פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל שמתאים לארמדילו XT3
    עומרי
    03/07/2021

היי,
    מתלבטים בבקשה בין 2 דגמי סלקל,
    בי סייפ איזי גו, לג׳וי I level (אומנם קצת יותר יקר אך מגיע עם בסיס)
    או כל סלקל שאפשר לרכוש מרשת מוצצים, הכי חשוב הבטיחות.
    תודה רבה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל שמתאים לארמדילו XT3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שניהם ברמת בטיחות גבוהה, אבל

קובי סופר
    04/07/2021

שלום עומרי,

שניהם ברמת בטיחות גבוהה, חשוב לציין שבמבחנים האחרונים באירופה הבי סייף קיבלו דירוג מאוד נמוך אך יש כאן אבל.
    בטיחותית הם דורגו מעולה אך קיבלו ציון כושל בבדיקת רעילות הבדים. בחום הישראלי זה משהו שהייתי לוקח בחשבון.
    במוצצים יש גם את ג'ואי אייג'ם שהוא עדיף על איילבל אך יותר יקר כי הבסיס לחוד.
    כמוכן נונה פיפה גם נחשב מעולה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!..

עומרי
    04/07/2021

תודה רבה עשית לנו סדר בבחירה (-:
    שיהיה שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לכיסא למכונית שלישי
    אוריה
    02/07/2021

יש לנו באוטו כיסא גרקו צר וסלקל גואי עם בסיס איזופיקס אנחנו צריכים כיסא/בוסטר שלישי שיכנס לא חייב איזו פיקס

הוספת תגובה

• לאיזה גיל ומשקל הבוסטר השלישי מיועד

קובי סופר
    02/07/2021

שלום אוריה,

אני צריך לדעתי לאיזה גיל ומשקל הבוסטר השלישי מיועד ואז אוכל להמליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר על ילד בגיל 3+

אוריה
    02/07/2021

מדובר על ילד בגיל 3+

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי ממליץ על ג'ואי אלוויט

קובי סופר
    02/07/2021

שלום אוריה,

אז הייתי ממליץ על ג'ואי אלוויט. הוא מאוד צר. מתאים עד 18 ק"ג עם רצועות, לאחר מכן ללא הרצועות עד 36 ק"ג כבוסטר.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא אוכל נדנדה
    גדיר הינו
    02/07/2021

אשמח לקבל המלצה \ דיסהלמצה על כיסא האוכל משולב נדנדה של בייבי סיף ומאיפה ניתן להשיג?

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא אוכל נדנדה

הוספת תגובה

• צריך לפנות ליבואן בייבי סייף / רסטקס

קובי סופר
    02/07/2021

שלום גדיר,

לגבי איפה ניתן להשיג, אין לי מושג. צריך לפנות ליבואן בייבי סייף / רסטקס.
    יש פרטי יצירת קשר באתרים של בייבי סייף או ברייטקס ישראל.

לגבי המלצה, אני פחות ממליץ על מוצרים משולבים. לדעתי כיסא לחוד יעשה עבודה יותר טובה, פרקטית ויעילה ממשולב ואותו כנ"ל לנדנדה לחוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מומלץ- המילטון או אינפיניטי מון
    קובי
    01/07/2021

היי
    תודה רבה על כל העזרה.
    אנחנו מתלבטים בקניית טיולון, רצינו לדעת מה ההבדלים בין המון להמילטון?
    אשמח לעזרה:)

הוספת תגובה

• כמעט ואין הבדלים הם מגיעים מאותו המפעל

קובי סופר
    02/07/2021

שלום קובי,

האמת שכמעט ואין הבדלים הם מגיעים מאותו המפעל ודי זהים.
    אני ממליץ ללכת על הזול מבין השניים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המילטון או מון מה ההבדל

קובי
    02/07/2021

תודה:)
    ראינו אותם היום אחד ליד השני ובאמת נראה שאין הבדלים.
    מה שכן אמרו לנו שהתקן של המילטון הוא עד 22 קילו ושל המון הוא עד 15 קילו.
    זה קריטי אם נשים ילד מעל 15 קילו במון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בפועל שניהם עד 22 ק"ג לפי התקינה האירופאית

קובי סופר
    02/07/2021

שלום קובי,

עניין המשקל זה שטויות. בפועל שניהם עד 22 ק"ג לפי התקינה האירופאית. בארץ מכון התקנים בודק לפי התקן האירופאי הישן שזה עד 15 ק"ג, לכן היבואן חייב לציין שזה עד 15 ק"ג. למיטב הבנתי בשבועות הקרובים מכון התקנים יתחיל לבדוק לפי התקן החדש ואז גם בארץ כל העגלות והטיולונים יאושרו עד 22 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך הכיסא בטיחות evenflo gold  Every stage 
    נועה
    01/07/2021

שלום,
    אני מעוניינת לקנות את הכיסא בטיחות evenflo gold  Every stage  כי הוא מגיע עם ההתקן שכחת תינוק באותו.
    וגם כי הוא מרווח ובד נושם ננוטקאס.
    הבעיה היא שאמאו לי שהכיסאות האלה מבחינת בטיחות לא משהו.
    אשמח לדעת כמה הכיסא הזה קיבל במבחן ריסוק
    והאם הוא באמת כיסא מומלץ מבחינת בטיחות ובכלל??

הוספת תגובה

• לא קונים כיסא בגלל שהוא מגיע עם התקן של שכיחת ילד ברכב

קובי סופר
    02/07/2021

שלום נועה,

אני חוזר וכותב, לא קונים כיסא בגלל שהוא מגיע עם התקן של שכיחת ילד ברכב. גימיק נחמד אבל כיסא רוכשים בראש ובראשונה כדי שיהיה בטיחותי. הדגם החדש של אוונפלו טרם נבדק במבחן רשמי. איני יודע לומר את רמתו הבטיחותית. דגמי החברה בדרך כלל מקבלים דירוגים טובים מאוד אבל הם לא בטופ. מבדיקה שלי מעט מסורבל להתקין אותו עם חגורה.

הכי מומלצים לדעתי הם צ'יקו נקסטפיט או דגמי קליקטייט של ברייטקס. אם אין הגבלת תקציב אז בולווארד ואם יש אז גם המרתון מעולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הכיסא בטיחותי מספיק

נועה
    02/07/2021

אני לא התכוונתי לקנות כיסא בגלל ההתקן,
    בחנות המליצו לי עליו.
    אבל משום מה במוצצים ןשילב שמעתי ידבקים, רעים עליו, שהוא לא, בטיחותי.
    מה שאהבתי בכיסא שהוא מרווח, הבד, ומתאים לילדים גבוהים.
    ומאפיינים אלו חשובים לי
    אבל לא פיות מבטיחות!
    לכן אני מתלבטת לגביו.
    ברייטקס ראיתי מה, שפחות אהבתי שהוא פחות מרווח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האוונפלו בהשוואה לברייטקס יותר מרווח

קובי סופר
    04/07/2021

שלום נועה,

גם לגבי המלצות חנות, אני רושם תמיד, לא להסתמך על זה כי הם רוצים למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח מה שטוב לכם.
    כמו שרשמתי אוונפלו חברה ברמת בטיחות טובה. לדגם הנוכחי לא נעשה מבחן השוואתי, מביקורות שקראתי לגביו של צרכנים הוא בסדר אך כמו שציינתי ההתקנה ללא איזופיקס מסורבלת ולא הכי נוחה. זה אומר שגם אם הוא שיא הבטיחות והקדמה אם יותקן לא נכון במקרה של תאונה הוא אינו שווה דבר.

האוונפלו בהשוואה לברייטקס יותר מרווח מכיוון שעתידית הוא יודע להפוך גם לבוסטר מה שהברייטקס לא, לכן המרווח. בשורה תחתונה הברייטקס קיים בסדרת הקליקטייט בערך 3 שנים, לא שמעתי תלונות לגבי חוסר נוחות (מלבד שימוש נגד הכיוון בחצי שנה הראשונה, גם אז תלונות בודדות וזה משהו פתיר).

אם רוצים בכל זאת ללכת על דגם משולב כיסא ובוסטר אפשר ללכת על גרקו טריגו סנאגלוג, הסנאגלוק מואד דומה לקליקטייט של ברייטקס והטריגו דורג כמוביל בטיחותית לכיסאות משולבים.
    אני אישית ממליץ ללכת על כיסא נטו ולא משולב, אם בכל זאת רוצים כזה אז הייתי ממליץ על הגרקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

נועה
    08/07/2021

הלכנו לחנו הושבנו את הילדה בכיסא ולא אהבתי את המנח שהיא ישבה הרגיש הכיסא לא מתאים לה. עם הכריות ישבה בגרקו כמו בתמונה ובלי היא נבלעת בתוכו.
    האם תוכל להמליץ על עוד כיסאות בטיחות מומלצים כולל בוסטר.
    חשוב מאוד שיהיו הכי בטיחותיים ואם אפשר עם חומר נונטקס וכמובן נוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/07/2021

שלום נועה,

טוב שעשיתם בדיקה לפני. להבא אני ממליץ לעשות את הבדיקה ברכב. אפשר גם להוסיף ספוג מגביה (מוצר שנרכש בנפרד) וזה משפר את זווית הכיסא ולא פוגע בבטיחות המוצר.
    אפשר לבדוק את גרקו פוראבר/פוראבר טורשילד. הוא מקבל דירוגים גבוהים אבל לדעתי הבדים לא הכי טובים שיש ובטח לא ננוטקס.
    אם לא הוא אז יש את ברייטקס וואן 4 לייף, אין לו בדי ננוטקס אבל הבדים של ברייטקס מאוד איכותיים.

אלו 2 הדגמים המובילים בנוסף לגרקו.
    אם הם לא רלוונטיים אז מכאן זה ללכת על האוונפלו שאהבת או צ'יקו FIT4 אין נתוני בטיחות שלו עדיין אך הוא מבוסס על צ'יקו נקסטפיט ולכן אמור להיות ברמת בטיחות גבוהה. אין לו בד ננוטקס אבל הבדים של צ'יקו מאוד איכותיים ונעימים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מספק גם נוחות וגם בטיחות

נועה
    12/07/2021

שלום קובי
    קודם כל תודה רבה על כל המידע והמענה.
    האמת שנהיה לי ממש סלט
    והלכתי לאיבוד עם כל המבחר שיש....
    מצב אחד הכי חשוב לי הבטיחות שיהיה לא פחות הכי טוב
    אבל גם נוחות של הילדה חשובה לי
    ומעבר לזה כמו שציינתי גם הבד נונטקס הבנתי שחשוב שיהיה בכיסא.
    כולל בוסטר הילדה בת 7 חודשים גבוה.

את ההמלצות שלך בדקתי אותם
    אבל הבדים לא וואו.
    ולא היה אחד שאמרתי שאני רוצה,
    כי אני קצת מבולבלת מהמבחר.
    אני לא רוצה להתפשר ולקנות העיקר לסיים עם זה
    כי הסלקל שקניתי סייבקס התחרטתי ואני לא רוצה שיקרה לי שוב.

ולכן אני חופרת וחופרת אבל טרם מצאתי
    כיסא שעונה על כל מאפיינים שרשמתי.
    ואחרי החיפושים רק נהיה לי יותר סלט.... 😔

אם תוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן
    איזה כיסא הכיי עונה לדרישות שרשמתי
    ולמה??

כי הצעת לי מספר כיסאות
    ומעבר לזה כשמלכתחילה המלצת לא ללכת על אוונפלו כי לא עבר מבחני בטיחות בארץ.

ועוד משהו איך הכיסא הזה?
    4EVER 4 IN1 TS Graco

תודה רבה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף כיסא לא עובר מבחנים

קובי סופר
    12/07/2021

שלום נועה,

נתחיל מהסוף, אף כיסא לא עובר מבחנים בארץ. האוונפלו מאושר למכירה ועבר מבחנים כדי לקבל אישור. כוונתי היא שיש מבחנים חיצוניים שיותר מקפידים ומחמירים והתוצאות האלו מפורסמות בניגוד לתוצאות מכוני התקנים בעולם. נכון לכרגע לא מצאתי מבחן של גוף גדול, כן של גופים קטנים שסה"כ מדרגים אותו ככיסא טוב מאוד. אני כמובן דוחף למצוינות ויש כאלו דגמים.

אם נלך על ננוטקס והכי בטוח, אם אין שאלת תקציב אז ברייטקס בולווארד קליקטייט קיים גם בגרסאת ננוטקס. צריך לברר מול היבואן באיזה חנויות ניתן להשיג כי לא כל חנות מוכרת (לדוגמא ברשת שילב לא ניתן לרכוש את הדגם עם בד ננוטקס אבל בבדים רגילים כן). אז הכי בטוח וננוטקס והרוב המוחלט מרוצים ממנו והנוחות שלו, זו המלצתי. עונה מושלם לדרישות. רשמת לי שלא אהבת אותו כי הוא פחות מרווח אבל צריך לקחת בחשבון, זה כיסא נטו, כלומר עד 30 ק"ג. הגרקו שציינת או האוונפלו הם דגמים משולבים עם בוסטר עד 45 ק"ג, לכן הם יותר מרווחים, זה לא אומר שזה טוב. הרבה פעמים אני נתקל במקרים שלתינוק יותר מדי מרווח וזה לא נוח. צריך להושיב ולראות. סה"כ אני יודע שכולם מרוצים מהברייטקס.

הגרקו פוראבר מדורג מעולה, נחשב לבטוח ונוח מאוד. הוא כמו האוונפלו משולב בוסטר, אני אישית פחות אוהב מוצרים משולבים וגם בטיחותית, כיסא לחוד מקבל דירוג טוב יותר ממשולב ובוסטר לחוד מקבל דירוג טוב יותר כבוסטר. זה לא מוריד מהגרקו כי בשני המקרים הדירוגים שלו מעולים אבל יש טובים ממנו בטיחותית, הברייטקס שציינתי הוא אחד כזה.
    לכן הגרקו לדעתי עדיף על אוונפלו, מבחינת נוחות הוא מפנק, בטיחותית הוא מעולה ככה שזו תהיה גם בחירה טובה לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר

נועה
    13/07/2021

שלום קובי,
    תודה רבה,
    אני ניסיתי את הברייטקס שהמלצת לא רק שהוא לא נוח לה,
    היא לא יושבת בו טוב,
    לכן לצערי שללנו אותו.

אני רוצה משולב בוסטר כי קנינו סלקל ולדעתי זה היה בזבוז כסף כי היא ממש סובלת בו.
    ולכן אני רוצה משולב עם בוסור שיהיה לה נוח מאוד,
    ושלא אצטרך לחפש כיסא/ בוסטר.
    אני רוצה לקנות משהו טוב ושיהיה לה לכמה שנים.

לגבי הגרקו שרשמת פוראבר מה ההבדל בינו לבין גרקו 4EVER 4 IN1 TS Graco?
    הבנתי שהדגם 4EVER 4 IN1 TS Graco
    עם הגנת צד כפולה,
    אבל מעבר לא הבנתי את השוני.
    והאם אתה ממליץ עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמור להיות יותר בטיחותי אך ההבדל לא גדול

קובי סופר
    13/07/2021

שלום נועה,

משולב בוסטר, כמו שרשמתי בטיחותית הדגמים המובילים לעומת דגמים מובילים שהם לא משובלים, הלא משובלים טיפה מדורגים טוב יותר.
    בנוסף מניסיוני, כמעט אף הורה לא משך עם זה והפך את המוצר לבוסטר, בסוף כולם רכשו בוסטר. הסיבות הן בעיקר תינוק חדש שהצטרף והכיסא עבר אליו, בוסטרים תופסים פחות מקום באותו, יותר קל להשתמש בהם ולנייד אותם מרכב לרכב מאשר את הכיסא הגדול.
    אז לשיקולך.

לפוראבר יש 2 דגמים TS מגיע עם הגנות צד חיצוניות.
    אמור להיות יותר בטיחותי אך ההבדל לא גדול. אם ההבדל במחיר לא גדול אז ברור שאני ממליץ עליו. אם יש פער גדול במחיר אז חבל להשקיע.
    ככיסא משולב בוסטר מדובר באחד הדגמים הכי טובים שיש, לדעתי עדיף על האוונפלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על כל המידע והמענה המהיר.

רחל נועה
    14/07/2021

שלום קובי,
    תודה על המענה המהיר ועל כל העזרה אתה אכן עוזר פה להמון אנשים וחוסך להמון אנשים כסף ובעיות עתידיות.
    אתה ממליץ לקנות רק כיסא ללא בוסטר האם כיסא שרשום עד 30 קילו יתאים לילדה גבוה עד גיל 5?
    אם כן אז אלך על האפשרות של כיסא בלבד.

על איזה כיסא אתה ממליץ בטיחותי מאוד, נוח מאוד ומרווח ואם אפשר עם בד ננוטקס??
    סליחה שאני משגעת אותך.

פשוט נכותי עם סלקל ולא מעוניינת שזה יקרה לי עם כיסא
    אני רוצה להיות מרוצה ושלמה מהבחירה.
    ושלילדה שלי יהיה הכייי נוח כי כרגע היא ממש לא אוהבת לשבת בסלקל של סייבקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך להפריד בין סלקל לכיסא

קובי סופר
    14/07/2021

שלום רחל,

צריך להפריד בין סלקל לכיסא. אני תמיד רושם שסלקל משמש לתקופה קצרה ורחוק מהטווח שימוש שמצהירים היצרנים. עד 13 ק"ג זה גיל שנה+ ובפועל מניסיוני זה מתאים לחצי שנה עד 8 חודשים.
    בניגוד לסלקל קפיצת הגדילה של התינוקות נעצרת בגיל שנה ואז קצב הגדילה שלהם רגיל/ממוצע ולכן משך השימוש בכיסא ארוך. אני לא מאמין שאנשים יחגרו ילדים עד 30 ק"ג. גם אני שמשכתי עם ילדי עד גיל 6, כמעט 7 שנים (והם היו קצת מעל 20 ק"ג). לכן כיסא עד 30 ק"ג אפשר יהיה למשוך עד גיל 5-6 גג 7 שנים. צריך לקחת בחשבון שסלקלים בדרך כלל לא נוחים לילדים. בכיסאות זה פחות בעייתי.

אני אישית לא בעד השילוב, ציינתי גם בהודעה הקודמת למה.
    עדיין אבל הגרקו שאהבת מצוין לדעתי.
    מהדגמים שלא משולבים אז המלצתי על ברייטקס שפחות אהבתם. לדעתי רק להם יש את הננוטקס (מלבד אוונפלו).
    לילדי היה את צ'יקו נקסטפיט שאני ממליץ עליו בחום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה- תודה רבה

נועה
    20/07/2021

שלום קובי,
    בהמשך להמלצתך אני אלך לקנות את הכיסא של צ'יקו נסקפיט מקס אבל לא ברור לי כמה דברים ואודה לך אם תוכל להסביר לי.
    יש את הנקספיט מקס עם הבד הנושם שהוא הפנחשב יותר יוקרתי ועם בד נושם כמו בתמונה של 1700.
    אבל יש את הנקספיט
    מקס ב1500
    שרשום שהוא עם בד ללא כימקלים וללא חומר בערה
    ולפי מה שהבנתי בחנות הוא לא עם הבד נושם.

בינות לא ידעו להגיד חי עם הכיסא היקר יותר עם הבד הנושם הוא גם עם בד ללא חומר כימקלים וללא בערה.

האם תוכל להעשות לי ספק
    מה יותר מומלץ
    ומה ההבדלים בינהם?
    והאם שניהם אכן ללא חומר בערה וללא כימקלים.

ותודה רבההה על כל המידע והעזרה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך של תגובה קודמת

נועה
    20/07/2021

לא הצלחתי להוסיף עוד תמונה בתגובה קודמת.

נה שצורף בתוגבה קודמת אמרו לי שהוא כיסא יותר יוקרץי ועם בד נושם
    אבל לא אמרו עם הוא מבד ללא כימקלים וללא חומר בערה.
    האם זה נכון??

והכיסא שמוצרף עכשיו אמרו שהוא ללא בד נושם אבל כן ללא חומר כימקלים
    וללא חומר בערה.

תוכל להגיד לי מה מומלץ??

ומה ההבדל??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/07/2021

שלום נועה,

אני גם לא יודע לומר אבל מעריך שבנושם היקר יותר זה כן מכיל כימקלים. צריך להבין שב-99% מהבדים בעגלות, טיולונים, מושבי בטיחות, טרמפולינות ועוד יש כימיקלים בבד מכיוון שמדובר בבדי פוליאסטר, זה בעצם ניילון ותהליך היצור של זה מחומרים שמכילים כימיקלים.
    כיום יש דרכים להימנע מכך והננוטקס לדוגמא הוא סוג בד כזה, צ'יקו פשוט קוראים לאותה גברת בשם אחר אבל הרעיון זהה.
    הייתי ממליץ ללכת על הזול מהשניים גם בגלל עניין הכימיקלים וגם כי לדעתי עניין הנושם הוא די חרטא, בטח שבחום הישראלי.
    צריך לדאוג לקרר את הרכב טוב ואז אין משמעות לבד נושם או לא.
    מניסיוני בקיץ שלנו הם יזיעו בכל בד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה- תודה רבה

נועה
    20/07/2021

תודה רבה קובי.
    רק כדי להבין שאכן הבנתי אותך.
    הדגם הזול של צ'יקו עם הבד ללא כימקלים
    הוא כיסא מרווח נוח
    ובטיחותי מאוד?
    עליו המלצת לפני כן שהיה לך אותו ? נכון?

וכיסא עם הבד הנונטקס רק בביריטקס קיים נכון?
    כדי להבין שאלו האופציות.
    אם כן אקנה באמת את הציקו הדגם הזול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/07/2021

שלום נועה,

לשאלתך הראשונה כן, אפילו בדגם המקס מרווח הרגליים ארוך יותר מהגרסא שהייתה לילדיי בזמנו.

לגבי הננוטקס כן ולא. הבד בצ'יקו זהה ברעיון לננוטקס רק בשם אחר. בפועל, אותה גברת בשינוי אדרת. באותה מידה צ'יקו יכלו לרשום שהבד הוא ננוטקס 2, טקסננו וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נועה
    21/07/2021

שלום קובי
    עזרת לי מאודדדד
    תושה על כל המידע העזרה והסבלנות
    תודה רבה!!
    עזרת לי מאוד!!
    בזכותך החכמתי המון בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלת תאומים
    שלומית
    01/07/2021

מחפשת עגלת תאומים לילדה בת שנה ותינוקת
    כמה שיותר זולה ואיכותית

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלת תאומים

הוספת תגובה

• במחירים נמוכים יש את ביבה קוקו או עגלת תאומים ניו

קובי סופר
    02/07/2021

שלום שלומית,

במחירים נמוכים יש את ביבה קוקו או עגלת תאומים ניו.
    הניו יותר יקרה אבל לדעתי עדיפה. היא גם יותר צרה ברוחב הגלגלים, גם נוסעת יותר טוב וגם אם תרצו לחבר אמבטיה לתינוקת זה אפשרי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא אוכל לתינוק של Joie
    נטע
    01/07/2021

היי,
    אשמח לשמוע את דעתך על כסא האוכל של Joie דגם Mimzy lx. הכוונה שלי היא להוציא בסביבות 500 שח על כסא ורצוי שהוא יהיה בטיחותי, נייד ומתקפל לחסכון במקום. תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    כסא אוכל לתינוק של Joie

הוספת תגובה

• המימזי בסך הכל כיסא מעולה

קובי סופר
    02/07/2021

שלום נטע,

המימזי בסך הכל כיסא מעולה. אפשר גם לבדוק את אינפנטי אניס שלדעתי מעט יותר קטן לאחר הקיפול וסביב אותו המחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת טרמפיסט שמתאים לעגלת בוגבו
    מיטל
    01/07/2021

שמתאים לבוגבו בי 5. אשמח להמלצה!

הוספת תגובה

• אם רוצים אוניברסלי אני ממליץ על הדגמים של לסקל

קובי סופר
    01/07/2021

שלום מיטל,

יש את המקורי שכמובן מתאים. אם רוצים אוניברסלי אני ממליץ על הדגמים של לסקל / LASCAL.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סייבקס מילו או ספורטליין XL
    עדי
    30/06/2021

היי,
    מתלבטים בין שני הדגמים שלעיל.
    1. מה שאהבתי בספורטליין זה את המזרן העבה וגלגלים הגדולים
    2. מה שאהבתי מאוד במיילו זה העגלה הקלה וזה שלא צריך להתכופף לעגלה אחרי הקיפול כי היא נשארת עומדת. (אני סובלת מבעיות גב)

הפער במחיר מבחינתנו הוא 500 ש"ח ובמקרה דנן לא מהווה פונקציה בבחירה. (המיוס כבר יקרה לנו וגם לא נראה לי מצדיקה את הפער במחיר)

הוספת תגובה

• לדעתי הסיילו יותר נוחה לניוד

קובי סופר
    30/06/2021

שלום עדי,

תלוי באמת מה מחפשים.
    לדעתי הסיילו יותר נוחה לניוד, בעיקר בדרך משובשת בזכות גלגלים יותר גדולים. בנוסף כל עליה וירידה ממדרכה/מדרגה תעשה יותר בקלות עם הסיילו, גם בזכות הגלגלים וגם בזכות הידית המתארכת שתשמש כמנוף.
    מבחינת אמבטיה אין הכרח למזרן עבה, זה לא מוסיף שום דבר בגיל הזה כי אין עניין של נוחות.
    מבחינת המושב לדעתי בסיילו מקבלים גב מוקשח יותר שזה לדעתי עדיף מגב רשת אבל זה גם מה שמוסיף משקל.

מבחינת הקיפול חשוב לציין שהסיילו נשארת ביד לאחר הקיפול ככה שרוב האנשים לא מתכופפים ומיד מניחים ברכב, זה בעצם הזמן היחיד שבאמת מקפלים העגלה לכן לדעתי עניין הקיפול זניח, לדעתי דברים כמו נוחות התינוק והניוד קודמים ובזה לדעתי הסיילו עדיפה.

כמוכן המיילו קלה מאוד ולמשקל קל יש חסרונות ועניין של יציבות עם תיק כבד.
    בנוסף במיילו כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיב את התינוק לישון, המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה, לדעתי זה א. יוריד מנוחות ההורה בניוד כי זה יגיע כמעט את לברכיים של ההורה. ב. אי אפשר יהיה לתלות כלום על הידית כי התיק לדוגמא יהיה במגע עם המושב היכן שראש התינוק.

הייתי גם ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט שלנו (כרגע יש מחסור, תיכנס למלאי בעוד כשבועיים), היא שוקלת 8.2 ק"ג, הסיילו 10.2 ק"ג והמיילו 6.1 ק"ג (משקלים של שלדה עם הטיולון). בניוד לדעתי היא עדיפה על שתיהן, הקיפול דומה לסיילו אך 2 ק"ג פחות יכול להיות משמעותי. המושב יצוק מפלסטיק מה שלדעתי מספק תמיכה טובה עוד יותר.
    היא נמכרת סביב המחיר של הסיילו או המיילו. אני לא יודע לומר כרגע מחיר מדויק, עד עכשיו עלתה 2790 ש"ח אך יתכן שתהיה התייקרות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר רצועות צר בת 3
    נ
    28/06/2021

הי קובי,
    אני מחפשת בובטר רצועות לבת 3.
    צר - למכונית קטנה.
    כמובן שהבטיחות חשובה אבל אשמח למחיר סביר...עד 800 שקל, אם זה ריאלי, אבל אפשר גם יקר יותר.
    ובנוסף, מחפשת בוסטר רצועות לרכב של סבתא, רוחב לא משנה, אבל זול יותר וקל להתקנה באמצעות חגורת בטיחות בלבד - כי הוא יהיה שם רק מדי פעם והתקנה באמצעות איזופיקס מורכבת מדי בשבילה.
    תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר רצועות צר בת 3

הוספת תגובה

• רוב הבוסטרים יחסית ממוצעים ברוחב

קובי סופר
    28/06/2021

שלום,

רוב הבוסטרים יחסית ממוצעים ברוחב, טיפה יותר צרים מכיסא אבל לא בהרבה. אפשר ללכת על גרקו סלים פיט שבתקציב, הוא צר, זה יותר כיסא בטיחות שהופך לבוסטר מאשר בוסטר אבל הוא צר ומתאים.
    גם לג'ואי יש בוסטר בשם אלוויט שהוא צר מאוד, בטיחותית הוא לא ברמה של הגרקו לדעתי. מצד שני הוא מאוד זול ואחד הכי צרים שיש. עדיין רמת הבטיחות שלו טובה. הוא טיפה מסורבל להתקנה.

לגבי בוסטר לסבתא, הכי משתלם תמורה לעלות נמוכה ובטיחות גבוהה זה אוונפלו מאסטרו. הבעיה שמאוד קשה להתקין אותו עם חגורת הבטיחות. הכי בטיחותי שיש והכי קל להתקנה זה גרקו נאוטילוס סנאגלוק אבל הוא לא זול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לתינוק גבוה בן 9 חודשים
    עדי
    26/06/2021

היי
    אשמח לעזרה, אנחנו מחפשים טיולון שיהיה נוח לגבוה בן 9 חודשים, שממש חשוב לו גם לשבת ישר (- יש בכלל טיולון עם ישיבה מלאה?)
    שיהיה קל לשימוש במדרגות ועדין קליל ומתקפל בקלות.
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/06/2021

שלום עדי,

יש טיולונים עם ישיבה זקופה, תמיד תהיה איזושהי הטיה קלה לאחור אבל יש כאלו עגלות/טיולונים שבהם זה יותר מהטיה קלה.
    ההמלצה שלי זה לבדוק פיזית בחנויות, ללכת על דגמים שהמושב משנה זווית עם לחצן ולא שרוך. מבחינת מדרגות רוב הטיולונים יהיה בעיתים כי יש להם גלגלים קטנים.
    יש את ספורטליין וייפר שעונה לדרישות של גלגלים יותר גדולים, מושב גבוה אבל לדעתי הישיבה פחות זקופה מטיולונים כמו מאמ טיקטק/אינפנטי מון (אותו טיולון, יבואנים שונים). בשורה התחתונה לדעתי אבל אלו השלושה היותר מתאימים לדרישות

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות רכב שני לבת שנה
    רעות בוקרה
    26/06/2021

היי, התייעצות לגבי רכישת כסא בטיחות לרכב שני.
    יש לנו ברכב 2 כסאות בטיחות ניובורן עם ציקו נקסטפיט ובת שנה על קרגופוראבר. מעוניינים לרכוש לבת השנה כסא נוסף לרכב השני מה מומלץ מבחינה בטיחותית(יושבת עדין נגד כיון נסיעה) אין מגבלה של תקציב.
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/06/2021

שלום רעות,

אם היא עדיין נגד הכיוון ואין מגבלת תקציב הכי הייתי ממליץ על צ'יקו נקסטפיט זיפ מקס שמושלם, גם בטיחותית הוא הטופ, גם הנוחות והמעבר מעוד נקסטפיט יהיו ללא בעיה, גם בגלל שיש לו מרווח רגליים ארוך כדי שילדים מעל גיל שנה ישבו בנוחות נגד כיוון הנסיעה. לגרקו יש דגמים עם אקסטד טו פיט אבל עדיין הייתי ממליץ יותר על צ'יקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות צ'יקו נקספיט ספורט
    נטלי
    26/06/2021

שלום! יש לי תינוק בן 9 חודשים, עד עכשיו היה בסלקל וכעת רוצים לרכוש כסא בטיחות.
    מכיוון שהוא כבר שוקל 10 ק"ג האם הכסא של צ'יקו בדגם ספורט יהיה טוב? או שעדיף מהדגמים האחרים?
    יש לציין שהוא גבוה האם אתה ממליץ על כסא אחר שהוא לא צ'יקו?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/06/2021

שלום נטלי,

הנקסטפיט על שלל הדגמים מתאימים מלידה. הספורט מתאים מ5.5 ק"ג ככה שאין בעיה לעבור אליו כעת.
    לדעתי הדגמים האחרים של הנקסטפיט בדגש על דגמי הזיפ עדיפים. גם בגלל הנוחות בהורדה הבדים לכביסה (בספורט זה סיוט), גם בגלל שהם מתאימים ממש מלידה (אם מתוכנן תינוק בשלב כלשהו) וגם כי ההפרש לא גבוה.

מבחינת גובה אין בעיה. הוא גובה ומרווח. נחשב לאחד המושבים הכי נוחים שיש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות לתינוק ארבעה חודשים
    אילה
    25/06/2021

מתחילה לברר עבור הבת שלי (ארבעה חודשים) כיסא בטיחות לרכב
    מתלבטת בין כמה סוגים:
    1.ברייטקס קליקטייט אדווקאט
    2. בריטקס 1 פור לייף
    3. גרקו סלים X3
    4. נונה exec

אשמח להמלצה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/06/2021

שלום הילה,

לדעתי כל ה-4 יקרים ויש טובים מהם חלק גם זולים יותר.
    בברייטקס הייתי ממליץ ללכת על בולווארד קליקטייט ולא על האדבוקט. הבולווארד יותר זול ואין לו הגנות/כריות צד כמו באדבוקט, במבחני בטיחות האדובקט לא דורג טוב יותר כך שהן מיותרות, גורמות לכיסא להיות יקר יותר ולתפוס יותר מקום ברכב, אם עתידית מתוכנן עוד תינוק או שניים אז יהיה מאוד בעייתי לשים 3 מושבים מאחור.

הפור לייף גם לדעתי מיותר, הוא יקר כי הוא הופך לבוסטר עתידית, בפועל כמעט אף אחד לא משתמש בו או בדומיו כבוסטר כי הם בומבסטיים מדי.

לגבי גרקו או נונה הבולווארד יותר בטיחותי מהם. לכן מה-4 הייתי ממליץ על האדבוקט אבל, יותר עדיף ללכת על הבולווארד כמו שרשמתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציקו נקספיט לעומת הבולווארד

אילה אמונה בצלא
    27/06/2021

ומה לגבי ציקו נקספיט לעומת הבולווארד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/06/2021

שלום אילה,

האמת שניהם זה הטופ שבטופ. לדעתי הצ'יקו מעט יותר נוח עד גיל חצי שנה כשהם נגד הכיוון. מצד שני הברייטקס יותר קל להתקנה, אם הכיסא יצא מהרכב לעיתים קרובות אז עדיף את הברייטקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי בייבי בוס טייגר 2
    אלונה
    24/06/2021

היי קובי,

יש לי את עגלת בייבי בוס טייגר 2. העברתי לפני שבועיים את הקטנה לטיולון ונראה שהטיולון לא מגיע לשכיבה מלאה של 180 מעלות.
    כך זה אמור להיות או שאולי אני עושה משהו לא נכון?

אשמח להכוונה.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/06/2021

שלום אלונה,

אף טיולון לא מגיע ל180 מעלות, חייב להיות שיפוע קל והמושב מגיע לזווית של 177/8 מעלות שזה תקין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה