מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה חדשה nuna ixxaטובה04/07/2023
שלום, ראיתי בחנות נונה איקסה. נראה כמו הטריב אבל יותר כמו טיולון, קל משקל, ומושב דו כיווני. יש לו אמבטיה ואפשר חבר סלקל. קל לקיפול ביד אחד. אבל הגלגלים נראים יותר קטנים, לא יודעת אם יש קפיצים בכל הגלגלים או איך הניוד שלו יהיה מחוץ לחנות (אני גרה בעיר, אבל המדרכות לא משהו). יצא לך לנסות אותו? מתלבטת. . . אני רוצה משהו מאוד קל משקל שאפשר מגיל לידה, שאשפר גם אמבטיה וגם סלקל (לתקופות קצרות) והמושב הדו כיווני מאוד יעזור אחרי שגדולים מדי לאמבטיה. אשמח לדעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה דגם חדש וקשה לתת חוות דעת
קובי סופר04/07/2023שלום טובה,
זה דגם חדש וקשה לתת חוות דעת. זה דגם יותר בסיסי מהטריב עם לא מעט קיצוצים שעשו לטובת חיסכון במשקל. כל אלו באים על חשבון התינוק ונוחות הניוד. כמוכן הוא נמכר רק ברשת אחת שיכולה לקבוע כל מחיר, כלומר אין תחרות ולכן לדעתי משלמים מחיר יותר גבוה אילו הייתה כזו.
כמו תמיד, ממליץ לא להסתמך על אנשי מכירות או המרשתת. לעשות את המבחן לבד! לשים משקל של תינוק בעגלה לפחות 12 ק"ג. לנייד את העגלה בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוה. לנסות לקפל עם הטיולון, פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. להרים במצב מקופל ולבדוק ברכב.
לדעתי העגלות שלנו של בייבי בוס יתנו תמורה יותר טובה למחיר, בעיקר ביכולת הניוד ונוחות התינוק. הן לרוב יהיו יותר זולות. אותו כנ"ל לגבי דגמי ספורטלייין אבל, הספורטליין יחסית כבדות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה ללידה ראשונהנעמה03/07/2023
ערב טוב,
רוצה לקנות עגלה ללידה ראשונה שתעמוד בקריטריונים הבאים:
1. עגלה יציבה מספיק לתינוק ובמקביל לא כבדה מדי
2. מתקפלת בקלות ובנוחות
3. עגלה שתהיה מספיק איכותית להיות שמישה גם לילד עתידי בעז"ה.
4. עגלה שתכלול גם טיולון.
5. עדיפות למחיר של עד 4000 ש"ח.
אשמח למספר דגמים של עגלות מומלצות מניסיונך.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ על העגלות שלנו של בייבי בוס
קובי סופר04/07/2023שלום נעמה,
אני ממליץ על העגלות שלנו של בייבי בוס.
לדעתי הן עונות באופן מושלם לדרישות בייחוד דגם הטייגר.
מה גם שבמחיר הן זולות מהתקציב.
הטייגר שוקלת פחות מ-9 ק"ג, יש לה גלגלים גדולים ביחס לסגמנט ויכולת ניוד מעולה בכל דרך. הקיפול קל מאוד, קומפקטי, יש 5 שנות אחריות כך שאפשר להיות רגועים גם לילד הבא. כל הבדים נשלפים לכביסה שזה גם די חריג, ברוב העגלות רק חלק מהבדים יוצאים.
אפשר גם לבדוק את ספורטליין סיילו XL, דומה מאוד לטייגר ברעיון אבל, יותר כבדה בכ- 3 ק"ג, פחות נוחה בניוד (בהשוואה לטייגר אבל, עדיין נוחה מאוד). גם כאן, חוסכים לא מעט ביחס לתקציב שרשמת.
מעל התקציב יש את בוגבו בי 6 שגם עונה לדרישות. לדעתי משלמים בעיקר על המותג. ה-2 שרשמתי לפני לא נופלות ממנה. לדעתי הטייגר גם עדיפה עליה.
כמובן, אני תמיד ממליץ לעשות את הבדיקה עצמאית! לא להסתמך עליי (אולי אני משוחד למוצר שאני משווק).
לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד אותן בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוה. לנסות לקפל לבד יחד עם הטיולון, פעם שהוא פונה לכיוונכם ופעם לכיוון הנסיעה.
להרים יחד עם הטיולון במצב מקופל להרגיש את המשקלים וההבדלים.
לבדוק ברכב. כך אפשר לקבל החלטה מושכלת של מה נכון לכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון ג'ואי פרסלאני03/07/2023
שלום קובי ותודה רבה על הפורום המקסים הזה!
אני חושבת ומתלבטת אם לקנות את הטיולון של חברת ג'ואי דגם פרסל. אני יודעת שזה דגם די חדש, אבל כיוון שיש לי את עגלת האחים של ג'ואי, וממש נהניתי איתה (הרגשתי שיש לה יותר יתרונות מאשר חסרונות. אמנם טיפה כבדה, אבל יציבה ממש, ובעלת סל ענק שמגיע עם משטח יציב שלא נקרע)- אני נוטה לסמוך עליהם. אני רוצה לציין שאני הולכת המון ברגל ובתח"צ, ככה שאני מעוניינת בעגלה צרה, קיפול ביד אחת, ועם זאת שתהיה יציבה וחזקה עד כמה שניתן. תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדובר בדגם יחסית חדש
קובי סופר04/07/2023שלום,
מדובר בדגם יחסית חדש, קצת קשה לומר איך ישרוד ולתת תובנות לגבי כושר השרידות.
על פניו הוא נראה טיולון מעולה. נוח לניוד, נוח לשנות מצבים עם לחצן ולא שרוך.
גגון טוב ולכן נראה לי אופציה טובה.
יש את ספורטליין וייפר שדומה לו ויותר ותיק.
האופציות הקלות יותר אלו טיולונים עם שינוי מצבים עם שרוך. לדעתי מנגנון פחות נוח אבל מוריד משקל.
יש את סילבר קרוס ווינג בטווח המחיר של הג'ואי. לדעתי מדובר בטיולון מעולה עם כושר שרידות יוצא דופן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מושב בטיחות תקן אמריקאי או אירופאינלי03/07/2023
היי קובי,
מתלבטת בין כסא בטיחות של מקסי קוזי בתקן האירופאי
חשבנו על המקסי קוזי מיקה
או על הציקו נקסטפיט זיפ מקס
אם אני מבינה נכון המקסי קוזי מיקה הוא עם התקן השוודי ונחשב יותר בטיחותי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עניין התקנים לא רלוונטי
קובי סופר03/07/2023שלום גלי,
עניין התקנים לא רלוונטי. יש כיסאות סיניים שלא הייתי ממליץ לחגור בהם בע"ח אפילו. להם יש תקן אירופאי.
מה שחשוב זה מבחנים השוואתיים שאותם עושים גופים חיצוניים! הם נותנים את המידע הכי קרוב למציאות.
כמוכן יש את מבחן המציאות!
אז זה לא משנה איזה תקן יש למוצר, מאיזו מדינה וכו'.
אני ממליץ על צ'יקו נקסטפיט מכיוון שהוא קיבל את דירוג הבטיחות הכי גבוה בקוניסומר ריפורטס. הגוף המוביל בארה"ב למבדק מוצרים.
בנוסף, ראיתי מספר מקרים של תאונות קשות בהם הצ'יקו היה מעורב, התינוקות יצאו ללא פגע בעוד שהבוגרים נפגעו!
גם המקסי קוזי מעולה אבל צ'יקו לדעתי עדיף. הוא גם עד משקלים יותר גבוהים שזה לבד יתרון בטיחותי עצום.
כמובן שעדיף שהתינוקות יהיו נגד כיוון הנסיעה ככל שאפשר. גם כאן לצ'יקו יש יתרון כי הוא יותר נוח לתינוקות נגד הכיוון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון מתקפל קל חזק ונשכבאני03/07/2023
שלום קובי,
שני ילדים כשנה וחצי וכשלושה חודשים.
התחלתי עם סיטי סלקט שקיבלתי במתנה, אך ברגע שעברתי מאבטיה לטיולון החלפתי עגלה, הטיולון של סיטי סלקט לא נשכב, זה כמו מושב בשכיבה, לא היה נראה לי הגיוני לשים תינוק בן כשמונה חודשים בכזה מנח ולכן רכשתי את האינגלזינה (בעודפים) כי הטיולון שלה שכיבה כמעט מלאה.
אז עד לאחרונה הייתי עם האינגלזינה.
עכשיו לאחר שילדתי חזרתי לסיטי סלקט שאפשר אמבטיה וטיולון ביחד.
אך אין לי אפשרות לעלות עם עגלה הבייתה, יש מדרגות.
אני מחפשת טיולון חזק שנשכב מלא או כמעט מלא שמתקפל שאני יכולה לשים על הגב שאני רוצה לרדת רק לטיול ליד הבית כך ששלושה חודשים בטיולון ושנה וחצי מטייל
או אפילו מתקפל בצורה שאני יכולה לקחת תלוי על היד כי השלושה חודשים במנשא שאני יורדת במדרגות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וחשוב גם שנפתח ומתקפל ביד 1
אני03/07/2023היי
שכחתי לציין שאני חייבת כזה שנפתח ומתקפל ביד 1.
כמובן שמעדיפה כזה שפונה להורה
ואם אין יותר מידי אז גם כאלו שלא פונים.. כי זה רק לטיולים קרוב
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיולון דו כיווני זה בעייתי
קובי סופר03/07/2023שלום,
טיולון דו כיווני זה בעייתי אבל נדרש לשלושה חודשים.
הבעיה זה שזה גם סיפור יקר, זה גם כבד כלומר יתכן ובהמשך תרכשו עוד טיולון אם תלכו לכיוון הזה.
אין לי המלצה חד משמעית.
אם זה עגלה אז העגלות שלנו של בייבי בוס יכולות להיות מעולות. יש לנו דגם חדש שנקרא פנתרה, נמכר רק ברשת גולד בייבי במגזר החרדי. העגלה שוקלת רק 6.2 ק"ג ויש טיולון דו כיווני. צריך לרכוש אותה עם אמבטיה והיא לא זולה.
אפשר לרכוש טיולון סייבקס איזי S טוויסט + אבל הקיפול והפתיחה שלו מסורבלים, ללא ספק לא נוח ביד אחת.
אם זה טיולון חד כיווני אז ספורטליין וייפר עונה יחסית טוב לדרישות אבל הוא כבד ביחס לטיולונים אחרים.
סייבקס ביזי או סילבר קרוס ווינג טיפה יותר קלים אבל יותר יקרים ממנו. שינוי המצבים בהם בעזרת שרוך.
כמו שציינתי, אני פחות ממליץ חד כיווני לשלושה חודשים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון לנשיאה ביד על הגב
אני04/07/2023היי קובי
תודה רבה על התשובה
אנסה להסביר שוב
הכוונה לטיולון שאוכל ללכת איתו לסיבובים קצרים שאפשר להחזיק מקופל ביד אחת במדרגות או תלוי על הגב
שמתאים לגיל 3 חודשים
כי מהבית לרחוב יש מדרגות.. אין לי אופציה לעלות עם העגלות.
שיורדים 1 במנשא והשני יד ביד.. אז היד השניה לפתיחת הטיולון
משהו קל משקל שילדה וגוף חזקים שמתאים לגיל 3 חודשים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמליצו לי על זה הוא טוב?
אני04/07/2023גולס אייר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבנתי את שאלתך מצוין
קובי סופר04/07/2023שלום,
הבנתי את שאלתך מצוין ועדיין, אני לא ממליץ לרכוש טיולון חד כיווני לפני גיל שנה. אם אפשר גם אחרי גיל שנה.
יש לטיולון דו כיווני מלא יתרונות בריאותיים, פסיכולוגיים וקוגנטיביים לתינוק! חבל לוותר על זה בשביל הנוחות שלנו!
אם בכל זאת אז רשמתי דגמים חד כיווניים מומלצים: סילבר קרוס או וייפר. שניהם נוחים לקיפול ביד אחת, הסילבר קרוס יותר נוח לקיפול ונשיאה.
הג'ולז לדעתי סתם יקר. הוא טוב ונוח לניוד אבל הגגון קטן, צריך לבדוק אם הוא מאושר לשימוש מגיל לידה או מגיל 6 חודשים ללא האמבטיה (עם אמבטיה ברור שהוא מלידה). אין לו שכיבה מלאה ולכן אני לא בטוח שהוא מאושר מלידה. צריך לבדוק מול מכון התקנים. בנוסף לחוסר השכיבה מאוד מסורבל לשנות מצבים. גם עם רוכסן וגם מנגנון רצועות לא הכי נוח וידידותי.
יש גם את פג פרגו סלפי שלדעתי מוצלח יותר ונוח יותר לקיפול וניוד.
לגבי כל הדגמים, ממליץ לוודא מה מאושר לשימוש מגיל לידה ומה מגיל 6 חודשים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה יש אולי בחו"ל
אני06/07/2023תודה רבה על תשובתך
יש אולי משהו מתאים בהזמנה למשל מחו"ל כגון אמזון וכד'
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן יש בחו"ל אופציה טובה
קובי סופר06/07/2023שלום,
כן יש בחו"ל אופציה טובה.
יש עגלה שנקראת VALCO TREND ULTRA. זו עגלה מגיל לידה עם שכיבה מלאה. בנוסף המושב דו כיווני.
היא דומה לביבה טאיטאי אם רוצים לקבל סוג של הבנה. אבל המושב דו כיווני. כמובן בשל כך היא כבדה יותר.
החיסרון הגדול שאין יבואן למותג, אם יהיו בעיות בהמשך, זה אומר שלא יהיה שירות.
אני ממליץ לבדוק את עגלת הבייבי בוס פנתרה שלנו ברשת גולד בייבי. אמנם היא יקרה (עולה 2990) כי היא מגיעה עם אמבטיה.
אבל, היא שוקלת עם טיולון 6.2 ק"ג שזה מטורף לעגלה עם מושב דו כיווני, ידית מתארכת, מושב יצוק מפלסטיק ומרווח, גגונים ענקיים ועוד.
לדעתי מושלמת לדרישות אבל, המחיר יקר ביחס לטיולונים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבדוק שאלה נוספת בבקשה
אני06/07/2023תודה רבה אבדוק.
יש לי אופציה לקנות את הגולס (לא הפלוס) ב 800 ש"ח חדש בקופסא.
אני מבינה שזה מגיל 6 חודשים.
(בלי להתייחס ל2 כיוונים)
אשמח לדעת למה חייב 180 מעלות שכיבה בטיולון לגיל 3 חודשים
מה ההבדל בין טיולון בזווית כמו בגולס לכל הטרמפולינות למינהם שמוכרים מגיל אפס שזה בזווית חדה יותר
וגם כיסא אוטו הילד יושב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נוחות התינוק ובריאות התינוק
קובי סופר07/07/2023שלום,
שכיבה מלאה מעניקה נוחות ובריאות לתינוק.
שכיבה בזווית אינה בריאה לגב, אינה בריאה לדרכי הנשימה, אינה בריאה לצוואר, הם לא יכולים להחזיק את הראש שלהם בצורה טובה עד גיל חצי שנה. כמוכן לא ניתן להשכיב על הבטן. השכבה על הבטן מאפשרת להם לחזק את חגורת הכתפיים והצוואר.
גם טרמפולינה או סלקל אינם בריאים לתינוקות (הדגמים ללא שכיבה).
זה שהורים מטיילים עם דונה מבוקר ועד ליל לא אומר שזה דבר שכולם צריכים לעשות.
אני רשמתי כבר הכל, מדוע אני ממליץ על מוצר דו כיווני.
מדוע אני ממליץ על שכיבה מלאה לכל הפחות, אם הולכים על דגם חד כיווני.
מכאן, זה בעיקר שיקול שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
תודה רבה !07/07/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה עבור תינוק ראשוןקורל03/07/2023
היי אשמח לייעוץ, אני מחפשת עגלה משולבת ויש מספר דברים חשובים שצריכים להיות בה, אני גבוהה 1.73 לכן צריך עגלה גבוה, קלה ולא כבדה מידי, מתקפלת במהירות ובקלות וכמה שיותר קומפקטית בקיפול, חשוב שתהיה אמבטיה גדולה ובעלת איוורור גם באמבטיה וגם בטיולון.
מקווה שיש דגם שיתאים לי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין דגם שמכיל הכל
קובי סופר03/07/2023שלום קורל,
אין דגם שמכיל הכל. יש קרוב.
הבייבי בוס טייגר שלנו לדעתי עונה הכי טוב לדרישות.
ראשית היא קלה מאוד ושוקלת פחות מ-9 ק"ג.
שנית, יש לה יכולת ניוד מטורפת גם בדרך מאוד קשה. זה דבר חריג ביחס למשקלה.
הקיפול שלה מהקלים בעולם, ביד אחת, היא די קומפקטית.
האמבטיה יחסית מרווחת אך יש מרווחות ממנה בשוק אבל, אז צריך לעלות במשקלים או להתפשר על דברים אחרים.
יש פתחי איוורור באמבטיה ובגגון. בטיולון יש פתחי איוורור בגגון. אחד קטן ואחד ענק.
יש ידית מתארכת כך שגם הורה גבוה מאוד יכול להתנהל איתה ללא בעיה.
אופציה נוספת היא אינגלזינה אפטיקה, יש לה אמבטיה ענקית. היא קלה מאוד, שוקלת רק 8 ק"ג.
מצד שני אין לה ידית מתארכת וזה יכול להיות חיסרון בגובה. כמוכן זה מצריך מאמץ רב בכל עליה וירידה ממדרכה גבוהה.
בשלב הטיולון, כאשר הוא לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו, גב המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה, זה לא נוח להתנייד כך שהטיולון יכול לגעת בברכי מי שדוחף את העגלה, להורה גבוה זה יכול להיות חיסרון גדול. זה גם לא מאפשר לתלות כלום על הידית.
אופציות נוספות יהיו יותר עגלות כבדות או יותר גדולות.
או לחלופין אמבטיה וטיולון יותר קטנים עם גלגלים יותר קטנים.
השאלה אם זה רלוונטי?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח להמלצה על עגלה קלה יחסית לתינוק ראשוןאיתי03/07/2023
שלום לכולם,
אשמח להמלצה לעגלה קלה יחסית (המליצו לנו על cybex mios, שהלכנו לראות אותה בחנות והיא בקצה העליון של המשקל שאנחנו מחפשים פלוס-מינוס).
תינוק ראשון, רוצים עגלה שתחזיק תקופת זמן של 2-3 ילדים. מקום האחסון הוא לא מאוד קריטי, חשוב שתהיה קלה יחסית, חזקה ויציבה (כמובן שהמשקל משחק כאן תפקיד, ה-trade off ברור לי). תקציב עד 5500, אבל ממש נשמח למשהו זול יותר אם יש משהו טוב.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסייבקס נחשבת לקלה מאוד
קובי סופר03/07/2023שלום איתי,
הסייבקס נחשבת לקלה מאוד. ביחס לעגלה עם מושב דו כיווני.
רוב העגלות עם מושב דו כיווני שוקלות מעל 10 ק"ג. הסייבקס באזור ה-9.
בדרך כלל כדי להגיע למשקל קל מקצצים בדברים אז מדובר בעגלות קטנות בדרך כלל.
אני ממליץ לבדוק את בייבי בוס בובקט שלנו.
היא משמעותית יותר זולה מהסייבקס והתקציב.
שוקלת 8.2 ק"ג, יותר קלה מהמיוס בכמעט קילו.
יותר נוחה לניוד כי הגלגלים יותר איכותיים וגדולים + יש ידית מתארכת.
המושב יצוק מפלסטיק ולא מרשת. הגגונים יותר גדולים.
יש 5 שנים אחריות אז אפשר להיות רגועים, היא תחזיק ללא בעיה 3 ילדים.
הפלוס הגדול זה המחיר, היא נמכרת בין 2500-3000 ש"ח!
ומקבלים גם מוצר יותר טוב לדעתי. רק בגלל חוסר מיתוג וחוסר יח"צ היא פחות מוכרת.
החיסרון הגדול שהיא לא נפוצה בהרבה חנויות. בעיקר בחנויות של המגזר החרדי שם היא אחת העגלות הכי נמכרות אם לה הכי נמכרת.
שאר ההמלצות יהיו יותר כבדות מהסייבקס ביותר מקילו. השאלה אם זה רלוונטי?
או לחלופין יש אופציות יותר קלות אבל זה מגיע עם המון התפשרות על נוחות התינוק, נוחות הניוד, חוזק המוצר, מושב חד כיווני ועוד.
השאלה אם זה רלוונטי?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
איתי03/07/2023היי קובי, דבר ראשון - תודה רבה על ההתייחסות!
אני אסתכל על הבובקט שלכם :) הייתי היום בחנות והתנסיתי קצת עם ה-Sportline Fold החדשה, על פניו נראה לי אחלה. יש לך תובנות לגביה?
אני חושב שבהינתן שהסייבקס היא בערך 9, לא היינו רוצים לעבור את ה-10.5 ק"ג.
מבחינת פשרות - מעדיפים לא לעשות פשרות גדולות ביחס למיוס. דברים קטנים יחסית פה ושם זה סבבה, אבל לא משהו גדול כמו נניח מושב חד-כיווני.
ושוב - תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפולד לדעתי לא מוצלחת
קובי סופר04/07/2023שלום איתי,
הפולד לדעתי לא מוצלחת. זה לא שהיא גרועה, לדעתי אבל דגמיי הסיילו הרבה יותר מוצלחים.
גם בניוד, גם בנוחות הקיפול, גם בכושר העמידות והפרקטיות.
מה שכן, הן כבדות מהמשקל שציינת. לכן המלצתי על הבייבי בוס שלנו, גם יותר קלות מהפולד, גם יותר נוחות לקיפול ולניוד וגם יש 5 שנות אחריות לעומת שנה.
בכל מקרה, בפולד וגם בייבי בוס לא עושים פשרות מול המיוס. לדעתי בשני המקרים מקבלים יכולת ניוד עדיפה על המיוס, ידית מתכווננת בגובה, מושבים יצוקים מפלסטיק ולא מרשת, אפשרות לקפל עם מושב הטיולון שהוא פונה אליכם (במיוס ניתן לקפל רק שהוא פונה לכיוון הנסיעה).
בפולד מתפשרים על נוחות הקיפול והפתיחה ביחס למיוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא אוכל - קיפול קטןטובה03/07/2023
שלום
אשמח לחוות דעת לגבי כסא אוכל ספורט ליין קומודו
מתלבטת בינו לבין בייבי בוס
איזה מהם מתקפל לממדים קטנים יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הבייבי בוס טיפה יותר קטן לאחר הקיפול
קובי סופר03/07/2023שלום טובה,
שניהם בעלי קיפול די דומה בגודל.
אבל הבייבי בוס טיפה יותר קטן.
זה בעיקר בגלל שניתן בבייבי בוס לקפל את המגש יחד עם הכיסא. זה יותר נוח וחוסך מקום.
ברוב הכיסאות צריך לפרק את המגש לפני הקיפול ואז או לתלות על הכיסא או לאחסן בנפרד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
טובה04/07/2023תודה רבה!!
על איזה מהם אתה ממליץ יותר?
או שיש לך משהו אחר בסדר גודל דומה במחיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי הבייבי בוס עדיף
קובי סופר05/07/2023שלום טובה,
לדעתי הבייבי בוס עדיף. זה לא בגלל שאני המשווק שלו, זה בגלל המבנה שלו, המגש והריפוד שיותר קל לניקוי.
יש בשוק כיסא בשם אינפנטי אניס, הוא מאוד זהה לבייבי בוס וגם הוא, לדעתי עדיף על הספורטליין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לרכב שנייצחק03/07/2023
בוקר טוב, נשמ להמלצה לכסא בטיחות לרכב שני,
עבור ילדה בת שנתיים ו4 חודשים.
כרגע יש לנו צ'יקו נקסטפיט, ללא איזופיקס (מסורבל)
ואשתי עתידה ללדת בתחילת נובמבר...(יש לנו גם סלקל לתקופה הראשונית)
על איזה דגם אתה ממליץ?
תודה רבה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלוי בתקציב
קובי סופר03/07/2023שלום יצחק,
לא ציינת תקציב. ההמלצה תלויה בתקציב.
אם אין שיקול כספי אז ברייטקס קליקטייט מרתון או בולווארד הם המומלצים ביותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מומלץ בקטגוריות הזולות?
יצחק04/07/2023מכוונים כמובן לזול ביותר במקסימום תמורה...
מה מומלץ בקטגוריות זולות יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכי מומלץ: קוסקו סנרה
קובי סופר04/07/2023שלום יצחק,
הכיסא הכי מומלץ: קוסקו סנרה ביחס לעלות/תועלת/רמת בטיחות.
הוא לא תמיד זמין במלאי. כשהוא זמין מדובר בכיסא זול מאוד עם דירוג בטיחותי גבוה מאוד. הוא מאוד בסיסי בריפוד, רוחב וכו' אבל ככיסא שני, לא צריך יותר.
אם הוא לא זמין אפשר לבדוק את אוונפלו טריביוט או סונס שדומים לו ומקבלים דירוגים גבוהים (הסנרה מדורג טוב יותר מהם).
אופציות יותר יקרות: גרקו מיי סייז במבצעים מגיע למחיר טוב ומקבלים מוצר הרבה יותר נוח מהדגמים שציינתי, מתאים למשקלים יותר גבוהים כך שמשך השימוש ארוך יותר, אם משכללים את זה ביחס לעלות אז, הוא יוצא במחיר טוב כמו הסנרה.
אוונפלו טרימוף, אותו כנ"ל כמו הגרקו מבחינת נוחות ומשקל, יותר זול מהגרקו אבל יותר מיושן ופחות בטיחותי. עדיין, אופציה בטיחותית מועלה וזולה וגם נוחה לתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה גרקו סייז פור מי?
יצחק04/07/2023תודה רבה!!
אם הכוונה לסייז פור מי, אז הוא באמת במחיר ממש טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כן מיי סייז וסייז פור מי זה אותו דגם
קובי סופר04/07/2023שלום יצחק,
כן מיי סייז וסייז פור מי זה אותו דגם
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון מתאים לבת שנתייםנויה02/07/2023
שלום
עתידה ללדת כשהבכורה תהיה בת שנתיים והיא עדיין מאוד קשורה לעגלה
אני מחפשת לה טיולון נוח וקל משקל, שהוא עד 22 קילו, עם פתח איוורור בגגון וחלון הצצה אחורי, וכמובן גלגלים מספיק יציבים שלא מרגישים איתם כל אבן שבדרך
ראיתי שספורטליין וייפר וגואי פרסל עונים על הצרכים האלו
הבעיה שלי בשניהם היא שהקיפול הוא טיפה מסורבל
אולי יש טיולון שאני מפספסת שהוא כל מה שרשמתי וגם שהקיפול שלו הוא אוטומטי כמו הקיפולים של האינפינטי מון והמאמ טיק טק
ואם אין טיולון כזה, אז על איזה טיולון אתה ממליץ מבין השניים שרשמתי או אולי בכלל משהו אחר?
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר לבדוק את סייבקס ביזי
קובי סופר03/07/2023שלום נויה,
אפשר לבדוק את סייבקס ביזי. יש לו גלגלים מעולים וגם הקפיצים. גם הגגון טוב. החיסרון ששינוי המצבים עם שרוך ולא לחצן בניגוד לוייפר או הג'ואי.
הקיפול שלו אבל קטן משניהם.
המון ודומיו נוחים לקיפול אבל לדעתי משמעותית פחות נוחים בניוד משלושת הדגמים האחרים שציינתי.
בעיר או משטח חלק ההבדלים לא יורגשו, ככל שהדרך תתחיל להיות יותר משובשת (אפילו במדרכה משתלבת לא ישרה), ההבדלים יתחילו לגדול.
לכן לדעתי הם פחות מומלצים ביחס לדרישות. כמוכן הגגונים שלהם קטנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי טיולוןאביטל28/06/2023
היי!
נשמח להתייעץ.
התינוקת שלנו בת 7 חודשים.
עד כה היינו עם אינגלזינה טרילוג'י שקיבלנו מהאחים. אמבטיה עד חצי שנה ואז טיולון. טיולון פשוט נורא - כבד, מסורבל, הגגון על הפנים... הנורא ואיום בקיצור.
רוצים לרכוש טיולון סבבה. חשוב שיהיה יציב ומוצלח, ומצד שני קליל ונוח לקיפול ולהיכנס לבגז' ברכב קטן(סיריון). לא בצבע שחור.
ראיתי את ההמלצות שלך להורים האחרים כאן בפורום, ובכל זאת חשבתי להתייעץ.
מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההמלצה שלי עד שנה לפחות שהתינוק יהיה מול ההורה
קובי סופר03/07/2023שלום אביטל,
ההמלצה שלי עד שנה לפחות שהתינוק יהיה מול ההורה.
לצערי אין הרבה טיולונים בשוק בעלי מושב דו כיווני. זה או לרכוש עגלה או חלק ממנה (אם נמכרת ללא האמבטיה). או למשוך עם הטרילוג'י (אם הוא דו כיווני), כמובן שאפשר גם לוותר ולרכוש חד כיווני. החיסרון הוא שיש מחקרים בנושא שמראים חד משמעי שתינוקות שהיו מול ההורה עד גיל שנה + היו יותר משכילים, ישנו יותר טוב, היו יותר רגועים והקשר מול ההורה היה יותר חזק.
לאור אלו גם המלצה שלי היא חד משמעית.
עד גיל שנה+ אני ממליץ רק על עגלות/טייולון דו כיווניים.
יש כרגע בשוק את סייבקס איזי S טוויסט+ (עם הגלגלים הגדולים, עם הקטנים הוא פחות מוצלח) שיכול לתת מענה.
אפשר לרכוש בוגבו בי יד 2 רק טיולון.
או, לרכוש עגלה מלאה ואז לרכוש טיולון בהמשך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשים המלצות על עגלהאיתמר בורנשטיין27/06/2023
שלום,
אנחנו לקראת לידה בעוד כחודשיים ומחפשים לקנות עגלה.
הצרכים העיקריים הם -
1. עמידות ועבירות טובה - אנחנו גרים במושב
2. קיפול קל ומהיר
3. לא גדולה מדי - אנחנו גרים בבית יחסית קטן
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בייבי בוס טייגר
קובי סופר03/07/2023שלום איתמר,
לדעתי בייבי בוס טייגר שלנו מושלמת בדיוק לצרכים שרשמת.
היא קלה מאוד ושוקלת פחות מ-9 ק"ג! שאר העגלות בעלי יכולת ניוד זהה שוקלות באזורים של 11-12 ק"ג ומעלה.
יש לה יכולת ניוד מדהימה גם בדרכים קשות מאוד.
קיפול מהיר וקל ביד אחת, גודל קומפקטי לאחר הקיפול.
יש 5 שנים אחריות וכל הבדים נשלפים לכביסה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורקינט רב שלבי מומלץרותם פינטו אוטנ27/06/2023
היי קובי,
מתלבטת לבן שנה שלי איזה קורקינט עדיף?
Smartrike t3
או של highwaykick סקוט אנד רייד?
אשמח לעזרה כי מבחינת המחירים זה דיי זהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה t3
רותם פינטו אוטנ27/06/2023* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני נוטה לסקוט אנד רייד
קובי סופר03/07/2023שלום רותם,
בסך הכללי שניהם מעולים ונותנים תמורה מעולה למחיר.
אני נוטה לסקוט אנד רייד בעיקר בגלל הסיבה שזו ההתמחות שלהם, זה מותג שעושה נטו קורקינטם בעוד סמארטרייק מתמחים בתלתי אופן, קורקינטים זה מעין מוצרי השלמה למותג אאוטדור גדול.
ממליץ לבדוק גם קורקינטים של גלובר, בדרך כלל סביב אותו המחיר ולדעתי הכי מוצלחים באופן כללי. כמובן גם מיקרו אבל המחירים של מיקרו בהתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Britax strider M עגלתחיים25/06/2023
שלום רב,
אשמח לקבל חוות דעתך על העגלה שכותרת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני פחות ממליץ
קובי סופר03/07/2023שלום חיים,
אני פחות ממליץ בגלל המושב.
למושב אין שכיבה שטוחה, הוא שוכב בתנוחת ערסול.
המינוסים הם:
אפשר לעבור למושב רק בגיל חצי שנה ולא לפני.
לא ניתן להשכיב על הבטן.
זמן השהייה המומלץ במצב שכיבה (כלומר אם התינוק נרדם) הוא עד שעתיים.
מעבר לכך הקיפול טיפה גדול וכל המושב נשאר חשוף כאשר העגלה מקופלת. כמוכן ניתן לקפל רק עם הפנים לכיוון הנסיעה.
בטווח המחיר יש עגלות כמו בייבי בוס בובקט/טייגר, ספורטליין סיילו XL, מאמאס אנד פאפאס סטרדה שיעשו עבודה יותר טובה לדעתי. בעיקר בשלב הטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות רכישה בחולתמר22/06/2023
היי קובי מה שלומך ? אני מתגוררת בקפריסין ומחפשת עבור בתי בת השנה כיסא, נתקלתי פה בהמלצות על כיסא baby safety 360, לא baby safe, האם זה אותו הדבר?
מחפשת כיסא טוב עם דגש על מצב שכיבה שהראש לא נשמט כי אנחנו מבלים הרבה באוטו.. מצרפת תמונה
תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זה מוצר מדבקה
קובי סופר22/06/2023שלום תמר,
זה מוצר מדבקה סיני. לצערי אין דרך לדעת את רמת הבטיחות של המוצר. אין מבחנים השוואתיים לגביו.
לצערי במדינות אירופאיות נמכרים רק דגמים אירופאים. אין דגמים אמריקאים של ברייטקס או צ'יקו. יש את הדגמים האירופאים שלהם אבל הם לא ברמת האמריקאיים לדעתי.
בגדול דגמים של בי סייף, מקסי קוזי, רומר (שזה ברייטקס) הם ברמת הבטיחות הגבוהה. הדגמים האירופאים לא נשכבים הכי טוב.
Joie Stages גם יכול להיות אופציה טובה, הוא לא מסתובב אבל בנוי כמו הדגמים האמריקאים כך שיש לו שכיבה טובה. הוא ברמת בטיחות טובה ולפחות לפי המחיר שנמכר בעבר בארץ, המחיר סביר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)