מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות חוזרות בדרכי שתןנועה17/06/2009
שלום,
אני בת 28 ויש לי דלקות חוזרות בדרכי שתן אחרי קיום יחסי מין. במשך השנים הייתי אצל הרבה מאוד רופאים ועשיתי הרבה בדיקות. בעיקרון מה שהמליצו לי זה לעשות פיפי אחרי המגע ולשמור על סופר הגיינה + כדור מקרודנטין אחרי המגע.
העניין הוא שבחצי שנה אחרונה יש לי בן זוג חדש והתשוקה בינינו היא חזקה מאוד ויוצא לנו לקיים יחסי מין ממש כל יום (חוץ מכמה ימים מחזור). אז יוצא לי לקחת כדור מקרודנטין כל יום, אחרת אני מקבלת דלקת.
העניין הזה די מדאיג אותי, כי יוצא שאני לוקחת כדורים באופן קבוע.
האם זה יכול להיות מסוכן לבריאות? האם יכולות להיות תופעות לוואי שאני לא מודעת אליהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה
ד''ר יואל מץ17/06/2009דלקות בדרכי השתן אצל נשים צעירות המקימות יחסי מין באופן סדיר הן די שכיחות. והטיפול שהוצע לך הוא טיפול נכון. במקרה שלך בגלל התדירות הגבוהה של יחסי המין, מומלץ לקחת מניעה אנטיביוטית קבועה על ידי כדור אחד של מקרודנטין כל ערב .זה טיפול מקובל ואין מה לחשוש מלקיחת האנטיביוטיקה במינון הזה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנה בעיה בצריכת אלכוהול
עדה30/09/2009האם ישנה בעיה בצריכת אלכוהול בשילוב עם הכדור מקרודנטין? האם אלכוהול לא משפיע שלילית על יעילות הכדור? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב עדה
ד''ר גאזי פארס01/10/2009האלכהול יכול לפגוע בספיגה של המקרודנטין . אי לכך ממולץ לא לשתות אלכהול בסמוך ללקיחת התרופה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגיש משהו מוזר באשכיםדנה15/06/2009
לאחרונה אני ממשש המון את האשכים במקלחת כי אני מרגיש כאבים.לארונה שמתי לב שמתחתית לאשך השמאלי (זנב האפטיימיסיס) כאילו מתנפח,ממה זה יכול לנבוע.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסף שלום...
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן16/06/2009פנה בהקדם לרופא המשפחה שלך או לאורולוג על מנת שתבדק ( רצוי גם ביצוע של אולטראסאונד אשכים) על מנת לברר האם מדובר בבעיה שפירה ( למשל דלקת ) או בעיה אחרת ובהתאם לקבל את הטיפול המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגיש כאבי אשכים בהליכהדנה15/06/2009
היום קמתי בבוקר,אחרי הליכה קצרה הרגשתי כאבי אשכים המקרינים על הבטן התחתונה והעליונה (כאילו כאב בקיבה),כאני נח או יושב זה עובר לי מידי ושוב אחרי כמה דקות של הליכה שוב כאב כאילו של מאמץ שגורם לי לרצות לשבת,רצוי לציין שזה קורה לי אחת לכמה שבועות ולכן אני מודאג,,ממה זה יכול לנבוע??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי שלום,
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן15/06/2009כאב מסוג זה יתכן שכלל אינו ממקור האשך אלא מבקע מפשעתי.
אני ממליץ כי תבדק על ידי אורולוג \ כירורג ורצוי שתבצע אולטראסאונד של המפשעות והאשכים שידגים את מצב האשך , יותרת האשך וורידי האשך ובמקביל ישלול קיומו של בקע.
במידה ואתה חווה כאב חזק , מתמשך , שאינו חולף תוך זמן קצר - פנה מיידית לבדיקת רופא מטפל או למיון ,- לשלילת תסביב של האשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה..
דנה15/06/2009לכבוד הדוקטור,ראשית תודה על התגובה המהירה.
שאלה נוספת,האם מה שתיארתי יכול להיות כתוצאה מוריקוצלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך...
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן16/06/2009יתכן , אבל כאמור נדרש ברור מסודר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר קונסטינובסקישרון15/06/2009
שלום ד"ר.
ראשית תודה על התשובה המהירה פורום מדהים.
בהקשר כתבתי לך שאני הלום קרב PTSD ובעיית האין אונות כתוצאה מנטילת כדורים .
האם אתם הרופאים מבצעים גם בדיקה פיזית בהקשר בכדי לקבל אבחנה ?פרספקטיבה בכדי
לאמת את הקשר.
האמת לא קל לאבד את הגבריות זה מתסכל.
אודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחנן שלום,
ד''ר מיכאל (מיקי) כהן15/06/2009בהמשך לשאלתך...
בפגישה עם אורולוג מנוסה בתחום תשאל מן הסתם גם על מחלות רקע ( סכרת , כלי דם) תרופות ורקע נפשי . כולם מהווים גורם אפשרי לבעייה.
בדיקה גופנית מהווה חלק מבדיקת רופא.
בדיקה פיזיולוגית מיוחדת מהווה לעיתים , במקרים מורכבים יותר, חלק מהברור בכפוף לעיבוד על ידי האורולוג .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםשרון13/06/2009
אני הלום קרב PTSD ,מזה כמה שנים שאנני מקיים יחסי מין אין לי חשק בכלל ובזמן שאני מגיע למצב אני לא מסוגל להגיע לזקפה.
אני מטופל ע" פסיכיאטור ואני נוטל כדורים ,בכבר נטלתי סרוקסט ,לוסטרל,אנפרניל ,קסנקס,
וכיום רספירדל,סמבלתה ,אליטרול.
מנסיונכם האם יש קשר בין הכדורים שגרמו למצב שלי לאן שהגעתי ? דיכוי של היצר המיני.
חנן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחנן
ד''ר אלכס קונסטנטינובסקי14/06/2009למצב הנפשי, מצבי הדכיאון, טיפול התרופתי הפסיכיאטרי - ישנה השפעה לתפקוד המיני.
אני חושב שאתה צריך לשוחח עם רופא הפסיכיאטר שלך על תופעות הלוואי של טיפול התרופתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "קנאקים" בבסיס הפיןמורן12/06/2009
שלום!
בשעת קיום יחסי מין יש לחבר שלי "קנאקים" באיזור בסיס הפין (סוג שלן 'קליקים' כנגד התנגדות ששניינו חשים). הדבר לרוב לא כואב ולא פוגע בזיקפה.
היינו בבירור אצל אורולוג שטען שאינו שמע על התופעה ולא מצא דבר בבדיקה גופנית. הוא המליץ לנו לפנות, לדבריו, ל"רופא חכם ממנו"- אך לא ידע להמליץ על כזה.
האם שמעת על מקרה דומה?
האם תוכל להמליץ לנו על אורולוג שיוכל לסייע לנו?
תודה רבה!
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום15/06/2009התופעה המתוארת יכולה להיות קשורה לגידים המקבעים את איבר המין אל עצמות האגן.
ממליץ לפנות לבדיקה חוזרת אצל אורולוג המתמחה בתפקוד מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכל להמליץ על רופא
מורן15/06/2009באיזור המרכז?
(בקופ"ח כללית)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים בתפקוד מיני
ד''ר דמיטרי גולדין16/06/2009ישנם מספר אורולוגים המתמחים בתפקוד מיני- ד"ר יוזה חן, ד"ר חנני, פרופ. ורדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אונות הערמונית מוגדלות במקצתדניאל11/06/2009
לפני שנה וחצי עברתי ניתוח להסרת גידול ממהיר משלפוחית השתן, מאז אני עובר ביקורת בכול שלוש חודשים, ובמהלך התקופה הזו, פעם אחת הופיע גידול נוסף שהוסר. היום - 11.06.09 עברתי שוב בדיקה ( ביקורת ) בהרדמה כללית, ובתום הבדיקה לא נמצא כול גידול, אך נכתב לי כדלקמן :
( " אונות הערמונית מוגדלות במקצת, מייצרות את נהור השופחה " ).
ברצוני לדעת מה המשמעות של ממצא זה, למה זה גורם או יגרום בהמשך, ואם ניתן לטפל בממצא, וכיצד.
תודה מראש על כול התייחסות, והרבה בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב דניאל
ד''ר גאזי פארס12/06/2009עם הגיל ומעל גיל 50 הערמונית גודלת ומצירה את השופכה באזור היות והיא מקיפה אותה, בציסטוסקופיה רואים שהאונות קרובות אחת לשנה ומתארים מה שרואים. אם אין לך תלונות בהשתנה כמו זרם שתן חלש ,הרגשת חוסר התרוקנות או קימה בלילה , אז אין לזה משמעות. חשוב שתהיה במעקב אורולוגי גם בקשר למחלת כיס השתן וגם בקשר לערמונית .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה רבה על ההתייחסות.
דניאל12/06/2009אני במעקב זו השנה השניה, ועכשיו אני עובר את הבדיקה בכול חצי שנה, ומקווה שכך יהיה שתוצאות הבדיקה יהיו ללא ממצא חריג, ודרך הגב אני מאוד מרוצה מהטיפול המסור, היחס החם, והמקצועיות של צוות הרופאים בבית חולים כרמל, בינהם אתה שגם ביצעת לי את אחת הבדיקות שבמעקב. תודה רבה והרבהההה בריאות לך ולמשפחתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ד''ר גאזי פארס12/06/2009תודה רבה, תהיו בריאים.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערמוניתניסים11/06/2009
יש לי צריבה במתן שתן וזרם חלש ביצעתי בדיקות שתן לתרבית+כללית התרבית יצאה שלילי
ובשתן לכללית יצא
erythrocytes-u strip-66
leucocytes -u strip-500
עשיתי גם בדיקת -psa
וה-psa עלה מ-0.9 מהפעם שעברה שעשיתי ל-1.7 לבדיקה עכשיו
אני בן 40 הרופא נתן לי אופלודקס 200 מג למשך עשרה ימים למרות שהתרבית יצאה שלילית
בטענה שיכולה להיות דלקת בערמונית או בשופכה האם הטיפול הזה נכון?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נסים
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום11/06/2009הממצאים בשתן אכן מרמזים על דלקת בדרכי השתן אך התרבית היתה שלילית.
יש לפנות לאורולוג להשלמת הבירור כולל סונר של דרכי השתן ובדיקות חוזרות של שתן כללית ותרבית לאחר סיום האנטיביוטיקה.
המשמעות של העליה בערכי ה - PSA בנוכחות של דלקת היא חסרת משמעות ויש לחזור על הבדיקה בעוד כחודשיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיליתי גולה מתחת לאשךדנה10/06/2009
אתמול במקלחת חמה גיליתי מין גולה רכה דבוקה לתחתית האשך..מה זה יכול להיות?האם לשם מתחברים הורידים (כלומר האם זה יכול להיות וריצואלה) אם משהו סרטני?אנא אני לחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד שלום
ד''ר יואל מץ11/06/2009הממצא שאתה מתאר יכול להיות קשור לאשך או לרקמות סביב האשך כולל העור של שק האשכים.
לפני שנתחיל לנחש כדאי לפנות בהקדם לאורולוג על מנת לבדוק אותך. רק על ידי בדיקה ידנית של הממצא ויתכן גם הדמיה יהיה אפשר לקבוע מה טבעו של ה"גולה". בינתים כדאי להוריד את המתח המיותר.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד הדוקטור
דנה11/06/2009ראשית כל דוקטור ,תודה על התשובה המהירה.
שנית,גיליתי את הגולה במהלך מקלחת חמה של אתמול כאשר שק האשכים היה רפוי והגולה בבירור היה גולה רכה שמחוברת לתחתית האשך.לעומת זאת היום בבוקר היה לי קשה למצוא אותה בגלל שק אשכים קשה.חוץ מזה איזה רקמה מחוברת לתחתית האשך?האם הוורידים מתחברים מלמטה?
מצטער שאני משגע ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דוד
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום11/06/2009אכן הורידין יכולים להגיע אף לחלק התחתון וכן יכולות להיות ציסטות שהן דבר שכיח ולא משמעטתי מבחינה בריאותית.
כפי שציין ד"ר מץ יש לפנות להשלמת הבירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היצרות בשופכהחיים10/06/2009
מדובר בגבר בגיל 35 יש לי היצרות בשופכה הפנו בולברית הבנתי שאפשר לטפל בזה על ידי הרחבות או על ידי ניתוח בהרדמה מלאה ואז חותכים את המקום המוצר האם זה נכון שלשתי הפיתרונות הנל הסיכויים להצלחה הם אותו דבר בגלל שאם חותכים את המקום המוצר בעזרת סכין אז מעצם הפעולה עצמה המקום מצטלק וגורם להיצרות נוספת לאחר מכן ומה הפיתרון הכי יעיל שיש היום לרפואה לפיתרון הבעיה?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ניסים
ד''ר יואל מץ10/06/2009הצרויות של השופה בגילך בעלות רקע שונה כמו זיהומים של השופכה (אורטריטיס), טראומה של השופכה או לאחר קטטריזציות ופעולות פולשניות דרך השופכה. הטיפול כולל הרחבות השופכה, ניתוח אנדוסקופי(אורטרוטומיה).או ניתוח פתוח. יש להתאים את הטיפול לאטיולוגיה מיקום ואורך ההצרות.האפרויות שהוצעו לך מתאימות . הבחירה היא של הרופא המטפל לפי הממצאים הקלינים והרנטגנים לאחר שיחה איתך על משמעות הטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רצינית בפיןאנונימי09/06/2009
שלום דוקוטור מאז שאני זוכר את עצמי קיימת לי בעיה שלדעתי מאוד מפחידה,
יש לי מן גירודים/דגדוגים בצד השמאלי שמתחת לכיפה ובעת קרי לילה אני מרגיש כאבים על גולת הכיפה ועל אותו הצד....
אני לא יכול אפילו לאונן בגלל הבעיה הזאת בגלל הכאבים הנלווים בבקשה ד"ר תעזור לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחושים בפין
ד''ר דמיטרי גולדין09/06/2009התופעה שתיארת מצביעה על רגישות מוגברת של עור הפין. לא נראה שישנה משמעות רפואית לבעיה אך בהחלט היא פוגעת באיכות החיים. התופעה אמורה לחלוף לאחר שתסדר את חיי מינך. אם ישנם סימנים חיצוניים בפין שלא ציינת יש לפנות לבדיקת רופא עור ואורולוג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחושים בפין
אנונימי11/06/2009מה זאת אומרת לאחר שאני אסדר את חיי מיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי11/06/2009בבקשה תענה על שאלתי:
למה כוונתך בסידור חיי מיני?
זה דחוף בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר דמיטרי גולדין12/06/2009הכוונה היתה שתקיים היחסים בתדירות רבה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אנונימי12/06/2009יש מצב שהבעיה איכשהו קשורה לברית מילה?
ושמתי לב שיש לי קצת אדום באותו מקום,על מה זה מצביע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
אנונימי14/06/2009מישהו מוכן לענות על שאלתי בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב,
ד''ר יורם דקל - מנהל הפורום15/06/2009אין קשר בין התלונות שאתה מתאר לבין ברית המילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בטוח?
אנונימי16/06/2009אני לא רוצה לזלזל בך אך אתה בטוח שזה לא קשור כי קראתי שבגיל ההתבגרות כתוצאה מברית המילה יכולים להיות כאבים בעת האוננות,מה שיש לי בעצם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר דמיטרי גולדין16/06/2009בספרות מקצועית לא מתואר סיבוך ניתוח מילה שאתה מתאר. דווקא להפך אחרי מילה לפעמים תחושה ירודה באזור הצלקת , אך פה מדובר באנשים שעברו את מילה בגיל מבוגר. תשתמש בקרם לובריקנט.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם
אנונימי17/06/2009אפשר בבקשה הסבר על הקרם הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנונימי
ד''ר יואל מץ17/06/2009"קרם " פירושו משחה יש אין ספור קרמים לטיפולים ומטרות שונות . אינני יודע לאיזה קרם אתה מתכון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם קוברינט
אנונימי18/06/2009אני מתכוון ל"קרם קוברינט"....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב
ד''ר גאזי פארס18/06/2009הכוונה קרם וזלין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכי עזר
אנונימי18/06/2009ומהם דרכי העזר של קרם זה בנוגע לבעיות באיבר המין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכי עזר
ד''ר גאזי פארס19/06/2009כפי שציננת בהתחלה שיש לך גירוי וכאבים מתחת לעטרה וזה מפריע לך לאונן.
המשחה תמנע את הגירוי והכאבים ותוכל לאונן חופשי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם
אנונימי30/06/2009עם כל הכבוד אדוני לא רק שהפכתי את כל בריאות כללית אלא גם לא מצאתי שום רופא שיודע מהו הקרם הזה בכלל,האם אתה בטוח בדבריך...לגביי קרם קוברינט? אוליי יש לו שם אחר?
ודרך אגב קרם וזילים משמש כקרם לחות ולא אין כל השפעה....על בעיות מהסוג שלי לפי דבריו של רופא המשפחה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה
ד''ר דמיטרי גולדין30/06/2009מדובר בחומר סיכה (באנגלית lubrication) שנמכר ללא מרשם בבתי מרקחת במחלקת אביזרים ליחסי מין. זה הכל. המלצה נוספת לפנות לבדיקה לרופא שמתמחה בבעיות מין ולא לרופא כללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר סיכה
אנונימי01/07/2009קודם כל תודה רבה לך על תשובתך,ושאלתי היא על איזה חומר סיכה אתה יכול להמליץ לי בנוגע לבעיה שלי?
ויש לי עוד שאלה,בוא נגיד שיש לי באמת רגישות מוגברת בעור הפין אז עוד אפשר איכשהו להסביר את הגירודים אך איך אפשר להסביר את הכאבים? זה לא משהו שניתן להגדיר בתור בעיה פנימית?
הריי העור לא יכול לכאוב למיטב הבנתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
אנונימי04/07/2009מישהו? זו באמת שאלתי האחרונה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר סיכה
ד''ר דמיטרי גולדין06/07/2009אין הבדל משמעותי בין חומרי סיכה וגם אין הרבה סוגים בשוק- אתה יכול לנסות כל אחד מהם ולפי השפעה להחליט איזו מהם מתאים לך אישי.
בנוגע לבעית הכאב ככל הנראה במסגרת פורום לא ניתן לפתור אותה. ממליץ פשוט לפנות לאחד מרופאים מתמחים בתחום תפקוד מיני ולקבל את התשובה. יותר מכך אין מה להוסיף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר
אנונימי06/07/2009אבל זה עדיין נקשר איכשהו לבעיית הרגישות בעור או שאין קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי
ד''ר דמיטרי גולדין07/07/2009אין לי מה להוסיף. שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הערמוניתאלי07/06/2009
אבי בן 70 עבר ניתוח ליזר לחיתוח הערמונית (קיצור הרמונית)
לאחר הניתוח ניסתם אבי אזור השתן ואנו מבצע את צרחיו בצורה טיבעית
אלה מחובר לביטנו קטטר להוצאת השטן.
אנה עזרו לנו לכוון אותו לטיפול לפיטרון הבעיה
האים מאחוזי הניתוחים שלא הצליחו. בסוף חזרו למצבם הטבעי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי ניתוח ערמונית
פרופ' אבי שטיין07/06/2009שלום אלי
אני מניח שאביך עבר ניתוח הנקרא TURP. ייתכן לאחר ניתוח כזה שיש בצקת זמנית ולעתים קרובות לאחר מספר ימים - שבוע של קטטר החסימה משתחררת. יש מקרים שבהם היתה תקופה ארוכה של שלפוחית שאינה מתרוקנת ואז יש צורך בצינטור שלפוחית לסירוגין.
במקרים נדירים יותר יש אפשרות סבניתוח לא הוסרה מספיק רקמת ערמונית ויש צורך בניתוח נוסף.
בברכה
פרופ' אבי שטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערמונית - מוטרד.ד.06/06/2009
מממצאי TRUS/ידנית/ביופסיה - השתנות ומצב ערמונית.
הרקע:
גיל 62 (בריאות כללית טובה). ביופסיית ערמונית לא העלתה ממאירות (אך אישרה דלקת - לויקוציטים רבים בבדיקת זרע ובנוזל ערמונית לאחר עסוי אך חיידק לא אותר בתרביות), נעשתה בעקבות PSA שעלה ל-4.3 ו-F/T שירד ל-19% (בדיקה רקטאלית ידנית בסדר). הסימפטום המטריד הוא השתנה תכופה מאוד ביום ו2-4 בלילה.
השאלות:
מה ניתן ללמוד מממצאי הTRUS/ידנית/ביופסיה -
לעניין ההשתנות בפרט?
ולעניין מצב הערמונית בכלל?
כמובא להלן:
* "מידות – רוחב 55 מ"מ, אורך 39 מ"מ, גובה 29 מ"מ, נפח 32.0 סמ"ק.
חתך רוחבי: מירקם אחיד, PZ מעובה עם TZ קטן יחסית והסתיידויות גסות במעבר ביניהם. לא הודגמו ממצאים מוקדיים חשודים. חתך אורכי: בליטה קלה אל קרקעית שלפוחית השתן הודגמה השופכה לכל אורכה. אונה מרכזית: קטנה. שלפוחית זרע: סימטרית. קופסית: שלמה. סיכום: מהלך שיגרתי".
* בדיקה רקטאלית ידנית: 1+, רכה, לא חשודה.
* ממצאי הביופסיה:
Box 1 (Right): 10 cores of prostatic tissue showing fibro-muscular hypertrophy, glandular hyperplasia, few atrophic acini and mild chronic inflammation.
Box 2 (Left): 8 cores of prostatic tissue
showing fibro-muscular hypertrophy, glandular hyperplasia and few atrophic acini.
תודה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ל"ד"
ד''ר אלכס קונסטנטינובסקי06/06/2009שלום !
על סמך בדיקות שעברת, יש לך אורולוג מצויין.
בדיקת הTRUS עם ביופסיה (כמובן על סמך התיאורים שלך) +בדיקה ידנית של הערמונית נראים תקינים. לגבי הבעיה שמתרידה אותך-ההשתנות תכיפות וקימה בלילה להשתנ (מה שנקרא נוקטוריה)-כדאי לך להמשיך בבירור וטיפול אצל אורולוג שלך. הוא יוכל להתאים לך טיפול תרופתי , יתכן שלאחר בדיקת עוצמת זרם השתן וביקורת של שארית שתן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת הבהרה מד"ר פארס.תודה על העזרהירון05/06/2009
בתשובתך כתבת שיש לי הגדלה שפירה של הערמונית ואני צריך המשך מעקב ואולי ביופסיה. האם הערמונית שלי בגודל לא תקין (אני בן )36?האם יש משהו לא תקין בבדיקתי?(אני כניראה סובל מדלקת לא חיידקית מזה 11 חודשים)
בדיקה רקטלית:נפח 15סמ"ק נוקשות :לא , סמטרית:כן , גבולות הערמונית :שמורים ,ערמונית מובילית :כן
גוש -לא נימוש
בדיקת trus:
סמ"ק-אורך 3.3 גובה:2.7 .רוחב :4 ס"מ ,גבול חיצוני שמור.
PZ-מרקם הומוגני דו צדדי.
TZ-אונה מדיאנית קטנה.אסימטריה לימין .מרקם הטרוגני.
גבול בין PZ ל TZ -שמור.
בלוטות זרע:נורמלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
ד''ר גאזי פארס05/06/2009אני לא חושב שאתה צריך ביאופסיה . הערמונית שלך בגודל תקין. הממצאים מסבירים את הדלקת הכרונית בערמונית.
כמו כן כפי שציינתי קודם -ביאופסיה עושים אם ממששים גוש בערמונית או ה-PSA מוגבר. זה לא רליבנטי לגביך אתה בן 36 . פשוט לא ציינת את גילך בשאלתך הקודמת.
אין לך מה לחשוש , תמשיך במעקב אורולוגי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערמונית מוגדלתאפי04/06/2009
שלום,
קיבלתי הפניה לניתוח פרוסטטה SPP (או TURP).
רציתי לדעת מי המוביל בתחום ניתוחים מסוג אלו באזור המרכז?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפי
ד''ר גאזי פארס04/06/2009ניתוח כריתת ערמונית, אם זה בגישה אינדוסקופית ואם זה בגישה פתוחה ,כל אורולוג מומחה ומנוסה יודע לעשות טוב .
ניתוחים אלו הם אלף בית של האורולוגים.
לצערי אני לא יודע : מי יותר ומי פחות מתעסק בניתוחים האלו באזור המרכז.
שיהיה לך בהצלחה.
בתודה, ד"ר פארס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)