פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות מגיל 0
    רעות
    21/05/2018

ראשית ברצוני להודות לך על פועלך.
    שנית, יש לנו בבית בן שנה שלו יש את הציקו נקסטפיט וכרגע אנו מצפים ב"ה לעוד בן ומעוניינים לקנות כסא בטיחות מגיל 0.
    המטרה העיקרית היא כסא שיהיה נוח לעביר אותו מרכב לרכב.
    איזה מבין השלושה נחשב הכי מתאים למטרה והכי טוב בטיחותית -
    בולוארד, אדווקט או מרתון קליק טייט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות מגיל 0

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2018

שלום רעות,

כל דגמי הקליק טייט של ברייטקס מאוד נוחים להתקנה. לדעתי דגם המרתון שהוא הזול מבין ה-3 ולא נופל בטיחותית מהדגמים היקרים יותר הוא המומלץ ביותר, עוד יתרון חשוב שלו מעבר למחיר הוא שהוא הצר ביותר ואתם צריכים לשים 2 כיסאות ולכן יש לקחת זאת גם בחשבון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עגלות וכיסא בטיחות
    Elad
    21/05/2018

שלום קובי,

אנחנו לפני לידה, נשמח מאוד לקבל המלצה על עגלה שתהיה נוחה לתינוק, אין לנו תקציב מוגבל כל שהכל עומד על הפרק, הכי חשוב נוחות ובטיחות התינוק.
    בנוסף נשמח על המלצה על כיסא בטיחות.

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2018

שלום אלעד,

לדעתי העגלות הנוחות ביותר וגם הבטוחות ביותר הן עגלות הרטן אך הן לא זולות. תמיד אני מציים שככל שהעגלה נוחה יותר בניוד, נוחה יותר לתינוק כך משקלה עולה וכך היא נעשית מסורבלת יותר להורה ולכן יש לקחת זאת בחשבון. מבחינת מחיר הן בין היקרות בשוק וזאת בעיקר בגלל העובדה שהן מיוצרות בגרמניה ולא בסין כמו הרוב המוחלט של העגלות.

מבחינת כיסא לדעתי המומלץ ביותר הוא צ'יקו נקסטפיט, לדעתי הכי נח לתינוקות, בעיקר ניובורן וברמת הבטיחות הגבוהה ביותר שיש. באותה רמה יש גם את ברייטקס מרתון קליקטייט שלדעתי פחות נוח לתינוק בהשוואה לצ'יקו (שוב בעיקר בשלב הניו בורן, ככל שיגדלו כך לא תהיה לזה משמעות).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת הרטן

אלעד
    22/05/2018

המון תודה,
    אתה יודע איפה יש עגלות של הרטן חוץ מביבי לאב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/05/2018

שלום אלעד,

זה בעיקר בבייבי לאב אבל אם אתם מהמרכז יש גם בבייבי שיק בגבעת שמואל. אם תצטרך עזרה נוספת תוכל לפנות דרך הפייסבוק של הרטן ישראל ואוכל לעזור דרך שם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי או בובו דיזיין
    יעל
    20/05/2018

היי קובי, אשמח להתייעץ איתך על התלבטות בין בובו דגם מקסי לבובו דיזיין החדשה שבעצם הוסיפו לה את המנח רגליים, קיפול קל ואיוורור (ועוד כל מיני תוספות לא חשובות) . נשאר רק גגון מוארך ורוחב שיש למקסי .ומצד שני הבובו טיפה יותר קומפקטית. צירפתי תמונה של הדיזיין. מה דעתך? תודה רבה על המענה

לקביעת תור
    סגירה
    מקסי או בובו דיזיין

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2018

שלום יעל,

הבובו החדשה מאוד חדשה כך שקשה לענות. הבסיס לא השתנה ולכן צריך להחליט אם היתרונות הקלים שווים תוספת מחיר, מעקה היה גם לבובו מהדור הראשון.
    הבובו מקסי מציעה נוחות ניוד עדיפה ומושב רחב יותר. מצד שני היא כבדה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי או בובו דיזיין

יעל
    26/05/2018

אם המחיר לא שיקול, מה היית ממליץ בכל זאת? חשוב לי מאוד הגודל , בטיחות ונוחות לילד מעל הכל. . מתלבטת אם הגלגלים הגדולים והגגון של המקסי קריטית יותר מומלץ ועדיף על פני גודל קטן יותר וקומפקטיות ודווקא בגלל שרואה מלא תגובות שמרוצים מהבובו... ועוד ללא התוספות החדשות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/05/2018

שלום יעל,

כפי שאת מציינת לכל אחד יתרון אחר. אני אישית יותר אוהב את המקסי אבל חושב שהכי נכון יהיה: לשים את התינוק בכל אחד מהם, לטייל טיפה בחנות וקצת מחוצה לה כך תוכלו להרגיש את נוחות הניוד, לעלות ולרדת מדרכה (אם לא תרגישי הבדל משמעותי והבובו יותר נוחה לך יתכן וזו תהיה אופציה נכונה יותר עבורך), לאחר מכן לשנות מצבים ולסיום לקפל כל אחת ולהרים כך תוכלו לראות מה נוח לכם יותר.
    לבסוף תוכלו לקבל החלטה מושכלת מה נכון לכם יותר.
    בסה"כ אני חושב שמדובר ב-2 טיולונים שנותנים תמורה מעולה למחיר שלהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת סייבקס מיוס מול מיני סיטי של בייבי גאגר
    פושפושון
    18/05/2018

היי קובי
    אנחנו מחפשים עגלה מגיל 0 חשוב שתתקפל בקלות ותהיה קלת משקל ובטיחותית וגם שניתן להניח תיק ציוד לתינוק בגודל סביר
    אנחנו מתלבטים בין המיני סיטי למיוס של סייבקס.
    מי טוב יותר ? כמו כן אם יש לך המלצה לדרישות

תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2018

שלום,

אני ממליץ יותר על המיוס מכיוון שיש לה טיולון דו כיווני שלדעתי ולדעת מחקרים רבים חשוב מאוד עד גיל שנה+.
    עגלות נוספות דומות למיוס: ארמדילו פליפ XT וגם בוגבו בי5.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות abc
    ענבר
    18/05/2018

הי קובי, אני ובעלי צמצמנו את העגלות של abc לסלסה ולסירקל ראבנה.. התקציב והמקום ברכב לא מופיע כשיקול. על איזו מהן היית ממליץ? מה הם היתרונות והחסרונות?

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות abc

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/05/2018

שלום ענבר,

הן מגיעות מאותו היצרן ולכן חולקות אמבטיה זהה.
    הסירקל כמובן מציעה יתרון משמעותי במחיר ומלבד זה ההבדלים הם בשלדה ובטיולון:
    השלדה של הסלסה מציעה יכולת ניוד טובה יותר ומערכת קפיצים טובה יותר. סל החפצים גדול יותר ובגלל המבנה האמבטיה והטיולון יושבים יותר גבוהה מה שמקל בהכנסת והוצאת התינוק מהעגלה. הטיולון של הראבנה מציע 4 מצבים לעומת 3 בסולה כאשר במצב הסופי יש שכיבה מלאה לעומת זווית עירסול בסולה.
    הבדים בסלסה יותר איכותיים אך לדעתי זהו פרט משני מכיוון שאת מזרן האמבטיה בכל מקרה מצפים בסדין ועל המושב תמיד שמים מזרן או ריפודית.

הסלסה היא מוצר פרימיום יותר כאשר היתרון הגדול הוא יכולת ניוד בעיקר בדרך משובשת. אם הטיולים יותר עירוניים אז הסירקל בהחלט עושה את העבודה היטב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה לילד ראשון
    נעה
    17/05/2018

הי
    אשמח להתייעץ ולקבל המלצה לגבי עגלה שמתאימה לנו..קיבצנו כמה מהדברים החשובים לנו בעגלה, כאשר אין ממש מגבלת תקציב (אם עגלה תעלה 4000 אבל תענה על כל הצרכים אז נקנה ..מתוך השקעה גם לילדים הבאים בע"ה) :
    -רחבה מספיק לתינוק בפנים (גם באמבטיה וגם בטיולון)
    -טיולון דו"צ
    -אמבטיה לא נמוכה מידיי (אנחנו דיי גבוהים ולא רוצים להתכופף לגמריי בכדי להגיע לתינוק - אני 1.70, בעלי 1.80)
    -כיסוי שמש מיטבי
    -יציבות של העגלה
    -קיפול נוח ומהיר
    -משקל קל
    -גישה נוחה לסל מלמטה
    -נוח לעלות / לרדת ממדרגות/ מדרכות (גרים בעיר)
    -בדים נושמים בקיץ (תאריך משוער בתחילת ספטמבר)

תודה רבה מראש !!
    נעה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/05/2018

שלום נעה,

קשה להמליץ כי הדרישה תמיד של רוב ההורים היא לעגלה קלה, אך כפי שאני מסביר תמיד הורדת משקל ממוצר גוררת הורדת דברים אחרים שלדעתי פוגעים בנוחות התינוק או נוחות הניוד או גובה העגלה או שילוב של הדברים.
    לדעתי עגלה כמו איי.בי.סי דיזיין סלסה תואמת את רוב הדרישות:
    גבוהה, סופר נוחה בניוד, סל עצום ונגיש, חזקה +, קפיצים מעולים שמקלים מאוד בעליה וירידה ממדכות, בדים מסנני UV ולכן מתאימים לקיץ, יציבה, אמבטיה, טיולון וגגונים XXL.
    המשקל לא קל אך גם לא כבד, הקיפול מאוד נח, הגודל סביר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..מה אתה חושב על עגלת MUTSY

נעה
    20/05/2018

התסכלנו קצת על עגלת MUTSY ועושה רושם שהיא גם עונה על הדרישות.. מה ההבדל בין הסלסה לMUTSY ?

אשמח לחוות דעתך
    תודה וחג שמח !
    נעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2018

שלום נעה,

אני פחות אוהב מכיוון שהיא כבדה מאוד וללא ערך מוסף, כלומר האמבטיה והטיולון די צרים לדעתי והמשקל הרב נובע לדעתי רק מעיצוב העגלה. בסלסה שקלה ממנה בכ-2 ק"ג מקבלים אמבטיה יותר רחבה וכך גם הטיולון. בנוסף הקפיצים בסלסה עדיפים ולכן לדעתי יכולת הניוד טובה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין סייבקס מיוס, ארמדילו פליפ xt ובוגבו בי 5
    שי
    17/05/2018

היי קובי,
    קודם כל, הפורום עוזר ומלמד וניכר שאתה עושה זאת באהבה רבה.
    על מי מבין שלושת העגלות היית ממליץ? חשוב לנו שהעגלה תיהיה קלה, נוחה לקיפול ובעלת סל יחסית גדול. בנוסף, חשוב לנו שהעגלה תיהיה חזקה ותחזיק לילדים הבאים. אנחנו גרים בבית קרקע כך שאין בעית מדרגות.
    כמובן שנשמח לשמוע אם יש לך המלצות לעגלות נוספות שיכולות להתאים לדרישות שלנו.

תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/05/2018

שלום שי,

הן מאוד דומות ברעיון. לדעתי הבי מציעה את נוחות הניוד הטובה יותר, היא גם הקלה יותר. המיוס מציעה את האמבטיה והטיולון המרווחים יותר אך אני פחות אוהבה שכל המושב עשוי רשת.
    הפליפ פחות נוחה בניוד משתיהן אך נוחה מאוד בקיפול והכבדה מהשלוש.
    אין לי המלצה חותכת, ההמלצה היחידה היא פשוט להעמיד את שלושתן, לשים בתוכן משקל של 9 ק"ג, ללכת איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לאחר מכן לתפעל (לחבר ולפרק אמבטיה, טיולון וסל קל אם לוקחים תואם), לשנות מצבים בטיולון, לקפל לבד ואז לקבל החלטה מה נכון לכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה טובה לתינוק שאוכל לסחוב
    דנה
    17/05/2018

הי, בהתחלה הייתי בראש של עגלה כמה שיותר קלה ונוחה לתפעול שלי, אני גר בעיר, נוסעת באוטובוסים, גרה בקומה ראשונה אז יש לי גרם מדרגות אחד לעלות. עם זאת ככל שהמועד מתקרב ברור לי שאני רוצה משהו טוב לתינוק, בעיקר מבחינת האמבטיה בחודשים הראשונים. אני מוכנה להתפשר על הנוחות שלי אבל אני שוקלת בערך 50 קילו עם הריון בחודש 7 אז לא רוצה לקחת משהו שבאמתיתיש אותי או לא אוכל לעמוד בו פיזית.
    חוץ מזה רצוי טיולון דו צדדי, יציבות וזהו נראה לי. תודה!

הוספת תגובה

• עגלה טובה לתינוק שאוכל לסחוב

דנה
    17/05/2018

שכחתי לציין תקציב, עקרונית לא מעוניינת לעבור את ה2500 אבל אני בוחנת גם אפשרויות של יד 2 אז כרגע יותר חשוב לי לשמוע בכללי מה טוב, שאדע למה לשאוף בלי קשר למחיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/05/2018

שלום דנה,

לצערי אין מוצר שיספק אמבטיה מרווחת או טיולון מרווח שיהיה יחסית קליל.
    לאור זאת אני ממליץ על 2 ניגודים.
    1. סירקל ראבנה 4, הכי מרווחת שיש בתקציב (ואפילו פחות ממנו), נוחה לניוד, נוחה לתפעול, במשקל סביר של 11 ק"ג יחד עם טיולון וגודל סביר לאחר קיפול. שאני אומר סביר זה לא בהכרח אומר סביר לך ולכן את צריכה לבדוק ולהתנסות.
    2. ארמדילו פליפ XT2, מדובר בקילו וקצת פחות מהסירקל אבל גם הקיפול קטן יותר מה שמקל על האחיזה וההרמה. פחות נוחה לניוד מהסירקל וצרה בהרבה מהסירקל אבל לך אני חושב שתהיה נוחה יותר ועדיין יש לה טיולון דו כיווני.

לגבי יד 2 קשה לי לתת המלצות כי איני מכיר את המחירים שגם לא קשורים אחד לשני במוצרים זהים לפעמים. כמוכן איני יודע מי השתמש במוצר, מה היה אופי השימוש וכו' כך שקשה לחוות דעה. אם תרשמי לי דגמים מסויימים אוכל להמליץ על הדגמים ספיציפית בהתאם לצורך שלך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה. מעריכה מאוד ובהחלט אבדוק

דנה
    18/05/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלתי לבדוק:)

דנה
    21/05/2018

היי בהמלצתך בדקתי היום את הארמדילו. החזקתי בחנות את הקיפול בלי הטיולון והרגישה לי קצת כבדה. נכנסתי לשילב ליד ובדקתי את האינגלזינה שלמרות שהקיפול גדול יותר, השלדה בכל זאת הרגישה לי קלה יותר ולמיטב הבנתי האמבטיה שלה היא בין הרחבות והמשקל הכולל שלה עם הטיולון קל יותר מהארמדילו ומהעגלות של abc a שידיין לא ביקרתי בחנות שמשווקת אותן אך ממה שראיתי עד כה לצערי יהיו לי כבדות מידי.
    האם יש הבדל מהותי בין הדגמים של 2017/2018 / 2016 באינגלזינה?

המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2018

שלום דנה,

אכן האינגלזינה קלה יותר מהארמדילו. הABC יותר כבדות מהארמדילו ומן הסתם יהיו יותר קשות להרמה. אי לכך את צריכה לחשוב אם יש טעם לבדוק.
    מה שכן האינגלזינה הרבה יותר קשה לניוד (כבדה בניוד אם נקביל למשקל) מהפליפ ובטח שמABC.
    היות ואני חושב שהרמת העגלה מתבצעת אולי פעמיים, שלושה ביום מהרצפה לרכב (כמובן שבתנאי ולא גרים בקומה/ות ללא מעלית) ומצד שני מתניידים ודוחפים את העגלה אני תמיד בעד יכולת ניוד אך זה לשיקולך כי מאוד ברור לי שתהיה לך בעיה להרים מוצר כבד.
    לגבי אינגלזינה, כמו כל יצרן בכל שנה נעשים שיפורים, ברוב המוחלט של השיפורים זה צף מלמטה, כלומר תלונות או הצעות של משתמשים ולכן תמיד אני בעד ללכת על הדגם המתקדם ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    22/05/2018

רכשתי היום את האינגלזינה, בכמעט שליש מהמחיר של החנות בשילב במצב מעולה! אני יודעת שהתפשרתי בניוד, אבל לדעתי האמבטיה הגדולה לתינוק שווה את זה! המון תודה על כל העזרה והמידע . בלי כל המידע בפורום לא הייתי מצליחה להגיע לזה ובכלל לא חשבתי על העגלה הזו אם לא הייתי קוראת עליה בעצות שלך. בהצלחה, דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/05/2018

שלום דנה,

שמחתי לעזור. אם רכשת כיד 2 אני ממליץ לעשות חידוש עגלה דרך חברת הגלגל, זה כולל בדיקה של תקינות כל החלקים, שימון, גירוז, ניקוי שלדה וכביסה. העלות די סבירה לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרמפולינה של פישר פרייס
    פנינה
    16/05/2018

מה דעתך לתינוק בן חודשיים?
    במהלך היום אחרי שנרדם על הידיים אני משכיבה לישון על הבטן ואז כל פעם שמתעורר נשאר כמה דקות על הבטן ומרים ראש.
    כשהוא ער הוא נמצא רוב הזמן על הידיים כי בוכה בעגלה, האם הטרמפולינה עלולה ליצור נזק גם אם שמים למשך גג עשרים דקות כל פעם מספר פעמים ביום? (בין הארוחות והשינה) והאם יש לה עדיפות על סל קל מבחינת הגב?
    תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה
    טרמפולינה של פישר פרייס

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/05/2018

שלום פנינה,

קודם כל היא נוחה יותר ובריאה יותר מסלקל ולכן אין חשש בריאותי לשים יותר מ-20 דק' ביום. החיסרון הכי גדול בהשכבה על הגב הוא שעלול להיווצר מצב של ראש שטוח, זהו לא משהו שפוגע בבריאות אך פחות אסטטי, כל עוד דואגים להשכיב על הבטן ושהתינוק לא כל היום נמצא על הגב ובלילה ישן על הגב אז בכלל לא אמורה להיות בעיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת איגל לייט uno
    עינב
    16/05/2018

היי האם מכיר את העגלה הזאת?

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת איגל לייט uno

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/05/2018

שלום עינב,

מכיר, לדעתי מדובר במוצר ברמה בינונית אבל המחיר בהתאם. הגלגלים קטנים ולכן לדעתי המוצר עדין, נוחות הניוד לדעתי פחות מבינונית ולכן אני פחות ממליץ.
    לדעתי עדיף לרכוש ממותג ידוע ומוצר איכותי יותר בדמות המאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT2.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין בוגבו בי 5, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ xt או אוקרו
    שי
    16/05/2018

היי קובי,
    אנחנו לפני לידה ראשונה ומתלבטים בין שלושת העגלות. אנחנו גרים בבית קרקע בקיבוץ כך שאין יותר מדי מדרגות לטפס ויש לנו רכב עם תא מטען דיי גדול. נשמח לשמוע על איזה דגם אתה ממליץ ביותר.

תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/05/2018

שלום שי,

הבי והפליפ מציעות עגלות יחסית קלות עם קיפול סופר קומפקטי ובתמורה לאלו לדעתי הן צרות מאוד מה שמשפיע על נוחות התינוק, מגיעות עם גלגלים קטנים יותר מה שמשפיע על יכולת הניוד.
    האוקרו לעומתן מציעה אמנם גלגל טיפה יותר גדול אך הבדל הנוחות לא משמעותי ועדיין היא צרה לדעתי (ברוחב זהה לפליפ) אבל בניגוד לפליפ לא מציעה מוצר קל, היא כבדה משמעותית מהן ולכן אני לא רואה סיבה ממשית לרכוש אותה.
    בין הבי לפליפ אני חושב שלבי יתרון בעיקר במשקל, יכולת הניוד טיפה טובה יותר בעיקר בזכות קפיצים עדיפים. מצד שני היא יקרה יותר, מסורבלת יותר בתפעול והאמבטיה מאוד בסיסית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבה קונפורט לולה 3
    פנינה
    15/05/2018

שלום קובי,
    אשמח לשמוע את חוות דעתך על הדגם.
    חשוב לנו שהקיפול יהיה קטן לאוטו כי יש לנו בגאז' פצפון, שהשלדה תהיה חזקה מאוד ובכלל איכות טובה לעגלה. אשמח לשמוע ממך תובנות נוספות על העגלה הזו. בעלי מאוד מתלהב מהבייבי ג'וגר בגלל הקיפול ובגלל שהבנות שזו עגלה חזקה מאוד. מה אתה חושב בהשוואה בין שתי העגלות האלו?
    *יש לנו הצעה לעגלה מיד 2 ככה שהמחיר לא שיקול..
    תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    בבה קונפורט לולה 3

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2018

שלום פנינה,

הלולה היא עגלה עם קיפול מטריה אשר מאוד קטן. מצד שני זה פוגם ביכולת הניוד, עליה וירידה ממדרכות, הסל קטן ולא נגיש ומאוד קשה לקפל אותה יחד עם הטיולון. אני פחות ממליץ.
    גם על הג'וגר אני פחות ממליץ, נכון שהיא חלומית להורה עם משקל קל והקיפול הכי קל ונוח בעולם אך מצד שני לדעתי יש בה המון פשרות בכל הנושא של נוחות התינוק. הטיולון חד כיווני שזה לדעתי חיסרון עצום, אין מדרך רגליים מתכוונן ושינוי המצבים הוא בעזרת שרוך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטים בין שתי עגלות- אויסטר 2 וארמדילו פליפ xt2
    תאיר
    15/05/2018

היי קובי,
    מתלבטים בין שתי עגלות- אויסטר 2 וארמדילו פליפ xt2
    גרים בתל אביב, מחפשים עגלה לא מאסיבית או כבדה מדי,
    דו כיוונית שתהיה בעיקר נוחה לתינוק.. אבל גם לנו- קלה לתפעול שנכנסתי ברכב לא גדול.
    ממה שראיתי אני חוששת שהטיולון, שנדרש לזמן רב יותר, מרגיש לי קטן באויסטר. לעומת זאת האמבטיה של הפליפ מרגישה לי צרה.

על מה היית ממליץ? יש עגלה אחרת בסגנון הזה או אחר שמתאימה לצרכים שציינתי? הגבול העליון של התקציב הוא סביב ה4000

תודה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2018

שלום תאיר,

אין עגלה מושלמת והארמדילו שיותר נוחה להורה לדעתי, בעיקר בקיפול וגודל הקיפול יחד עם טיולון לדעתי פחות נוחה לתינוק, כפי שציינת האמבטיה צרה אך גם הטיולון, באויסטר הוא מרווח יותר, קשה לראות זאת כי היא כוללת גם מזרן שמצמצם את הרוחב.
    לדעתי גם האויסטר נוחה יותר בניוד אבל אני חושש שלרוב הרכבים היא לא תתאים כאשר מקפלים יחד עם הטיולון (אפשר לבדוק ברכב טרם הרכישה).
    אפשר לבדוק את הבוק S51 שעונה לדרישות ונכנסת בתקציב.
    יש כמה גרסאות אבל תתחילו מלבדוק אחת מהן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על הבוק

תאיר
    15/05/2018

תודה רבה על התשובה!
    הבוק לא כבדה הרבה יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/05/2018

שלום תאיר,

לא, הבדל של קילו וקצת בהשוואה לפליפ ודי במשקל של האויסטר.
    תנסו לקפל את כל הדגמים יחד עם טיולון ואז להרים, זו ההשוואה שצריך לעשות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

תאיר
    18/05/2018

מה אתה חושב על הסולה כרום 2?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/05/2018

שלום תאיר,

עגלה שנותנת תמורה מעולה לכסף. סובלת מהחסרונות של הפליפ בכך שהיא צרה יחסית, בעיקר האמבטיה אבל נותנת נוחות ניוד טובה יותר, כמעט ברמה של האויסטר, הקיפול גדול יותר משל הפליפ אבל קטן יותר משל האויסטר, סל החפצים מאוד קטן, מדובר במוצר מאוד חזק ואמין שנותן טיולון דו כיווני עם שכיבה טובה, נוחות ניוד טובה ולכן אני חושב שהיא עסקה מצויינת במחירה.
    כן הייתי ממליץ לבדוק את הסירקל ראבנה, מאוד דומה לסולה אבל מציעה לדעתי: אמבטיה וטיולון רחבים יותר, שכיבה טובה יותר בטיולון (וגם 4 מצבים לעומת 3), גגונים טובים יותר, יכולת ניוד טובה יותר, קפיצים טובים יותר, סל גדול יותר. כמו הסולה היא כבדה יותר מהפליפ וגם טיפה יותר מהסולה. כרגע נמכרת במחיר מצחיק ביחס לתמורה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות המלצה על abc
    שלי
    15/05/2018

שלום. רצעתי לדעת מה המלצתך לעגלה הכי טובה מבין עגלות abc. והאם המחיר הנמוך שלהם בשוק מעיד על איכותן? תןדה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלות המלצה על abc

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2018

שלום שלי,

המחיר של הדגמים של ABC סבירים שזה אומר לא יקר אבל הן גם לא זולות פרט למותג הלואוקוסט שלהם סירקל.
    זוהי חלק מהאסטרגיה של כן למכור מותג איכותי מבלי לבקש כסף על המותג. כחלק כיום מהחברה המשווקת אני יכול לומר בודאות שאין בעיות איכות בדגמים הנמכרים כיום, בכל זאת מדובר במותג גרמני ואיכות, קפדנות ובקרה הם חלק בלתי נפרד מחברות גרמניות. מי שיגיע לגרמניה יראה שם בעיקר עגלות של ABC וגם הרטן (2 מותגים גרמניים) פשוט כי הגרמנים מעדיפים איכות ועגלות שישרתו אותם גם בטבע ועגלות היצרנים האלו בנויות לכך מה שמעיד בעיקר על חוזקם וכושר ההישרדות שלהם.
    לדעתי הדגם הכי מוצלח שלהם בישראל הוא הסלסה שמחירה סביר, המשקל סביר ועדיין מאוד פרקטית בקיפול וגם גודלה מתאים לרוב הרכבים. עד היום אני נתקל בדגם האסטרו שלהם מלפני 12 שנים שמשרת כבר תינוק רביעי או שלישי. האסטרו היא למעשה הבסיס שעבר עשרות גילגולים ושיפורים לאורך השנים וכיום נקראת סלסה.
    הסירקל מעולה למי שלא מעוניין להשתולל עם רכישת עגלה.
    הממבה פלוס לדעתי כבדה, אמנם נותנת יתרונות שאין באף עגלה בעולם אבל רוב האנשים פחות זקוקים להם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על עגלת סירקל ראבנה
    גליה
    15/05/2018

הי קובי! רציתי לקבל המלצה על עגלת סירקל ראבנה.. העגלה נראית לנו אך המחיר שלה יחסית זול לעגלות שיש בשוק.. מבחינת תקציב התקציב שלנו הוא עד 6000 שקלים.. חשובה לנו הנוחות המרווח היציבות וכמובם בולמי זעזועים. אם יש עדלה בתקציב הנל שנראית לך מתאימה יותר אשמח גם לשמוע

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלת סירקל ראבנה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2018

שלום גליה,

כחלק מאסטרטגיה העגלה שווקה ברשת אחת (ועוד 2 חנויות בודדות) מה שאומר שמחיר הרכישה של הרשת היה נמוך ולכן גם מחיר הצרכן נמוך. אין זה מעיד על האיכות ולדעתי המחיר הריאלי של עגלה כזו צריך לנוע בין 2500 ל- 3000 ש"ח. לדעתי היא נותנת את התמורה הכי טובה לכסף כיום. בטח שבטווח של עגלות עד 3000 ש"ח. האמבטיה והטיולון סופר מרווחים, יש בולמי זעזועים טובים, נוחה לתפעול ומגיע ממותג גרמני כך שיש הקפדה על איכות בדים שלא מכילים כימקלים, מסנני UV בגגונים, בסיס חזק ואמין וכו'.

ברור שאם נקפוץ ל- 6000 ש"ח נקבל אופציות שיתנו יתרון על הראבנה אבל כמו בכל דבר יהיו גם חסרונות. לדעתי במחירים כאלו העגלה הטובה ביותר היא הרטן שמיוצרת בגרמניה ובכל הנושאים של נוחות התינוק, נוחות הניוד, בולמי זעזועים היא לדעתי ב- 2 רמות מעל הראבנה אך זה מתבטא גם במחיר אבל גם במשקל כבד יותר וקיפול טיפה יותר מסורבל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה