מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבות טורדניות הורסות לי את החייםאני17/03/2010
שלום אני בשנות העשרים לחיי ומטופל בזיפרקסה ( לסכיזופרניה ), אני רוצה ללכת לטיפול פסיכולוגי כדי להסיר מחסומים ולהגיע למימוש עצמי ולהיות מי שאני באמת מבחינה חברתית וכו...
אבל... יש לי בעיה, גם אם אלך לטיפול פסיכולוגי וזה יעזור לי אז אחר כך תבוא מחשבה טורדנית ותהרוס לי את הכל, זה קורה עכשיו כאשר אני "מסדר לעצמי את הראש" אז תיכף באה מחשבה טורדנית והורסת לי את הכל ( את החיים ). אני צריך כיוון לאן לפנות, אולי עליי קודם לקחת כדור נגד מחשבות טורדניות ואז ללכת לטיפול פסיכולוגי או שיש טיפול בלי כדורים שיטפל לי במחשבות הטורדניות ויעזור לי להגיע למימוש עצמי מבחינה חברתית הרגשתית וכו, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות
מנשה כהן18/03/2010שלום לך. אכן מחשבות טורדניות יכולות להציק ולהטריד, ואולי "להרוס את החיים" כפי שהתבטאת. לפי הידוע לי יש טיפול תרופתי די טוב לבעיה. אולי תתייעץ עם הפסיכיאטר שמטפל בך, אם אפשר להוסיף טיפול תרופתי, וגם תראה מה הוא חושב על טיפול פסיכולוגי. לרוב, שילוב השניים - הוא טוב ומועיל. נסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבות טורדניות שהורסות את החיים
דר אדית דניאל18/04/2010אני מבינה אותך ואת הביטוי מחשבות טורדניות שהורסות את החיים -פעם גם אני סבלתי מהן בנערותי לפני 30 שנה וזה היה קשה מנשוא -המחשבות הטורדניות שלי היו גם חלק ממחלת האנורקסיה שסבלתי ממנה. אבל הן לא היו מחשבות שקשורות דווקא לאוכל אלא בכלל לכול נושא אחר שהיה אז קשור לעולמי
אף מחשבה טובה לא יכלה לפלס לעצמה את הדרך בתוך הראש -רק מחשבות רעות היו שם ברצף שקשה לשלוט בו וזה אכן הרס לי את החיים לא יכולתי לתפקד.
לבסוף במקרה היגעתי להומאופת בהמלצת רוקח בבית מרקחת -וההומאופת פתר לי את הבעיה בצורה מלאה וההומאופתיה הצילה אותי גם מאנורקסיה -כך ש 30 שנה שאין לי אפילו מחשבה טורדנית והרסנית אחת - הן פשוט השתתקו לגמרי נעלמו ולא חזרו - רוב האנשים לא יודעים שיש לזה טבעי. לכן כאדם שעבר את זה חובתי לשתף.
כך שתדע ותוכל לבחור מה אתה רוצה לעשות לטובת עצמך
בברכה דר דניאל אדית
מנהלת פורום הומאופתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופת לחץגלית10/03/2010
שלום, מזה כמה חודשים אני מאוד לחוצה בגלל כל מיני דברים. לעתים אני ממש מרגישה את הלב פתאום דופק ממש חזק. אני מתקשה להרגע ומרגישה כל הזמן כמו קפיץ מתוח. מה תוכל להציע לי כדי לצאת קצת מהמצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפגת לחץ
מנשה כהן10/03/2010שלום. תחושת לחץ נפשי יכולה להגרם מעומס יתר, ציפיות גבוהות, צורך לעמוד בצפיות של אחרים ולרצות אותם, פחד מכשלון, אכזבות וכך הלאה..את ודאי יודעת מה מלחיץ אותך.
מה שיכול להפיג לחץ הוא פעילות גופנית כמו צעידה, שחייה, רקודים, לשתף אדם קרוב, להשתתף בחוג התעמלות, יוגה או פלדנקרייז, ללמוד הרפייה, וכמובן להתבונן בסיבות ובפרופורציות. אפשר גם להעזר בתכשירים טבעיים להרגעה, וגם לדבר עם איש מקצוע - כאשר אפשרויות אלה אינן מספקות - או להתחיל בזה, בייעץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת שונהענת02/03/2010
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לבעיה שיש לי. אני לומדת נהיגה ועושה טסטים ובעוד שבזמן השיעור אני נוהגת בסדר, הטסט ממש מלחיץ אותי ואני נכשלת פעם אחר פעם כשברור לי שזה בגלל שאני נראית ככ אבודה וחסרת ביטחון. היה לי טסט אחד ממש גרוע ומאז אני לא ממש מצליחה להירגע. אני לא יודעת מה לעשות? אולי תוכלו לייעץ לי. יש לציין שעשיתי בחיי דברים הרבה יותר קשים, אני בת 27, וביצעתי מבחנים בעלי משמעות הרבה יותר גדולה אבל משום מה כאן לא ככ הולך לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
מנשה כהן02/03/2010שלום לך. את מתארת מצב של חרדת ביצוע או חרדת בחינות, חרדה שמקבלת חיזוקים שליליים מהכשלון שחווית ואולי מדימוי עצמי נמוך מול הבוחן.
זה שעמדת במחנים שונים, לא בדיוק משנה לעצם העניין, כי אולי יש כאן נקודת תורפה שלך.
העצה במצבים כאלה הוא לעבור טיפול פסיכולוגי התנהגותי או/ ביופידק. בדרך כלל זה עוזר. נסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה כלוםיעל22/02/2010
הי,
בשנה האחרונה עברתי אינספור שינויים (מגורים, עבודה,חוג חברתי ועוד) זו היתה שנה קשה מאוד מכל הבחינות ומצאתי שבכל שלב של קושי רציני שנתקלתי בו אני נאלצת להתמודד לבד.
משהו בשיתוף של חברי, אימי ואחיותי לא מסתדר לי. אני לא סומכת עליהם שהם רוצים בטובתי אני כל הזמן שופטת ומבקרת אותם (בראשי) מצפה להתנהגות מסויימת וכשהיא לא מגיעה אני מתאכזבת. אני הרבה פעמים מרגישה כאילו הם שמחים בחולשות שלי ובכך שקשה לי למרות שבאיזה מקום גם ברור לי שאני קצת נסחפת ואולי אני כועסת כי דברים לא קורים כפי שאני רוצה.
אני לא יודעת מה לעשות עם כל רגשות הרדיפה האלו. מצד אחד אני הכי מבינה שלכול אחד יש את החיים שלו והחיים של אף אחד לא נעצרו כי שלי כרגע במשבר אבל כנראה כל הכעס שלי והמרמור שלי מתפרש אצלי בראש כשמחה לעיד שלהם כלפי. אני לא רוצה לחוש ככה כלפיהם ואני רוצה לשתף אותם ואני מחליטה להתגבר על התחושות האלו ואז במפגש הבא שוב נאמר איזה משפט או הערה ואני פשוט מתהפכת מבפנים. מרגישה שמזלזלים בי לא מעריכים אותי משתלטים עלי לא מפרגנים לי מנצלים אותי.....
מרגישה אבודה ומבולבלת וכבר לא נשאר לי עם מי לדבר ובראש הכל מתערבב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפזר ערפל
מנשה כהן23/02/2010שלום. נראה לי שאת עובדת קשה לבנות את העצמאות שלך..וכשלא הולך כפי שאת רוצה - את מצפה לתמיכה בלתי מסוייגת..כי לא מוצא חן בעינייך שאת צריכה מהם עזרה. את כועסת עליך ומעבירה אליהם את הכעס על כך שאת גם תלויה וצריכה אותם
כדאי לשים לב שעצמאות-תלות זה אינו מצב של שחור-לבן. גם עצמאות וגם תלות קיימים בו זמנית ואולי אף פעם לא באמת ולגמרי לא צריכים אחרים. עצמאות כוללת לדעת איך להיעזר באחרים.
חומר למחשבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדלית21/02/2010
אח שלי בן 38 , מסובך קשה עם בעיות כספים.
לאחרונה מתחנן די הרבה לעזרה כספית בדבר שכירות דירתו.
מקלל, מאיים, ואומר כל דבר רק ע"מ שנקנה ממנו מחשב נייד כדי
שיוכל לשלם את השכירות של דירתו.
לאחרונה התחיל עבודה מסודרת במרכז , מה שהוא אומר זה
שהוא מנסה לצאת מהמצב בו הוא נמצא , קשה לו והוא לא יודע איך
לאור ניסיון המשפחה בעבר לעזרתו זה לא תרם לו כלום.
ההפך הבעיות המשיכו .
שאלתי היא האם זה בסדר שאני קשה איתו? האם זה בסדר לא לעזור, "ולסגור את
הברזים"?
איך מביאים אותו לטיפול בעצמו? מכיוון שהוא לאחרונה חי לבד אני לא בוודאות יודעת.
האם הוא עוד שותה אלכוהל , או מהמר.
אשמח לכל יעוץ ועזרה . תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
מנשה כהן23/02/2010שלום. בין השורות אפשר להבין/לשער שאין לאחיך הרבה שליטה על מה שקורה לו..הוא רוצה דברים אבל לא עומד מאחוריהם..והוא קורא לכם לעזרה בתנאים שלו..מפנה את הכוח והשליטה אליכם. באמת לא ברור מה קורה..אולי אין שקיפות על מעשיו מסיבות שלו. מאחר שבגילו הוא לא ילד, אפשר בהחלט להציב לו תנאים. רוצה עזרה כספית? מה המצב? לאן הולכים הכספים? איך ישתנה המצב? האם לא חוזר על שגיאות? אולי צריך/חייב עזרה?.חושב שלגיטימי להיות במשא ומתן איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצהלי11/02/2010
האם תוכלו להמליץ לי על מטפל\ת מאיזור עמק יזרעאל? עפולה והסביבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי
מנשה כהן11/02/2010שלום לך. לשאלתך - לא ידוע לי. יש אתר מטפלים שאולי תוכלי להיעזר בו למצוא מטפל/ת באיזור שלך. חושב שזה נקרא "טיפולנט"..אפשר לשאול חברים ומכרים..בד"כ מישהו יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ וחולשהנטעלי10/02/2010
שלום,
עקרונית אני בחורה מאוד פעילה, עושה כושר כמה פעמים בשבוע ובאופן כללי זזה הרבה. מזה כמה חודשים אני נמצאת בתקופת לחץ ואני כל הזמן מרגישה עייפה (למרות שאני ישנה 9 שעות +) לאחרונה ולפעמים גם חלשה מאוד (מדדי לחץ דם וראיתי שהוא יורד כשאני מרגישה חולשה). האם תוכלו להמליץ לי על משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטעלי
ד''ר קורין שחר10/02/2010שלום לך
לפני הכל, נראה לי כי חשוב שתפני לרופא/ה משפחה על מנת לעבור בדיקות. יתכן והבעיה קשורה בהבט פיזיולוגי ושטיפול בו יסדיר את הדבר.
ספרי לו/ה את עניין הלחץ אותו את מרגישה לאחרונה ואת בעיית העייפות.
לאחר זאת, שובי ודווחי על התוצאות, בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירי10/02/2010
שלום.בתחילה פסכיאטרית אבחנה לי סומטיזציה על מגוון סימפטומים וכול הטיפולים(תרופתי ופסיכולגי)לא עזרו.אח"כ אבחנו לי פיברומילגיה-שוב ,גם לא ממש עזרו-הכדורים,התעמלות ופיזוטרפיה והידותרפיה ,רפואה משלימה ועוד..
עזר-משכך כאבים אופיטי קל בשם טרמדקס עזר לי לכאבים,דכאון ועוד..אך מתחילה לפתח עמידות אליו.
מה אתם ממליצים?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי
מנשה כהן11/02/2010שלום. הרושם שלי משיחות ודיווחים של מטפלים
יכול לעזור טיפול EFT בשילוב היפנוזה והרפייה
תרופות - זה לא התחום המקצועי של הפורום
כדאי לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש טיפול אחר להתקפי אי שקטבן 2802/02/2010
שלום, אני מטופל בזיפרקסה 5 מיליגרם בגלל התקפי אי שקט שמלווים ברעידה של הגוף, כאילו קר נורא והרגשת חוסר אונים על סף התעלפות. ( אני מאובחן כחולה סכיזופרניה ) זה כל מה שמציק לי במחלה, נכון אני מאובחן כסכיזופרן אבל ללא הכדורים אני מרגיש טוב מאוד מבחינה נפשית ורק התקפי האי שקט מפריעים לי והשאלה שלי היא האם הרפואה המשלימה יכולה לעזור לי עם התקפי האי שקט וגם להפסיק את הכדורים ( קשה להפסיק כדורים פסיכיאטרים ) ולהרגיש טוב, אני רוצה להפסיק עם הכדורים הפסיכיאטרים, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי שקט
מנשה כהן02/02/2010שלום לך. יכול להיות שמה שאתה מתאר הם תנודות וסימפטומים שונים של המחלה והשלכותיה הגופניות והרגשיות. קשה לייעץ כאן, וגם לא אחראי, בלי להכיר את הרקע והמצב הרפואי שלך. האם אתה מסוגל לצעוד? חצי שעה מידי יום? כי צעידה יכולה לייצר הרמוניה פנימית. אפשר לצעוד עם מוסיקה וכך לשדרג את הצעידה. אולי תנסה. לא חייבת להיות צעידה מאומצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאונהגלית02/02/2010
עברתי תאונת דרכים בילדותי, כשהייתי בת 8
המשפחה התפרקה בגלל הצורך של הורי להיות סביבי 24 שעות ביממה.
בתי תחגוג ביוני 8 ומינואר השנה, אני פשוט כולאת אותה בבית כי ברור לי שגורלה יהיה זהה לשלי.
אני מבינה שזה לא רציונאלי והפסיכולוגית שלי לא ממש מצליחה לעזור.
פתרונות אחרים???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בתאונת דרכים
מנשה כהן02/02/2010שלום גלית
הטיפול הפסיכולוגי בנפגעי תאונת דרכים הוא מורכב
וצריך להתנהל בכמה ערוצים במקביל
אני במקרה מומחה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם חרדתיתאורית25/01/2010
אמא לילדה בת שנה
לה אני חרדה, לדעתי יתר על המידה
ועוד לאחרונה החרדות ממש משבשות לי את החיים
אני רואה בתי חולים והלוויה ועדיף שלא אמשיך...
הדופק שלי משתלול והנשימה נעשית כבדה מאוד, ואני מנסה להרגיע את עצמי בצורה הגיונית אבל לא יכולה להתאפק מלהתקשר למטפלת או לאמא שלי...
כל זה מלווה בהתנהגות אקסטרה עדינה איתה מחשש שמחר היא אולי לא תהייה בחיי...
האם יש דרך להקל על התחושות הללו?
אגב, תחושות אלו מוכרות לי כשהייתי תיכוניסטית ואבי חטף התקף לב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יהיה?
מנשה כהן25/01/2010שלום לך..את מתארת חרדה סביב חששות של מה יהיה? ומה יקרה? ומה אם..וכנראה - לפי התזכורת על אביך - ניסיון אולי טראומטי שכאילו אומר לך שכל דבר יכול לקרות. האמת היא שזה כבר קרה..את מנסה להגן ולמנוע שיקרו דברים לא נעימים לבתך. בתך היא בבואה להרגשת הפגיעות שלך..היום כשהולכים לייעוץ על מה בכך - הייתי ממליץ לך להיעזר בייעוץ..כדי לטפל בטראומה ולתת לעצמך ולבתך חוויה מתקנת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכייניתאורית24/01/2010
אחייניתי בת 9, אליה אני קשורה עד מאוד, "אימצה" אותי בצורה כזאת שאין לי רשות לשחק או להתייחס לילדים אחרים במשפחה
ניסיון כזה מצידי גורר בכי הסטרי מלווה בהסתגרות
אני לא אמא שלה ולא רוצה לחנך אותה או את אחותי אבל חסרת אונים באשר להתנהלות מולה
לקחתי אותה ליום כיף כדי להיות לבד אבל גם יתר הילדים יקבלו יום כיף כזה והיא מראש בתחרות מי יקבל יותר...
מה כדאי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כסאות מוסיקליים
מנשה כהן25/01/2010שלום. עוזר לדעת כמה ילדים וגילים, כדי להתרשם. יש פה צורך חזק שיהיה לה "מקום" לעצמה, רק שלה, והיא מצאה אותך ונאחזה בך..אולי פיצוי על מה שאיננו בטוח. בגילים אלה [7-11] ילדים נאבקים על המקום שלהם בקבוצת הגיל..אז אולי לא בטוח לה
קשה לדעת איזו עצה לתת. האם אפשר לשתף אותה בהתלבטות שלך? כמה זה קשה להיות דודה רק שלה..למרות שזה כיף להיות דודה שלה..אולי תני לדבר ולספר לך..האם את עצמך אחת מכמה במשפחה? אולי תספרי לה איך היה זה להיות ילדה בגילה..
מזכיר את המשחק כסאות מוסיקליים בו יש תמיד אחד שנשאר בלי מקום
חומר למחשבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה ומחשבותיסמין17/01/2010
למנשה שלום
לפני שאני מחליטה עם להגיע לטיפול אצלכם יש לי שאלה באתר שלכם כתוב על המון שיטות
שניתן לטפל בהם בחרדות ומחשבות טורדניות .אבל באחת התשובות שלך אלי כתבת לי שהרבה
אפשרויות לא עושות שקט נפשי מה אני אמורה להבין מזה זה מאוד מבלבל האם השיטות עובדות או לא
יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין
מנשה כהן17/01/2010שלום. זה טוב שיש הרבה אפשרויות להציע
פחות טוב למי שצריך לחשוב ולבחור כי זה יכול ליצור בלבול,
חשבתי עליך שאת מתלבטת. מקווה שעכשיו ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי
שרית02/03/2010אני במקומך הייתי מנסה טיפול תרופתי זה מאד עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדהיסמין15/01/2010
למנשה שלום
במידה והחליט שאני מעונינת להגיע אליך לטיפול מה עלות הטיפול והיכן הטיפול מתבצע
בתודה יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין
מנשה כהן15/01/2010בבקשה דברי עם המזכירה במכלול לטלפון הרשום למטה ואשוב אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדהיסמין15/01/2010
4 שנים לסרוגין הייתי בטיפול פסיכולוגי שהמטפל היה גם מומחה להיפנוזה בהיפנוזה השתמשנו מעט
הטיפול היה יותר בלדבר . הטיפול עזר כנראה לדברים מסויימים. עובדה שמחשבות הטורדניות חזרו
כשגלשתי באינטרנט הגעתי לאתר שלכם והתרשמתי והתעודדתי משלל השיטות שלכם ואפילו דיברתי בטלפון עם דר נורית מרכוס שהסבירה לי שבשיטות שלכם ניתן לעזור לכן התחלתי טיפול אצל
פסיכולוגית שמטפלת גם בקינסולוגיה מוח אחד יחד עם דמיון מודרך ואני מאמינה שבטיפול נגיע גם למשמעות המחשבות מאיפה הן באות ומה יהיה במקומן אני אתן לזה צאנס כי רק התחלתי .
אתה כותב גם באתר וגם בפורום ששיטות אלה עובדות
לכן אני חושבת שאין צורך שאלך לעוד פסיכולוג רק כדי לדבר
בתודה ושבת שלום יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין
מנשה כהן15/01/2010שלום לך. בודאי שאין צורך ללכת לעוד מטפל. כוונתי שתעשי את כל הטיפול עם המטפלת שלך ועם הכלים שלה. יש למטפלת את הידע והכלים לעזור לך. תעלי בפניה את ההתחבטויות שלך וכך תבני לעצמך מקום בטוח לבירור השאלות והספקות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)