מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בגבו בי 6 טיולון מתנדנדאלעד31/08/2024
היי. לאחרונה רכשתי עגלת תינוק בגבו בי 6, יד שנייה, ושמתי לב שגם האמבטיה וגם הטיולון מתנדנדים אחרי החיבור לגוף העגלה. אני מנסה להבין האם זה תקין או שמשהו לא טוב פה. האם הם אמורים לשבת במקשה אחת ויציבים או שה-jiggle הזה הוא חלק מהתכנון. אני לא מצליח למצוא על זה מידע. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על פניו נשמע תקין
קובי סופר31/08/2024שלום אלעד.
על פניו נשמע תקין. לכל עגלה חייב שיהיה חופש באמבטיה, החופש נועד לבלום זעזועים. כאשר יורדים ממדרכה גבוהה למשל העגלה חוטפת מכה חזקה, המכה עוברת מהגלגל למרכז העגלה. לו האמבטיה הייתה נעולה הרמטית המכה הייתה עוברת ישירות לתינוק. בגלל החופש המכה גורמת לנענוע האמבטיה ובכך לא עוברת לתינוק.
לגבי הטיולון אין בעיה שיש חופש אך בטיולון החופש צריך להיות קטן יותר באופן משמעותי.
אם לא בטוחים אפשר לפנות לבוגבו שיבדקו את המוצר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטייולון יציב וקומקפטיאופק27/08/2024
היי קובי,
נשמח להיעזר בידע שלך כי הלכנו כבר לאיבוד.
מחפשים טיולון לתינוק בן חצי שנה שמשלב בין קומפקטיות ליציבות. עדיפות לעם בולמי זעזועים לדרך קלה משובשבת.
בדרישות שלנו התמקדנו בגלגלים גדולים ויציבים/ בולמים ויכולת ניוד טובה, טיולון שיש לו שכיבה וישיבה, פתח אוורור והצצה על התינוק, סל רשת גדול, קיפול קל ביד אחת, תו תקן למשקל של 22 ק"ג, גודל בקיפול שנכנס לבגאז של רכב מיני ובנוסף עמידות לאורך זמן בתקווה להשתמש גם לילד הבא.
אחרי סיור ברשתות השונות הציעו לנו את הדגמים הבאים :
ספורט ליין - סינקו / וייפר
סייבקס ביזי
מונה IGGY
Parcel Joie
האם באמת עונה על הדרישות? יש משהו מומלץ מביניהם או דגם אחר שממליץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיולונים יש צורך להתפשר
קובי סופר28/08/2024שלום אופק,
בטיולונים יש צורך להתפשר. מכיוון שרוצים לעשות מוצר קל, קטן וקומפקטי אז מקצצים דברים. ואם רוצים שיהיו גלגלים גודלים נניח אז הדבר מוסיף משקל ומגדיל מעט את הקיפול. לכן צריך להחליט מה יותר חשוב לנו.
הספורטליין זו דוגמא טובה: בוייפר מקבלים גלגלים מעט יותר גדולים, גגון יותר גדול, גב מכאני ולדעתי כל אלו עדיפים על מה שהסינקו נותן אבל מצד שני, הוייפר יותר גדול בקיפול וגם יותר כבד לכן אתם צריכים להחליט מה היתרונות שיותר חשובים לכם.
הביזי לדעתי מגיע עם הגלגלים והקפיצים הכי מוצלחים מהרשימה, הוא גם יחסית נוח לקיפול, גודל סביר (לא הכי קומפקטי אבל יתאים לכל רכב גם מיני). הוא כבד מהממוצע.
מונה לדעתי הפחות מוצלח. והפרסל די דומה לוייפר ביתרונות חסרונות ולדעתי הוייפר עדיף עליו.
ההמלצה שלי לגשת לחנויות עם התינוק, להושיב בטיולונים השונים, לחגור, לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לפתוח גגון כאשר מחוץ לחנות, לשנות מצבים מישיבה לשכיבה ולהפך לראות את המנגנונים השנוים כי כאן יש הבדלים די גדולים.
לקפל כל אחד מהם. להרים במצב מקופול ולבדוק ברכב.
כך תראו מבין כלל הדגמים מה הכי נכון לכם ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוייפר אגב יותר קלה מהסינקו
הדר30/08/2024הסינקו עם הפגוש שוקלת 8 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האמת שלא מדדתי
קובי סופר31/08/2024שלום הדר,
האמת שלא מדדתי משקל. בדרך כלל מודד אבל בבדיקה לא היה לי
משקל נייד.
בדרך כלל טיולונים עם מנגנון שרוך יותר קלים מטיולונים עם מנגנון מכני אבל לא לקחתי בחשבון שבסינקו הגלגלים מגומי מלא, חומר כזה יותר איכותי אבל מוסיף לא מעט משקל.
תודה על התיקון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת עגלת בוגבו דרגונפלייאור27/08/2024
קובי שלום
הבת שלי חושבת לרכוש עגלת בוגבו דרגונפליי בבתאם לבמלצת חברות שלה.
אודה תחוות דעתך בנדון.
תודה , אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההמלצה שלי לבדוק
קובי סופר27/08/2024שלום אור,
ההמלצה שלי לבדוק לבד. אני תמיד ממליץ לא להסתמך על המלצות חברות, בטח לא על אנשי מכירות בחנויות השונות, לא על טרנדים ולא על משפעניות שמקבלות מוצרים חינם כדי לקדם אותם.
כמוכן גם לא להסתמך עליי. אני רק יכול לתת דגשים של מה יתרון ומה חיסרון לדעתי.
בדרגונפליי לדעתי יש 2 חסרונות מרכזיים (מלבד המחיר היקר).
1. המושב שלה מאוד צר ביחס לעגלות אחרות. ילדים באחוזון גבוה או בחורף עם לבוש עבה, בטח בגיל מתקדם לדעתי ישבו שם בצפיפות.
2. הקיפול שנראה קל לדעתי ממש לא קל, להורה נמוך יהיה עוד יותר קשה. צריך להרים את הידית ממש גבוה וכבר נתקלתי ברחוב באמהות שהסתבכו עם הקיפול ובמשך דקות ארוכות נלחמו בעגלה.
ההמלצה המרכזית שלי היא להתנסות לבד!
מה זה אומר?
לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה, לחבר טיולון פעם עם הפנים אליכם, לנסות לקפל לבד ללא איש מכירות לצידכם (באם לא ניתן כי חלק מהעגלות לא מתקפלות עם המושב פונה לכיוון ההורה, עדיין להרכיב את המושב, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש על מנת להבין את הסרבול ואם תוכלו לחיות איתו בשלום כי עד גיל שנה + אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה ע"פ מחקרים יש לכך יתרונות רבים). לאחר מכן לקפל עם המושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב, להכניס ולהוציא כדי להבין את עניין המשקל, רבים חושבים שזה רק להרים לאוטו ולכן המשקל לא עניין משמעותי ורבים קונים טיולון בשלב מוקדם מידי כקשה להם עניין ההכנסה לרכב.
אני ממליץ להוסיף עוד עגלה שניים להשוואה כך יהיה לכם מדד.
לאחר הבדיקה הזו תוכלו להחליט איזו עגלה נכונה לכם.
לגבי עניין הרוחב שציינתי כחיסרון, זה קצת יותר בעייתי לבדוק. אם יש במשפחה אחיין בין שנה + זה יכול להיות מעולה. אם אפשר לגשת לחנות, להושיב אותו במושב הדרגונפליי, שוב כמו בבדיקה לעשות השוואה מול דגם או דגמים נוספים ולראות אם זה קריטי לכם או לא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרשמות מקורקינט גלובר מתקפלחן26/08/2024
היי קובי,
משום מה אי אפשר להגיב בהמשך לשרשור מלפני כמה שבועות אז אכתוב כאן בקצרה.
1. הקורקינט לא באמת מתקפל. לכנות מוצר שצריך לפרק ולהרכיב במצב אחר כ-foldable זה נראה הטעיה של היצרן ומוזר שזה עובר כך. חוץ מזה אם כבר מפרקים את הכידון לצורך ניוד בתא מטען של רכב לצורך העניין, זה לא ממש משנה אם שמים את שני החלקים בנפרד או שמחברים אותם ושמים את הקורקינט מורכב במצב "מקופל".
2. מילא צריך לפרק ולהרכיב, אבל בהוצאה של הכידון צריך להפעיל הרבה כוח, לדעתי במידה לא סבירה. מנגנון השליפה ממש בעייתי לדעתי.
3. אני מתרשם ששיטת ההיגוי פחות אינטואיטיבית לילדה במובן הזה שכדי לפנות לא מסובבים את הכידון אלא צריך להטות אותו. כך יוצא שבפניות היא עוצרת, יורדת מהקורקינט, מסובבת אותו לצד שהיא רוצה לנסוע, עולה עליו בחזרה וממשיכה לנסוע. אני מנסה ללמד אותה איך להטות, בינתיים ללא הצלחה כל כך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות
קובי סופר27/08/2024שלום חן,
1. לגלובר יש 2 קורקינטים. 1 מתקפל ואחד לא מתקפל אך ממנו ניתן לנתק את הידית לאחסון ברכב. אז אני לא יודע מה באמת רכשתם או מה סופק לכם.
מה שכן, בדגם המתקפל, יש לחצן לסובב את הידית עד מצב מקופל. במצב מקופל אם נמשוך את הידית היא תצא מהקורקינט מכיוון שזהו גם מנגנון קיפול וגם מנגנון פירוק אבל, אם לא נמשוך את הידית החוצה היא לא תצא מעצמה. בכל מקרה לדעתי זה עדיין פתרון יעיל שכן בקורקינט שלא מתקפל פירוק הידית הרבה יותר מסובך וכך גם ההרכבה. לכן זה מתקפל, אולי לא שיא השלמות אבל לדעתי למי שמתנייד ברכב עדין זה עדיף.
2. לא כלכך ברור לי למה זה קשה. לי זה הולך ממש בקלות אבל שוב, אלא אם יש לך דגם לא מתקפל אז הפירוק יחסית קשה.
אם יש לך מתקפל ממליץ אולי לפנות ליבואן, אולי משהו תקול, אולי צריך גירוז כי גם זה קורה אפילו במוצר חדש.
3. שיטת ההיגוי הזו היא הטובה ביותר! נכון שבהתחלה זה נראה קשה, לא אינטאוטיבי אבל ברגע שהם לומדים אתה תבין עד כמה השיטה הזו מופלאה. בשיטה הרגילה מה שקורה זה שבכל סיבוב של ההגה בזמן נסיעה הילד יפול יחד עם הקורקינט. כמוכן השיטה בגלובר כמו במיקרו מלמד אותם לעבוד נכון עם הגוף ומשפרת מוטוריקה בצורה מדהימה. יש שמתקשים מעט בהתחלה אבל בסוף כולם תופסים את העיקרון וכמו שרשמתי בהודעה הקודמת, ברגע שהם תופסים זה אתה תראה שזו אחת הקניות הכי טובות שאפשר לעשות לילדים.
אצלי הם עבדו עם הקורקינט הזה עד גיל 6-7 שנים ולאחר מכן המעבר לדו גלגלי היה חלק וקליל, גם לרולר בליידס המעבר היה די קליל מכיוון שהקורקינט לימד אותם איך לעבוד עם הגוף, איך לשמור שיווי משקל וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלכתי לאיבוד בעולם הטיולונים...הדר24/08/2024
היי קובי,
אנחנו מחפשים טיולון לבן שנה וחודשיים,
אני מתניידת איתו כל יום באוטובוסים והנונה שלנו כבר מסורבלת לי מדי.
מבחינתי הדגשים הם על טיולון יציב וקל לתמרון, עם סל בגודל סביר (צריך להכיל תיק מחשב), מתקפל בקלות ועם ישיבה כמה שיותר זקופה. אנחנו מוגבלים לרשת מסוימת מבחינת הנחות וגיפטקארדים לכן אשאל לגבי דגמים רלוונטיים :)
קיבלתי הרבה המלצות על הספורטליין וייפר אבל נראה לי שאולי היא לא תהיה מספיק קלה לתמרון מבחינת המימדים,
אני מחפשת בנרות את הסינקו כדי להתנסות בה ואני מבינה שהיא עוד חדשה מכדי לספק חוות דעת.
ראינו בחנות את האינגלזינה סקץ' אבל להבנתי היא לא בתקן החדש של המשקל ואני מניחה שזה יכול להיות בעייתי כשיגדל?
מבחינת ההיצע של סייבקס, הטיולונים מרגישים לי לא יציבים והסל מאוד קטן.
על יויו שמעתי יותר מדי חוות דעת לגבי חוסר היציבות שלה גם.
בקיצור... הלכתי לאיבוד.
שמעתי גם חוות דעת טובות על הג'ולז אייר אבל תוית המחיר פחות קורצת לנו (כנ"ל לגבי הבוגבו באטרפליי שהתניידנו איתה בחו"ל כמעט חודש, אבל לא הרגשתי שהיא מספיק נכונה לנו כדי לשלם את המחיר).
אשמח לדעת אם יש לך תובנות או המלצות כי באמת כבר הלכתי לאיבוד.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הספקתי לבחון את הטיולון החדש של ספורטליין
קובי סופר25/08/2024שלום הדר,
הספקתי לבחון את הטיולון החדש של ספורטליין ופחות אהבתי את הסינקו. מדוע?
אבל לפני כן הקדמה, בטיולונים אי אפשר לצפות לקבל מה שנקבל בעגלה. המטרה הגדולה של היצרן לייצר לנו מוצר פרקטי, קל וקומפקטי. אין נוסחאת קסם שתאפשר לי לקזז משקל מבלי לקזז דברים במוצר (בעצם יש אבל אז נוצר מוצר ממש יקר).
לכן נקודת הפתיחה של טיולונים היא מראש לא טובה.
לגבי יציבות אין מה לחפש יציבות במוצר שנועד להיות קל. צריך להקפיד לעבוד לפי הוראות יצרן: לא לתלות תיק כבד על הידית, לחגור את התינוק שלא יעמוד ואנחנו מסודרים.
לא אהבתי את הניוד של ספורטליין, הרגיש סביר אבל לא מעבר.
כמו שרשמתי בהודעה קודמת, אנחנו לא יודעים את רמת האמינות והחוזק של המוצר, את זה נדע רק בעוד מספר חודשים עד שנה.
לא אהבתי שהגב לא מגיע למצב זקוף ונוטה לאחור לכן הוא גם פחות עונה לך לאחת הדרישות.
הוייפר לדעתי מעט יותר נוח לניוד ועם גגון יותר טוב, זווית ישיבה טובה יותר והוא זול משמעותית לכן מבין השניים אני עדיין נוטה להמליץ על הוייפר.
לגבי אינגלזינה, לא בחנתי והטיולון גם לא זכה לפופולאריות לכן קשה להמליץ עליו גם.
סייבקס, רק הביזי שלהם סופר מוצלח. אני לא יודע אם בחנתם אותו. אם לא אז שווה בדיקה. מה שכן, הוא קצת כבד.
ג'ולז לדעתי פחות מומלץ או מוצלח. אני לא אוהב שכדי לשנות מצבים צריך לעשות את זה עם רוכסן. זה ממש לא נוח (בטח עם תינוק במושב), מגביל במספר הזוויות וכמו שציינת הוא יקר מאוד.
באטרפליי לדעתי לא מוצלח. נתקלתי בהמון בעיות אמינות במשלוחים הראשונים אבל אולי הדברים השתפרו במשלוחים חדשים יותר.
לדעתי היויו הרבה יותר מוצלח. הוא לא חף מחסרונות השכיבה לא מלאה, לא הכי קל לשנות מצבים בייחוד משכיבה לישיבה, הגגון לא מצל מספיק, צריך לרכוש תוספות כמו מדרך רגליים ואין מעקה.
אבל יכולת הניוד שלו מעולה, הוא קל ובעל קיפול קטן.
מבחינת אמינות אחד הטיולונים הכי אמינים שיש והוא גם הכי ותיק כך שזה אומר המון.
אם יכולים למשוך, יש יויו חדש בדרך עם שיפור של הגגון ועוד כמה דברים קטנים לכן אולי שווה המתנה. לצערי לא יודע לומר מתי יגיע בחו"ל כבר הושק. להבנתי יהיה גם יבואן חדש (סגל), אולי שווה לברר מולם צפי הגעה למרות שאני בספק אם יתנו מענה בשלב זה.
בכל מקרה, בחירת טיולון זו בחירה יותר קלה מעגלה.
יש לכם תינוק, גשו איתו לחנות, תושיבו בכל דגם רלוונטי, תחגרו, תניידו בחנות ומחוץ לחנות. תעלו מדרכה גבוה, תשימו את התיק הרלוונטי בסל. תשנו מצבים שהתינוק בפנים. לאחר כל אלו תתנסו בקיפול, הרמה במצב מקופל וכך תקבלו החלטה של איזה דגם נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה היסודית!
הדר26/08/2024מצאנו היום את הסינקו לבחינה ואכן הניוד שלו מרגיש לי הרבה פחות חלק מהאחרים שניסינו.
סייבקס ראינו רק אורפאו וקויה שלא מתאימים לנו כל אחד מסיבותיו, אבל התמרון שלהם באמת חלק מאוד, אנסה למצוא גם את הביזי. קראתי שכתבת שהמשקל שלה לא מורגש בנסיעה ואני מתעודדת כי לטעמי בסינקו המשקל מורגש, ודומה לביזי.
שוב המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכשנו את הביזי בסוף, תודה רבה!
הדר30/08/2024האמת שבהשוואה ישירה לסינקו לא הרגשתי הבדל משמעותי בניווט, יש ביניהן הבדל של 100 גרם במשקל ולמרות שהביזי פחות קומפקטית הן מתקפלות לאותו הגודל. יש לסינקו יתרונות שאין בביזי (האוורור בגב, גגון גדול יותר וחור הצצה) אבל הפור נפל בסופו של דבר על זה שנראה שהביזי פשוט נוח יותר לתינוק לישיבה, ובזכות הטריק של רצועות הכתף שלה הוא סוף סוף יושב יציב ולא נשפך הצידה. תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני מאמין שתהיו מרוצים
קובי סופר31/08/2024שלום הדר,
אני מאמין שתהיו מרוצים. זו הסיבה שאני תמיד ממליץ לעשות את הבדיקות הללו. ההבדל בין המוצרים בחנות ללא התינוק/משקל לעומת בחיים האמיתיים יכול להיות משמעותי ואני שמח שראיתם ובחרתם מה שנכון לכם ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות לאוטו של סבא וסבתאנועה24/08/2024
היי, מחפשים כיסא בטיחות לתינוק בן 10 חודשים לאוטו של סבא וסבתא שיתאים גם בהמשך לגיל גדול יותר. תקציב עד 1000 ש״ח, כמובן שמעדיפים כמה שיותר זול אבל לא על חשבון בטיחות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך לעלות מעט בתקציב
קובי סופר25/08/2024שלום נועה,
צריך לעלות מעט בתקציב. צ'יקו נקסטפיט זיפ עולה סביב 1400 שקלים, הוא עם דירוג הבטיחות הגבוה ביותר (אולי יהיה במבצעים לקראת החגים). נמכר ברשת עגליס אני יודע שהם מקבלים שוברים, כרטיסי מועדון, חבר וכו'. שווה לבדוק אם יש לכם מה ההטבה ואולי תגיעו למחיר הרצוי או קרוב לכך.
ככה תקנו באזור התקציב את מקסימום הבטיחות.
לצערי כרגע אין ברייטקס מרתון שגם היה עולה מעט פחות, גם היה יוצא למבצעים לעיתים קרובות כך שזה משאיר רק את צ'יקו כרגע ללא תחרות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן מעבר - צפיפות ותמיכהרעות23/08/2024
שלום,
מתלבטת לגבי מזרן של בייביטק אבל הבנתי שרוב המזרונים שלהם בצפיפות של 18 ק"ג/מ"ר.
האם מדובר בתמיכה מספיקה או שנדרש לחפש מזרנים של 30 ק"ג/מ"ר? (לדוג' גארפילד של עמינח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רק כדי להבין
קובי סופר25/08/2024שלום רעות,
רק כדי להבין, האם את מחפשת מזרן למיטת מעבר או למיטת תינוק?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות 360 לרכבהדר22/08/2024
היי קובי. אשמח לקבל המלצה לכסא בטיחות לרכב של סבא סבתא )לנסיעות קצרות בתוך העיר(. הכסא צריך לשמש גם לתינוקת בת 10 חודשים וגם לפעוט בן שנתיים, לכןחשבנו על כסא מסתובב 360 כך שאפשר לשנותמצב מול נסיעה ונגד כיוון הנסיעה בקלות. תקציב, סביבות 700 ש"ח. מהמומלץ? חשוב בעיקר בטיחות, פחות נוחות בנסיבות. תודה
אם בטיחות חשובה הייתי מוותר על 360
קובי סופר25/08/2024שלום הדר,
אם בטיחות חשובה הייתי מוותר על 360.
ה-360 היחיד שקיבל דירוג טוב מאוד הוא של בייבי ג'וגר אבל הוא סופר יקר.
יש דגמים עם דירוג טוב אך גם הם יקרים. זה משאיר אותך עם דגמים סיניים (או מותגים שהתלבשו על יצרן סיני והדביקו את הלוגו שלהם). בכל מקרה רמת הבטיחות לא ידועה ולכן אני לא יכול להמליץ.
בנוסף גם בלא מסתובבים, הדגמים הטובים יקרים.
מהזולים סייפטי פירסט JIVE קיבל דירוג טוב והוא בתקציב לכן הייתי ממליץ עליו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת עגלת טיולון דו"צתמר21/08/2024
היי קובי,
תינוקת בת שלושה חודשים ומתחילים לחשוב על מעבר עוד כמה חודשים לטיולון.
עגלת אמבטיה עכשיו בייבי ג'וגר, אבל הטיולים ממש שנה בצבע אז צריכים לקנות עגלה חדשה.
מחפשים עגלת טיולון דו כיוונית מסיבית, גדולה, חזקה. עם שכיבה מלאה, סל גדול למטה ושאפשר לתלות תיק על העגלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה קצת בעייתי
קובי סופר22/08/2024שלום תמר,
זה קצת בעייתי.
כמעט כל הטיולונים הם חד כיווניים. אלו הדו כיווניים לא הצליחו ורובם גם לא נמכרים. היחיד שהיה עוד איכשהו סביר זה הסיבקס איזי S2+ טוויסט. הפסיקו למכור אך כעת שוב מנסים. הבעיה שהמחיר יקר מאוד.
אופציה נוספת תהיה לרכוש עגלה מלאה עם אמבטיה. גם כאן מדובר בסיפור יקר וייתכן שגם בעתיד תרצו לרכוש טילון נוסף יותר קל ופרקטי.
רוב העגלות נמכרות עם אמבטיה, יש מעט חברות שמאפשרות לרכוש בלי אך גם כאן אין חיסכון ממש גדול.
לסיכום: אם הוליכם על טיולון אז הייתי ממליץ על הסייבקס מכיוון שאין אופציה אחרת טובה.
אם הולכים על עגלות כאן זה תלוי בסכום + יש אפשרות לרכוש יד 2 שזה יקזז המון מהמחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת טיולון קומפקטי לשטחפלג20/08/2024
היי קובי,
אשמח להמלצה על טיולון שמשלב יציבות וקומפקטיות ויתאים גם לטיול בשטח ( פרדס, כורכר וכו') לשימוש יומיומי עד 1000 ש"ח לתינוק מגיל חצי שנה.
כרגע אנחנו עם גרקו אבל הוא מתפרק לשניים ותופס מקום רב ברכב הקטן. מחפשים טיולון שמתקפל ביד אחת קיפול מזוודה (לא קיפול מטריה)
ראיתי כמה דגמים - מקסי קוזי לארה ולייקה, איזי ווקר ג'קי, בייביסייף , ברייטקס בי אג'ייל, ספורט ליין ווייפר.
הללכתי לאיבוד, האם יש דגם מומלץ מבינהם או דגם אחר שפספתי? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיולונים לא ממש בנויים לניוד בדרך קשה
קובי סופר21/08/2024שלום פלג,
טיולונים לא ממש בנויים לניוד בדרך קשה.
רובם בסוף יקרסו או יתפרקו.
הרעיון בטיולון זה לעשות מוצר קליל ופרקטי. כדי להגיע לתוצאה הזו היצרנים צריכים לקצץ משקל והמון (בהשוואה לעגלה). בנוסף, להגיע לקיפול קומפקטי. הדרכים לעשות זאת הם צמצום הגודל של המוצר, הקטנת גלגלים וקפיצים, מתכת השלדה דקה ועדינה יותר ועוד.
לכן טיולון לא יוכל להיות עגלה ופחות יתאים לטיולים בפרדס.
הטיולונים עם הגלגלים הכי גדולים בשוק הם:
סייבקס ביזי ו-איי.בי.סי דיזיין טרקינג. לאייביסי גלגלים יותר גדולים ומחומר יותר איכותי, בסייבקס מפצים על כך עם קפיץ יותר גדול לכן לדעתי 2 אלו הכי יתאימו לדרך משובשת. יחזיקו יותר זמן מעמד אך גם הם לדעתי בסופו של דבר יכולים להתקלקל בשימוש קבוע בדרך קשה. שניהם אבל חורגים במעט מהתקציב.
לגבי הדגמים האחרים, מקסי קוזי לדעתי פחות יתאימו וגם האיזי ווקר לא מצטיין ביכולת ניוד אפילו בדרך רגילה. בייבי סייף לא צוין דגם אבל הם ברמה נמוכה יותר מהמותגים אך גם זולים יותר משמעותית. בי אג'ייל זו עגלה ולא טיולון, יותר כבד ויותר גדול בקיפול אבל בניוד יותר יתאים מהטיולונים. אם הולכים על סגנון כזה ביבה טאיטאי יהיה עדיף לדעתי. הוייפר טוב לעיר לדעתי לא יתאים לדרך משובשת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלת ספורטליין לאינגלזינהמאיה20/08/2024
היי,
אני מתלבטת בין עגלת ספורטליין סיילו xl,
לבין עגלת אינגלזינה אלקטה.
חשוב לי שתהיה עגלה שתתאים לתינוק שככל הנראה יהיה גבוה מהממוצע (כמו אחותו).
תודה על המענה המקצועי בפורום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מבחינת גודל אין בעיה
קובי סופר20/08/2024שלום מאיה,
מבחינת גודל אין בעיה. שתיהן בתקן החדש עד 22 ק"ג ככה שהמושבים יותר ארוכים ממה שהיו בעבר (וזה היה חיסרון של ספורטליין בדגמי עבר, לכן לשים לב שרוכשים עגלה משנתון חדש ושרשום באזהרות עד 22 ק"ג).
לגבי השאר לכל אחת יתרון וחיסרון ככה שזה מאוד תלוי בכם.
לכן אני לא יכול להמליץ באופן מלא (רק לתת יתרונות/חסרונות)
לדוגמא המושב בספורטליין יצוק מפלסטיק ובאינגלזינה החדשות הוא מרשת, מקזז משקל ולכן האינגלזינה קלה יותר ומצד שני, לדעתי מושב רשת פחות מספק תמיכה וגם עלול להיקרע. האמבטיה של האינגלזינה גדולה ומרווחת יותר. הגגונים בסיילו מצלים יותר ככה שלכל אחת יש יתרונות וחסרונות. לכן אני ממליץ לא להסתמך על אף המלצה לא שלי, לא חברים/משפחה ובטח ובטח שלא אנשי מכירות שלהם יש אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח מה שנכון לכם (אפילו שיאמרו אחרת).
ההמלצה שלי תמיד להתנסות פיזית עם העגלות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה, לחבר טיולון פעם עם הפנים אליכם, לנסות לקפל לבד ללא איש מכירות לצידכם (באם לא ניתן כי חלק מהעגלות לא מתקפלות עם המושב פונה לכיוון ההורה, עדיין להרכיב את המושב, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש על מנת להבין את הסרבול ואם תוכלו לחיות איתו בשלום כי עד גיל שנה + אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה ע"פ מחקרים יש לכך יתרונות רבים). לאחר מכן לקפל עם המושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב, להכניס ולהוציא כדי להבין את עניין המשקל, רבים חושבים שזה רק להרים לאוטו ולכן המשקל לא עניין משמעותי ורבים קונים טיולון בשלב מוקדם מידי כקשה להם עניין ההכנסה לרכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות ספורט ליין וכיסא בטיחותאלון20/08/2024
שלום קובי,
אנחנו מחפשים עגלה לילד ראשון ומאוד אהבנו את עגלת ספורט ליין סיילו פרו.
אני יודע שאתה ממליץ על סיילו XL אבל ממש הרגשנו הבדל ביציבות הגלגלים של דגם פרו לעומת XL. רציתי לשאול לעניין הדגמים השונים- האם יש הבדל להבנתך בין דגמי פרו 23 לבין דגמי פרו 24 מבחינת משקל/חוזק? או שמדובר רק בעיצוב חיצוני בלבד?
אנחנו גם מחפשים כיסא בטיחות וראיתי שהמלצת פה על צ'יקו נקסטפיט זיפ, אבל המוכרת בשילב טענה שהכיסא שזכה בדירוג בטיחות טוב יותר הוא ברייטקס וואן פור לייף (לא מסתובב). האם אתה מכיר? מה דעתך?
מה לעניין ההבדלים בין קליק טייט לבין איזופיקס? הבנתי שאיזופיקס מגביל את השימוש עד למשקל כלשהו (18 קילו?) לעומת קליק טייט שמאפשר משקלים גבוהים יותר? (במידה והכיסא עצמו מאפשר זאת)
לגבי הסיילו זה תלוי בכם
קובי סופר20/08/2024שלום אלון,
לגבי הסיילו זה תלוי בכם. הפרו מצד אחד מגיע עם גלגלים יותר גדולים ואיכותיים וכך גם הקפיצים. כל שאר ההבדלים כבר די זניחים. הבעיה שכל התוספות האלו מעלות משקל בצורה משמעותית. זה עוד כאשר הXL נחשבת לכבדה ומעל לממוצע. לכן הפרו ברף הכי גבוה של כבד. לכן כמו שרשמתי, מכאן זה תלוי בכם, האם אתם מבינים את המשמעויות והוויתורים שתצטרכו לעשות. גם אם גרים בקומת קרקע או שיש מעלית עדיין צריך להרים את העגלה לרכב ולהוריד מהרכב. לכן תלוי אם תוכלו להתמודד עם זה, באירופה לדוגמא המשקל של הפרו זה המשקל הממוצע והם מתמודדים בכיף עם המשקל. בישראל הרוב המוחלט קונה טיולון בשלב מאוד מוקדם בגלל המשקל.
ההמלצה שלי לקפל את העגלה עם מושב הטיולון! חשוב מאוד כי בחנויות ינסו לתת לכם לקפל ללא המושב. לאחר שקיפלתם תרימו את העגלה לרכב ותורידו. לקחת בחשבון שבהתאם לאופי הטיולים שלכם אך בממוצע זה פעמיים עד 4 פעמים ביום.
אם תראו שזה לא נורא ואתם יכולים להתמודד כך באופן יומיומי אז לכו על הפרו כי טכנית היא עדיפה על הXL אך פרקטית יש את עניין המשקל.
לגבי כיסאות בטיחות, ברור שהמוכרת בשילב אינה מקצועית מספיק. אני ממליץ על צ'יקו כי יש נתון ברור, במבחן ריסוק השוואתי הוא מדורג במקום הראשון. הברייטקס שהמליצה הוא קודם כל כיסא משולב בוסטר, אף כיסא משולב עד היום לא קיבל דירוג יותר גבוה מכיסא נטו כלומר מהנקסטפיט. בנוסף הברייטקס לא קיבל דירוג מצוין = ערך ל-5 כוכבי בטיחות אלא דירוג טוב מאוד = ערך ל-4 כוכבי בטיחות. לכן הצ'יקו עדיף. לברייטקס יש את מרתון, בולווארד ואדבוקט קליקטייט שקיבלו דירוג עדיף אך להבנתי כבר לא נמכרים בארץ. אם מוצאים הם עדיפים ויש להם את מערכת ההתקנה הקלה ללא איזופיקס.
לגבי ההגבלה של איזופיקס, זה נכון ההגבלה עד כ-18 ק"ג (29 ק"ג משקל הילד והכיסא יחד). 18 ק"ג זה גיל ממוצע של 4 שנים, לאחר מכן ברוב המקרים כבר עוברים לבוסטר כך שאני לא רואה בזה חיסרון גדול מעבר לכך, את צ'יקו ניתן להתקין גם עם חגורה. אמנם מעט יותר קשה מול הקליקטייט של ברייטקס אך עדיין אפשרי ואפשר להעזר במתקין מורשה כך שזה לא חיסרון גדול לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרגונפליי או פוקס 5מורן18/08/2024
היי קובי,
אשמח לשמוע את המלצתך בנוגע לבוגבו פוקס 5 או דרגונפליי?
מאוד מתלבטת (גרה במושב)
באופן כללי אני פחות מחבב את שתיהן
קובי סופר18/08/2024שלום מורן,
באופן כללי אני פחות מחבב את שתיהן.
הסיבה היא הטיולון של שתיהן.
ראשית מבחינת שלדה, הפוקס תהיה עדיפה לדעתי. הגלגלים שלה יותר גדולים ואיכותיים ולכן יכולת הניוד הרבה יותר טובה לדעתי. כמוכן האמבטיה והטיולון הרבה יותר מרווחים ולכן לדעתי היא יותר נוחה גם לתינוק.
זה החיסרון המרכזי בטיולון הדרגון לדעתי. הוא צר מאוד, לדעתי זה חיסרון בייחוד בימי חורף עם לבוש עבה וככל שהתינוקות גדלים. באחזון גבוה לדעתי הוא יהיה ממש צפוף. הפוקס מרווח ממנו בצורה משמעותית.
לכן אני פחות ממליץ על הדרגון.
מצד שני לפוקס יש חיסרונות משלו בטיולון:
1. הטיולון לא יודע לשכב למצב שטוח אלא למצב תנוחה עוברית. לדעתי בטיולון זו זווית פחות נוחה לתינוקות, לא מאפשרת השכבה על הבטן, לא הכי נוחה לשינה ארוכה.
2. חייבים לפרק אותו טרם הקיפול, הקיפול יחד איתו ממש קשה ומסורבל והרבה יותר נוח לפרק טרם הקיפול, לא שזה נוח אבל זה יותר נוח מלקפל יחד איתו. לכן בכל מקרה הקיפול ממש מסורבל בפוקס וזה מתיש וגורם להרבה לעבור מוקדם מידי לטיולון (וטיולנים פחות מתאימים למושב).
בכל מקרה תמיד ממליץ להתנסות פיזית עם העגלות בניוד, קיפול, תפעול וכו'.
לסיכום: מבין השניים הייתי ממליץ יותר על הפוקס.
הייתי ממליץ גם לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו. יש לה נוחות ניוד כמעט ברמת הפוקס, יותר קלה ממנה, מתקפל עם הטיולון הרבה יותר קומפקטית והמושב עם שכיבה מלאה. תחסכו גם כ-2000 שקלים ולדעתי תקבלו יותר.
עם זאת כמו שרשמתי ואני רושם תמיד, ממליץ לבדוק פיזית ולא להסתמך עליי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת אינגליזינה דגם אפטיקשירה16/08/2024
היי אשמח להתייעץ לגבי עגלת אינגליזנה דגם אפטיק?
מומלץ לתינוק אמבטיה רחבה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמבטיה רחבה זה דבר טוב לתינוקות
קובי סופר16/08/2024שלום שירה,
אמבטיה רחבה זה דבר טוב לתינוקות. יש לזה יתרון של מרחב, יכולת תזוזה, התינוק יכול לשכב עם ידיים פרוסות כך שלרוב זה מצוין. כמוכן משך השימוש יכול להיות יותר ארוך וזה יתרון בייחוד בזמני חורף עם לבוש עבה. מצד שני במקום צר בייחוד בחודש/חודשיים הראשוניים, התינוק ירגיש יותר בנוח פסיכולוגית מכיוון שזה יותר מדמה רחם צפוף.
בכל מקרה אני תמיד רושם שעניין האמבטיה לא הכי רלוונטי בבחירת העגלה, בשורה התחתונה רוב האמבטיות יעשו עבודה די זהה. בין אם נמשוך עוד חודש יותר עם האמבטיה או לא.
מה שחשוב יותר מהמאבטיה הם הטיולון והשלדה. שני אלו ישרתו הרבה יותר זמן מהאמבטיה ואם אחד מהם לא יהיה נכון לכם ההורים או המושב לא יהיה נכון לתינוק אז כל היתרונות של האמבטיה די מתבטלים. כאן לדעתי האינגלזינה פחות מוצלחת. הטיולון לדעתי רחב מידי ואין לו תומכים מהצד, המושב עשוי מרשת, לדעתי זה מספק פחות תמיכה מאשר מושב יצוק מפלסטיק כמו בדורות הקודמים של הדגם (מצד שני הרשת קיזזה המון משקל). המושב עצמו לא מגיע למצב שכיבה טוב ונוטה מעט מעלה (בהשוואה לרוב העגלות בשוק) הקיפול כאשר המושב פונה להורה לדעתי לאר נוח ובכל מקרה גם שהמושב פונה לכיוון הנסיעה הקיפול מעט גדול.
בשורה התחתונה כמו תמיד
בעגלות זה מאוד תלוי בכם. לכן אני לא יכול להמליץ באופן מלא (רק לתת יתרונות/חסרונות) וגם ממליץ לא להסתמך על אף המלצה לא שלי, לא חברים/משפחה ובטח ובטח שלא אנשי מכירות שלהם יש אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח מה שנכון לכם אפילו שיאמרו אחרת.
ההמלצה שלי תמיד להתנסות פיזית עם העגלות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה, לחבר טיולון פעם עם הפנים אליכם, לנסות לקפל לבד ללא איש מכירות לצידכם (באם לא ניתן כי חלק מהעגלות לא מתקפלות עם המושב פונה לכיוון ההורה, עדיין להרכיב את המושב, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש על מנת להבין את הסרבול ואם תוכלו לחיות איתו בשלום כי עד גיל שנה + אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה ע"פ מחקרים יש לכך יתרונות רבים). לאחר מכן לקפל עם המושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב, להכניס ולהוציא כדי להבין את עניין המשקל, רבים חושבים שזה רק להרים לאוטו ולכן המשקל לא עניין משמעותי ורבים קונים טיולון בשלב מוקדם מידי כקשה להם עניין ההכנסה לרכב.
אני כמובן ממליץ לעשות את אותה בדיקה לעוד דגם או שניים כדי שיהיה לכם מדד ותוכלו להבין את ההבדלים לכאן או לכאן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת מאמאס אנד פאפאס סטרדהריקה14/08/2024
היי אשמח לחוות דעת על העגלה, נראית ממש טוב, קראתי גם חוות דעת מלפני 3 שנים.
אבל המחיר קצת מוזר לי.. 1200-1300 יחסית מאוד זול לעגלות ורציתי לדעת למה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העגלה כשלה מבחינה מכרתית
קובי סופר14/08/2024שלום ריקה,
העגלה כשלה מבחינה מכרתית כלומר במחירה המלא לא נמכרה כמעט. לאחר מכן היבואן קצר את המחיר ל-1790-1990 ש"ח וגם כאן, המכר היה חלש ולכן המחיר שוב נקצר כדי להיפטר ממלאי ישן. העגלות שנמכרות עתה הן לדעתי שכבו המון זמן במחסן.
הן לא הצליחו כי הן מציעות קיפול מיושן, יחסית כבדות ועם גלגלים די קטנים. הבדים ממש חמים ועבים ופחות מתאימים לאקלים בארץ. אבל כמו שרשמתי לפני 3 שנים, הטיולון שלהם מעולה עם מושב יצוק מפלסטיק, הקיפול עם תרגול יחסית נוח ודי קומפקטי. המשקל הוא משקל ממוצע כלומר לא הכי קלות אבל גם לא ברף של הכבדות. נוחות הניוד טובה לעיר אבל אם צריך מעבר אז כאן הן פחות יהיו טובות.
מאמאס אנד פאפאס די בקריסה גם בעולם אז צריך לבדוק טוב גם את עניין האחריות לטווח ארוך מול היבואן.
בסה"כ ביחס למחיר יש כאן תמורה מעולה לדעתי, במחירים האלו ניתן לרכוש רק עגלות יד 2 או עגלות סיניות ברמה הכי נחותה שיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)