פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלה לילד שלישי
    דנה
    14/07/2024

שלום קובי, שואלת בשם אחותי:

היא מחפשת עגלה לילד שלישי. עם שני הילדים הייתה עם עגלת אורבו2 של מאמאס אנד פאפאס ומשהו בה מסורבל וכבד לתפעול לטענתה.

נתונים חשובים: גרים בת"א, רוב ההתניידות היא ברגל, לא ברכב (נניח פעם בשבוע), יותר אוטובוסים ואולי מונית פה ושם.

חשוב לה:
    לא מסורבלת לקיפול ולא כבדה מדי
    שהטיולון יכול להיות עם הפנים להורה
    שהיא לא קלילה מדי שתיפול אחורה עם תיק עגלה
    מחיר - מוכנים סביב 5,000-6,000

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי חבל על הכסף

קובי סופר
    24/07/2024

שלום דנה,

לדעתי חבל על הכסף אבל אני מבין למה היא מחפשת בסכום גבוה, סוג של פיצוי על האורבו שהיא לא עגלה מוצלחת. גם מחירה היה ביניים ולא יקר.
    מהיקרות, אם תצליחו להשיג בוגבו בי 6 זו ההמלצה שלי, הפסיקו לייצר אותה לכן קשה יהיה להשיג אבל מהיקרות בהתאם לדרישות שציינת לדעתי היא הכי מושלמת לדרישות.
    הדרגון שהחליפה אותה לדעתי פחות מוצלחת.
    יש את סייבקס מיוס שגם יחסית תענה טוב לדרישות, לדעתי אבל יקרה בגלל המיתוג, נוחות הניוד בינונית אבל עונה לשאר הדרישות.

יש את עגלות בייבי בוס שלנו, בובקט 2 לדעתי מושלמת לדרישות, הקיפול נוח, נוחה לניוד ויציבה, אחת הקלות ביותר עם טיולון דו כיווני, יש מלא צבעים, 5 שנות אחריות וכל הבדים יורדים לכביסה. עולה כמחצית מהמחיר שרשמת. אם חשוב המותג אז יש מהדורה של פולו קלאב שעולה טיפה יותר.

בכל מקרה כל חנות תנסה למשוך למותג שלה, צריך להיזהר מזה, אפילו ממני שאני מושך לעגלה שלי.
    לכן ממליץ תמיד להתנסות פיזית עם העגלות, לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד בחנות ומחוץ לחנות, לעלות ולרדת מדרכה גבוהה, לנסות לקפל לבד עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה, להרים במצב מקופל, לבדוק ברכב כך תקבלו החלטה מה נכון לה. חשוב לעשות הכל לבד לאחר שתקבלו החלטה על הדגמים ללא איש מכירות לצידכם!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על בוסטר גב
    אורטל
    14/07/2024

שלום קובי
    אשמח להמלצתך לבוסטר גב עם הגנת צד טובה
    לילד במשקל 25 קילו, גובה 130. אני צריכה המלצה על אחד צר יחסית כדי שמבוגר יוכל לשבת בין 2 כיסאות מאחור.
    אני מבינה שבוסטר רצועות יש רק עד 30 קילו ולכן לצערי אין טעם לרכוש כזה (תקן אותי אם אני טועה)..

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על בוסטר גב

הוספת תגובה

• בוסטר רצועות זה שיקול שלכם

קובי סופר
    24/07/2024

שלום אורטל,

בוסטר רצועות זה שיקול שלכם, כפי שרשמת יש כאלו עד 30 ק"ג לכן זה מתאים. זה גם יותר בטיחותי אבל גם הרבה יותר יקר מבוסטר ללא רצועות! בייחוד עם נלך על הבטיחותיים יותר.
    לכן זה שיקול שלכם עם לתקופה יחסית קצרה (גג שנה) שווה העלות? כמוכן יתכן והילד כבר לא ירצה רצועות.

ללא רצועות צריך לבדוק פיזית ברכב, סך הכל רוב הבוסטרים די זהים. לדעתי המומלצים ביותר הם סייבקס סולושיין, גרקו אפיקס, צ'יקו קידפיט כולם ברוחב די סטנדרטי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר רצועות לגובה מעל 130

אורטל
    24/07/2024

אכן שווה לנו להשקיע את ההפרש עבור שנה. ביחוד שהילד לא יודע לשב. בשקט.
    הבעיה שהבוסטרים שראיתי שאתה ממליץ עליהם - גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו והברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט - שניהם ניתנים לשימוש עם הרצועות הפנימיות רק עד גובה 125 ולכן כבר לא רלוונטיים לנו, למרות 'הם עד 30 קילו.
    ראיתי שציקו מייפיט מתאים עם רצועות פנימיות עד גובה 137 ולכן יכול להיות אופציה.
    אשמח לדעת מה דעתך עליו?
    כמו כן אשמח לדעת האם אתה מכיר עוד כיסאות שיכולים להתאים לדרישה ולגובה של מעל 130 ס"מ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המייפיט יחסית רחב

קובי סופר
    24/07/2024

שלום אורטל,

המייפיט יחסית רחב, הייתי ממליץ לבדוק אותו טרם הרכישה שהוא נכנס לכם ברכב ומאפשר ישיבה של מבוגר לידו.

לגבי אופציות אחרות, לצערי עניין הגובה זה די משהו שיצרנים עושים באופן זהה, מעט מאוד מגדילים מעבר. לא רק זה, אין הרבה כאלו שיודעים להיות עד 30 ק"ג עם רצועות לכן במקרה הזה אולי שווה לשקול ללא הרצועות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייפיט בחירה טובה?

אורטל
    25/07/2024

אם המייפיט נכנס אתה חושב שמדובר בבחירה טובה? או שעדיף כבר ללא רצועות ואם כך מדוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המייפיט עדיף אבל לטווח הקצר

קובי סופר
    25/07/2024

שלום אורטל,

המייפיט עדיף אבל לטווח הקצר. כפי שציינתי, לחגור ילד עם רתמות הבוסטר עדיף מאשר חגורת הבטיחות של הרכב, זה תופס טוב יותר את הילד. לכן עד 30 ק"ג או עד הגובה המקסימלי בוסטר רצועות יהיה עדיף על ללא.
    הבעיה שכפי שציינתי המייפיט טיפה גדול. לכן בשלב ללא הרצועות אין לו שום יתרון על בוסטר ללא רצועות, לדעתי אפילו חיסרון כי הוא רחב. לכן בטווח הארוך ובייחוד בפן הפרקטי, בוסטר ללא רצועות יהיה עדיף.
    מכאן זה די שיקול שלכם.

מבחינה בטיחותית המייפיט מקבל דירוגים טובים כך שהוא מעולה מבחינה בטיחותית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציוד נחוץ לילד ראשון
    חן
    13/07/2024

שלום קובי, אני צפויה ללדת לראשונה בתחילת החורף הקרוב, ואנחנו מאוד מבולבלים מכל המוצרים הקיימים היום בשוק.
    במידה ואין מגבלת תקציב, ובהערכה שיגיעו עוד ילדים בשנים הקרובות שישתמשו בציוד, על איזו עגלה/כיסא בטיחות היית ממליץ?
    מה אתה חושב על בוגבו דרגונפליי, או על נונה טריב נקסט? אמנם אהבתי את העניין שמדובר גם באמבטיה וגם בטיולון דו"צ, אבל בהערכה שהחודשים הראשונים לאחר הלידה צפויים להיות בחורף, אני לא בטוחה כמה האמבטיה תשמש אותנו...
    אנחנו זוג שנוסע לא מעט (גם לחו"ל למען האמת), ולכן לא מעוניינים בסל קל/דונה.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    ציוד נחוץ לילד ראשון

הוספת תגובה

• דונה פחות מומלץ

קובי סופר
    24/07/2024

שלום חן,

ראשית, אני לא ממליץ על דונה. אני יודע שזה נוח ופרקטי אבל, קודם כל מדובר במושב בטיחות, בטיחותית יש מושבים עם דירוג בטיחותי עדיף ואני ממליץ נטו על בטיחות. שנית, שהייה ארוכה בסלקל אינה בריאה לתינוקות! עכשיו כמו שציינתי, זה סופר נוח להורה וקל להתמכר לנוחות ואני רואה הורים שמטיילים שעות עם התינוק בדונה, הדבר אינו מומלץ או בריא לתינוקות לכן אני אישית פוסל מראש. יש דגם חדש לדונה עם שכיבה ועדיין, עדיף לתינוקל להיות בעגלה ולא בסלקל.

לגבי אמבטיה, להפך, דווקא בחורף היתרונות של אמבטיה באים יותר לידי ביטוי, האמבטיות יותר אטומות לרוח, גשם וכו' לכן בחורף עדיף לתינוקות להיות באמבטיה.

לגבי הדגמים, צריך להתנסות פיזית עם העגלות, לנייד אותן בחנות עם משקל של 12 ק"ג ואפילו מחוץ לחנות. לעלות ולרדת מדרכה גבוהה. להתנסות בתפעול לחבר אמבטיה וטיולון. לנסות לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה. הדרגון זו דוגמא מעולה, בסרטונים ובידי אנשי מכירות זה נראה סופר קל, ברחוב ראיתי כבר מספר הורים שמסתבכים עם הקיפול ולוקח להם 10-15 דק' או שאני מגיע לעזור.
    אני לא אומר זה חיסרון פשוט אותם הורים לא התנסו בקיפול וקנו מותג. לאחר מכן לא קיבלו הדרכה (בטח שלא האם שנמצאת בבית יולדות). לכן ממליץ לקבל תדרוך מלא ולהתנסות לבד.
    לאחר הקיפול להרים במצב מקופל, להרגיש משקל ולבדוק ברכב.
    הנונה גם עגלה נחמדה אבל יקרה מאוד מכיוון שהיא נמכרת רק ברשת אחת, אין תחרות. להתנסות בה כמו שרשמתי לגבי דרגון ולהחליט.
    אני פחות אוהב שהמושב מרשת בייחוד בחורף אך זה מקזז ממשקלה ככה שיש יתרון מול חיסרון.

לגבי כיסא/סלקל, צריך קודם להחליט מה רוצים ולאחר מכן אוכל להמליץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת כיסא בטיחות
    מאיה
    12/07/2024

היי. ראשית תודה על הזמן והמענה.
    אשמח להתייעץ איתך בנוגע לכיסא בטיחות- האם יש כיסא בטיחות *מסתובב* שיש לו את הציונים הטובים ביותר במבחני ריסוק ובטיחות כמו הכיסאות הרגילים? מה דעתך על joie I spin xl?
    במידה ולא, אנחנו מתלבטים בין הברייטקס one4life לפופולר s ונשמח לשמוע אם יש לך דעה. ילדה ראשונה, ואנחנו ההורים (ובעיקר אבא שלה) מאוד גבוהים למקרה שזה ישפיע על תשובתך. השימוש מתוכנן להיות מגיל 0, אין שיקול תקציב בבחירה, רק בטיחות ונוחות לילדה.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת כיסא בטיחות

הוספת תגובה

• צריך להביא בחשבון שכל בחירה לא תהיה הבחירה הכי בטוחה

קובי סופר
    24/07/2024

שלום מאיה,

צריך להביא בחשבון שכל בחירה לא תהיה הבחירה הכי בטוחה. אין אף כיסא שמדורג בצמרת הבטיחות נכון להיום.
    ג'ואי מקבל דירוגים מעולים אבל הוא בתקינה אירופאית שיש לזה חסרונות, משך השימוש עם רתמות הכיסא עד משקל נמוך יותר, ככל שניתן למשוך עם הרצועות כך עדיף, זה אומר שיהיה צרוך להעביר לבוסטר רצועות אם רוצים להמשיך עם הרתמות.

מהדגמים בתקינה אמריקאית, בייבי ג'וגר סיטי טרן (אני לא יודע אם נמכר בארץ, צריך לבדוק מול עגליס שהם היבואן) קיבל את הדירוגים הכי גבוהים, כמו שציינתי יש דגמים לא מסתובבים עם דירוג עדיף.
    המובילים הם: צ'יקו נקסטפיט זיפ (עדיף בגרסאת המקס שיותר ארוך) או, ברייטקס קליקטייט מרתון, בולווארד, אדבוקט.
    הוואן פור לייף לא קיבל דירוגים דומים להם, אמנם טובים אבל לא כמו השלושה שציינתי. הפופלר חדש וטרם נבחן במבחן השוואתי לכן קשה לי להמליץ עליו נכון להיום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה לציבור הגולשים בפורום
    קובי סופר
    12/07/2024

שלום,

החל מהיום ועד ה- 24/7 לא אוכל להשיב לשאלות הגולשים!
    אהיה במקום ללא גישה לאינטרנט.

בברכה,

הוספת תגובה

• המלצה על טיולון
    עדי
    10/07/2024

שלום
    אשמח להמלצות על טיולונים בעלי משקל קל יחסית, לתינוקת בת חצי שנה, עם שכיבה מלאה, כפתור לכיוונון משענת הגב (ולא שרוך), וסל אחסון מרווח יחסית.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על טיולון

הוספת תגובה

• צריך לקחת בחשבון שמנגנון עם לחצן מוסיף משקל

קובי סופר
    11/07/2024

שלום עדי,

צריך לקחת בחשבון שמנגנון עם לחצן מוסיף משקל. מנגנון עם שרוך מקצץ משקל לכן הטיולונים עם לחצן כבדים יחסית. עדיין קלים משמעותית מעגלה אבל לא קלים ביחס לטיולון שרוך.

יש את ספורטליין וייפר שהוא די מוצלח ועם לחצן וגגון ענק. המשקל מעט כבד עבור טיולון.
    יש את אייביסי דיזיין פינג 2 אשר יקר יותר אבל קל יותר מהוייפר אבל הוא לא נפוץ ולא זמין בהרבה חנויות.

אלו לדעתי המומלצים לטיולון עם לחצן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי בוס- ההבדלים בין בובקט או צ'יטה
    נועה
    09/07/2024

הי קובי,
    אשמח לדעת מה ההבדלים ביניהם
    מלבד ההבדל העיצוב של שלדת העגלה

יש ביניהם הבדל משמעותי במחיר
    והייתי רוצה להבין האם שווה לי לרכוש את היקרה יותר (צ'יטה)

תודה רבה
    נועה

הוספת תגובה

• אין הבדלים גדולים

קובי סופר
    09/07/2024

שלום נועה,

אין הבדלים גדולים. לצ'יטה פשוט יש חלק קדמי כמו של דגם טייגר שלנו. מעבר לעיצוב זה חלק מחוזק יותר לכן אם יש ניוד בדרך קשה הצ'יטה תתמודד עם זה טיפה טוב יותר גם בפן השרידות. אם זה ניוד עירוני וקצת מעבר שתיהן יתפקדו זהה.
    בנוסף בקיפול לבובקט יש קשת בולטת והצ'יטה טיפה יותר שטוחה לכן תופסת מעט יותר מקום ברכב, זה רלוונטי רק אם יש תא מטען ממש קטן כי זה הבדל של ס"מ בערך.
    בשורה התחתונה ברוב המקרים הבובקט מספיקה וכמו שציינת אפשר לחסוך במחיר.
    בשאר הדברים הן זהות לחלוטין אמבטיה, טיולון, קיפול ותפעול אין הבדלים כלל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות: כסא בטיחות נוסף
    יניב
    09/07/2024

אשמח להתייעצות
    אנו מצפים לילד שלישי בעז"ה ויש לנו סוזוקי קרוסובר בבית
    כרגע הגדול בן 5.5 יושב בגרקו טרנזשיין והקטנה בת 3.5 שנים בציקו נקספיט, מה כדאי לקנות?
    התינוק יעבור לציקו ויישב מקדימה, הגדול יישאר בטרנזשיין הבת 3.5 עוברת לכסא בטיחות?

אתה חושב שיש אפשרות להכניס את כולם במושב מאחורה?
    ואיזה כסא בטיחות אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות: כסא בטיחות נוסף

הוספת תגובה

• לגבי הכנסת 3 מושבים לרכב צריך לבדוק

קובי סופר
    09/07/2024

שלום יניב,

לגבי הכנסת 3 מושבים לרכב צריך לבדוק.
    לגיל 3.5 אפשר לרכוש בוסטר רצועות כמו הטרנזישיין, אפילו עוד טרנזישיין אחד מכיוון שהם די צרים ולכן רוב הסיכויים שיכנסו יחד עם הנקסטפיט.
    בטיחותית יותר מומלץ גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו אבל הוא יקר יותר ורחב יותר ולא בטוח שיכנס יחד עם 2 המושבים הנוספים. שווה בדיקה כי אם כן הוא עדיף משמעותית מבחינה בטיחותית. אם לא וטרנזישיין נוסף נכנס אז עדיף ללכת על הטרנזישיין הנוסף כי בסך הכל הוא ברמה בטיחותית טובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון סייבקס- ביזי או אורפאו
    אפרת יעקב
    08/07/2024

שלום רב,
    מחפשת המלצה לטיולון שמתקפל היטב, נח לתינוק ולנסיעה, ואיכותי עבור תינוק בן 7 חודשים.
    מתלבטת בין הטיולונים של סייבקס- האורפאו רחב וקצר יותר הביזי צר וארוך ויש ביניהם הבדל של 2 קג..
    השאלה מי עדיף? לא צריכה בשביל טיסה רק שיכנס לבאגז׳ בנוחות.
    כמו כן אם יש המלצות לטיולונים אחרים בסדר גודל כזה של 1000-1200 שח אשמח לשמוע. תודה רבה!

הוספת תגובה

• לדעתי הביזי מוצלח יותר

קובי סופר
    08/07/2024

שלום אפרת,

לדעתי הביזי מוצלח יותר, הוא יותר נוח לניוד, לדעתי יותר חשוב האורך מהרוחב. הביזי גם יותר ותיק והוכיח אמינות מעולה וגם שביעות רצון רבה של הרוכשים, הוא גם נמכר במספרים הרבה יותר גבוהים ככה שיש מידע רב לגביו. האורפאו חדשה וגם יקרה ולכן המכר שלה איטי מאוד ככה שאין מספיק מידע. לכן בשקלול אני חושב שהביזי עדיף.

לגבי המלצות, לדעתי במחיר הזה הביזי מנצח. יש את אייביסי דיזיין פינג טרקינג אבל הוא לא נפוץ ככה שקשה להתרשם ממנו.

בפחות יש את ספורטליין וייפר שהוא נותן תמורה טובה ביחס לעלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! הפער במחיר הוא כ100 שח, ובמשקל 2 קג פחות לטובת האורפאו

אפרת יעקב
    08/07/2024

לכן ההתלבטות…

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמו שרשמתי

קובי סופר
    09/07/2024

שלום אפרת,

כמו שרשמתי, לדעתי אין התלבטות. הביזי יותר ותיק, אנשים מרוצים והמושב יותר ארוך וגם יותר זול. לגבי המשקל, זה בא לידי ביטוי רק בהרמה לרכב, בהליכה ובניוד זה לא מורגש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אפרת יעקב
    09/07/2024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות של ברייטקס
    הללי
    08/07/2024

היי
    היינו בחנות והוצג לנו שם כיסא בטיחות של ברייטקס מגיל לידה עד גיל 10, המוכר אמר שזה הכיסא הכי חדש ומתקדם שיש עם אופציה גם ל360 מעלות ועומד בכל התקנים גם האירופאי וגם האמריקאי ונמכר בארץ ב2490.
    סגרנו את העסקה והגיע לנו כיסא של חברות UNO, המוכר טוען שזה מה שהראה לנו ושUNO הם חברת בת של ברייטקס ופשוט הדגם עוד לא מופיע באתרים.
    האם אתה מכיר את זה?
    ואם לא- מה הדגם הכי מומלץ לכיסא בטיחות מגיל לידה של ברייטקס?
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות של ברייטקס

הוספת תגובה

• לא יודע לגבי מה שנאמר או היה

קובי סופר
    08/07/2024

שלום הללי,

לא יודע לגבי מה שנאמר או היה במהלך הקניה.
    בכל מקרה אין קשר בין UNO לברייטקס. UNO זה מותג ישראלי שייך לאיזי בייבי. ברייטקס מותג אמריקאי. בעלים של חברת רומר הגרמנית שגם מייצרת את הכיסא שהראו לכם.

לגבי המלצה, אני לא ממליץ על הדגם שהראו לכם!
    אני לא ממליץ על כיסאות מסתובבים!
    אני לא ממליץ על כיסאות משולבי בוסטר!

אני כן ממליץ על הדגמים הכי בטיחותיים שיש על כאלו שהייתי שם בהם את ילדי!

הדגמים המומלצים ביותר הם:
    צ'יקו נקסטפיט זיפ או זיפ מקס
    ברייטקס מרתון/בולווארד/אדבוקט קליקטייט

כולם גם עולים כמחצית מהברייטקס שראיתם וכפול מדגמי האונו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסאות בטיחות ברייטקס
    ישראל
    07/07/2024

היי קובי בהתאם להמלצות שלך בפורום רצינו לרכוש כסא בטיחות ברייטקס, מרתון או בולווארד.
    בחנויות אומרים שהדגמים כבר לא בייצור, וכרגע משווקים רק את הדגם החדש "פופולאר". אך סביר שניתן עדיין להשיגו אצל משווקים וחנויות שנשאר להם.
    ראשית התרשמנו שהדגמים הותיקים ברמת גימור גבוהה יותר, מצד שני הפופולאר צר יותר ותאריך תפוגה יהיה ארוך יותר (בהתאם לשנת הייצור).
    האם יש לך כבר המלצה על הפופולאר החדש, או שכדאי לנו לעשות מאמץ ולהשיג את הבולווארד הותיק?

לקביעת תור
    סגירה
    כסאות בטיחות ברייטקס

הוספת תגובה

• כמו שאני רושם תמיד

קובי סופר
    07/07/2024

שלום ישראל,

כמו שאני רושם תמיד, לרוב החנויות ממליצות על מה שטוב לכיס שלהן ולא בהכרח על מה שטוב לכם.
    ומה לעשות, דגמי הקליקטייט הותיקים של ברייטקס סופר מבוקשים ולכן נמכרים כמעט בכל הרשתות, זה אומר תחרות גבוהה ורווחיות נמוכה לחנות. לכן כלכלית לא כדאי לחנות למכור לכם את הדגמים האלו. הפופלר חדש ולכן עדיין לא מוכר ויש עליו רווחיות עדיפה לחנויות ולכן הנטיה שלהן תהיה להמליץ עליו.

כאן אני ממליץ נטו על בטיחות ונכון להיום לא יכול להמליץ על הפופלאר, לא בגלל שהוא לא בטיחותי חלילה! הוא טרם נבחן במבחן השוואתי ולכן אנו לא יודעים את רמת בטיחותו. לכן אני ממליץ על הדגמים האחרים שציינת.
    אם יש צורך במושב צר זה משהו אחר אבל אם אין בעיה לא הייתי הולך לכיוון של צר, זה לרדת ברמת הבטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא משני - קוסקו סנרה
    חמוטל
    06/07/2024

הי קובי,
    אני מחפשת לקנות כסא בטיחות משני בטווח של 500-600 ש"ח לתינוק בן שנה וחודש. לנסיעות של עד חצי שעה בסביבה הקרובה.
    ראיתי שבעבר המלצת על קוסקו סנרה, ורציתי לשאול האם קיים עוד בשוק ועדיין מומלץ בעיניך?
    האם יש לך המלצות אחרות לכסות בטווח המחירים הזה?

תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    כסא משני - קוסקו סנרה

הוספת תגובה

• בארה"ב עדיין קיים

קובי סופר
    07/07/2024

שלום חמוטל,

בארה"ב עדיין קיים אבל אני לא בטוח שבישראל הוא ממשיך להיות משווק, לא נתקלתי בו המון זמן.
    אם יש דגמים זולים של אוונפלו טריביוט, סונס אז הם די ברמת הסנרה וגם במחיר דומים לו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוונפלו

חמוטל
    08/07/2024

תודה רבה על התשובה.
    בתמונות נראה שאוונפלו טריביוט הוא יותר בזווית ישיבה מכסאות אחרים - זה נכון או שרק נראה ככה?
    מדובר בילד בן שנה וחודש, יושב יציב אבל נמוך יחסית לגילו.
    וגם, רציתי לשאול מה דעתך על האוונפלו סימפוני DLX - האם הוא עדיף על השניים האחרים מאיזושהי בחינה?

שוב תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדגמים הזולים הם פשוטים

קובי סופר
    08/07/2024

שלום חמוטל,

הדגמים הזולים הם פשוטים, בריפוד, ברוחב וזוויות השכיבה.
    אם זאת לגיל שנה+ הזווית אמורה להיות בסדר, כמובן שתוכלו לבדוק טרם הרכישה.
    בגלל הפשטות שלהם רמת הבטיחות גבוהה שכן במקרה של תאונה משקל הכיסא מכפיל עצמו בצורה קיצונית, לכן משקל קל = פחות מסה ומשקל, בנוסף, הם יושבים יותר צמוד למושב הרכב ולכן הם מהודקים יותר.
    הסימפוני מיושן ולא ברמת הבטיחות.
    אם תרשמו תקציב אוכל להמליץ על משהו יותר בטיחותי בהתאם לתקציב.
    אם ניתן לרכוש ברייטקס מרתון קליקטייט או צ'יקו נקטספיט זיפ אז אלו הבטוחים ביותר וגם סופר נוחים לתינוק. בהיבט של 5-6 שנים שימוש לדעתי המחיר שלהם הוגן ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

חמוטל
    08/07/2024

תודה, קנינו ברייטקס בולווארד לרכב העיקרי בעקבות המלצות שלך שראיתי פה והבנתי שהמרתון דומה מאוד.
    השאלה אם אפשר בגיל שנה וחודש למשוך את הילד עוד קצת בסלקל )מבחינת גובה ומשקל הוא עוד יכול( ובהמשך לקנות כסט שדומה יותר לבוסטר כמו ששל גרקו למשל? או שמבחינת בטיחות המרתון והצ'יקו עדיפים?
    וגם, מה דעתך על הכסא every stage של ג'ואי? ראיתי שקיים עכשיו במבצע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בעייתי למשוך עם הסלקל

קובי סופר
    08/07/2024

שלום חמוטל,

זה בעייתי למשוך עם הסלקל, למרות שבוסטר רצועות מתאים בגיל כבר כעת, בפועל הוא לא נוח, מניסיוני מגיל שנה ושמונה חודשים הם כבר סבבה ונוחים. עד אז עדיף כיסא. לא נראה לי שניתן למשוך עם הסלקל ככה שלדעתי עדיף כיסא.

לגבי הג'ואי, רשמתי את המובילים, כל כיסא אחר = ירידה בדירוג. הג'ואי אירופאי וגם באירופה הדירוג שלו פושר. אני גם חושב שעדיף מושב אמריקאי על אירופאי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות צר לבן 4
    שיר
    03/07/2024

יש לנו שלושה ילדים עם כסאות בטיחות. ציקו נקסטפיט לבת חצי שנה, גרקו טרנזישן לבן 2.4 ומחפשים כסא שלישי לבן 4 (גבוה לגילו). נשמח להמלצה על כסא בטיחותי נוח ומתאים שיכול להכנס במושב צר (ללא איזופיקס כי זה המושב האמצעי)

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות צר לבן 4

הוספת תגובה

• תנסו לבדוק בוסטר רצועות

קובי סופר
    03/07/2024

שלום שיר,

תנסו לבדוק בוסטר רצועות.
    גרקו נאוטילוס סנאגלוק גרואו הוא המומלץ ביותר. בטיחותית קיבל את הדירוג הגבוה ביותר.
    כמוכן יש את ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט קיבל גם דירוג מאוד גבוה, לרוב הוא יותר יקר מגרקו וגרקו קיבל דירוג במעט יותר טוב לכן אני נוטה לכיוון גרקו, עם זאת הברייטקס מעולה.
    בשני המקרים ההתקנה קלה בגלל פטנט הקליקטייט/סנאגלוק.

הם צרים מרוב הכיסאות אבל יש בשוק כיסאות צרים יותר כמו גרקו סלים פיט 3, אם אין ברירה והדגמים שציינתי לא נכנסים, ממליץ לבדוק אם הסלים פיט יכנס, רוב הסיכויים שכן. מהצרים הוא קיבל את דירוג הבטיחות הכי גבוה אבל יש בשוק כאלו עם דירוג עדיף אבל הם לא צרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה- שאלת המשך

שיר
    05/07/2024

האם יש עדיפות לגרקו סנאגלוק גרואו מול גרקו טרנזישן ? יש לנו אפשרות להכניס שני טרנזישן אם יש עדיפות (בדוחק...) והוא כמעט חצי במחיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן יש עדיפות בטיחותית

קובי סופר
    05/07/2024

שלום שיר,

כן יש עדיפות בטיחותית לנאוטילוס, הדירוג הבטיחותי שלו הוא הגבוה ביותר לבוסטר רצועות! הטרנזישיין איפשהו באמצע כך שהפער יחסית גדול. הטרנזישיין עדיין נחשב ברמת בטיחות טובה וזו לא קניה גרועה אבל, אם יש אפשרות אז לדעתי הנאוטילוס עדיף.
    כמוכן עניין הסנאגלוק משמעותי בעניין ההתקנה, קיים טרנזישיין סנאגלוק לפחות היה בעבר. אני לא יודע אם משווק נכון להיום. אם כן והולכים על טרנזישיין אז ללכת על גרסאת הסנאגלוק (שוב אם זמינה ואני בספק), אמור להיות טיפה יותר יקר אבל עדיין זול מהנאוטילוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מומלץ לילדה בת שנה ותשע
    ניצן
    02/07/2024

שלום,
    מחפשת טיולון לילדה בת שנה ותשע, חשוב שיהיה נוח, קל, נוח לקיפול ועמיד בטווח מחירים סביר (בין ל500 ל1500).
    ראיתי שהמלצת באחת ההודעות על הציקו לייטוואי אבל בהמשך כתבת שאם אפשר אז היית ממליץ על הסייבקס - לאיזו דגם של סייבקס התכוונת ומה הפער בין התמורה למחיר בין השתיים?
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• צריך להבדיל כי זה 2 סגנונות שונים

קובי סופר
    02/07/2024

שלום ניצן,

צריך להבדיל כי זה 2 סגנונות שונים.
    הצ'יקו בסגנון של פעם. הטוב, הוא יותר מרווח ובעיקר יותר ארוך, הגגון יותר גדול, שינוי המצבים נוח יותר. הפחות טוב: פחות נוח לניוד, מצריך 2 ידיים לניוד, הקיפול טיפה מסורבל וארוך ביחס לטיולונים מודרניים.
    והסייבקס, הוא בדיוק כזה, מודרני, יותר נוח לניוד, יותר קומפקטי ונוח לקיפול אבל פחות נוח לשנות מצבים, המושב יותר צפוף והגגון יותר קטן. אני מתכוון לדגם ביזי שלדעתי הוא המוצלח יותר של סייבקס.
    אפשר לבדוק גם את ספורטליין וייפר שלדעתי הוא טוב אבל טיפה צפוף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ג'ואי כרום dlx
    יניב
    02/07/2024

היי קובי
    אשמח לקבל חוות דעת על העגלה הזו
    חוץ מזה שהיא קצת כבדה... שוקלת 11 ק"ג?
    לא ראיתי חסרון נוסף

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת ג'ואי כרום dlx

הוספת תגובה

• היא די מיושנת

קובי סופר
    02/07/2024

שלום יניב,

היא די מיושנת, יצאה לפני יותר מעשור ולא נעשו בה שינויים מאז.
    החסרונות הם:
    1. משקל כפי שציינת יחסית כבד מהממוצע
    2. הקיפול שלה גדול, רוב העגלות המודרניות מתקפלות לקטן יותר
    3. רוחב השלדה יחסית רחב, ברוב המקרים זה לא בעייתי רק במקומות ממש צרים או צפופים.
    4. יכולת הניוד טיפה בינונית.

אבל בסך הכל היא לא יקרה והאמבטיה והטיולון שלה מעולים. היא תעשה את העבודה בצורה מעולה. בסך הכללי בעבר שהייתה רב מכר הרוב המוחלט היו מרוצים ממנה.
    כיום כפי שציינתי יש עגלות יותר מודרניות שיודעות לעשות אותו דבר אבל בצורה יותר פרקטית ועל משקלים יותר קלים.
    ההמלצה שלי תמיד להתנסות פיזית בניוד, תפעול וקיפול + הרמה יחד עם המושב ואז להחליט אם המוצר נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה