מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת פולד ספורטלייןמעין09/09/2024
שלום,
רציתי לשאול איך דגם פולד של ספורט ליין?
חשבתי עליו בגלל הקיפול הנח והקומפקטי שלו .
אנחנו מתניידים בעיקר בתוך עיר בדרכים רגילות אז לא מחפשים גלגלים גדולים.
אבל בכל זאת אשמח לשמוע אם יש לו איזהשהם חסרונות משמעותיים.
אם לא זה, חשבנו על הדגם סיילו 24 שנמכר עכשיו בהנחה משמעותית...
אשמח לשמוע על הדגמים, תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני פחות מחבב את הפולד
קובי סופר09/09/2024שלום מעין,
אני פחות מחבב את הפולד. לדעתי הסיילו בייסיק או הדגמים בגרסאות הגימור היותר גבוהות עדיפים. החיסרון שכל דגמי הסיילו יותר כבדים מהפולד ורוחב השלדה רחב יותר (מצד שני הן יותר מרווחות לתינוק).
הפולד לדעתי פחות נוחה לניוד, משמעותית פחות נוחה לקיפול ופתיחה ולפי מה שאני רואה בחנויות, דגמי הסיילו מראים אמינות עדיפה יותר.
לכן אם הפרש המשקל ורוחב הגלגלים לא קריטי לכם, הייתי ממליץ על הסיילו.
אם רוצים משהו בסגנון הפולד (אפילו יותר קלה ועם רוחב שלדה יותר צר), עם מנגנון קיפול דומה לסיילו + רוחב דומה לסיילו, הייתי ממליץ לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. החסרונות שהיא יותר יקרה מהפולד או הבייסיק. היא פחות נפוצה בחנויות מכיוון שהיא נמכרת בעיקר במגזר החרדי שם לדעתי כיום זו העגלה הכי נמכרת. צריך גם לקחת בחשבון שמקבלים 5 שנות אחריות מלאות (לעומת שנה בספורטליין) + כל הבדים יורדים בכביסה (בספורטליין לא הכל יורד).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיילו בייסיק
מעין11/09/2024תודה רבה
כשאתה אומר גירסאות ברמת גימור טובה יותר אתה מתכוון מבחינה חיצונית?או אכותית?
מה שראיתי שאין בביסייק זה את הפתחי איוורור באמבטיה עצמה.
ולא הצלחתי להבין אם גם בדגם הזה המשענת של הטיולון יכולה להתארך...
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממליץ לבדוק פיזית
קובי סופר11/09/2024שלום מעין,
אני תמיד ממליץ לבדוק פיזית.
כך תראו אם ההבדלים בין הבייסיק לאחרות משמעותיים לכם.
צריך לזכור שיש בייסיק בתחתית ויש עד סיילו Q מספר גרסאות שונות. ככל שעולים בגרסא מקבלים דברים נוספים כמו גלגלים יותר איכותיים, יותר גדולים, קפיצים יותר גדולים, פתחי איוורור ואם אני לא טועה גב מתכוונן יש רק בגרסאות היקרות יותר.
מה שכן, ככל שנעלה בגרסא כך גם נשלם יותר אבל מה שיותר בעייתי זה שהמשקל יעלה בצורה משמעותית. לכן אני אישית ממליץ ללכת על גרסאת הXL. גם מקבלים גלגלים יותר איכותיים מהבייסיק וגם פתחי אוורור ועדין נשארים על משקל סביר.
אבל עדיין. ממליץ לבדוק פיזית. אולי תראו שבגרסאות היקרות יש דברים שחשובים לכם ואתם יכולים להתמודד עם המשקל והמחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות - עגלה ראשונהאבי08/09/2024
קובי שלום ,
אנחנו לפני קנייה של עגלה ראשונה וצריכים הכוונה . זקוקים לעגלה קלה בגלל ריבוי מדרגות בבית . כמו כן חשוב שתהיה קלה לתפעול ולקיפול בגלל הגובה של אשתי . מהתנסויות בחנויות הנונה טריב נראית כמי שהכי מתאימה לנו . האם יש המלצות על עגלות אחרות לשימושים שלנו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי ממליץ לבדוק את הבייבי בוס שלנו
קובי סופר09/09/2024שלום אבי,
הייתי ממליץ לבדוק את הבייבי בוס שלנו.
הטריב סה"כ עונה טוב לדרישות אך לדעתי יקרה מכיוון שאין תחרות.
הבייבי בוס שלנו גם תעלה משמעותית פחות ולדעתי גם תקבלו מוצר יותר טוב.
יש לנו 2 דגמים שיכולים להתאים לדעתי.
דגם בובקט דומה מאוד לטריב ברעיון, גלגלי גומי איכותיים, משקל קל כאשר הבובקט שלנו שוקלת כמעט 2 ק"ג פחות מהטריב וזה מאוד משמעותי לדעתי. מעבר למשקל זה יוצר יכולת ניוד עדיפה, המושב אצלנו יצוק מפלסטיק ולא מרשת, לדעתי זה גם מספק תמיכה עדיפה, גם עדיף בחורף. הגגונים אצלנו יותר גדולים ויש 5 שנות אחריות. לכן אני חושב שבסך הכלל תקבלו יותר ותשלמו פחות ולדעתי אין מושלם מזה.
יש לנו גם דגם פנתר שזהה לבובקט רק שוקל 2 ק"ג פחות מה שהופך אותה לאחת העגלות הקלות בעולם והקלה בעולם עם גב יצוק מפלסטיק וידית מתארכת (בעגלות קלות אחרות אין ידית מתארכת, אין גב מפלסטיק או שהמושב חד כיווני).
להבדיל מהבובקט הגלגלים יותר קטנים לכן זה מאוד תלוי בכם. אם הניוד עירוני היא תעשה את העבודה. אם צריך מעבר אז עדיף את הבובקט.
בכל מקרה אני תמיד ממליץ לא להאמין לאף אחד כולל לי. בסוף לכולם יש אינטרס למכור מה שטוב לנו לכיס כך שאולי אני לא אמין ומן הסתם כך בחנויות השונות!
לכן הדבר היחיד שכן אני ממליץ לאמץ:
זה להתנסות בהן לבד ואולי להוסיף עוד דגם להשוואה.
צריך לעשות מבחן פשוט:
לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה, לחבר טיולון פעם עם הפנים אליכם, לנסות לקפל לבד ללא איש מכירות לצידכם (באם לא ניתן כי חלק מהעגלות לא מתקפלות עם המושב פונה לכיוון ההורה, עדיין להרכיב את המושב, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש על מנת להבין את הסרבול ואם תוכלו לחיות איתו בשלום כי עד גיל שנה + אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה ע"פ מחקרים יש לכך יתרונות רבים). לאחר מכן לקפל עם המושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב, להכניס ולהוציא כדי להבין את עניין המשקל, רבים חושבים שזה רק להרים לאוטו ולכן המשקל לא עניין משמעותי ורבים קונים טיולון בשלב מוקדם מידי כקשה להם עניין ההכנסה לרכב.
אני ממליץ להוסיף עוד עגלה שניים להשוואה כך יהיה לכם מדד.
לאחר הבדיקה הזו תוכלו להחליט איזו עגלה נכונה לכם.
המבחן נותן מדד מלא איך יראה היומיום שלכם עם העגלה וכאשר עושים לפי המבחן ולא עם עגלה ריקה בחנות ממוזגת, אז מקבלים תמונה אמיתית וכך ההחלטה יותר קלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת כיסא בטיחות לילדה בת שנתייםתאיר08/09/2024
היי מחפשת כיסא בטיחות לבת שלי בת שנתיים.
עד עכשיו היתה בדונה.
בעיקרון אין לי צורך בכיסא מגיל לידה כי יש לי את הדונה.
שמעתי המלצות על גרקו אך לא מצליחה לבחור דגם..(חשבתי אולי כיסא שמתכוונן לכמה מצבים כדי שיהיה נח לשינה, או שאולי היא תתרגל לשינה בישיבה..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש 2 אפשרויות
קובי סופר08/09/2024שלום תאיר,
יש 2 אפשרויות.
1. או לרכוש כיסא בטיחות או כיסא בטיחות שגם הופך לבוסטר (לדעתי גימיק מיותר).
2. לרכוש בוסטר עם רצועות (בניגוד לכיסא שהופך לבוסטר כאן מדובר במוצר שבאמת תשמשו בו כבוסטר. בכיסא שהופך לבוסטר הרוב לא הופכים מכיוון שזה בומבסטי ולא פרקטי).
אני נוטה להמליץ על האופציה השנייה. מכיוון שלדעתי כיסא ישמש ל-3 עד 4 שנים במקרה הטוב. בוסטר רצועות ישמש עד גיל 12 אפילו. בוסטר רצועות גם יותר זול וגם יותר צר במעט מכיסא. עתידית אם יהיה עוד ילד זה יתרון.
הדגמים הכי מומלצים הם גרקו נאוטילוס גרואו סנאגלוג
או ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.
שניהם עם דירוג בטיחותי מצוין, הגרקו עם דירוג טיפה טוב יותר אך לא משמעותי. לרוב הוא יותר זול כך שהנטייה שלי להמליץ עליו.
אם תבחרו באופציה הראשונה אז הכיסא המומלץ ביותר הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ או אם תרצו כיסא שהופך לבוסטר, גרקו טריו הוא המומלץ ביותר בסגמנט הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי הקודמת, מחפשת דגם קצת יותר זול
תאיר10/09/2024תודה רבה!
ומה לגבי גרקו טרנזישן? מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ירידה במחיר = ירידה ברמת הבטיחות
קובי סופר10/09/2024שלום תאיר,
ירידה במחיר = ירידה ברמת הבטיחות.
הטרנזישיין קיבל דירוג טוב אבל לא ברמה של 2 הדגמים שציינתי. מהזולים דעתי שהוא האופציה הטובה ביותר אבל אם ניתן לרכוש את אחד מהשניים האחרים זה יהיה עדיף. אולי לקראת אוקטובר והחגים הם יהיו במבצעים ומחירם ירד אז אולי שווה מעט להמתין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת מכירת כיסא בטיחות בולווארדאור08/09/2024
היי קובי, מה שלומך? חיפשתי לרכוש כיסא מסוג ברייטקס בולווארד והבנתי שהפסיקו לייצר אותו כי יש דגם חדש - פופלר. הדגם לא עבר עדיין מבחני ריסוק חיצוניים ולכן אין סיכוי שארכוש את התחליף הזה. אשמח לקבל המלצה לכיסא בטיחות אחר הכי בטיחותי ועם תוצאות טובות במבחני ריסוק. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן לצערי ברייטקס הפסיקו את היצור
קובי סופר08/09/2024שלום אור,
אכן לצערי ברייטקס הפסיקו את היצור של הבולווארד וגם מרתון ואדבוקט קליקטייט. דיברתי עם מנהל המכירות שלהם. ייתכן והם הבינו שעשו טעות ואולי יחזרו לייצר אבל נכון לכרגע זה לא רלוונטי. נכון לגבי הפופלר, טרם נבחן במבחן השוואתי וגם הוואן לייף לא קיבל דירוג ברמת הבולווארד.
לאור כל אלו ההמלצה שלי היא צ'יקו נקסטפיט זיפ או זיפ מקס. הם קיבלו את דירוג הבטיחות הגבוה ביותר (אפילו במזעריות מעל ברייטקס). לדעתי זה גם הכיסא הכי נוח שיש בייחוד אם רוכשים לניו בורן.
לו הייתי צריך לרכוש זו הייתה הבחירה שלי וייתכן שגם אם ברייטקס עדיין היה אופציה עדיין, הייתי בוחר בצ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה בסגנון sportline fold עם טיולון בעל זווית חדה יותרמיכל08/09/2024
היי קובי
אנחנו לקראת תינוקת ראשונה בינואר הקרוב ובחיפושי עגלה
בדקנו את דגם פולד של ספורט ליין ואהבנו הרבה דברים - גודל הסל, גובה ומשקל העגלה ( אני נמוכה וקטנה וגרים בבניין ללא מעלית), פתחי ההצצה באמבטיה, יציבות ובסהכ אנחנו לרוב נמצאים בעיר לכן אין לנו בעיה עם הגלגלים הצרים. אבל הבנו שהטיולון הוא בעל זווית ישיבה יחסית קהה ושזה יכול להיות בעייתי בהמשך כי הילד יחליק או פשוט לא יהיה לו נוח בטיולון. האם יש עגלה שדומה ביתרונות שלה לדגם פולד של ספורט ליין אבל עם טיולון בעל ישיבה יותר זקופה? אם היא בטווח המחירים של הספורט ליין אז בכלל טוב
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר לבדוק את הבייבי בוס שלנו
קובי סופר08/09/2024שלום מיכל,
אפשר לבדוק את הבייבי בוס שלנו.
יש לנו מספר דגמים. לדעתי הדגם שהכי דומה לפולד הוא הבובקט.
מבחינת יתרונות:
הבובקט עוד יותר קלה מהפולד ב1.2 ק"ג. הגלגלים בבובקט יותר איכותיים וגדולים ולכן יכולת הניוד שלה עדיפה. המושב מגיע לישיבה זקופה. גגון הטיולון שלנו מעט גדול יותר ויש לו יותר פתחי איוורור. מצד שני באמבטיה יש לנו רק פתח איוורור אחד ענקי בגגון ולא כמה בחלק התחתון של האמבטיה. הסיבה היא שאצלנו האמבטיה יצוקה מפלסטיק. כיום יש זיהום אוויר רב, בייחוד מפיח הרכבים וזה פחות או יותר בגובה האמבטיה ולכן החלטנו לעשות אמבטיה אטומה בחלק התחתון. כמוכן שיש פתח בחלק של הגגון כאשר משכיבים תינוק על הבטן זה מעודד אותם להרים את הראש החוצה וכך הם מחזקים חגורת כתפיים, צוואר ומכינים עצמם לשלב הזחילה. האמבטיה של הפולד מתקפלת לאחסון, שלנו לא.
הקיפול של הבובקט לדעתי הרבה יותר קל לביצוע עם הטיולון לשני הכיוונים וגם ללא. הבובקט יותר צרה ברוחב הגלגלים. בבובקט כל הבדים יורדים לכביסה ובפולד רק חלק.
בבובקט יש 5 שנים אחריות לעומת שנה בספורטליין.
החיסרון המרכזי של הבובקט הוא שהיא נמכרת בעיקר במגזר החרדי ולא נפוצה בהרבה חנויות.
אופציות נוספות יהיו יקרות יותר. בתווך מחיר הספורטליין לדעת בבובקט מקבלים הכי הרבה תמורה לכסף גם אם אני משווה אותה לעגלות שעולות כפול, בבובקט יש יתרונות רבים שאין בעגלות יקרות ממנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת ציקו מיסה או אינגליזינה אלקטרההודיה05/09/2024
שלום,
אני מתלבטת בין שני העגלות מי המומלצת מביניהם? אציין שאני גרה בעיר, מתניידת הרבה עם הרכב ומעל הכל מחפשת את נוחות ובטיחות התינוק.
וכן מתלבטת האם לקנות סלקל או כיסא בטיחות והאם בכלל פשוט לקנות דונה שתשמש אותי כסלקל וליציאות קצרות כמו מכולת וכדומה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממליץ להתנסות בהן לבד
קובי סופר07/09/2024שלום הודיה,
ממליץ להתנסות בהן לבד.
לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה, לחבר טיולון פעם עם הפנים אליכם, לנסות לקפל לבד ללא איש מכירות לצידכם (באם לא ניתן כי חלק מהעגלות לא מתקפלות עם המושב פונה לכיוון ההורה, עדיין להרכיב את המושב, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש על מנת להבין את הסרבול ואם תוכלו לחיות איתו בשלום כי עד גיל שנה + אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה ע"פ מחקרים יש לכך יתרונות רבים). לאחר מכן לקפל עם המושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב, להכניס ולהוציא כדי להבין את עניין המשקל, רבים חושבים שזה רק להרים לאוטו ולכן המשקל לא עניין משמעותי ורבים קונים טיולון בשלב מוקדם מידי כקשה להם עניין ההכנסה לרכב.
בשני הדגמים אני פחות מחבב את יכולת הניוד, מבנה הידית בצ'יקו לא תוכנן טוב לדעתי ובאינגלזינה הידית כלל לא מתכווננת שזה לדעתי חיסרון גדול. בכל מקרה תעשו את הבדיקה, תקחו עד דגם שניים אחרים להשוואה וכך יהיה לכם מדד מה נכון לכם.
לגבי סלקל, על דונה אני לא ממליץ. בטיחותית יש סלקלים עדיפים. מבחינת נוחות לדעתי אחד הדברים הכי גרועים שאפשר לעשות לתינוק זה לנייד בסלקל המון זמן. הסלקל נועד לנסיעות ברכב ואולי רק לנייד מהרכב לבית ולא מעבר. שהייה ארוכה עלולה לפגוע בבריאות התינוק. כעת הושק דונה X שלו יש שכיבה, זה דבר הרבה יותר בריא לתינוק אבל גם כאן, לדעתי עדיף לתינוק להיות באמבטיה שטוחה ומרווחת מאשר בסלקל צפוף, על הגב ולא בזווית ישרה לחלוטין.
כמוכן הX טרם נבחן במבחן השוואתי לכן איני יכול להמליץ עליו.
לסיום הX כבד יחסית אז צריך לקחת זאת בחשבון מכיוון שצריך להרים יחד עם משקל של תינוק.
הייתי ממליץ יותר על סלקל רגיל או, אם לא קריטי הניוד מהרכב בסלקל אז על כיסא, צ'יקו נקסטפיט זיפ לדעתי הכי נוח ובטיחותית הוא בעל דירוג הבטיחות הגבוה ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסא בטיחות
הודיה11/09/2024תודה על התגובה!
יש עדיפות בין הנקסטפיט זיפ לזיפ מקס?
חשבתי גם ללכת אולי על הבייבי ג'וגר city turn, ראיתי שכתבת שהוא גם מאד בטיחותי וחשוב לי קלות ההוצאה מהאוטו.
מה אתה אומר על i spin safe של ג'ואי? ראיתי שכתוב שהוא קיבל ציונים מאד גבוהים של התקן השוודי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל מה שרשמת אלו עניינים שתלויים בכם
קובי סופר12/09/2024שלום הודיה,
כל מה שרשמת אלו עניינים שתלויים בכם.
בין דגמי הצ'יקו אין הבדל בטיחותי. המקס פשוט מגיע עם אזור רגליים ארוך יותר. הסיבה, ההמלצה לחגור נגד הכיוון ככל הניתן. עד גיל שנתיים ואם אפשר למשוך עד גיל 4 שנים מה טוב. הבעיה שבגיל שנה/שנה+ תלוי בקצב הגדילה, רגלי התינוקות נוגעות בגב מושב הרכב וככל שהם גדלים הרגליים מתקפלות וזה לא הכי נוח להם, בייחוד בנסיעה ארוכה.
לכן במקס האריכו את אזור הרגליים כך שניתן למשוך יותר זמן נגד הכיוון ונוחות התינוקות פחות תיפגע.
לכן זה תלוי בכם אם תרצו למשוך כמה שיותר נגד הכיוון, אז המקס עדיף.
הבייבי ג'וגר קיבל דירוגים מעולים אך צ'יקו עדיף עליו בטיחותית לכן גם כאן, תלוי בכם אם אתם מעדיפים את הנוחות שלכם ולרדת מעט ברמת הבטיחות? או ללכת על מקסימום בטיחות ולרדת בנוחות שלכם.
לגבי ג'ואי, אני תמיד יעדיף מושבים בתקינה אמריקאית. אני רושם לא מעט שהתקינה האמריקאית לא רלוונטית! יש גופים חיצוניים שעושים בדיקות מחמירות, יש דרישות של חברות ביטוח. ככל שיהיו בעיות לחברה מסוימת כך ישלמו דמי ביטוח גבוהים יותר ומדובר במליוני דולרים, בארה"ב תובעים על כל שטות ולכן החברות מראש עושות דברים שהם הרבה מעבר לדרישות התקינה רק כדי למנוע מראש בעיות. בסיכומו של דבר מבחנים עושים במעבדה סגורה, במהירות יחסית נמוכה ובזווית פגיעה אחת או שניים לכל היותר. זה בסופו של דבר נותן מדד טוב אך במציאות יש הרבה גורמים ומשתנים.
ראיתי לא מעט תאונות עם צ'יקו שבהן התינוקות יצאו ללא שריטה בעוד הבוגרים פונו לבתי חולים כך שגם במבחן המציאות אני יודע שצ'יקו מעולה. גם ברייטקס אך שלושת הדגמים שלהם ירדו מפס הייצור. הדגמים החדשים חלק טרם נבחנו ואחד שנבחן לא קיבל דירוג דומה לדגמים שירדו מפס הייצור.
לכן אני הייתי בוחר בצ'יקו. כמו שרשמתי זה מאוד תלוי בכם בסופו של דבר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
הודיה12/09/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי כיסא בטיחותנטע05/09/2024
היי,
מתלבטת בנוגע לכמה כיסאות בטיחות ומתקשה להחליט אם לקנות תקן אמריקאי או אירופאי I-SIZE. אשמח לייעוץ, תודה!
אלו הכיסאות:
Britax SWIVEL 360
Britax POPLAR
Chicco NextFit Zip Max
Fit360 ClearTex Chicco
Joie I Spin 360* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני אישית בעד תקן אמריקאי
קובי סופר07/09/2024שלום נטע,
אני אישית בעד תקן אמריקאי. הסיבות המרכזויות הן כי התקן פחות רלוונטי, יש גופים פרטיים שעושים בדיקות הרבה יותר מחמירות ממכוני התקנים. כמוכן בארה"ב תביעות הן דבר מאוד נפוץ ולבטח מוצר כמו כיסא זה סיפור סופר יקר (והחברות מחוייבות לביטוחים סופר יקרים
), במקרה ויש בעיה בכיסא אז עלות הביטוח תגדל. לאור אלו היצרנים שמוכרים בארה"ב לא מקלים ראש. אין שם אף כיסא מדבקה סיני כפי שיש באירופה. לכן אם הייתי צריך אני לרכוש זה היה הצ'יקו נקסטפיט זיפ מקס שהוא קיבל את דירוג הבטיחות הגבוה ביותר בארה"ב. יחד איתו יש 3 דגמי ברייטקס אך לצערי כרגע ברייטקס הפסיקו את הייצור שלהם נכון להיום.
הפופלר טרם נבחן במבחן השוואתי ולכן אני לא יכול להמליץ עליו.
כל כיסאות ה-360 מקבלים דירוגים פחות טובים מאלו שלא מסתובבים לכן אני הייתי מוותר על הגימיק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון אינפנטי CITY GOמיכל03/09/2024
שלום רב,
ראיתי טיולון חדש של אינפנטי בשם CITY GO ואני שוקלת לרכוש אותו עבור התינוק שלי (9ח) לצורך נסיעה לחו"ל. מה דעתך עליו בהשוואה לטיולונים קומפקטיים אחרים בשוק? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הוא יחסית חדש
קובי סופר07/09/2024שלום מיכל,
הוא יחסית חדש ולכן קשה לתת מידע לגבי שרידות ואמינות.
ממה שראיתי לדעתי יש אלטרנטיבות יותר מוצלחות בשוק.
הבעיה שהן יותר יקרות או הקיפול יותר גדול.
ביחס למחיר האינפנטי נראה לי סביר, הוא יחסית צר ויכולת הניוד די בינונית.
לדעתי בטווח המחיר ספורטליין וייפר עדיף עליו אבל הוא כבד יותר וגדול יותר בקיפול.
מעליהם במחיר יש את סייבקס ביזי שהוא גם מעט יותר כבד ומעט יותר גדול בקיפול (אבל יותר מרווח לתינוק וגם הרבה יותר נוח לניוד, לדעתי גם יהיה הרבה יותר עמיד ואמין לאורך זמן).
בכל מקרה לגבי טיסה, לא בכל חברה יאפשרו לכם לעלות עם כל טיולון. ההמלצה שלי לבדוק את מידות הטרולי המאושרות של חברת התעופה איתה אתם טסים. לאחר מכן לבדוק את הטיולונים הרלוונטיים במצב מקופל אם הגודל גדול ממידות הטרולי המאושרות אז קיים סיכוי גדול שלא תוכלו לעלות עם הטיולון למטוס אבל זה לא כזה נורא, מוסרים בעליה למטוס וזה נשלח לבטן המטוס וברוב המקרים מקבלים מיד בירידה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקלף לנו השילדה בייביבוסמירי03/09/2024
יש לנו עדלת בייביבוס בובוקט היא מעולה ממש,
אבל השלד שלה התקלף מה אפשר לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר לצבוע
קובי סופר07/09/2024שלום מירי,
אם יש לכם שלדה שחורה אז אפשר לצבוע.
יש 2 דרכים:
1. הקלה, לרכוש ספריי צבע שחור בכל טמבוריה או מקס סטוק ולרסס.
2. יותר יעיל אבל יותר עבודה, לרכוש טוש שחור בלתי מחיק ולעבור על כל השריטות. זה לדעתי גם יותר יפה וגם מחזיק יותר זמן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגבו בי 6 טיולון מתנדנדאלעד31/08/2024
היי. לאחרונה רכשתי עגלת תינוק בגבו בי 6, יד שנייה, ושמתי לב שגם האמבטיה וגם הטיולון מתנדנדים אחרי החיבור לגוף העגלה. אני מנסה להבין האם זה תקין או שמשהו לא טוב פה. האם הם אמורים לשבת במקשה אחת ויציבים או שה-jiggle הזה הוא חלק מהתכנון. אני לא מצליח למצוא על זה מידע. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
על פניו נשמע תקין
קובי סופר31/08/2024שלום אלעד.
על פניו נשמע תקין. לכל עגלה חייב שיהיה חופש באמבטיה, החופש נועד לבלום זעזועים. כאשר יורדים ממדרכה גבוהה למשל העגלה חוטפת מכה חזקה, המכה עוברת מהגלגל למרכז העגלה. לו האמבטיה הייתה נעולה הרמטית המכה הייתה עוברת ישירות לתינוק. בגלל החופש המכה גורמת לנענוע האמבטיה ובכך לא עוברת לתינוק.
לגבי הטיולון אין בעיה שיש חופש אך בטיולון החופש צריך להיות קטן יותר באופן משמעותי.
אם לא בטוחים אפשר לפנות לבוגבו שיבדקו את המוצר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטייולון יציב וקומקפטיאופק27/08/2024
היי קובי,
נשמח להיעזר בידע שלך כי הלכנו כבר לאיבוד.
מחפשים טיולון לתינוק בן חצי שנה שמשלב בין קומפקטיות ליציבות. עדיפות לעם בולמי זעזועים לדרך קלה משובשבת.
בדרישות שלנו התמקדנו בגלגלים גדולים ויציבים/ בולמים ויכולת ניוד טובה, טיולון שיש לו שכיבה וישיבה, פתח אוורור והצצה על התינוק, סל רשת גדול, קיפול קל ביד אחת, תו תקן למשקל של 22 ק"ג, גודל בקיפול שנכנס לבגאז של רכב מיני ובנוסף עמידות לאורך זמן בתקווה להשתמש גם לילד הבא.
אחרי סיור ברשתות השונות הציעו לנו את הדגמים הבאים :
ספורט ליין - סינקו / וייפר
סייבקס ביזי
מונה IGGY
Parcel Joie
האם באמת עונה על הדרישות? יש משהו מומלץ מביניהם או דגם אחר שממליץ?
בטיולונים יש צורך להתפשר
קובי סופר28/08/2024שלום אופק,
בטיולונים יש צורך להתפשר. מכיוון שרוצים לעשות מוצר קל, קטן וקומפקטי אז מקצצים דברים. ואם רוצים שיהיו גלגלים גודלים נניח אז הדבר מוסיף משקל ומגדיל מעט את הקיפול. לכן צריך להחליט מה יותר חשוב לנו.
הספורטליין זו דוגמא טובה: בוייפר מקבלים גלגלים מעט יותר גדולים, גגון יותר גדול, גב מכאני ולדעתי כל אלו עדיפים על מה שהסינקו נותן אבל מצד שני, הוייפר יותר גדול בקיפול וגם יותר כבד לכן אתם צריכים להחליט מה היתרונות שיותר חשובים לכם.
הביזי לדעתי מגיע עם הגלגלים והקפיצים הכי מוצלחים מהרשימה, הוא גם יחסית נוח לקיפול, גודל סביר (לא הכי קומפקטי אבל יתאים לכל רכב גם מיני). הוא כבד מהממוצע.
מונה לדעתי הפחות מוצלח. והפרסל די דומה לוייפר ביתרונות חסרונות ולדעתי הוייפר עדיף עליו.
ההמלצה שלי לגשת לחנויות עם התינוק, להושיב בטיולונים השונים, לחגור, לנייד בחנות ומחוץ לחנות. לפתוח גגון כאשר מחוץ לחנות, לשנות מצבים מישיבה לשכיבה ולהפך לראות את המנגנונים השנוים כי כאן יש הבדלים די גדולים.
לקפל כל אחד מהם. להרים במצב מקופול ולבדוק ברכב.
כך תראו מבין כלל הדגמים מה הכי נכון לכם ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוייפר אגב יותר קלה מהסינקו
הדר30/08/2024הסינקו עם הפגוש שוקלת 8 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האמת שלא מדדתי
קובי סופר31/08/2024שלום הדר,
האמת שלא מדדתי משקל. בדרך כלל מודד אבל בבדיקה לא היה לי
משקל נייד.
בדרך כלל טיולונים עם מנגנון שרוך יותר קלים מטיולונים עם מנגנון מכני אבל לא לקחתי בחשבון שבסינקו הגלגלים מגומי מלא, חומר כזה יותר איכותי אבל מוסיף לא מעט משקל.
תודה על התיקון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת עגלת בוגבו דרגונפלייאור27/08/2024
קובי שלום
הבת שלי חושבת לרכוש עגלת בוגבו דרגונפליי בבתאם לבמלצת חברות שלה.
אודה תחוות דעתך בנדון.
תודה , אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההמלצה שלי לבדוק
קובי סופר27/08/2024שלום אור,
ההמלצה שלי לבדוק לבד. אני תמיד ממליץ לא להסתמך על המלצות חברות, בטח לא על אנשי מכירות בחנויות השונות, לא על טרנדים ולא על משפעניות שמקבלות מוצרים חינם כדי לקדם אותם.
כמוכן גם לא להסתמך עליי. אני רק יכול לתת דגשים של מה יתרון ומה חיסרון לדעתי.
בדרגונפליי לדעתי יש 2 חסרונות מרכזיים (מלבד המחיר היקר).
1. המושב שלה מאוד צר ביחס לעגלות אחרות. ילדים באחוזון גבוה או בחורף עם לבוש עבה, בטח בגיל מתקדם לדעתי ישבו שם בצפיפות.
2. הקיפול שנראה קל לדעתי ממש לא קל, להורה נמוך יהיה עוד יותר קשה. צריך להרים את הידית ממש גבוה וכבר נתקלתי ברחוב באמהות שהסתבכו עם הקיפול ובמשך דקות ארוכות נלחמו בעגלה.
ההמלצה המרכזית שלי היא להתנסות לבד!
מה זה אומר?
לגבי עניין הרוחב שציינתי כחיסרון, זה קצת יותר בעייתי לבדוק. אם יש במשפחה אחיין בין שנה + זה יכול להיות מעולה. אם אפשר לגשת לחנות, להושיב אותו במושב הדרגונפליי, שוב כמו בבדיקה לעשות השוואה מול דגם או דגמים נוספים ולראות אם זה קריטי לכם או לא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרשמות מקורקינט גלובר מתקפלחן26/08/2024
היי קובי,
משום מה אי אפשר להגיב בהמשך לשרשור מלפני כמה שבועות אז אכתוב כאן בקצרה.
1. הקורקינט לא באמת מתקפל. לכנות מוצר שצריך לפרק ולהרכיב במצב אחר כ-foldable זה נראה הטעיה של היצרן ומוזר שזה עובר כך. חוץ מזה אם כבר מפרקים את הכידון לצורך ניוד בתא מטען של רכב לצורך העניין, זה לא ממש משנה אם שמים את שני החלקים בנפרד או שמחברים אותם ושמים את הקורקינט מורכב במצב "מקופל".
2. מילא צריך לפרק ולהרכיב, אבל בהוצאה של הכידון צריך להפעיל הרבה כוח, לדעתי במידה לא סבירה. מנגנון השליפה ממש בעייתי לדעתי.
3. אני מתרשם ששיטת ההיגוי פחות אינטואיטיבית לילדה במובן הזה שכדי לפנות לא מסובבים את הכידון אלא צריך להטות אותו. כך יוצא שבפניות היא עוצרת, יורדת מהקורקינט, מסובבת אותו לצד שהיא רוצה לנסוע, עולה עליו בחזרה וממשיכה לנסוע. אני מנסה ללמד אותה איך להטות, בינתיים ללא הצלחה כל כך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות
קובי סופר27/08/2024שלום חן,
1. לגלובר יש 2 קורקינטים. 1 מתקפל ואחד לא מתקפל אך ממנו ניתן לנתק את הידית לאחסון ברכב. אז אני לא יודע מה באמת רכשתם או מה סופק לכם.
מה שכן, בדגם המתקפל, יש לחצן לסובב את הידית עד מצב מקופל. במצב מקופל אם נמשוך את הידית היא תצא מהקורקינט מכיוון שזהו גם מנגנון קיפול וגם מנגנון פירוק אבל, אם לא נמשוך את הידית החוצה היא לא תצא מעצמה. בכל מקרה לדעתי זה עדיין פתרון יעיל שכן בקורקינט שלא מתקפל פירוק הידית הרבה יותר מסובך וכך גם ההרכבה. לכן זה מתקפל, אולי לא שיא השלמות אבל לדעתי למי שמתנייד ברכב עדין זה עדיף.
2. לא כלכך ברור לי למה זה קשה. לי זה הולך ממש בקלות אבל שוב, אלא אם יש לך דגם לא מתקפל אז הפירוק יחסית קשה.
אם יש לך מתקפל ממליץ אולי לפנות ליבואן, אולי משהו תקול, אולי צריך גירוז כי גם זה קורה אפילו במוצר חדש.
3. שיטת ההיגוי הזו היא הטובה ביותר! נכון שבהתחלה זה נראה קשה, לא אינטאוטיבי אבל ברגע שהם לומדים אתה תבין עד כמה השיטה הזו מופלאה. בשיטה הרגילה מה שקורה זה שבכל סיבוב של ההגה בזמן נסיעה הילד יפול יחד עם הקורקינט. כמוכן השיטה בגלובר כמו במיקרו מלמד אותם לעבוד נכון עם הגוף ומשפרת מוטוריקה בצורה מדהימה. יש שמתקשים מעט בהתחלה אבל בסוף כולם תופסים את העיקרון וכמו שרשמתי בהודעה הקודמת, ברגע שהם תופסים זה אתה תראה שזו אחת הקניות הכי טובות שאפשר לעשות לילדים.
אצלי הם עבדו עם הקורקינט הזה עד גיל 6-7 שנים ולאחר מכן המעבר לדו גלגלי היה חלק וקליל, גם לרולר בליידס המעבר היה די קליל מכיוון שהקורקינט לימד אותם איך לעבוד עם הגוף, איך לשמור שיווי משקל וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלכתי לאיבוד בעולם הטיולונים...הדר24/08/2024
היי קובי,
אנחנו מחפשים טיולון לבן שנה וחודשיים,
אני מתניידת איתו כל יום באוטובוסים והנונה שלנו כבר מסורבלת לי מדי.
מבחינתי הדגשים הם על טיולון יציב וקל לתמרון, עם סל בגודל סביר (צריך להכיל תיק מחשב), מתקפל בקלות ועם ישיבה כמה שיותר זקופה. אנחנו מוגבלים לרשת מסוימת מבחינת הנחות וגיפטקארדים לכן אשאל לגבי דגמים רלוונטיים :)
קיבלתי הרבה המלצות על הספורטליין וייפר אבל נראה לי שאולי היא לא תהיה מספיק קלה לתמרון מבחינת המימדים,
אני מחפשת בנרות את הסינקו כדי להתנסות בה ואני מבינה שהיא עוד חדשה מכדי לספק חוות דעת.
ראינו בחנות את האינגלזינה סקץ' אבל להבנתי היא לא בתקן החדש של המשקל ואני מניחה שזה יכול להיות בעייתי כשיגדל?
מבחינת ההיצע של סייבקס, הטיולונים מרגישים לי לא יציבים והסל מאוד קטן.
על יויו שמעתי יותר מדי חוות דעת לגבי חוסר היציבות שלה גם.
בקיצור... הלכתי לאיבוד.
שמעתי גם חוות דעת טובות על הג'ולז אייר אבל תוית המחיר פחות קורצת לנו (כנ"ל לגבי הבוגבו באטרפליי שהתניידנו איתה בחו"ל כמעט חודש, אבל לא הרגשתי שהיא מספיק נכונה לנו כדי לשלם את המחיר).
אשמח לדעת אם יש לך תובנות או המלצות כי באמת כבר הלכתי לאיבוד.
הספקתי לבחון את הטיולון החדש של ספורטליין
קובי סופר25/08/2024שלום הדר,
הספקתי לבחון את הטיולון החדש של ספורטליין ופחות אהבתי את הסינקו. מדוע?
אבל לפני כן הקדמה, בטיולונים אי אפשר לצפות לקבל מה שנקבל בעגלה. המטרה הגדולה של היצרן לייצר לנו מוצר פרקטי, קל וקומפקטי. אין נוסחאת קסם שתאפשר לי לקזז משקל מבלי לקזז דברים במוצר (בעצם יש אבל אז נוצר מוצר ממש יקר).
לכן נקודת הפתיחה של טיולונים היא מראש לא טובה.
לגבי יציבות אין מה לחפש יציבות במוצר שנועד להיות קל. צריך להקפיד לעבוד לפי הוראות יצרן: לא לתלות תיק כבד על הידית, לחגור את התינוק שלא יעמוד ואנחנו מסודרים.
לא אהבתי את הניוד של ספורטליין, הרגיש סביר אבל לא מעבר.
כמו שרשמתי בהודעה קודמת, אנחנו לא יודעים את רמת האמינות והחוזק של המוצר, את זה נדע רק בעוד מספר חודשים עד שנה.
לא אהבתי שהגב לא מגיע למצב זקוף ונוטה לאחור לכן הוא גם פחות עונה לך לאחת הדרישות.
הוייפר לדעתי מעט יותר נוח לניוד ועם גגון יותר טוב, זווית ישיבה טובה יותר והוא זול משמעותית לכן מבין השניים אני עדיין נוטה להמליץ על הוייפר.
לגבי אינגלזינה, לא בחנתי והטיולון גם לא זכה לפופולאריות לכן קשה להמליץ עליו גם.
סייבקס, רק הביזי שלהם סופר מוצלח. אני לא יודע אם בחנתם אותו. אם לא אז שווה בדיקה. מה שכן, הוא קצת כבד.
ג'ולז לדעתי פחות מומלץ או מוצלח. אני לא אוהב שכדי לשנות מצבים צריך לעשות את זה עם רוכסן. זה ממש לא נוח (בטח עם תינוק במושב), מגביל במספר הזוויות וכמו שציינת הוא יקר מאוד.
באטרפליי לדעתי לא מוצלח. נתקלתי בהמון בעיות אמינות במשלוחים הראשונים אבל אולי הדברים השתפרו במשלוחים חדשים יותר.
לדעתי היויו הרבה יותר מוצלח. הוא לא חף מחסרונות השכיבה לא מלאה, לא הכי קל לשנות מצבים בייחוד משכיבה לישיבה, הגגון לא מצל מספיק, צריך לרכוש תוספות כמו מדרך רגליים ואין מעקה.
אבל יכולת הניוד שלו מעולה, הוא קל ובעל קיפול קטן.
מבחינת אמינות אחד הטיולונים הכי אמינים שיש והוא גם הכי ותיק כך שזה אומר המון.
אם יכולים למשוך, יש יויו חדש בדרך עם שיפור של הגגון ועוד כמה דברים קטנים לכן אולי שווה המתנה. לצערי לא יודע לומר מתי יגיע בחו"ל כבר הושק. להבנתי יהיה גם יבואן חדש (סגל), אולי שווה לברר מולם צפי הגעה למרות שאני בספק אם יתנו מענה בשלב זה.
בכל מקרה, בחירת טיולון זו בחירה יותר קלה מעגלה.
יש לכם תינוק, גשו איתו לחנות, תושיבו בכל דגם רלוונטי, תחגרו, תניידו בחנות ומחוץ לחנות. תעלו מדרכה גבוה, תשימו את התיק הרלוונטי בסל. תשנו מצבים שהתינוק בפנים. לאחר כל אלו תתנסו בקיפול, הרמה במצב מקופל וכך תקבלו החלטה של איזה דגם נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה היסודית!
הדר26/08/2024מצאנו היום את הסינקו לבחינה ואכן הניוד שלו מרגיש לי הרבה פחות חלק מהאחרים שניסינו.
סייבקס ראינו רק אורפאו וקויה שלא מתאימים לנו כל אחד מסיבותיו, אבל התמרון שלהם באמת חלק מאוד, אנסה למצוא גם את הביזי. קראתי שכתבת שהמשקל שלה לא מורגש בנסיעה ואני מתעודדת כי לטעמי בסינקו המשקל מורגש, ודומה לביזי.
שוב המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכשנו את הביזי בסוף, תודה רבה!
הדר30/08/2024האמת שבהשוואה ישירה לסינקו לא הרגשתי הבדל משמעותי בניווט, יש ביניהן הבדל של 100 גרם במשקל ולמרות שהביזי פחות קומפקטית הן מתקפלות לאותו הגודל. יש לסינקו יתרונות שאין בביזי (האוורור בגב, גגון גדול יותר וחור הצצה) אבל הפור נפל בסופו של דבר על זה שנראה שהביזי פשוט נוח יותר לתינוק לישיבה, ובזכות הטריק של רצועות הכתף שלה הוא סוף סוף יושב יציב ולא נשפך הצידה. תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני מאמין שתהיו מרוצים
קובי סופר31/08/2024שלום הדר,
אני מאמין שתהיו מרוצים. זו הסיבה שאני תמיד ממליץ לעשות את הבדיקות הללו. ההבדל בין המוצרים בחנות ללא התינוק/משקל לעומת בחיים האמיתיים יכול להיות משמעותי ואני שמח שראיתם ובחרתם מה שנכון לכם ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות לאוטו של סבא וסבתאנועה24/08/2024
היי, מחפשים כיסא בטיחות לתינוק בן 10 חודשים לאוטו של סבא וסבתא שיתאים גם בהמשך לגיל גדול יותר. תקציב עד 1000 ש״ח, כמובן שמעדיפים כמה שיותר זול אבל לא על חשבון בטיחות. תודה
צריך לעלות מעט בתקציב
קובי סופר25/08/2024שלום נועה,
צריך לעלות מעט בתקציב. צ'יקו נקסטפיט זיפ עולה סביב 1400 שקלים, הוא עם דירוג הבטיחות הגבוה ביותר (אולי יהיה במבצעים לקראת החגים). נמכר ברשת עגליס אני יודע שהם מקבלים שוברים, כרטיסי מועדון, חבר וכו'. שווה לבדוק אם יש לכם מה ההטבה ואולי תגיעו למחיר הרצוי או קרוב לכך.
ככה תקנו באזור התקציב את מקסימום הבטיחות.
לצערי כרגע אין ברייטקס מרתון שגם היה עולה מעט פחות, גם היה יוצא למבצעים לעיתים קרובות כך שזה משאיר רק את צ'יקו כרגע ללא תחרות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)