פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה קלילה מגיל לידה
    רעותי
    15/11/2018

הי,

אני מחפשת עגלה איכותית וקלה כיוון שאולי אאלץ להעלות אותה במדרגות מדי פעם.

מתלבטת בין סייבקס מיוס, אורבו 2/ארמדילו ואויסטר... מי מהן הכי קלילה אך בו בזמן טובה לתינוק ועם בולם זעזועים משמעותי?
    אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/11/2018

שלום רעות,

לדעתי ככל שהמוצר קל יותר כך נכסחו ממנו דברים. כל העגלות שציינת הגלגלים קטנים ואין מערכת קפיצים איכותית. מכולן לדעתי לארמדילו יש את הגלגלים והקפיצים הכי מוצלחים וגם הם לדעתי ברמה בינונית. לגבי אויסטר זה סגנון אחר של מוצר, כבד יותר וגדול משמעותית בקיפול אבל כן מעניק יכולת ניוד טובה מאוד. לאור אלו צריך להחליט מהן ההעדפות, עגלה כבדה שנוחה לניוד או עגלה קלה שפחות נוחה בניוד.

כמוכן יש אופציה מעולה שתענה מעולה לדרישות שלך. בייבי בוס טייגר שתגיע השבוע לארץ יחסית קלה, מתקפלת קטן ובעלת יכולת ניוד ובלימת זעזועים מעולים בזכות גלגל ייחודי.
    הייתי ממליץ לבדוק גם אותה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה לתינוק ראשון
    נינה
    14/11/2018

שלום רב,
    אנחנו עם ילד ראשון ומבולבלים מאוד בנוגע לעניין של העגלות מה כל דבר ותפקידו,
    אנחנו קונים כיסא בטיחות לאוטו שיוצא השאלה אם נחוץ לי לקנות גם סלקל+ טיולון משולב או רק טיולון מפני שאני לא מבינה מה חשוב בסלקל מה הוא יעזור לי עם יש את כיסא בטיחות שגם יכול להיות שימושי מה ההבדל בין סלקל לכיסא בטיחות בקטע של שימוש,.
    קשה לנו להחליט מה באמת הצורך שלנו עם התינוק ..

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לתינוק ראשון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/11/2018

שלום נינה,

בכותרת את רושמת המלצה לעגלה ובפועל שואלת על נחיצות הסלקל לכן אענה על השאלה.

סלקל אינו קשור לעגלה! סלקל הוא כיסא בטיחות שמתאים מגיל לידה ועד גיל שנה בממוצע. היתרון שלו על כיסא בטיחות שניתן לשלוף אותו מהרכב ולשאת אותו יחד עם תינוק. כיסא בטיחות נשאר קבוע ברכב כי הרבה יותר מסורבל לחבר או לנתק אותו מהרכב וזה בלתי אפשרי לשאת אותו יחד עם תינוק.
    לרוב העגלות יש גם אופציה של חיבור הסלקל לעגלה, לא הדבר הכי בריא לתינוק. חשוב לקחת בחשבון שאם מדלגים על הסלקל לרכוש כיסא בטיחות עם שכיבה טובה כמו של סלקל, רוב הכיסאות אינם מגיעים לזווית שכיבה שלדעתי מספיק נוחה עבור תינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אההה הבנתי

נינה
    14/11/2018

מצטערת כנראה רציתי לשאול עוד שאלה ויצא לי משהו אחר באמת תודה רבה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/11/2018

שלום נינה,

את מוזמנת לשאול כל שאלה, בשביל זה אני כאן :)

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על מזרן נומו
    נגכ
    14/11/2018

היי, האם מישהו השתמש עם אחד מילדיו במזרן נומו ויכול להמליץ עליו? אשמח לקבל תגובות בנושא זה. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על מזרן נומו

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/11/2018

שלום,

לא חושב שמכאן תגיע התשובה, הייתי ממליץ לשאול בפייסבוק בקבוצות אמהות, הורים וכדומה, שם בטוח תקבלו תשובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי גוגר סיטי טור לאקס מול בוגבו בי 3
    אביטל
    14/11/2018

הי קובי
    רציתי לשאול על ההבדלים בין השתיים, הראשונה יחסית חדשה ולא מצאתי המלצות/ דיס המלצות עליה. מתלבטת אם לקנות את הבייבי גוג'ר סיטי טור לאקס חדשה או את הבוגבו בי 3 יד שנייה (שאז אני לא יודעת כמה תהיה רעועה לאחר שימוש מסויים) ואז שתיהן פחות או יותר אותו המחיר. מה ההשוואה ביניהן מבחינת משקל, גובה עגלה, בולמי זעזועים ונוחות הנסיעה ורוחב הטיולון? רוצה לשלב בין נוחות התינוק לבין קלות התפעול שלנו. תודה רבה מראש!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/11/2018

שלום אביטל,

לדעתי הבי כחדשה נוחה יותר בניוד בפער משמעותי, כולל עליה וירידה ממדרכות, לדעתי גם כיד שנייה הרמה שלה לא תרד באופן דרסטי, כמובן שלפני הרכישה ממליץ לשים משקל בתוכה ולנסות. הטיולון בבי מרווח יותר, התמיכה די זהה.
    האמבטיות של שתיהן לא הכי מפנקות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה סייבקס מיוס
    שמחה
    14/11/2018

שלום קובי,
    אני מתלבטת בנוגע לעגלה ראשונה,
    חשוב לי נוחות התינוק וגם שמשקל העגלה יהיה קטן,
    ההתלבטות היא לגבי היציבות של הסייבקס מיוס, הנוחות שלה בעליה במדרגות ואיכות הנסיעה והאם היא עגלה חזקה שתישמר לכמה ילדים.
    כמו כן ראיתי בחנות את הסיילו של ספורט ליין והיא הייתה נראית יותר יציבה ואשמח לשמוע את חוות דעתך בנוגע אליה ולהבדלים בינה לבין המיוס

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה סייבקס מיוס

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/11/2018

שלום שמחה,

לגבי המיוס, לדעתי היא פחות נוחה לניוד, פחות נוחה לעליהו וירידה ממדרכות, אני פחות אוהב שגב המושב עשוי מרשת ללא תמיכה קשיחה.
    לגבי הספורט ליין, המושב שלה יותר קשיח אך עדיין התמיכה היא מפרספקט ולכן אין לה ישיבה של 90 מעלות וגם השכיבה לא ממש שטוח. היא מעט יותר נוחה בניוד מהמיוס אך עדיין לדעתי ברמה בינונית בגלל סוג הגלגל וחוסר בקפיצים טובים אבל זה גם מה שמוזיל אותה מאוד.
    הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שתחל להימכר שבוע הבא בחנויות, נוחה בהרבה לניוד משתיהן, דומה בקיפול לספורטליין, המושב מגיע יצוק מפלסטיק ולכן התמיכה מעולה לדעתי. המחיר הוא בין המיוס לספורט ליין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי 2 כיסאות בטיחות ובוסטר במושב אחורי .
    אליסה עזרא
    14/11/2018

בוקר טוב .
    יש לי 3 ילדים ובקרוב מאוד מצטרף תינוק חדש.
    כרגע הקטן בן שנתיים וחצי יושב בכיסא בטיחות ג'ואי אברי סטייג'
    ובת 6 יושבת בבוסטר גב . הגדול בן 9 וחצי יושב במושב הקדמי ליד הנהג . יש לנו רכב פורד פוקוס סטיישן .
    אני מתכננת לרכוש כיסא נוסף , השאלה שלי מה ההמלצה לגבי כיסא שיכול להכנס עם עוד 2 . במידה ואצטרך אחליף גם את הבוסטר . חייבת להכניס 3 מאחורה . כי כרגע לא נראה שאנחנו נחליף רכב בשנים הקרובות . ומקדימה אין לי אפשרות לנתק כרית אוויר .
    אשמח להמלצה . תודה ויום טוב .

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/11/2018

שלום אליסה,

ככל הידוע לי גם לגדול אסור לשבת ליד כרית אוויר. נסו לבדוק במוסך אם ניתן לנתק, לדעתי זה אפשרי.

הייתי ממליץ לגשת לחנות ולבדוק פיזית מה יהיה נוח לכם מבחינת כיסואות, בוסטרים וכדומה, לדעתי הכיסא הכי צר כיום וברמת בטיחות גבוהה הוא קוסקו סנרה.
    הייתי שוקל לרכוש בוטר רצועות צר לבן השנתיים כי הכסיא של ג'ואי רחב מאוד. לתינוק אפשר להשתמש בסלקל או בג'ואי אם יתאים יחד עם 2 בוסטרים, לדעתי אמור להתאים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה , שאלה נוספת

אליסה
    14/11/2018

הקטן בן שנתיים וחצי שוקל רק 11 קילו
    נראה לי מוקדם להעביר לובסטר רצועות מכיון שהוא עדיין נרדם בנסיעות . חשבתי על כיסא כמו ג׳ואי סטדי שהוא צר יחסית וגם נשכב. ואז להתאים בוסטר שיכנס באמצע.
    דבר שני , מה חוות דעתך על בוסטר מיי פולד לבן 9 וחצי . לא מצאתי אף חוות דעת עליו. וקיבלנו כזה מחול .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/11/2018

שלום אליסה,

לדעתי אין בעיה לעבור לבוסטר רצועות כעת, אפשר ללכת על הנאוטילוס שיש לו טיפה זווית שכיבה.
    אבל כל פתרון שיכול להתאים לך יהיה מעולה, צריך להסתכל על התמונה המלאה ולראות שלא רק הכל נכנס אלא יש לכם גישה לכל דבר כמו חגורת בטיחות במקרה של בוסטר ללא רצועות.

אני פחות ממליץ על מי פולד או כל בוסטר ללא גב. ככל שאני יודע במדינות מסויימות וגם בעתיד באירופה יאסר השימוש בבוסטר ללא גב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה משולבת
    מיקי
    13/11/2018

היי,
    מתלבטים מאוד לגבי עגלה משולבת (אמבטיה וטיולון). חשוב לנו נוחות הקיפול, משקל וטיולון מתהפך לשני הצדדים וכמובן נוחות לקטן.
    מתלבטים בין הבייבי ג'וגר המתהפך לשני הצדדים ובין הסלסה של איי בי סי דיזיין.
    בנוסף, יש מחשבות לעלות ממש בתקציב לכיוון הקמיליון.
    נשמח לעזרה.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת עגלה משולבת

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2018

שלום מיקי,

הג'וגר מתקפלת בצורה הכי נוחה אבל היא הכבדה ביותר, כמוכן המושב והאמבטיה שלה הם הצרים ביותר, גם ההצללות לא להיט. לכן אני פחות ממליץ עליה.
    הקמיליון מאוד מסורבלת בקיפול, הכי פחות נוחה לניוד בדרך משובשת וכמובן יקרה. בנוסף אין לה אמבטיה וטיולון אל מסגרת אחת משותפת ולכן לא ניתן לעשות רוטציה בינהם אם יהיה צורך בכך.

לגבי הסלסה, דגם 2019 יציע מושב חדש עם שכיבה מלאה, מה שאין בג'וגר או בקמיליון, הסלסה והקמיליון מציעות גגונים מעולים לאקלים בארץ, הסלסה היא הגבוהה מהשלושה, יש לה את מערכת הקפיצים הטובה מהשלושה. במשקל היא קלה יותר מהג'וגר וכבדה מהקמיליון בכמה עשרות גרמים.
    הקיפול שלה מאוד קל ונח.

ההמלצה שלי תמיד לשים משקל בעגלות (לפחות 9 ק"ג), לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לתפעל את המוצרים (להוציא אמבטיה וטיולון ולהרכיב, לשנות מצבים בטיולון, עדיף עם המשקל בפנים), לנסות לקפל לבד (עדיף עם הטיולון, מלבד הקימיליון שמחייבת פירוק שלו) ולבדוק ברכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה של תינוק
    מיכל
    13/11/2018

קובי היי,
    תודה על הפורום הנפלא!
    אנחנו מתחלבטים מאוד בנוגע לעגלת תינוק (אמבטיה + טיולון)..
    הצרכים שלנו: טיולון מתהפך לשני כיווני הנסיעה, נוחות קיפול ביד אחת, משקל נמוך (עד כמה שניתן)..
    מצד אחד, ראינו את הבוגבו קמיליון ואת הפג פרגו.. מצד שני, זה מרגיש לי כמו המון כסף על עגלה ואולי נלך על הבייבי ג'וגר החדש (עם הטיולון לשני כיוונים).. ?
    נשמח מאוד לעזרתך!!
    תודה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2018

שלום מיכל,

הקימליון רחוקה מהדרישות שלך, אולי התכוונת לבי?
    פג פרגו ניתן לרכוש במחירים מאוד זולים, לפחות זה הרושם שלי מהתגובות כאן, דגמים משנתון קודם וכדומה.
    הבייבי ג'וגר סיטי תור דלוקס עונה לדרישות אך לדעתי בעלת גלגלים מאוד קטנים ולכן לא הכי נוחה בניוד, כמוכן היא לא הכי מרווחת לתינוק.
    אם אין לחץ של זמן הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שתגיע בשבועיים הקרובים לחנויות, עונה היטב לדרישות, משקל קל, קיפול קל ביד אחת, קומפקטית ובעלת גלגלים יחודיים ולכן נוחות הניוד תהיה מעולה. כמוכן המחיר זול משמעותית מבוגבו. אם בכל זאת הולכים על תקציב גבוהה אז בוגבו בי עונה היטב לדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיבוס עגלת מאמאס אנד פאפאס
    אלין
    13/11/2018

היי קובי,
    יש לי עגלת מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ , רציתי לשאול האם אתה יודע אם אפשר לכבס את הבדים שלה? (בכביסה עדינה ללא סחיטה כמובן) לא מצאתי תשובה לזה בשום מקום...
    תודה רבה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2018

שלום אלין,

ככל שידוע לי כל הבדים ניתנים להסרה. הייתי ממליץ לפנות למיה בייבי יבואני המותג כדי שידריכו כיצד לעשות זאת + יתנו הוראות כביסה. בדי עגלות הם מאוד עדינים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי סילבר קרוס ווינג
    טל
    13/11/2018

לגבי הסילבר קרוס ווינג
    האם הוא באותה רמה של איזי ווקר XS?
    הם עולים אותו דבר בערך
    והשאלה מה יותר טוב כי הם גם נראים זהים למדי
    ולמה תמיד השינוי מצבים בעגלות האלו נעשה עם שרוך הרי זה כ"כ לא נח להוריד ולהרים עם זה את המשענת
    אין שום עגלה בקטגוריה באיכות טובה שיש לה משנה מצבים יותר נוח לתפעול?

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי סילבר קרוס ווינג

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2018

שלום טל,

זו אכן אחות תאומה. ישנן חברות שמפתחות עגלות ומוכרות את העיצוב, לעיתים לכמה יצרנים ואני מעריך שכך קרה בטיולון זה.

לגבי המצבים, זו הדרך לחסוך המון משקל, מנגנון מכני מעלה את משקל העגלה ביותר מקילו. ישנן מעט עגלות עם מנגנון מכני כמו ספורטליין וייפר לדוגמא אך היא מעט כבדה יותר ובעלת קיפול יותר גדול. זהו כבר השיקול שלכם מה עדיף לכם.
    אני בהחלט לא מחבב מנגנון שרוכים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה משולבת לילד ראשון
    אסתר
    13/11/2018

היי,

אנחנו מאד מבולבלים מכל היצע העגלות הקיים ונשמח לעצתך.

הדברים שחשובים לנו:

א. משקל קל מספיק- כדי להרים ולהוריד לתא המטען, לדחוף כשהתינוק גדול ולבלום היטב בירידות. אני קטנה ונמוכה ולכן קשה לי לתפעל עגלות כבדות וגדולות.

ב. יש לנו פולו ודירה קטנה- קיפול קומפקטי ופשוט.

ג. נוחות ובטיחות התינוק- בולמי זעזועים טובים, ריפוד מספק, מצבי ישיבה ושכיבה נוחים כולל מדרך רגליים, מספיק מרחב, הצללה ואוורור.

ד. תפעול פשוט שלא מצריך הרבה פעולות או להתכופף הרבה, בדים כביסים בקלות.

ה. תקציב עד סביב 3500.

ו. רכשנו כיסא בטיחות מגיל לידה לכן אנחנו לא זקוקים לסלקל.

ניסינו לבדוק מפרטים של עגלות בעצמנו אך מצאנו סתירות או מידע לא מובן למשל באשר למשקל וגודל. אנחנו מנסים לצמצם את האופציות ואז לבדוק בעצמנו.

נשמח לעזרתך כולל פירוט לגבי הפרמטרים הללו, אם הם ידועים לך.

תודה מראש :)

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2018

שלום אסתר,

אני אתחיל מהסוף, לדעתי זה גם חשוב שכולם יקראו זאת.
    לקרוא מפרטים ברשת רק יכול לבלבל ואסביר.
    יש יצרנים שמפרסמים משקל של שלדה בלבד ללא גלגלים
    יש כאלו שמפרסמים כולל אביזרים, יש כאלו שמפרסמים כולל אריזה ועוד, לכן בהחלט אפשר ללכת לאיבוד! בנוסף לעיתים גם שהמשקל נכון והעגלה שוקלת 11 ק"ג ועגלה אחרת שוקלת 10 ק"ג תרגישו שה- 11 ק"ג יותר קלה לכם להרמה בשל המבנה שלה, לכן כפי שאני מציין תמיד, אין כמו מראה עניים ואין כמו בדיקה פיזית למוצר!
    בנוסף באנגלית אומרים עגלת דחיפה וזה כלכך נכון, 99% מהזמן אנו דוחפים את העגלה יחד עם תינוק ומשקל נוסף.
    אנו לא סוחבים עגלה על הגב ולכן לדעתי למשקל לא תמיד יש חשיבות אלא אם צריך לעלות קומות ברגל עם העגלה.
    לדעתי עגלת הבייבי בוס טייגר שתגיע בשבועיים הקרובים לחנויות תענה באופן מעולה לכל הדרישות.
    היא קלה 8.7 ק"ג (כפי שציינתי רצוי לנסות להרים).
    מתקפלת בקלות ביד אחת.
    סופר נוחה לניוד, בלימת זעזועים מעולה, לא נמוכה כמו העגלות בסגנון (חשוב לציין ככל שהמוצר יותר קל סביר שיהיה יותר נמוך).
    ריפוד טוב, תמיכה מעולה, הצללה טובה מאוד.

אם אין לחץ של זמן שווה לחכות ולבדוק אותה, תימכר ב- 3000 ש"ח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

אסתר
    13/11/2018

תודה על המענה.

באילו חנויות ניתן יהיה לראות את העגלה שציינת?

ארצה להשוות אותה למול ארמדילו פליפ xt, סייבקס בליוס ובוגבו בי 5.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/11/2018

שלום אסתר,

כרגע הרשימה לא סגורה, אפשר לפנות לדף הפייסבוק של בייבי בוס ולברר. שם ימסרו עידכונים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין joie ל peg perego
    עינת
    12/11/2018

שלום , אנחנו לקראת לידה ראשונה ואנחנו מתלבטים בין 2 הסוגים האלה , לפי ההבנה שלי הם יוצאות כמעט אותו מחיר, חשוב לנו המשקל וקלות הקיפול ואיכות העגלה ( רוצים שתחזיק להרבה זמן)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין joie ל peg perego

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2018

שלום עינת,

לדעתי הפג עדיפה כמעט בכל פרמטר. כולל לדעתי באיכות ובאורך החיים.
    אי לכך אני ממליץ עליה יותר

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לכסא בטיחות לתינוקת
    ענבל
    12/11/2018

היי קובי,
    אני עם תינוקת בת חודשיים ומשתמשת הסלקל. אני זקוקה לפתרון נוסף כדי לנייד אותה ברכב אחר. מדובר בנסיעות קצרות מאד אבל תוהה אם זה לא יהיה מיותר לרכוש סל קל נוסף אם גם ככה אצטרך כסא בטיחות. מה דעתך? אשמח להמלצה מצדך על כסא בטיחות בתקציב של עד 1000 ש"ח.
    תודה רבה,
    ענבל

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2018

שלום ענבל,

בהחלט מיותר לדעתי, אפשר לרכוש גרקו סייז פור מי אשר לדעתי יתאים מבחינת הנוחות (וגם אם לא אז בעוד כחודש לא תהיה בעיה), הוא ברמת בטיחות מקסימילית ונכנס לתקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה ראשונה לתינוק + סלקל
    אור
    12/11/2018

אנחנו מצפים לתינוק ראשון ומחפשים עגלה שתענה על הדרישות הבאות:

1. קלה יחסית (גרים בקומה שלישית בלי מעלית)
    2. נוחה לקיפול
    3. נוחה לתינוק - מושב נוח, עגלה עם מזרן תומך וטיולון עם שכיבה מלאה. (מה החסרונות בטיולון בלי שכיבה מלאה כמו הבוגבו?)
    4. שיתחבר אליה סלקל טוב עם מעמד לרכב עם ציון לא פחות ממצויין.

בגדול הסתכלתי על הבוגבו בי 5 אבל האמבטיה הייתה נראית לי קטנה מאוד כך שנראה לי שנצטרך להעביר אותו לטיולון מוקדם. מה החסרונות בכך? מה השכיבה המקסימלית בבוגבו? וכמה נורא זה שאין פגוז' לעגלה ומדרך רגליים מתכוונן. (כל הילדים בבוגבו נראים עם רגליים זרוקות).

הסתכלנו בנוסף גם על הסייבקס מיוס אבל הגב עם הרשת בטיולון נראה לי מוזר, לא תומך ולא עמיד האם זו התרשמות נכונה?

מה האלטרנטיבות שיענו על הדרישות? לא איכפת לנו להשקיע כי זה ילד ראשון וזה אמור לשמש גם לילדים הבאים.

בנוסף אם אפשר המלצה לסלקל טוב עם חיבור קבוע לרכב (סטנד) אשמח לשמוע.

תודה על הסדר בבלגן.

לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה לתינוק + סלקל

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2018

שלום אור,

אכן בוגבו בי תואמת את צרייך, אין מה לדבר על שאר דגמי היצרן אשר מגיעים עם טיולון ללא מצב שכיבה ישר. הבי כן מגיעה לשכיבה כמעט ישרה.
    חשוב להבין שלמשקל קל תמיד יהיו חסרונות במקומות אחרים כי בכל זאת הדרך לקצץ משקל זה עם אמבטיה ומושב צרים וכו'.

לדעתי הבי עדיפה על המיוס בעיקר בגלל המושב עם התמיכה העדיפה וגם בגלל יכולת ניוד עדיפה.

לגבי סלקל ביתרון בכל העגלות שציינת שלכולן יש מתאמים לסלקל סייבקס ולכן ניתן לרכוש דגם אטון 5 עם בסיס אשר נחשב לאחד הבטיחותיים ביותר שיש.

אופציות נוספות הן: ארמדילו פליפ XT2 אשר כבדה יותר מהבי אך עם מושב יותר מרווח.
    אם אין בעיית זמן בשבועיים הקרובים תחל להימכר בייבי בוס טייגר שדומה לבי רק מגיעה עם מעקה, מדרך רגליים מתכוונן ואמבטיה + טיולון יותר מרווחים, היתרון המחיר זול משמעותית. החיסרון לא מותג

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובתך המשך

אור
    13/11/2018

דבר ראשון תודה על הפרטים.

נראה לי שאלך על הבוגבו בי 5 אבל רק כמה שאלות שמדאיגות אותי:

א. האמבטיה קצת קטנה בבוגבו- האם זה נוראי לשים ילד בגיל 4 חודשים בטיולון של העגלה? איך זה מבחינה בריאותית?
    ב. האם העובדה שאין מדרך רגליים מתכוונן+ פגוז', זה לא פוגע בנוחות של הילד?

בנוגע לטייגר, חוסר מותג זה לא חסרון מבחינתי אבל מה שמלחיץ אותי שאין לאף אדם ניסיון קודם עם העגלה.

בנוגע לפליפ, שמעתי משהו על מצב שכיבה שגורם לראש של הילד להיות בהטייה אחורה? יש דבר כזה? מה אתה אומר על זה?

תודה,
    ליטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2018

שלום אור,

לגבי הבי, אין בעיה לעבור בגיל 4 חודשים. הטיולון מתאים מגיל לידה. כן הייתי מוסיף מזרן איכותי כמו קומפי קוש.
    חוסר במדרך זה בעיקר חיסרון בשכיבה, כלומר בשינה. מכיוון שבשלבי הטיולון הם ישנים פחות וזה חיסרון שמתבטא רק כאשר הם יחסית גדולים זה לדעתי חיסרון קל. חוסר במעקה גם לדעתי הוא חיסרון קל ולא משמעותי. זה לא משהו שמוסיף לבטיחות אלא רק לנוחות של התינוק כי הם מאוד אוהבים לאחוז במעקה.

לגבי טייגר, לדעתי זה יתרון כי משלמים מחיר זול משמעותית.
    חיסרון זה כי זה לא מותג ולא סמל סטאטוס.
    מכיוון שאני פיתחתי את העגלה אני יכול לומר שכן היו נסיינים לעגלה, זה פרוייקט של מעל לשנה ובסבב הראשון של הנסיינים עשינו המון שינויים ושיפורים וכשהגענו למוצר מוגמר שוב נתנו לנסיינים שעד עכשיו התגובות חיוביות.

אכן, זו תלונה שאני שומע עליה בחודש האחרון. זהו בהחלט מצב בעייתי, אני תמיד אומר שעדיף שהמושב לא ישכב עד הסוף מאשר ישכב יותר מדי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• YOYO+ לעומת טיולונים אחרים
    Kאה
    12/11/2018

הי קובי,
    אני מעוניינת לקנות טיולון ורבים ממליצים לי על הYOYO+. האם הוא באמת שווה את המחיר הגבוה שלו? הפער בינו לבין מותגים אחרים כמו ה-EASY WALKER XS או SPORTLINE VYPER הוא גבוה.
    בנוסף ראיתי שהמלצת לחכות ל2019 אבל כרגע יש הרבה מבצעים. מה כדאי לעשות לדעתך?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    YOYO+ לעומת טיולונים אחרים

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/11/2018

שלום חנה,

שווה לחכות זה למי שיכול, כלומר ששואלים אותי על טיולון בגיל 4 חודשים. ברור ששווה לנצל את תקופת כיסוחי המחיר אם מוצאים מוצר שמתאים.

לא יודע אם היויו מצדיק את מחירו. 2 נק' שהוא מצטיין בהם מעל כולם לדעתי הם: נוחות הניוד, אמינות ואורך חיים.
    כמוכן הוייפר לדעתי פחות טיולון בשל קיפול יחסית גדול ומשקל כבד יותר מהאיזי ווקר או היויו, מצד שני לדעתי הוא הנוח ביותר לתינוק.

באיזי ווקר מקבלים מדרך רגליים מתכוונן, גגון גדול יותר ומעקה בהשוואה ליויו, כל זה בעלות של פחות מאלף שקלים ויותר לפעמים.
    שווה לעשות בדיקה ולהושיב את התינוק בו, לטייל בחנות, לראות אם נוח לך מבחינת ניוד, לראות אם לתינוק נוח, לנסות לקפל (לשנות מצבים שזה החיסרון הגדול ביויו או בווקר והיתרון הגדול של הוייפר), לנסות לקפל ואז לקבל החלטה אם הוא תואם לצרכים שלך, אותו כנ"ל לוייפר ואותו כנ"ל ליויו אם הוא מצדיק עבורך את תוספת המחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

לאה
    13/11/2018

תודה על התשובה המפורטת,
    הבעיה שנהייתי מבולבלת יותר ...
    אז מה כדאי לקנות? איזו טיולון אתה ממליץ לקנות לתינוק בן 8 חודשים?
    יש איזה פייבוריט אחד (או יותר..)שלך שעליו אתה ממליץ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה נוספת להתלבטות

לאה
    13/11/2018

האם תוכל לכתוב מה דעתך על ה Peg Perego Booklet? האם יש בכלל מה להשוות בינה לבין הYOYO+?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/11/2018

שלום לאה,

הפג טיולון יותר נוח לתינוק כי הוא מרווח יותר אבל הרבה יותר גדול בקיפול וגם כבד יותר. מדובר יותר בעגלה מאשר בטיולון ואם לא מפריע הגודל או המשקל אז כבר הייתי ממליץ על הביבה טאיטאי שעדיף.

אין לי טיולון פייבוריט, אני בכלל ממליץ למשוך עם העגלות ככל שניתן כאשר התינוק פונה אליכם.
    היתרון הגדול בבחירת טיולון בניגוד לעגלה הוא, התינוק, הוא איתכם, אפשר להושיב אותו בכל אחד מהטיולונים, לראות היכן נח לו, לשנות מצבים כשהוא בפנים, לטייל איתו בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לאחר מכן להתנסות בקיפול ואז לקבל החלטה מה נכון לכם ולתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה