מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא טוב לישלכת אבן צור02/11/2012
שלום,
אני אחריי לילה של אלכוהול ואני מרגישה שבא לי לקבור את עצמי
אני מרגישה שלא טוב לי
אני אם חד הורית לילדה בת 3
אבא שלה גם מתגורר איתנו ואנחנו כל הזמן רבים לידה.
זה חורה לי אני כבר לא יכולה אין לי כוח
אני בתסביכים כל הזמן שאם היא תיגדל בלי אבא שלה ופתאום יעלם לה
כי הוא טוען שאם אנחנו לא ביחד הוא ייעלם לילדה.
ומצד אחד לא יכולה כבר להיות איתו כי אנחנו רק רבים וצועקים לידה
נמאס לי כבר בא לי למות לא יודעת מה לעשות כואב לי עליה כבר
שהיא הולכת לגן ככה כשבבית יש צעקות
מצד אחד הוא עוזר כלכלית ויש לה אבא
מצד שני אם הוא יילך היא תיפגע מזה שהוא ייעלם לה ותשאל שאלות עליו ותבכה כי זה כבר קרה בעבר.
אני מטופלת פסיכאטרית בכדורים ציפראמיל
התחלתי עבודה חדשה ואין לי כוח כבר לכלום אין חשק!
גם כל האלכוהול הזה מצטערת ששתיתי את זה בכלל
תמיד אני יוצאת הרעה בכל דבר הוא מוציא אותי רעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא טוב לי - תגובה
מנשה כהן05/11/2012שלום. את מתארת יחסים עם אבי הילדה בו הוא כאילו מחזיק אקדח על הרקה שלך עם איום שהוא "יעלם לילדה" ואז את מרגישה שהכל בידיים שלך ואת תביאי לכך שהילדה "תגדל בלי אבא"..
נראה לי שזה פלונתר שידחוף אותך יותר ויותר לתוך דכאון וחוסר אונים
ואיך הילדה גדלה עכשיו? אולי יש לה לכאורה אמא ואבא אבל הם רבים כל הזמן
מה ישאר לה מזה?
להמנע מהחלטה מתוך פחדים שהעלית תחמיר את המצב
תלוי עם איזה אבא הילדה תגדל?
שווה לקבל ייעוץ מקצועי, מעבר לטיפול הפסיכיאטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפי חרדהעלמה30/10/2012
שלום רב,
רציתי לשאול האם התקפי חרדה יכולים להיות כרוניים? אני סובלת מהם כלך חיי וכעט מתברר לי שגם אבי סובל מהם לעיתים למרות שהוא הצליח להסוות אותם כל השנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה - תגובה
מנשה כהן01/11/2012שלום. התקפי חרדה לא מטופלים יכולים להיות "כרוניים". יש סיבות להתקפי החרדה. יש גורם פנימי או חיצוני שמעורר אותן. אולי לא באופן מודע. אני משער שאת יכולה להתחיל לזהות מה מעורר אותן. מה קרה בהתקף החרדה האחרון? לפני ההתקף? היו ציפיות ממך? היית צריכה לבצע משהו [מבחן למשל]? להתמודד עם בעיה? להיות לבד?
מומלץ לפנות לעזרה של פסיכולוג קליני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלאהתהל21/10/2012
אני בחורה אינטילגנטית ומוכשרת. תמיד השתכרתי מעט, מתחת ליכולות שלי. נוצר מצב רק כשאני עוזבת עבודה הבוס שלי מציע לי העלאה (כדי שלא אעזוב). כל פעם שאני מבקשת העלאה אני נתקפת חרדה, לא יכולה לנמק, מרגישה "מתנצלת". זה מציק לי כי אני מרגישה שהבוסים שלי "מנצלים" את החולשה שלי ומניחים לי לעבוד בשכר נמוך מכפי יכולתי. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלאה - תגובה
מנשה כהן21/10/2012שלום. יש לך כנראה הנתונים להצליח, אבל ההערכה העצמית לא מותאמת ליכולת שלך. לא חווית חוויה ש"מגיע" לך, ש"מותר" לך, שאת בסדר, שווה וראויה?
יכול להיות שהבוסים שלך מגיבים לדימוי העצמי שאת מקרינה.אולי את פוחדת מדחיה? שיגידו לך "לא"? שיגידו לך ללכת?
אני מבין שאין נוהל מתי מבקשים/מקבלים העלאת שכר - כל שנה? שנתיים? זה מוסיף להיסוסים ולחוסר ביטחון..איך את יודעת אם "עכשיו" זה מתאים?
כשמעלים לך - את מרוצה מההעלאה? יש לך למה להשוות?
הכוונה שלי היא שיש הרבה אי-ודאות שמייצרת חרדה
את יכולה לחזור שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובהדנה11/10/2012
שלום לך, העניין הוא שאני ממש מובכת מלנסות לדבר איתו על העניין.. חשבתי על זה גם בעצמי כאופציה אך באמת שממש לא נעים לי. הוא גם יכול לטעון שהוא צוחק ויכול להירתע ולהגיד לי "מה את רוצה ממני?" ואני ממש מתביישת לפנות עם זה גם למחנך שלי.. העניין הוא שזה כבר נהיה ממש סוג של הרגל אצלו , ובנוסף, יש לנו טיול שנתי לשכבה בעוד שבועיים והוא אומר לי כל מיני דברים באוויר כמו : "איך אני מחכה לטיול השנתי , נעשה צחוקים " דברים שמורה לא אומר לתלמידה.. אני מיואשת כבר מהמצב , יש לך הצעה חוץ מלפנות אליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה - תגובה
מנשה כהן12/10/2012שלום. מציע בכל זאת שתדברי עם המחנך שלך. אולי יש עוד בנות שעוברות אותו דבר, כך שאפשר יחד..זה נראה לי הפתרון. לא לשמור אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הטרדהדנה11/10/2012
שלום לכם , שמי דנה ואני בת 17 וחצי , תלמידת תיכון כיתה י'ב .
אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אך ראיתי שיש לכם מענה להרבה אנשים ורציתי עצה .
יש לי בבית הספר מורה לספורט בסביבות גיל ה- 35.
לאחרונה לפני בערך חודשיים, אותו מורה התחיל לשאול אותי שאלות אישיות .. עליי ועל חבר שלי. שאלות לא במקום כפי שניתן לאמר.. זה הגיע גם למצב שהוא שאל אותי האם קיימתי יחסי מין איתו... ניסיתי לצחוק איתו ולהפוך את זה לצחוק אך הוא שואל ושואל באופן רציני, יש לציין שאני לא הבת היחידה בבית הספר שמתלוננת עליו שהוא שואל שאלות מיניות את התלמידות.. זה ממש מציק וגובל בהטרדה , וכך כל פעם שאני עוברת בבית ספר הוא שואל שאלות ונועץ מבטים. מה עליי לעשות? יש לכם עצה בשבילי? אך יש לציין כי הוא אדם מצחיק וחברמן כזה..ואם אני יאמר לו הוא יטען כי הוא צחק איתי, אני לא יודעת אם זה בצחוק או ברצינות אבל זה מטריד ולא רק אותי.. מה עליי לעשות? יש לכם עצה עבורי?
תודה, דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה - תגובה
מנשה כהן11/10/2012שלום.מציע לך לומר לו שיפסיק לדבר אתך בנושא הזה, אם את מרגישה שאת יכולה..שאם לא יפסיק - את תתלונני. אולי תשתפי בעניין את המחנכת שלך? חשוב שלא תשארי עם זה לבד, כאיזה "סוד" בינך ובינו. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר מוטיבציהסיגל10/10/2012
לכאורה הכל בסדר עם החיים שלי. אני עובדת, גרה לבד, עצמאית. אולם אין לי בן זוג. והעבודה שלי "בסדר", אבל לא משקפת את היכולות שלי. מצד שני אין משהו אחר שאני רוצה ללמוד או לעסוק בו. זה כאילו אין לי שאיפות וזה לא מסתדר לאנשים שאני מכירה, כי לכאורה יש לי המון יכולות ופוטנציאל. אבל אני גם לא בדיכאון שמצריך התערבות, לפחות לפי דעתי. מה אתם מייעצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר מוטיבציה - תגובה
מנשה כהן10/10/2012שלום. נשמע כאילו עשית ועושה את "הדברים הנכונים", ולכאורה הכל בסדר. תנסי לנסח לעצמך מה הבעיה בעצם? מה חסר? אולי עשית הכל נכון אבל לא נתת ביטוי לעצמך? לא בחרת מה שאת רצית? לא עשית מה שרצית אלא מה שמצופה ממך? נסי לראות את עצמך דרך העיניים והרגשות שלך ולא דרך עיניהם ומחשבותיהם של אחרים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפי חרדה בלילהmay27/09/2012
שלום,
בתקופה האחרונה אני מתעררת בלילה לשירותים ואז המוח שלי ישר מתחיל לעבוד ולחשוב על כל מיני דברים שמטרידים ומדאיגים אולי בחיים והלב שלי מתחיל להלום ממש מהר וחזק ואני מתחילה להזיע וחסרת מנוחה. מובן שהשינה כבר לא חוזרת. רופאא המשפחה נתן לי מרשם לוולריאן. לקחתי פעם אחת ולא הייתה לו השפעה. מה עוד ניתן לעשות אבל בלי טרופות בבקשה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה בלילה - תגובה
מנשה כהן27/09/2012שלום. אני מניח שיש סיבות שמייצרות את החרדה. בלילה כשישנים יש פחות הגנות והדאגות מתעוררות לחיים. האם יש לך מושג מה מציק ומעיק ומטריד אותך בחייך?
את יכולה לכתוב שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה גורם לאהוב את המטפל הפסיכודינמי?אלינור14/09/2012
מה יש בטיפול פסיכודינמי, שאין בטיפולים אחרים (פסיכותרפיה/קוגנטיבי/התנהגותי וכיוצא בזה, ומה המטפל הפסיכודינמי עושה עם המטופל שבטיפולים אחרים המטפל לא עושה איתו, שגורם למטופל לאהוב את המטפל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה גורם לאהוב את המטפל הפסיכודינמי? - תגובה
מנשה כהן19/09/2012שלום. הטיפול הפסיכודינמי עוד על היחסים בין המטופל למטפל, בשונה מטיפולים אחרים. ביחסים נפתחים באפן מודע ולא מודע רגשות שיש או היו למטופל לדמויות משמעותיות בחייו [הורים], לטוב או לרע. ההבנה הבסיסית בעקבות פרויד היא שהמטופל בלי לשין לב "מעביר" את הרגשות שלו, שהיו לו כלפי אבא או אמא, אל המטפל. המטרה שדרך זה לשחרר את הקיבעון של הדפוס ולאפשר למטופל להיות משחורר ולהיות בשימת לב לעצמו ולאחר כפי שהוא. אהבה למטפל היא אחת האפשרויות. אפשר גם להעביר אליו שנאה או פחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמשכת למי שלא רוצההדס11/09/2012
אני בחורה יפה, מוצלחת, חכמה. אבל מאז ומתמיד נמשכתי מגברים שנותנים לי יחס קר ולא עקבי. אני כאילו מעריכה כל מחווה מצידם. אם מישהו מראה התלהבות ורצון ישר "יורד לי ממנו" מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמשכת למי שלא רוצה - תגובה
מנשה כהן19/09/2012שלום. אני מעלה הבנה והשערה: את היופי קבלת מלידה. כשאנשים [ובחורים] מתפעלים ממך ונמשכים אליך יתכן שהתחושה שלך שזה לא מופנה אליך, אל מי שאת, למה שעשית או לא עשית, לאישיות שלך..כאילו לא "הרווחת" את זה..מתוך כל זה את לא מרגישה את זה שנדלק ולא את עצמך. כשיש קרירות לעומת זה את מרגישה, זה כאילו "צובט" אותך, נוגע בך..ואז את נמשכת לזה..בגדול את היפה לא בהכרח "רואים"..רואים את היופי שלה ואולי כבר לא מתייחסים לשאר הדברים
חומר למחשבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות מוטיבציההילה03/09/2012
היו לי אפיזודות של דיכאון בעבר. היום המצב רוח תקין. אני יותר פעילה (יחסית כמובן). אבל כל משימה נראית לי "פרוייקט". אם זה דברים בירוקרטים, או לסדר את הבית. אני יכולה להעביר שעות רק בלתכנן ובסוף להירדם. מה עושים? אני מטופלת בציפרלקס, אגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות מוטיבציה - תגובה
מנשה כהן04/09/2012שלום. יכול להיות שאת במחשבות ובתכנון במקום בתנועה ובעשייה. מציע פעילות גופנית, כמו צעידה בשעת בקר או ערב. אולי גם סוג התעמלות כמו פילטיס. חוץ מזה נראה שנחוצה עזרה פסיכולוגית מלבד התרופה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגשות אשמהעמית23/08/2012
שלום, אני בת 30, כל חיי חייתי אם איזו תחושה לא ברורה שהתקשתי להגדיר
כיום אני מבינה שאלו רגשות אשמה
כלפי הכל וכלפי כולם
אני פשוט חשהאשמה כל הזמן
גם במצבים שאחרים שוכחים תו 3 שניות אני אכולת אשמה
אני לא אוצה להיות עוד 30 שנה ככה
מה אני יכולה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגשות אשמה - תגובה
מנשה כהן24/08/2012שלום. תיארת כה ברור את רגשות האשמה - שאני רק יכול לעודד אותך ולהמליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי.
תוכלי לברר שם מה המקור? כיצד נולדו? כלפי מי בבית הרגשת אשמה? מי התאכזב ממך בילדות? מה את חשה שמצפים ממך? האם את יודעת/יכולה לקבל? האם את צריכה אישור? אלו יחסים היו לך עם הורים אחים ואחיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשבות טורדניותטלי15/08/2012
כל חיי סבלתי מהם, הייתי אפילו אצל פסיכיאטרית שנתנה מרשם לכדורים. אבל אחרי שקראתי את תופעות הלוואי אני כבר מעדיפה להמשיך לחיות עם המחשבות... אולי פסיכולוגיה הוליסטית יכולה לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות טורדניות - תגובה
מנשה כהן15/08/2012שלום. "מחשבות טורדניות" - זה כללי מדי. על מה הן סובבות? האם יש עוד תופעות מטרידות? האם יש משהו שמרגיע אותן? מגביר אותן? האם זה בכל עניין? האם מדובר בספקות?
יתכן שזו הדרך של מצוקות רגשיות לא פתורות שלך
לעבור לראש ולהתרוצץ שם ללא פתרון ומנוחה
צריך טיפול פסיכולוגי. בד"כ מתאים פסיכולוג קליני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח להסברשמרית06/08/2012
תוכלו בבקשה להסביר לי ולכוון אותי מה ההבדל בין פסיכולוג רגיל לפסיכולוג הוליסטי ןאיך מחליטים למי ללכת כשרוצים ללכת לטיפול?
המון תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להסבר - תגובה
מנשה כהן07/08/2012שלום. פסיכולוג "הוליסטי" מבטא תפיסה מסוימת בפסיכולוגיה בה רואים את האדם כשלמות אחת של גוף נפש רוח. בפועל, כשמחפשים טיפול מחפשים "פסיכולוג קליני" או פסיכותרפיסט [עובד סוציאלי עם תואר שני+ בי"ס לפסיכותרפיה]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מטפלת הולסטית בקריות-חיפהימית26/07/2012
אני בת 30 עברתי בשנה האחרונה טלטלה, הן בעבודה והן בזוגיות, אני ממש מבולבלת עם עצמי, אין לי מוטבציה לכלום, ניסיתי טיפול פסיכולוגי ללא הצלחה, אולי משהו יוכל להפנות אותי למטפלת /מאמנת בחיפה/קריות תודה טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה על מטפלת הולסטית בקריות
ימית27/07/2012שלום לך, קראתי את מה שכתבת ואני מזדהה איתך מאוד, ממליצה לך לפנות לאורית כהן מקרית מוצקין הקליניקה שלה כ5 דקות הליכה מתחנת רכבת, אורית עזרה לי מאוד לאחר תקופה ארוכה של בלבול וחוסר אונים שהתבטאו בכאבי ראש חזקים, בחוסר רוגע נפשי, וראיונות עבודה כושלים. אורית מקצועית ומקסימה, המייל שלה oritco14@gmail.com
לא תתאכזבי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור מצב הרוחדנה20/07/2012
שלום לכם..
שמי יערה אני בת 17 וחצי.
לאחרונה יש לי ירידה במצב הרוח שלי.. אני עצובה די הרבה זמן במהלך היום וגם בלילה מה שמקשה עליי להירדם.. אני פוחדת שזה מתחיל להיות סוג של דיכאון.. אני מיואשת לא יודעת כבר מה אפשר לעשות עם זה.. יש דרך להעביר את זה הלאה? יש לכם אולי דרכים הגורמות לעלייה ושיפור במצב רוח?
בתודה רבה מראש, יערה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור מצב הרוח - תגובה
מנשה כהן20/07/2012שלום. את שואלת אם יש דרכים "הגורמות לעליה ושיפור מצב הרוח"?
אבל כדאי לברר מה גורם למצב רוח שלך לרדת? מה מעציב אותך? מה לא הולך? האם את הרבה לבד? יש אכזבות? לא עומדת בציפיות?
תנסי לדבר עם עצמך ולראות מה פוגע בשמחת החיים שלך?
תוכלי לכתוב שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?