מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלותשחף13/07/2023
היי אנחנו מתלבטים בין
Peg prego veloce
ל
Nuna mixx Next
אנחנו גרים במושב ומחפשים עגלה חזקה שתתאים לכל סוגי המשטחים
בנוסף חשוב לי שתתאים לגבוהים (אני 1.71)
הנונה נוחה יותר לקיפול, הטיולון נראה יותר גדול ונוח וגם יש לו אוורור בגב. והיא גם יפה יותר למרות שזה פחות חשוב.
אם שיקולי תקציב נכנסים - יש עכשיו מבצע שאם קונים עגלה של נונה מקבלים כיסא בטיחות Nuna rava מתנה(שווי 2000 ש"ח).
בפג האמבטיה רחבה וארוכה יותר וגם יש לה מנגנון הטייה לריפלוקס(מנסה להבין כמה העניין עם הריפלוקס הוא חשוב וקריטי), אבל הטיולון שלה נראה לי פחות נוח (המשטח של הרגליים נראה לי קצר).
אם שיקולי תקציב נכנסים - שתיהן עולות כמעט אותו הדבר, בחנות שראינו את הפג מקבלים 500 ש"ח לקניה בחנות.
המליצו לנו גם על אינגליזינה אלקטה
ואמרו לנו שאולי גם הNuna Next triv יכולה להיות מספיק טובה למושב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפג לדעתי עדיפה
קובי סופר13/07/2023שלום שחף,
הפג לדעתי עדיפה בהשוואה לנונה מיקס. המיקס היא אחות חורגת של ג'ואי כרום (אני לא יודע אם משווקת עוד), הכרום עלתה פחות ממחצית מהמיקס והייתה בסך הכל טובה. בעיקר לעיר וטיפה מעבר. הנונה עם גלגלים יותר איכותיים אבל לדעתי לא שווה את העלות, הנונה נמכרת ומשווקת רק ברשת מוצצים. היות ואין תחרות הם יכולים לגבות איזה מחיר שהם רוצים למוצר.
לו הייתה תחרות, אין לי ספק שהמחיר של העגלה היה נחתך משמעוחתית. זה שמקבלים כיסא (שגם מתומחר באופן לא הגיוני), זה טיפה מכפר. בטיחותית זה כיסא מעולה אך יש בשוק דגמים עם דירוג בטיחותי עדיף עליו.
לדעתי הנונה מצדיקה את העלות, בטח אם נשווה לפג.
הפג מיוצרת באיטליה, הבדים יותר איכותיים, הקפיצים עדיפים. מצד שני, הקיפול שלה באמת לא הכי נוח. לדעתי אם יש אפשרות למצוא פג בוק עם שלדת S תקבלו מוצר הרבה יותר טובה ומוצלח אבל, פחות יפה. מצד שני עקב ביקוש דל המחירים יחסית נמוכים ומקבלים מוצר מדהים לדעתי. החיסרון של הבוק כמו בולוצ'ה, ידית לא מתארכת, בבוק המושב לא מגיע למצב שכיבה שטוח. לדעתי לא קריטי.
האלקטה לא מוצלחת ולא תתאים למושב לדעתי. האפטיקה, דומה לבוק ולדעתי תתאים יותר.
הטריב היא עגלה עירונית + כלומר, יש לה יכולת ניוד טובות גם מעבר לעיר. מכאן זה בעיקר תלוי במושב ואזור המגורים, עד כמה באמת המקום לא נוח, לא מסודר וכו' לניוד. בכל מקרה, גם כאן, המחיר לדעתי מוגזם, אפשר לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו שעולה משמעותית פחות ולדעתי עדיפה כמעט בכל פרמטר, גם ביכולת הניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הבייבי בוס טייגר
שחף13/07/2023מה זה אומר שלנו? איפה אפשר לראות אותה פיזית? אנחנו מהצפון
ועוד שאלה אם אפשר,
איזה כיסאות בטיחות עם דירוג בטיחותי יותר משל הnuna rava? יש לך המלצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלנו = גילוי נאות שאני משווק אותה
קובי סופר13/07/2023שלום שחף,
שלנו = גילוי נאות שאני משווק אותה.
תלוי מהיכן בצפון, צריך לדעת ישוב ואז יהיה יותר קל לכוון לחנות קרובה.
לגבי הכיסא:
הכיסאות עם הדירוג הכי גבוה הם:
צ'יקו נקסטפיט זיפ
ברייטקס מרתון או בולווארד קליקטיט
הצ'יקו לדעתי יותר מומלץ אם מחליטים לדלג על הסלקל, השכיבה שלו הכי קרובה לשכיבה של סלקל.
לברייטקס יש יתרון בפטנט ההתקנה שלהם, הרבה יותר קל להתקין אבל, זה בעיקר מונע טעויות אנוש בהתקנה, זו הבעיה הכי גדולה במושבי בטיחות. הורים רבים מתקינים לא נכון את המושבים, אז גם אם יש לי את המושב הכי טוב שיש, במקרה של תאונה חס וחלילה המושב לא שווה כלום.
מעבר לדירוגי הבטיחות, מדובר גם בדגמים כמעט הכי נמכרים בארץ אם לא הכי נמכרים. אותו כנ"ל לארה"ב.
היתרון בכמות המכר היא שאפשר לדעת איך הם מתפקדים במציאות. במקרי תאונה שקיבלתי מידע לגביהם בארץ ובחו"ל, גם הצ'יקו וגם הברייטקס תפקדו מצוין והצילו תינוקות ממקרים קשים. מקרים שבהם המבוגרים יצאו עם פציעות קשות והתינוקות ללא שריטה.
בנוסף, על צ'יקו אני גם ממליץ מניסיון אישי.
ואני חוזר לנונה, הנונה מקבל דירוגים גבוהים מאוד, הוא אפילו מיוצר בג'ואי (הבעלים של נונה), ג'ואי גם מייצרים את הצ'יקו נקסטפיט.
הנונה מקבל דירוג כולל של 81 לעומת 85 צ'יקו ו-84 לברייטקס. הפערים זניחים אבל, הנונה הרבה יותר יקר מהם. במקרה שלכם אם תלכו על נונה אז העלות לא רלוונטית, הוא חלק מהעסקה.
אז בסה"כ הכיסא לא צריך להיות מה שישלול מכם את ההחלטה ללכת על אחד מדגמי הנונה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון שכיבה מלאה מותאם לטיסהמוריה13/07/2023
שלום,
רציתי בבקשה לשאול איזה טיולון מומלץ לטיסה (אני יודעת שצריך לברר מול חברת התעופה).
הבנתי שיש לא מעט טיולונים שיכולים להתאים (מקלארן אטום, ג׳ואי פרסל, סילבר קרוס ווינג, סייבקס טוויסט, איזי ווקר ואינפנטי רויאל) אך הלכתי קצת לאיבוד.
מעדיפה בסכום של 1,000 ש״ח בערך..
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אכן צריך לברר
קובי סופר13/07/2023שלום מוריה,
אכן צריך לברר. כמוכן אפשר לברר מידות טרולי מאושרות של חברת התעופה, אז למצוא טיולון תואם בגודל או פחות.
ככה לא צריך יהיה לבדוק כל דקה כל דגם מול חברת התעופה.
מהרשימה, לדעתי סילבר קרוס ווינג או איזי ווקר XS הכי מוצלחים. גם יש שכיבה מלאה, יכולת הניוד טובה, המשקלים סבירים, הם לא הכי קלים. יש להם כושר שרידות ואמינות יוצאי דופן ביחס לטיולון. מדובר בדגם זהה רק מותגים שונים.
האטום כמו היויו, מאושר כמעט בכל חברה. קל יותר מהקודמים שציינתי. יותר נוח לניוד. מצד שני יותר עדין.
הסייבקס והג'ואי לדעתי יהיו בעיתיים בגודל. אינפנטי רואיל מאוד זול ובסיסי, אם אין שיקול כלכלי הוא פחות מוצלח מהשאר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלת אופן קל משקלשואלת13/07/2023
שלום קובי, אשמח להכוונה,
אני מעוניינת לרכוש תלת אופן לתינוקת בת שנה וחמישה חודשים,
שיהיה קל משקל, כמה שניתן (יש לי הרבה מדרגות)
האם יש תלת אופן העונה להגדרה, יש לי בבית טיולון יויו, אז מחפשת אפילו תלת אופן יותר קליל, יש משהו כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלתי אופן יחסית כבדים
קובי סופר13/07/2023שלום,
התלתי אופן יחסית כבדים. לדעתי כולם יהיו יותר כבדים מהיויו.
אם רוצים קל אז צריך להתפשר על הבסיסיים יותר, כאלו שגם לא מתקפלים. כאלו ללא שכיבה, עם פחות אלמנטים. אפשר לבדוק את סמארט טרייק STR3 שהוא בייסיק פלוס. הוא לא הכי קל ולדעתי גם יהיה כבד מהיויו. אבל עדיין יחסית לתלתי אופן משקלו סביר. ומדובר בדגם טוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות- טיולון רויאל או ווינד גאפ?ניצן13/07/2023
היי :)
אני מחפשת טיולון קליל שישמש לנסיעות וטיסות לחו"ל.
על כן, לא מעוניינת להוציא עליו סכום גבוה.
מתלבטת בין הרויאל של אינפנטי לבין הווינד-גאפ של ג'ואי, ששניהם באותו סכום פחות או יותר.
מה דעתך?
המלצה לטיולון אחר באותו תקציב?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון- ווינד-גאפ של טוויגי
ניצן13/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה- מה עם הטיולון zippy של moon? נתקלת בו פעם ראשונה
ניצן13/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא מכיר זיפי של מון
קובי סופר13/07/2023שלום ניצן,
אני לא מכיר זיפי של מון. אולי הכוונה למונה?
בכל מקרה, בטיולונים זולים מקבלים מה שמשלמים עבורו. לדעתי הרואיל סה"כ בסדר ביחס לעלות. הזיפי של מונה נמכר רק ברשת אחת, בעבר היה יקר וכעת מחירו ירד. אני לא בדקתי פיזית ולכן קשה לי לתת חוות דעת. כמו גם מבחינת השירות לאחר הקניה.
יש בשוק טיולון חדש בשם רוקסי, נמכר סביב 550-600 שקלים, יותר זול מהמונה. הוא חדש ולכן אין לי מידע לגביו. האיכות שלו נראית סבירה אבל טובה ביחס למחיר. גם הקיפול ומנגנון שינוי המצבים מעולים ביחס למחיר ויש לו גם גגון מעולה. אז לדעתי הוא שווה בדיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוסטר רצועות לילד בן 3.8לירון12/07/2023
היי,הקטנציק שלנו יושב כרגע ברכב אחד על ברייטקס אדווקאט קליק טייט-וברכב השני בציקו נקסטפיט זיפ
עומד להגיח לאוויר העולם תינוק חדש ב"ה ואנחנו רוצים להעביר את הגדול לבוסטר רצועות\בלי רצועות..גובה 1.05 שוקל בערך 16-16.5..תלוי מתי שוקלים =)
על איזה בוסטר אתה ממליץ עד תקציב של 1200?
או לחילופין לרכוש בוסטר ללא רצועות בזול יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיף עם רצועות
קובי סופר12/07/2023שלום לירון,
עדיף עם רצועות, זה יותר בטיחותי! נכון, זה יותר יקר אבל, זה מוצר שיכול לשרת עד גיל 12 שנים! אז אם נחלק את העלות ל-8 שנים, זה ואת רמת הבטיחות שנקבל, לדעתי זה שווה את ההשקעה.
המומלץ ביותר בטיחותית הוא ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.
הוא חורג מהתקציב אבל, ראיתי שיש הנחות על ברייטקס במספר מקומות, הוא יוצא באזור ה-1300 שקלים, טיפה חורג מהתקציב אבל, שווה את ההשקעה. הוא מקבל את הדריגים הבטיחותיים הכי גבוהים בפער על המתחרים. לכן אם אין את השיקול התקציבי, לא הייתי חושב פעמיים.
אם בכל זאת לרדת במחיר:
גרקו נאוטילוס סנאגלוג או גרקו טרנזישיין סנאגלוג מעולים בטיחותית, אפילו במעט מתחת לתקציב.
מבחינת משקלים, כל הדגמים מתאמים לאותו טווח משקל כך שההבדלים הם בעיקר ענייני הבטיחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
לירון13/07/2023שמתי לב שדגם nautilus snuglock קיבל רק ציון better לעומת best בטרנזשיין,זו סיבה לפסול אותו לדעתך וללכת על הכיסא שקיבל ציון best?
בנוסף בשום חנות לא מופיע דגם טרנזשיין סנאגלוק..אלא רק הרגיל.
בנוסף ראיתי שיש לברייטקס מושב חדש בתקן I-size אומנם חורג המון מהתקציב אבל קראתי שמאוד בטיחותי.
לגבי כיסא הgrow למה בעצם לא לקחת את הדגם ללא קליק טייט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הגרואו ווית' יו קליק טייט קיבל את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים
קובי סופר13/07/2023שלום לירון,
הגרואו ווית' יו קליק טייט קיבל את דירוגי הבטיחות הכי גבוהים על פי הקונסיומר ריפורטס. כפי שציינתי, הוא קיבל דירוגים יוצאי דופן! לכן כפי שרשמתי, אם מסתדר לכם תקציבית, לא הייתי חושב הרבה!
הגרקו פחות טובים. עניין הבסט או הבטר מתייחס לרמת הבטיחות ללא רצועות. עם רצועות הנאוטילוס מדורג טוב יותר, ללא הטרנזישיין.
מה שחשוב אבל זה השלב עם הרצועות, הוא בגילאים יותר נמוכים אשר יותר קריטיים. כפי שציינתי אבל, גם הטרנזישיין מדורג טוב פשוט הברייטקס בפער גדול מעל שניהם. ושלא יובן לא נכון, הנאוטילוס במקום השני בדירוג! כפי שרשמתי, הברייטקס יוצא דופן!
הקליקטייט זו דרך ההתקנה כפי שיש לכם באדבוקט. ללא הקליקטייט ההתקנה תהיה הרבה יותר מסורבלת, דבר שמוביל לטעויות אנוש בהתקנה, לכן אני ממליץ לא לחסוך וללכת על הקליקטייט, הפער הבטיחותי בין אם וללא גבוה.
לגבי אירופאים, פחות מומלץ לדעתי. בדרך כלל המשקל עם רצועות הוא עד 18 ק"ג. לאחר מכן צריך להשתמש ללא, כמו בוסטר רגיל. באמריקאים שהמלצתי, ניתן להיות עד 30 ק"ג עם הרצועות. זה הרבה יותר בטיחותי מאשר חגירה עם חגורה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לירון14/07/2023כמו שחשבתי אין יותר את הדגם של הטרנזשיין עם סנאגלוק
אז נשארתי עם הבחירות האלו:
ברייטקס גרואו
גרקו נאוטליוס
ציקו מי פיט
שלושתם בערך באותו מחיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם זה גרואו קליקטייט אז ברייטקס
קובי סופר16/07/2023שלום לירון,
אם זה גרואו קליקטייט אז ברייטקס.
אם זה ללא קליקטייט אז, הגרקו עדיף מה-3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה קלה ויציבהנירית בלנרו12/07/2023
אודה להמלצה על עגלה קלה ביותר ויציבה שקיימת, מתלבטת לגבי עגלת Nuna דגם ixxa.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך לקחת בחשבון שבקל יש פשרות
קובי סופר12/07/2023שלום נירית,
צריך לקחת בחשבון שבקל יש פשרות.
גם בנונה כך הדבר.
הגלגלים מאוד קטנים והשלדה מאוד דקה. זה מוביל ליכולת ניוד פחות טובה, העגלה בעיקר תתאים לניוד עירוני על משטח די חלק. טיפה שיבושים והניוד יהיה יותר קשה, התינוק ירגיש את כל הרעידות מהדרך.
ממליץ לקחת את דגם הטריב שלדעתי הרבה יותר מוצלח אבל גם יותר כבד.
אפשר לבדוק את בייבי בוס בובקט שלנו, היא שוקלת קילו פחות מהטריב, קילו וחצי יותר מהIXXA אבל הרבה יותר נוחה לניוד. כמוכן גם יותר זולה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך - קובי סופר ואשמח להמלצה נוספת
נירית בלנרו15/07/2023ברשותך אודה לתגובתך אודות עגלה סייבקס ביילוס לעומת nuna או בייבי בוס בובקט. בתודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבליוס בדיוק ההפך ממה שחיפשת
קובי סופר16/07/2023שלום נירית,
הבליוס בדיוק ההפך ממה שחיפשת. גם ההפך מהבייבי בוס או הנונה.
היא כבדה מאד, הקיפול שלה מאוד מסורבל ולא ידידותי לביצוע (מצריך תרגול), לאחר הקיפול היא נשארת גדולה.
אני פחות ממליץ עליה, מעבר למחיר זול ויכולת ניוד טובה, אין בה הרבה דברים אחרים טובים לדעתי. בייחוד שהיא לא תואמת לדרישות שהצבת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזגן נושם ספוג כחול-עם מעכבי בעירהלירון11/07/2023
הי,קראתי פה שמזרנים עם ספוג כחול הינם מהתקן החדש וללא מעכבים
קניתי אחד כזה בבייבי סטאר אך על התווית רשום "מכיל מעכבי בעירה" למרות שהספוג כחול...מישהו יכול לעשות לי סדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממליץ לפנות ליצרן
קובי סופר12/07/2023שלום לירון,
ממליץ לפנות ליצרן. בדרך כלל ספוג כחול אינו מכיל.
יחד עם זאת, איני יכול לומר בוודאות אם אצלכם מכיל. אולי בבד. אולי בספוג. אולי זו סתם אזהרה שהיצרן רשם כדי לכסות עצמו במקרה ובטעות יש חומר כזה בספוג.
קשה לי לענות. עדיף לפנות ליצרן לקבל מענה מהם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,הוחלף
לירון12/07/2023לא לקחתי סיכון,הוחלף לעמינח פאזל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה לאנשים גבוהים - התייעצותאני10/07/2023
עגלת תינוק לאנשים גבוהים...
יש לכן המלצות?
לא בא לנו לרכון ולהתכופף או לפחות פחות אם אפשר...
הבנתי שצריך מוט מתכוונן אבל בחנויות שהיינו לא היתה אפילו אחת, אלא רק כזו שאפשר להנמיך והגובה המקסימלי היה סטנדרטי למדי.
יש לכן עוד שנקל על עגלות ומה חשוב לשים לב בנוגע אליהן, אשמח להחכים מנסיונכן.
(שיקולים נוספים שיהיו לנו משמעותיים: קלת משקל ותפעול, יציבות, הליכה ברחובות ירושלים הלא ככ נוחים, צרים ואתרי בניה, שימוש בתחבורה ציבורית).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משקל קל וגובה לא הולך ביחד
קובי סופר11/07/2023שלום,
משקל קל וגובה לא הולך ביחד.
ככל שיורדים במשקלים כך הגובה יורד.
כדי להגיע למוצר גבוה יש צורך בגלגלים גדולים, יותר מתכת וכו' ולכן העגלות הגבוהות כבדות.
אז צריך להתפשר על הגובה או על המשקל.
צריך לקחת בחשבון שרוב העגלות הגבוהות, גבוהות רק בשלב האמבטיה, בשלב הטיולון הגובה כבר די זהה.
יש חריגות כמו סטוקי, היא פחות זמינה בחנויות, עדיין ניתן למצוא ואם כן, המחירים שלה מאוד זולים עקב מכירות חלשות.
היתרון שלה שהמושב והאמבטיה יושבים על מוט, לכן היא גבוהה באמבטיה והטיולון. מצד שני, כבדה, מסורבלת לקיפול, כאשר התינוק פונה לכיוון הנסיעה לא ניתן להשכיב את המושב, זה גורם לאנשים לרכוש טיולון (נמוך כי כל הטיולונים נמוכים), בשלב מוקדם.
יש את אייביסי דיזיין סלסה שבה האמבטיה והטיולון גבוהים מראש.
היא כבדה, ענקית/רחבה ולכן פחות פרקטית לתחב"צ ומקומות צרים.
אין לי המלצה נוספת מבחינת עגלות גבוהות.
לירושלים, העגלה הכי מומלצת היא בייבי בוס בובקט שלנו, היא קלה, צרה, נוחה לקיפול ומאוד קומפקטית. יש לה יכולת ניוד מדהימה אבל, היא בגובה ממוצע באמבטיה ובטיולון. אז זה שיקול שלכם בעיקר מה עדיף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי נונה טריב נקסטלירז09/07/2023
קובי שלום,
אנחנו מתלבטים אם לרכוש עגלת נונה טריב נקסט.
אהבנו אותה מאוד בחנות, היתה לנו נוחה וקלה לקיפול. אני נמוכה וקטנה והיא התאימה לי בממדים.
אשמח לדעת מה אתה חושב על העגלה ומה החסרונות שלה. האם היא נוחה יותר מהדגמים הקודמים מבחינת בולמי זעזועים ותמרון?
דברים ששמנו לב אליהם - אמבטיה אולי מעט קטנה, אין רשת באמבטיה, והטיולון לא ניתן להשכבה ל-180 מעלות (יש לי הרגשה שזו נקודה חשובה אבל לא בטוחה למה. ילד ראשון).
המון המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סה"כ מדובר במוצר טוב
קובי סופר10/07/2023שלום לירז,
סה"כ מדובר במוצר טוב. הכל תלוי בדרישות.
הנונה יחסית לא כבדה, נוחה לקיפול וניוד.
אין הבדל גדול בין הדורות הקודמים. בעיקר שופרו הגלגלים, הקיפול טיפה יותר נוח.
החסרונות לדעתי הם במחיר היקר, מכיוון שאין תחרות אז אין אפשרות לחפש בפחות, לההתמקח וכו'.
לדעתי המחיר שלה גבוה ויש עגלות זולות ממנה שיתנו תמורה זהה או טובה יותר.
האמבטיה משרתת לתקופה קצרה, לדעתי חוסר ברשת זה חיסרון גדול. גם בלידות קיץ אבל, המטרה הגדולה ברשת היא התפתחות התינוקות. פותחים להם חלון הצצה, הם ירימו עצמם בעזרת המרפקים ויסתכלו החוצה, זה מפתח חגורת כתפיים וצוואר ומכין לשלבי הזחילה. מהסרטונים נראה שאמורה להיות רשת. אפשר לבדוק זאת שוב. אם אין זה חיסרון גדול אבל, האמבטיה היא לתקופה קצרה כך שזה לא חיסרון ענק. גם הגודל של האמבטיה לא חיסרון, נכון יש יותר גדולות בשוק אבל, מרוויחים מוצר קל וקומפקטי. מי שרוצה אמבטיה גדולה יצטרך להתפשר בדברים אחרים.
טיולון ללא שכיבה שטוחה גם לא קריטי, תלוי עד כמה גדול השיפוע. זה מבטל השכבה על הבטן בטיולון, יש תינוקות שאוהבים וכפי שרשמתי, יש לכך יתרונות רבים. בנונה בכל מקרה יהיה בעייתי להשכיב על הבטן כי המושב מרשת, רשת לדעתי מספקת פחות תמיכה ממושב יצוק מפלסטיק.
כמוכן, רשת עלולה להיקרע ואין אחריות על בדים כך שזה חלק שאינו מכוסה באחריות.
בשורה התחתונה, עגלה טובה לדעתי (ביחס לסגמנט של עגלות עירוניות), מחיר מוגזם לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התניידות בעגלה ניו בורן ובת שנהנופר08/07/2023
היי , צפוי להיות לי הפרש של שנה בין הילדים.
שמתי לב שטרמפיסט לעגלה הוא מגיל שנתיים.
הייתי שמחה לקבל המלצות מה כדאי האם רק עגלת אחים כאשר אחד טיולון והשני אמבטיה מתאימה לי או שיש אופציות נוספות. ומהם העגלות הכי נוחות לתינוק ועם זאת קלות לקיפול והרמה לאוטו. תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין עגלות כפולות נוחות
קובי סופר09/07/2023שלום נופר,
אין עגלות כפולות נוחות. בטח אם נשווה לעגלות יחיד.
לצערי יש פשרות מסוימות. עגלות כפולות יותר כבדות, יותר גדולות ופחות נוחות לתינוקות. כמוכן גם פחות נוחות לניוד אבל, אלו פשרות שצריך לקחת כי בכל זאת, מדובר בללכת עם 2 עגלות.
האופציה הראשונה שאפשר לקחת בחשבון היא מנשא, ללכת עם התינוק במנשא והגדול בעגלה. יש טרמפיסטים עם מושב, לדעתי יתאימו לפני גיל שנתיים. באזור גיל שנה ו-8.
זו לא האופציה הכי נוחה ופרקטית אבל, חוסכת רכישת עגלה, יותר נוח להתנייד כך בהשוואה לעגלה כפולה.
האופציה השניה היא עגלה כפולה.
יש כמה אפשרויות:
עגלות תאומים אחד ליד השני. אז מדובר בעגלות רחבות מאוד. יש כמה חריגים כמו בייבי מונסטרס, בייבי ג'וגר סיטי תור לתאומים, ניו. אלו עגלות ברוחב 65 ס"מ, הרבה יותר פרקטיות לניוד. כמוכן יותר קטנות לאחר הקיפול.
עגלות רכבת, לרוב אלו עגלות אחרים כלומר, אין אופציה לאמבטיה, המושבים קטנים. הן לא נוחות לתינוקות/ילדים החיסרון זה האורך. אין הרבה אופציות בשוק.
יש גם את אייביסי דיזיין זום, לדעתי הכי נוחה שיש לתינוקות וילדים כי היא היחידה עם אמבטיה וטיולון של עגלות יחיד. מצד שני, כבדה מאוד, ארוכה מאוד, צריך לפרק את המושבים לפני הקיפול. כמוכן יקרה.
יש עגלות יחיד שאפשר לחבר להן מושב כמו, אפפה בייבי ויסטה.
אופציה זו נוחה לתינוק אבל פחות נוחה לגדול.
לסיכום: בכל אופציה שתבחרו יש פשרות על נוחות התינוקות ועל הנוחות שלכם.
אם יש עזרה רוב הזמן, זה יכול להקל מאוד, אז אפשר ללכת עם עגלה וטיולון לגדול.
אצלנו היה הפרש כזה ובחרנו באופציה של המנשא ועגלה, לאחר מכן טרמפיסט ועגלה. כמובן שהיה טיולון נוסף ושהלכו שני הורים או, סבא/סבתא אז כל תינוק היה בעגלה שלו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לך כבר יתרונות /חסרונות בנוגע לעגלת ספורט ליין 2023?גלית06/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

כן
קובי סופר07/07/2023שלום חגית,
כן,
אני מניח שהכוונה לדגמי הסיילו. בפולד לא נעשו שינויים.
בסיילו שופרו הגלגלים ושופר המושב. כלומר יש מושב חדש, יצוק מפלסטיק, בדיוק כפי שרשמתי בלי סוף שזה החיסרון הגדול של ספורטליין (בעבר).
כעת שיש את שני השיפורים (דברים שתמיד היו בדגמי הבייבי בוס שלנו). נוצר חיסרון גדול.
מושב יצוק מפלסטיק הרבה יותר כבד ממושב מבד מתוח!
אבל אין ספק שזה הרבה יותר נוח ובריא לתינוקות.
גלגלי גומי הרבה יותר כבדים מגלגלי סילקון!
אבל אין ספק שזה משפר את יכולת הניוד, עמידות העגלה והגלגלים בפרט.
אי לכך, שני השיפורים האלו העלו בצורה לא פרופורציונלית את משקל העגלות.
טרם יצא לי לשים על משקל את העגלות במצב מקופל יחד עם טיולון. בעבר דגם הXL שקל 10.3 ק"ג.
כעת אני מעריך שהוא ישקל 2 ק"ג יותר.
10 ק"ג זה משקל ממוצע לעגלה. לא קל אבל גם לא כבד. מעל 11 ק"ג מדובר על משקל כבד ומעל 12 כבד מאוד.
חשוב להדגיש, המשקל לא בא לידי ביטוי בניוד העגלה (אולי רק בעליות חדות). זה מורגש רק בהרמה לרכב. מי שצריך לעלות מדרגות עם העגלה, הייתי ממליץ לחפש עגלות במשקלים של מתחת ל- 9 ק"ג.
מי שגר בבית קרקע או שיש לו מעלית בבניין, אז עניין המשקל יורגש רק בהרמה לרכב, חשוב לציין שיש אמהות רבות שאפילו זה יכול לתסכל אותן.
עכשיו, כל מה שרשמתי רלוונטי לדגם הXL, הדגמים מעל, עוד יותר כבדים, הפרו כבר ממש.
יחד עם זאת, באירופה וארה"ב הם מסתדרים יפה עם המשקלים האלו. בסיכומו של יום זה תלוי בכם. ממליץ לקפל את הדגם הרצוי יחד עם המושב. לנסות להרים ולהוריד לבד לרכב ומהרכב (אם מתאפשר). לקחת בחשבון שאלו פעולות שתעשו מספר פעמים ביום.
לקחת בחשבון שתצטרכו לחיות עם המשקל הזה עד גיל שנה +.
ברוב המקרים, ההורים בורחים לטיולון, במצב כזה לא עשינו כלום, אפילו עשינו נזק. כי המטרה שהתינוקות ישהו ככל הניתן בעגלה. לפחות עד גיל שנה ורצוי גם מעבר.
אם בגיל 8 חודשים נעבור לטיולון, אז כל מה שרצינו להשיג בנוחות שהעגלה נותנת ירד לטמיון.
לכן שוב, ממליץ להתנסות במצב מקופל יחד עם המושב!
ברוב החנויות יתנו לכם להרים רק את השלדה ללא המושב כדי להטעות אתכם.
וכאן אני חוזר לעגלות הבייבי בוס שלנו.
הן מאז ומתמיד הציעו גלגלי גומי, מושב יצוק מפלסטיק, אפילו אמבטיה יצוקה מפלסטיק שלדעתי היא יותר טובה.
וכל זה במשקל של פחות מ-9 ק"ג! (אפילו פחות מהXL הישנות יותר). הן פחות נפוצות בשוק אבל אין לי ספק שהן עדיפות על הספורטליין. משך השימוש בהן יהיה הרבה יותר ארוך בשל המשקל הקל.
נכון שאני משוחד לטובת המוצר שאני משווק אבל, תמיד ממליץ לנסות לבד, לנייד את העגלות עם משקל של 12 ק"ג עליהן, לנסות לקפל לבד יחד עם מושב הטיולון, להרים במצב מקופל עם הטיולון. לבדוק ברכב וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לבוסטר צרגל06/07/2023
שלום קובי,
הבת שלי בת 5, כרגע יושבת בגרקו סלים פיט. אנחנו רוצים להעביר את אחותה הקטנה לכיסא הזה, ולכן מעוניינים לקנות לגדולה בוסטר רצועות.
אשמח להמלצה על בוסטר מומלץ, שיהיה יחסית צר ובתקציב 600-700 שח. קיים דבר כזה?
בנוסף, אשמח לדעת היכן ניתן למצוא את התוקף של הכיסא (בגרקו).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רוב הבוסטרים רחבים
קובי סופר07/07/2023שלום גל,
רוב הבוסטרים רחבים. ג'ואי אלוויט הוא צר ובתקציב אבל, הרצועות מתאימות עד 18 ק"ג. זה לדעתי פחות טוב, בטח שהילדה בת 5.
סלים פיט נוסף לדעתי יהיה פתרון עדיף מבוסטר רצועות.
התוקף אמור להיות בחלקים האחוריים של הכיסא. בגב בדרך כלל. אם לא בטוחים אפשר לפנות ליבואן: במבינו קינג ולברר מולם.
לגבי בוסטר רצועות. הדגם הכי מומלץ בהתאם לתקציב הוא: גרקו טרנזשיין סנאגלוק. אולי הוא טיפה חורג מהתקציב. הוא יחסית צר. כמובן, לבדוק טרם הרכישה שזה נכנס יחד עם הסלים פיט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגבו גירף כיסא אוכלאילה04/07/2023
מה אתה אומר עליו? שווה את הכסף?
צריכה כסא אוכל יציב שיהיה קל לנקות ויוכל להוות ככסא ליד שולחן האוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי לא שווה
קובי סופר05/07/2023שלום אילה,
לדעתי לא שווה. אבל זה הכל תלוי בכם.
כל כיסאות העץ נועדו להיות כיסא אוכל בשלב הראשון, לאחר מכן כיסא רגיל, כלומר משך השימוש ארוך מאוד. אז על הנייר עלות מול זמן שימוש זה אמור להיות שווה. אבל אם נקנה כיסא אוכל בנפרד וכיסא עץ לבית, נשלם פחות. אז זה בעיקר שיקול שלכם.
כיסאות עץ יותר יפים, יותר עמידים לאורך שנים אבל, הם לא מתקפלים. דורשים הרכבה ופירוק במידת הצורך.
כיסאות רגילים מגיעם עם מגש, ברובם יש מצבי שכיבה ומצבי גובה שקל מאוד לשנות ושוב, הם עולים רבע מהג'ירף. לדעתי רובם גם יותר נוחים לתינוקות.
בסך הכל זה דגם חדש בשוק, מתחרה לסטוקי שמציע יתרון אחד, שינוי מצבי גובה יותר נוח. מעבר לכך קשה לומר איך הוא יתפקד במבחן הזמן. אני מכיר כיסאות סטוקי שכבר עובדים 40 שנים והנכדים של הרכושים כבר אוכלים עליהם. אז סטוקי הוכיחו עצמם במבחן הזמן. לגבי בוגבו קשה לומר בשלב זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איזה כיסא כדאי?
איילה05/07/2023כסא שלא יהיה מגושם מידי ואוכל לקרב אותו לשולחן שהתינוק יאכל איתנו ביחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה מאוד תלוי בכם
קובי סופר06/07/2023שלום אילה,
כמו שציינתי זה מאוד תלוי בכם. לכיסאות עץ יש את היתרונות שלהם: חוזק, עיצוב, הם גם יותר נוחים להצמדה לשולחן כי אין להם מגש, זה אומר שאין ידיות בצד למגש ולכן ההצמדה יותר קלה ונוחה.
מצד שני, בכיסאות לא מעץ יש דגמים מרופדים היטב, המגש של הכיסא הרבה יותר נוח לילדים, מה גם שזה נשלף ומתנקה. הם מתקפלים לאחסון שלרוב האנשים זה יותר נוח. לחלק יש מצב שכיבה אם התינוק אוכל מבקבוק זה יותר נוח.
אז זה תמיד פלוסים ומינוסים וצריך לשכלל, מה נכון ועדיף לכם.
אצלי אישית היה לילדים כיסא אוכל של פג פרגו. שימש 2 ילדים והיה נוח בהכל, מה שכן, פחות הצמדנו לשלוחן, זו אופציה שמראש החלטנו שפחות חשובה לנו. הפג מאוד יקר, יש כיום כיסאות דומים כמו הבייבי בוס שלנו ואינפנטי אניס שעולים כמחצית ועושים עבודה דומה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ניקיון
אילה06/07/2023יש לי גואי 6 ב1 וסיוט לשמור עליו נקי, האוכל מצטבר בכל פינה ומתחת לריפוד.
רוצה להחליף למשהו שקל לנקות אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בקטע הזה הפשטות מנצחת
קובי סופר07/07/2023שלום אילה,
בקטע הזה הפשטות מנצחת. לכן בדגמים ללא ריפוד כמו הבוגבו או הסטוקי יהיה קל יותר לנקות. אותו כנ"ל לדגמים הזולים מפלסטיק, סטייל איקאה. הניקוי בהם הוא הכי קל ונוח שיש. מצד שני כפי שרשמתי, לדעתי הם פחות נוחים ויש פחות פונקציות.
לצערי אין משהו מושלם שיכול להכיל הכל. כל הדגמים שרשמתי, פג, בייבי בוס וכו', עניין הניקוי שלהם יהיה די דומה לג'ואי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדלים
אילה09/07/2023מה ההבדל בין אינפנטי אניס לבייבי בוס?
אין כמעט הבדל
קובי סופר09/07/2023שלום אילה,
אין כמעט הבדל.
ההבדל בעיצוב ובצבעים מבחינת ויזואלית.
מבחינה טכנית לבייבי בוס יש מנגנון קיפול אחר. תכלס שניהם מאוד קלים לקיפול. בדרך כלל הבייבי בוס הרבה יותר זול, להבנתי יש כרגע מבצעים על האניס ככה שהמחיר די דומה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה חדשה nuna ixxaטובה04/07/2023
שלום, ראיתי בחנות נונה איקסה. נראה כמו הטריב אבל יותר כמו טיולון, קל משקל, ומושב דו כיווני. יש לו אמבטיה ואפשר חבר סלקל. קל לקיפול ביד אחד. אבל הגלגלים נראים יותר קטנים, לא יודעת אם יש קפיצים בכל הגלגלים או איך הניוד שלו יהיה מחוץ לחנות (אני גרה בעיר, אבל המדרכות לא משהו). יצא לך לנסות אותו? מתלבטת. . . אני רוצה משהו מאוד קל משקל שאפשר מגיל לידה, שאשפר גם אמבטיה וגם סלקל (לתקופות קצרות) והמושב הדו כיווני מאוד יעזור אחרי שגדולים מדי לאמבטיה. אשמח לדעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה דגם חדש וקשה לתת חוות דעת
קובי סופר04/07/2023שלום טובה,
זה דגם חדש וקשה לתת חוות דעת. זה דגם יותר בסיסי מהטריב עם לא מעט קיצוצים שעשו לטובת חיסכון במשקל. כל אלו באים על חשבון התינוק ונוחות הניוד. כמוכן הוא נמכר רק ברשת אחת שיכולה לקבוע כל מחיר, כלומר אין תחרות ולכן לדעתי משלמים מחיר יותר גבוה אילו הייתה כזו.
כמו תמיד, ממליץ לא להסתמך על אנשי מכירות או המרשתת. לעשות את המבחן לבד! לשים משקל של תינוק בעגלה לפחות 12 ק"ג. לנייד את העגלה בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוה. לנסות לקפל עם הטיולון, פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל ולבדוק ברכב.
לדעתי העגלות שלנו של בייבי בוס יתנו תמורה יותר טובה למחיר, בעיקר ביכולת הניוד ונוחות התינוק. הן לרוב יהיו יותר זולות. אותו כנ"ל לגבי דגמי ספורטלייין אבל, הספורטליין יחסית כבדות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה ללידה ראשונהנעמה03/07/2023
ערב טוב,
רוצה לקנות עגלה ללידה ראשונה שתעמוד בקריטריונים הבאים:
1. עגלה יציבה מספיק לתינוק ובמקביל לא כבדה מדי
2. מתקפלת בקלות ובנוחות
3. עגלה שתהיה מספיק איכותית להיות שמישה גם לילד עתידי בעז"ה.
4. עגלה שתכלול גם טיולון.
5. עדיפות למחיר של עד 4000 ש"ח.
אשמח למספר דגמים של עגלות מומלצות מניסיונך.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ על העגלות שלנו של בייבי בוס
קובי סופר04/07/2023שלום נעמה,
אני ממליץ על העגלות שלנו של בייבי בוס.
לדעתי הן עונות באופן מושלם לדרישות בייחוד דגם הטייגר.
מה גם שבמחיר הן זולות מהתקציב.
הטייגר שוקלת פחות מ-9 ק"ג, יש לה גלגלים גדולים ביחס לסגמנט ויכולת ניוד מעולה בכל דרך. הקיפול קל מאוד, קומפקטי, יש 5 שנות אחריות כך שאפשר להיות רגועים גם לילד הבא. כל הבדים נשלפים לכביסה שזה גם די חריג, ברוב העגלות רק חלק מהבדים יוצאים.
אפשר גם לבדוק את ספורטליין סיילו XL, דומה מאוד לטייגר ברעיון אבל, יותר כבדה בכ- 3 ק"ג, פחות נוחה בניוד (בהשוואה לטייגר אבל, עדיין נוחה מאוד). גם כאן, חוסכים לא מעט ביחס לתקציב שרשמת.
מעל התקציב יש את בוגבו בי 6 שגם עונה לדרישות. לדעתי משלמים בעיקר על המותג. ה-2 שרשמתי לפני לא נופלות ממנה. לדעתי הטייגר גם עדיפה עליה.
כמובן, אני תמיד ממליץ לעשות את הבדיקה עצמאית! לא להסתמך עליי (אולי אני משוחד למוצר שאני משווק).
לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד אותן בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוה. לנסות לקפל לבד יחד עם הטיולון, פעם שהוא פונה לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה.
להרים יחד עם הטיולון במצב מקופל להרגיש את המשקלים וההבדלים.
לבדוק ברכב. כך אפשר לקבל החלטה מושכלת של מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)