מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשר בבקשה לקבל תשובותשני20/07/2009
בבקשה אשמח לקבל תשוןבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
ד''ר דמיטרי גולדין22/07/2009מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב באזור כליה ימניתאדי20/07/2009
בעקבות ממצא מקרי מלפני כשנה ב-CT בטן ואגן של ציסטה בעלת תוכן סמיך (כ- 2 ס"מ לא חשודה) בכליה ימנית-אני נמצא במעקב. במקביל סובל מדי פעם תקופות של רגישות ,כאב, והתכווצות באותו אזור במותן והאורולוג טוען בפסקנות שכאב זה אינו נובע מהציסטה וזהו צירוף מקרים . בדיקות מלפני 7 חודשים מטעם אורתופד ביוזמתי (מיפוי ו-US כליות) העלו סברה אצלו שאולי הבעיה אורתופדית - בעיה באזור לטרלי מימין של L5 (לא נמצאה בעיה מיוחדת בכליה מלבד "ציסטה קטנה 2 ס"מ "). אגב, ציסטה זו כקטנה ופשוטה נתגלתה לראשונה לפני 8 שנים וללא שינוי עד שנה שעברה.
האם בגלל כאבים המופיעים מדי פעם באותו אזור כדאי שוב לחזור לאורולוג וללחוץ עליו לביצוע US נוסף כעת ולא להמתין ל- 2010 כפי שאמר לי בזמנו למרות התלונה שלי על הכאבים? האם הכאבים יכולים להצביע בכל זאת על בעיה אורולוגית במקרה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אדי
ד''ר דמיטרי גולדין22/07/2009מסכים עם אורולוג שלך - ציסטה בגודל של 2 סמ' שלא משתנה במשך מספר שנים לא גורמת לכאבים ולא מצריכה מעקב יותר קפדני מבדיקת סונר פעם בחצי שנה- שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרחבה כלייתיתאורית20/07/2009
לאורולוגים שלום!
לפני כעשרה חודשים עברתי ניתוח שיחזור השופכן עם ניתוק והשקה.
עד לפני שבועיים הכל היה תקין.
בבדיקת אולטראסאונד יש לי שוב הרחבה קלה עד בינונית בצינור השתן שנותח.
האם יש לי בעיה של מיימת כרונית?
מה ניתן לעשות במקרה כזה?
יש לי כאבים מאוד חזקים בכליה שנותחה ולחץ אדיר במותן.
ודחיפות במתן השתן, בכל שעה עד שעה וחצי.
האם יתכן שההינדרונפרוזיס חזר?
אודה על תשובתכם
בכבוד רב
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורית
ד''ר דמיטרי גולדין22/07/2009הופעת הידרונפרוזיס לאחר השקת שופכן לשלפוחית יכולה להיות משנית לרפלוקס - זרימת שתן הפוכה מכיוון השלפוחית לכליה, היצרות ההשקה או פגיעה בעצבים של השופכן. מכל המצבים המסוכן הוא רק היצרות של ההשקה. ממליץ לבצע בדיקת מיפוי DTPA עם פוסיד בשאלה של פינוי מכליה והבדיקה תבדיל בין המצבים ותקבע המשך הבירור והטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שאלה לד"ר מיכאל (מיקי)ליאת20/07/2009
בהמשך לדלקות בשתן והזיהומים החוזרות שיש לי, בדלקת האחרונה בה לקיתי טופלתי באנטיביוטיקה מסוג צפוויט פורטה 4 פעמים ביום למשך 3 ימים.במהלך היום השלישי לנטילת הכדורים חשתי שעל אף שאני עדיין לוקחת כדורים מתחיל לשרוף לי מאוד בתוך איבר המין אך לא בעת הטלת שתן.הלכתי שוב לרופא, הוא שינה לי את הטיפול לאנטיביוטיקה מסוג אופלוקסין ל-5 ימים פעמיים ביום ואנטיביוטיקה ציפורל פעם ביום למשך חודש ימים כטיפול מונע לאחר סיום נטילת האופלוקסין.בתרביות שתן האחרונות נמצא חיידק.הרופא לא נתן לי את הטיפול המונע שאתה המלצת עליו - כדורי מאקרודאנטין ו-או רספרים.האם הטיפול בצפורל עשוי באמת למנוע את הישנות התופעה פעם אחת ולתמיד בטיפול מונע בן חודש בלבד? האם אין מצב שהחיידק יעמוד גם בפני האנטיביוטיקה הזו הרי ראיתי כבר שבעת נטילת אנטיביוטיקה אחרת הכאב שב והציק לי.האם הכדורים שאתה המלצת עליהן חזקים יותר ובעלי השפעה ארוכת טווח שתמנע באופן סופי את חזרת הדלקות/זיהומים? בכל פעם שביצעתי תרבית יצא חיידק שונה - פעם אחת היה Escherichia coli ופעם אחרת היה Klebsiella ozaenae.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאת
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום22/07/2009ראי התשובה הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר ריסוקשירי20/07/2009
לפני כעשרה ימים עברתי ריסוק של אבני כילייה , ואתמול נתקפתי כאבים באזור הכילייה שוב
לאחר הריסוק האבנים יצאו בעת מתן שתן
על מה יכולים להעיד כאבים חוזרים אלו לאחר 10 ימים?
אודה לכם על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלי
ד''ר דמיטרי גולדין22/07/2009פינוי פירורי אבן לאחר ריסוק חוץ גופי לוקח תקופה של חודש- חודשיים. הפינוי יכול ללות בכאבי מותן וצריבה בשתן. במידה וכאב לא מאד ממושך ולא בלתי נסבל ואין חום גבוה ניתן לטפל ע"י שיכוך כאב רגיל. מקובל לבצע בדיקת סונר וצלום בטן או בדיקת CT כ-6 שב' לאחר הריסוק כדי לוודא פינוי פירורי אבן או לקבוע צורך בטיפול נוסף.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר גולדין, עזרת לי מאוד
שירי22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבאנה19/07/2009
לרופא הנכבד שלום רב!!!
אבי בו 70 סובל כ 10 שנים מפרוסטטה מצב יציב עד כה, מטופל ב אבודרט והיטרין 10 מג' לאחרונה מצבו החמיר והוא קיבל אינפורמציה לגבי שני סוגים של ניתוחים כפי שבטח ידוע לך האחד חלקית והשני טוטאלית השאלה שלנו היא לפי איזה קריטריונים ותנאים כדאי ואפשרי לבצע את הניתוח החלקי ומתי זה יעיל פחות וכדאי ללכת על מלא בגלל גילו של אבי וחרדות רבות היינו מאוד מודים אם היית נותן גם את חוות דעתך בעניין!!!!
שוב תודה, מצפים ותשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנה
ד''ר דמיטרי גולדין22/07/2009האם הבנתי נכון מדובר בהגדלה שפירה של הערמונית לבן אדם בגיל 70 שטופל תתקופנ ארוכה תרופתית ותסמינים החמירו ועלתה שאלה על טיפול כירורגי לשיפור הטלת השתן?
ישנן 2 סוגים עיקרים של ניתוח כריתת הערמונית לשיפור הטלת השתן- ניתוח פתוח עם תחך בבטן תחתונה וניתוח דרך השופכה. בחירת הגישה תלויה בגודל הערמונית בלבד. במידה וערמונית בגודל עד 70-80 גרם מומלץ לבצע ניתוח דרך השופכה וכשגודל הערמונית מעל 70-80 גרם רצוי ביצוע ניתוח פתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהתרי19/07/2009
שלום רופאים יקרים,
שמי תמיר גיל 34
במשך כמה חודשים אני חש תחושה מוזרה באזור האשכים. לאחרונה שמתי לב ל"תוספת" משמעותית באחד האשכים ונראה לי שהיא שם כבר זמן מה. עם או בלי קשר לפני מספר שבועות התחילה הרגשה לא טובה הכוללת כאבי ראש (אני לא סובל מכאבים בד"כ) וכמו כן כאבי שרירים.
1) קיבלתי הפנייה לאורולוג אולם עליי להמתין לתור ובוודאי גם שאר הפרוצדורות יידרשו זמן. מכיוון שאני די חושש מהתופעות רציתי לדעת אם יש באפשרותו של מישהו מכם לראות אותי באופן פרטי בהקדם.
2) שאלה נוספת- לפני כשלושה חודשים ביצעתי בדיקת דם שיגרתית ומקיפה אשר הציגה מדדים תקינים לחלוטין. האם היה ניתן למצוא "רמז" לתהליך סרטני בבדיקות הדם במקרה ותהליך כזה קיים.
אני מודה לכם מראש על העזרה
0524886945* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמיר.
ד''ר דמיטרי גולדין22/07/2009הפתרון הפשוט ביותר לבקש מרופא משפחה הפניה למיון ותוכל להבדק מיידית ע"י אורולוג וגם במידת הצורך יבוצע סונר אשכים שיענה על שאלתך.
תוכל לפנות גם למיון שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות של בדיקת זרעיניב19/07/2009
שלום רב,
בבדיקה שערכתי כל הפרמטרים תקיניחם חוץ מ Morphology
שמראה 4% לעומת מינימום נדרש של 10%
מה זה אומר ?
נא עזרתכם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח בדיקת זרע
פרופ' אבי שטיין19/07/2009שלום יניב
המורפולוגיה של הזרע נקבעת כמובן לפי צורתו. כלומר, אם הראש שלו הוא בצורה עגולה או לא ואם שאר פרמטרים של צורה תקינים. במחקרים של הפריית מבחנה נלמד שאם אחוז הצורות התקינות הוא מתחת ל 12% אחוז הפריית הביציות היה נמוך ביותר
אבל אין מה להתייאש, יש היום טכניקות של הפרייה כה מתקדמות שניתן לבודד הזרעים התקינים יותר ולהפרות בהם הביצית
בברכה
פרופ' שטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
יניב19/07/2009האם זה מחייה הפריית מבחנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' אבי
יניב19/07/2009האם זה מחייב הפריית מבחנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום22/07/2009לא בהכרח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמ.ל19/07/2009
שלום
מדוע לפני ניתוח אורולוגי כל שהוא בגישה פתוחה מבקשים לגלח את האזור המנותח?
למשל:radical cyctectomy או open prostatectomy?
אשמח גם לקבל הסבר על מהות הנתוח להוצאת שלפוחית השתן,לסוגיו השונים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום22/07/2009לפני כל ניתוח פתוח מבוצע גילוח כדי להפחית את הסיכון לזיהום.
בניתוח כריתת כיס השתן הכיס נכרת כולל ערמונית ושלפוחיות זרע בגבר ורחם לעתים אצל האשה.
השתן מוטה לכיס שתן משוחזר מלולאות מעי או לדופן הבטן לשקית חיצונית. במקרים מסויימים יוצרים שקית פנימית ומרוקנים אותה בעזרת צנתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשיר לטיפול בערמונית מוגדלתאורן גולדמן18/07/2009
שלום רב,
הנני מטפל ברפואה טיבעית באמצעות כפות הידיים(הילינג ורייקי) בשילוב שמנים ארומתראפיים ואבנים מיוחדות.
לאחרונה הגיע לידי תכשיר המבוסס על צמחי מרפא הגדלים באמזונאס וידועים לאינדיאנים המקומיים כבר אלפי שנים כבעלי סגולות ריפוי מדהימות.
ישנה סידרה של מוצרים המופקים מכ-5 צמחים מובילים ונמהלים עם שמנים ממיצוי טיבעי.
אחד התכשירים מיוצר מצמח הפאסוצ'קה הגדל בצפון פרו ויכול להוריד רמות סוכר;מתאים ללוקים בסכרת גבולית,במקביל לטיפול תרופתי וחולים בסכרת מסוג 2,במקביל לטיפול באינסולין לחולים בסכרת מסוג 1 ולבעלי נטיה גנטית לחלות בסכרת או לסובלים ממחלות קרדיואסקולריות ע"מ למנוע תחלואה בתסמונת X.
אין כל סכנה או תופעות לואי בנטילת התכשיר המגיע בכמוסות וכדאי להסתייע בו בדרך לריפוי.
אשמח לקבל פניות למיל למי שמעונינים בפרטים נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו לא אינדיאנים מאמזונס
ד''ר אלכס קונסטנטינובסקי18/07/2009אתה לא שאלת את השאלה רפואית ולא ביקשת עזרה, סתם מצאת עוד ארוץ לפירסום האישי...
בד"כ טיפול באבנים חמות ובידיים מפורסם באתרי מדריכי ספא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר בדרכיהשתן ובדםאוריין18/07/2009
שלום לרופאים!
אצל בעלי בן ה- 74 התפתחה לאחרונה דלקת בדרכי השתן. הוא קיבל אנטיביוטיקה, אבל הדלקת לא נרפאה. כעבור זמן מה הוא קיבל חום גבוה מאוד (40+) וצמרמורות, ופנה למיון בבי"ח. שם ערכו לו בדיקות דם ושתן, והתברר שיש לו חיידק הליקובקטר בדרכי השתן וגם בדם. הוא קיבל עירוי עם אנטיביוטיקה. כעבור יומיים הוא שוחרר מביה"ח ורשמו לו המשך טיפול באותה אנטיביוטיקה לשבוע.
לפי מה שקראתי באתרים רפואיים באינטרנט, נהוג לתת נגד חיידק ההליקובקטר את הטיפול המשולש, ואני תוהה מדוע לא נהגו כך גם במקרה של בעלי?האם יש לכם השערות בקשר לכך?
שאלה נוספת: האם זה מדבק? האם עלי לנקוט אמצעי זהירות מסוימים? אודה על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אוריין
ד''ר אלכס קונסטנטינובסקי18/07/2009אוריין, את פשוט התבלבת, מדובר ככל הנראה לא בהליקובקטר,אלא באנטרובקטר!
כמובן אין שום צורך וקשר לטיפול המשולש, וכמובן טיפלו ונהגו נכון במקרה של בעלך!
לגבי שאלה נוספת שלך האם זה מדבק-התשובה היא-לא!
רפואה שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחה שאלה נוספתשני17/07/2009
האם מותר לעשות בוטוקס האם זה לא מסוכן עם מה שעברתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום22/07/2009יש להיוועץ עם הרופא המבצע את הבוטוקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טיפול חדשנישני17/07/2009
האם יש טיפול חדשני לטיפול בסרטן שלפוחית השתן והאם לתחזוקה שלא יחזור רצוי לעשות שטיפות מטומיצין או שאם זה לא חזר 3 שנים לא כדאי לעשות שטיפות
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום22/07/2009באם לא היתה הישנות של הגידול בשלושת השנים האחרונות אין כל מקום להתחיל כעת בטיפול בשטיפות השלפוחית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניין הסטנטרחל16/07/2009
על הסטנט...
1.חברה סיפרה לי שהסטנט גרם אצלה לאי שליטה במתן השתן . האם זה בהכרח כך?
2.אני נאלצת לטוס לשבוע לארה"ב כשבועיים וחצי לאחר הריסוק...האם יש בכך סכנה?
3. האם בתקופה כזאת יש מניעה ביחסי מין?
אשמח לקבל תשובות....
תודה רבה רבה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחל שלום
ד''ר גאזי פארס16/07/2009לשאלתך הראשונה : נוכחות הסטנט לעיתים גורמת לדחיפות ותכיפות בהטלת השתן בשל גירוי מיקומי בשלפוחית ,נדיר מאוד שיש איבוד שתן. על התופעה הזו ניתן לשלוט בתרופה.
ולשאלה השניה: להפך הסטנט אמור לשמור על הכליה ולאפשר זרימת שתן חופשית וכך למנוע סיבוכים.כך שאין מניעה לנסיעה עם סטנט. חשוב לשתות הרבה.
ולשאלה השלישית : יחסי מין בנוכחות סטנט בשלפוחית יכולים לגרום לכאבים . אין מניעה חד משמעית מקיום יחסים .
נסיעה טובה ושתיה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד''ר גאזי פארס....עוד שאלה בבקשה
רחל17/07/2009תודה רבה על תגובתך המהירה....
1.יש בעוד שבועיים צום תשעה באב- האם אסור לי לצום? בגלל עיניין השתיה המרובה ?
2. איך קוראים לתרופה שהזכרת ?
תודה מראש
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רחל
ד''ר גאזי פארס17/07/2009אכן אני לא ממליץ לך לצום, את זקוקה לשתיה רבה יום יום.
אפשר להשתמש בתרופה שנקראת ספזמלגין (spasmalgin) שלוקחים עד 3 כדורים ביום במקרים שמלווים בכאבים. ואם הבעיה היא רק דחיפות במתן השתן ואיבוד שתן אז אפשר להשתמש בדיטרוסיטול 4 מ"ג ( detrusitol ) פעם ביום.נא להתיעץ עם הרופא המטפל לפני לקיחתן .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקרנותריבי16/07/2009
לאבי סרטן הערמונית הוא בן 80
בביקורת שנערכה לו אמרו לו שצריך להתחיל עם הקרנות כ40 טיפולים
האם ההקרנות גורומות למיתת הסרטן או מדכאות אותו.
ובכלל האם זו דרך הטיפול המומלצת.
לתשובתכם מצפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
ד''ר גאזי פארס16/07/2009בגיל 80 הטיפול המקובל בסרטן ערמונית ממוקם הוא הקרנות , בדרך כלל 35 טיפולים משולבים בטיפול הורמונלי. ההקרנות אמורות להמית את הסרטן.
תהיו בריאים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות
ריבי19/07/2009האם ההקרנות אמורות להשפיע בצורה מסויימת נשירת שיער, חולשה,
או מיד לאחר ההקרנה אדם יכול לתפקד כרגיל
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ריבי20/07/2009אשמח לקבל תשובה על השאלה של אתמול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ריבי
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום22/07/2009ההקרנה אינה גורמת לנשירת שיער. יכולה לגרום למעט חולשה אך בד"כ ניתן לתפקד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)