שאחרי הלידה בד"כ נצפה שיפור משמעותי במצב בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידת חשק מיני
    גלית
    18/09/2008

אני בהריון וממש ממש לא חפצה ביחסי מין. איך שומרים על המיניות לפני שתעלם לי הזוגיות?

לקביעת תור
    סגירה
    ירידת חשק מיני

הוספת תגובה

• הבדל גדול

לי ראובני
    18/09/2008

שלומות גלית
    יש הבדל די גדול בין לא חפצה ביחסי מין לבין ירידה בחשק המיני.
    בכל האמורה לירידה בחשק ניתן לנסות ולייחס את זה לשינויים הורמונליים הנובעים מההריון, רגישות, בחילות, דימוי פיזי שונה וכן הלאה, לעומת לא מעונינת כי את עייפה, כועסת על בעלך, לא בעניין המיניות לאור האמהות המתגבשת וכו.
    אני לא יודעת האם הצלחתי להיות מספיק בהירה וברורה אבל חשוב להדגיש את הגורם החיצוני לעומת הפנימי ומידת המודעות שלך.
    האם את נשואה זמן רב? עובדת במשרה מלאה ? האם מדובר בהריון ראשון? מה עמדתו של בן זוגך?
    איך את מרגישה ביחס להריון בכללי?

אני מציעה לך לפנות למפגש ייעוץ אחד או שניים לנסות ולענות ביחד עם המטפל הקרוב לאזור מגורייך על שאלות אלו ועוד לפתרון העניין.
    בהצלחה ומזל טוב
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידת חשק מיני בהריון

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/09/2008

רוב הנשים בהריון מתלוננות על ירידה בחשק המיני. יש המחלקים את הירידה לשלושת הטרימסטרים כשבראשון ובשלישי יש ירידה נכרת בחשק, עקב עייפות, חששות מהפלה ומהלידה, תחושות פיזיות לא נעימות, ואילו בשלישי יכולה להיות עליה - אך לא חייבת.
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתכן

גלית
    21/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי קיום יחסים
    הגלילי
    15/09/2008

שלום רב אני בן 47 אשתי בת 45 נשואים 27 שנים יש לנו ילדים גדולים מחוץ לבית לפני כמעט שנה אשתי החליטה שזהו זה אין יותר יחסים אינטמים ברצוני לציין שבעבר היו לנו חיי סקס אדרים ויפים אני מנסה בכל דרך הגיע אליה ולא בלחץ ועדין יש סירוב מה אלי לעשות ומה אפשר לעשות ביחד כדי להחזיר את החשק והרצון בברכה

לקביעת תור
    סגירה
    אי קיום יחסים

הוספת תגובה

• טיפול זוגי מיני

לי ראובני
    16/09/2008

שלום לך הגלילי,
    לא ברור מתוך מה קבלה אשתך את ההחלטה שלה,האם מדובר במשבר בחיי הנישואין שלכם או קושי בחייה האישיים, האם בגלל גיל המעבר ובעיות הורמונליות וכן הלאה...
    הסיבה היא משמעותית אולם מה שיותר משמעותי האופן שבו שניכם מתמודדים עם האתגר של שימור האינטימיות והקרבה במהלך חייכם.
    נשמע שהיא הצהירה באופן חד צדדי החלטה אשר נוגעת לשניכם.
    נראה שההחלטה הזו פוגעת בך ומכעיסה.
    האם אתה יכול לבקש ממנה לבוא איתך לטיפול, לנסות ולהבין מה קורה ביניכם ואיך אפשר לשפר את זה?
    האם תהיה מוכן לעבור ביחד איתה תהליך של התבוננות והבנה של המשמעות של זה?
    נשמע שזה חיוני לצורך שיקום הקשר הזוגי מיני....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישה ללא תשוקה מינית
    רון
    13/09/2008

שלום לאחר שהבנתי כי הבעיה הולכת ומחמירה עם השנים החלטתי לנסות להבין ואולי למצוא פיתרון לבעיה. אני בן 37 ואשתי בת 34 שנינו נראים די טוב והיחסים בנינו די טובים עם עליות ומורדות כמו כולם. הסקס בנינו מעולם לא היה טוב במיוחד אך היה טוב יותר בשנים עברו, אשתי מעידה על עצמה כי היא מעולם לא חשה תשוקה מינית ספונטנית במהלך היום אלא רק אם אני משקיע זמן רב וסבלנות בכדי להצית את זה בה. לצערי לפעמים זה לא צולח ותוצאה הפוכה מושגת. אציין שבעבר היו לנו בעיות כתוצאה מוגיניסמוס שלאט לאט הצלחנו להתגבר עליהן אך לא לחלוטין שכן מלבד שתי תנוחות בסיסיות כל תנוחה אחרת מכאיבה לה ואינן באות בחשבון. כשהיא כבר כן נכנסת ל"עניין" היא גומרת די חזק ומהר ואני מרגיש תחושת פספוס ויודע שאאלץ לחכות עוד שבוע וחצי שבועיים ךפעם הבאה שאולי תקרה. שאלתי היא בעצם: מדוע אין לה אף פעם חשק? גם כשהכל בסדר מסביב וכלום לא טורד את שלוותה, כמו בסופ"ש במלון למשל כשרחוקים מהכל. ומה בעצם ניתן לעשות בכדי לשפר את המצב?

לקביעת תור
    סגירה
    אישה ללא תשוקה מינית

הוספת תגובה

• חשק מיני בנשים

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/09/2008

מידת החשק המיני בנשים משתנה - יש נשים יותר מיניות ואחרות פחות, כנ"ל גם לגבי גברים....
    אישתך כנראה לא מינית מאוד אך היא מתפקדת מינית טוב -היא יכולה להגיע לאורגזמה במהירות ובעצמה חזקה.
    נשים הנמצאות בקשר זוגי ממושך חסר להן לעתים תשוקה ספונטנית - עומס החיים מדכא את החשק, עייפות שגרה ושחיקה, גידול ילדים, עבודה, מטלות הבית - כל אלו ישחקו את החשק המיני. אבל הנשים תגיבנה למגע, לחיזור, לתשומת לב למילה טובה ולחיבוק, ולהתעלסות ממושכת, נשים תרצנה להרגיש נאהבות ולתת אהבה, חשוב למצוא זמן מתאים לקיום יחסי מין ולעתים אפילו לתכנן את העיתוי הטוב ביותר כדי שאישתך לא תהיה עייפה או לחוצה.
    אם הפער בחשקים מפריע גם לאישתך אתם יכולים לפנות לטיפול מיני זוגי כדי למצוא את דרך המלך.
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה