מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה לגבי סל קלעדן12/11/2018
היי קובי יש לי תינוקת בת 9 חודשיים כרגע יושבת בסל קל
התחלנו לחפש לה כיסא בטיחות ואנחנו מבולבלים כבר.
דיברתי עם מוכר משילב שאמר לי למה אני קונה כיסא היא יכולה להישאר בסל קל עד גיל שנתיים
שאלתי אותו ומה לגבי ה40 דק נסיעה שמותר לה להישאר בסל קל הוא אמר שזה שטויות וזה רק לתינוקות קטנים בני חודש-חודשיים רק
אשמח לשמוע את דעתך בנושא וכן להמליץ על כיסא בטיחות שכן המלצת על ציקו נקסטפיט IX שהוא די חדש ואין עליו עדיין המלצות ומבחני ריסוק כמו לקודמו ציקו נקסטפיט הרגיל
אשמח לשמוע את תגובתך בנושא תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/11/2018שלום עדן,
לדעתי זה סיוט לתינוק להיות בסלקל בטח שמעבר לגיל שנה, זה בכלל לא קשור למשך השהייה, זה קשור לנוחות התינוק והצפיפות!
לגבי משך השהייה, ההמלצה לפחות עד גיל חצי שנה היא עד 30 דק' ברצף מחשש שהנשימה עלולה להיפגע בשל זווית הסלקל. וגם 45 דק' סה"כ ליום.
לאחר מכן התינוקות מספיק מפותחים ויכולים לשהות יותר זמן אך כפי שהסברתי זה כלל לא נוח להם, בטח שבחורף עם לבוש עבה.
אם בעבר יכלנו למשוך עד שנה, היום התינוקות מתפתחים הרבה יותר מהר ולדעתי כבר בגיל 7-8 חודשים הם יכולים לעבור לכיסא בטיחות.
ההמלצה שלי היא נקסטפיט לא חובה IX, הIX הוא דגם משופר יותר ודומה לנקסטפיט הרגיל רק עם שינויים קלים, אי לכך אני חושב שרמת הבטיחות די זהה אבל בהעדר מבחן רשמי זו רק דעתי.
חוץ ממנו הייתי ממליץ גם על ברייטקס מרתון ואם התקציב פחות מ- 1000 ש"ח אז גרקו סייז פור מי יכול להיות אופציה טובה מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עדן13/11/2018קראתי פה שאתה ממליץ לחכות ל2019 עם העגלות זה תקף גם לכיסא בטיחות?
יהיה מחיר משמעותי עם יחכה ?
כיום הנקסטפיס עולה כ1450 שח
ביום הרווקוים/סיני/וכל אלה המחיר יורד ל1250
השאלה שלי שווה לבדוק באילת עם יותר זול או לחכות ל2019 והמחיר ירד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/11/2018שלום עדן,
יצא לי לראות את הנקסטפיט גם בפחות מ- 1250.
אין שינויים מרעישים בתחום הכיסאות, בניגוד לעגלות דגמי 2019 לרוב מגיעים באזור חודש מאי ולכן יותר שווה לרכוש במבצעים של החודש.
תמיד שווה לבדוק באילת אם יש דרך להביא, שווה גם לבדוק אונליין בבלאק פריידי.
יחד עם זאת חשוב לקחת בחשבון שאם אין חיסכון משמעותי הייתי ממליץ לרכוש במקום קרוב לכם שיש בו מתקין מורשה, עדיף שמתקין מורשה יתקין לכם את הכיסא, יתדרך אתכם וכו' זה לדעתי שווה מחיסכון וגם תמיד יהיה מענה מהיר במקום קרוב לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי ארמדילו פליפ Xt2אביב12/11/2018
היי, אחרי שיטוט באינטרנט וסקר שוק קצר, אני חושבת שהארמדילו עונה על רוב הדרישות שלי (לרבות התקציב), אך אשמח לשמוע מבעל מקצוע מה היתרונות והחסרונות של העגלה.
הדברים שחשובים לנו בעגלה: שהיא תהיה קלה יחסית, יציבה, שיהיה נוח לתינוק, שהקיפול יהיה קל ונוח, שלא תהיה נמוכה מדי (בעלי גבוה יחסית) שהטיולון יהיה ל2 הכיוונים ושהבדים יהיו ניתנים לכיבוס.
האם היא עונה על הדרישות הללו? ומה החסרונות בה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/11/2018שלום אביב,
חשוב להבין שככל שהעגלה קלה כך נוחות התינוק יורדת לדעתי.
הפליפ נוחה לקיפול, יחסית קלה (יש קלות ממנה באותו הסגנון).
היא יחסית נמוכה, האמבטיה צרה, הטיולון סביר ברוחב ונדיב באורך.
היתרונות: קיפול מאוד נוח לביצוע, גודל קומפקטי לאחר הקיפול, מושב עם תמיכה מעולה לתינוק.
חסרונות: אמבטיה צרה, יחסית נמוכה, נוחות ניוד בינונית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת עגלה,איזה מותגים?AVIS12/11/2018
היי קובי
אנחנו ב"ה לקראת ילד ראשון,ולא יודעים מאיפה להתחיל, באגבו כן באגבו לא,יקר לא יקר,כל התהיות והשיקולים מכאן ולכאן,תוכל לעשות לי קצת סדר ואולי לצמצם לי את האופציות לשלושת המותגים המובילים והכדאיים בשוק העגלות, במחיר מול תמורה כמובן.
עזרתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/11/2018שלום אביס,
לדעתי אין כזה דבר מותג מוביל! יש עגלה שמתאימה לצרכים של האדם שאמור להשתמש בה! יש לדעתי המון עגלות טובות שלא ממותגות בארץ כמותג מוביל ומצד שני בעולם הן המותג המוביל.
לכן אני לא בעד לרכוש לפי מותג אלא אם מחפשים סמל סטאטוס.
כדי לדעתי מהיכן להתחיל רצוי לציין:
תקציב
תנאים: יש רכב ואם כן איזה גודל תא מטען, יש מעלית, צריך לעלות קומות ללא מעלית וכו'.
תנאי דרך באזור המגורים
האם מתוכננים טיולים בדרכים משובשות כמו יער וכודומה
האם מוכנים להתפשר על הנוחות שלכם עבור הנוחות של התינוק, פרמטר זה לדעתי חשוב להבנה, ככל שהמוצר יהיה יותר נוח לתינוק, כלומר יותר מרווח, יותר מרופד, יותר ארוך, עם גלגלים וקפיצים טובים יותר, כך להורה תהיה עגלה יותר כבדה ויותר גדולה לאחר קיפול. מצד שני ככל שהעגלה תהיה יותר נוחה להורה, כך זה אומר שהרוחב קוצץ וכך גם האורך, הגלגלים קטנו ועוד שלל דברים שניתן לקצץ כדי להוריד משקל, לצמצם גודל כדי שלהורה יהיה יותר קל.
לאחר שתבינו לקראת מה הולכים ותענו על על השאלות אוכל למקד אתכם למספר עגלות אך לא יותר מדי כדי שלא תתבלבלו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו בי 5 או ספורט ליין אקליפס?ריבי11/11/2018
היי
מתלבטת כבר המון זמן מה לעשות.
מאד ממליצים על בי, היא קומפקטית, אמינה וחזקה אבל נמוכה (בעלי ואני גבוהים), האמבטיה פיצית, והקיפול ממש לא נח.
הספורט ליין אקליפס לעומת זאת גבוהה, צרה, קלה, מתקפלת בקלות. אבל החברה חדשה ולא מוכרת ואני לא מוצאת חוות דעת באינטרנט.
כן חשוב לי שתיהיה עגלה חזקה וטובה ולא משהו חלש.
תקציב פחות מעניין אותנו. מה אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/11/2018שלום ריבי,
הפערים במחיר משמעותיים מאוד. הבי מציעה יכולת ניוד עדיפה לדעתי, בלימת זעזועים עדיפה ולכן יותר נוח לתינוק לדעתי בהליכה בדרך משובשת לדוגמא, לכם יהיה יותר נוח לעלות ולרדת מדרכות עם הבי.
המושב של הבי מציעה תמיכה יצוקה מפלסטיק, לדעתי זהו מושב ארגונומי ואורטופדטי יותר, חשוב לזכור שהתינוקות יכולים לשבת שעות בטיולון. כמוכן מקבלים באמבטיה מזרן נושם.
היתרונות בספורט ליין הם בעיקר המחיר והגובה, כמוכן האמבטיה יותר רחבה. היא חדשה לחלוטין לכן קשה לומר או להעיד על חוזקה או אמינותה.
אם יש זמן בעוד כ-שבועיים תגיע לחנויות עגלה שנקראת בייבי בוס טייגר, לדעתי מציעה יכולת ניוד עדיפה אפילו מהבי, היא גבוהה יותר מהבי אך מעט יותר נמוכה מהספורט ליין, האמבטיה והטיולון מרווחים כמו בספורט ליין אך כמו בבי יש תמיכת מושב יצוק, גם באמבטיה יש מזרן נושם. הקיפול דומה לשל הספורטליין. המחיר יהיה בינהן באזור ה- 3000 ש"ח.
לדעתי אם אין לחץ של זמן שווה לבדוק גם אותה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבייבי בוס טייגר
ריבי13/11/2018היי קובי,
דבר ראשון תודה על התשובה, עזרת לי מאד.
יש לך מושג איפה ניתן יהיה להשיג את העגלה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר13/11/2018שלום ריבי,
כרגע היא לא מוצגת בחנויות. אפשר ליצור קשר בדף הפייסבוק בייבי בוס ולהגיע אליי לראות את העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלה ספורט לייןשני09/11/2018
היי הראו לי בחנות היום עגלה של ספורט ליין האם היא מומלצת ?? הציעו לי אותה במי ביבי ב-1800₪ ןעוד סלקל ב500 שקל בערך ..
יתרונות / חסרונות ידועים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר12/11/2018שלום שני,
מדובר בעגלה חדשה מאוד, קשה לומר מה האמינות שלה ואורך החיים של המוצר. כמוכן לדעתי נוחות הניוד שלה בינונית, המושב אינו מגיע עם יציקת פלסטיק והתמיכה בגב המושב היא עם פרספקט, זה גורם למושב לא להגיע לזווית ישיבה מלאה של 90 מעלות, כלומר יש לו נטייה לאחור, מניסיוני ישנם תינוקות שלא אוהבים לשבת בזווית זו.
לגבי סלקל, לא ציינת דגם וחברה ולכן איני יודע לומר אם מדובר בסלקל בטיחותי.
בשורה תחתונה יש כאן מוצר במחיר מאוד זול שנותן נוחות מעולה להורה במשקל, בנוחות הקיפול וגודל הקיפול ולכן יש כאן תמורה טובה לכסף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלקי חילוף לעגלה קיסריאבירם דהן09/11/2018
נשבר לי הידיית של העגלה מימה קיסרי מאיפה ניתן להשיג חלקי חילוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/11/2018שלום אבירם,
צריך לפנות ליבואן נובל אינפיניטי. כמוכן הייתי ממליץ לברר עלויות גם מול חברת הגלגל תיקון עגלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלקי חילוף לעגלה קיסרי
אבירם דהן11/11/2018איך נחתן לתקשר עם חברת הגלגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/11/2018שלום אבירם,
או לחפש אותם בפייסבוק או לפנות אליי בפייסבוק בדף של בייבי בוס ואתן לכם את המספר. איני יכול לפרסם כאן מספרי טלפון, מיילים או קישורים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים עגלה עם אמבטיה וטיולוןהדר08/11/2018
מחפשים עגלה מתקפלת בקלות,לא כבדה (גרים בקומה 4 בלי מעלית) ויציבה (גם בטיולון).
זה לילד שני אז עדיפות שלא תהיה רחבה מידי ושיהיה מקום לילד בן 3 לעמוד מאחורה/מקדימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/11/2018שלום הדר,
ההמלצות שלי הן:
בוגבו בי 5, קלה מאוד, מתקפלת נורא קטן, מאוד יציבה ביחס לעגלה קלה. יש לה ידית טלסקופית ולכן כאשר מחברים טרמפיסט הילד הגדול עומד בתוך הידית ולא מצידה החיצוני, דבר שלא מפריע להורה שדוחף את העגלה.
אופציה נוספת היא בייבי בוס טייגר שתגיע בשבועיים הקרובים לחנויות, דומה לבי ביתרונות, טיפה רחבה יותר אבל זולה משמעותית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכים המלצה לעגלה ראשונהאמילי08/11/2018
שלום,
אנחנו מצפים לילד ראשון וכמובן לא מבינים כ"כ בכל נושא העגלות וכד'.
רציתי לקבל המלצה לעגלה + טיולון
שיעמדו בדרישות הבאות:
1. נוחות התינוק - שבאמת יהיה אורטופדי, תומך, נוח, סביבה נעימה.
2. בולמי זעזועים מוצלחים (אנחנו גרים באיזור שהמדרכות בו לא ממש ישרות, ולא הייתי רוצה שהתינוק ירגיש כל בור ואבן בדרך).
3. משקל העגלה חייב להיות כמה שיותר קל ונוח לתפעול.
(אנחנו גרים בבניין ללא מעלית ולכן יש משמעות למשקל)
4. קומפקטי עד כמה שניתן (אבל לא על חשבון בולמי הזעזועים).
תודה מראש על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/11/2018שלום אמילי,
לדעתי בוגבו בי 5 עונה טוב לדרישות, יש לקחת בחשבון שיש לה בולמי זעזועים נפלאים אך גלגלים קטנים ולכן תלוי עד כמה המדרכות משובשות.
אופציה נוספת זה בייבי בוס טייגר שתגיע בשבועות הקרובים לחנויות, קלה, נוחה לקיפול ביד אחת, מאוד קומפקטית ומגיע עם גלגלים מיוחדים שיוצרים יכולת ניוד מצויינת לדרישות שלך + בולמי זעזועים מעולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה .. :)
אמילי09/11/2018קודם כל תודה על המענה!
מתי בערך העגלה (בייבי בוס טייגר) תשווק בחנויות ומה יהיה מחירה?
בנוסף,
מה דעתך על עגלת ארמדילו של מאמס אנד פאפס לעומת הבוגבו בי 5?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר11/11/2018שלום אמילי,
הטייגר תגיע בשבועיים הקרובים לחנויות.
המחיר צפוי להיות 3000 ש"ח לאמבטיה וטיולון.
הארמדילו פחות נוחה לניוד מאשר הבי או הטייגר, היא כבדה מהן בכ- קילו. כמובן שביחס לבי היא זולה משמעותית, לדעתי גם נוחה יותר לקיפול אך לא בצורה קיצונית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ לקניית עגלה משולבתחנית08/11/2018
שלום , כל כך הרבה דגמים וסוגים וההתלבטות גדולה .
אנחנו מחפשים עגלה משולבת שמה שהכי חשוב לנו שיהיה בה זה -
טיולון דו כיווני .
קיפול קל וכמה שיותר קטן (בעלי קצין רכב ולכן מחליף רכבים על בסיס קבוע מה שאומר שהעגלה חייבת להתאים כמעט לכל רכב) .
מחיר של עד 2000 שקל .
הסתכלנו על כמה וכמה עגלות ודי התחברנו לסגנון של ה ספורט ליין סיילו אך אין עלייה שום המלצות או חוות דעת מה שמטריד אותי לקנות אותה .
בנוסף אהבנו את הגואי כרום אך הקיפול שלה קצת בעייתי לנו והסתכלנו גם על ה סייבקס בליוס אס אך המחיר שלה מעט גבולי עבורינו ...
האם יש לך המלצה עבורינו ?
תשובה
קובי סופר09/11/2018שלום חנית,
לדעתי הסיילו מתאימה מבחינת הקיפול והתקציב.
לדעתי הכרום נוחה יותר בניוד, נוחה יותר לתינוק אך מעט כבדה יותר וגדולה יותר בקיפול, דווקא יחסית נוחה לקיפול, צריך מעט לתרגל. הבליוס לדעתי פחות תתאים לדרישות, היא המסורבלת מכולן בקיפול ולדעתי הכרום שדומה לה ביתרונות ובחסרונות עדיפה עליה.
אפשר לבדוק את מאמאס אנד פאפאס סולה 2 שבדרך כלל מעל לתקציב אך במבצעים של נובמבר אפשר למצוא בפחות מ- 2000 ש"ח. שאר ההמצלות שלי הן באזור ה- 3000 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות מגיל 9 חודשים/9 ק"גדנה08/11/2018
היי קובי
אשמח להמלצה על כסא בטיחות לרכב לתינוקת בת 9 חודשים ששוקלת כ 9 ק"ג
הבטיחות היא המרכיב העיקרי אולם יש כמובן גם שיקול כלכלי
אודה לך אם תתייחס לדגם מושב בטיחות MyRide 65 של Graco במידה ואתה מכיר אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/11/2018שלום דנה,
מיי רייד כיסא טוב מאוד אך באותו טווח מחיר אפשר לרכוש סייז פור מי שקיבל דירוג בטיחותי גבוהה יותר, לכן לדעתי הוא יותר מומלץ.
ההמלצות שלי הן בדרך כלל צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס מרתון קליק טייט אך בתקציב נמוך מ- 1000 ש"ח הסייז פור מי הוא האופציה הכי טובה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בייבי בוס טייגר vs מאמאס אנד פאפאסנגה08/11/2018
שלום קובי,
הייתי שמחה לשמוע ממתי ובאילו חנויות באיזור המרכז ניתן יהיה להתרשם מעגלת בייבי בוס טייגר?
ובנוסף אם תוכל לסייע בהשוואה שלה למול מאמאס אנד פאפאס פילפ
בנוגע לאיכות מושבים, נוחות התינוק, קיפול ומשקל והתניידות
בהקשר של עגלה ראשונה עם אמבטיה בכוונה שבהמשך תשמש כעגלת טיולון לטווח ארוך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר09/11/2018שלום נגה,
לגבי זמנים, זה ממש בקרוב עד שתמיכר בחנויות ויהיה ניתן לראות. לדעתי עניין של שבועיים. כרגע ניתן ליצור קשר בדף הפייסבוק של בייבי בוס, יש לי דוגמא אחת שאפשר לתאם ולראות.
לגבי הבדלים. האמבטיות די זהות, של הטייגר טיפה יותר רחבה.
הטיולונים די זהים בתמיכה, ברוחב ובאורך, גם בהצללה.
ההבדלים הם בשלדים. היתרון בטייגר שהיא קלה יותר ב- 3 קילו! (בהשוואה לפליפ 3, וקלה ב-ק"ג בהשוואה לפליפ 2), יש לה גלגלים יחודיים שיוצרים נוחות ניוד עדיפה, נסיעה יותר שקטה עם פחות רעידות. בגלל הגלגלים הטייגר מעט גבוהה יותר ולכן הכנסה והוצאה של תינוק מהאמבטיה או הטיולון מעט יותר נוחים. שתיהן ניתנות לקיפות ביד אחת יחד עם תינוק ביד, המנגנון שונה אך מאוד נוח בשתיהן. שתיהן לאחר קיפול מתקפלות עם הטיולון כאשר הבד מכונס כלפי פנים מה ששומר עליו נקי וסטרילי יותר. היתרון של הפליפ הוא הותק בשוק, טיפה יותר נוח להוציא ולחבר את הטיולון מהשלדה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות/בוסטר לילד בן 3.5עדי807/11/2018
שלום קובי
ראיתי שהמלצת פה על גראקו נאוטיליוס.
1. האם זהו הכסא המומלץ ביותר מבחינה בטיחותית? (נניח כרגע שאין הגבלת תקציב...)
2. איך הוא נחגר לרכב? בהנחה שאין איזופיקס.
(והאם זה הופך אותו לפחות בטיחותי?)
3. עד איזה משקל או גיל הכסא מתאים?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/11/2018שלום עדי,
לפי דעתי כן, רמת הבטיחות הגבוהה ביותר שיש, נוח מאוד לתפעול, יחסית נוח להתקנה ברכב. אם אפשר למצוא בארץ אז גרקו ארגוס זו גרסא משופרת ועדיפה אך לרוב היבואן לא משווקו בארץ.
הוא יכול להחגר גם עם חגורת בטיחות, זה לא מוריד מבטיחותו אך ההתקנה מעט יותר מסורבלת מה שעלול להביא לטעויות אנוש בהתקנה. אם מסתמכים על מתקין מורשה/מקצועי אז אין ממה לחשוש לדעתי.
המושב מתאים עד משקל 30 ק"ג עם הרצועות הפנימיות שלו ועד 45-36 ק"ג כבוסטר ללא רצועות' , תלוי בגרסא.
בברכה,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין כמה עגלותשרית07/11/2018
קובי שלום. אני לקראת לידה ומתלבטת בין כמה סוגי עגלות.
אני מעוניינת בעגלה משולבת עם אמבטיה והמחיר בהחלט משחק. זה לא ילד ראשון ואני לא צריכה עגלה שתשאר לילדים נוספים.
אני גרה במושב, אבל מסתובבת הרבה גם בעיר.
יש לי רכב גדול, אז גודל העגלה המקופלת לא קריטי, אבל קלות הקיפול כן.
בחיפושים שלי הגעתי לעגלות הבאות, שעומדות בתקציב וברצונות שלי:
ברייטקס סמייל, פג איזי דרייב 51, גרקו אבו, סייבקס איריס, בייבי סייף מנהטן וג'ואי כרום.
אשמח לדעת מה המומלצת ביותר מביניהן בהתאם למה שאני מחפשת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/11/2018שלום שרית,
לדעתי מבחינת נוחות תינוק ועבירות הברייטקס עדיפה מכולן, יש לקחת בחשבון שיש לה רוחב גלגלים ענקי ובהליכות עירוניות זה יכול להוות אי נוחות. אפשר גם ללכת על הג'ואי שלדעתי מעולה ביחס למחיר, נוחות הניוד סבירה, נוחות התפעול והקיפול טובים וגם משקלה סביר. על שאר העגלות אני פחות ממליץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
שרית08/11/2018תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון מומלץ עד 1000 ש"חנועה07/11/2018
קובי שלום
אנחנו מחפשים טיולון עבור התינוק הרביעי (והאחרון) שלנו, החל מגיל 4 חודשים.
הקריטריונים הדרושים - קיפול נח ביד אחת ולגודל סביר, ניידות טובה, סל גדול, גגון מכסה כמו שצריך, שכיבה למצב שטוח עד כמה שאפשר (לא חייבים 180 מעלות אבל קרוב לזה).
כיוון שמדובר בילד אחרון לא צריכים משהו שיחזיק שנים על גבי שנים אבל כן לפחות לשנתיים.
נשמח לעזרתך.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/11/2018שלום נועה,
אני פחות ממליץ על טיולון לגיל 4 חודשים. ההמלצה שלי היא שהתינוק יהיה מול ההורה, אין טיולונים דו כיווניים בשוק אלא רק כאלו של עגלות, חלקם ניתן לרכוש רק כטיולון אך המחיר רחוק מהתקציב.
באזור ה- 1000 ש"ח ההמלצות שלי הן: איזי בייבי בובו, איזי ווקר XS או טיולון מאמ, הייתי ממליץ לנסות למשוך עם עגלה אם יש כזו כעת לפחות עד גיל שקרוב לשנה ואם אפשר גם עד שנה +.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמה לסלקל cybex aton q
נועה07/11/2018תודה על התשובה המהירה!
מבין שלושת הטיולונים שהמלצת עליהם, האם אחד (או יותר) מהם מתאימים לסלקל סייבקס אטון q?
למי מהם יש את הסל הגדול ביותר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/11/2018שלום נועה,
לדעתי של לווקר יש את הסל הכי גדול אך בכולם הגודל נדיב.
לגבי סלקל, ככל שידוע לי לאף אחד מהם לא ניתן לחבר סלקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות- פג פרגו בוק פלוס או ג'ואי כרוםחן06/11/2018
הי קובי!
הצלחנו לצמצם את ההתלבטות שלנו לעגלה חדשה לילד ראשון. מצד אחד, ג'ואי כרום קלה יותר וזולה יותר. מצד שני, פג פרגו בוק פלוס עמידה יותר (מצאנו דגם 2016 שנמכר במחיר מוזל, עדיין יקר בכ300 ש"ח מהכרום).
אנו גרים בקומה 1 ללא מעלית, ולכן שיקול המשקל משמעותי. מצד שני, רוצים משהו עמיד שיחזיק לטווח ארוך.
אגב, האם יש הבדל גם בעמידות הטיולון, ובכך ניתן להמנע מקניית טיולון בעוד שנה בערך?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר07/11/2018שלום חן,
לדעתי הבוק עדיפה ברוב הפרמטרים ולכן אני ממליץ עליה יותר.
רק לוודא שבדגם 2016 מקבלים טיולון פופאפ (טיולון שמתקפל יחד עם השלדה לגודל קומפקטי כאשר הוא פונה לכיוון הנסיעה). בטיולונים הישנים היה גם טיולון של פליקו סוויץ שמתקפל ענק ביחד עם השלדה של הבוק.
לדעתי אי אפשר להימנע מרכישת טיולון, בטח כציינת עובדה של חשיבות מוצר קל. טכנית אפשר לעבוד עם העגלה עד גיל 3, זה יותר נכון ונח לתינוק אך מניסיוני בגיל שנה/שנה + מחפשים עגלות קלות יותר עם קיפול קטן יותר, כמוכן עלויות הטיולונים (בטח בתקופות) מבצעים לא גבוהות ולכן הרוב המוחלט רוכש טיולון. אני מראש ממליץ לא לשייך את בחירת העגלה לכזו שאמורה לחסוך מאיתנו טיולון. אני ממליץ לרכוש עגלה לפי הצרכים שלכם ואם צריך אז בבוא העת לרכוש טיולון אך לא לחשוב על זה כעת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ושאלה
חן07/11/2018האם בסכום הזה (כ2000 שח) אתה ממליץ על עגלה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהנחה שאכן מדובר בדגם הפופ אפ...
חן07/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזאת בהנחה שאכן מדובר בדגם הפופ אפ
חן07/11/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/11/2018שלום חן,
לדרישות שלך לא הייתי ממליץ על משהו אחר בסכום של עד 2000 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)