פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לבת 9 חודשים
    מרב
    01/06/2021

שלום קובי!

אנחנו מחפשים כסא בטיחות לרכב לבת תשעה חודשים. עד עכשיו ישבה בסלקל, ועכשיו צריך כסא לרכב נוסף.
    מחפשים כסא שיתאים לתקופה ארוכה, ושיהיה ניתן להכניס במושב האחורי עם הסלקל וכסא נוסף במידת הצורך בעתיד. עדיף גם תוקף ארוך ככל הניתן כי זה כסא לילדה ראשונה:)
    ראיתי שאתה ממליץ בעיקר על צ’יקו נקסטפיט ועל הברייטקס קליק טייט.
    ראינו גרקו סלימפיט שאמור להיות צר יותר ולענות על הצורך הזה. האם אתה ממליץ עליו? איך הוא ביחס לציקו ולברייטקס מבחינה בטיחותית?
    ראינו גם את הנונה ראווה שהבנתי שמקבל ציון טוב בבטיחות, האם אתה ממליץ עליו?
    ומבין הכסאות של ברייטקס מה לדעתך עדיף?
    יש כסא אחר שלא הבאנו בחשבון שכדאי לשקול?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לבת 9 חודשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/06/2021

שלום מרב,

אם הולכים על סידור הרכב הסלימפיט בהחלט האופציה הכי טובה. בטיחותית הברייטקס או צ'יקו מדורגים טוב יותר גם מול נונה.
    לדעתי אין בעיה לרכוש אחד מהם, זה לא יהווה בעיה כרגע עם הסלקל ובעתיד במקרה הצורך לבת ה-9 חודשים תרכשו בוסטר צר וזה יאזן את המרווח הפנימי.
    לגבי ברייטקס הכל שאלה של תקציב. הבלווארד הכי מומלץ אך המרתון שזול ממנו (לפעמים בפער משמעותי) לא נופל ממנו בצורה שמצדיקה הפרש מחיר גבוה. אם התקציב מאפשר אז בולווארד. לא חושב שיש עוד כיסא שטוב מצ'יקו או ברייטקס אלא אם רוצים משולב בוסטר אבל גם אז זה פחות טוב מהם רק לטווח יותר ארוך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל או כסא בטיחות מגיל אפס?
    דפנה
    31/05/2021

שלום!
    היריון ראשון ומקבלת המלצות מכולללם ומתבלבלת.
    1)האם ממליץ על סלקל ורק בהמשך כסא בטיחות או לוותר על סלקל בכלל.
    אמורה לקבל במתנה אז באמת נטו לפי בטיחות ונוחות (:
    2) מהו הסלקל המומלץ ביותר בעיניך (עם או בלי בסיס)
    3) כסא הבטיחות המומלץ בעיניך?

תודה מראש

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/05/2021

שלום דפנה,

אני רושם זאת תמיד. זה נחמד שיש המלצות וחוות דעת אך לכל אחד צרכים שונים. אני ארשום לך את הפלוסים והמינוסים, את ההחלטה תעשו לפי הצרכים שלכם.

1. אין לי המלצה. היתרון של סלקל: הזווית יותר שכיבתית ולכן זה טיפה יותר נוחל לתינוקות אם כי לא בפער עצום, יש כיום כיסאות שיודעים להגיע לזווית של סלקל או קרוב מאוד לכך. יתרון נוסף הוא הניוד. אם התינוק נרדם בנסיעה, אם יש סלקל אפשר לנתק מהרכב עם התינוק מבלי להעירו, לנייד ידנית או לחבר לעגלה.
    החיסרון של זה הוא שמאוד לא בריא שהייה ארוכה בסלקל.
    היתרון של כיסא זה בעיקר החיסכון הכספי שנחסך באי רכישת סלקל.

2. גם כאן זה מתחלק ותלוי לדרישות שלכם. אם אני צריך להמליץ על סלקל נטו מבלי להתחשב בדברים אחרים אז צ'יקו קייפיט הכי מומלץ בפער עצום. גם בטיחותית הוא נחשב מוביל, גם מבחינת נוחות לדעתי זה הסלקל הנוח ביותר לתינוקות. גם הגגון שלו מעולה והדבר הכי טוב בסיפור זה המחיר, הוא יחסית במחיר סביר וכולל בסיס במחירו. יש סלקלים שרק הבסיס שלהם עולה כמו הצ'יקו. הצד השני של המטבע, הוא לא מתחבר לאף עגלה ולכן להרבה הורים זה לא מתאים. רוב ההורים מחפשים סלקל שיתחבר להם לעגלה. במקרה כזה מקסי קוזי מיקו מעולה כי גם הוא ברמת בטיחות גבוהה וכולל בסיס במחירו. ללא בסיס ג'ואי איי ג'ם מעולה אבל לא זול אם נרצה לרכוש יחד עם בסיס.
    אם רוצים הכי בטיחותי שגם מתחבר לעגלות אז סייבקס אטון 5 או Q הוא הטוב ביותר אך הוא יקר מאוד וזה לפני שעוד הוספנו בסיס.
    3. הכיסא הכי טוב לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט, בטיחותית הוא בטופ 3 קבוע, היתרון הגדול שלו שיש לו 9 זוויות הטיה ולכן מבחינת זווית הוא הכי נוח וקרוב לזווית שכיבה של סלקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיבור מושב עגלה בייבי בוס
    Shoshana Allswa
    30/05/2021

שלום, אנחנו ממש נהנים מהעגלה, והגענו לשלב המעבר לטיולון. משום מה נראה שהיה בעיה עם חיבור המשענת למושב, והפתח חסום ולא מאפשר החלקה פנימה של המושב לשלדה, או שאנחנו פשוט לא יודעים איך לחבר נכון.
    מצרפת תמונות.
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    חיבור מושב עגלה בייבי בוס

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/05/2021

שלום שושנה,

זה מאוד פשוט לסדר. תפנו אליי דרך האתר של בייבי בוס מוצרי תינוקות. אם נכנסים דרך הנייד אפשר גם ליצור קשר דרך וואצאפ ישיר שלי. בכל אופן תצרו קשר בכל דרך ואשלח לכם סרטון איך לסדר את זה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון דו כיווני מומלץ לתינוק
    עינת אדיב
    30/05/2021

היי מעונייניםצלעבור לטיולון חדש..יש לנו את הבייביגוגר..והייתה פחות הצלחה עם הגדולה..
    מה ההמלצות היום בשוק?
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/05/2021

שלום עינת,

לצערי אין בשוק יותר מדי אופציות לטיולונים דו כיווניים. זה או לרכוש מהאופציות הקיימות שזה בעיקר סייבקס איזי טוויסט ובוגבו אנט ושניהם לדעתי פחות מוצלחים. או לרכוש עגלה שלמה עם אמבטיה או אולי רק את הטיולון ללא האמבטיה (לרוב זה נמכר עם אמבטיות אבל יש מעט דגמים שהיבואנים מוכרים רק טיולון), זאת אופציה יקרה אלא אם הולכים על יד 2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון דו כיווני מומלץ לתינוק

עינת אדיב
    30/05/2021

תודה שחזרת מהר!
    האם יש לך המלצות לטיולונים שהם לא דו כיווני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/05/2021

שלום עינת,

ראשית ההמלצה הראשונה זה לנסות איתה כמה דקות בחנות.
    אני רושם זאת מכיוון שלדעתי הטיולונים פחות נוחים מבייבי ג'וגר.
    הם בעיקר פחות מרווחים.

שנית אני ממליץ לבדוק את סילבר קרוס ווינג הדור הראשון דווקא, הדור החדש לדעתי פחות מוצלח. מקלארן אטום שכרגע במחיר מעולה ברשת בייבי סטאר, אינפנטי מון שהוא מגיע עם משענת גב עם לחצן שלדעתי יותר נוחה לתפעול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה-טיולון לבת ארבעה חודשים
    מיכל
    30/05/2021

הי קובי,
    מתלבטת מה לקנות לבת ארבעה חודשים. עד עכשיו היתה באמבטיה של ג'ואי (אין לנו את הטיולון שלו) אבל היא כבר קטנה לה. מתלבטת אם לקנות עגלת טיולון מאסיבית שבעתיד נחבר גם לאמבטיה בשביל הילד הבא, או ללכת על טיולון יותר זול ופשוט כי היא כבר לא ניו בורן.
    הכי חשוב לי שתהיה נוחה ותומכת לתינוקת. שהנסיעה תהיה יציבה, נוחה וחלקה ככל האפשר.
    עוד חשוב לי שהטיולון יוכל להישכב לפחות 170 מעלות ושיהיה גגון טוב נגד השמש.
    אשמח גם אם המושב יהיה דו צדדי (כי היא בכל זאת קטנטונת) אבל זה פחות קריטי.

התקציב עד 1200, אבל אשמח גם ליותר זול..

תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/05/2021

שלום מיכל,

מאוד קשה לי להמליץ מכיוון שלדעתי והדעה שלי מבוססת על המון מחקרים, רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +. לכן אני חושב שחובה מושב דו כיווני וזה קריטי מאוד.
    לצערי אין טיולונים דו כיווניים רבים בשוק, זה הוא לרכוש עגלה שלמה עם אמבטיה ואז אנו חורגים מהתקציב או לרכוש רק טיולון של עגלה אבל ברוב המקרים זה לא נמכר רק טיולון.

לכן אין לי המלצה על משהו כזה. האופציות היחידות לתקציב זה או ללכת על סייבקס איזי טוויסט הדור הראשון ולדעתי לא מדובר בדגם מוצלח. אופציה נוספת זה לרכוש טיולון יד שניה של בוגבו בי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר רצועות לילד בן 3.5- התייעצות
    הילה
    30/05/2021

היי,
    מחפשת בוסטר רצועות לילד בן 3.5.
    מדובר בכיסא לרכב השני כאשר בהמלצתך קנינו לרכב הראשון את הגרקו נאוטיליוס. מעוניינים לרכוש כסא פחות יקר.. מתלבטים בין Joie elevate לבין evenflo maestro.

מה דעתך? יש אופציות נוספות בטוחות ומומלצות עד כ- 500 שקל?
    תודה רבה!
    הילה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/05/2021

שלום הילה,

עד 500 ש"ח לדעתי המאסטרו הכי טוב. האליווט גם טוב ומומלץ בעיקר אם יש צורך במוצר צר כדי לשים לידו עוד כיסא בטיחות או שניים. אם אין צורך כזה המאסטרו עדיף.
    יש לקחת בחשבון שבשניהם ניתן להשתמש ברצועות רק עד 18 ק"ג. בנאוטילוס לדוגמא ניתן עד 29 ק"ג.
    אפשר גם ללכת על גרקו טרנזישיין, הוא מעל התקציב אבל במבצעים הוא רק במעט מעל התקציב. הוא מאוד דומה לנאוטילוס בתכונות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלת אופן זול ומומלץ
    עידית
    27/05/2021

שלום קובי,
    הילדה שלי בת שנה, היא מאוד פעילה וממש לא אוהבת להיות בטיולון ומנסה לצאת ממנו כל הזמן.
    חשבתי לקנות לה תלת אופן כתחליף לטיולון אבל ראיתי שהדגמים המומלצים יקרים יחסית.
    האם תוכל להמליץ לי על דגם זול של תלת אופן (סביבות ה300₪)
    אשמח ממש, תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    תלת אופן זול ומומלץ

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/05/2021

שלום עידית,

בגדול הדגמים הזולים הם סיניים פשוטים שאני פחות ממליץ.
    אני ממליץ פשוט לרכוש את אחד מהדגמים הכי זולים של סמארטרייק גם אם זה חורג מהתקציב לדעתי עדיף לשלם את ההפרש, אני לא חושב שזה יהיה הפרש גדול. אולי גם לבדוק מתצוגות של חנויות אז אפשר למצוא בהנחות גבוהות וזה יהיה קרוב או אפילו בתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

עידית
    30/05/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנית עגלה בחו"ל- בוגבו בי 6
    יוסי
    27/05/2021

שלום,
    יש לי אופציה לקנות בוגבו בי6 בחו"ל
    האם זה שווה?
    או שעדיף לקנות בארץ?

לקביעת תור
    סגירה
    קנית עגלה בחו"ל- בוגבו בי 6

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/05/2021

שלום יוסי,

בגדול בוגבו נותנים אחריות בינלאומית אבל עדיין זה עם הרבה כוכביות.
    אני מציע שתפנה ליבואן בארץ ותוודא אם תהיה לך אחריות כלשהי.
    החיסרון הגדול של רכישה מחו"ל זה עניין האחריות לכן יכול להיות חיסכון ברכישה שתשלמו עליו בריבית בתיקונים.
    כמוכן יש חברה חיצונית שמתקנה עגלות בשם הגלגל, אולי כדאי לפנות גם אליהם ולרכוש מהם אחריות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי קובי בקשר לעגלת אחים
    ספיר .
    26/05/2021

של ביבי מונסטרס
    רציתי להבין מה ההבדל בין הדגמים
    קוקי לאיזיטווין
    חוץ מהבדל בכסף.

לקביעת תור
    סגירה
    הי קובי בקשר לעגלת אחים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/05/2021

שלום ספיר,

הקוקי יותר טיולון לטוב ולרע.
    הטוב: יותר קלה, יותר קומפקטית לאחר הקיפול.
    הפחות טוב: גלגלים קטנים ולכן הניוד פחות טוב, יפה יותר צרה וקצרה.

לסיכום הכל שאלה של צרכים. לאיזיטווין יש 2 גרסאות איזי טווין 3 או 4 החדשה יותר. ה-4 לדעתי עדיפה בהרבה ועברה מקצה שיפורים רחב שהפך אותה לדעתי לעגלת תאומים/אחים הכי טובה שיש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטים בין עגלת ספורטליין ליויו ואולי בוגבו...
    ציפי
    26/05/2021

היי,
    אנחנו בהריון ראשון. מתלבטים מאוד בין עגלת ספורטליין ליויו ואולי בוגבו B5/6.
    אין לנו רכב, חשוב לנו עגלה שתחזיק ליותר מילד אחד, שנינו לא גבוהים. מבחינת תקציב- כולם בסדר.
    שלא תהיה עגלה גדולה מדי, וכמובן לא כבדה-זה ברור שיויו עולה על כולם. איך האמבטיה החדשה שלה? על השק שינה הבנו שיש תלונות שהיא לא קשיחה, איך האמבטיה?
    בוגבו-שווה את המחיר או שהמעלות שלה שוות ליויו? מבחינת איכות, קלילות, ונוחות.
    וספורטליין-היא לא מסורבלת וגדולה ביחס ליויו ובוגבו? או שהיא גם נחשבת לנוחה ומתקפלת לקומפקטית?
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/05/2021

שלום ציפי,

מבחינת תקציב הבוגבו מאוד רחוקה מהיויו או הסיילו... אלא אם הולכים עליה ללא אמבטיה.

לגבי יויו, אני לא ממליץ. נכון היא קלה, קומפקטית וכו' אבל לדעתי זו עגלה להורה שחושב רק על עצמו.
    צריך לקחת בחשבון שאנחנו קונים עגלת תינוק ולא עגלת הורה.
    ראשית האמבטיה החדשה הרבה יותר טובה מהשק שינה, היא די זהה לזו של הבי ככה שבחלק של האמבטיה היא עוד בסדר.
    הבעיה שלי איתה זה הטיולון.
    1. הטיולון מאושר רק מגיל חצי שנה! זה אומר שאם האמבטיה צפופה לפני אנחנו בבעיה.
    2. הטיולון לא נשכב למצב שטוח, שמעתי מלא מעט הורים לתינוקות שגם מעבר לגיל שנה שזה לא נוח להם כשהם ישנים.
    3. הטיולון חד כיווני. לדעתי וזה על פי מחקרים רבים בנושא התינוק צריך להיות מול ההורה עד גיל שנה פלוס.
    אלו הסיבות העיקריות שאני לא ממליץ עליה.

בין בי לסיילו, כמו שרשמתי יש פער די גדול במחיר.
    דווקא מבחנית האמבטיה זו של הסיילו לדעתי מוצלחת יותר כי היא יותר מרווחת ויותר גבוהה.
    מבחינת הטיולון שזה גם החלק שישמש להרבה יותר זמן, לדעתי זה של הבי עדיף כי המושב יצוק מפלסטיק, לדעתי זה מספק תמיכה טובה יותר לתינוק, זווית ישיבה זקופה יותר והמושב גם יותר ארוך שלפעמים זה משמעותי בגילאים מתקדמים.
    בניוד הבי יותר נעימה בעיקר כי יש לה גלגלים מחומר יותר איכותי וגם קפיצים יותר איכותיים. בנוסף היא מעט יותר קלילה.
    בדרך משובשת לספורטליין יהיה יתרון כי הגלגלים יותר גדולים. יש כיום ספורטליין פרו עם גלגלים וקפיצים משופרים, הדגם הזה יותר נוח לניוד מהבי אבל כבד מאוד ביחס לבי או הספורטליין האחרות לכן אני פחות ממליץ (הוא גם יקר יותר).
    הספורטליין יחסית קומפקטיות, הן די בגדול של הבי, לדעתי הן יותר נוחות לקיפול גם מול הבי וגם מול היויו.
    אין עגלה משולמת ובכל עגלה נמצא חיסרון כזה או אחר. צריך למצוא את המוצר שמתאים לתקציב שלנו ושאם החסרונות ניתן לחיות בשלום.

אני ממליץ מאוד גם לבדוק את העגלות שלנו של בייבי בוס.
    עשינו שם השקעה מטורפת כי לייצר את העגלה המושלמת. אני לא רוצה לרשום ללא חסרונות בכלל, את זה אתם צריכים לשפוט.
    היא יותר נוחה לניוד גם מול הבי וגם מול הסיילו בכל דרך. יותר קלה משתיהן, קומפקטית כמוהן ועולה סביב המחירים של הסיילו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ציפי
    30/05/2021

היי קובי,
    נשמח לשמוע מה ההבדלים בין ספורטליין לבייבי בוס בובקט.
    ביררתי קצת על העגלות של בייבי בוס. הבנתי שיש לה חסרון שהבד המכסה של האמבטיה נראה בהמשך לא מאוד מתוח ודי רפוי. זה נכון? ואיך הבדים מבחינת דהייה?
    האם הטיולון נשלף לצד השני שמול ההורה בקלות, או שיש צורך בפירוק שלם?
    את המעלות שלה הבנתו. באמת נשמע טוב..
    אשמח שתרשום גם חסרונות שלה, שנהיה מודעים, כי לא כל כך מצאתי חוות דעת.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/05/2021

שלום ציפי,

לגבי הבד, כבר אין את הבעיה הזו, בדגמים האחרונים יש כיסוי אמבטיה חדש עם לוח פלסטיק בתוכו כדי לשמור על הבד מתוח.

לגבי דהייה, רוב העגלות כיום מגיעות עם בדים מסנני UV לכן דהייה בכל מקרה תהיה בשלב כלשהו אבל כיום, זה יקח יותר זמן. בכל עגלה הבד עלול לדהות בסוף. ככל שתהיה פחות חשיפה לשמש ככה הסיכוי יפחת. בכל מקרה בעלות בייבי בוס ניתן לרכוש בדים חדשים במחיר סביר ולחדש את העגלה.
    לגבי הטיולון, נשלף בקלות (אפילו ניתן לשלוף ולחבר ביד אחת) וכמובן מתחבר בקלות לשני הכיוונים. גם ניתן לקפל עם המושב לשני הכיוונים.

בהשוואה לסיילו (יתרונות/חסרונות). אני משווה לסיילו XL (לדעתי הדגם הכי מוצלח של הסיילו).

הבובקט שוקלת 8.3 ק"ג והסיילו 10.2 ק"ג, כמעט 2 ק"ג פחות.
    מבחנית גלגלים החומר בבובקט יותר איכותי ויש קפיצים לכל 4 הגלגלים (בסיילו רק מאחור) לכן הניוד של הבובקט לדעתי הרבה יותר קל, נוח ויעיל וזה עוד יותר בא לידי ביטוי בדרכים משובשות וכשיש משקל כבד על העגלה (ילד גדול או קניות).
    מבחינת גגונים אצלנו הגגון בטיולון יותר מכסה.
    מבחנית אמבטיה: האמבטיה שלנו יצוקה מפלסטיק, זה אומר שאין ברזלים מתחת ומצידי המזרן, היא יותר מגנה ממכות וגם יותר אטומה לרוח/אבק/פליטות רכבים. מצד שני בסיילו ניתן לקפל את האמבטיה לאכסון.

טיולון: הטיולון שלנו גם יצוק מפלסטיק, זה נותן זווית שכיבה אבל בעיקר זווית ישיבה טובה יותר וזקופה יותר. כמוכן המושב שלנו יותר ארוך, יתרון לגילאים בוגרים יותר.

מבחינת הקיפול המנגנון די זהה אבל לסיילו יש ידית והרבה לקוחות אמרו לי שהרגישו שטיפה יותר קל לקפל את הסיילו אבל שורה תחתונה גם את הבובקט סופר קל לקפל.

מבחנית סלקלם מתחברים על העגלות אותם מותגי סלקל כאשר לסיילו ניתן גם לחבר סלקלים של סייבקס שלא מתחברים לבייבי בוס.

מבחינה עיצובית, בסיילו ניתן לבחור עור לידית בחום או שחור אצלנו רק שחור. מצד שני אצלנו ניתן לבחור צבעים עליונים במגוון ענק של צבעים כאשר כל הזמן יכנסו צבעים חדשים ואתם תוכלו לרכוש רק ערכה במחיר סביר ולהחליף. זה אומר שאם יש בת אפשר לרכוש בדים בורוד בלב שקט כי בעתיד אם יהיה בן תוכלו לרכוש ערכה בכל גוון שתרצו.

מבחינת כביסה: אצלנו כל הבדים יורדים 100% כולל גגונים והמסגרת החיצונית של האמבטיה. בסיילו רק חלקים מסויימים יורדים. כמוכן בד המושב יורד עם לוח פרספקט בתוכו שלא ניתן לשלוף.

עוד חיסרון של הבובקט הוא זמינות, קשה מאוד למצוא אותה בחנויות ולכן הרבה פעמים צריך לנסוע לנקודות רחוקות ולרוב אין עליה מבצעים או דילים כי הביקוש גדול מההיצע.
    בסיכומו של יום אני תמיד ממליץ לכולם לא להסתמך על המלצות של אף כולל שלי! לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג שזה תינוק כבן שנה, לטייל עם העגלות בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגות, לתפעל לבד (לשנות מצבים, להחליף אמבטיה וטיולון), לקפל, להרים יחד עם הטיולון ולבדוק ברכב. ככה תקבלו החלטה מושכלת מה נכון לכם ולא מה נכון לאחרים.

בכל מקרה לגבי המלצות, אנחנו מקבלים את השאלה ששאלת מהמון הורים שמתלבטים אם ללכת על בייבי בוס או לא. לכן לאחרונה התחלנו פרויקט ואנו מנסים לאתר לקוחות עם העגלות ומבקשים שיכתבו חוות דעת. ריכזנו את חוות הדעת באינסטגרם שלנו, נכנסים לדף שלנו BABYBOSS.BIZ יש שם סטוריז ובראשון לקוחות ממליצים אפשר לעבור על כל הביקורות ששלחו לנו וכל ביקורת חדשה שנשלחת עולה לשם ישירות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביבי בוס בובקט

ציפי
    31/05/2021

תודה על התשובה המפורטת, מאוד עזרה לנו!
    עוד כמה שאלות...
    האם השלדה חזקה מספיק? ניתן להעמיס עליה משקל גדול, שקיות, להעלות במדרגות כשהיא פתוחה?
    האם היא תוכל לעבור לילד שני ושלישי?
    אילו צבעים קיימים כיום? ראינו רק ורוד-יין-אפור. יש עוד?
    האם הכל ניתן להחליף, כולל הבסיס של האמבטיה לדוג' מאפור לשחור?
    ואיפה ניתן כרגע לרכוש את העגלה, באיזור-דרום,מרכז או ירושלים?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/06/2021

שלום ציפי,

לגבי החוזק אני יכול לומר בלב שלם שהעגלה סופר חזקה. אנחנו מוכרים בעיקר במגזר החרדי ויוצא לי לא פעם לראות 2 ילדים מוסעים על העגלה + המון קניות בסל ועל הידית. אני רואה שיורדים איתה עשרות מדרגות עם התינוק בעגלה ועדיין אחוז התקלות כמעט אפסי. באותה נשימה אני חייב לציין שכל מה שרשמתי אסור על פי ההוראות והנחיות מכון התקנים וזה מוביל לשחיקה ובלאי מהיר יותר, לא משנה עד כמה חזקה העגלה.
    יש לי לקוחות איתה עם ילד שני (היא חדשה ככה שלגבי השלישי יקח זמן אבל עושה רושם שלא תהיה בעיה).

לגבי הצבעים, בעגלות שלנו בוחרים צבע שלדה: שחור או ניקל.
    צבע בסיס (תחתית האמבטיה ומושב הטיולון): שחור או אפור. ניתן בעתיד להחליף/לרכוש אך זה יהיה יקר כי בדים זה כמעט חצי מעלות עגלה! לכן אני ממליץ לבחור צבע שאתם שלמים איתו ולא תרצו להחליף.
    צבע השלמה (גגונים + כיסוי אמבטיה): בורדו, כתום, אפור, טורקיז, שחור, שחור מבריק, דמוי עור שחור או לבן (בתוספת תשלום). בעוד כחודש יחזרו: ורוד וירוק שאזלו + צבעים חדשים כחול רויאל, תכלת, סגול פסטל, צהוב, ג'ינס. המטרה כל עונה שיכנסו צבעי השלמה חדשים. צבעי ההשלמה מתומחרים במחיר מוזל ככה שתוכלו בכל עת לרכוש ולהחליף.
    ניתן לרשום בגוגל עגלה טייגר ולהיכנס לדף שלה באתר שלנו, שם יש תמונות של כל צבעי ההשלמה שזמינים במלאי
    לגבי הבובקט חשוב לציין, הביקוש מטורף והרבה פעמים יש חוסרים, נכון לעכשיו אין לנו אף עגלה במלאי ולרוב המשווקים אין אף עגלה במלאי! בשל כך גם לגבי ההשלמות, יש צבעים שאוזלים מהר יחסית.
    היא נמכרת בסוויט בייבי בדרום (נתיבות), בירושלים רהיטי אור.
    בגולד בייבי (ב"ב, מודיעין עלית, בית שמש). תינוקי מודיעין עלית.
    נכון לכרגע אלו כל המשווקים שלנו לבובקט בישראל ואף על פי שיש כלכך מעט מהם עדיין אין לנו מספיק עגלות לפתוח עוד חנויות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ציפי
    01/06/2021

אם כן, אין כרגע איפה להשיג אותה בכלל?
    אם ידוע לך איפה נשאר נשמח לשמוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/06/2021

שלום ציפי,

רשמתי לך את שמות החנויות שמכרנו להן. צריך ליצור איתן קשר, אני בטוח שלרובן עוד יש במלאי אם כי לא בכל הצבעים.
    אם אין לחץ של זמן, בעוד חודש (אולי חודש ושבוע) נכנס משלוח נוסף לארץ ואז הכל יהיה זמין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ציפי
    01/06/2021

יש עוד חנויות שמוכרים?
    אלו שמוכרים באתרים-לא משווקים מורשים?
    כמו: תינוקות זה אנחנו, מקס בייבי, לה בבה.
    ועוד שאלה-גדם בובקט עם שלדה זהב-זה דגם ישן?
    מה הדגם הכי חדיש ומשופר?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ציפי
    01/06/2021

לא רואה את הרשימה.
    תודה!
    בעוד חודש זה יקרה בטוח?
    כולל הצבעים החדשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/06/2021

שלום ציפי,

נכון לכרגע לא יכולנו לספק למקס בייבי, תינוקות זה אנחנו (סניף ב"ב בלבד, סניף ראשון אינו משווק מורשה), לה בבה. לדעתי אין לאף אחד מהם זמין במלאי.
    אם משלוח הבא נצליח לספק להן אז כן, אלו משווקים מורשים ואין בעיה להזמין מהם.
    הזהב זה דגם ממש ישן.
    החדשים נקראים בובקט 2 וזה גם מצוין על האריזה, אלו הדגמים שניתן לרכוש עם בדים שניתנים להחלפה. בדור הקודם זה לא היה אפשרי לכן כך אפשר לזהות.

המשלוח הבא צפוי להיכנס לנמל בסוף החודש הזה. מניסיוני לוקח עוד כשבוע עד שאנחנו יכולים להפיץ לחנויות.
    אם יהיו עיכובים או דברים לא צפויים אז לכל המאוחר עד אמצע יולי זה כבר יהיה זמין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתאם לסלקל של איזי בייבי
    חי
    26/05/2021

שלום,
    האם יש מתאמים לסלקל של איזי ביבי?
    אם כן, לאיזה עגלות יש מתאמים?

לקביעת תור
    סגירה
    מתאם לסלקל של איזי בייבי

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/05/2021

שלום חי,

איזי בייבי הם יבואן מדבקה, זה אומר שהם מביאים המון דגמים של מוצרים לארץ, בניהם סלקלים רבים. אין לי מושג איזה סלקל יש לך. אם תעלה תמונה אולי אוכל לזהות.
    יש להם סלקלים שלא מתחברים לשום דבר, סלקלים שמתחברים רק למוצרים שלהם וסלקל אחד שיודע להתחבר על המון דגמי עגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות לפעוטה בת 2.5
    רותם
    25/05/2021

היי אני לקראת לידה, יש לנו את הכיסא בטיחות של צ'יקו נקסטפי זיפ. כעת אני שוקלת לרכוש לבת ה-2.5 כיסא בטיחות משולב בוסטר או כיסא עד 45 קילו וכשאלד את התינוקת לכיסא צ'יקו. האם יש המלצות? איך הכיסאות של אוונפלו? גם ראיתי שלציקו יש כיסא משולב אבל המחירים יקירים (אבל העיקר הבטיחות!)

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לפעוטה בת 2.5

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

רותם
    25/05/2021

הכיסא הזה יכול להתאים?
    SYMPHONY כסא בטיחות לילד Evenflo

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/05/2021

שלום רותם,

לגיל 2 וחצי הייתי ממליץ לרכוש בוסטר עם רצועות. זה עובד על אותו העיקרון של כיסא משולב בוסטר אבל, מדובר במושבים יותר צרים ובדרך כלל ללא מצבי שכיבה. היתרון שהם תופסים פחות מקום מאחור וכשיש 2 מושבים ואולי בעתיד יהיו 3 זה יתרון משמעותי. בנוסף הם בנויים יותר נכון לילדים גדולים ולרוב ישמשו גם כבוסטר עד שלא יהיה בהם צורך, בכיסאות משולבים הרוב יקנו בוסטר לחוד כי במצב בוסטר הם פחות נוחים.
    הצ'יקו מיי פיט הוא דווקא בוסטר עם רצועות ולכן מאוד מומלץ. בטיחותית הוא עם דירוג טוב ולדעתי הכי נוח שיש וגם יוצר מעבר חלק מהכיסא הקיים אליו.
    המלצה נוספת זה גרקו נאוטילוס סנאגלוק שקיבל את הדירוג הבטיחותי הכי טוב, הוא גם יותר זול מצ'יקו.
    תמורה לכסף זה גרקו טרנזישנס שקיבל דירוג טוב ובדרך כלל לא יקר.
    אני פחות ממליץ על הסימפוני, לדעתי המאסטרו שלהם עדיף אבל הוא פחות טוב משלושת הדגמים ששמתי לפי דעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

רותם
    26/05/2021

קובי תודה רבה!
    ארכוש אחד מהם
    בהחלט העניין של המקום הוא משמעותי ברכב
    שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדל בין כסא בטיחות גרקו לבין פוראבר
    בתאל
    24/05/2021

שלום,
    מה ההבדל בין כסא גרקו פוראבר לבין גרקו פוראבר טרושילד?

תודה רבה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/05/2021

שלום בתאל,

לטרושילד יש הגנות צד, חס וחלילה במקרה של תאונת צד ההגנות האלו בולמות את המכה הישירה לתינוק ואמורות לצמצם את הנזק מהמכה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עריסה לתינוק מגיל לידה
    טליה
    24/05/2021

אני מחפשת עריסה לתינוק שתתאים מגיל לידה ועד סביבות גיל שנה וחצי.
    ושיהיה אפשר לקפל אותה לצורך אחסון.
    מה עדיף, עריסה מפלסטיק או מעץ? מבחינת בטיחות, נוחות שימוש ועמידות לאורך זמן.
    ועוד דבר- איזה מזרן מומלץ לעריסה?
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/05/2021

שלום טליה,

התקן מאשר שימוש בעריסה עד גיל 3 חודשים.
    עריסות מפלסטיק יכולות לשמש עד גיל חצי שנה אולי טיפה יותר כי הן הופכות לסוג של לול. רק לולים או מיטות יכולים לשמש מעבר לגיל שנה בנוחות.
    אפשר לרכוש מיטת מטר, זה לדעתי הפתרון הכי טוב מלידה לטווח ארוך שלא תופס הרבה מקום בבית.
    לעריסה או לול אין המלצה למזרן, כולם אותו הדבר רק רצוי ציפוי רשת ולא ניילון.
    למיטת מטר עדיף מזרן דו צדדי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות לרכב HELP בת 9 חודשים
    אורית
    24/05/2021

היי קובי,
    יש לי תינוקת בת 9 חודשים בסלקל של סייבקס שמיצתה אותו לגמרי קטן לה ולא מוכנה לשכב כבר היא רוצה לשבת...
    מחפשת עכשיו כיסא בטיחות לא חושבת שיש לי עניין במשולב עם בוסטר כי מתכננת עוד ילדים וכמראה כשהיא תצטרך בוסטר הבא יצטרך כבר את הכיסא.
    אז ככה כיסא בטיחות נוח לרכב פרטי די קטן ולא רוצה שיקח את כל הספסל האחורי עם שימוש יומיומי ומן הסתם בטוח.
    בתקציב של מקסימום 1000 שקל עם רצון למצוא ב800 בערך.
    מה ההמלצה?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/05/2021

שלום אורית,

לתקציב הייתי ממליץ על גרקו מיי סייז/סייז 4 מי. בטיחות ברמה גבוהה, נוח לתינוקות, עד 30 ק"ג (לא משולב עם בוסטר) ברוחב סביר. אם זה ממש קריטי הרוחב אז יש את גרקו סלים פיט שיותר צר אבל הסייז 4 מי עדיף לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אורית
    26/05/2021

ראיתי שיש גם גרקו נאוטליוס בהפרש גדול במחיר האם הדגם הזה שונה בפער שמצדיק?
    ובאותו מחיר של הסיז פור מי ראיתי גם בריטקס אליגנס. ממליץ עליו?
    והכיסאות של גואי גם בסביבות ה700 לא מומלצים בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/05/2021

שלום אורית,

אני מאוד אוהב וממליץ על נאוטילוס אבל, לפחות לגיל שנה ושמונה חודשים ולא לפני. אפילו שהוא מוצהר כמתאים מגיל שנה הוא לא נוח לתינוקות כי אין לו זוויות הטיה.

האליגנס גם כיסא מעולה. הרמה די זהה בינו לגרקו.

על ג'ואי אני פחות ממליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד המשך...

אורית
    27/05/2021

הציעו לי את הסלים פיט של גרקו או בריטקס אמבלם באותו מחיר (1000). האם יש עדיפות לבריטקס מבחינת בטיחות? כי הבדים שלו נראים יותר מזיעים ופחות נעימים אבל האם הבטיחות באמת ברמה גבוהה יותר מהסלים פיט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/05/2021

שלום אורית,

רמת הבטיחות פחות או יותר זהה. הסלים פיט מציע יתרון אם יהיו עוד מושבים מאחור, אחת הבעיות הנפוצות זה 3 מושבים מאחור, קשה עד בלתי אפשרי לעשות זאת עם הרבה דגמי כיסאות והסלים פיט.
    לגבי בדים, באף מושב הבדים לא נעימים. בעבר שיווקתי מוצר שפותר את הבעיה הזו ולצערי היצרנית סגרה את החברה וחבל. אני מכיר מוצרים דומים מחו"ל אבל הם נורא יקרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה