פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• האם איזיטוויסט של סייבקס יכול לעלות למטוס
    יעל
    23/04/2021

שלום
    רציתי לדעת האם טיולון של איזי טוויסט יכול לעלות למטוס
    כמו היויו??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/04/2021

שלום יעל,

לדעתי ברוב חברות התעופה לא תהיה בעיה. הכי בטוח זה לקחת מידות של הטיולון מקופל ואז לבדוק מול חברת התעופה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גובה אמבטיה בובקט- בייבי בוס
    שירה
    22/04/2021

רכשנו עגלת בייבי בוס בובקט, גם לאור ההמלצות כאן בפורום. שאלתי פה בפורום לגבי ההבדלים בין הבייבי בוס לספורטליין סיילו, בין היתר לגבי גובה האמבטיה. לאחר קבלת העגלה ראיתי שגובה האמבטיה נמוך בצורה די משמעותית בהשוואה לספורטליין והיא מרגישה לי ממש נמוכה... יש אפשרות שבעתיד יוכלו לייצר מתאמים לאמבטיה כך שהיא תשב גבוה יותר?
    מעבר לכך היא נראית לי מעולה, אז תודה על ההמלצה.
    תודה רבה על המענים כאן וההמלצות!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/04/2021

שלום שירה,

אני לא יודע אם נעשה מתאמים יותר גבוהים. אני תמיד רושם הערות ומנסה ליישם. האמת שזו פעם ראשונה שמבקשים אבל אם תהיה אפשרות טכנית לעשות אז נעשה. מה שכן, כשבדקתי גבהים מול סיילו מדדתי את הגובה מהרצפה למזרן ולא לקצה של האמבטיה. אז מבחינת הגובה הסיילו הייתה אמנם גבוהה יותר אך לא בהפרש משמעותי. זה אומר שמבחינת פעולה של התכופפות הפעולה תהיה די זהה. מבחינת הטיולון שזה החלק שבשימוש ארוך יותר, המושב של הבובקט יושב מעט יותר גבוה.

כמובן שאשמח תמיד לשמוע בהמשך לאחר/תוך כדי שימוש את ההתרשמות מהעגלה, רק כך נוכל לשפר! תודה רבה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. זה נכון לגבי 2 הדגמים הבובקט והטייגר? (מוסיפה עוד התרשמות שתהייתי לגביה)

שירה
    22/04/2021

ההתרשמות הנוספת שתהייתי לגביה באופן כללי בעגלות.. זה לגבי גגון האמבטיה והצורך ללחוץ עליו בכדי להורידו- מה הסיבה לכך? למה לא לעשות כמו בסגירה שזה נפתח ללא הלחיצה שלא מצריכה 2 ידיים פנויות...
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/04/2021

שלום שירה,

נכון לשני הדגמים אם כי הטייגר גבוהה באינץ' אחד יותר בגלל קוטר גלגל גדול יותר באינץ'.

לגבי הגגון, יש המון סיבות ללחצנים:
    1. אם אין לחצנים רוח חזקה יכולה להסיט את הגגון.
    2. הידית גם משמשת כידית נשיאה לאמבטיה, אם היא לא ננעלת בזכות הלחצנים צריך לעשות ידית נוספת שכן ננעלת (יש חברות שעושות) או להשתמש עם רצועות נשיאה (יש חברות שעושות, לדעתי הדבר הכי לא נוח שיש).
    3. זה מנגנון חזק יותר עם בלאי נמוך בהרבה מגגון שזז על גלגל שיניים.
    4. זה מאפשר לגגון להיות מתוח ולא נפול
    5. יותר נוח לחבר לשלדה וגם לאחר ניתוק מהשלדה יותר נוח להרים מהשלדה.

אלו הסיבות העיקריות, כמובן שאין מושלם, לכל דבר יתרון וחיסרון. כמו שרשמתי, אנחנו כל הזמן ננסה לשפר, אם יבוא פתרון טכנולוגי או פתרון יעיל יותר כמובן שנעשה את ההתאמות בעתיד. הדבר היחיד שלא נשנה זה את החיבורים ככה שאם מחר תהיה אמבטיה חדשה, לקוחות עם דגם נוכחי/ישן יוכלו לרכוש בנפרד ולהנות ממנה, אותו כנ"ל לטיולון או לשלדה. לדוגמא: אנחנו עובדים על טיולון חדש, דאגנו שתהיה אפשרות לחבר את האמבטיה של הטייגר/בובקט עליו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה- תינוק בן חמישה חודשים
    נטלי
    21/04/2021

הי קובי,
    יש מספר עגלות שאני מתלבטת לגביהם, אודה לך אם תגיד לי איזו עגלה הכי מומלצת בעיניך לתינוק בן 5 חודשים, לדעתי אנחנו נשתמש רק בטיולון של העגלה (חשוב לי הנוחות של התינוק, הסביבה שלנו בעיקר עירונית וקצת פארקים)
    סיילו
    סולה 2
    אורבו 2
    סירקל ראבנה
    ג'ואי כרום
    מונסטר מרלה

תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/04/2021

שלום נטלי,

לגבי העגלות:

סיילו: תלוי בגרסא, יש 3 גרסאות סיילו, סיילו XL וסיילו PL.
    לדעתי מכל ה-3 הXL הכי מוצלחת אבל הרגילה יותר זולה.
    בכל אופן לדעתי עקב אכילס של הדגם הוא הטיולון שגם לא מגיע לזווית ישיבה זקופה וגם המושב יחסית קצר. אם המחשבה והעיקר כאן זה הטיולון לדעתי שאר הדגמים מספקים טיולונים עדיפים. כמוכן הוא היחיד שהמושב שלו לא יצוק מפלסטיק.

סולה 2 ואורבו 2: בכוונה אני רושם את שניהם יחד כי האמבטיה והטיולון די זהים וסך הכל טובים. הסולה לדעתי עדיפה, לרוב היא זולה יותר. השלדה שלה לדעתי יותר טובה כי הגלגלים יותר גדולים ולכן היא הרבה יותר נחה בניוד. הקיפול שלהן טיפה גדול כי מדובר בעגלות יחסית מיושנות.

סירקל, כמו הסולה והאורבו. מציעה אמבטיה וטיולון הרבה יותר מרווחים ולכן בנוחות התינוק היא מנצחת כאן את כל הדגמים. מצד שני היא הכבדה מה-6 והקיפול שלה הכי גדול מה-6 (אם כי לא בהרבה יותר גדול מהסולה או הג'ואי). מבחינת ניוד היא מעולה כמו הסולה ואף טיפה עדיפה עליה בזכות קפיצים יותר טובים. מבחינת גגונים מציעה את ההצללה הכי טובה מה-6.

כרום: כמו הסולה רק לדעתי פחות נוחה לניוד. הקיפול טיפה יותר נוח וקטן אבל עדיין יותר גדולה וכבדה מהסיילו לדוגמא.
    לדעתי בינה לסולה הסולה עדיפה.

מרלה: לדעתי מציעה מושב טיולון יותר טוב מהסיילו. הקיפול קטן כמו הסיילו (את הסיילו מעט יותר קל לקפל). מבחינת ניוד היא (יחד עם האורבו) הכי פחות נוחה מה-6.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה

נטלי
    21/04/2021

קובי תודה על תשובתך המהירה והמפורטת.
    מה משקל הטיולון סירקל, והאם אתה יודע היכן באזור השרון ניתן לראות אותה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/04/2021

שלום נטלי,

המשקל באזור 12 וחצי ק"ג.
    ניתן לראות רק במקס בייבי, צומת ירקונים פתח תקווה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה

נטלי
    21/04/2021

וואו 12.5 קילו זה הרבה. האם יש הבדל בריפוד ובגגון הטיולון בין הסולה 2 לסולה 2 כרום?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/04/2021

שלום נטלי,

לגבי ריפודים אין הבדל וגם אם היה זה לא רלוונטי כי תמיד שמים סדין באמבטיה ומזרן לעגלה. זה הרבה יותר נעים מכל ריפוד שלא יהיה.
    בכרום הגגון בטיולון מגיע עם תוספת הצללה. מצד שני הכרום עם אמבטיה מעט יותר כבדה מהסולה 2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה

נטלי
    22/04/2021

הי קובי,
    היום הלכתי למקס בייבי, בחנתי יחד עם התינוק את העגלות הנ"ל (מלבד האורבו 2 וסולה 2 שלא היה להם), אף עגלה לא הייתה נוחה מלבד העגלה טייגר שניסיתי אותה בהמלצת המוכר אך לצערי היא הרבה מעל התקציב שלי.
    מחר אלך לבדוק את האורבו 2 וסולה 2, בבקשה תוכל לפרט מה הם החסרונות של אורבו 2 בעינייך?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/04/2021

שלום נטלי,

ראשית מה התקציב? אולי אוכל לעזור עם הטייגר. אפשר גם לפנות בדף של בייבי בוס בפייסבוק. הטייגר לדעתי הרבה יותר מתקדמת משאר העגלות שציינת.
    שנית, יהיה לך קשה למצוא את הסולה, ככל שידוע לי הופסק השיווק שלה.
    כמו שציינתי האורבו והסולה חולקים אמבטיה וטיולון כמעט זהים ולכן ההבדלים הם בשלדים. לדעתי הסולה מציעה גלגלים יותר טובים ויותר גדולים ולכן היא הרבה יותר נוחה בניוד, בעיקר בדרך משובשת. הבלאי שלה יהיה נמוך יותר בזכות גודל הגלגלים והמבנה שלהם. כמוכן הסולה יותר זולה בדרך כלל ולכן ההמלצה שלי עליה ולא על האורבו. גם ביקורות בארץ ובעולם תמיד היו מאוד חיוביות לסולה בעוד שבאורבו הדעות חלוקות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה

נטלי
    22/04/2021

התקציב הוא עד 2000, מדובר בעגלה שניה (העגלה שיש לי כרגע היא של ברייטקס שאני ממש לא סובלת) ולמעשה אין לי כלל צורך באמבטיה של העגלה אלא רק בטיולון.
    מה הם החסרונות של אורבו 2?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/04/2021

שלום נטלי,

לגבי אורבו, החסרונות כמו שציינתי הם בשלדה: הגלגלים קטנים וכמוכן המבנה שלהם וההרכבה שלהם יוצרים יכולת ניוד בינונית, בדרך משובשת היכולות עוד ירדו.
    כמוכן בגלל שהאחוריים מוברגים לשלדה ולא ניתן לשלוף במקרה של הצטברות לכלוך לא ניתן לנקות, זה מוביל לבלאי מהיר יותר.

לגבי הטייגר, את יכולה לפנות אליי דרך דף הפייסבוק של בייבי בוס, אנחנו בקרוב נעשה מבצע על צבע מסוים וזה יהיה באזורים של 2000 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על טיולון אינגלזינה סקאץ'
    יעל
    21/04/2021

שלום, ראיתי בשילב את העגלה אינגליזינה סקא'ץ
    https://www.shilav.co.il/sketch-stroller-5802060722
    אשמח לשמוע דעתכם בנוגע לעגלה,
    וכן הבעיה שלי היא - ראיתי שיש מהצד של השילדה מין כנף כזה מוזר שתלוי באויר
    האם מפריע או לא בטיחותי?
    אודה לתשובתכם

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/04/2021

שלום יעל,

מדובר בטיולון חביב שנותן תמורה מעולה למחיר שלו.
    לגבי הכנף, זו לא כנף אלא נועל. לאחר הקיפול החלק הזה נועל את השלדה שלא תיפתח וכדי לפתוח את השלדה יש קודם כל לשחרר את הנועל. אין כאן משהו לא בטיחותי. לגבי הפרעה, יש סיכוי קל בגלל הגודל שזה יתחכך או יתפס בדברים בדרך אבל מדובר בסיכוי ממש נמוך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקשת המלצה לטיולון בן חצי שנה
    נעה
    21/04/2021

שלום,
    מבקשת המלצה לטיולון לבן שלי בן החצי שנה. הדברים שהכי חשובים לי כרגע הם משקל הטיולון והיכולת שלו לעלות מדרגות כיוון שאני גרה בקומה שלישית ללא מעלית ומשתדלת לא לסחוב דברים כבדים במידת האפשר כמו כן שלא יהיה יקר.
    אחרי כן, ידית אחת שתאפשר לתת יד לילד נוסף במקביל, סל וגגון גדולים.
    יש דבר כזה?
    תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/04/2021

שלום נעה,

קשה לי לתת המלצה מכה סיבות:
    1. מומלץ שעד גיל שנה התינוק יהיה מול ההורה. במעבר לטיולון אנחנו מוותרים על זה. טיולונים דו כיווניים יקרים ויחסית כבדים.
    2. אסור לעלות מדרגות עם עגלה, זה השוחק מספר אחת של עגלות, ככל שהולכים על מוצר קל ועדין יותר כך סף הקריסה של המוצר יהיה מהיר יותר.
    3. ככל שנרד במחירים רמת האיכות והחוזק של המוצר תרד. ובכל זאת רצוי להגדיר תקציב ולפי זה יהיה לי יותר קל לכוון למוצר מתאים.

לדעתי הכי נכון יהיה ללכת על טיולון שקל לקפל ואז אפשר לשאת אותו במדרגות ביד אחת או על הכתף והתינוק ביד השנייה.
    הדגם עם הגגון הכי גדול והסל הכי גדול זה ספורטליין וייפר אבל יש טיולונים קלים ממנו וגם קומפקטיים ממנו. מבחינת המחיר הוא סביר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון קל ומדרגות

נעה
    22/04/2021

תודה
    אשמח אם תוכל לפרט איזה עוד טיולונים קלים וקומפקטיים יש.
    מבחינתי לקנות טיולון זול ולהעלות אותו מדרגות גם אם ישחק מהר ולכן העדיפות גם לזול.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/04/2021

שלום נעה,

אפשר לבדוק את ספורטליין ויינטו שהוא לרוב במחיר סביר. גם את הוייפר. אני יודע ששניהם נמכרים מאוד חזק במגזר החרדי (שם עולים מדרגות המון) ומבעלי החנויות אני שומע שהם די חזקים ועומדים במשימה. יש זולים מהם אבל אני לא בטוח שהם שווים את ההשקעה. אינפנטי מגנום, איזי בייבי בובו ועוד. לדעתי שווה לעשות את ההשקעה הנוספת לדגמים שהמלצתי.

אם מוצאים ביבה טאיטאי במחיר נוח, היא תהיה עוד יותר אמינה אבל מדובר בחצי עגלה ולכן היא מעט כבדה יותר וטיפה יותר גדולה בקיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נעה
    25/04/2021

תודה רבה
    ועוד שאלה על טיולונים,
    יש למ אפשרות לקנות בזול של המילטון, כדאי? עמיד חזק
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/04/2021

שלום נעה,

מדובר בטיולון טוב, הקיפול מאוד נוח. הוא (כמו גם הוייפר) טיפה כבד ביחס לטיולונים דומים בגלל שבשניהם שינוי המצבים עם לחצן ולא שרוך. לדעתי מנגנון הרבה יותר נוח ואמין אבל גם מנגנון שמוסיף משקל. סה"כ אמור להיות חזק ועמיד. רק לבדוק מי נותן השירות/אחריות כי את המילטון הביאו מספר יבואנים שונים לארץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתגר מציאת עגלה/טיולון- משקל קל
    הדר
    20/04/2021

הי קובי, אשמח לעזרתך.
    אני מחפשת עגלה/טיולון שכנראה לא באמת קיימים.
    1. משקל קל (אני עם בעיות גב והעגלה הקיימת היום מעט כבדה לי).
    2. יציבה. שאפשר לתלות עליה תיק (כן אני יודעת שעגחה קלה ותליה של משקל כבד בדר"כ לא עובדים יחד, אבל שוב בגלל הגב קשה לי לסחוב עלי תיקים).
    3. קל לקפל (לא צריכה להתכופף ממש כדי לקפל)
    4. סל תחתון בגודל סביר ושלא נוגע ברצפה כששמים בו דברים.
    5. מושב לא נמוך (עגלות כדוגמת mom או המילטון, המושב מאוד נמוך ואני צריכה להתכופף ממש לילד, ושוב בגלל הגב לא רוצה לגמור אותו יותר).
    6. משענת שהיא יורדת בקליקים ולא בחוט (השימוש בחוט נראה לי מקשה ולא נוח ושוב יגרום לי להתכופף הרבה).
    7. משענת שיורדת לשכבה (או כמעט שכבה).
    הבן שלי בן 9 חודשים ויודעת שעד גיל שנה לפחות מומלץ שיהיה עם הפנים אלי, אז אם קיימת עגלה העונה על הדרישות שלי שהיא פונה רק כלפי חוץ, אמתין לגיל שנה.

יודעת שיש לי דרישות ולא בטוחה שקיימת עגלה כזו בכלל, אבל אשמח לעזרתך כי אני מיואשת ובאמת רוצה לשמור על הגב שלי ולא לקנות שוב עגלה שלא תהיה שימושית

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/04/2021

שלום הדר,

אכן אין עגלה שתקלע לכל הדרישות. כמוכן לא ציינת איזו עגלה יש לך לכן קשה לי לדעת לאיזה משקלים צריך להגיע. ככל שנרד במשקל כך צריך להתפשר על דברים כמו הגובה ושינוי מצבים עם שרוך שזה מנגנון שמקזז משמעותית ממשקל העגלה.
    אם נחכה לגיל שנה, לדעתי ספורטליין וייפר עונה יפה להמון דרישות. הגובה סביר (כאן צריך להחליט, ככל שנעלה לגובה כך נעלה במשקל). הסל גדול, הניוד סביר, היציבות סבירה. המצבים עם לחצן. זו לדעתי האופציה הכי טובה למרות כל מה שאכתוב בהמשך.

אם רוצים דו כיווני זה אומר עגלה כבדה יותר! כמוכן המחירים גבוהים מכיוון שמדובר בעגלות שבדרך כלל מגיעות עם אמבטיה, גם אם חלקן נמכרות ללא המחיר עדיין יהיה גבוה. כמוכן הקיפול יהיה מעט יותר גדול.
    לצערי אין לנו בייבי בוס בובקט במלאי אחרת זה היה הטיולון הדו כיווני המושלם לדרישות. כעגלה עם אמבטיה בחנויות שנשאר המחיר גבוה ואני לא יודע אם שווה כעת להשקיע אלא אם יש תינוק נוסף בדרך.
    גם בוגבו בי 5 או 6 שעונה יחסית סביר לדרישות סופר יקרה כטיולון וגם כבר יחסית כבדה (מעל 10 ק"ג, הבובקט 8.2 ק"ג, הוייפר באזור ה7 וחצי ק"ג).

האמת שאנחנו מפתחים טיולון עם כל הדרישות שציינת ואף מעבר, לצערי יקח לפחות שנה עד שיהיה זמין, אני חייב לציין שזו משימה בלתי אפשרית בלי השקעה אדירה בפיתוח וחומרים סופר יקרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הדר
    20/04/2021

תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת.
    אבדוק שוב את הספורטליין.
    יש לי עגלה של איקון (בייבי מישל) דגם lux וחושבת שהיא סביב ה 11 ק"ג.
    בהצלחה בפיתוח העגלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מושב בטיחות- אשמח להמלצה, משקל נוחות ותקציב
    טלי
    20/04/2021

מעוניינת לקנות מושב בטיחות ומבולבלת מול כל ההיצע. בניגוד לעגלות שיש עניין של משקל, נוחות ההורה, נוחות הילד ותקציב- כאן ניראה שיש שפע של סוגים וקשה להבין מה ההבדלים.
    1. הילד בן 8 חודשים אוטוטו, מעוניינת לקנות מושב שיחזיק לכמה שיותר זמן
    2. אנחנו נוסעים מעט מאוד, יש לנו רכב אחד. וכשנוסעים- נסיעות קצרות כך שחשוב שיהיה כמה שפחות מסורבל
    3. כמה שיותר נוח לילד כמובן
    4. איכותי יחסית כך שיוכל בשאיפה להיות בשימוש לילד הבא (לא מגיל 0)
    5. מחיר סביר

תוכל לתת המלצה?
    תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/04/2021

שלום טלי,

דווקא בניגוד לעגלות לדעתי בחירת מושב בטיחות היא הבחירה הכי קלה. המטרה היחידה כאן היא בטיחות התינוק. בניגוד לעגלות שיש המון שיקולים: נוחות התינוק, נוחות ההורה, מקומות הניוד, סוג הרכב, אם יש מעלית או לא וכו'. בכיסאות יש נתוני רמת בטיחות ולדעתי התקציב לא צריך להוות שיקול. כמוכן רוב הכיסאות משמשים לתקופות מאוד ארוכות כך שאם קונים דגם יקר ומחלקים לתקופת השימוש יוצא שהעלות פר יום היא מזערית.

עד גיל שנה החוק מחייב שהתינוק צריך להיות בניגוד לכיוון הנסיעה. מומלץ גם עד גיל שנתיים.
    אני לא מסתכל על נסיעות קצרות או ארוכות כי חס וחלילה אי אפשר לדעתי מתי ומאיפה תבוא סכנה.

בטיחותית השניים המובילים הם: צ'יקו נקסטפיט (עדיף בגרסאות הזיפ) או ברייטקס קליקטייט כאשר המרתון הוא הזול ביותר אבל אין הבדלים משמעותיים בינו לדגמים היקרים יותר.
    לצ'יקו יש יתרון על ברייטקס בזווית שכבתית יותר שזה יתרון לשימוש מגיל לידה. לברייטקס יש יתרון משמעותי בקלות ההתקנה ברכב כך שאם מתוכנן שהכיסא יתפרק ויותקן בתדירות גבוהה אז הייתי נוטה להמליץ יותר על ברייטקס. הדגמים שהמלצתי לא זולים אבל כמו שציינתי לא הייתי מתפשר על הבטיחות וכשבודקים זמן שימוש מול עלות העלות זניחה לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון קל לקיפול ואחסון לטיסה
    סיון
    19/04/2021

שלום קובי, אני מחפשת המלצה לטיולון קומקפטי שאפשר לעלות למטוס ולאחסן בתאים העליונים,
    חשוב לי שיהיה קל לקיפול, שכיבה מלאה ומנח מתכוונן לרגליים.
    אנחנו היום עם הבייבי בוס טייגר שאני ממש מתבאסת להחליף, אבל מתוכננות לנו הרבה טיסות ולכן מחפשים תחליף נוח ויציב שישמש גם לטיסות וגם ליום יום.
    תודה 😊

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/04/2021

שלום סיוון,

יש המון דגמים, מה שכן יש כאלו שממש אושרו על ידי חברות תעופה ויש כאלו שלא אבל ברוב החברות יורשו לעלות.
    אני גם מכיר סיפור של מישהו שלא הועלה לטיסה ולטיסה הבאה הדביק מדבקות של יויו על הטיולון ולאחר מכן הורשה לעלות לכל טיסה עם הטיולון ;)

בגדול היויו פחות יתאים כי אין לו שכיבה מלאה. יש את מקלארן אטום שדומה ליויו ומגיע עם שכיבה ישרה ומדרך רגליים מתכוונן ולכן יכול להיות אופציה טובה.
    בתקציב של 1000 ש"ח +- אפשר לבדוק את אינפנטי מון שיש לו גב שמשנה מצבים עם לחצן שלדעתי יותר נוח אבל הופך את הטיולון ליותר כבד.
    אפשר לבדוק גם את סילבר קרוס ווינג או איזי ווקר XS, די אותו המוצר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המפורט!

סיון
    19/04/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה בהתאם לצרכים מגיל לידה
    צביה
    18/04/2021

היי,
    הריון ראשון, קצת הולכים לאיבוד בכל השפע של העגלות ואילו יכולים להתאים לצרכים שלנו. נשמח להמלצה בהתאם לדברים הבאים:
    - עגלה מלידה (ללא אמבטיה)
    - ניתנת לקיפול בקלות
    - ניתן לשנות את העגלה כך שתוצב עם הפנים קדימה ואחורה
    - לא כבדה מדי
    - ניתנת לניקוי
    - עגלה איכותית מצד אחד שתוכל להיות שימושית ליותר מילד אחד וגם מצד שני לא יקרה מדי.

נשמח להמלצות!
    תודה רבה :-)

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/04/2021

שלום צביה,

לגבי ללא אמבטיה, לצערי זה פוסל המון עגלות ולדעתי חבל. ההבדל בין לרכוש עם אמבטיה או ללא מבחינת עלות זניח.

אפשר ללכת על עגלות בייבי בוס שלנו שהן קלות מאוד, נוחות לקיפול, בעלות מושב דו כיווני, סופר נוחות לניוד, בין הבודדות ש-100% מהבדים ניתנים להסרה. טכנית ניתן להשתמש מלידה בטיולון (אושר על ידי מכון התקנים, לא כל טיולון מאושר מלידה וצריך לבדוק בספרי ההוראות). מגיעה עם אמבטיה ונמכרת בין 2700-3000 ש"ח. יש לנו כבר לקוחות עם ילד שני על העגלה או כאלו שמשתמשים בה כמעט 3 שנים ולא רכשו טיולון.

אפשר גם לבדוק את ספורטליין סיילו, עם אמבטיה נמכרת סביב 2000-2800 ש"ח, יש גרסאות ושנתונים לכן המחיר לא אחיד.
    דומה לבייבי בוס מבחינת קיפול נוח, טיפה יותר כבדות, בדים: הרוב יורד לכביסה. הטיולון לדעתי מגיל חצי שנה אך אפשר לבדוק בספר ההוראות. המחיר כולל אמבטיה.

לגבי שאר ההמלצות אם הולכים על ללא אמבטיה, אני מסייג מכיוון שלא בדקתי ולכן ממליץ לבדוק בספרי ההוראות אם מתאים מגיל לידה. אפשר לבדוק את ארמדילו פליפ שלדעתי נמכרת רק כטיולון. בוגבו בי נמכר כטיולון אבל יקר יותר מבייבי בוס או סיילו שנמכרות עם אמבטיה.
    סייבקס איזי טוויסט S עדיף ללכת על הפלוס שמגיע עם גלגלים יותר גדולים. נמכר רק בשילב: 3000 ש"ח עם אמבטיה (לדעתי ניתן גם לרכוש ללא). לדעתי הבייבי בוס או הסיילו עדיפות בהרבה בעיקר בגלל יכולת הניוד והתפעול/קיפול היותר קלים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה צהובה מושכת חרקים בקיץ?
    חיה כהן
    18/04/2021

שמעתי שעגלה בצבע צהוב בקיץ ובאביב מושכת חרקים וג'וקים
    בגלל הצבע
    האם זה נכון?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/04/2021

שלום חיה,

ביקשתי לשאול באותה השאלה את כל השאלות!

לא הייתה לי אף פעם עגלה צהובה אז קשה לי לעונת. אני כן יודע שצהוב או צבעים זרחניים מושכים יותר חרקים לכן אני רק יכול להעריך שאותו הדבר לגבי עגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה עגלה עדיף : סייבקס מיוס 2 או בוגבו B6?
    חיה כהן
    18/04/2021

איזה עגלה עדיף ?
    סייבקס מיוס 2
    או בוגבו B6

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/04/2021

שלום חיה,

אני מבקש לשאול את כל השאלות בשאלה אחת ולא בכמה. זה יוצר בלאגן וקשה לי לעקוב.

לגבי העגלות, צריך לבדוק פיזית ולהחליט. אני אישית יותר אוהב את הבי, גם כי לדעתי היא נוחה יותר בניוד, גם בזכות הידית טלסקופית שכך יותר קל לעלות ולרדת מדרכות גבוהות, גם כי ניתן לקפלה עם הטיולון לשני הכיוונים וגם כי המושב יצוק מפלסטיק ולא מרשת.
    יחד עם זאת חשוב לציין שכיום יש עגלות שעולות כמחצית ולא רק שלא נופלות מהבי או המיוס אלא גם בעלות יתרונות.

לגבי סלקל. חשוב לציין שלא בריא שהייה ארוכה בסלקל. החיבור לעגלה או הדונה גורמים לעצלנות של ההורים שמטיילים המון שעות עם הסלקל. בכל אופן אני יותר ממליץ על דגמים שמתחברים לעגלה מאשר הדונה כי יש סלקלים ברמת בטיחות יותר גבוהה מהדונה שמתחברים לבוגבו או לסייבקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי סלקל

חיה כהן
    18/04/2021

דבר ראשון: תודה רבה על התשובה.
    דבר שני: אשמח לדעת איזה סלקל מומלץ מתחבר לעגלה של בוגבו B6?
    דבר שלישי: איזה עגלות יש להם עדיפות גבוה יותר על גבי הבוגבו B6? שיהיה גם קומפקטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/04/2021

שלום חיה,

לגבי סלקל: ג'ואי אייג'ם מעולה ומתחבר לבי. גם סייבקס אטון 5 מעולה אבל יותר יקר, גם הוא מתחבר לבי.

לגבי עגלות נוספות, העגלות שלנו של בייבי בוס מציעות מוצר שלדעתי יותר שלם מבי 6 וכמעט במחצית מהעלות. אני כבר שומע מהמון הורים לעתיד את אותה השאלה למה הפער במחיר כאשר מקבלים מוצר באותה הרמה?
    העגלות שלנו מציעות אמבטיה יותר מרווחת וחזקה משל הבי.
    המנגנון קיפול אצלנו יותר נוח לדעתי, הגגונים יותר גדולים. המשקל הכולל של העגלה שלדה + טיולון יותר קל. הגלגלים אצלנו יותר גדולים ולכן לדעתי העבירות יותר טובה, בעיקר ככל שהדרך יותר משובשת. אני תמיד ממליץ לעשות ניסוי בחנות, לשים משקל של 12 ק"ג בעגלות ולטייל עם העגלות בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה. כך באמת אפשר להרגיש את ההבדלים.
    מבחינת סלקל, על העגלות שלנו מתחבר הג'ואי איג'ם. סלקלים של סייבקס לא מתחברים.

הרבה הורים גם רוכשים את ספורטליין סיילו שעולה בערך כמו עגלות בייבי בוס, גם כאן מקבלים מוצר עם קיפול מאוד נוח. הספורטליין מעט יותר כבדות מהבי או המיוס ומן הסתם גם מול בייבי בוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בוגבו - סייבקס

שירי
    02/05/2021

לאחרונה יש המון המלצות דווקא על הסיייבקס.
    עדיין אתה תומך בדעתך שהבוגבו טובה יותר?
    גם אם הסייבקס יותר נוחה אישית לקיפול?
    ממש בהתלבטות קשה כי כל מי שיש לו או בוגבו או סייבקס ממש מרוצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/05/2021

שלום שירי,

המלצות של מי? בסוף את קונה את העגלה בשבילך ולעצמך ולא למישהו אחר. כמו שאני רושם תמיד:
    לשים משקל של 12 ק"ג בעגלות, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה גבוה, לתפעל לבד, לקפל לבד ואז לקבל החלטה מה נכון לכם יותר!
    המלצה מבחינתי זה אדם שראיתם ברחוב עם המוצר (גם אז בערבון מוגבל כי אורח החיים שלו זה לא אורח החיים שלכם) ולא ברחבי הרשת, יש חברות שמשלמות המון כסף על פרופילים מזויפים ש"ממליצים" על המוצר שלהם. אני לא אומר שכך הדבר לגבי הסייבקס אבל כן אומר לקחת כל "המלצה" בערבון מוגבל.
    בסוף זה גם עניין של טרנד.
    יכול להיות שאת מתכוונת להמלצות מוכרים? גם זה צריך להילקח בערבון מוגבל, יש להם אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא מה שטוב לך באמת. אני יודע שהרווחיות של חנות על סייבקס יותר גבוהה מאשר על בוגבו. כמוכן אני יודע שבוגבו לא עובדים עם הרבה חנויות ולכן חנויות "לא ממליצות" כי אין להם את המוצר.
    אני אישית אם הייתי צריך לרכוש מבין השניים הייתי בוחר בבי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלת אופן מומלץ - התלבטות ועזרה
    Triple A
    18/04/2021

היי , אשמח לקבל המלצה לתלת אופן איכותי, חשוב לי בעיקר קיפול קטן ונוח ומשקל נמוך של התלת אופן ושלילד יהיה נוח.
    ראיתי שיש ליקי של דונה בכמה גרסאות ושמעתי גם על סמארטרייק.
    אם יש עוד חברות אשמח לשמוע עליהם,
    בנוסף, הבן שלי בן 10 חודשים , מאיזה גיל מומלץ להתחיל לשים בתלת אופן? חושבת לקנות סביב גיל שנה ...

תודה ושבוע נפלא!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/04/2021

שלום,

רוב הדגמים מתאימים כבר מגיל 10 חודשים ויש כאלו נשכבים גם לגילאים יותר נמוכים.
    לדעתי אפשר לוותר על הדגמים עם המושב המסתובב. הם יותר יקרים, מסורבלים וכבדים.
    הלייקי מצוין, לדעתי גם בגרסא הזולה ביותר.
    סמארטרייק לדעתי מעולים. דגמי הSTR 3 או 5 מעולים. אני אישית יותר מחבב את הדגמים שלהם בזכות הפטנט של הגלגל הקדמי שמסתובב כמו עגלה ולא מצריך היגוי כמו בשאר תלתי האופן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

Triple A
    18/04/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביבי בוס טייגר, ספורטליין, סייבקס מיוס
    תמר
    13/04/2021

שלום,
    אשמח לדעת איזה עגלה עונה על הכי הרבה פרמטרים בשבילי..
    אמבטיה יחסית גדולה
    מתקפלת בקלות יחסית ולקטן (הבנתי שבסייבקס כשהטילון כלפי פנים הוא לא מתקפל?)
    עגלה גבוהה - אנחנו שיננו מעל 1.75
    ושתחזיק מעמד לכמה ילדים...
    והאם לשקול את מאמאס אנד פאפס- למרות שנראית לי יחיסת גדולה לאומת האופציות האלו..

הוספת תגובה

• וגם

תמר
    13/04/2021

וגם, אילו עגלות מתוך הרשימה הטיולון נשכב ל180 מעלות?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/04/2021

שלום תמר,

לגבי סייבקס, ניתן לקפלה עם הטיולון רק כשהוא פונה לכיוון הנסיעה וכלפי פני ההורה צריך לפרקו. כמכוכן בניגוד לספורטליין או הטייגר אין לה ידית טלסקופית (ידית מתארכת) ולכן תהיה פחות נוחה בהתאמה לגובה אך רוב האנשים מסתדרים.

מבחינת קיפול כל 3 סופר נוחות לקיפול, מאוד קומפקטיות לרכב קטן ובודאות נכנסות יחד עם הטיולון. האמבטיה והשלדה לא יכנסו יחד בכל רכב, צריך לבדוק פיזית עם כל עגלה. הרוב בכל מקרה שמים את האמבטיה בתוך הרכב לאחר הקיפול.

לגבי מאמאס אנד פאפאס, תלוי בדגם. סה"כ היא נותנת הרבה ממה שמקבלים בעגלות שציינת. החיסרון זה המשקל.
    דגם הסטארדה החדש הוא הקל ביותר ושוקל 10.6 ק"ג לשלדה וטיולון. לצורך השוואה הסיילו שוקלת 10.2 ק"ג (דגם הXL), הסייבקס והטייגר 8.8 ק"ג.

לגבי תחזיק מעמד. סה"כ אני כבר רואה הורים עם ילד שני עם כל הדגמים שציינת כך שכולן ברמה גבוהה.
    יחד עם זאת אני חייב לרשום, עגלות דורשות תחזוקה. מי שידאג אחת לכמה שבועות/חודשים להעביר ניגוב של אבק על העגלות, יגרז גלגלים אחת לשנה, לא יעמיס משקל רב על הידית, לא יעלה מדרגות עם העגלה פתוחה ותינוק עליה, אז העגלות ישרדו להרבה יותר זמן. רוב התקלות והתיקונים בעגלות מגיעים עקב מה שרשמתי.

מכל הדגמים שרשמת הבייבי בוס מספקת את המושב הכי מוצלח לדעתי בגלל שהוא יצוק מפלסטיק (במיוס עשוי מרשת, בסיילו מבד מתוח שבתוכו לוח פרספקט) ולכן, התמיכה עדיפה, יותר נוח בשינה ובישיבה הזווית יותר זקופה.
    גם מבחינת ניוד הטייגר הרבה יותר נוחה ונעימה ובעיקר ככל שהדרך יותר משובשת. גם מבחינת גגונים בטייגר הם מעט יותר גדולים. הידית שלה מתארכת יותר מהסיילו כך שבהתאמה לגובה יש לה יתרון נוסף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון ראשון איזו עגלה מומלצת??
    רות
    13/04/2021

היי קובי
    הריון ראשון ואני לא יודעת באיזו עגלה לבחור מרוב עצים לא רואה את היער
    מחפשת עגלה בין 2000-3000 שח, מה אתה ממליץ? מה היית קונה לילד שלך בתקציב הזה? יש גם לפעמים ב עודפים עגלות יקרות יותר במחירים כפי שציינתי, אך מבחינת נוחות כולם מדברים על הספורטליין אבל הטיולון שם לא נראה לי... אולי משהו מאסיבי יותר? כמובן שמחפשת עגלה קלה ולא מאסיבית מידי כדי שלא יהיה לי כבד, שמתקפלת בקלות ולא מסתבכים איתה ואני ובעלי גבוהים מאוד

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/04/2021

שלום רות,

אין עגלה מושלמת, גם אם יש תקציב בלתי מוגבל גם בעגלות שעולות פי 2-3 מהתקציב לא נקבל הכל.
    צריך לעשות סינונים ולהחליט אם אילו חסרונות נחיה בשלום.

עד 3000 ש"ח כמובן שאמליץ על עגלות בייבי בוס שאני פיתחתי. זה נשמע פחות אמין שאני ממליץ על מוצר שאני משווק אבל בכל זאת, שאלת מה הייתי בוחר ואין לי ספק שזו הייתה אופציה מובילה. כל הפיתוח שלה נע סביב מטרה אחת, לעשות עגלה בלי חסרונות עד כמה שניתן. שולבו בה המון דרישות שעלו וצצו כאן לאורך השנים.
    לדעתי בהשוואה לספורטליין שכלכך פופולארית מקבלים הרבה יותר ודי באותו המחיר. יש 2 דגמים בובקט או טייגר.
    מבחינת משקל הבובקט שוקלת 8.2 ק"ג והטייגר 8.8 ק"ג (הטייגר עם גלגלים יותר גדולים ולכן מעט כבדה יותר אך יותר גבוהה בטיפה).
    הספורטליין XL לדוגמא 10.2 ק"ג. מבחינת הניוד, הגלגלים בבייבי בוס עשויים מחומר איכותי יותר וגם יש קפיצים ברמה גבוהה יותר ולכן, יש בה את יכולת הניוד הכי טובה שיש לתקציב (ולדעתי גם אם נשווה לעגלות יקרות יותר). יש ידית טלסקופית כמו בסיילו אך בבייבי בוס היא מתארכת יותר שזה מעולה לגבוהים.
    ציינת את המושב בספורטליין ולדעתי בצדק, אחת מנק' החולשה בספורטליין לדעתי זה המושב, בבייבי בוס המושב יצוק מפלסטיק ולכן לדעתי מספק את התמיכה הכי טובה כמו זווית הישיבה הכי זקופה (טענה שעולה כאן לא מעט היא שמושבים לא מגיעים למצב זקוף וזה פחות נוח לתינוקות). מדובר במושב מאוד מרווח ואחד הארוכים שיש כך שאם התינוק יהיה גבוהה היא תהיה נוחה ולא צפופה או קצרה מדי.
    הקיפול נעשה ביד אחת, בקלות עם הטיולון לשני הכיוונים. מבחינת גודל היא נכנס ללא בעיה לכל רכב. לרוב המוחלט של הרכבים גם נכנסת עם האמבטיה לתא המטען.
    כמוכן 100% מהבדים יורדים לכביסה.
    היא לא נפוצה בהרבה חנויות כי אנחנו לא עומדים בביקוש שמגיע בעיקר מהמגזר החרדי ולכן גם אין יותר מדי חוות דעת לגביהן.
    על הספורטליין מדברים הרבה מבחינת נוחות אך הכוונה לנוחות ההורה ופחות לנוחות התינוק (לא שהיא לא נוחה לתינוק אבל לדעתי היא סבירה כמו שציינתי בהקשר הטיולון). היא באמת אחת העגלות היותר פרקטיות שיש בשוק ועוד בתקציב של חצי מעגלות היוקרה. עגלות יוקרה שנמכרות בזול נמכרות כך מהסיבה שהן לא נמכרות/מבוקשות במחיר הגבוה שלהן. אם מדובר בדגם מוצלח ונכנס דגם מחליף אז המחיר יורד אך לא במחצית אלא ב20-30%.

עוד עגלה שמעניקה הרבה ממה שרשמתי על בייבי בוס זו מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT3, החיסרון הגדול בה זה המשקל: 11.6 ק"ג (המשקלים שאני מציין זה לשלדה יחד עם טיולון).

מי שרוצה מוצר גבוה ועוד יותר מרווח יצטרך להתפשר על מוצר כבד (באזורים של 12 ק"ג) וגדול/מגושם לאחר הקיפול. השאלה אם זה בכלל רלוונטי לכם?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנשא דוקטור בייבי
    יניב
    12/04/2021

שלום קובי
    קיבלתי מנשא של דוקטור בייבי soft ride
    ואני לא מצליחה למצוא עליו מידע באינטרנט

ידוע לך אם הוא ארגונומי?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    מנשא דוקטור בייבי

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/04/2021

שלום יניב,

אני לא מכיר את המנשא. החברה לא קיימת כמה שנים טובות ובזמנו מכרו רק ברשת שלהם ולכן לא יצא לי להיתקל בו. ככל שידוע/זכור לי המנשאים שלהם היו די בסיסיים ולא ארגונים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה