פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• לבטים שלי לגבי טיולונים
    אלינור
    16/06/2024

צהריים טובים, קובי.
    מה שלומך?
    אשמח להתייעץ עמך ולקבל את ההחלטה הכי נכונה עבור התינוקת שלי, בת השנה וחצי, ברכישת טיולון עבורה.
    עד כה הייתי עם עגלת ספורט ליין, כשהיא פונה אליי, בהמלצתך.
    כעת אני מתלבטת בין מספר טיולונים.
    חשובה לי ההצללה, השכיבה שתהיה נוחה לילדה עם מדרך רגליים, כיוון שהיא גבוהה לגילה, קיפול נוח ושלא יהיה כבד. אני רוצה לטוס איתה בקיץ ולא רוצה משהו מסורבל.
    אם יש טיולון שיכול לעלות איתי למטוס, אשמח לדעת ולקבל גם הכוונה מהיכן ניתן לרכוש.
    הדגמים שראיתי, קראתי עליהם והתרשמתי הם:
    1. ספורט ליין, דגם וייפר.
    2. מונה, דגם בלה.
    3. גראקו, דגם myavo.
    4. בייבי בוס, דגם סימבה, ממש אהבתי אותו. למרות שלא הבנתי היכן אפשר לראות אותו ולנסות להושיב את התינוקת, בטרם הרכישה. קראתי עליו והתרשמתי מאד.
    5. איזי ווקר, דגם Jackey.
    6. קינדרקראפט, דגם Apino.
    לעזרתך אודה, כי דיי התפזרתי 😉.
    אלינור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבטים שלי לגבי טיולונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכן יש קצת התפזרות

קובי סופר
    16/06/2024

שלום אלינור,

אכן יש כאן התפזרות.

ארשום על כל דגם ואולי זה יעזור לצמצם.

1. וייפר, נוח לניוד, גגון ענק הכי גדול בחוברה. מצבים מכניים, הרבה יותר קל לשנות לעומת מצבי שרוך שחייבים 2 ידיים וגם אז מאוד קשה לשנות משכיבה לישיבה כשהתינוק בעגלה. מצד שני המנגנון מוסיף משקל ולכן הוייפר כבד וגם די גדול לאחר קיפול, לדעתי ברוב החברות לא יתנו לעלות יחד איתו, לא רואה בזה חיסרון ענק, אם לא עולה אז מוסרים בעליה לטיסה וברוב המקרים מקבלים מיד בירידה מהמטוס כך שהטיולון איתכם כמעט כל הזמן.
    2. מונה, טיולון חד מידי ונמכר רק ברשת אחת לכן אין מידע רב ולכן קשה לי להמליץ. מהתמונות באתר החברה אני רואה שהגגון קטן. כאשר נפתח אז הוא נפתח עם רשת מה שמכניס את כל השמש כך שזה גגון גרוע לדעתי.
    3. גרקו מייאבו דומה לויפר ביתרונות חסרונות אבל עם גגון קטן יותר ולכן לדעתי הויפר עדיף עליו.
    4. סימבה, נגמר לנו הכל. ניתן לראות כרגע רק ברהיטי אור בירושלים. אם לא מהאזור אז בעייתי. כן ניתן לראות סילבר קרוס ווינג 1. הסימבה הוא שדרוג שלו. הסימבה מרווח ממנו, עד 22 ק"ג לעומת עד 15 בסילבר, הגגון טיפה יותר גדול והכי חשוב, שינוי המצבים עם שרוך ולכן המשקל קל אבל, בניגוד לכל שאר טיולוני השרוך וגם הסילבר קרוס, בסימבה משנים מצבים ביד אחת גם השכבה וגם הושבה בזכות פטנט ייחודי. לכן נהנים מכל העולמות. הביסוס על הסילבר קרוס מכיוון שאנחנו יודעים שהוא סוס עבודה ככה שהסימבה לדעתי טיולון מדהים אבל יש חיסרון גדול וזה בזמינות. ברוב החברות יאושר לעליה
    5. הג'קי הכי נוח לקיפול, נוח לשנות מצבים כמו בוייפר. הגגון שלו קטן ולדעתי הכי פחות נוח לניוד בחבורה (אם כי את המונה לא בדקתי).
    6. קידר קראפט אותו סיפור כמו מונה, חדש, נמכר ברשת אחת כך שאין מידע. שינוי המצבים עם לחצן, הגגון סביר בגודל וגם הגלגלים. בגלל המנגנון שינוי מצבים הוא טיפה כבד. הקיפול טיפה גדול לטיסה אבל אפשר לפרק את המעקה אז יהיה ניתן לעליה ברוב החברות לדעתי.

אם רוצים לדעתי מה יעלה למטוס ומה קיים סיכוי סביר עד גדול שלו, יש לבדוק מידת טיולון מקופל, לבדוק מידת טרולי מאושרת בחברת התעופה רלוונטית ואז להבין אם יורשה, ברוב החברות מאפשרים טיפה חריגה ברוחב/אורך ונפח.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי קובי יש לנו תאומים בני חודשיים חשוב לי מאוד עגלה שפני התינוקות אלינו כלומר דו צדדי ולא רק לכיון הרחוב מאמינה מאוד בשיח איתם ותקשורת לפיכך האופציות שלי מוגבלות מבירור שערכתי יש בוגבו דונקי איכון פמילי של בייבי מישל סייבקס גאזל תאומים מה הכי מומלץ אן שיש אופציה אחרת כמובן שנוחות ופרקטיות חשוב לי מאוד גם כן יחד עם זאת אני רוצה טילון דו כיווני תודה רבה רבה
    חני
    16/06/2024
  • עגלות תאומים מצריכות המון המון פשרות

קובי סופר
    16/06/2024

שלום חני,

עגלות תאומים מצריכות המון המון פשרות.
    לדעתי אחת הפשרות שחייבים לעשות היא ללכת על עגלה חד כיוונית. אני יודע שזה מוזר מכיוון שאני ממליץ תמיד באופן גורף ללכת על עגלות דו כיווניות כאשר מדובר בעגלת יחיד!
    הבעיות בללכת על עגלות כאלו בעגלות תאומים הן רבות:
    1. כפי שציינת המגוון דל וזה יחייב לקחת עגלות מסויימות שיביאו עימן חסרונות שאולי לא נכונים לנו
    2. רוחב, הבעיה הכי גדולה בעגלות כפולות היא הרוחב, כאשר העגלה רחבה היא לא נכנסת בדלת! אז מה עושים? צריך להוציא את ילדים, לקפל, להכניס, להחזיר את הילדים משהו בלתי אפשרי כאשר אחד מההורים לבדו.
    3. משקל כבד
    4. לא פרקטי בקיפול + קיפול גדול

הדונקי דוגמא מעולה. חייבים לרכוש אותה עם אמבטיות מכיוון שהטיולונים לא מאושרים מגיל לידה. אז יש כאן סיפור ממש יקר.
    לאחר מכן מסורבל כי חייבים לפרק הכל טרם הקיפול, גם לאחר הקיפול היא סופר כבדה ולסיום רחבה מאוד ולא עוברת בהמון מפתני דלתות. לכן הרבה מן הרוכשים מחליפים אותה בשלב מאוד מקודם לעיתים עוד בטרם המעבר לטיולון הדו כיווני.
    הבייבי מישל זו עגלת יחיד עם אילתור של אמבטיה ומושב נוסף. יש גם את אפפה בייבי שהמציאו את הסגמנט הזה.
    בפועל יש רוחב טוב והקיפול קטן אבל יכולת הניוד גרועה בגלל המבנה. לאחר מכן הקיפול מסורבל כי חייבים לפרק חלקים. המושבים נתקעים אחד בשני בפוזיציות מסוימות. אמבטיה ומושב אחד יושבים כמעט ברצפה כך שאין ממש קשר עם התינוק אפילו שהוא מולכם. הכל מוסתר על ידי מושב/אמבטית התינוק שיושב מעלה. הילד ברצפה סופג את כל זיהום האוויר של הרכבים. גם הגאזל אותו סיפור בדיוק.
    יש את אייביסי דיזיין זום שהיא ממש עגלה לתאומים ולא אלתור. אז המושבים יושבים מעולה וכך האמבטיות ולא נתקלים אחד בשני. הם בגובה נכון כך שהקשר עם ההורה לא נפגע.
    הבעיה שהיא כבר ארוכה מידי ויש הרבה מעליות שלא תיכנס דרכן. וזה לא שהעגלות המוזכרות מעלה קצרות, גם הן ארוכות ביחס לעגלת יחיד. בחיבור אמבטיה או מושב שני שוכב, הן גם לא יכנסו להרבה מעליות.
    עוד חיסרון של כלל הדגמים המוזכרים הם המושבים, בכולם המושבים שוכבים בתנוחת ערסול ולא במצב שטוח, לדעתי זו תנוחה פחות טובה או בריאה לתינוקות.

לכן אם תבחרו בכל אחת מהאופציות תאלצו להתפשר הרבה בהתאם למה שרשמתי.

בעגלות אחד ליד השני ברוחב 65-67 הפשרה מרכזית היא במושב החד כיווני. בשאר הדברים הן פרקטיות, לא כבדות, שכיבה מלאה, גגונים מעולים, קיפול קל וקומפקטי והכי חשוב נכנסות בכל מפתן אבל כפי שרשמתי הפשרה כאן היא גדולה וזה תינוקות לא מול ההורים.

מכאן זה נתון לשיקולכם אם אילו חסרונות עדיף לכם לחיות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמה אבמטיה בייביבוס
    דני
    08/06/2024

שלום, יש לי אמבטיה של עגלת בייביבוס טייגר דור 1 (אבל לא את העגלה יותר)

האם האמבטיה מתאימה גם לעגלות אחרות? או שאין לי מה לעשות איתה חוץ מלזרוק לפח

לקביעת תור
    סגירה
    התאמה אבמטיה בייביבוס

הוספת תגובה

• כן היא תתאים לכל דגמי בייבי בוס

קובי סופר
    09/06/2024

שלום דני,

כן היא תתאים לכל דגמי בייבי בוס החדשים.
    אבל רק לעגלות בייבי בוס ולא למותגי עגלות אחרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עגלה
    טל
    07/06/2024

מחפשת עגלה שתענה על הדרישות הבאות:
    אם יש סיכוי כזה....

1. תגיע עם אמבטיה
    2. תהיה עם גגון לצל כמה שיותר כך שתכסה את התינוק.
    3. אזור הרגליים יהיה רחב ולא מתוחם בפלסטיק
    4. הטיולון יהיה מרווח
    5. הטיולון יגיע לשכיבה מלאה
    6. שתהיה קלה ועם גלגלים לא מאסיבים מדי
    7. בעלות של 3000 שח בערך. ילד 3...
    לא בוגבו, לא בייבי בוס...

אני אוהבת את ביבה טאי טאי הפחות מוכרת. מחפשת משהו דומה אבל קצת יותר יפה ואלגנטית...

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי עגלה

הוספת תגובה

• אין עגלה שעונה לכל הדרישות

קובי סופר
    09/06/2024

שלום טל,

אין עגלה שעונה לכל הדרישות. יהיה צורך להתפשר על משהו.
    על המשקל, על המרווח, על הגגונים וכו'.

עד 3000 ש"ח אני יכול להמליץ על ספורטליין סיילו XL. הן לא קלות אבל נראות טוב, נוחות לקיפול, הגגונים די גדולים, הטיולון נשכב טוב ודי מרווח והיא בתקציב ככה שהיא עונה כמעט לכל הדרישות למעט עניין המשקל.

על טאיטאי אני לא ממליץ מכיוון שהטיולון שלה חד כיווני, אני לא ממליץ על עגלות עם טיולון חד כיווני מכיוון שיש מחקרים שמראים שעדיף לתינוק להיות מול ההורה עד גיל שנה +.
    בחו"ל נמכר מותג ולקו בייבי שיש להם עגלה דומה לטאיטאי רק עם מושב דו כיווני, לצערי בשלב זה לא משווקת בארץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא פופלר או גרקו סלים פיט
    רעות
    05/06/2024

היי
    אני מחפשת כיסא איכותי אבל צר. כרגע הקטנה בת שנה, אבל אני רוצה כיסא שיתאים גם לניובורן בעתיד.
    ראיתי את הפופלאר החדש וגם את הפופלאר S שיש בו קצת שיפורים.
    1. האם לדעתך שווה לרכוש אותו, כדאי להשקיע בחדש עם השיפורים?
    2. האופציה השניה שמצאתי צר זה קרגו סלים פיט.
    מה לדעתך עדיף מבין שניהם?

בנוסף אני רוצה בוסטר רצועות צר לילדה בת 7. 19 קילו. הטרנזישין יכול לענות על הצרכים?

אם יש לך רעיונות אחרים עדיפים, אשמח לשמוע!

הוספת תגובה

• הפופלאר טרם נבחן במבחן השוואתי

קובי סופר
    06/06/2024

שלום רעות,

הפופלאר טרם נבחן במבחן השוואתי ולכן איני יכול להמליץ עליו.
    הסלים פיט 3 מהכיסאות הצרים קיבל את הדירוג הגבוה ביותר נכון להיום. כמובן שיש לזכור שיש דגמים עם דירוגים גבוהים יותר אך הם רחבים.

לגבי בוסטר רצועות הטרנזישיין בהחלט מתאים.
    גם כאן צריך לקחת בחשבון שיש דגמים עם דירוג בטיחותי עדיף אך הם יקרים בהרבה.
    גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו קיבל את הדירוג הגבוה ביותר.
    אחריו בהפרש קטן ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שנדחפת..

אורטל
    09/06/2024

האם הסלים פיט הופך בהמשך לבוסטר רצועות? ועד איזה משקל?
    אני בהריון וכרגע אני רוצה לקנות אותו לילד בן 6 כבוסטר רצועות, ובעוד חצי שנה להושיב בו ניו בורן -
    האם הוא יכול להתאים לדרישה?
    והאם הוא מתאים לניו בורן בכלל או שעדיף להתחיל עם סלקל?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסלים הופך לבוסטר רצועות

קובי סופר
    09/06/2024

שלום רעות,

הסלים הופך לבוסטר רצועות וגם לבוסטר ללא רצועות.
    כלומר מלידה עד שלא צריך שום התקן בטיחותי לילדים.
    האם הוא מתאים מלידה, לדעתי כלל לא!
    זה החיסרון של מוצר שמתיימר לעשות את כל טווח הגילאים, לדעתי הוא לא יעיל לאף שלב של הגילאים אם נשווה לדגמים מקבילים שממוקדים לטווח גיל אחד נניח בהשוואה לסלקל, סלקל יהיה עדיף. בהשוואה לכיסא עד 30 ק"ג, כמעט כל כיסא יהיה עדיף. בהשוואה לבוסטר כמעט כל בוסטר יהיה עדיף.
    מה שכן, יש לו יתרון ענק שהוא צריך וניתן לחבר עוד מושבים ליד או מבוגר ליד 2 מושבים. ולמרות מה שציינתי, עדיין רמת הבטיחות שלו גבוהה. לגיל 6 לדעתי הוא יהיה מעולה. מגיל לידה או אפילו חצי שנה לדעתי הוא לא הכי נוח ואם אפשר לדחות את המעבר לגיל 8-10 חודשים (תלוי באחוזון וקצב הגדילה), אז לדעתי יהיה עדיף גם מבחינת נוחות וגם מבחינת בטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות / סלקל
    מדלן ונחמן הדס
    04/06/2024

היי קובי נעים מאוד,
    קיבלתי המון המלצות חמות על המקצועיות והאדיבות שלך ואשמח לקבל ממך ייעוץ.
    אני עתידה ללדת בע"ה בעוד 3 חודשים ומוצר מסוים שקשה לי איתו הוא כיסא בטיחות מכיוון שמאוד חשוב לי הבטיחות של הילד מעל הכל.
    אני רואה אינספור המלצות על כיסאות בטיחות ולא בטוחה מה באמת הכי טוב, מצד אחד ממליצים על תקן אמריקאי כי זה למשקל גדול יותר אך מנגד אומרים שהתקן האירופאי יותר מומחה עבור תאונות צד.
    חשוב לי שלנו כהורים כן יהיה נוח לתפעל את הכיסא בטיחות, שיהיה נוח וקל לניקוי (אם יהיה אפשר להוציא את הריפודים עוד יותר טוב על מנת לכבס ולנקות).
    כמובן שלתינוק יהיה גם נוח ומעדיפים כיסא בטיחות מגיל לידה ועד כמה שאפשר בתקווה שישמר גם לילדים הבאים.
    כרגע זה ילד ראשון, אם זה רלוונטי יש לנו סיאט איביזה אז כרגע לא חשוב לנו כ"כ הגודל של הכיסא בטיחות.
    עוד שאלה, האם כיסא בטיחות 360 באמת עדיף על פני כל כיסא אחר? במידה וכן למה?
    נשמח להמלצה ממך עבור מה שהכי יתאים לנו ולילד.
    תודה רבה מראש :) וסליחה על החפירה

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות / סלקל

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות זו הבחירה הכי קלה שיש

קובי סופר
    04/06/2024

שלום מדלן,

כיסא בטיחות זו הבחירה הכי קלה שיש. בניגוד לעגלה שצריך לבחון, לקפל, לתפעל, לנייד, לבדוק ברכב וכו'.
    בכיסא בטיחות כפי שרשמת, הדבר הכי חשוב זה הבטיחות. כאן יש לנו גופים חיצוניים שעשו את העבודה עבורנו ומפרסמים תוצאות. לכן אני תמיד אמליץ על המובילים נכון להיום.
    בין תקן אמריקאי לאירופאי תמיד אמליץ על אמריקאי וזה מזל גדול שבישראל מאפשרים למכור מוצרים בתקינה אמריקאית.
    הסיבה להמלצה, גם אם התקן האירופאי יותר מחמיר, את היצרן האמריקאי לא מעניין התקן, הוא מפחד מחברות הביטוח, בתי משפט והצרכן הסופי. אלו גורמים ליצרן לייצר הרבה אפילו מעל ומעבר לדרישות התקינה! כמוכן הם מודעים לכך שגופים חיצוניים מחמירים יותר במהירויות ובדיקות הצד ולכן גם כאן הם מקפידים יתר על המידה.
    בנוסף השימוש ברצועות ברוב המושבים האמריקאים עד 30 ק"ג בעוד שבאירופאים זה עד 18 ק"ג ולדעתי יש כמה עד 22 ואולי עד 25. עדיין זה לא עד 30. כאשר כמה שיותר זמן עם הרצועות יותר בטוח עבור התינוק.
    בנוסף לאמריקאים יש תפס בית חזה שמונע מילד עם לבוש עבה לצאת דרך הרצועות במקרה של בלימה ממש חזקה במהירות גבוהה. לדעתי גם הרבה יותר קל לחגור כי באמריקאי מקלים כל אבזם בנפרד בעוד שבאירופאים צריך להצליב אבזמים ורק אז לחבר, כמעט כל הורה ששאלתי אותו לגבי הנוחות ציין שזה סיוט בייחוד שהילד לא רגוע וזז.

לגבי מסתובבים, ממליץ להימנע, זה גימיק מכירתי. נכון להיום אין אף מסתובב שנמצא בטופ של הדירוגים לא האמריקאי ולא האירופאי. בגלל הגימיק והדרישה הגבוהה שהיצרנים שמים לב עליה, רובם נכנסים בכל הכח לכיוון הזה עם זאת, כפי שרשמתי, עד עתה אין אף דגם בטופ, יש קרובים אך כפי שאני רושם תמיד, בכיסא בטיחות צריך לחפש רק דבר אחד: בטיחות.

הדגמים המומלצים הם:
    צ'יקו נקסטפיט זיפ או זיפ מקס.
    ברייטקס קילקטייט מרתון, בולווארד או אדבוקט.
    אלו מובילי הדירוג במבחנים האמריקאים.
    לילדי היה את הצ'יקו ולדעתי הוא גם הנוח ביותר שיש בייחוד למי שמדלג על סלקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכישת בייבי בוס יגואר
    חני
    04/06/2024

היי
    אני מעוניינת לרכוש און ליין את עגלת בייבי בוס יגואר בצבע הלבן דמוי עור. היות ואין לי אפשרות לראות אותה לפני הרכישה אשמח לדעת אודות הבד תחזוקה ניקוי. אני מודעת לכך שניתן לכבס אך.באופן כללי הבד ניתן לניקוי עם מגבון ללא צורך בכיבוס לעיתים קרובות?

עוד אשמח לדעת מה יחודי בעגלה הזו מדגמים אחרים כגון טייגר/צ'יטה ?

תודה רבה
    חני

לקביעת תור
    סגירה
    רכישת בייבי בוס יגואר

הוספת תגובה

• סלקל לבייבי בוס

חני
    09/06/2024

היי קובי אני מעוניינת גם בסל קל לעגלה שיהיה בטיחותי ולא כבד מדי כדי שאוכל להוציא ולהכניס בפיזורים לגן.
    ראיתי שמבין החברות שיכולות להתאים הם ג'ואי ומקסי קוזי אשמח לדגם או שניים שתמליץ לי עליהם :)
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליגואר לא ניתן לחבר סלקל

קובי סופר
    09/06/2024

שלום חני,

ליגואר לא ניתן לחבר סלקל לכן אם לא רכשת את היגואר, אני ממליץ לרכוש דגם אחר שלנו. לכל שאר הדגמים יש מתאמים לסלקל.
    אם בכל זאת הולכים על היגואר אז אני ממליץ לרכוש את צ'יקו קייפיט, לדעתי הסלקל הטוב ביותר בפער. יש לו רק חיסרון אחד ענק, הוא לא מתחבר לאף עגלה.
    מצד שני מקבלים את הסלקל עם דירוגי הבטיחות כמעט הכי גבוהים שיש, הוא לא יקר ובמחירו מקבלים גם בסיס לרכב כך שסלקל מקביל עולה כמו צ'יקו ללא בסיס, בסיס עולה כמעט כמו סלקל כך שהצ'יקו בפועל עולה חצי מחיר! אין תמורה יותר טובה לכסף מאשר הקייפיט. גם בנוחות הוא לא מאכזב, לדעתי הסלקל הכי נוח שיש לתינוקות, גם אחד הנוחים ביותר לחגירת התינוקות ולהתקנה ברכב בקיצור לו היה מתחבר לעגלות זה היה הסלקל המושלם!
    אם הולכים על דגם אחר ורוצים לחבר לעגלה, ג'ואי אייג'ם 3 מבין אלו שמתחברים לעגלה מקבל את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים שיש ולכן לדעתי הכי מומלץ. הוא גם סופר נוח, גגון מעולה, נוח להתקנה, טיפה כבד ויקר אם רוכשים יחד עם בסיס אך זה נכון לגבי כמעט כל הסלקלים ברמת הבטיחות שלו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צ'יקו קייפיט

חני
    11/06/2024

היי קובי מדובר בדגם הזה נכון סלקל + בסיס קיפיט 30 – KeyFit?
    לא מצאתי אותו במלאי באף חנות ברשת. כנראה שלא משווקים אותו. אם יש לך שם שם מקום בו ניתן לרכוש אשמח להכוונה.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן ולא משווק

קובי סופר
    13/06/2024

שלום חני,

ייתכן ולא משווק. כפי שציינתי, הוא לא מתחבר לאף עגלה. רוב רוכשי הסלקלים רוכשים את הסלקל בגלל החיבור לעגלה.
    היום רוב ההורים מדלגים על שלב הסלקל ומתחילים ישירות עם כיסא. לכן חצי מההורים רוכשים כיסא, חלק אחר רוכשים כזה שמתחבר להם לעגלה וחלק נוסף גם רוכשים דונה או סלקלים ממש זולים. לאור הסיבות האלו הצ'יקו נופל בין הכיסאות והביקוש אליו הוא דל שבדלים ולכן מובן לי אם הופסק שיווקו בארץ מדוע.
    מה שכן אפשר לברר מול היבואן דוורון או רשת עגליס שהם בבעלות היבואן דוורון. ייתכן וניתן עדיין למצוא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע על עגלת ציקו מיסה
    יוסף
    29/05/2024

שלום, מחפש מידע על העגלה ציקו מיסה. הבנתי שיש לה דגם חדש עם רגלית קטנה מימין שמשמת כמנוף בעליית מדרגות וראיתי שבדגם הקודם שלא היה כלום זה הפריע בניוד שלה במדרגות ומדרכות גבוהות. חוץ מזה, אשמח לפירוט היתרונות והחסרונות שלה כי ראיתי שהיא מתקפלת קומפקטי וקלה יחסית.. אז למה לא שומע על אנשים שקונים אותה או מוצא מידע באינטרנט עליה ..?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מידע על עגלת ציקו מיסה

הוספת תגובה

• היא יחסית חדשה

קובי סופר
    29/05/2024

שלום יוסף,

היא יחסית חדשה בארץ ובעולם, נמכרת בערך שנה. זה לא מספיק זמן כדי שהרבה ירכשו. בנוסף, היא יקרה בלי סיבה לדעתי. יש אלטרנטיבות עדיפות עליה ויותר זולות.
    אני ציינתי תמיד שהמהדסים של המיסה בנו אותה לא נכון, מבנה הידית לא אלכסוני מספיק ועולה מעלה.
    זה גם מקשה על הניוד, גם בעייתי להורה נמוך וגם ממש מקשה בכל עליה וירידה ממדרכה גבוהה.
    אז זה ששמו רגלית (לא ידעתי זאת) זה כמו לתת מקל הליכה לאדם שמתקשה בהליכה. זה עוזר אבל לא פותר את שאר הבעיות האחרות. כמוכן לדעתי זה מתסכל שבכל מדרכה צריך לשים רגל על הרגלית בעוד שבעגלות אחרות כל שיש לעשות זה לתת לחץ כל על הידית ולעלות מדרכה (רלוונטי רק לעגלות עם ידית טלסקופית מתארכת).
    אני ממליץ תמיד להתנסות עם המוצר, לשים משקל של 12 ק"ג בעגלה, לנייד אותה בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לנסות לקפל לבד עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוון שלכם ופעם לכיוון הנסיעה. לנסות להרים במצב מקופל עם הטיולון ולסיום לבדוק ברכב.
    ככה תוכלו ללמוד על יכולת הניוד האם היא סבבה לכם או שבמוצר אחר תקבלו יכולת ניוד עדיפה. האם נוח לקפל עם הטיולון, האם המשקל בסדר לכם ואם נכנסת בקלות ונוחות לרכב.
    אם תראו שהכל בסדר לכם והחסרונות שציינתי זניחים ולא מורגשים אז אפשר בהחלט לרכוש את המוצר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון קומפקטי וזול
    מיכל
    28/05/2024

היי קובי
    אשמח לעזרתך- מחפשים טיולון קומפקטי וזול יחסית.
    בעבר היה לנו את האינפינטי רויאל שדי ענה על הציפיות שלנו. אבל אשמח לשמוע אם יש לך ההמלצות אחרות סביב אותם מחירים🙏🏻

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון קומפקטי וזול

הוספת תגובה

• אני לא חושב שיש יותר מידי אופציות

קובי סופר
    28/05/2024

שלום מיכל,

אני לא חושב שיש יותר מידי אופציות. בטווח המחיר של הרואיל אין יותר מידי אפשרויות, מה שיש לדעתי אלו דגמים או חדשים כך שקשה לתת חוות דעת או לא מוצלחים.
    לכן הכי בטוח זה הרואיל.
    אם מוכנים להתפשר על טיולון 2 ידיות וקיפול טיפה יותר גדול, הייתי ממליץ על צ'יקו לייטוואי החדש, לדעתי הוא יותר נוח לילדים מכל הטיולונים המודרניים, די נוח לניוד, סוס עבודה חזק ואמין, נוח לתפעול עם גגון ענק. הקיפול טיפה מסורבל וארוך, חייבים לנייד עם 2 ידיים. אבל אם בולעים את החסרונות האלו מקבלים מוצר מדהים לדעתי שעולה על טיולונים שעולים פי 4 ממנו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין שתי עגלות
    לירון
    28/05/2024

היי קובי
    אשמח להתייעץ איתך, אנחנו מתלבטים בין עגלת אוייסטר זירו לאינגליזינה אלקטה.
    מאוד חשוב לי עגלה יציבה, קלה יחסית, גבוהה וכמובן שתהיה נוחה ושתתקפל בקלות
    נשתמש בה בעיקר בעיר
    תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין שתי עגלות

הוספת תגובה

• אני פחות ממליץ על שתיהן

קובי סופר
    28/05/2024

שלום לירון,

אני פחות ממליץ על שתיהן.
    לו בכל זאת אני צריך להמליץ על מי מהן, אני ממליץ באופן חד וחלק על האניגלזינה. הסיבה המרכזית היא הטיולון. לאינגלזינה יש טיולון דו כיווני כך שניתן לראות את התינוק מולכם ובהמשך להפוך לכיוון הנסיעה. באויסטר המושב חד כיווני והתינוק יהיה רק עם הפנים החוצה מיד לאחר האמבטיה. מחקרים מראים שתינוקות שהיו מול ההורה עד גיל שנה + היו משכילים יותר, החלו לדבר בשלב מוקדם יותר, הקשר עם ההורה היה חזק יותר, ישנו טוב יותר בלילות והיו להם פחות חרדות. לכן רק בשל הדבר הזה אני מראש פוסל עגלות עם מושב חד כיווני, יהיו טובות ככל שיהו והאויסטר סה"כ עגלה טובה.

מצד שני, האנגלזינה לא נוחה לניוד לדעתי, אין לה ידית מתארכת, לא ניתן לקפל עם המושב שהוא פונה אליכם.

אם מתאפשר הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט שלנו, שוקלת כמו האינגלזינה, לדעתי הרבה יותר נוחה לניוד, יש ידית מתארכת, מושב דו כיווני, ניתן לקפל לשני הכיוונים, הגגונים יותר גדולים ועוד.
    החיסרון המרכזי שהיא לא נפוצה בהרבה חנויות. היא כיום העגלה הכי נמכרת במגזר החרדי לכן ניתן לראותה רק בחנויות בבני ברק, ירושלים, מודיעין עלית וכו'.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה לתינוק ראשון
    עומר
    28/05/2024

הי
    אנחנו מתלבטים בין 3 עגלות ונשמח לעזרתך.
    פריאם 4 אינגליסינה אפטיקה או נונה mixx next
    חשובה לנו האיכות והקיפול לבגאז. בעיקרון כולן נראות איכותיות
    מדובר בתינוק ראשון אז אנחנו לא רוצים להתפשר או "ליפול"
    אז נשמח לשמוע ממך חוות דעת .
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לתינוק ראשון

הוספת תגובה

• צריך להתנסוח עם כל אחת

קובי סופר
    28/05/2024

שלום עומר,

צריך להתנסות עם כל אחת. הן די דומות ברעיון אבל בנויות אחרת.
    אם תתנסו ותחוו את כל היתרונות והחסרונות של המוצר, לאחר שתחוו חסרונות של עגלה X ותחליטו שאתם יכולים לחיות בשלום עם החסרונות אז לא תיפלו.
    מה שכן, צריך להגדיר מראש שכל הדגמים שציינת הם מאוד כבדים, אלו עגלות עם יכולות ניוד מעולות גם בדרכים קשות אבל בשל כך גם מאוד כבדות, גם טיפה מסורבלות בקיפול/תפעול וגם די גדולות לאחר הקיפול, לכן הייתי ממליץ לקחת זאת בחשבון.
    לאחר שהבנו את החסרונות,
    אני תמיד ממליץ גם להתנסות לבד. לאחר שנסגרתם על 3 דגמים לגשת לחנויות (יש חיסרון שאת הנונה לא ניתן להשוות אחת מול האחרות), לקבל הסבר איך לקפל, לתפעל וכו'.
    לאחר מכן לשים משקל של תינוק בן שנה כ-12 ק"ג. לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות בדרך טיפה משובשת. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לנסות לקפל עם המושב פעם שהוא פונה לכיוונכם. במידה ולא ניתן לקפל שהוא פונה לכיוונכם אז עדיין להרכיב לכיוונכם, לפרק ולקפל. לאחר מכן לפתוח ולהרכיב זאת על מנת שתראו איך יראה היומיום שלכם בשלב שהמושב פונה אליכם. לאחר מכן לקפל שהמושב פונה לכיוון הנסיעה. להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב כדי להרגיש את המשקל. לאחר כל אלו לבדוק ברכב במצב מקופל עם המושב.
    ככה תראו מי מהדגמים נכון לכם יותר. חשוב לעשות הכל לבד ללא איש מכירות לצידכם.

בבברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עומר
    28/05/2024

לפי מה שראיתי האפטיקה יחסית קלה מכולן ופשוט מאוד לקיפול.? השאלה אם זה שווה את החסרונות שלה אל מול נאחרות? בסופו של דבר זה יבוא של שילב . יכול להיות שפתאום אם ארצה לא יהיה חלק? כל השאר אפשר להגיד שהן ביו לאומיות אבל באמת שהקיפול שלהם הגודל לאחר הקיפול והמשקל יותר בעייתי. האפטיקה נראית מצויינת והמחיר זול משמעותית לעומת השאר שרשמתי. יש סיבה שאני לא רואה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חשש מחלפים

קובי סופר
    29/05/2024

שלום עומר,

אין חשש מחלפים, אינגלזינה יצרנית האפטיקה חברה הרבה יותר ותיקה מסייבקס או נונה. בנוסף כל יצרן דואג שיהיו חלפים כמה שנים קדימה.
    לגבי המוצר, כמו שרשמתי, זה רק להתנסות. המטרה בהתנסות היא לא לראות מה היתרונות (כמו שציינת מחיר, נוחות קיפול וכו'). אלא לראות מה החסרונות והאם הם מפריעים לכם או שניתן לחיות איתם בשלום.
    לדעתי הניוד באפטיקה פחות מוצלח ביחס לאחרות אבל עדיין מאוד נוחה לניוד. הכל תלוי גם באילו דרכים מתניידים. בעיר לא יורגשו כמעט הבדלים.
    העגלות הגדולות כמעט ולא נמכרות, הביקוש שלהן דל.
    רוב ההורים מחפשים עגלה עירונית, קלה, קומפקטית וכו'. כל הדגמים שציינת פחות. מצד שני לכל יבואן יש יעדים שהיצרן מציב ולכן השילוב של השניים גורם לכך שהאפטיקה נמכרת בזול. הסייבקס יקרה כי היא מבוקשת מאוד בגלל העיצוב. לצערי יש לא מעט הורים שקונים עיצוב ולא איכפת להם שאר החסרונות.
    הנונה מיושנת מאוד ואני מאמין שמגיעה בכמויות ממש קטנות ולכן אין סיבה למכור בזול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• britax kidfix - האם כדאי?
    ערן
    28/05/2024

הי קובי,
    האם אתה מכיר את britax kidfix i-size?
    לא מצאתי עליו הרבה ביקורות באינטרנט.

מה דעתך עליו? עבור ילד בן חמש וחצי, במשקל 15 ק"ג.

תודה,
    ערן

לקביעת תור
    סגירה
    britax kidfix - האם כדאי?

הוספת תגובה

• בבוסטר גב ההבדלים לא גדולים

קובי סופר
    28/05/2024

שלום ערן,

בבוסטר גב ההבדלים לא גדולים. כמובן אם הולכים על הדגמים המובילים ועם ההגנות. כמובן לא סיניים או מוצרי בייסיק.
    בסך הכללי, כל המטרה של המוצר היא להגביה את הילדים לחגורת הבטיחות כך שהחגורה תעבור להם על החזה בצורה תקינה.
    לכן זה דבר שכל בוסטר יעשה אפילו בוסטר פשוט.
    הפלוס אבל בדגמים כמו הברייטקס שיש הגנות ראש הרבה יותר טובות, במקרה הזה ההגנות מספקות הגנה הרבה יותר טובה ויעילה מפני תאונות צד, לכן זהו ההבדל העיקרי. מבחינת כל השאר היעילות תהיה דומה גם בבוסטר פשוט שהרי מה שמגן על הילדים זו חגורת הרכב.
    לכן אני חושב שהברייטקס יעשה עבודה טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשים טיולון קל משקל עמיד וזול וטוב.
    אהרון
    26/05/2024

שלום
    אנחנו הורים לילדה בת שנתיים פלוס 1 בדרך
    כרגע יש לנו פג פרגו ולוצה אנחנו בסך הכל מרוצים.
    אנחנו מעוניינים לקנות טיולון נוסף במחיר זול ושיהיה בניגוד לפג - קל משקל טוב ועמיד
    ראינו את הטיולון של גרקו שנקרא myavo והוא במחיר של 600 שקל ומאוד קל משקל. אשמח לדעת מה דעתך על הטיולון והאם יש עוד משהו במחיר הזה שהוא מתחרה ועדיף עליו.
    ושאלה נוספת מה הדרך היעילה ביותר להתנייד עם שני ילדים - ילדה בת שנתיים ותינוק בן יומו - להורה אחד (כשהשני בעבודה או במקום אחר וכדומה) הילדה בת שנתיים מאוד אוהבת לרוץ ויש חשש שתרוץ לכביש.. חשבנו שעדיף שהיא תהיה בטיולון והקטן יהיה במנשא. אשמח לעצה
    תודה.

הוספת תגובה

• הגרקו סביר

קובי סופר
    26/05/2024

שלום אהרון,

לדעתי טיולון הגרקו סביר. אני חושב שיש דגמים עדיפים עליו כמו ספורטליין וייפר שנמצא באותו טווח מחיר. אם זאת, ממליץ להתנסות, להושיב את הילדה, לנייד בחנות, לשנות מצבים, לקפל כך תראו מה נכון לכם יותר.

לגבי הניוד עם 2 ילדים, לדעתי הניוד עם מנשא זה פתרון טוב, חשוב רק למצוא מנשא נכון ונוח לתינוק.
    בהמשך אפשר לחבר לגגדולה טרמפיסט לעגלה או הטיולון.
    בתקווה ששני הפתרונות האלו יעבדו לכם טוב, אם לא אז לא יהיה מנוס מלרכוש עגלה כפולה. ברוב המקרים אבל המנשא והטרמפיסט צריכים לתת את הפתרון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הספורטליין יקר יותר ב160 שח וכבד יותר האם כדאי לוותר על הגרקו בשביל הספורטליין?

אהרון
    26/05/2024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך להתנסות

קובי סופר
    26/05/2024

שלום אהרון,

צריך להתנסות בשניהם. לנייד בחנות ומחוץ לחנות עם תינוק, לשנות מצבים, לבדוק בחוץ עם הגגון ואז לקבל החלטה עם שווה לכם לשלם את ההפרש.
    כמוכן להרים את שניהם במצב מקופל ולראות עד כמה הבדלי המשקל משמעותיים לכם או לא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה שאלת המשך

אהרון
    28/05/2024

אם יש לי את הטיולון ווינג 1 או ווינג 2 במחיר דומה 600-650 ש"ח מה עדיף הגרקו או הווינג 1 או הווינג 2?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ווינג 1 עדיף על ה-2

קובי סופר
    28/05/2024

שלום אהרון,

ווינג 1 עדיף על ה-2. למרות שכביכול 2 משופר יותר לדעתי הוא לא מוצלח, הוא יותר כבד, פחות נוח לניוד והווינג 1 מראה אמינות טובה יותר.
    בהשוואה לגרקו הווינג 1 מיושן והוא מתאים עד 15 ק"ג לעומת עד 22 ק"ג.
    אבל מצד שני הוא סופר ותיק והוכיח אמינות וכושר שרידות יוצאי דופן, רוב הטיולונים עדינים והווינג באמת יוצא דופן.
    הטיולון שלנו בייבי בוס סימבה מבוסס על הווינג 1 (עם שיפורים ומתאים עד 22 ק"). זה רק מראה עד כמה אני חושב שהווינג 1 הוא טיולון מדהים.
    הבייבי בוס שלנו נמכר רק בחנות אחת והוא יותר יקר מהווינג, גרקו וספורטליין לכן אני לא חושב שהוא רלוונטי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין מס עגלות
    מיכל
    25/05/2024

שלום, אנחנו לפני רכישה של עגלה לתינוק ראשון ומתלבטים בנוגע לרכישת עגלה.
    מבחינת סביבה והתניידות כרגע נמצאים בעיר אך ייתכן ונעבור לסביבה כפרית יותר.

חשוב לנו שהעגלה תהיה יציבה, שנינו גבוהים אז ישנה חשיבות לגובה האבטיה אך גם שתהיה פשוטה לקיפול ולא כבדה מאוד.

ההתלבטות שלנו היא בין שלושת העגלות הללו:
    (אני יודעת שבכל רשת זו העגלה שהם משווקים אך אלו העגלות שהרגשנו שהן הכי מתאימות עבורנו).
    1. נונה מיקס נקסט
    2. אינגליזינה אפטיקה
    3. ציק׳ו מיסה

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין מס עגלות

הוספת תגובה

• הן טיפה שונות

קובי סופר
    26/05/2024

שלום מיכל,

הן טיפה שונות אחת מהשנייה. לכל אחת יש את היתרונות והחסרונות ביחס לאחרת. לדעתי בגלל עניין הבלעדיות הן מתומחרות יקר אבל לזה כבר את מודעת.
    אני תמיד ממליץ גם להתנסות לבד. לאחר שנסגרתם על 3 דגמים לגשת לחנויות (יש חיסרון שלא ניתן להשוות אחת מול השנייה), לקבל הסבר איך לקפל, לתפעל וכו'.
    לאחר מכן לשים משקל של תינוק בן שנה כ-12 ק"ג. לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות בדרך טיפה משובשת. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לנסות לקפל עם המושב פעם שהוא פונה לכיוונכם. במידה ולא ניתן לקפל שהוא פונה לכיוונכם אז עדיין להרכיב לכיוונכם, לפרק ולקפל. לאחר מכן לפתוח ולהרכיב זאת על מנת שתראו איך יראה היומיום שלכם בשלב שהמושב פונה אליכם. לאחר מכן לקפל שהמושב פונה לכיוון הנסיעה. להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב כדי להרגיש את המשקל. לאחר כל אלו לבדוק ברכב במצב מקופל עם המושב. לשים את הידית במצב הגבוה לראות מה נוח לכם יותר כמוכן בזמן הניוד לשים לב אם הרגליים שלכם נתקלים בגלגלים או בסרן האחורי.
    ככה תראו מי מהדגמים נכון לכם יותר. חושב לעשות לבד ללא איש מכירות לצידכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות על עגלה לתינוק ראשון
    ירין
    22/05/2024

היי,
    אני מעוניין בעגלה שמתקפלת בנוחות
    המשקל חשוב אבל שלא יבוא על חשבון נוחות ואיכות ..
    אז אם אין ברירה נסחוב מה שצריך
    תקציב באיזור ה5000 ש״ח גג
    ראיתי ברשת סייבקס אבל קשה לי לבחור דגם. הדגמים שם לדעתי לא משתלמים כלכך
    חשבתי על בי 6 אבל הגלגלים קטנים ולא יודע איך זה יעבור שיבושים כמו שצריך
    חשבתי על עגלה TRIV NEXT אוקיינוס/ Ocean
    או aptica
    יש לך המלצות נוספות שלדעתך יכולות להתאים?
    אם אפשר בבקשה שתתן לנו 2-3 דוגמאות כי מאוד קשה לנו לבחור.
    בעיקרון האיכות והקיפול מאוד חשובות לנו.. תודה רבה!

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ירין
    23/05/2024

בנוסף מה דעתך על הפוקס 5?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתם מתפזרים לכיוונים שונים

קובי סופר
    23/05/2024

שלום ירין,

אתם מתפזרים לכיוונים שונים. עדיף להתמקד.
    יש סגמנטים שונים כמו עגלה עירונית.
    עגלות כמו בי 6, סייבקס מיוס, נונה טריב נמצאות בסגמנט הזה.
    יש עגלות גדולות, עגלות כמו פוקס, אפטיקה וסייבקס פריאם נמצאות בסגמנט הזה.

לכן רצוי להחליט מה הכיוון. העגלות העירוניות הן פרקטיות להורה עירוני שהולך במדרכה, קניון, פארק. הם קלות יותר, מתקפלות יותר בקלות, יותר קומפקטיות ולכן גם נמכרות הרבה יותר.
    מצד שני יכולת הניוד שלהן טובה לעיר ובחלק מהדגמים גם טיפה מעבר. אם צריך ללכת בדרך ממש משובשת, עגלות בסגמנט הזה לא יתניידו בנוחות וקלילות. הן לרוב יותר צפופות.

ובעגלות הגדולות זה בדיוק ההפך, יש יותר מרווח פנימי לתינוקות, גלגלים גדולים וקפיצים גודלים ולכן ניתן להתנייד עם רובן בדרך קשה. מצד שני כמו שציינתי כבדות, מסורבלות לקיפול וגדולות לאחר הקיפול.

לכן ברגע שתסגרו על הסגנון אז, תסגרו על 2-3 אז אוכל לתת את היתרונות/חסרונות. בכל מקרה על הפוקס אני לא ממליץ מ-2 סיבות: 1. הקיפול מסורבל, חייבים לפרק את המושב טרם הקיפול (טכנית ניתן לקפל עם אבל זה ממש מסורבל ולא פרקטי כך שעדיף לפרק). 2. המושב שלה לא שוכב למצב שטוח אלא יש שקע בין הגב לישבן, לדעתי תנוחה כזו פחות נוחה לתינוקות ועדיף שכיבה ישרה כפי שיש כיום כמעט בכל העגלות.

בנוסף, אני תמיד ממליץ גם להתנסות לבד. לאחר שנסגרים על 2-3 דגמים לגשת לחנות, לקבל הסבר איך לקפל, לתפעל וכו'.
    לאחר מכן לשים משקל של תינוק בן שנה כ-12 ק"ג. לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות בדרך טיפה משובשת. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לנסות לקפל עם המושב פעם שהוא פונה לכיוונכם. במידה ולא ניתן לקפל שהוא פונה לכיוונכם אז עדיין להרכיב לכיוונכם, לפרק ולקפל. לאחר מכן לפתוח ולהרכיב זאת על מנת שתראו איך יראה היומיום שלכם בשלב שהמושב פונה אליכם. לאחר מכן לקפל שהמושב פונה לכיוון הנסיעה. להרים את העגלות במצב מקופל עם המושב כדי להרגיש את המשקל. לאחר כל אלו לבדוק ברכב במצב מקופל עם המושב.
    ככה תראו מי מהדגמים נכון לכם יותר. חושב לעשות לבד ללא איש מכירות לצידכם.

בנוסף, לפי הדרישות אני ממליץ גם לבדוק את בייבי בוס טייגר 2 שלנו. היא קלה מאוד גם ביחס לעגלות עירוניות, יש לה גלגלים גדולים מהממוצע מגומי מלא לכן השילוב של משקל קל וגלגלי גדול ואיכותי יוצרים יכולת ניוד בלתי רגילה ולקוחות שלנו מספרים שהם הולכים איתה בדרכים ממש קשות כולל שלג כבד.
    הקיפול קל וביד אחת עם המושב לשני הכיוונים.
    למרות משקלה הקל האמבטיה והטיולון סופר מרווחים והגגונים ענקיים. המשקל הקל מגיע בזכות טכנולוגיית ייצור ייחודית.
    החיסרון שהיא לא נפוצה בהרבה חנויות אך עדיין לדעתי שווה בדיקה כי היא עונה מושלם לדרישות.
    גם כאן, ממליץ לא להסתמך עליי ולעשות בדיקה כפי שרשמתי מעלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ירין
    23/05/2024

אני מעדיף את המסיביות יותר למרות שגדולות. הורדת אותי מהפוקס 5
    אתה ממליץ על אפטיקה או פרימה 4
    תודה על התשובה המפורטת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ להתנסות

קובי סופר
    23/05/2024

שלום ירין,

ממליץ להתנסות. למרות שהן אותו סגמנט הן שונות אחת מהשנייה.
    לדעתי האפטיקה יותר קלה לקיפול והיא גם טיפה יותר קלה במשקל. בניוד לדעתי הפריאם טיפה יותר נוחה אבל לא יודע עד כמה מורגש זה יהיה.
    אפשר להוסיף גם את פג פרגו בוק פלוס למרות שהיא קצת מיושנת ופחות נפוצה, לדעתי זו עגלה מעולה ולדעתי אחת הכי נוחות שיש לקיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפטיקה

ירין
    24/05/2024

תודה, אתה ממליץ על האפטיקה בכלליות? הנתונים נראים טובים והיא בסביבות ה 2500 מתחת לפריאם 4
    ידוע לך על חסרונות שלדעתך יצופו לי באמצע השימוש? חושב שהיא עמידה וחזקה?
    תודה רבה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכל מוצר יש חסרונות

קובי סופר
    26/05/2024

שלום ירין,

לכל מוצר יש חסרונות ולכן אני ממליץ להתנסות כפי שרשמתי, רובם יתגלו לכם תוך ההתנסות. אז תצטרכו לראות אם אלו חסרונות שתוכלו לחיות איתם בשלום או לא.

לדעתי יכולת הניוד שלה בינונית למרות הגלגלים הגדולים, רוב העגלות המקבילות יהיו יותר נוחות בניוד אך עדיין היא נוחה לניוד. לכן צריך להתנסות ולראות.
    הגגון של הטיולון לדעתי לא מוצלח כל-כך ומצריך טיפה מאמץ בסגירה והפתיחה שלו. הקיפול עם הטיולון טיפה גדול וכמו שציינתי היא טיפה כבדה לכן חשוב להתנסות בהרמה שלה עם המושב. צריך לזכור שמרימים לא מעט את העגלה לרכב, המשקל הוא הגורם המרכזי לכך שהורים רבים עוברים לטיולון בשלב מוקדם מידי. אז קנינו עגלה שהיא טובה ונוחה לניוד ולתינוק אבל המשקל הכריע ומהר עברנו לטיולון קטן, צפוף ולא נוח לניוד אז בעצם עשינו משהו לא נכון.
    המטרה למשוך עם העגלה עד גיל שנה וחצי ואם ניתן גם עד גיל 3.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה