פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת המלצה לטיולון
    הדס
    10/08/2023

שלום
    מחפשת טיולון לבן 8 חודשים
    יציב
    הצללה גדולה
    שכיבה מלאה ונוחה
    היגוי מצויין
    עם יכולת להתגבר יפה במדרגות
    סל גדול ונגיש- בונוס...

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת המלצה לטיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי ספורטליין וייפר יתאים

קובי סופר
    12/08/2023

שלום הדסף

לדעתי ספורטליין וייפר יתאים,
    הוא נוח לניוד, יש לו הצללה מעולה, במדרגות הוא יעבוד טוב והסל גדול יחסית לטיולונים.
    אפשר גם לבדוק את סילבר קרוס ווינג, הוא פשוט סופר חזק ועמיד ולכן מעולה למדרגות. הניוד שלו טוב והוא עם גגון טוב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות או סלקל להתחלה
    אור
    10/08/2023

שלום רב,
    אני עתידה ללדת בעזרת ה' בנובמבר, מתלבטת האם לקנות סלקל ואז לעבור לכיסא בטיחות או ישר לקנות כיסא בטיחות מגיל לידה.
    - האם כדאי שלבעלי יהיה סלקל ולי כיסא בטיחות או שלשנינו יהיה אותו דבר (בחינת בטיחות ונוחות של התינוק).
    בנוסף, האם כדאי לקנות כיסא מסתובב 360? שמעתי שהוא פחות בטיחותי וחלילה עלול להסתובב בזמן תאונה- האם נכון?
    אשמח בבקשה לקבל המלצות לכיסא בטיחות / סלקל / כיסא בטיחות מסתובב בהתאם להמלצה שלך:)
    יש לי קיה פיקנטו ולבעלי יש מיצובישי ספייסטאר

הוספת תגובה

• אין הבדל בטיחותי

קובי סופר
    12/08/2023

שלום אור,

אין הבדל בטיחותי, זאת כמובן אם נשווה כיסא ברמת בטיחות גבוהה לסלקל ברמת בטיחות גבוהה.
    לא חובה לרכוש 2 כיסאות או 2 סלקלים זהים להתאמה. אפשר כיסא וסלקל.
    סלקל נותן יתרון מרכזי אחד ששווה רכישה, הוא נייד, אם התינוק. אפשר לנייד ידנית או לחבר לעגלה. זה יתרון כי תינוקות רבים נרדמים בנסיעה. כך לא צריך להעיר אותם, מניידים מהרכב למיטה. עם זאת, חשוב לזכור שזה לא בריא לתינקות לשהות הרבה זמן בסלקל, ברוב המקרים מכסת הזמן המותרת היא הנסיעות עצמן.

אז זה בעיקר שיקול שלכם סלקל או כיסא.
    לגבי המסתובב, זה סתם הפחדות, זה לא יתנתק אבל, הם כן מקבלים דירוגי בטיחות פחות טובים מדגמים קבועים ולכן אני לא ממליץ עליהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת Nuna next triv
    מני
    09/08/2023

היי,
    קראתי בפורום מספר השוואות שנעשו בין העגלה הנ״ל לעגלות אחרות בשוק, החסרון המרכזי שנחשפתי אליו (וגם שמתי לב אליו בעצמי כשסקרתי את העגלה פיזית) זה נושא הכסא של הטיולון - שעשוי מבד עם רשת במרכז.

אני ואשתי התחברנו מאוד לעגלה מכל הבחינות והיא עונה לכל הדרישות שלנו, אך אנחנו מוטרדים מנושא המושב של הטיולון.

מעבר לנושא הבלאי והאפשרות שיקרע (הבנו שהאחריות לא נותנת לזה מענה)
    האם יש חשש מבחינה אורתופדית ? האם תמיכה מהסוג הנ״ל יכולה להיות לא בריאה עבור התינוק ?

זו הנקודה החשובה לנו ביותר, חשוב לנו שהטיולון יתן תמיכה אורטופדית איכותית.

האם יש הבדל בינה לבין עגלת המיוס 3 של סייבקס ? (ספציפית לנושא המושב של הטיולון שגם שם עשוי מרשת)

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת Nuna next triv

הוספת תגובה

• הרשת נועדה כדי לחסוך משקל

קובי סופר
    12/08/2023

שלום מני,

הרשת נועדה כדי לחסוך משקל. בשני המקרים הרשת די דומה. לו היו עושים גב קשיח מפלסטיק, משקל העגלה היה עולה.
    אני לא חושב שזה יגרום נזק אורטופדי. עם זאת, אני חושב שמושב יצוק מספק תמיכה יותר טובה.
    אפשר לבדוק עצמאית, לגשת לחנויות שמוכרות כיסאות משרדיים, לשבת לאורך זמן על כיסא מרשת, לזוז, לנוע לצד וכו' כמו שתינוק יעשה בעגלה, לאחר מכן לעשות זאת על כיסא עם תמיכה קשיחה.
    אני אישית לא אוהב גב רשת אבל לדעתי זה לא יפגע אורטפדית, אני כן חושב שזה פחות נוח, בעיקר בישיבה ממושכת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת המשך

מני
    13/08/2023

תודה רבה על התשובה המפורטת.
    במסגרת רכישת העגלה אנחנו עתידים לקבל כיסא בטיחות של נונה, אשמח לשמוע את דעתך עליו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לו דירוג בטיחותי גבוה מאוד

קובי סופר
    13/08/2023

שלום מני,

יש לו דירוג בטיחותי גבוה מאוד אז הוא מומלץ מאוד.
    כקניה נפרדת אני לא ממליץ עליו, הוא יקר מאוד ויש דגמים בשוק עם דירוגי בטיחות עדיפים עליו אם כי במעט. ההבדל שהם זולים ממנו או באזור אותו המחיר.
    מכיוון שהוא מגיע כעסקת חבילה אז לדעתי זו מתנה שווה.
    אם לא היה מגיע, לא הייתי ממליץ לרכוש אותו או את העגלה, המחיר יקר ביחס לתמורה לדעתי. כבאנדל זו כבר עסקה טובה לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת גוי ניטרו lx
    חסי
    08/08/2023

שלום
    האם עגלה זו מותרת לטיסה והאם מומלצת לטיול בחול ובכלל
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת גוי ניטרו lx

הוספת תגובה

• כל עגלה מותרת לטיסה

קובי סופר
    12/08/2023

שלום חסי,

כל עגלה מותרת לטיסה. יש עגלות שמותרות לעלייה יחד איתכם למטוס כמו טרולי. הג'ואי לדעתי היא לא כזו. במקרה כזה, נותנים לכם להסתובב עם העגלה בדיוטי עד העליה לטיסה, לפני העליה אתם מוסרים את העגלה, לאחר מכן מקבלים בירידה ברוב המקרים. בחלק קטן מהמקרים תקבלו יחד עם המזוודות.

לגבי ניוד, זו עגלה מיושנת עם 2 ידיות, הניוד שלה טוב אבל מצריך 2 ידיים על הטיולון. לדעתי הטיולון נוח יותר לתינוקות בהשוואה לרוב הטיולונים המודרניים בשוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציקו מייפט בוסטר משולב
    רעות
    07/08/2023

היי רציתי לשמוע את דעתך על הבוסטר המשולב ציקו מייפט עבור ילד בן 5 וחצי וילד בן 4
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    ציקו מייפט בוסטר משולב

הוספת תגובה

• בוסטר מעולה

קובי סופר
    12/08/2023

שלום רעות,

בוסטר מעולה. יש לו דירוג בטיחותי גבוה, לדעתי אחד הכי נוחים לילדים. עם זאת הוא רחב, יש דגמים עם דירוגי בטיחות עוד יותר טובים. לדוגמא: ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינגלזינה אלקטה 23 לעומת ספורט ליין XL 23
    נויה
    07/08/2023

מחפשים עגלה במחיר סביר, נוחה לניוד, לא כבדה מדי ועמידה לאורך זמן
    נשמח לשמוע האם אתה ממליץ על האינגזלינה או הספורט ליין?

הוספת תגובה

• הספורטליין כבדה

קובי סופר
    12/08/2023

שלום נויה,

הספורטליין כבדה. שוקלת מעל 12 ק"ג, זה נחשב כבד.
    האלקטה באזור ה-8 כך שהיא קלה משמעותית. לדעתי גם האמבטיה של יותר טובה בגלל שהיא מרווחת. עם זאת, לדעתי הספורטליין הרבה יותר נוחה לניוד, יש ידית מתארכת כך שאם יש הפרשי גובה זה יתרון, כל עליה וירידה ממדרכה גבוהה יעשו בקלות רבה יותר בגלל הידית המתארכת.
    סה"כ שתיהן לדעתי נותנות תמורה טובה לכסף, לדעתי הספורטליין עדיפה אבל, היא כבדה, ממליץ לקפל עם המושב ולהרים, כך תראו אם זה מתאים לכם.

אפשר לבדוק את הבייבי בוס טייגר/בובקט שלנו שהן באזור משקל האלקטה אבל, יש ידית מתארכת, גלגלים יותר טובים ולכן יכולת הניוד הרבה יותר טובה. הקיפול דומה לסיילו ואפילו מעט יותר קומפקטי.
    החיסרון: הן לא זמינות בהרבה חנויות אבל לדעתי שווה לבדוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

נויה
    13/08/2023

אשמח לדעת היכן ניתן לבדוק את הבייבי בוס באזור המכרז (ראשון לציון), האם ניתן לרכוש אותה באילת ללא מע"מ ואם כן היכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באילת אין

קובי סופר
    13/08/2023

שלום נויה,

באילת אין, מכרנו בעבר לבייבי סטאר. צריך לבדוק מולם אם עדיין יש להם. אני די בספק.
    הכי קרוב לראשון זה מקס בייבי באור יהודה, היתרון ששם יש את כל הדגמים שלנו פתוחים. יש להם גם ספורטליין ובעבר מכרו גם את האלקטה (אני לא יודע אם יש כיום צריך לבדוק מולם). ככה אפשר לבדוק אחד ליד השני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות להסעה של ילדה
    יפעת
    07/08/2023

שלום,
    אני מחפשת המלצה לכיסא בטיחות/בוסטר להסעה לגן לילדה שמתאים לבת שנתיים ששוקלת כמעט 14 ק"ג.
    החי חשוב שיהיה בטיחותי, ובנוסף קל לנשיאה כל יום להסעה וקל להתקנה יומיומית. הכיסא ישמש בהמשך גם לרכב שני בבית שאנחנו עומדים לקנות (היום יש לנו ברייטקס בולוורד ברכב המשפחתי).

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות להסעה של ילדה

הוספת תגובה

• אם אין שיקול מחיר אז ברייטקס

קובי סופר
    12/08/2023

שלום יפעת,

אם אין שיקול מחיר אז ברייטקס גרואו ויית' יו קליקטייט.
    זה הדגם הכי בטיחותי שיש, סופר קל להתקנה כמו הבולווארד.
    החיסרון: יקר מאוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא / בוסטר להסעה

יפעת
    14/08/2023

בהמשך להמלצה על ברייטקס גרואו ויית' יו להסעה לגן,
    המשקל של הכיסא מעל 9 ק"ג, זה כיסא שנצטרך להעלות אותו להסעה כל יום ובהגעה לגן יוציאו אותו מהרכב, כך שאנחנו צריכים שהוא יהיה קל במשקל וגם מעדיפה לא כיסא יקר כי אני לא בטוחה שהוא ישמר לאורך זמן, חשבתי על משהו ב500-700 ש"ח, ועבור דרגת בטיחות גבוהה יותר אולי להגיע עד 1000 ש"ח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי עניין המשקל משפיע על הבטיחות

קובי סופר
    15/08/2023

שלום יפעת,

לצערי עניין המשקל משפיע על הבטיחות. ככל שיוסיפו יותר אביזרי בטיחות למוצר כך המשקל יגדל.

עד 1000 ש"ח אפשר לבדוק את גרקו טרנזישיין שהוא זול יחסית, פחות כבד אבל פחות בטיחותי מהברייטקס.
    יש גם את נאוטילוס סנאגלוג, הוא טיפה מעל התקציב אולי במבצעים באזור התקציב ואף מתחת, הוא יותר בטיחותי מהטרנזישיין אבל, יותר כבד.

אפשר גם ללכת על דגמי אוונפלו כל דגמי הבוסטר רצועות שלהם ברמת בטיחות טובה, הם די קלים אבל, הם עד משקלים יותר נמוכים עם רצועות. 18 עד 22 ק"ג עם רצועות לעומת 29 ק"ג בברייטקס ובגרקואים. לכן לדעתי הם פחות עדיפים אבל, הם יותר זולים ויותר קלים אז זה לשיקולכם.

מה שכן חשוב לקחת בחשבון, אם זה לרכב הסעות וצריך להתקין ולפרק על בסיס יומי, דווקא כן שווה ללכת על הברייטקס בגלל עניין החיבור, הפטנט של הקליקטייט מאפשר חיבור קל ומהיר לרכב עם פחות סיכוי לטעות אנוש בהתקנה, אותו כנ"ל לגרקו סנאגלוק. לגבי השאר, זה כבר התקנה מסורבלת עם איזופיקס ואם אין בהסעה (וסביר שאין), אז ההתקנה עם חגורה עוד יותר מסוייטת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלה- מבולבלת לגמריי
    עדן
    07/08/2023

היי,

קצת מבולבלת מההיצע הקיים...
    אשמח להתייעץ לגבי עגלה.
    יש לי כרגע את מאמס אנד פאפס ארמדילו (דגם ישן) ואני מעוניינת לחדש בילד הנוכחי.

לא אהבתי בעגלה הנוכחית:
    את הגלגלים- לא זורמים בכיף במבחן הזמן וגם הסגירה של הגלגלים נתקעת ולא זורמת
    ידיות ופגוש קידמי- העור מתקלף
    והקיפול גם במבחן הזמן נתקע ולא תמיד זורם בכיף.
    והיא קצת כבדה נראה לי יחסית לאחרות

אהבתי:
    את המושבים עצמם! גם של הטיולון וגם של האמבטיה.
    הצצלה גדולה
    יציבה

מבחינת דרישות של עגלה נוכחית חשוב לי שלא תהייה בין הכבדות והמוסרבלות.
    קיפול נוח
    מושב טיולון נוח וארוך לשינה
    אמבטיה לא גדולה מידיי וכבדה
    הצללה טובה
    ישיבה ושכיבה בזווית נוחה (שכיבה מלאה וישיבה של קרוב ל 90 מעלות).
    גלגלים טובים עם בולמי זעזועים שזורם בנסיעה

הסתכלי על בוגבו האגדית בי 6- לא אוהבת את הקיפול והמושב טיולון הקצר יחסית למה שיש לי כרגע.
    הסתכלתי על סופרט ליין בולד- סהכ נראה לי סבבה, אבל לא מכירה את הפירמה ואל בטוחה כמה הם סבבה לאורך זמן וגם נראה לי שהיא קצת כבדה.
    הסתכלתי עם נונו (כך נראה לי שקורים לה)- משהו בבדים מרגיש לי קצת לא משהו וגם אני חוששת שהיא קלה מידיי והיא תתהפך עם תיק עגלה ובלי תינוק בתוכה במצב טיולון.

האם קיים דגם כלשהו אחר שעונה על הדרישות?
    פתוחה לכל הצעה ללא שיקול תקציבי.

תודה,
    עדן.

הוספת תגובה

• כל מה שרשמת לגבי העגלה לשעבר פתיר

קובי סופר
    12/08/2023

שלום עדן,

כל מה שרשמת לגבי העגלה לשעבר פתיר. כמו רכב, גם עגלה זקוקה לטיפול, ניקוי חלקים (למעט כביסה כמובן שכולם עושים) וכו'. 99% מההורים לא דואגים לכך במחשבה שזה כלי עבודה.
    גלגלים מתייבשים במכלול הפנימי, ניקוי וגירוז שלהם יביא אותם למצב של עגלה חדשה. ידיות עור, כולן מתקלפות, אפשר לעטוף עם רפידות זולות, ממליץ לעשות זאת מראש בכל עגלה.
    קיפול, אפשר לשלוח לחברה ויסדרו, זה גם נובע מהעדר טיפול וניקוי בזמן.

לגבי עגלות, ממליץ לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו, היא כרגע לא זמינה בהרבה חנויות. עם זאת, לדעתי שווה לבדוק כי היא דומה לארמדילו בהרבה דברים רק שהיא קלה יותר ב-2 ק"ג, הגלגלים יותר איכותיים וגדולים ולכן השילוב של השתיים יוצר יכולת ניוד מושלמת לדעתי. הקיפול קל ויש 5 שנות אחריות!
    כל הבדים יורדים לכביסה. יש הצללה נהדרת גם לאמבטיה וגם לטיולון. לדעתי עולה בכל פרמטר על הבי וזולה ממנה באופן משמעותי.

הנונה דומה לטייגר אבל יקרה בגלל שהיא משווקת ברשת אחת. הגלגלים שלה יותר קטנים ולכן יש לטייגר עדיפות גם בניוד וגם ביציבות.

הספורטליין לדעתי פחות נוחה לניוד משתיהן וגם מארמדילו חדשה או מסודרת. הקיפול שלה לא נוח לדעתי. הסיילו שלהם הרבה יותר מוצלחות אבל הן כבדות מאוד. עם זאת, הן כבדות רק במעט מהארמדילו כך שאם עבדת עם ארמדילו והמשקל לא הווה בעיה, אז יתכן והן יתאימו. הן עונות טוב לדרישות.

אני לא חושב שצריך לטפס בתקציב, בעגלות היקרות משלמים לא מעט על המותג. בבייבי בוס או ספורטליין מקבלים מקסימום תמורה לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אבדוק את הבייבי בוס אם כך גם..

עדן
    14/08/2023

רק רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים.
    יש את הטייגר שהמלצת עם גלגלים גדולים והאמת שדיי בא לי על גלגלים קטנים וקומפקטים יותר.
    ראיתי שיש עוד דגם בובקט מה ההבדל בין הדגמים מבחינת המושבים ובולמי הזעזועים וכו? ראיתי שמוכרים אותה בבייבי סטאר. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבובקט מאוד דומה לטייגר

קובי סופר
    15/08/2023

שלום עדן,

הבובקט מאוד דומה לטייגר. הגלגלים יותר קטנים באינץ' 1.
    הקפיצים טיפה יותר קטנים, השלדה טיפה יותר דקה. כל אלו מורידים חצי ק"ג מהמשקל לעומת הטייגר. היא יותר צרה ברוחב הגלגלים. מצד שני הטייגר טיפה יותר נוחה לניוד בדרך משובשת מאוד. בעיר וטיפה מעבר לא יורגש הבדל כלל. רק כאשר מתניידים בדרך משובשת מאוד, דרך קשה, אז לגודל הגלגלים והקפיצים של הטייגר תהיה משמעות. אז הכל תלוי באופי הטיולים, לרוב ההורים בישארל הבובקט לא רק שמספיקה אלא שהיא מעל ומעבר.

לגבי בייבי סטאר, נכון להיום אנחנו לא עובדים איתם, יתכן ונשארו להם מלאים מהעבר, צריך לבדוק מראש מול הסניף הספציפי. חשוב גם לקחת בחשבון שאם אין, לדעתי הם ינסו למשוך לכיוון מוצר אחר כי בכל זאת, בחנויות יש אנשי מכירות שתפקידם קודם כל לדאוג לרווחי החנות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז באיזה חנויות או רשת בייבי בוס משווק? (אזור המרכז)?

עדן
    16/08/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רושם תמיד שזה החיסרון הכי גדול של הבייבי בוס

קובי סופר
    16/08/2023

שלום עדן,

אני רושם תמיד שזה החיסרון הכי גדול של הבייבי בוס. יש מעט מאוד נקודות מכירה!
    אנחנו מוכרים בעיקר למגזר החרדי ולכן ניתן למצוא בעיקר בערים כמו בני ברק, לוד, ביתר עלית, מודיעין עלית, ירושלים וכו'.

אז במרכז יש את מקס בייבי באור יהודה, שם יש את כל הדגמים שלנו כולל פנתר שזה יתרון אדיר לדעתי.

אם לא אז זה מגזר חרדי:
    גולד בייבי בני ברק שיש את רוב הדגמים שם.
    ניו בורן בני ברק שיש שם טייגר או יגואר.
    מובייל לוד

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטים בין בייבי בוס טייגר או יגואר או chicco mysa
    מאי
    06/08/2023

מתלבטת בין 3 עגלות. יש לי תינוק בן 3 וחצי חודשים שתיכף כבר לא נכנס לאמבטיה (67 ס"מ) ואני מחפשת טיולון עם גלגלים מסיבים (אנחנו הרבה בדרך משובשת). מה שחשוב לי שיהיה בטיולון:
    1. שיהיה שכיבה מלאה (לכן הבוגבו ירדה מהפרק)
    2. שתהיה קלה לקיפול יחד עם הטיולון (אנחנו מכניסים ומוציאים מהרכב מספר פעמים)
    3. שיהיה צל משמעותי על הילד
    4.שיהיה לו אוורור משמעותי בטיולון.
    5. שיהיו בולמי זעזועים בכל 4 הגלגלים
    6. שהילד ישב בצורה נורמלית ולא ינזל - ואם הוא נוזל לצדדים שתהיה לו הגנה.
    ואם על הדרך אפשר לקבל אמבטיה גדולה זה יהיה פשןט נפלא.

בדקנו את הצ'יקו מיסה והיא נראית אחלה אבל אין עליה עוד חוות דעת. שמענו ביקורות חיוביות על הבייבי בוס אבל לא הבנו את ההבדלים בין טייגר 2 לבין יגואר וגם לא הצלחנו למצוא אותה בכל החנוית.

הוספת תגובה

• בבוגבו בי יש שכיבה מלאה

קובי סופר
    12/08/2023

שלום מאי,

בבוגבו בי יש שכיבה מלאה אבל האמבטיה מאוד קטנה. גם בדרגון פליי החדשה יש שכיבה מלאה, האמבטיה יותר גדולה אבל, הטיולון יותר צר ולכן אני לא ממליץ עליה כלל.

לגבי צ'קו, היא חדשה גם בעולם.
    לדעתי הטייגר עדיפה עליה כמעט בכל פרמטר.
    הטייגר יותר קלה, הגלגלים יותר איכותיים ולכן הטייגר תהיה הרבה יותר נוחה לניוד, זה יתרון גדול לדרך משובשת. גם הידית בטייגר מתארכת בצורה יותר טובה.
    מבחינת גגונים של הטייגר יותר גדולים.
    בטייגר יש 2 רשתות איוורור לגגון אחת ענקית ואחת קטנה לעומת אחת קטנה בצ'יקו.
    בשני הדגמים יש בולמים לכל הגלגלים.
    לדעתי הטיולונים טובים בשני הדגמים, בצ'יקו עוד קשה לדעת אבל זה נראה טוב מהבדיקה שעשיתי. לגבי הטייגר אין כלל בעיה.

טייגר 1 לא רלוונטית כבר 3 שנים שיש רק טייגר 2 כך שלא צריך להבין את ההבדלים.
    אכן החיסרון הגדול של בייבי בוס הוא שקשה מאוד למצוא בחנויות. לצערי אין ביקוש רב ולכן חנויות לא מחזיקות, לדעתי זה בעיקר חוסר מקצועיות שלא יודעים להעביר את המידע עד כמה הטייגר עגלה מדהימה ועדיפה בפער על כל מה שיש בשוק.
    אני כמובן משוחד אז ממליץ לנסות בכל זאת למצוא הורים איתה, לשאול אותם ולהבין מהם.
    היא כן זמינה במגזר החרדי שם היא נמכרת ומבוקשת אבל דגם הבובקט שלנו עוד יותר מבוקש שם, זה בגלל שהוא צר בגלגלים, לדעתי הטייגר מתאימה יותר לדרישות שלכם.
    אם תרצו עזרה במציאת חנות, צרו קשר דרך צור קשר באתר שלנו בייבי בוס מוצרי תינוקות ואפנה לחנות קרובה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת טיולון, מחפשים המלצות
    נעמה
    05/08/2023

שלום,
    אנו הורים לתינוקת שמנמנה מחפשים טיולון למעבר אליו לקראת גיל שנה מעגלה משולבת, שיהיה לה מקום שם עד אזור גיל 3.
    חשוב לנו:
    מחיר זול [עד כאלף ש"ח]
    הצללה טובה
    שכיבה וישיבה מקסימליים
    יציבות, עגלה שלא רוקדת מכל נגיעה
    וכמובן שתהיה יפה
    תודה רבה

הוספת תגובה

• טיולון זה מוצר שהוא מראש בייסיק

קובי סופר
    12/08/2023

שלום נעמה,

טיולון זה מוצר שהוא מראש בייסיק. היצרנים חוסכים בהכל כדי להגיע למשקלים קלים, קיפול קטן וכו'.
    אז רחב יהיה קשה למצוא. יופי, לדעתי רובים דומים.
    עד 1000 ש"ח אני ממליץ לבדוק את ספורטליין וייפר, איזי ווקר XS או סילבר קרוס ווינג (אותו מוצר), אם הם בתקציב כי בדרך כלל הם מעל אבל במעט.
    הם עונים די טוב לדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר רצועות לגיל שנתיים
    הדר
    04/08/2023

היי,

מחפשת בוסטר רצועות לבת שלי שהיא בת שנתיים וחצי ושוקלת 10.5 קג. חשובה לי מאוד הבטיחות, ואם אפשר לקבל גם בוסטר לא רחב זה יהיה מעולה. תקציב עד אלפיים שח.

תודה
    הדר

לקביעת תור
    סגירה
    בוסטר רצועות לגיל שנתיים

הוספת תגובה

• ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט

קובי סופר
    12/08/2023

שלום הדר,

ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט. זה הדגם הכי בטוח שיש. הוא יחסית יקר אבל בתקציב. הוא לא הכי צר אבל גם לא רחב ובומבטסטי. אם חשובה הבטיחות, לא הייתי חושב פעמיים מדובר בשיא הבטיחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טווח משקל מינימאלי

הדר
    13/08/2023

תודה. ראיתי שהוא ממשקל 11.5 קג. הבת שלי שוקלת 10.5. יש משהו אחר בטוח ומתאים למשקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה התפספס לי שרשמת את המשקל

קובי סופר
    13/08/2023

שלום הדר,

סליחה התפספס לי שרשמת את המשקל. האמת שבגיל שנתיים בדרך כלל המשקלים יותר גבוהים.
    אם לא ברייטקס אז יש את גרקו נאוטילוס סנאגלוק. הוא טיפה יותר זול, ברמת הבטיחות מהגבוהות ביותר שיש ומתאים ממשקל 10 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עריסה מתחברת + מזרן
    יעל
    04/08/2023

שלום קובי
    1. קראתי כאן שלאחרונה התחילו להוציא תווי תקן לעריסות מתחברות. האם ידוע לך אילו מהחברות הפופולריות קיבלו תו תקן? יש את מיטחברת, מיטונת וגדלים ביחד.

2. אשמח לעזרה בבחירת מזרן לעריסה.
    ראיתי שאתה אומר שמצד אחד אין הרבה חשיבות כל עוד יש תו תקן, ומצד שני מדברים כאן בפורום על שיקולים שאני לא מבינה.
    למרות שקראתי המון מאמרים, לא הצלחתי למצוא מידע על דברים שמדברים עליהם כאן - סיבים, עוביים שונים, שעוונית, ועוד.
    אשמח אם תוכל לעשות לי בזה סדר ולהסביר מה המשמעות של כל דבר ומה המלצתך.

3. מבין האופציות של החברות הגדולות של מזרים (קינג קויל, עמינח, בייביטק) - מה המלצתך?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עריסה מתחברת + מזרן

הוספת תגובה

• המשך לגבי עריסה

יעל
    07/08/2023

אחרי קריאה נוספת, אני מאוד מבולבלת לגבי התקנים.
    אני כרגע מתלבטת יותר בין צי'קו נקסט טו מי דרים לטוטי במביני קוזי. חשוב לי תו התקן קודם כל, ובמכון התקנים לא ששים לעזור לגבי זה.

אני מבינה שאין תו תקן לעריסות המתחברות, אבל למרות זאת כשבודקים באתר של מכון התקנים תחת "חיפוש דגמים מאושרים" ומחפשים Cozee, הדגם של טוטי במביני קוזי נמצא שם תחת "עריסה נצמדת".
    האם זה אומר שהוא אושר במצב נצמד?

לעומת זאת, הצי'קו דרים לא נמצאת ברשימה הזאת, אבל הם כן טוענים שיש להם אישור של המכון אבל הם לא יכולים להראות אותו.

אני מעדיפה את הצי'קו, אבל חוששת להשתמש בלי תו תקן.
    אשמח לעזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי רק מכון התקנים יכולים לעזור

קובי סופר
    12/08/2023

שלום יעל,

לדעתי רק מכון התקנים יכולים לעזור. עניין התקינה לעריסות מתחברות הוא חדש יחסית. אני לא יודע לומר מי נבדק ומי אושר. כמוכן, יש כאלו שנבדקו לפי תקינה של עריסה רגילה ובפועל נמכרים כמתחברת/נצמדת. אז קשה לי לענות. רק מכון התקנים יוכלו לתת מידע לגבי מה נבדק ואיך.

לגבי מזרן, צריך להבין שלמזרן יש מטרה בטיחותית עיקרית, זה מניעת חנק!
    עד גיל שנה, התינוקות חלשים פיזית, ראש התינוק כבד מהגוף (גם לאחר שנה אבל, אז הם חזקים יותר פיזית). השילוב של ה-2 מסכן אותם. הסיכון השלישי, השכבה על הבטן, מזה אנחנו כמובן יכולים להימנע אבל, לא נוכל להימנע מתינוק שמתהפך לבד על הבטן. עד גיל 3 חודשים הם לא מסוגלים להתהפך לבד, לכן אני תמיד רושם שלא קריטי מזרן נושם לעריסה. אם הכוונה למשוך מעבר, אז כן שווה לשקול מזרן נושם אבל אז המחיר יהיה גבוה מאוד, יש לזכור שהשימוש קצר. בכל מקרה, גם מזרן רגיל ותקני יעשה עבודה טובה בכלל התקן, העובי שלהם הוא עד 4 ס"מ שזה דק מאוד, תינוק שיהיה עם הראש כלפי מטה לא ישקע בו בגלל העובי. זה די דומה למזרן דו צדדי קשיח.

לגבי חברות, בגלל התקינה ההבדלים לא גדולים כך שלא קריטי החברה לדעתי. כן צריך ציפוי בד אם הולכים על הזול. אם הולכים על נושמים, לדעתי רק נומו או בייבי טק עושים במידות של עריסה.

לגבי הדגמים שרשמת, שוב, רק מכון התקנים יוכלו לענות. אני יודע שלפני שהייתה תקינה של נצמדת, מאות אם לא אלפי הורים ייבאו עצמאית את הצ'יקו מחו"ל. יש להם תקינה אירופאית. אותי אישית זה מספק אבל זה שיקול שלכם בעיקר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל לעגלת מיוס 2
    הודא
    03/08/2023

היי
    יש לי את עגלת סייבקס מיוס 2, אני רוצה סל קל שייתחבר לעגלה, סלקל איכותי וזול אם אפשר, עדיפות לסלקל ללא מתאם לעגלה האם יש דבר כזה לעגלה זו.
    שאלה נוספת: הסלקל של שילב גרסת הדיסני (מיקימוס) האם הוא מתחבר לעגלה בעזרת המתאם?או שצריך לקנות סלקל אחר?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סלקל לעגלת מיוס 2

הוספת תגובה

• זול ואיכותי לא תמיד הולך יחד

קובי סופר
    03/08/2023

שלום הודא,

זול ואיכותי לא תמיד הולך יחד, בטח שמעורב כאן עניין הבטיחות.
    צריך מתאם לחבר סלקלים. ניתן לחבר סלקלים של סייבקס, מקסי קוזי, אינפנטי, ג'ואי, נונה ועוד מותגים סיניים.
    מבחינת בטיחותית סייבקס מובילים מאלו שמתחברים. זולים הם לא אבל יש להם דגמים במחירי ביניים.
    הדיסני לא מתחבר לאף עגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון להורים גבוהים
    אורטל
    03/08/2023

היי קובי... רציתי את המלצתך לטיולון טוב ונוח ...לציין שאנחנו גבוהים וגם התינוק בן שנה והוא גבוה חשוב לי שלא אצטרך להתכופף לידיות ושהטיולון יהיה רחב
    עד כה התינוק נמצא באינגלזינה אפטיקה בחרנו בה כי הידיות שלה ניתנות להארכה ...אבל היא כבדה לנו ונשמח לרכוש טיולון מתאים
    תודה רבה להמלצתך החמה אודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון להורים גבוהים

הוספת תגובה

• בטיולונים הידית קבועה

קובי סופר
    03/08/2023

שלום אורטל,

בטיולונים הידית קבועה ולכן, חשוב שתגשו לחנויות ותבדקו.

לדעתי ספורטליין וייפר מגיע עם הידית הכי גבוהה, יש לו גלגלים טיפה גבוהים מהממוצע, זה נותן לו את האקסטרה גובה.
    הוא גם טיפה יותר גבוהה מהממוצע במושב.
    יש לו גגון ענק שזה פלוס אדיר. מבחינת משקל, הוא משמעותית יותר קל מהאפטיקה אבל, ביחס לטיולונים אחרים הוא טיפה כבד.

הגיע לנו טיולון חדש של אייביסי דיזיין אבל, אני עדיין לא יודע לומר מתי יהיה זמין בחנויות באילו. הפלוס שלו הוא גם בידית גבוהה, גם אין סרן אחורי של הברקס כמו בשאר הטיולונים, זה במחשבה על הורים גבוהים שלא יתקלו עם הרגליים בסרן, מה שקורה לא מעט.
    הידית די גבוהה והמושב ארוך והוא בתקינה החדשה עד 22 ק"ג.
    נקרא פינג 2. מניח שיהיה זמין במקס בייבי בימים הקרובים.

הפלוס שלו וגם של הוייפר הוא שינוי המצבים, זה בעזרת לחצן ולא שרוך כמו ברוב הטיולונים, לדעתי זה מנגנון יותר נוח ואמין.
    מצד שני, הוא מוסיף משקל לכן לא מדובר בטיולונים הכי קלים בשוק, עדיין גם לא כבדים והם מחצית ממשקל האפטיקה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי בהתקנת גרקו עם כיוון הנסיעה
    נ.
    03/08/2023

ערב טוב, בניסיון להתקין מושב גרקו size for me עם כיוון הנסיעה גילינו שכנראה חסרה רצועת האיזופיקס המתאימה (ישנה רק הרצועה לכיוון הנגדי). בניסיון להתקין את המושב בעזרת חגורת הבטיחות של הרכב לא ניתן להגיע ליציבות של הכסא וניתן להזיז אותו בקלות כי אין מה שנועל את החגורה. בנוסף גם לא מצאנו היכן מעגנים את הרצועה העליונה. מדובר ברכב יונדאי i10 שנת 2016. האם ניתן לרכוש את הרצועה החסרה בנפרד? ממש מבאס שלא ניתן להשתמש בכסא.

הוספת תגובה

• יש רצועה אחת

קובי סופר
    03/08/2023

שלום,

יש רצועה אחת, היא גם לנגד הכיוון וגם לעם הכיוון. כאשר רוצים להתקין עם הכיוון, צריך להזיז את הרצועה לחורים של עם הכיוון. אם זה לא מובן, צרו קשר עם היבואן לקבל ספר הוראות. ניתן גם לפנות למתקין מורשה בתשלום דרך בטרם או, לאבי שפיר מקין מושבים בפייסבוק או, לחנויות עם מתקין מורשה כמו טוילנד בכפר סבא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על התגובה

נ.
    03/08/2023

אבל לפי הסירטון והספר של הכסא יש 2 רצועות נפרדות. אי אפשר להעביר את הרצועה הקיימת למיקום אחר כי האיזופיקס מעוגן מאחורי מוט מתכת בצד הכסא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז צריך לפנות ליבואן

קובי סופר
    03/08/2023

שלום,

אז צריך לפנות ליבואן. אני יודע שבגרקו מקבלים רצועה אחת וצריך להעביר. עם זאת, אני לא מכיר את כל הדגמים באופן פיזי ולכן הכי בטוח זה לפנות ליבואן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה