פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת כיסא בטיחות לתינוק
    גל
    24/05/2018

קובי שלום
    אשמח לקבל המלצה על הכיסא בטיחות הכי מומלץ ובטיחותי מבחינתך. אין הגבלה כספית.
    אם יש לך מספר המלצות אשמח לשמוע את דעתך על כולם והבדלים בינהם.
    כעת התינוק בן 6 חודשים ואנו מעונינים לעבור מסלקל לכיסא בטיחות.
    תודה רבה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת כיסא בטיחות לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/05/2018

שלום גל,

ההמלצה שלי היא צ'יקו נקסטפיט, לדעתי הנח ביותר עבור תינוקות בעיקר לפני גיל שנה, בנוסף הוא ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר. אפשר לשקול גם את ברייטקס מרתון קליק טייט כאופצייה נוספת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין טיולונים קלים
    חנה
    23/05/2018

הי
    לתינוק בן שנה וחצי-
    מחפשים טיולון קל משקל, נח לניוד ולתפעול, ומתאים לשימוש בתחבורה ציבורית עמוסה...
    מתלבטים בין City Tour של בייבי ג'וגר, יויו, ואיזי של בייבי מקסי..
    או שיש אפשרויות טובות יותר? (לא מסוג 2 ידיות).
    תודה מראש!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/05/2018

שלום חנה,

קודם יש להגדיר תקציב מכיוון שאת קופצת ממוצרים שנמכרים ב-700 ש"ח ל- 2100 ש"ח. ברור שככל שהתקציב יעלה כך רמת המוצר תעלה ולכן יש להגדיר תקציב. אם אין גבול אז היויו תהיה הבחירה הכי טובה לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

חנה
    24/05/2018

היינו מעדיפים להישאר באזור האלף אך אם היתרון של היויו משמעותי אפשר לחפש יד שנייה...
    הוספתי אתמול לשאלה את טיולון ביבה m (משום מה לא מופיע)-
    אשמח לשמוע אם כן המלצה בין איזי של מקסי בייבי, בייבי ג'וגר City Tour וביבה m...
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    25/05/2018

שלום חנה,

על הביבה M אני פחות ממליץ, לדעתי יותר עגלה מאשר טיולון ובעלת הקיפול הגדול ביותר. כמוכן לא ניתן להתנסות איתה פיזית, לדעתי חיסרון עצום.

לדעתי איזי בייבי מקסי היא המוצלחת ביותר מכל הדגמים עד 1000 ש"ח, היא המרווחת ביותר, הנוחה ביותר לניוד ובעלת קיפול יחסית קטן (טיפה יותר גדול מהשאר), כמוכן היא הכבדה ביותר.
    גם הג'וגר סיטי תור טובה מאוד לדעתי אך חורגת מהתקציב.
    היויו טובה מאוד יש לה יתרונות אבל גם חסרונות, אני תמיד בעד לרכוש חדש ולא יד 2.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת כיסא בטיחות לרכב
    שרית
    22/05/2018

שלום קובי,
    יש לנו תינוק בן שנה, ואנחנו מחפשים כיסא בטיחות לאוטו, שיהיה בטיחותי ביותר ופשוט לתפעול (נוהגים בסיאט איביזה אם זה משנה), אני לא יודעת אם מומלץ בשלב זה עדיין להסיע נגד כיוון הנסיעה, אם כן אז שהכיסא יתאים.
    ההתלבטות שלי כרגע היא בין צ'יקו נקסטפיט לברייטקס מרתון. אשמח לשמוע אם יש כיסא נוסף שאתה ממליץ עליו. טווח מחירים של סביב 1,500 ש"ח במקסימום.

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בחירת כיסא בטיחות לרכב

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/05/2018

שלום שרית,

אלו הם השניים המומלצים ביותר מבחינת כיסאות. ההמלצות הן עד גיל שנתיים להמשיך ולהיות כנגד הכיוון. כל תינוק מקבל זאת אחרת אך מומלץ להתאמץ ולהרגיל להיות כנגד הכיוון. חוקית אפשר כבר מגיל שנה לחגור עם הכיוון (זה בתנאי שמשקל התינוק עולה על 9 ק"ג).
    לדעתי מבחינת כיסאות הם הטובים ביותר ואין לי המלצות אחרות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קובי. נשמח לדעתך בנוגע לעגלת מאמס אנד פאפס ארמדילו
    אביה
    22/05/2018

רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי בדגמים של מאמס אנד פאפס .הארמדילו פליפ XT משנת 2015 לעומת הארמדילו פליפ XT2 2017? ראיתי באתר שלך המלצות לדגם החדש. חיפשתי ביד שתיים והיה רק את הדגם משנת 2015. האם לדעתך כדאי ללכת על הדגם הישן?מהם ההבדלים?
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/05/2018

שלום אביה,

נעשו מספר שינויים, המרכזי שבהם הוא הוספת מעקה.
    מעבר לזה יש שיפור בבדים, שיפורים מכניים שיגרמו לפחות תקלות ואמינות גבוהה יותר. אני תמיד ממליץ ללכת על הדגם המתקדם יותר מכיוון שמרבית היצרנים (ובעיקר מאמאס אנד פאפאס) מקשיבים למשתמשים ומיישמים טענות, בקשות, תלונות ומשפרים בדור השני והלאה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי שינה באמבטיה
    הילה
    22/05/2018

היי קובי :-) נעזרתי בך בעבר בבחירת עגלת טרילוג'י (דגם 2018) לתינוקת שלי (תודה מקרב לב!),
    אשמח לברר לגבי 2 עניינים קטנים בהמשך:
    1. רכשתי מיטונת עם מזרן נושם אך בינתיים התינוקת (בת שבוע) ישנה לאורך היום והלילה באמבטיה של העגלה - נראה שזו מהווה סביבה עוטפת וחמה יותר עבורה בשלב זה.
    האם יש בעיה עם כך? אני יודעת שאינגלזינה מתגאים במזרן של 2018 כאורטופדי ומותאם במיוחד לתינוקות אך אני תוהה בכל זאת האם אין בעיה עם שימוש אינטנסיבי כ"כ באמבטיה של הטרילוג'י, על המזרן שבה.
    2. שאלה נוספת וסליחה מראש על הדקדקנות, לא ברור לי: אני מכסה את המזרן בחיתול טטרה גדול מכובס מטעמי הגיינה. האם יש בעיה לעשות זאת? הרי מדובר במזרן נושם ופתאום תהיתי אם "חסימתו" באופן זה מפחיתה את יעילות השימוש בו. מקווה שירדת לסוף דעתי.
    תודה רבה מראש על העזרה,
    הילה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי שינה באמבטיה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/05/2018

שלום הילה,

התשובות הן לא ולא.

אין בעיה לישון באמבטיה ויש המון תינוקות שמעדיפים לישון באמבטיה, ככל הנראה הסביבה באמת עוטפת, נעימה יותר ובעיקר מזכירה שהייה ברחם.
    חיתול טטרה מאוד דק ולכן אינו מהווה בעיה.
    איני יודע אם צריך מזרן נוסף מעבר לקיים, ככל הידוע לי מכון התקנים והיצרנים לא ממליצים להוסיף, יש לעיין בספר ההוראות אם מומלץ או לא, במידה וכן רשום עד איזה עובי במ"מ מותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה לך!!!

הילה
    24/05/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות משני לנסיעות קצרות
    קרן
    22/05/2018

מעוניינים לרכוש כסא לרכב של בעלי, לשימוש משני בעיקר לנסיעות קצרות בעיר. הכסא יהיה שם באופן קבוע ואין צורך לניידו.
    ראיתי את המלצתך על הקוסקו סנרה, אך אינני אוהבת אותו.
    מתלבטת בין שני דגמים:
    Evenflo SureRide DLX
    Joie Every Stage
    חשוב כמובן נושא הבטיחות, קלות ההרכבה ונוחות הישיבה.
    הבן שלי בן 9 חודשים ושוקל כ-9.5 קילו.
    אודה לתשובתך!

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/05/2018

שלום קרן,

לדעתי האוונפלו עדיף על הג'ואי ואני ממליץ עליו יותר. מדובר בכסא טוב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להחליט בין שלוש עגלות
    שירה
    22/05/2018

לאחר שקראתי המלצות שלך ובדיקת עגלות בשוק- צימצמתי את הבחירה ל3 עגלות:
    הרטן
    פג פרגו פאפ אף
    אי בי סי סלסה

יש לנו רכב גדול, בניין עם מעלית והתקציב עד השמיים.. עדיין מעוניינת במשהו לא מסורבל ונוח לקיפול..
    ניתן גם להציע עגלה אחרת.
    ועוד שאלה- אני אלד בחורף כך שאתה חושב שעדיין אני צריכה עגלה עם אמבטיה? חשוב לי עגלה להתקין עליה סל קל אבל האמבטיה נראית לי מיותרת

אודה לעצה שלך

לקביעת תור
    סגירה
    להחליט בין שלוש עגלות

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/05/2018

שלום שירה,

מבין ה-3 ההרטן הכי מסורבלת (אבל לדעתי הכי נוחה לתינוק ובניוד). הפג והסלסה מאוד נוחות, די זהות בגודל והמשקל. הסלסה נוחה יותר לניוד וגם מרופדת הרבה יותר טוב מהפג. הפג יותר צרה אך לרכב גדול זה לא יתרון משמעותי. דווקא בלידות חורף יש יתרון עצום לאמבטיה מכיוון שהיא סגורה יותר ומחממת יותר. לטייל עם תינוק בסל קל לא מומלץ בריאותית, זה עלול להזיק לתינוק, בטח שאם השהייה תהיה ארוכה.

אני ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג בתוך העגלות, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכה, לנסות לקפל לבד, לתפעל לבד (לחבר אמבטיה, טיולון וסל קל) על השלדה ולפרק ואז לקבל החלטה מה נח לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי שיש חיסרון של שכיבה בסלסה

שירה
    23/05/2018

הי קובי
    תודה על התשובה המהירה
    ראיתי שרשמת למישהו פעם שיש חיסרון בסלסה והוא שאין מצב שכיבה ורק מגיעה לתנוחת ערסול, ושדגם הממבה פלוס אכן יש בו שכיבה ישרה, אז דגם הממבה פלוס עדיף על הסלסה או שעדיין יש לו חסרונות אחרים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/05/2018

שלום שירה,

הזווית אכן נקראת תנוחת עירסול ואין בה רק חסרונות אלא גם יתרונות. מומחים וגם אורטופדיים קוראים לתנוחה הזו זירו גרביטי, זו תנוחה מרגיעה יותר שגורמת לדם לזרום טוב ויעיל יותר ללב, היא מונעת החלקה בירדה ממדרכה, היא מעודדת זחילה על 4 וזו תנוחה טבעית של תינוקות (גם בשכיבה שטוחה הם תמיד ירימו את הרגליים על המעקה). החסרונות שלא ניתן להשכיב על הבטן, לשינה ארוכה של מעל שעתיים עדיף שכיבה ישרה, לא ניתן לעבור מהאמבטיה לטיולון לפני גיל חצי שנה.
    בסלסה עניין המעבר לא רלוונטי כי האמבטיה עצומה בגודלה. ניתן לרכוש מזרן שמשפר את הזווית ואז אין בעיה מבחינת זמני שינה מה גם ככל שהם יגדלו הם פחות ישנו בעגלה.

הממבה פלוס במובן של זווית הטיולון גאונית והיחידה בעולם שמציעה את הטוב שבשני העולמות, גם שכיבה שטוחה וגם תנוחת עירסול כך שככל שזה נוגע לנוחות התינוק לדעתי היא מציעה את הטיולון הטוב בעולם. החסרונות הגדולים הם בעיקר מהשקל הכבד שלה והסרבול בקיפול והתפעול כיהיה למוצר כבד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות משני לתינוקת בת חמישה חודשים
    איה
    22/05/2018

היי קובי ,
    מחפשת לקנות כיסא בטיחות משני לרכב של סבא וסבתא לתינוקת בת חמישה חודשים .
    חשובה לנו מאוד הבטיחות , בהמלצת הפורום קנינו צ׳יקו נקספיט ככיסא עיקרי .
    איזה כיסא משני מומלץ במחיר סביר ? קוסקו סנרה שראיתי שהמלצת / אוונפלו טריבוט / ברייטקס ראונדאבאוט או משהו אחר בתקציב נמוך ?
    תודה,
    איה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/05/2018

שלום איה,

האמת שכל הדגמים שציינת מצוינים כך שאין לי מה להוסיף אולי פרט לטריומף של אוונפלו שגם מעולה אך יקר יותר מהסנרה.
    ממליץ פשוט להושיב את התינוק (אם אפשר ברכב נגד הכיוון) כדי לראות היכן הכי נוח לו כי החיסרון של כל הדגמים האלו הוא שהנוחות לא דומה לנקסטפיט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על עגלת cybex balios s
    עדי
    22/05/2018

היי,
    נמצאת כרגע בחיפוש של עגלה בפעם הראשונה, ומאוד מבולבלת. אתמול הראו לי את העגלה של Cybex מדגם Balios s ואשמח לדעת את דעתך עליה.
    האם נחשבת לעגלה טובה ומומלצת?

לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על עגלת cybex balios s

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/05/2018

שלום עדי,

לדעתי עגלה לא מוצלחת. הנדסת אנוש לא חכמה.
    הקיפול מאוד מסורבל אבל לדעתי החיסרון הענק הוא חוסר הפרופרציה בין ידית הדחיפה לטיולון (בעיקר כשהוא פונה כלפי חוץ ובעיקר כאשר הוא במצב שכיבה) א. לא יהיה נח ללכת כי הטיולון בולט מעבר לידית, זה מתייחס עוד יותר למי שלא צריך אותה בגובה המקסימלי, בנוסף אי אפשר לתלות תיק על העגלה כי הוא יפגע במושב ומן הסתם בתינוק. גם באמבטיה הסיפור די דומה.

לדעתי עגלות כמו סולה 2, ג'ואי כרום או סירקל ראבנה הרבה יותר מוצלחות ודומות בתקציב. לדעתי מה- 3 הראבנה הכי מוצלחת בזכות אמבטיה וטיולון XXL בניגוד לאמבטיות יחסית צרות (גם בבליוס), גם הגגונים שלה ענקיים, נוחות הניוד מעולה, הקיפול נח ומתאים כמעט לכל רכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה לילד ראשון
    רשא
    22/05/2018

היי.. מחפשת עגלה לילד ראשון וממש הלכתי לאיבוד בין ההיצע בשוק. מעוניינת בעגלה שתשמש לאמבטיה סל קל ובהמשל תיולון. מוכנה לשלם מה שצריך ויש לי אותו גדול כך שלא מוגבלת, גרה בעיר. הכי חשוב:
    1. תהיה דו כיוונית
    2. ידיות מתכווננות (בעלי 1.87)
    3. יציבה אבל עדיין לא כבדת משקל
    4. עם סל גדול מלמטה מאוד חשוב לי
    5. ריפוד איכותי
    6. תיולון שניתן להשכיב בו
    ועם מנגנון פתיחה פשוט.
    מאוד מודה לך

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/05/2018

שלום רשא,

לדעתי איי.בי.סי דיזיין סלסה עונה היטב לכל הדרישות שלך.
    נוחה מאוד בניוד, טיולון דו כיווני, ידית מתכווננת ומותאמת לגבוהים גם בגלל שאין סרן אחורי שגבוהים נתקלים בו, סל עצום, נוחה לתפעול וקיפול, הריפודים הכי איכותיים שיש ולא מכילים כימקלים. השכיבה טובה ואפשר לרכוש מזרן קומפורט שעושה אותה עוד יותר טובה.
    המחיר מאוד סביר לדעתי, בטח שביחס לתמורה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לגבי עגלת Fluido
    יעל
    21/05/2018

היי, מה דעתך על העגלה?
    מבחינת משקל, נוכחות, קיפול, וטיולון?

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לגבי עגלת Fluido

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2018

שלום יעל,

מבחינת משקל היא קלה, מבחינת נוחות לתינוק היא יחסית מרווחת. מצד שני פחות נוחה לניוד לדעתי, הקיפול מסורבל ויחסית גדול וכך לדעתי גם התפעול שלה. בנוסף היא מגיעה עם סל קל תואם שהרמה שלו ביחס למתחרים בשוק נמוכה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלת תינוקות
    Yonat
    21/05/2018

שלום קובי,

אנחנו בתהליך בחירת העגלה, מתלבטים בין שלוש עגלות-
    1. בוגבו פוקס
    2. איי ביי סיי דיזיין
    3. אינגליזינה טרילוגי

אין לנו כל כך דרישות ספציפיות אלא רק שיהיה נוח ובטיחותי לתינוק. כרגע אנחנן גרים בעיר אך עתידיים לעבור לישוב בו יכול להיות שהכבישים/המדרכות לא תמיד חלקים...

נשמח להמלצותיך ואם יש לך עוד עגלות שאתה ממליץ נשמח לשמוע.

הוספת תגובה

• עוד דגם

Yonat
    21/05/2018

ראינו גם את הם אם אנד מאמר אוקרו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2018

שלום יונת,

נתחיל מהאוקרו שבניגוד לשלושה הראשונות היא כבדה (כ- 13 ק"ג) משמעותית ומעגלה כבדה הייתי לפחות מצפה שתיהיה מרווחת אך כאן זה בדיוק הפוך, היא הצרה ביותר מהארבע ולכן אני לא רואה שום סיבה הגיונית לרכוש מוצר כזה.

לגבי שאר הדגמים:

פוקס, נוחה לניוד ויחסית קלה כ- 10 ק"ג. מרווחת מאוד ולכן לדעתי נוחה לתינוק. יש גגונים XXL שזה מעולה. החסרונות לדעתי הם: הקיפול מאוד מסורבל, היחידה שמצריכה פירוק של הטיולון (לא חובה אבל היא ענקית שלא מפרידים ולרוב הרכבים לא תיכנס וגם אם כן די בסירבול), בניגוד לשאר הדגמים יש לה אמבטיה וטיולון שחולקים מסגרת משותפת אחת ולכן לא ניתן לעשות רוטציה בין הטיולון לאמבטיה בשלב המעבר (לעיתים התינוק לא מסתגל מהר לטיולון ולכן טוב שיש אפשרות לחבר אמבטיה פעם וטיולון פעם עד שמרגילים). היא יקרה משמעותית מבין ה-3

סלסה, לדעתי הכי נוחה לניוד בדרך משובשת בזכות מערכת קפיצים מדהימה. יש לה אמבטיה וטיולון מרווחים מאוד, סל חפצים עצום, הגבוהה מבין כולן שזה נח להכנסה והוצאת התינוק אבל גם התינוק יושב גבוהה יותר מה שמעניק שדה ראיה טוב יותר, קשר עין קרוב יותר להורה, הרחקה מפליטות מזהמים. הגגונים XXL שזה מעולה.
    היא הכבדה מהשלוש כ- 11 ק"ג. נוחה מאוד לקיפול גם עם הטיולון. אם יש סיכוי למעבר ודרך משובשת לדעתי היא תיתן את הפתרון הטוב ביותר בזכות הקפיצים, לעיר היא והפוקס די באותה הרמה מבחינת ניוד.

טרילוג'י, הכי נוחה להורה מה-3, הכי קלה, הכי קטנה בקיפול, אפשר להגיד שהכי נוחה בקיפול. מצד שני משמעותית פחות נוחה לניוד, בעיקר ככל שהדרך תהיה יותר משובשת אך גם בעיר. הגגונים סבירים, הסל קטן ולא נגיש, לא ניתן לחבר סל קלים של חברות מובילות ורק של אינגלזינה מתחבר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פופ אפ- כן או לא?
    אורלי
    21/05/2018

הי קובי, אחרי שהתייעצנו איתך כאן בפורום בעבר, בחרנו ללכת על עגלת פג פרגו בוק פלוס. ראינו כמה דגמים שונים שלה (גאו, לוקס עלית ודגם נוסף שאני לא זוכרת את שמו).
    ההתלבטות האמיתית שלנו כרגע היא האם ללכת על פופ אפ?? האם יש בכלל רלוונטיות לקיפול האמבטיה בעת העמסה לרכב למשל? או /שמדובר בטריק שיקל רק את האחסון של האמבטיה אחרי תום השימוש בה?
    חשבתי שזה יוכל לסייע לנו בקיפול העגלה ובהתאמתה למושב האחורי של הרכב, אבל היות ובעגלה יש גם מזרון וגם מגן רא/ש (אני מניחה שנצטרך..)- אולי זה בכלל לא רלוונטי לקיפול הפופאפ שלה?
    אשמח לדעתך (:

לקביעת תור
    סגירה
    פופ אפ- כן או לא?

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2018

שלום אורלי,

מניסיון שלי, בחיי היומיום אנשים לא מקפלים את האמבטיה, גם אם זה בקלות. יתרון הקיפול הגדול הוא בגמר השימוש לאחסון או למי שמרבה לנסוע לחופשות או לישון סופ"ש אצל ההורים, אז בהחלט יש יתרון בקיפול האמבטיה ואפשרות להעמיס יותר דברים שלרוב חשובים או הכרחיים. בנוסף היא חוסכת קילו מהמשקל בהשוואה לאמבטיה הרגילה. אתם צריכים לעשות את השיקולים האלו אם זה מצדיק את הפער העצום במחיר או לא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוקף של כיסא בטיחות
    אלונה
    21/05/2018

ושאלה נוספת - האם לכיסא בטיחות יש תוקף?

לקביעת תור
    סגירה
    תוקף של כיסא בטיחות

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2018

שלום אלונה,

יש וזה מתשנה מיצרן ליצרן וגם לפי המוצא, לאירופאים יש בדרך כלל תוקף של 5 שנים מיום השימוש הראשוני לעומת האמריקאים שלרוב התוקף הוא מיום הייצור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות לטיול לחו"ל
    אלונה
    21/05/2018

היי קובי,
    טסים פעם ראשונה עם תינוקת שתהיה בת שנה - מה עושים לגבי כיסא בטיחות? האם לוקחים איתנו את שלנו? האם יש סוג מסוים שעדיף לרכוש לנסיעות (בטיחותי אך זול יותר)?

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לטיול לחו"ל

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2018

שלום אלונה,

עדיף לקחת איתכם ואפילו להשתמש גם לטיסה עצמה. הדגמים שמקבלים מחברות ההשכרה הם ברמה נחותה לדעתי. לא חושב שיש מוצר ייעודי לנסיעות וגם אלו שכן (בעיקר בוסטרים) הם ברמה מאוד נמוכה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה