פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות - נוסף
    יפית
    24/05/2023

היי,
    אני מחפשת כיסא בטיחות נוסף, לרכב של סבתא.
    מדובר בתינוק בן שנה ששוקל 10 קילו.
    יש חיבור ברכב של איזופיקס.
    נסיעות קצרות/עד שעה נסיעה.
    מחפשת משהו בתקציב 600 ש"ח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות - נוסף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המומלצים לתקציב הם קוסקו סנרה או אוונפלו

קובי סופר
    25/05/2023

שלום יפית,

המומלצים לתקציב הם קוסקו סנרה או אוונפלו טריביוט או סונס.
    הקוסקו מקבל את הדירוג הכי גבוה מה-3 ובדרך כלל גם הכי זול ולכן לדעתי הכי מומלץ.
    אם יש אוונפלו טריומף בתקציב, אני ממליץ ללכת עליו כי הוא יותר נוח מה-3 ומתאים עד משקל גבוה יותר. בטיחותית הוא קיבל דירוג פחות טוב מהסנרה אבל עדיין נחשב לכיסא מעולה.
    לכל הדגמים יש איזופיקס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בין טרמפיסט לחיבור עגלות
    חיה
    24/05/2023

מאוד התרשמתי מהפעילות שלך בפורום והסיוע בלב פתוח!
    ב"ה יש לנו 5 ילדים והספקנו לאגור עגלה משולבת, תאומים (לאחים צמודים) וטיולון שקל לקיפול וקל משקל..

כרגע חזרנו שוב למצב של 2 קטנים, בת שנה ו8 חודשים ובת חודשיים. העגלה המשולבת כבר עשתה את שלה ואנחנו מעוניינים בחדשה. אנחנו בוחנים אפשרות לקניית של שתי עגלות שניתן לחבר באמצעות כמו קליפס אך במחיר שפוי. מצד אחד הרצון לחסוך עגלת תאומים, ומצד שני הרצון להעניק לקטנה עגלת אמבטיה טובה עד שתגדל ואפשרות לכוונן מול פני ההורים.
    מה היית ממליץ? האם לרדת מהרעיון ולקחת עגלה משולבת יציבה ואז לנסות להוסיף טרמפיסט או שיש משהו בשוק שעונה לצורך הזה של חיבור עגלות וחיסכון בעגלת תאומים נוספת לעגלה היציבה והטיולון שכבר יש לנו? במחיר שפוי ולא במפריידר שראיתי עליהם גם ביקורות לא חיוביות..
    ניסיתי קצת לחפש כדי לא להטריח אותך, אבל לא מצאתי בדיוק מענה להתלבטות הספציפית הזו.
    התשובות נתנו לי מענה בלבטים אחרים..

אודה לזווית המקצועית שלך!
    מעריכים מאוד!

הוספת תגובה

• אכן אין מענה טוב לדרישה

קובי סופר
    25/05/2023

שלום חיה,

אכן אין מענה טוב לדרישה.
    בכל דבר שאמליץ יהיה חיסרון ענק אלא אם יש כיסים עמוקים לרכוש גם עגלת תאומים, גם טיולון, גם עגלה רגילה ואז כמובן צריך גם בית ענק עם מחסן להכל ואוטו ענק.

אני יכול לרשום מה אני עשיתי במצב דומה.
    השתמשנו היו לנו עגלה וטיולון. כשהלכנו יחד אז כלל לא הייתה בעיה. כשמישהו היה לבד עם 2 ילדים אז התינוקת במנשא חזה והגדול בטיולון/עגלה. לאחר שהגדול גדל אז התינוקת הייתה בעגלה והוא על טרמפיסט.
    כמוכן את מציינת שיש עוד ילדים ואני מניח שהם גדולים ולכן אני מניח שתהיה עזרה מהם.

הפתרון השני זו עגלה כפולה, לא הכי פרקטי עם המון חסרונות אבל זה הפתרון הכי נוח להורה שרוצה לנייד 2 ילדים ללא מנשא. גם לתינוקות זה פתרון נוח.
    הפתרון של לרכוש עגלה וטיולון ולחבר הוא לא פרקטי, זה גם יגביל במגוון העגלות והטיולונים כי בדרך כלל רצוי לחבר 2 זהים. או ללכת על הבאמפריידר שזו העגלה היחידה שניתן לחבר בקלות בלי להשתמש בקליפסים.
    אני ממש לא מחבב את רעיון הקליפסים וגם לא את הבאמפריידר.
    הסיבה היא פשוטה, מעבר להגבלה של העגלה שרוכשים כי יש בשוק מוצרים הרבה יותר טובים ומוצלחים לדעתי.
    כמעט בכל דלת, מעלית וכו' תצטרכו לפרק את העגלות ל-2 ואז לחבר מחדש ביציאה. אז בבאפריידר זה עוד יחסית נוח אבל בקליפסים זה ממש התעסקות של 2-3 דקות בכל פעם.
    לכן אני אישית ממש לא מחבב את רעיון העגלות המתחברות.

בקיצור, פתרון מושלם אין. בעיקר לקבל הרבה עזרה מהילדים אז אפשר להיות עם טיולון ועגלה. כשלבד לדעתי הפתרון של מנשא או טרמפיסט הם הפתרון הכי פרקטי. ככה גם מרוויחים עגלה נוחה לתינוק מבלי להתפשר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוקף כסא קוסקו סנרה
    הדר
    23/05/2023

היי,

אשמח לעזרה לגבי התוקף של כדא הבטיחות.

מצרפת תמונה.

האם התוקף עד סוף 2024 או תחילת 2024?

או שבכלל לא מדובר בתוקף?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    תוקף כסא קוסקו סנרה

הוספת תגובה

• בדרך כלל אמור להיות תאריך

קובי סופר
    24/05/2023

שלום הדר,

בדרך כלל אמור להיות תאריך ולא רק שנה.
    בדרך כלל רשום תאריך ייצור ואז התוקף. התוקף הוא עד תאריך הייצור + 6 עד 10 שנים בהתאם למה שהיצרן ממליץ.
    אם אין תאריך ייצור על המושב ומה שרשום זה רק עד 2024, הייתי ממליץ להשתמש עד ה-31/12/23.
    לדעתי אבל, המדבקה בצד מראה את תאריך הייצור: 05/08/14. זה אומר עד ה-8 למאי 2024 אם אכן זה תאריך הייצור. תאריך הייצור אמור להופיע גם בספר ההוראות ולכן אני לא ממליץ להסתמך על המדבקה, בדרך כלל מדבקות תאריך הייצור שונות ויותר ברורות ולכן ממליץ לא לקחת סיכון. אם יש את ספר ההוראות אז שם אמור להופיע תאריך הייצור. בסנרה (משנתון 14 ומעלה) ניתן להשתמש עד 10 שנים מיום הייצור על המלצת פי היצרן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות טיולונים בחנות שילב
    נעמה
    22/05/2023

שלום,
    אני מתלבטת בין הבאים, לתינוק בן 3 חודשים, יש לנו עגלת אמבטיה של בייבי גוגר. ומחפשת בנוסף טיולון רק ליציאות קצרות ולפיזור ילדים בבוקר.
    חשוב לי שיהיה קיפול קטן לאוטו, וניוד טוב במדרגות כי גרים בבניין ללא מעלית ואם הוא קל משקל גם טוב.

1. אינגליזינה סקץ ( 800 שח)
    2. ספורט ליין וויפר (900 שח)
    מקסי קוזי לייקה( 1000 שח), היתרון בו שהוא נשכב 178 מעלות.

מה מבינהם מומלץ?
    תודה רבה

הוספת תגובה

• ראשית יש לבדוק את מי מהם מכון התקנים אישר מלידה

קובי סופר
    23/05/2023

שלום נעמה,

ראשית יש לבדוק את מי מהם מכון התקנים אישר מלידה. רוב הטיולונים בשוק מאושרים לשימוש רק מגיל חצי שנה.
    כמוכן אני תמיד ממליץ עד גיל שנה+ שהתינוק יהיה מול ההורה ולהישאר בעגלה אבל, גם בג'וגר הטיולון חד כיווני.

מבין הטיולונים, הוייפר והאינגלזינה מציעים את שינוי המצבים הכי נוח, ביד אחת. מצד שני בשל כך הם כבדים יותר מהמקסי קוזי.
    גם הויפר וגם האינגלזינה יהיו יותר נוחים לניוד לדעתי בגלל גלגלים יותר טובים.
    לכן אני חושב שהלייקה פחות מומלץ מבין ה-3. למרות שהוא הכי קל.
    האניגלזינה יותר קל מהוייפר אבל לויפר גגון גדול יותר ושכיבה מעט יותר טובה. הוייפר יותר גדול לאחר הקיפול.
    ממליץ לבדוק פיזית, לשים תינוק בכל אחד מהם, לנייד בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבובה, לנסות לקפל לבד, להרים כמה שניות/דקות כדיל להרגיש את המשקל, האם נוח לאחוז, האם יש נקודת אחיזה יותר נוחה במי מהם, כך תקבלו החלטה של מה נכון ונוח לכם ולתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטה קטנה או עריסה מגיל לידה
    שני
    22/05/2023

שלום קובי,
    רציתי לשאול מה דעתך על מיטה מגיל לידה במקום עריסה. ראיתי מיטה של טוויגי שהמידות שלה הן 65 ס"מ על מטר וזה נראה לי די קרוב למיטות של עריסה למרות שבאתר כתבו שהיא לשימוש עד גיל 4.
    המיטה הזו גם על גלגלים כך שאני יכולה לנייד אותה בין החדרים כמו עריסה.
    החסרון היחידי שמצאתי בין המיטה הזו לעריסה זה הסורגים ושהיא לא אטומה עם אפשרות לשים כילה ולא לדאוג מיתושים/חרקים, אפשרות שיש בעריסה מבד כמו טוטי במביני וכו'.
    אני מתלבטת האם בכל זאת להשקיע לחודשים הראשונים בעריסה בגלל החסרון הזה או ללכת ישר על המיטה, ואם מיטה אז האם הגודל הזה של מיטה הוא מומלץ.

תודה רבה,
    שני

הוספת תגובה

• אני חושב שזו קניה טובה אך יש אבל

קובי סופר
    23/05/2023

שלום שני,

אני חושב שזו קניה טובה אך יש אבל, היא גדולה מידי בכדי לעבור במפתני הדלתות של רוב החדרים בישראל. כל בית לגופו ואני לא יודע איך זה אצלכם. אם היא תעבור אז ברור שהיא עדיפה על עריסה.
    במיטות מטר יש יתרון של גובה, התינוק יותר גבוה ולכן הגישה יותר נוחה. כמוכן הן יותר גדולות ויש מצבי גובה ולכן משך השימוש ארוך יותר. שהתינוקות גדלים יותר נוח להם. שהם קטנים בעריסה טיפה יותר נוח להם.
    כמוכן יש כיום עריסות נצמדות למיטת הורה, אני אף פעם לא ראיתי בזה יתרון או משהו הכרחי אבל הורים רבים לא היו מוותרים על זה.
    מה שכן, משך השימוש בה הוא עד שנה/שנתיים ולא 4 שנים. הרבה פעמים כתוב על הנייר מגיל עד גיל. בפועל זה שונה לחלוטין. מגיל שנה היא כבר קטנה וצפופה.
    כמובן כפי שרשמתי, היתרון הגדול בעריסה הוא הרוחב, היא נכנסת במקומות צרים, בין מיטת הורה לקיר, עוברת מחדר לחדר, זה מאפשר להרדים בסלון או שהתינוק יהיה קרוב אליכם שאתם במטבח בקיצור, לשמור על קשר עין. וכשהם נרדמים בסלון אפשר לנייד לחדר מבלי להעיר.
    מכאן זה שיקול שלכם.
    כילה בהחלט ניתן לרכוש ולחבר לעריסה, זה לא יקר כך שאם מגיע עם כילה או לא, לא צריך להיות שיקול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לטיולנים
    מורן
    22/05/2023

אנו צריכים לקנות טיולים לילד בן שנתיים וחצי

מתלבטים באופציות הבאות :
    יויו אבל המושב של הטיולון קטן מדיי לילד מבחינת מימדים , למרות כל היתרונות לא משרת אותנו כרגע

איזי ווקר ג׳קי
    מקסי קוזי אווה
    שבשניהם יש מספיק מקום במושב לילד
    מנגנון הקיפול נראה זהה פחות או יותר על איזה דברים הייתי שם לב בבחירה
    האם יש המלצה נוספת?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לטיולנים

הוספת תגובה

• שניהם אכן די דומים

קובי סופר
    22/05/2023

שלום מורן,

שניהם אכן די דומים. אני ממליץ להושיב את התינוק בכל אחד מהם, לנייד בחנות, לשנות מצבים וכך לראות מה נוח יותר לניוד, מה נוח יותר לילד לאורך זמן.
    לאחר מכן לנסות לקפל לבד, להרים במצב מקופל ולבדוק ברכב. כך תקבלו החלטה של מי מהם עדיף.

צריך לקחת בחשבון שהטיולונים מאוד קטנים כיום. זאת כדי להגיע למשקלים קלים וקיפול קטן.
    אפשר לבדוק את פג פרגו סלפי שהוא יחסית מרווח ובאזור המחיר של השנים האחרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל לעגלת פג פרגו ולוצה
    ז׳קלין
    21/05/2023

שלום קובי
    אשמח לדעת אילו סלקלים חוץ מפג פרגו יכולים להתאים למתאמים של עגלת פג פרגו ולוצ׳ה?
    על אילו מאפיינים חשוב להסתכל בקניית סלקל- יש חברה מומלצת?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל לעגלת פג פרגו ולוצה

הוספת תגובה

• לדעתי רק פג מתחברים

קובי סופר
    22/05/2023

שלום ז'קלין,

לדעתי רק פג מתחברים. צריך לבדוק אם יש מתאמים לדגמים אחרים, בדרך כלל היבואן של פג לא מביא גם אם קיימים בחו"ל.
    בטיחותית אבל הסלקלים של פג מעולים. החיסרון שהם יחסית כבדים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות בתקציב מוגבל
    רעות
    21/05/2023

מחפשת המלצה לכיסא בטיחות לתינוק בן חצי שנה, בעדיפות לטווח שימוש ארוך.
    התקציב די מוגבל. כן מחפשים משהו בטיחותי אבל לא להוציא 1000 ומעלה.
    ראיתי באתר של אוונפלו שיש להם עכשיו מבצעים. אתה ממליץ על דגם מסוים שלהם?
    תודה רבה?

לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות בתקציב מוגבל

הוספת תגובה

• לצערי ככל שעולים בתקציב כך רמת הבטיחות עולה

קובי סופר
    22/05/2023

שלום רעות,

אני לא ממליץ לחסוך בכיסאות בטיחות. לצערי ככל שעולים בתקציב כך רמת הבטיחות עולה.
    הדגמים עם דירוגי הבטיחות הטובים ביותר כיום הם צ'יקו נקסטפיט זיפ או ברייטקס קליקטייט מרתון או בולווארד.
    בשני המקרים חוצים את רף ה-1000 ש"ח.

אוונפלו מציעים דגמים טובים אך הם לא מציעים את שיא הבטיחות אלא רמה טובה. הטריומף הותיק שלהם יחסית זול ונותן רמת בטיחות טובה. צריך לקחת בחשבון שהדגמים שלהם מאוד מיושנים.
    אפשר גם לנסות למצוא גרקו מיי סייז במחיר טוב, הוא גם נותן רמת בטיחות טובה ונמכר בדרךך כלל באזור ה-1000 ש"ח ומטה.

צריך לקחת בחשבון שהכיסאות משרתים בין 5-7 שנים לפחות כך שלדעתי שווה להשקיע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לטיולון קליל ואמין
    חוה
    21/05/2023

שלום רב,
    מחפשים המלצה לטיולון שישרוד איתנו שנים ארוכות...
    קריטריונים חשובים:
    א. נשכב עד 180 מעלות
    ב. קל
    ג. מתקפל בקלות ולא תופס הרבה מקום ברכב
    ד. יכול לעבור בקלות מדרכות משובשות וכדומה...
    ה. לא קריטי אבל אם יכולה להתאים גם לאמבטיה (שנקנה בנפרד בהמשך) אז מצוין

הכיווניות של המושב פחות קריטית לי, אז יכולה גם בלי זה.
    תקציב עד 1000.
    ראינו את ספורטליין וייפר והיא הרגישה נוחה וטובה אבל הייתה טיפה כבדה וגדולה...אם אין משהו טוב יותר אז נתפשר עליה אבל מניחה שיש שפע מטורף.
    תודה רבה,
    חוה

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיולון קליל ואמין

הוספת תגובה

• טיולונים יותר עדינים מעגלות

קובי סופר
    21/05/2023

שלום חוה,

חשוב לקחת בחשבון שטיולונים יותר עדינים מעגלות.
    כדי להגיע למשקלים קלים המבנה יותר דק, מצמצמים דברים וכו' ולכן אני לא בטוח שטיולונים יוכלו לשרוד שנים ארוכות. כמובן שזה תלוי באופי השימוש, איך שומרים וכו'.

הויפר באמת עונה טוב לדרישות. הוא כבד כי שינוי המצבים בו עם לחצן ולא שרוך כמו ברוב הטיולונים.
    אם מוכנים ללכת על גב עם שרוך יש את סילבר קרוס ווינג או איזי ווקר XS (אותו טיולון). מדובר בטיולון יחסית קל, סופר חזק, נוח לניוד, הקיפול קטן ויחסית קל.
    גם פג פרגו סלפי במבצעים מגיע לתקציב, הוא חזק, נוח לניוד, איכותי ולכן שווה בדיקה. גם בו שינוי המצבים עם שרוך. זה מנגנון פחות נוח ואמין אבל מוריד משקל באופן משמעותי.

לא ממליץ לרכוש אמבטיה בהמשך. עדיף לרכוש עגלה עם טיולון דו כיווני! לדעתי ולפי מחקרים עדיף שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה + היות ובטיולונים המושב חד כיווני, אני מראש פוסל אותם מלהיות עגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון גודי של ציקו
    נילי
    20/05/2023

האם מומלץ?
    לתינוק מגיל חצי שנה ,
    ראיתי השקיפול אוטומטי
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון גודי של ציקו

הוספת תגובה

• מדובר בטיולון טוב

קובי סופר
    21/05/2023

שלום נילי,

מדובר בטיולון טוב. אני פחות ממליץ על טיולון חד כיווני לגיל שנה. לדעתי עדיף להשאיר בעגלה אם יש בה טיולון דו כיווני. מחקרים מראים שזה יותר בריא ועדיף לתינוקות.

כטיולון הצ'יקו נוח לקיפול, נוח לשינוי מצבים ואם הוא במחיר מתאים אז סה"כ מקבלים תמורה טוב לכסף. יש את אינפנטי מון שדומה לו. אני ממליץ לבדוק גם אותו ולרכוש את הזול מבינהם כי מדובר בטיולונים מאוד דומים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! לגבי מדרגות

נילי
    21/05/2023

האם נוח להוריד את העגלות האלו במדרגות? ( בלי התינוק) וגם מבחינת קיפול קטן לאוטו , תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקיפול נוח אבל הם כבדים

קובי סופר
    22/05/2023

שלום נילי,

הקיפול נוח אבל הם כבדים.
    יהיה קל לקפל גם עם תינוק ביד, לשאת יהיה טיפה כבד אבל יותר קל מעגלה. לרכב בכלל אין בעיה, יש להם קיפולים די קטנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קינדר קראפט - Kinderkraft
    תמר
    20/05/2023

היי ראיתי שבעבר לא המלצת, למה לא?

לקביעת תור
    סגירה
    קינדר קראפט - Kinderkraft

הוספת תגובה

• אני לא יודע אם יש לזה יבוא סדיר בכלל

קובי סופר
    21/05/2023

שלום תמר,

אני לא יודע אם יש לזה יבוא סדיר בכלל. חשוב להבין שכל עגלה תזדקק לשירות ואחריות/טיפול בדיוק כמו ברכב. לכן חשוב גם לברר מי היבואן. כמה זמן הם בשוק, החוזק שלהם בשוק כלומר שלא יסגרו ואז נשארים ללא כלום. כמוכן אני ממליץ בהתאם לדרישות השואל והדגם שצוין. אני לא שולל את המותג באופן כללי. צריך לדעת מה הדגם הרצוי ומה הדרישות.
    בכל אופן בתור יבואן של הרטן ואייביסי דיזיין (2 המותגים המובלים בגרמניה), אני יכול לומר שהדרישות בגרמניה הפוכות לחלוטין מהדרישות בישראל ולכן גם בקינדר קראפט העגלות פחות יתאימו לרוב ההורים בארץ.
    לדעתי הדרישה בגרמניה צריכה גם להיות הדרישה בישראל כלומר, בגרמניה מעדיפים את העגלה הכי נוחה ומרווחת לתינוק, הכי נוחה לניוד, הכי חזקה אבל כל אלו מגיעים עם משקל כבד, חוסר פרקטיות וקיפולים גדולים מאוד. בישראל פחות מתחברים לרעיון הזה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת עגלה
    דורין
    20/05/2023

היי, מתלבטת בין 3 טיולונים שנראים לי טוב
    1. בייבי ג'וגר סיטי מיני
    2. פג פרגו סלפי
    3. סילבר קרוס ווינג
    מה מומלץ מבין שלושתם? מחפשת עגלה יציבה שנוחה להתניידות.
    ברור לי שבשלושתם אני מתפשרת על אורך גגון וגודל סל - אך לא מצליחה למצוא את הטיולון שנותן מענה להכל..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת עגלה

הוספת תגובה

• התבלבלתי - סיטי תור 2 ולא מיני

דוריו
    20/05/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדי להגיע לפרקטיות מקצצים בדברים אחרים

קובי סופר
    21/05/2023

שלום דורין,

כדי להגיע לפרקטיות מקצצים בדברים אחרים כמו. אם רוצים לקבל דברים כמו: קיפול קטן וכו', היצרנים חוסכים ומצמצמים דברים. זו הסיבה לסלים קטנים או גגונים קטנים וכו'.

לדעתי כל הדגמים שרשמת מעולים ויתנו תמורה מעולה למחירם. בעיקר הפג והסילבר.
    ממליץ לגשת לחנות, להושיב בהם את התינוק, לנייד אותם בחנות ומחוצה לה. לנסות לקפל, לשנות מצבים שהתינוק בטיולון. להרים במצב מקופל. כך תקבלו החלטה של מה נכון לכם.
    אפשר גם לבדוק את ספורטליין וייפר שיש לו גגון ענק. הוא טיפה כבד מהשאר אבל יותר נוח לשנות בו מצבים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מומלץ לתינוק בן שנה
    לורן
    20/05/2023

היי אשמח להמלצה לטיולון קליל (יש לנו עגלה), יציב (אוהבים להעמיס) עם גגון גדול. את הוייפר ממש לא אהבתי - מסורבלת, גבוהה מאוד ואין גישה נוחה לסל כשילד שוכב. בעבר הייתה לנו את הביבה m שהיינו מרוצים (למרות שהניוד לא היה מושלם) אך היא נשברה...

הוספת תגובה

• טיולונים הם לא עגלה

קובי סופר
    21/05/2023

שלום לורן,

טיולונים הם לא עגלה. כדי להגיע למשקלים קלים, קיפול קטן וכו', היצרנים חוסכים ומצמצמים דברים. זו הסיבה לסלים קטנים או טיולונים שנשברים. על דברים מסויימים צריך להתפשר.
    לדעתי סילבר קרוס ווינג 1 או איזי ווקר XS (אותו טיולון) מציעים טיולון חזק, יכולת ניוד טובה, קיפול קל וקטן, מבנה נוח, גגון מעולה אבל הסל טיפה קטן.
    המשקל קל ומדובר בטיולון יציב מאוד.

יש גם את אינפנטי מון שיותר כבד והגגון יותר קטן אבל גם הוא נחשב טיולון טוב והורים רבים מרוצים ממנו.

אפשר גם לבדוק את פג פרגו סלפי שגם הוא סופר נוח לניוד, הגגון יחסית בסדר, הסל גם בגודל סביר. בדרך כלל הוא יקר אבל במבצעים הוא באזור ה-1000 ש"ח ולדעתי במחיר הזה מקבלים תמורה מעולה למחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות
    איציק
    20/05/2023

היי,
    נשמח לעזרה כי אנחנו כבר השתגענו עם כל הדגמים של העגלות...

מחפשים עגלה חדשה, הקריטריון החשוב הוא שתהיה קלה יחסית ופשוטה לקיפול.
    אנחנו גרים בעיר אז רוב הזמן הולכים בדרכים סלולות אז לא נדרש יכולת עבירות קיצונית, אבל מצד שני גם לא רוצים להתפשר יותר מדי ושהעגלה כן תהיה יציבה מספיק.
    חשוב לנו גם שהאמבטיה בעגלה לא תהיה קטנה וצרה מדי כדי שלתינוק יהיה נוח מספיק בפנים, ולכן כל הבוגבו למיניהם ירדו מהפרק.

ממה שראינו עד עכשיו אנחנו מתלבטים בין הנונה triv next לבין צ'יקו mysa. יש גם התלבטות עם ספורט ליין fold בגלל שהיא זולה משמעותית מהשתיים האחרונות ונראה שהיא עומדת בקריטריון של המשקל והגודל של האמבטיה.

נשמח לעזרה בין ההתלבטויות או הצעה לעגלה אחרת שעומדת בתנאים שציינו.

המון תודה!!

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

• הפולד לדעתי פחות מתאימה לדרישות

קובי סופר
    21/05/2023

שלום איציק,

הפולד לדעתי פחות מתאימה לדרישות. היא אמנם קלה אבל לדעתי הקיפול שלה מסורבל מאוד, במיוחד שעושים זאת יחד עם הטיולון.
    ההמלצה הכי חשוב שלי לדעתי היא להתנסות אישית:
    לאחר שיסבירו לכם בחנות על התפעול אז:
    לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד את העגלות בחנות ומחוצה לה. לאחר מכן לנסות לתפעל את המצבים, חיבור אמבטיה וכו'. לאחר מכן לנסות לקפל יחד עם מושב הטיולון! פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה! כך תוכלו באמת לראות ולהרגיש את עניין הקיפול, עניין המשקל וכמובן לבדוק ברכב.
    בחנויות יש טריק של לקפל להורים לעתיד את העגלות ללא הטיולון רק שלדה, כך זה נראה קל ופשוט ומרגיש קל במשקל.
    לדעתי דגמי הסיילו של ספורטליין יותר מוצלחים מהפולד אבל הם הרבה יותר כבדים.

לגבי הצ'יקו, היא חדשה יחסית, לדעתי היא יקרה ביחס לתמורה רק בגלל שנמכרת ברשת אחת של היבואן. יכולת הניוד שלה תהיה טובה לעיר. הנונה לדעתי יותר מוצלחת בניוד וגם יותר קלה אבל גם היא, נמכרת רק ברשת אחת ולכן מחירה יקר עקב חוסר התחרות.
    בכל מקרה ממליץ לעשות כפי שרשמתי למעלה וכך תוכלו להגיע להחלטה של מי מהן עדיפה ונכונה לכם.

ממליץ גם לבדוק את עגלת בייבי בוס בובקט שלנו, לדעתי עונה מעולה לכל הדרישות. היא שוקלת רק 8.2 ק"ג והיא הקלה ביותר מכל העגלות המוזכרות. יש לה יכולת ניוד מדהימה גם בעיר וגם מעבר אם צריך. הקיפול קל, הגודל קומפקטי ויש 5 שנות אחריות. כמוכן כל הבדים יורדים לכביסה ובמחיר היא זולה בכ-1000 שקלים מהצ'יקו או הנונה (המחיר משתנה בין הצבעים).
    החיסרון, היא לא זמינה בהמון חנויות, בעיקר בחנויות במגזר החרדי שם היא אחת העגלות הנמכרות ביותר אם לא הכי נמכרת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה אפשר לראות עגלות של בייבי בוס

איציק
    21/05/2023

היי קובי,

קודם כל תודה על התגובה המפורטת!

איפה אפשר לראות את העגלות של בייבי בוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לדעת מאיזה אזור אתם

קובי סופר
    22/05/2023

שלום איציק,

אני צריך לדעת מאיזה אזור אתם.
    כפי שרשמתי, העגלות לא נפוצות בהרבה חנויות. אם תרשום אזור מגורים אוכל להפנות לחנות קרובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות לגבי עגלה חדשה
    עדי
    19/05/2023

שלום קובי,

אנחנו מחפשים לקנות עגלה לתיקנות בת חצי שנה. רוצים גם עם אבטיה (שתהיה לנו גם לילדים הבאים). עד כה היתה לנו כבר 8 שנים ג׳ואי כרום והיינו מרוצים. אהבתי את הגו׳אי אבל אם כבר קונים עגלה חדשה אשמח להשתדרג מבחינת עיצוב (וגם שהגגון יהיה יותר ארוך ממה שיש בג׳ואי).

אני גבוהה (1.75) אז אני רוצה עגלה עם ידית ארוכה, סל גדול, חזקה ויציבה, טיולון דו כיווני, גגון ארוך וקיפול נוח (שתיכנס בתא מטען סטנדרטי). מבחינת תקציב עד 3000 שקל.

לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי עגלה חדשה

הוספת תגובה

• אני ממליץ על עגלות בייבי בוס

קובי סופר
    21/05/2023

שלום עדי,

אני ממליץ על עגלות בייבי בוס שלנו וגם על עגלות ספורטליין סיילו.
    בשני המקרים יש מספר דגמים וטווח המחיר נע בין התקציב מעל, בתקציב או מתחת.
    בעגלות בייבי בוס תקבלו משקל קל, קיפול קל, גגונים גדולים, יכולת ניוד מהטובות שיש. המינוס שהן לא מוצגות בהמון חנויות כך שקשה להתרשם.
    לגבי ספורטליין יש את דגמי הפולד או הסיילו שהם שונים. הסיילו יותר נוחות לקיפול לדעתי ויותר נוחות לניוד אבל כבדות מאוד (לא בהרבה מהכרום אבל מול הבייבי בוס מדובר במומצע של 3 ק"ג יותר, תלוי בין מה למה משווים).

בכל מקרה בשני המקרים מקבלים תמורה מלאה לכסף. הן מודרניות כך שמציעות קיפול יותר קל מהכרום, יותר קטן מהכרום, יכולת ניוד עדיפה על הכרום וגגונים יותר גדולים.
    בשני המקרים יש ידית מתארכת כמו בכרום כך שאין בעיה מבחינת גובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה