פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות והגנה מתאונות צד
    מיכל
    13/08/2024

שלום,

קראתי הרבה מההמלצות שלך בפורום, תודה רבה!
    מחפשת כיסא בטיחות לניובורן כשהדגש המרכזי הוא בטיחות, מוכנה להתפשר על רוחב, מחיר ועוד.
    רציתי לשאול אילו מהכיסאות שאתה ממליץ עליהם נחשבים בטוחים גם מבחינת תאונות צד, כי ראיתי שהרבה פעמים מתייחסים לתאונות חזיתיות.

תודה רבה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדגמים שאני ממליץ עליהם נבדקו גם בתאונות צד

קובי סופר
    14/08/2024

שלום מיכל,

הדגמים שאני ממליץ עליהם נבדקו גם בתאונות צד. בנוסף אני משתדל תמיד לרשום שהמבחנים נעשים במעבדות, במהירויות נמוכות ולא תמיד זה משקף את המציאות. בתאונות יש מאות זוויות פגיעה שיכולות להיות ומן הסתם במבחנים בודקים מעט מאוד.
    לכן מעבר למבחני הריסוק אני מנסה לדלות מידע כיצד הדגמים המובילים מתפקדים במציאות. לשמחתי הדירוג של הכיסאות במעבדה משקף את המציאות.

לדעתי הכיסא הכי מומלץ הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ (היה גם לידי בדור הקודם שלו). קיבל את דירוגי הבטיחות הגבוהים ביותר, גם במבחן המציאות מגן על תינוקות בצורה יוצאת דופן (כזו שבתאונה ההורים עם פציעות והתינוק ללא שריטה).
    הוא לדעתי גם הכי מומלץ לניו בורן בשל זווית השכיבה שלו שמאוד קרובה לסלקל. רוב הכיסאות יותר יושבים ולדעתי זה פחות נוח בחודשים הראשונים.

גם דגמי ברייטקס מרתון, בולווארד, אדבוקט קליקטייט סופר מומלצים. להבנתי (מתגובת אחד הגולשים באתר ולכן שווה בדיקה נוספת), הופסק השיווק שלהם בארץ נכון להיום וחבל. הדגמים האחרים של ברייטקס לדעתי פחות מומלצים.
    כמוכן הם שוכבים פחות טוב מהצ'יקו לכן אני נוטה להמליץ על צ'יקו אם הברייטקס לא זמינים. אם הם זמינים זה סיפור אחר, שווה גם לשקות אותם כי יש להם יתרון בנוחות ההתקנה ואת עניין הזווית ניתן לפתור חלקית עם ספוג מגביה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטת תינוק סניגלאר של איקאה
    מאור
    13/08/2024

השאלה שלי היא עד כמה בטוחה מיטה לתינוק מדגם סניגלאר של איקאה.
    מצב אחד היא מאוד זולה. עשויה עץ בוק וללא צבע.
    מצד שני תושבת המזרן יושבת על בורג אחד בלבד בכל צד (שאמור להיכנס לתושבת קדוחה בעץ).
    האם היא בטיחותית ואין חשש שהמזרן יקרוס?

הוספת תגובה

• אני לא מכיר ולכן לא יכול להמליץ או לשלול

קובי סופר
    13/08/2024

שלום מאור,

אני לא מכיר את המיטות של איקאה ולכן לא יכול להמליץ או לשלול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות נוסף
    טל
    12/08/2024

היי, אשמח להתייעץ,
    הבן שלי בן 10 חודשים, וייש לנו ברייטקס בולווארד ממנו אני מאוד מרוצה, וכעת עולה הצורך לקנות כסא בטיחות נוסף לאוטו של האבא. אני רואה שאין במלאי בשום מקום את הכסאות של ברייטקס - לא מרתון ולא בולווארד - רק וואן פור לייף. אתה יודע אם לא מייצרים אותם יותר?
    בכל מקרה אשמח להמלצה לכסא אחר ברמת הבטיחות שלו, שנסגר בצורה נוחה ומשמש גם כבוסטר בעתיד
    תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות נוסף

הוספת תגובה

• עדיין מייצרים

קובי סופר
    12/08/2024

שלום טל,

עדיין מייצרים את הדגמים שציינת. למה אין להשיג? אין לי מושג צריך לברר מול היבואן.
    הוואן פחות מומלץ לדעתי, הדירוגים שלו פחות טובים.
    אם לא משיגים את הבולווארד או המרתון יש את האדבוקט אך הוא יקר מהם אבל ברמת הבטיחות שלהם.
    כמוכן יש את צ'יקו נקסטפיט זיפ שברמת הבטיחות של ברייטקס רק שאין לו את פטנט הקליקטייט של ברייטקס. זה אוצר שצריך להתקין עם האיזופיקס שזה יחסית קל אבל ממשקל 18 ק"ג של התינוק צריך יהיה להתקין עם חגורה וכאן זה פחות נוח משמעותית מהברייטקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיברתי עם היבואן

טל
    13/08/2024

תודה על המענה קובי!
    דיברתי עם היבואן- אין את הדגם בולווארד ומרתון יותר, הדגם שמחליף אותם זה הפופלר. כלומר יהיה רק אותו ואת הוואן.
    מה אתה ממליץ במקרה הזה? הייתי רוצה כסא שיתאים מגיל לידה (לילדים עתידיים בעזרת השם) אבל גם שיחזיק כמה שנים טובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על אף אחד מהם

קובי סופר
    13/08/2024

שלום טל,

אם אלו האופציות לצערי אני לא ממליץ על אף אחד מהם.

הוואן נבחן במבחן השוואתי וקיבל דירוג טוב מאוד בקטגוריית כיסא שהופך לבוסטר (אני אישית פחות מחבב את הקטגוריה הזו, לדעתי הכיסאות נטו עדיפים). יש דגמים בקטגוריה הזו שקיבלו דירוג עדיף כמו גרקו טריו לכן אם רוצים כיסא משולב אז הייתי בוחר בגרקו. לגרקו יש מערכת התקנה שנקראת סנאגלוק שהיא די דומה לרעיון של הקליקטייט.

אם לא רוצים כיסא משולב אלא כיסא 0 עד 30 ק"ג כמו הבלווארד אז כמו שרשמתי, צ'יקו נקסטפיט זיפ קיבל את הדירוגים הגבוהים ביותר אפילו מעל הבולווארד (ממש במעט).
    לכן זו ההמלצה שלי. לו הייתי צריך אני לרכוש כעת וידוע לי שאין את המרתון ובולווארד אז הייתי בוחר בו ללא היסוס (אגב גם היה לילדי בזמנו).

לגבי פופלר, לצערי חדש מידי וטרם נבחן במבחן השוואתי. ככל שאנו לא יודעים את הרמה אני לא יכול להמליץ. גם שאני יודע שברייטקס חברה מעולה אבל הדירוג של הוואן מראה לנו שזה לא מדד נכון. לכן אני אישית נמנע מלהמליץ על מוצרים שטרם נבחנו.

המרתון עדיין נמכר בארה"ב. כולי תקווה שישווק שוב בארץ. אני מאמין שהיבואן יראה שהמכירות צונחות (וגם ברייטקס בארה"ב), הם יחזירו את הדגמים האלו ככל הנראה בגרסא משופרת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות נוסף
    טל
    12/08/2024

היי, אשמח להתייעץ,
    הבן שלי בן 10 חודשים, וייש לנו ברייטקס בולווארד ממנו אני מאוד מרוצה, וכעת עולה הצורך לקנות כסא בטיחות נוסף לאוטו של האבא. אני רואה שאין במלאי בשום מקום את הכסאות של ברייטקס - לא מרתון ולא בולווארד - רק וואן פור לייף. אתה יודע אם לא מייצרים אותם יותר?
    בכל מקרה אשמח להמלצה לכסא אחר ברמת הבטיחות שלו, שנסגר בצורה נוחה ומשמש גם כבוסטר בעתיד
    תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות נוסף

הוספת תגובה

• ספורטליין פולד, בוגבו בי 5, סייבקס מיוס, או נונה טריב?
    טל
    12/08/2024

מתלבטים בין סוגי העגלות. הצרכים שלנו - אנחנו בקומה 2 ללא מעלית בת"א, לכן יש צורך בעגלה למטרת התניידות עירונית, קלה, שיהיו בולמי זעזועים, גלגלים ושלדה עמידים - כדי שנוכל לשמור את העגלה גם לילד הבא. שהקיפול יהיה נוח (ביד אחת), ושהנוחות לתינוק תהיה מקסימלית. הנראות של העגלה לא רלוונטית מבחינתנו. המחיר של הספורטליין פולד משמעותית זול יותר מהעגלות האחרות, מצד שני ראינו שעשויה מאלומיניום, בעוד שאר העגלות (אם אני לא טועה) עשויות מכרום, שזה חומר עמיד יותר.

אשמח אם תוכל לעשות לי סדר בהבדלים בין המותגים שציינתי בכותרת

הוספת תגובה

• צריך להתנסות פיזית עם העגלות

קובי סופר
    12/08/2024

שלום טל,

כמו שאני ממליץ לכולן כאן, צריך להתנסות פיזית עם העגלות.

לדעתי הפולד דגם לא מוצלח של ספורטליין. גם יחסית מסורבלת וקשה לקיפול, גם פחות נוחה לניוד וגם האמבטיה והמושב טיפה יותר צרים מהסיילו. מצד שני הסיילו יותר כבדות.

בין בוגבו בי, סייבקס או נונה.
    הסייבקס היחידה מה-3 ללא ידית מתארכת וגלגלים פשוטים, לדעתי זה מוריד משמעותית את נוחות הניוד. גם היחידה שלא מתקפלת עם המושב שהוא פונה אליכם. אני פחות מחבב אותה.
    הבי ותיקה מאוד אך רשמת בי 5 שכבר מזמן הוחלפה בבי 6 שגם היא ירדה מפס הייצור והוחלפה בדרגון פליי.
    אם מוצאים בי 6 אז לדעתי זו עגלה מעולה, נוחה לניוד, הקיפול לא הכי נוח אבל סה"כ בסדר אחרי שמתרגלים, גם הפתיחה לא הכי קלה בייחוד עם הטיולון וגם כאן אחרי שמתרגלים עוד סביר. האמבטיה ממש קטנה ורכה יתר על המידה. הטיולון שהוא החלק שמשמש לטווח הרחוק לדעתי מוצלח בפער על פני נונה או סייבקס כי בהן הטיולון עשוי מרשת ובבי זה פלסטיק יצוק. לדעתי פלסטיק יצוק נותן תמיכת גב עדיפה, לא שוקעים בו וגם רשת עלולה להיקרע וזה חלק שלא מכוסה באחריות.
    הנונה יקרה מאוד מכיוון שנמכרת ברשת אחת, אין תחרות ולכן יכולים לדרוש כל מחיר. לדעתי רחוקה מלהצדיק את המחיר.
    סה"כ נוחות ניוד טובה, משקל סביר, הקיפול יחסית נוח. לדעתי איכות ההרכבה לא מוצלחת. כיום שהיא כבר שנה בשוק אני יכול לראות עגלות ברחוב ולפי מה שאני רואה איכות ההרכבה פחות מוצלחת מהסייבקס או הבי לכן מבין ה-3 אני הייתי ממליץ על הבי.
    ועדיין:
    בעגלות זה מאוד תלוי בכם. לכן אני לא יכול להמליץ באופן מלא (רק לתת יתרונות/חסרונות) וגם ממליץ לא להסתמך על אף המלצה לא שלי, לא חברים/משפחה ובטח ובטח שלא אנשי מכירות שלהם יש אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח מה שנכון לכם אפילו שיאמרו אחרת.
    ההמלצה שלי תמיד להתנסות פיזית עם העגלות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה, לחבר טיולון פעם עם הפנים אליכם, לנסות לקפל לבד ללא איש מכירות לצידכם (באם לא ניתן כי חלק מהעגלות לא מתקפלות עם המושב פונה לכיוון ההורה, עדיין להרכיב את המושב, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש על מנת להבין את הסרבול ואם תוכלו לחיות איתו בשלום כי עד גיל שנה + אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה ע"פ מחקרים יש לכך יתרונות רבים). לאחר מכן לקפל עם המושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב, להכניס ולהוציא כדי להבין את עניין המשקל, רבים חושבים שזה רק להרים לאוטו ולכן המשקל לא עניין משמעותי ורבים קונים טיולון בשלב מוקדם מידי כקשה להם עניין ההכנסה לרכב.
    לאחר הבדיקה הזו תוכלו להחליט איזו עגלה נכונה לכם.

אני כן חושב שווה להכניס לבדיקה את עגלת הבייבי בוס בובקט שלנו. (שוב אני משוחד ולא לסמוך עליי, לעשות את המבחן כפי שרשמתי). מאוד מזכירה את הבי אבל האמבטיה יותר גדולה וקשיחה, המושב יצוק מפלסטיק, אחד הקיפולים והפתיחה הכי קלים שיש, יש לה גלגלי גומי גדולים ולכן יכולת הניוד מדהימה. כמוכן היא קלה מאוד רק 8.2 ק"ג. הפולד 9 וחצי, הנונה והסייבקס באזור ה-10 והבי 10 וחצי.

לגבי שלדים, בכל העגלות השלדים באלומיניום אך יש רמות שונות של אלומיניום, חלק משלבים עם ברזל שזו מתכת יותר חזקה אבל יותר כבדה. נניח בבייבי בוס השלדה מאלומינום מיוחד שגם מוריד 30% במשקל וגם יותר חזק מאלומיניום רגיל (חוזק של ברזל) ולכן אנחנו נותנים 5 שנים אחריות מלאה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• joie Finiti 4IN1 דעה
    חן
    12/08/2024

היי קובי, מה שלומך?
    אני צפויה ללדת בדצמבר הקרוב, ילדה ראשונה. מחפשת כרגע המלצות לעגלות וכסאות בטיחות.
    חשוב לי להדגיש שאין לנו בעיה עם משקל עגלה כיוון ואנחנו גרים בקומת קרקע ולכן לא צפויים לסחוב אותה במדרגות ובמפלסים שונים, העניין יהיה רלוונטי רק לעניין העמסה והורדה של העגלה מהרכב. כן אשמח לעגלה שמתקפלת באופן מיטבי שכן יש לנו בעיית מקום (לא ברכב, בבית).
    קראתי על joie Finiti 4IN1, מאוד מתחברת לרעיון של אמבטיה כמושב בטיחות ונראה שמבחינת מבחני ריסוק המערכת קיבלה ציונים גבוהים. מה אתה אומר על העגלה, כיסא הבטיחות והמערכת עצמה?
    בנוסף מה דעתך על סדרת העגלות של ספורט ליין?
    כמו כן אשמח לשמוע האם אתה חושב שיש טעם לרכוש סל קל- אנחנו משפחה שנוסעת הרבה ולכן באופן אוטומטי אני פחות מתחברת לרעיון עקב הזמן המועט שניתן להשאיר תינוק בסל קל. האם באמת יש צורך ברכישת סל קל, או עדיף להשקיע בכיסא בטיחות מגיל לידה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    joie Finiti 4IN1 דעה

הוספת תגובה

• לגבי העגלה אני פחות ממליץ

קובי סופר
    12/08/2024

שלום חן,

לגבי העגלה אני פחות ממליץ.
    הסיבות הן: המחיר של כל המערכת לדעתי יקר ומחייב לעבוד עם המערכת.
    בטיחותית הציונים טובים אך בשוק יש מושבי בטיחות עם דירוגים עדיפים וגם טווח משקלים רחב יותר.
    אני לא בעד לשים אמבטיה כמושב בטיחות, די מסורבל להתקין, תופס את כל המושב האחורי, נחמד שיש תינוק אחד אך בעתיד עם 2 זה כבר לא רלוונטי. בטיחותית עדיף לתינוק להיות נגד כיוון הנסיעה בין עם בסלקל או בכיסא.
    הדירוגים שלהם באירופה שווי ערך ל-4 כוכבים ברף הנמוך כלומרי יותר קרוב ל-3 כוכבי בטיחות מאשר 5. גם הכיסא וגם האמבטיה. באמבטיה זה די ברור אמבטיות מאז ומתמיד לא התקרבו לדירוגים הגבוהים ביותר של סלקלים או מושבים.
    גם לגבי העגלה מדובר בעגלה סבירה יושבת על הבסיס של נונה שלדעתי היא עגלה סבירה וג'ואי זה מותג הלואו קוסט של הקונצרן (ג'ואי זה קונצרן סיני שהם היצרן של גרקו, חלק ממוצרי צ'יקו ולפני מספר שנים החליטו להיות מותג בינלאומי, מיתגו עצמם כמותג בריטי על ידי הקמת מערכת שיווק, פיתוח וכו' באנגליה ונונה כמותג הולנדי על אותו עיקרון, בפועל מותג סיני על מלא). לכן בטווח המחיר הזה ספורטליין יהיה עדיף או ללכת על נונה שהם מוצרים מקבילים אבל ברמת גימור יותר גבוהה.

לגבי סלקל או כיסא זה מאוד תלוי בכם. לסל קל היתרון שאפשר לשלוף מהרכב עם התינוק, אם נרדמים אפשר לנייד מבלי להעיר שזה דבר נוח כי הם לרוב נרדמים. הבעיה ששהייה ארוכה בסלקל לא בריאה לריאות ולא אורטופדית וניוד יתר בסלקל עלול להזיק. לכן אם זה לנייד מהרכב למיטה זה סבבה. אם זה לנייד מהרכב לטיול ארוך בקניון לא מומלץ. כאן עצלנות ההורים משחקת תפקיד כי הרוב מתעצלים ובוחרים לחבר את הסלקל לעגלה.

אז לאחר שתחליטו סלקל או כיסא אוכל להמליץ על הכי בטיחותיים.

לגבי ספורטליין לדעתי הדגם המוצלח שלהם הוא הסיילו XL. שילוב של סיילו עם צ'קו נקסטפיט יחסוך לכם לדעתי כ-2000 שקלים ביחס לנונה ותקבלו כיסא עם דירוג בטיחותי עדיף, עד 30 ק"ג וגם עגלה לדעתי יותר מוצלחת.
    לגבי עגלות, בניגוד לכיסאות ששם אני יודע לומר בדיוק ע"פ מבחני ריסוק מה הכי בטיחותי, בעגלות זה מאוד תלוי בכם. לכן אני לא יכול להמליץ וגם ממליץ לא להסתמך על אף המלצה לא שלי, לא חברים/משפחה ובטח ובטח שלא אנשי מכירות שלהם יש אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא בהכרח מה שנכון לכם אפילו שיאמרו אחרת.
    ההמלצה שלי תמיד להתנסות פיזית עם העגלות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בתפעול לחבר ולפרק אמבטיה, לחבר טיולון פעם עם הפנים אליכם, לנסות לקפל לבד ללא איש מכירות לצידכם (באם לא ניתן כי חלק מהעגלות לא מתקפלות עם המושב פונה לכיוון ההורה, עדיין להרכיב את המושב, לפרק, לקפל, לפתוח ולהרכיב מחדש על מנת להבין את הסרבול ואם תוכלו לחיות איתו בשלום כי עד גיל שנה + אני ממליץ שהתינוק יהיה מול ההורה ע"פ מחקרים יש לכך יתרונות רבים). לאחר מכן לקפל עם המושב פונה לכיוון הנסיעה. לאחר מכן להרים את העגלה במצב מקופל עם המושב להרגיש את המשקל, לבדוק ברכב, להכניס ולהוציא כדי להבין את עניין המשקל, רבים חושבים כמוך שזה רק להרים לאוטו ולכן המשקל לא עניין משמעותי ורבים קונים טיולון בשלב מוקדם מידי כקשה להם עניין ההכנסה לרכב.
    לאחר הבדיקה הזו תוכלו להחליט איזו עגלה נכונה לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות מומלץ

חן
    14/08/2024

תודה קובי.
    להערכתי נוותר על הסל קל, אני מעדיפה להשתמש בכיסא בטיחות ו"להסתכן" בלהעיר את התינוקת מאשר לדאוג לבריאותה ובטיחותה.
    האם בכיסא בטיחות אין כלל עניין של שהיית יתר בדומה לסלקל?
    מהו הכיסא המומלץ ביותר מבחינתך לעניין הבטיחות עצמה? כזה גם שיאפשר שהייה ממושכת ככל הניתן.
    בהינתן שאין בעיה תקציבית וכמובן חשוב שיתאים מגיל לידה.
    כמו כן, הבנתי שיש תוקף לכיסאות בטיחות? כלומר לא בהכרח ניתן להשתמש בכיסא לילדים הבאים?
    בנוסף, האם יש לך כיסא מסתובב 360 מומלץ, או שעדיף להימנע?
    תודה רבה על הסיוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם בכיסא יש את עניין השהייה

קובי סופר
    14/08/2024

שלום חן,

גם בכיסא יש את עניין השהייה. עם זאת בניגוד לסלקל הם מקובעים לרכב ולכן כמו שרשמת, צריך להוציא את התינוק ולכן לא קורה שהורים יוצאים לטיולים של שעות עם תינוק בסלקל. כאן חייבים להעביר לעגלה. ההמלצה היא שלא ישהו יותר מחצי שעה ברצף בגלל עניין הריאות והנשימה ולא יהיו יותר מ-45 דק' נטו ביום מבחינת פגיעה אורטפדית. ככל שהם גדלים ומחזקים כך אפשר למשוך יותר זמן.
    במקרה של נסיעה ארוכה אם יש כאלו, ההמלצה לעצור כל חצי שעה, להוציא את התינוק לאיוורור ולהמשיך בנסיעה.
    ברוב המקרים בחודשים הראשונים פחות נוסעים או יוצאים וגם אם כן זה לנסיעות קצרות.

הכיסא המומלץ ביותר לדעתי הוא צ'יקו נקסטפיט זיפ, מעבר לדירוג הבטיחות הכי גבוה נכון להיום (כבר כמה שנים טובות), יש לו את זווית השכיבה הכי קרובה לסלקל ולכן לדעתי הוא גם הכי נוח לתינוקות. הוא לא 360 ולדעתי אף כיסא 360 לא יוכל לקבל דירוג בטחותי גבוה, בסוף כדי שהכיסא יסתובב הוא צריך לשבת על ציר שמחזיק את הכיסא, לאף ציר לא יהיה את הכח של חגורת בטיחות ברכב או איזופיקס.

ה-360 המוביל בדירוג הבטיחותי הוא בייבי ג'וגר City Turn היחיד עם דירוג בטיחותי שנחשב לדירוג של 5 כוכבי בטיחות.
    לכן אם רוצים מסתובב מקבלים כאן רמת בטיחות סופר גבוהה אך כפי שציינתי, בצ'יקו מקבלים רמה מעט יותר גבוהה וגם זווית שכיבה עדיפה. החיסרון הגדול שהוא יחסית יקר.
    שאר דגמי 360 יהיו לרדת משמעותית ברמת הבטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן נסיעה בכסא בטיחות

חן
    15/08/2024

תודה רבה קובי.
    עד לאיזה גיל רלוונטית ההמלצה שלך להגבלת זמן השהייה בכיסא לחצי שעה בלבד?

אני שואלת כי אנחנו שוקלים לערוך טיול בן כחודש בצפון אמריקה, הילדה צפויה להיות בת כחצי שנה. מטבע הדברים מדובר בטיול שיכלול הרבה נסיעות. כמובן גם כזה שידרוש מאיתנו כיסא בטיחות מתאים, ככל הנראה נביא איתנו מהארץ את כיסא הבטיחות.
    האם גם בגיל היית ממליץ לעצור כל חצי שעה (מה שיגביל משמעותית את יכולת הנסיעה למרחקים), או שניתן לפתוח פערים גדולים יותר בין העצירות?

שוב תודה על כל העזרה והתשובות המפורטות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגיל חצי שנה זה פחות בעייתי

קובי סופר
    15/08/2024

שלום חן,

כמו שרשמתי בהודעה הקודמת, ככל שהם גדלים כך משך השהייה יכול להתרחב. זה כמובן גם אינדיבידואלי בין תינוק לתינוק, קצב התפחות, אחוזון וכו'.
    ברוב המקרים מגיל חצי שנה זה פחות בעייתי, גם בנסיעות ארוכות. כן הייתי ממליץ אחת לשעה/שעתיים לעשות עצירה לאוורור רבע/חצי שעה ואני מאין שהכל יהיה בסדר.

הבעייה היא בעיקר בחודשים הראשונים בייחוד בשלושת החודשים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרמפיסט LASCAL MINI לעגלת אמבטיה בייבי-בוס בובקט
    שקד
    11/08/2024

שלום, יש ברשותי עגלת בייבי בוס בובקט, לקראת לידת הילד הבא (ומילואים של בעלי כך שכל ההוצאות מהגן הם עלי..), אני מחפשת טרמפיסט שאפשר להרכיב גם על עגלת אמבטיה, מהרגע הראשון.
    ראיתי פה שהמלצת הרבה על טרמפיסטים של LASCAL, אני צריכה את הכי בסיסי, הדרך קצרה יחסית ואין צורך בישיבה. האם זה יכול להתאים לעגלה שברשותי גם בשלב האמבטיה?
    אם לא אז האם יש לך המלצה נוספת? מנשא פחות פרקטי עקב בעיות גב..
    תודה רבה!!

הוספת תגובה

• אני ממליץ לבדוק

קובי סופר
    11/08/2024

שלום שקד,

אני ממליץ לבדוק פיזית. זה שהלאסקל יתחבר זה בוודאות אבל הטרמפיסטים יותר בנויים לשלב הטיולון, פחות לאמבטיה. לבייבי בוס יש ידית מתארכת כך שזה משפר את המצב אבל עדיין הייתי ממליץ לבדוק פיזית.
    יש גם טרמפיסט חדש שלא היה קיים בעבר ולדעתי יותר מתאים לשלב האמבטיה, נקרא בייבי סייף UPTOWN. הוא מתחבר מהצד. יש יתרון ברור שאין בעיה עם האמבטיה וזה גם לא מפריע להורה בניוד כי זה לא באזור רגלי ההורה. מצד שני יש חסרונות: 1. הוא בצד ולכן מרחיב את העגלה. אם הניוד במקומות ממש צרים וצפופים זה בעייתי. אם יש מרחב אז אין בעיה. 2. הוא רק ישיבה, יותר נוח לתינוק אבל בגיל גדול בעייתי. אם זה לטווח הקצר אז אני לא רואה בזה חיסרון גדול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון סינקו של ספורט ליין
    מילי
    08/08/2024

היי, יש לך דעה בנוגע לטיולון החדש של ספורט ליין, cinco? מהצד הוא נראה משמעותית טוב, הקיפול קל ונוח, השאלה אם יש חסרונות בשימוש.
    תודה רבה,

הוספת תגובה

• הוא ממש חדש וזה בעייתי לתת חוות דעת

קובי סופר
    09/08/2024

שלום מילי,

הוא ממש חדש וזה בעייתי לתת חוות דעת. נמכר רק מספר ימים. טרם בחנתי מקרוב, זו מוצר לשוק הישראלי שלא נמכר ברחבי העולם ככה שגם ממקומות אחרים אין לי מידע לשאוב.
    בנוסף, כדי לדעת אם מוצר טוב או לא טוב אנחנו צריכים שימכר במשך שנה ככה אפשר לדעת יתרונות/חסרונות משימוש במוצר, רמת אמינות ושרידות ועוד.
    התמחור הראשוני שלו יקר.
    זה אומר שהמשתמשים הראשונים לרכוש יהיו סוג של שפני הניסוי ומהם נקבל את המידע.

ובכל זאת יש את הטוב שאני יכול לומר על המוצר: הוא מגיע מחברה טובה. סה"כ רוב העגלות והטיולונים שספורטליין משווקים ברמה טובה מאוד (אם כי גם היו דגמים שפחות היו טובים). יש להם שירות מעולה לאחר הקניה שלדעתי זה סופר חשוב. אהבתי את מנגנון שינוי המצבים, זה שרוך שמוריד משקל אבל מאפשר לשנות מצבים ביד אחת. בדרך כלל זה מצריך 2 ידיים וזה לא נוח וכאן הפטנט גם נוח וגם מקזז משקל כך שזה יתרון גדול לדעתי.

ההמלצה שלי כמו תמיד, לגשת לחנות, לא להינעל רק עליו אלא גם לבדוק עוד דגם או שניים כדי שיהיה לכם מדד והשוואה.
    לאחר מכן לשים את התינוק בכל אחד מהטיולונים, לחגור עם הרצועות בכל אחד מהם, להדק/לשחרר בהתאם לנוחות התינוק. לנייד את הטיולונים בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לנסות לשנות מצבים מישיבה לשכיבה ומשכיבה לישיבה.
    לקפל לבד, להרים במצב מקופל.
    ככה תקבלו החלטה מושכלת אם הטיולון הזה או אחד מהאחרים שתבדקו נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון איזיווקר גקי או טוויגי איבקס
    רעות
    06/08/2024

היי רציתי לשמוע את דעתך לגבי הטיולונים הללו לתינוק בן 10 חודשים...מה ממליץ אם בכלל... אני לא אוהבת את הספורט ליין בגלל מראה הבד וגם התחושה שלו

הוספת תגובה

• ממליץ לבדוק פיזית

קובי סופר
    06/08/2024

שלום רעות,

אני ממליץ לבדוק פיזית. לשים את התינוק לראות אם נוח לו, לחגור לראות שנוח לכם, לנייד בחנות ומחוץ לחנות אם ניתן. לשנות מצבים שהתינוק על המושב לראות אם נוח לכם. לבדוק גגון, לנסות לקפל לבד, להרים במצב מקופל. ככה תוכלו לקבל החלטה מי מבין השניים נכון לכם יותר.
    האמת שאת הטוויגי אני לא מכיר הוא חדש ולא יצא לי להיתקל בו. האיזי ווקר לדעתי כבר מיושן ויש ג'קי 2 בחו"ל, לדעתי שילב לא ממשיכים לשווק את המותג (אני לא יודע רק ניחוש מושכל).
    לכן הייתי ממליץ לעשות את הבדיקה כפי שרשמתי וכך להחליט מה נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לפעוטה שיתאים גם לטיסה
    ענבר
    05/08/2024

שלום, אנחנו מחפשים לפעוטה בת 1.9 טיולון במקום הטיולון שלנו (אויסטר זירו מאד כבדה). אחד כזה שנוכל לקחת איתנו לטיסה לחו"ל וישרת אותנו בהמשך. חשוב לנו מאד : משקל, קיפול מהיר ונשיאה נוחה, כזה שאפשר לשכב בו לישון עם משענת רגליים וסל מרווח.
    שמענו המלצות על גרקו MYAVO , יויו, בוגבו באטרפליי. אשמח לחוות דעתך או המלצה נוספת. תקציב בינוני.. צריך לשרת אותנו עד שתהיה בת 3 בערך או לפחות לשנה הקרובה בנוחות אבל לא בהגזמה :)

הוספת תגובה

• לא כל טיולון עולה לטיסה יחד איתכם

קובי סופר
    06/08/2024

שלום ענבר,

לא כל טיולון עולה לטיסה יחד איתכם. למרות שיצרנים מצהירים ואפשר לראות בהמון אתרים שניתן לעלות לטיסה, למרות שבחנויות יאמרו אך בפועל המציאות שונה. עניין העלייה לטיסה משתנה בין חברות התעופה השונות. החברות מאשרות לעלות טיולונים שהם במצב מקופל בגודל מידות הטרולי שאותה חברה מאשרת. יש חברות שמאשרות מידות נדיבות ויש כאלו שלא. יש כאלו שגם מקפידות ומחמירות ויש כאלו קלילות שיאשרו גם לעלות עגלה שלמה (כל עוד נכנסת לקבינה של המטוס).
    לכן אם רוצים לדעת בוודאות מה יעלה איתכם לטיסה, לבדוק בחברות הלואו קוסט מה מידת הטרולי המאושרת, ראנייר לדעתי הכי מצמצמים שיש, על בסיס זה לבדוק מידות טיולונים מקופלים.
    עד כמה שידוע לי היויו הוא היחיד שמאושר לעלייה בכל חברות התעופה בשל מימדי הקיפול הממש קטנים שלו. הוא לא זול.
    כמוכן גם אין לו שכיבה מלאה ומעקה ויש גם תוספות בתשלום ככה שהוא יחסית יקר מאוד. מה שכן הוא אחד הנוחים לניוד, חזק ואמין מאוד כך שיש תמורה מסוימת לעלות.

לגבי הגרקו, הוא מעט כבד, טיפה גדול בקיפול אבל עם שכיבה טובה וגגון סביר וגם המחיר סביר.
    הבוגבו עולה באזור היויו ולדעתי היויו עדיף עליו כמעט בכל פרמטר. הפלוס בבוגבו זה שהוא בא עם מעקה ושכיבה יותר טובה אבל הניוד, גדול הקיפול, האמינות ביויו עדיפים.

בכל מקרה, גם אם קנינו לדוגמא את הגרקו וזה לא יאושר לעליה יחד איתכם למטוס, לדעתי זה לא סוף העולם. את תוכלו להיכנס עד לעליה למטוס עם העגלה, מוסרים את העגלה בעליה לטיסה וברוב המקרים מקבלים מיד בירידה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות על עגלה ראשונה
    מאיר
    02/08/2024

הי קובי,
    שאלה נוספת -
    אישתי מאוד אהבה את הפריאם 4 בעיקר בגלל הנראות אך אני רואה בה הרבה חסרונות - המשקל הגבוה, היא לא מתקפלת על הטיולון לכיוון ההורה ותופסת המון מקום.
    בדרגונפליי יש לנו חשש כי הטיולון טיפה צר.
    בנונה יש רשת בטיולון ולא קשיח.
    והמיוס יש חשש שתהיה קטנה מידי.

חשוב לנו עגלה ממותג מוכר עם אחריות מוכחת, אנחנו חיים בעיר, רכב גדול ואין שיקול תקציבי.

מה אתה חושב על הדגמים האלה?
    והאם היית ממליץ על משהו אחר?

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות על עגלה ראשונה

הוספת תגובה

• אחת הטעויות הכי גדולות שהורים עושים זה לקנות מראה ולא עגלה שתואמת את הצרכים

קובי סופר
    02/08/2024

שלום מאיר,

אני עשרות שנים מוכר עגלות תינוק. אחת הטעויות הכי גדולות שהורים עושים זה לקנות מראה ולא עגלה שתואמת את הצרכים.

הפריאם מאוד כבדה, טיפה מסורבלת לקיפול ואלו חסרונות שגורמים להורים מהר מאוד לעבור לטיולון שפחות טוב מכל עגלה.
    היא נוחה לניוד ומרווחת לתינוק אבל שוב, אם בגיל 7-8 חודשים נרכוש טיולון כל הנוחות לא שווה הרבה כי טיולונים הרבה יותר פשוטים מעגלות.
    לכן תמיד אני ממליץ לגשת לחנויות, לקפל את העגלות עם הטיולון ולהרים במצב מקופל. לעשות זאת לבד ללא אנשי מכירות שיקפלו לכם, בדרך כלל גם יתנו לכם להרים את השלדה ללא המושב (טריק ידוע של אנשי מכירות). זה גורם להורה להרגיש שהעגלה קלילה מה שרחוק מהמציאות.
    כן ניתן לקפל את הפריאם עם הטיולון אבל הקיפול גדול. לדעתי פשוט רצו להראות שהיא "פרקטית" וקיפלו ללא.

דרגון פליי בהחלט מגיע עם מושב ממש צר ביחס לעגלות אחרות, לדעתי זה חיסרון בטווח הרחוק שהתינוק מעל שנה + בייחוד עם לבוש עבה. גם היא למרות הסרטונים על כמה קל לקפלה די מצריכה אימון ותרגול של איך לקפל + אני חושב שלנשים בפחות מהגובה הממוצע יהיה קשה לקפלה.
    שוב, כמו שרשמתי, תתנסו לבד ותקבלו החלטה.

הנונה אכן עם מושב מרשת שלדעתי מספק תמיכה פחות טובה ועלול לסבול מבלאי של קרעים, זהו בלאי שלא מכוסה באחריות.
    כמוכן לדעתי ממש יקרה מכיוון שנמכרת ברשת אחת ואין תחרות.

המותגים הגדולים מפרסמים ומשקיעים הון עתק בפרסום. בסוף זה משפיע על אמהות צעירות שלא התשמשו בעגלה מעולם.

ההמלצה שלי תמיד לא להסתמך עלי, בטח ובטח לא על אנשי מכירות שלהם יש אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא מה שטוב לכם.

לגשת לחנויות, לנסות לנייד את העגלות עם משקל של 12 ק"ג לפחות בתוכן. בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן לחבר לבד את המושב לכיוונכם, לנסות לקפל באם לא ניתן אז לפרק ואז לקפל, לפתוח, לחבר שוב ככה תראו עם זה חיסרון גדול (להרבה זה חיסרון ענק שהם מבינים רק תוך כדי השימוש). לאחר מכן לקפל עם המושב שהוא פונה לכיוון הנסיעה, להרים את העגלה עם המושב במצב מקופל. לבדוק ברכב איך נכנס. ככה תקבלו החלטה של מה נכון לכם.
    כמו תמיד ממליץ לעשות הכל לבד לאחר שקיבלתם הדרכה. ללא אנשי מכירות לצידכם שיקפלו לכם את העגלה או יתנו לכם לקפל ללא הטיולון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהו מפרט עגלות בייביבוס
    מאיר
    02/08/2024

הי קובי
    אנחנו בהריון ראשון, מחפשים עגלה, לאחר המון זמן של חיפושים פשוט אין עגלה מושלמת. ראינו את ההמלצות לבייביבוס, אבל לא הבנתי את ההבדלים בין הדגמים והאתר לא כזה מובן, תוכל בבקשה לתת פירוט והבדלים בין הדגמים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    מהו מפרט עגלות בייביבוס

הוספת תגובה

• הבדלים בין דגמי בייבי בוס

קובי סופר
    02/08/2024

שלום מאיר,

אני מצרף טקסט לגבי ההבדלים בין דגמי בייבי בוס. לקחת בחשבון שאין חנות שמציגה את כל הדגמים יחד. כל חנות מציגה דגם או שניים. ניתן לפנות אלינו דרך צור קשר באתר ולהגיע לשואו רום שלנו ולראות את כל הדגמים יחד.

ההבדלים בין דגמי עגלות בייבי בוס. יש 5 דגמים.
    טייגר, בובקט, פנתרה, צ'יטה ויגואר. היגואר טיפה שונה ולכן ההסבר עליה בסוף.
    לגבי ארבעת הדגמים:
    נתחיל מהדומה: אמבטיה, טיולון, קיפול, תפעול זהים לחלוטין בכל הדגמים.
    ההבדלים בשלדים בלבד.

בשלדת הטייגר הגלגלים מאחור גדולים באינץ' אחד משאר הדגמים (ב-3 אינץ יותר מפנתרה) וגם הקפיצים שלהם מעט יותר גדולים. בנוסף השלדה יותר מעובה. כל אלו יוצרים יכולת ניוד מעט יותר טובה, בעיקר ככל שהדרך יותר משובשת. בנוסף סל החפצים שלה יותר גדול. החלק הקדמי בשלדה מקומר בצורה שלאחר הקיפול היא יותר שטוחה מהבובקט במעט.
    בגלל הבדלי גודל הגלגלים אמבטיית וטיולון הטייגר יושבים יותר גבוה. בשל הגלגלים, הקפיצים והמבנה היא גם יותר מוקשחת ולכן יותר חזקה.

בשלדת הבובקט רוחב השלדה צר יותר ב-5 ס"מ, זה יתרון במעברים צרים. עקב כך לאחר הקיפול היא גם צרה יותר מהטייגר. כמוכן היא שוקלת חצי ק"ג פחות מהטייגר. שוקלת 8.2 ק"ג שלדה וטיולון.

שלדת הצ'יטה היא שילוב של חלק אחורי של שלדת בובקט וחלק קדמי של שלדת טייגר.
    בכך הקיפול שלה הכי קטן מה-3 כי היא צרה כמו הבובקט ושטוחה כמו הטייגר.

פנתרה היא למעשה בובקט עם שלדה יותר דקה, גלגלים וקפיצים יותר קטנים והגלגלים יותר פשוטים. בכל הדגמים יש גלגלי גומי, בפנתרה יש גלגלי סיליקון, זה חומר יותר פשוט, בלאי יותר מהיר וכו'.
    מצד שני, בשל כל אלו, המשקל שלה צונח. היא אחת העגלות הכי קלות בעולם עם מושב דו כיווני והכי קלה בעולם עם מושב דו כיווני יצוק מפלסטיק. היא שוקלת רק 6.2 ק"ג עם הטיולון, זה משקל זהה ליויו ולהבדיל מקבלים הרבה הרבה יותר. בדרך כלל כדי לחסוך במשקל, יצרנים עושים מושב מרשת או שינוי מצבים בשרוך. בפנתרה אין את הפשרות האלו. בפנתרה מושב דו כיווני, יצוק מפלסטיק, מדרך מתכוונן, גגונים ענקיים, מושב רחב XXL וגם ארוך XXL כמו בשאר הדגמים שלנו.
    זו עגלה עירונית נטו. כלומר, למי שגר בעיר וזה אופי הטיול שלו, עיר עם מדרכה מסודרת, קניונים וכו' היא מספיקה ותעשה את העבודה!
    רוחב השלדה שלה יותר צר מהבובקט ב-3 ס"מ לכן יש לה קיפול ממש ממש קטן. בחלק מחברות התעופה ניתן לעלות איתה לטיסה. אין התחייבות מצידנו אבל לקוחות מספרים שנתנו להם לעלות.

היגואר שונה מהשאר. היא מגיעה עם אמבטיה זהה אבל השלדה והטיולון שונים.
    לטיולון 3 מצבי גבוה. מצב נמוך, ביניים (כמו בשאר הדגמים) וגבוה כלומר המושב ארוך יותר.
    המושב מסתובב בלחיצת כפתור.
    הקיפול מהידית לא צריך להתכופף.
    מתקפלת אוטומטית.
    נשארת לעמוד לאחר הקיפול.
    כמעט חצי בגודל לאחר הקיפול מיתר הדגמים.
    הידית לא מתכווננת.
    הרוחב של הגלגלים זהה לטייגר.

לכל הדגמים יש מתאם לסלקל מלבד היגואר! כלומר ליגואר אין מתאם.
    על המתאם מתחברים סלקלים של:
    ג'ואי, נונה, מקסי קוזי, אינפנטי ומסייבקס רק דגם אטון B2 שאר הדגמים של סייבקס לא מתחברים.

מבחינת משקלים:
    הטייגר שוקלת 8.8 ק"ג שלדה (כולל גלגלים) וטיולון.
    הבובקט שוקלת: 8.3 ק"ג שלדה (כולל גלגלים) וטיולון.
    הקוסמוס שוקלת: 8.6 ק"ג שלדה (כולל גלגלים) וטיולון.
    היגואר שוקלת 10.2 שלדה (כולל גלגלים) וטיולון.
    פנתרה שוקלת: 6.2 ק"ד שלדה (כולל גלגלים) וטיולון.

בכל הדגמים מקבלים 5 שנות אחריות! כל הבדים 100% יורדים לכביסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל מומלץ לרכב עם כסא של צ'יקו נקסטפיט זיפ אייר וכסא של ברייטקס קליק אנד טייט
    רחל אודאי
    01/08/2024

שלום וברכה נולדה לנו ילדה שלישית ואנחנו צריכים להוסיף כסא תינוק לרכב
    יש לי ילדה בת חמש וחצי במשקל 17 ק"ג והיא משתמשת בכיסא של ברייטקס קליק אנד טייט
    בת שלוש עם כסא של צ'יקו נקסטפיט זיפ אייר
    עכשיו כשנולדה לנו התינוקת נעזרנו בציקו נקספיט זיפ אייר לתינוקת כי הבנו שהוא מתאים מגיל לידה... אבל בפועל הוא נראה לא מתאים לגודל שלה.. השאלה היא אם ואיך ניתן לשלב סלקל שיתאים לה ברכב טויוטה קורולה משפחתית 2014

הוספת תגובה

• אני לא יכול לעזור לגבי התאמה לרכב

קובי סופר
    02/08/2024

שלום רחל,

אני לא יכול לעזור לגבי התאמה לרכב. אני לא מכיר את הרכבים וגודלם. זה משהו שצריך לבדוק פיזית.
    הצ'יקו נקסטפיט הוא בין הבודדים שיכול להתאים מלידה וגם יהיה נוח. כחדש הוא מגיע עם כריות הקטנה, צריך לבדוק אם השתמשתם בהם כאשר ניסיתם עם התינוקת.
    לכן אני ממליץ לבדוק שוב, באם יתאים אז הייתי ממליץ לרכוש בוסטר רצועות לגדולה או האמצעית. הדגם המומלץ הוא גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו. גם ברייטקס גרואו ווית' יו קליק טייט מומלץ ביותר. הגרקו לרוב יותר זול וגם קיבל דירוג מעט גבוה יותר.
    הבוסטרים ממש במעט יותר צרים מהכיסאות כך שיש סיכוי ש-3 יכנסו.
    אופציה נוספת היא לרכוש סלקל, אם אין רצון לחבר לעגלה אז אני ממליץ על צ'יקו קייפיט 30, הוא לא יקר וכולל בסיס שעושה את החיים להרבה יותר קלים אבל, הבסיס תופס מקום לכן רצוי שהסלקל יהיה במושב הקדמי.
    לאחר כשנה +- אז אפשר יהיה לרכוש בוסטרים לגדולות ולהעביר לקטנה את אחד הכיסאות, אז אני מאמין שיכנסו 3 מאחור.

כמובן תמיד לבדוק פיזית טרם הרכישה.
    אפשר להעזר במתקינים מורשים כמו: אבי שפיר, ניתן למצוא בפייסבוק.
    או טוילנד בכפר סבא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על עגלת תינוק Anex IQ
    הדר
    01/08/2024

היי
    לאחרונה הגיעו עגלות לארץ של חברת Anex
    העגלה נראית ממש טובה ופונקציונליות לכל מיני מצבים.
    המחיר שלה יקר והייתי שמחה לדעת שהיא אכן מומלצת לפני שאני רוכשת אותה.
    תודה רבה

הוספת תגובה

• אני לא יודע לומר

קובי סופר
    02/08/2024

שלום הדר,

אני לא יודע לומר, חדשות גם ברמה העולמית.
    העגלה חדשה בשוק העולמי וגם הישראלי ולכן טרם בחנתי מקרוב.
    אני לא מכיר את העגלה ולכן לא יכול להמליץ או לא להמליץ.

כמו תמיד ההמלצה היחידה שלי היא להתמקד ב2-3 דגמים שרלוונטיים לכם.
    לאחר מכן להגיע פיזית לחנות או חנויות, להתנסות פיזית עם העגלות.
    לשים משקל של תינוק בכל עגלה (לפחות 12 ק"ג). לנייד את העגלות בחנות ומחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרגה גבוהה.
    לאחר מכן לתפעל את העגלה, לפרק ולהרכיב אמבטיה וטיולון (במקרה של אנקס את 2 הטיולונים).
    לאחר מכן להתנסות בקיפול פעם כשהמושב פונה לכיוונכם (באם לא ניתן אז לפרק את המושב, לקפל, לפתוח ולהרכיב חזרה זאת על מנת לראות איך יראה הקיפול במצב הזה ביומיום שלכם ואם זה מתאים לכם או לא). לאחר מכן לקפל שהמושב פונה לכיוון הנסיעה. להרים את העגלה במצב מקופל עם המשוב להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב.
    מומלץ להתנסות לבד ללא איש מכירות לצידכם.
    לאחר מכן תקבלו החלטה מושכלת של מה נכון לכם.
    האם הפער בינה לדגמים שעולים פחות ואפילו פחות ממחצית מוצדק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה מאוד מעניין

Noa
    19/08/2025

מבחינתי, עגלת ANEX IQ נראית מעניינת מאוד, הייתי רוצה לנסות אותה, אני רואה עניין של הורים אחרים בדגם הזה. וזה כנראה מוצדק, כי היא נראית מאוד טכנולוגית ונוחה להורים ולילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון קומפקטי - tik tak 2 או ace bebe
    אלון
    01/08/2024

שלום,
    ראיתי תגובות לגבי טיק טאק + מהעבר, כעת מתלבטים בין טיק טאק 2 (דגם חדש יותר) או אייס בבה (Ace bebe), שראינו שהוא חדש לגמרי. יש תובנות מעניינות מהחודשים האחרונים?
    תודה!

הוספת תגובה

• לא יותר מידי

קובי סופר
    02/08/2024

שלום אלון,

לא יותר מידי, הם לא טיולונים שנמכרים בקצב כמו המותגים המובילים. ממליץ פשוט לגשת לחנות, להושיב את התינוק בכל אחד מהם, לנסות לשנות מצבים משכיבה לישיבה ולהפך. לאחר מכן לנייד אותם עם התינוק בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. לאחר מכן להתנסות בקיפול ופתיחה לבד ללא איש מכירות לצידכם. לסיום להרים במצב מקופל להרגיש את המשקל.
    לאחר מכן תוכלו לקבל החלטה מושכלת של מה נכון לכם.

אני אישית ממליץ גם לבדוק את ספורטליין וייפר שנמכר סביב אותו מחיר וגם סייבקס ביזי שטיפה יותר יקר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה