פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה למנשא נוח לתינוק
    יעל מרגלית
    31/05/2023

שלום!
    מחפשת המלצה למנשא נוח, לתינוקות מגיל לידה. לא מנשא בד.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה למנשא נוח לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבים למדוד

קובי סופר
    31/05/2023

שלום יעל,

כדי למצוא מנשא נכון חייבים למדוד יחד עם התינוק.
    לטייגר מספר דקות בחנות ואז לראות מה נוח לשניכם.
    בגדול בייבי ביורן וואן או הרמוני, ארגו אדפט מעולים מבחינה ארגונומית לתינוקות. רק צריך לראות מה נוח לכם, נוח ללבישה, הכנסת והוצאת התינוק וכו'.
    לא ממליץ להתבסס על המלצות של הורים, מוכרנים וכו'. חובה למדוד ולהתנסות יחד עם התינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון סביב 1000 ש"ח, התלבטות בין circle לוויפר.
    ש.ש
    31/05/2023

חשובה נוחות התינוק, קיפול קל וקומפקטי.
    עגלה משנית לסבים.
    תודהיש לציין שהאתר שלך מאיר עיניים עם המון מידע ונותן תשובות בים המוצרים והבלבול

הוספת תגובה

• ממליץ שהסבים יתנסו

קובי סופר
    31/05/2023

שלום,

אם המוצר מיועד לסבים אז אני ממליץ שהסבים יתנסו.
    חשוב שיתנסו בתפעול והקיפול, יראו שקל ונוח להם לנייד את הטיולון וכו'.

בגדול שני הטיולונים מציעים שינוי מצבים עם לחצן שזה מנגנון יותר נוח ואמין לדעתי.
    הסירקל יותר קל לקיפול וגם יותר קטן. מצד שני לדעתי הוייפר יותר נוח לניוד, יש לו גגון יותר גדול. אז לכל אחד יתרונות שונים. ממליץ להתנסות ואז לקבל החלטה של מה נכון לכם ובעיקר לסבים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מומלץ לנסיעות
    יובל
    30/05/2023

היי קובי,

הבת שלנו בת 7 חודשים, כרגע יש לנו סייבקס פריאם ומאוד מרוצים ממנה למרות החסרונות של הגודל, משקל וכו'.

מעוניינים לרכוש טיולון נוסף שישמש אותנו בשלב זה עבור נסיעות בלבד ואולי בהמשך גם באופן קבוע (שמעתי חוות דעת לשני הכיוונים על האיזי ואנחנו מתלבטים (לא חובה שיהיה דו כיווני מאחר וכרגע הטיולון מיועד רק לנסיעות כך שבשגרה יש לנו את האופציה של הטיולון עם הפנים להורה.

אשמח לשמוע ממך על אופציות מומלצות, בין היתר כמו שכתבתי על האיזי (ד"א מה ההבדל בינה לבין הביזי של סייבקס?)
    חשוב לנו שהטיולון יתקפל לגודל די קטן ומקביל גם יהיה נוח לניוד (משקל פחות חשוב שיהיה קל).

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון מומלץ לנסיעות

הוספת תגובה

• יש מספר דגמים בשוק עם השם איזי

קובי סופר
    30/05/2023

שלום יובל,

יש מספר דגמים בשוק עם השם איזי. כמוכן מותגים כמו איזי בייבי, איזי ווקר וכו'.
    רצוי לציין שם מותג: ושם דגם:
    ככה אדע לספר על הבדלים, יתרונות וחסרונות.

הביזי של סייבקס הוא דגם חדש. לדעתי נראה טוב ביחס למחיר. טיפה כבד אבל זה בגלל גלגלים וקפיצים גדולים מהממוצע.
    בכל מקרה ביחס לפריאם זה יהיה הבדל עצום לטובה במשקל, נוחות הקיפול והגודל. מניסיון, ברגע שמתאהבים בחיים הקלים קשה לחזור לחיים הקשים!
    אני בדרך כלל לא ממליץ על טיולון לפני גיל שנה + בגלל שאני מאמין שתינוק צריך להיות מול ההורה עד גיל שנה+

הביזי די עונה לדרישות.
    לגבי הדגם השני, ארשום ברגע שאבין בדיוק באיזה דגם מדובר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה הייתה לסייבקס איזי טוויסט

יובל
    31/05/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האיזי טוויסט לדעתי פחות מוצלח

קובי סופר
    31/05/2023

שלום יובל,

האיזי טוויסט לדעתי פחות מוצלח.
    האיזי טוויסט S כבר יותר מוצלח. הוא בעיקר הרבה יותר נוח לניוד ולכן אם כבר טוויסט אז רק ה-S.
    יש לו יתרון עצום על פני כל הדגמים האחרים וזה כמובן המושב הדו כיווני. אילו זה היה לגיל שנה או מעל, פחות הייתי ממליץ עליו כי הוא יקר, כבד בשביל טיולון וטיפה מסורבל לקיפול, אז לדעתי הביזי הרבה יותר מוצלח. הוא יותר נוח לקיפול, יותר קל במשקל, יותר נוח לניוד וגם יותר מרווח לתינוק. כמוכן הוא יותר זול.

בכל מקרה, אם בנסיעות כוונתך הייתה נסיעות לחו"ל אז, צריך לקחת בחשבון שלא כל טיולון יכול לעלות איתכם יחד לטיסה! במקרה הכי גרוע תגיעו עד העלייה לטיסה ותמסרו לצוות ותקבלו די מיד לאחר הנחיתה. כדי לדעת אם הדגם יכול לעלות לטיסה צריך לקחת מידות שלו במצב מקופל ולברר את מידות הטרולי של חברת/חברות התעופה ולפי זה לדעת אם יאושר לעלות יחד איתכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות לילד ראשון
    שרה
    30/05/2023

שלום,
    אנחנו לקראת לידה ראשונה, מחפשים עגלה משולבת שתהיה עמידה לטווח ארוך, ונוחה לתינוק. בנוסף אנחנו גרים בדירה עם כ 20 מדרגות ללא מעלית ולכן צריכים עגלה שיהיה נוח להעלות ולהוריד. מעוניינים גם שהטיולון יהיה פרקטי ולא נצטרך להחליף אותו מייד..
    הציעו לנו את החברות סייבקס, בוגבו וספורטליין, בשלושתם ראיתי חסרונות..

סייבקס- המיתוס נראה לי קטן וצפוף מדי, לעומת הפריאם שנראית נוחה מאד לתינוק אבל תהיה כבדה מדי למדרגות.
    בוגבו בי 6- לא אהבתי את האמבטיה שעשויה מבד ולא יציבה. שמענו גם על דגם פוקס שלהם אבל לא ראינו אותו בפועל.
    ספורטליין- מציעים הכי הרבה אופציות, אבל מפריע לי שהבדים לא נשלפים לכביסה, וגם הטיולון נראה פתוח מדי עבור תינוק בן כמה חודשים. הכי התחברתי לסיילו xl, אך גם הוא מעט כבד.

מבין הדגמים האלו, מה לדעתך המוצלח ביותר?
    האם יש חברות נוספות שכדאי לנו לבדוק?

בנוסף, אנחנו מנסים להבין ממה נובעים פערי המחירים בין החברות. כל המוכרים מתעקשים שהספורטליין לא פחות טובות ואף יותר מהחברות היקרות. איך אפשר להסביר את המחיר הנמוך יחסית שלה? האם הספורטליין מוצלחות גם בדברים הקטנים כמו קילופים בשלדה וכדומה?

הוספת תגובה

• אין דבר כזה עגלה מושלמת

קובי סופר
    30/05/2023

שלום שרה,

אין עגלה מושלמת. בכל עגלה נמצא יתרונות מול חסרונות!
    יש עגלה שתהיה מושלמת לצרכים שלכם. ציינת אותם ולכן כדאי להתמקד במה שחשוב ולצערי לוותר על דברים אחרים.
    אנשי מכירות בחנויות הם קודם כל בעלי אינטרס לשרת את עצמם! את הכיס שלהם, את הבונוסים שלהם, את המלאים במחסנים שלהם ולכן יעדיפו למכור קודם כל מה שטוב לעסק ולא בהכרח מה שטוב ללקוח. ייתכן וחלק יהיה כנים וכן יכוונו למוצר הנכון, בפועל לא תוכלו לדעת ולכן בהמשך ארשום מה צריך לעשות כדי להגיע למוצר הנכון!
    לגבי העגלות:
    מדרגות = צורך בעגלה קלה! עגלה קלה היא עגלה ששוקת מתחת ל-10 ק"ג. הפריאם רחוקה מלענות לדרישה הזו ולכן הייתי פוסל אותה. הספורטליין XL 2023 שוקלת באזור ה-12 ק"ג עם טיולון ולכן הייתי פוסל אותה גם אלא אם תעלו עם העגלה פתוחה שזה גם אסור, גם יהרוס את העגלה ועדיין תהיה משימה די קשה.
    הפוקס לדעתי רחוקה מלענות לדרישות במשקל היא יחסית קלה אבל בשלב הטיולון צריך לפרקה לשני חלקים, לא ידידותית למשתמש. אני גם לא אוהב שמושב הטיולון שלה לא נשכב למצב שטוח.
    הבי מיושנת מאוד, אכן אני מסכים שהאמבטיה שלהם לא מוצלחת אבל, האמבטיה משרתת לתקופה מאוד קצרה. שחשוב הם הטיולון והשלדה ובשני החלקים האלו לדעתי הבי מצטיינת.
    צריך לצאת לבוגבו דגם חדש בשם דרגונפליי בקרוב, איני יודע לומר זמנים. העגלה בסגנון הבי עם אמבטיה יותר רצינית כמו של הפוקס. לדעתי אבל הטיולון יהיה פחות מוצלח מהבי, למרות שהם מתפארים בקיפול קל ביד אחת, מברור שלי עם אנשים מחו"ל שמתעסקים בעגלות, הקיפול יהיה מסורבל לחלק מההורים, בעיקר לנמוכים, יצריך תרגול וכו'. גם הטיולון, יחסית צר וקצר. לא ראיתי אותה פיזית לכן קשה לי להמליץ או לא להמליץ נכון לכרגע. עדיין עושה רושם של שילוב טוב בין פוקס לבי.

אני ממליץ גם לבדוק את עגלות בייבי בוס שלנו. דגם בובקט 2 במיוחד.
    ראשית כל הבדים יורדים לכביסה! שנית יש 5 שנות אחריות מלאות.
    בנוסף לאלו היא קלה מאוד רק 8.2 ק"ג לשלדה וטיולון ללא פשרות על הרוחב או הגודל. המשקל הקל מגיע בזכות שלדה מאלומיניום תעופתי אשר גם יותר קל וגם יותר חזק!
    בנוסף האמבטיה קשיחה מפלסטיק והרבה יותר חזקה ומגינה מפני מכות. היא אטומה יותר לרוח, אבק והכי חשוב לזיהום אוויר. בנוסף אטומה יותר לרעש ולכן תינוקות ישנים באמבטיה שלנו טוב יותר (לדעתי לפי שיחות עם לקוחות, בעיקר כאלו שהשתמשו גם בעגלות אחרות לפני העגלה שלנו).
    הקיפול נוח דומה לסיילו XL החיסרון הגדול שהעגלות לא נפוצות בהרבה חנויות ובנוסף בהרבה חנויות גם יספרו שהמוצר לא טוב, זאת מכיוון שאנחנו לא עובדים עם הרבה חנויות וכפי שהסברתי יש לחנויות אינטרסים.
    מן הסתם, גם לי יש אינטרס למכור יותר עגלות ויתכן ואני מהלל ומשבח מוצר לא טוב!
    לכן ההמלצה שלי תמיד להתעלם מכל ההמלצות של כולם, חברים, משפחה ובייחוד אנשי מכירות והמלצות ברשתות החברתיות (יש חברות שמשלמות הון עתק להלל ולשבח את מוצריהן עם בוטים, פרופילים מזויפים ועוד).

אז איך מגיעים למוצר הנכון?
    ראשית עושים רשימה: מה הכי חשוב עד מה הכי פחות חשוב, על מה לא תוותרו ומה יכול להיות בסדר אם לא יהיה.
    לאחר מכן להיסגר על 2-3 דגמים מתאימים.

לאחר מכן לגשת לחנות, לקבל הדרכה מלאה של התפעול והקיפול ולשחרר את אנשי המכירות לדרכם!
    לשים משקל של 12 ק"ג שזה משקל של תינוק בן שנה בממוצע.
    לנייד את העגלה בחנות ומחוצה לה (תתפלאו לראות שהניוד מרגיש פתאום שונה כשיש משקל, אני אפילו ממליץ לשים עוד קילו או שניים כי יהיו עוד דברים בעגלה). לאחר מכן לעלות ולרדת מדרגה גבוה. לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת!

שרה
    02/06/2023

מה לגבי סייבקס מיוס?
    האם מנסיונך היא יכולה לשמש גם עבור תינוק שמנמן, לשמה הראשונה לפחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי זו עגלה עם יחסי ציבור טובים

קובי סופר
    04/06/2023

שלום שרה,

לדעתי זו עגלה עם יחסי ציבור טובים.
    מדובר בעגלה יפה, פרקטית, קלה ונוחה לקיפול. לכן לא מדובר במשהו לא טוב. לדעתי אבל המחיר שלה מופרז בכלל כל אלו ויחסי הציבור.
    הניוד שלה פחות מוצלח מהספורטליין שעולה כחצי או הבייבי בוס וגם מול בוגבו בי.
    לא ניתן לקפלה יחד עם הטיולון כשהוא פונה אליכם רק לכיוון הנסיעה. אין ידית מתארכת, זה גם חיסרון להורים עם הבדלי גובה, גם יהיה מאוד קשה לעלות ולרדת מדרכות גבוהות וגם לא יהיה נוח עם טרמפיסט.
    זו אחת העגלות הנמכרות בישראל אם לה ה-
    ועדיין אני חושב שראש בראש הבי מציעה הרבה יותר (מלבד האמבטיה), הספורטליין או הבייבי בוס שעולות כמעט מחצית יהיו יותר מוצלחות בניוד, קיפול והבייבי בוס גם במשקל.
    כפי שרשמתי, למרות הכל ייתכן והיא תהיה טובה לכם!
    בסופו של דבר צריך לעשות את המבחן שרשמתי ואז לקבל החלטה!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לכיסא נוסף לרכב
    יפית פילברג
    29/05/2023

היי,
    אני רוצה לקנות כיסא נוסף לרכב.
    מתלבטת בין Safety 1st דגם: Continuum
    לבין כיסא של גרקו דגם: Size 4 Me 65
    יתרונות/חסרונות. חוץ מזה שהגרקו יקר יותר.

לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לכיסא נוסף לרכב

הוספת תגובה

• הגרקו קיבל דירוג בטיחותי יותר גבוה

קובי סופר
    29/05/2023

שלום יפית,

כשרוכשים כיסא בטיחות לדעתי הדבר הכי חשוב הוא הבטיחות.
    הגרקו קיבל דירוג בטיחותי הרבה יותר גבוה ולכן אני ממליץ עליו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התבלטות בין הפולד לבין הסייביקס של מייאלו
    קריסטינה
    29/05/2023

שלום, אני ממש בהתלבטות קשה, בחינת המלצות ויציבות הרגשתי יותר בפולד, היא נוחה לא כבדה ואהבתי את העני ן של פתחי האוויר מה שאין בסייבקס מיייאלו.פחות אוהבת שהיא ארווקה וצרה
    בכללי זה תואם יחסית לכולם כי אני לא אוהבת עגלות ממש גדולת אני יחסית גבוה. ובמיאלו היא יחסית סבירה לא קטנה מידי ולא גדולה כלל אך לא אוהבת את היית הספוג.. אשמח לקבל המלצות

הוספת תגובה

• אני פחות ממליץ על שתיהן

קובי סופר
    29/05/2023

שלום קריסטינה,

אני פחות ממליץ על שתיהן אבל אם להמליץ על אחת מהן, לדעתי הפולד יותר מוצלחת. עניין האמבטיה לדעתי לא רלוונטי. משך השימוש הוא מקסימום חצי שנה, ברוב המקרים ובעיקר בלידות קיץ זה יכול להיות פחות.
    מה שצריך להיות רלוונטי לדעתי זה הטיולון והשלדה.
    אלו החלקים שישרתו רוב הזמן.
    מבחינת שלדה לדעתי לפולד יש מספר יתרונות:
    1. ידית מתארכת, זה יתרון גדול לך כי ציינת שאת גבוהה. בנוסף זה משמש כמנוף בכל עליה וירידה ממדרגה גבוה וכך מפעילים פחות מאמץ. עוד יתרון הוא עתידי, כאשר מחברים טרמפיסט בעגלה עם ידית מתארכת הילד יכול לעמוד בתוך הידית וכשאין ידית מתארכת, הילד עומד מחוץ לידית מה שמרחיק את ההורה עוד יותר מהעגלה.
    2. גלגלים יותר גדולים ויותר איכותיים, לדעתי הניוד איתה יהיה יותר נוח.
    3. מושב יצוק מפלסטיק. במיילו זה מרשת. לדעתי פלסטיק נותן תמיכה יותר טובה ללא שקיעת התינוק. בנוסף בחורף פחות קר.
    כמוכן רשת עלולה להיקרע וזה חלק שאינו מכוסה באחריות.

החיסרון של הפולד לדעתי הוא מנגנון קיפול טיפה מסורבל. מצריך תרגול בקיפול, מסורבלת עוד יותר לקיפול עם מושב הטיולון. הפתיחה גם לא הכי ידידותית. ממליץ להתנסות לבד בחנות.

על המיילו אני כלל לא ממליץ מסיבה אחת עיקרית. ממליץ לבדוק זאת בחנות כדי להבין. לחבר את הטיולון לכיוון הנסיעה, להשכיבו ואז לנסות להתנייד עם העגלה בחנות, לתלות תיק ואז להבין שגב המושב חוצה באופן גס את קו ידית האחיזה. הניוד יהיה פחות נוח ותליית תיק לא תתאפשר.

לדעתי דגמי הסיילו של ספורטליין יותר מוצלחים אבל יותר כבדים. מקבלים מושב טיולון ואמבטיה יותר מרווחים. יכולת ניוד יותר טובה, קיפול ופתיחה הרבה יותר נוחים אבל עולים כ-3 ק"ג או יותר במשקל!

ממליץ גם לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. החיסרון הכי גדול שלה הוא שהיא אינה נפוצה וניתן לראותה במספר מצומצם של חנויות.
    למי שיטרח לדעתי ירוויח בגדול כי מקבלים מוצר מושלם שכל החסרונות שציינתי בכל הדגמים האחרים לא קיימים בו (למעט המשקל ביחס למיילו).

משקל קל רק 8.2 ק"ג עם טיולון. הפולד 9 וחצי. המיילו 6 ק"ג שזה בהחלט משקל קל. עדיין 8.2 נחשב לסופר קל בשביל עגלה דו כיוונית.
    המושב יצוק מפלסטיק, הקיפול ופתיחה דומים לסיילו. יכולת הניוד יותר טובה מכל הדגמים לדעתי עקב שילוב של משקל קל, ידית מתארכת וגלגלים איכותיים וגדולים יותר.
    5 שנות אחריות.
    כל הבדים יורדים לכביסה.
    מבחר צבעים יותר גדול.
    אמבטיה יוצקה מפלסטיק. מצד אחד היא לא מתקלת לאחסון כמו האחרות ואין רשת אוורור בתחתית האמבטיה (יש ענקית בגגון). אבל, מקבלים אבמטיה שהרבה יותר מגינה על התינוק מפני מכות מהדרך. אטומה לחלוטין לרוח, אבק והכי חשוב זיהום אוויר בעיקר של רכבים (זה החיסרון של רשת תחתית לדעתי, אם רוכשים ספורטליין עם רשת כזו, לדעתי חובה שתהיה סגורה בכל טיול ברחוב).
    מגיעה עם ידית עור + כיסוי לידית מעור בגוון אחר.
    האמבטיה והטיולון מרווחים כמו בדגמי הסיילו כלומר יותר מהפולד.

כמו תמיד, אני ממליץ לא להיסמך עלי.
    ממליץ לגשת לחנות, לשים משקל של תינוק בכל עגלה לפחות 12 ק"ג. לנייד את העגלות בחנות ומחוצה לה!
    לעלות ולרדת מדרכה גבוהה.
    לנסות לקפל עם הטיולון פעם שהוא פונה אליכם ופעם לכיוון הנסיעה. לעשות זאת לבד ללא אנשי מכירות לצידכם!
    להרים את העגלות יחד עם הטיולון להרגיש את המשקל. לבדוק ברכב. כך תקבלו החלטה של מה נכון לכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות איך לכוון נכון
    כריס
    29/05/2023

שלום. לא יודעת אם זה שאלה רלוונטית לפורום הזה, אבל אשאל בכל זאת…
    יש לי כיסא בטיחות של צ׳יקו נקספיט. בצד של הביסא יש מספרים מ1 עד 12 שזה מונח של הכיסא שאפשר לשנות. אבל בשום מקום לרשום באיזה גיל/משקל על איזה מספר צריך לכוון…איך יודעם איזה מספר לשים? תינוקת שלי בת 4 חודשים. תודה.

הוספת תגובה

• יש בועה בכיסא

קובי סופר
    29/05/2023

שלום כריס,

יש בועה בכיסא כמו פלס.
    צריך לשים נגד הכיוון, להושיב את התינוק לשחק עם המצבים עד שהבועה במרכז הפלס.גם לאחר שהיא במרכז, צריך לתת לחץ כלפי מטה עם הידיים לראות שהיא נשארת במרכז, אם לא אז לשחק מצב אחד קדימה/אחורה בהתאם לבועה. חשוב שלאחר ההתקנה ולאחר חגירת התינוק הבועה תישאר במרכז, זה המצב הכי בטיחותי לתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלת אן מיננה או דונה
    גל
    28/05/2023

היי, אני מתעניינת ברכישת תלת אופן לבני בן העשרה חודשים.
    ראיתי את הליקי של דונה ואת הנובה של מיננה. איזה מהם לדעתך טוב ומומלץ יותר, מתקפל בקלות יותר ומשמש לאורך זמן ארוך יותר?

לקביעת תור
    סגירה
    תלת אן מיננה או דונה

הוספת תגובה

• שניהם טובים

קובי סופר
    29/05/2023

שלום גל,

שניהם טובים. המיננה הוא בעצם קיו פליי.
    די נוחים לקיפול ודי נוחים לניוד. גם מבחינת החוזק הם די זהים.
    ממליץ להתנסות לבד בקיפול של כל אחד ולראות מה נוח לכם יותר.
    מבחינת חוזק, גם שניהם כבר באזור שנתיים בשוק והוכיחו אמינות טובה כך שגם כאן קשה לי לכוון על מי מהם.

אני ממליץ תמיד גם לבדוק את תלתי האופן של סמארטרייק. יש להם פטנט היגוי שאין לאחרים, לדעתי הרבה יותר נוח לנייד אותם מאשר את כל שאר תלתי האופן. גם מבחינת מחיר ונוחות הקיפול הם די דומים למיננה או דונה. יש להם מלא דגמים הSTR 5 או 7 לדעתי המוצלחים ביותר שלהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! לגבי סמארטרייק מה ההבדלים בין 5 ל-7?

גל
    30/05/2023

ואיפה אתה ממליץ לקנות אותם? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הם מאוד דומים

קובי סופר
    30/05/2023

שלום גל,

הם מאוד דומים. ה-7 פשוט יותר מרופד ומאובזר. לדעתי ה-5 מספיק בהחלט לרוב ההורים והתינוקות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לגיל שנה וחצי
    טובה
    28/05/2023

שלום.
    מתעניינת בטיולון לא יקר לגיל שנה וחצי.
    מתלבטת בין טיולון WIZZ 4, בייביסייף קומפקט פלוס, ג'וי ניטרו או איזי בייבי פיילוט- כולם סביב 400 ש"ח, או אינפנטי פארק ואיזי בייבי מולי/רודי- סביב 300 ש"ח.
    אשמח לדעת מי נותן את התמורה הטובה ביותר למחיר.

יש לציין שפחות קריטי לי המשקל או קלות הקיפול, מאחר וביום יום לא מתניידים ברכב.
    לעומת זאת חשוב לי מאד היכולת של הטיולון לעמוד בשבילי עפר.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לגיל שנה וחצי

הוספת תגובה

• כל הטיולונים עדינים לדרכי עפר

קובי סופר
    29/05/2023

שלום טובה,

כל הטיולונים עדינים לדרכי עפר גם היקרים יותר. צריך גלגלים גדולים ואיכותיים + קפיצים טובים ואלו דברים שפחות יש בטיולונים. זאת על מנת לחסוך משקל ועלויות.

מכל הדגמים לדעתי הניטרו שהוא טיפה מיושן יהיה הכי מוצלח. יש לו את המושב הכי ארוך, נוח לנשות מצבים, המבנה שלו הוא החזק מה-3. הוא פחות נוח לניוד ביד אחת בגלל שהוא עם 2 ידיות. עדיין יוכל להתמודד עם הכל, בדרך עפר צריך יהיה למשוך אותו הפוך כלומר לגרור על 2 הגלגלים האחוריים והוא עוד איכשהו יוכל להתמודד. כל השאר לדעתי יהיו פחות מוצלחים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לגיל שנה וחצי

טובה
    29/05/2023

תודה על המענה.
    אני מעדיפה טיולון שניתן לנייד ביד אחת.
    האם יש דגם עם ידית אחת שיכול להתמודד עם דרכים לא סלולות (לא מאד קשוחות, אבל לא אספלט חלק)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך טיולון עם גלגלים גדולים

קובי סופר
    29/05/2023

שלום טובה,

צריך טיולון עם גלגלים גדולים. לדעתי בטווחי המחיר של הדגמים שרשמת אין אופציות טובות.
    צריך לעלות בתקציב. ספורטליין וייפר יכול להתאים. הוא עולה כמעט כפליים מהדגמים שציינת.
    סייבקס BEEZY גם יוכל להתאים הוא עולה כמעט פי 3 מהדגמים שציינת.
    יש גם עגלות כמו ביבה טאי טאי או ברייטקס בי אג'ייל שיהיו נוחות לניוד, הקיפול בגודל סביר, המשקל טיפה כבד מטיולון ממוצע. במחיר גם כמו הסייבקס או הוייפר שציינתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציקו גודי או ארגו מטרו
    יניב שוורין
    28/05/2023

מתבלט בין 2 הטיולונים לצורך טיסה עם התינוק

לקביעת תור
    סגירה
    ציקו גודי או ארגו מטרו

הוספת תגובה

• צריך לבדוק מידות

קובי סופר
    28/05/2023

שלום יניב,

צריך לבדוק מידות של שניהם במצב מקופל, לאחר מכן לבדוק מידות מאושרות של טרולי של חברת התעופה איתה אתם טסים. לפי זה תדעו אם ניתן להעלות אותם יחד איתכם לטיסה. במידה ולא קריטי לכם, תמיד אפשר למסור את הטיולון לפני העלייה לטיסה ולקבלו בירידה.

מבין שניהם לצ'יקו יש קיפול יותר נוח, בנוסף יש לו מנגנון שינוי מצבים עם לחצן, במטרו זה עם שרוך.
    מצד שני המטרו יותר קל במשקל וגם יותר נוח לניוד.
    ממליץ להתנסות עם כל אחד, להושיב את התינוק בכל אחד מהם, לנייד בחנות ומחוצה לה, לנסות לשנות מצבים שהוא במושב. להתנסות בקיפול של כל אחד מהם, להרים כדי להרגיש את המשקלים ואז לקבל החלטה של מה נכון לכם ולתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתאמים וטיולון היכן ניתן להשיג
    מירה
    27/05/2023

היכן ניתן להשיג מתאמים וכסא טיולון לעגלת ספורט ליין xl?
    המתאמים נעלמו לי והטיולון נשבר לי...
    אפשר גם יד 2

הוספת תגובה

• אפשר לפנות ליבואן

קובי סופר
    28/05/2023

שלום מירה,

אפשר לפנות ליבואן נקראים EGST.
    אפשר גם לפנות לחברת הגלגל תיקון וחידוש עגלות, יש להם דף פייסבוק אולי להם יש.
    כמוכן כפי שציינת יד-2 יש מלא קבוצות בפייסבוק וצריך לחפש שם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות בייבי בוס וסלקל
    שני
    27/05/2023

היי, מתלבטת בין עגלות בייבי בוס בובקט, טייגר או יגואר? איזו עגלה מתאימה ומתי אחת עדיפה על האחרת? ומתלבטת לגבי סלקל מתאים, בלי פשרות על רמת הבטיחות ? אשמח להמלצה. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    עגלות בייבי בוס וסלקל

הוספת תגובה

• ליגואר לא ניתן לחבר סלקל

קובי סופר
    28/05/2023

שלום שני,

ליגואר לא ניתן לחבר סלקל. נכון להיום לא עשינו מתאמים ליגואר. הסיבות הן ביקוש נמוך מאוד למתאמים לטייגר ובובקט. בנוסף, כפי שאני רושם לא פעם, שהייה ארוכה בסלקל אינה בריאה לתינוקות ולכן אני ממליץ בכלל לא לחבר לעגלה.
    אם בכל זאת, אז זה רק ללכת על טייגר או בובקט.
    מבין העגלות, מאוד תלוי מה הדרישות, כל אחת מציעה יתרון קטן על האחרת לדוגמא היגואר מציעה את הקיפול הכי קטן והכי קל לביצוע (לא שב-2 האחרות הקיפול לא קל פשוט ביגואר זה משהו ייחודי). הטייגר הכי נוחה לניוד גם בדרך משובשת מאוד. הבובקט הכי קלה במשקל והכי צרה ברוחב הגלגלים.
    אז צריך לנסות ולהבין מה הצרכים והיתרונות היותר חשובים לכם.
    על המתאמים של בובקט וטייגר מתחברים סלקלים של:
    מקסי קוזי, ג'ואי, דגם אחד של סייבקס אטון B1.
    ויש עוד כמה דגמים אבל ברמת בטיחות יותר נמוכה.

הכי מומלץ לדעתי הוא ג'ואי אייג'ם 2 או 3. בטיחותית הוא קיבל את הדירוגים כמעט הכי גבוהים שיש. הוא מרווח מאוד לתינוקות ויש לו גגון מעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על סלקל אייג'ם

שני
    30/05/2023

היי, האם הסלקל מותקן עם בסיס איזופיקס או רק עם חגורה? מה מומלץ?
    תודה רבה@!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליץ עם בסיס

קובי סופר
    31/05/2023

שלום שני,

טכנית, ללא בסיס הסלקל קיבל דירוג טיפה יותר טוב. יחד עם זאת, אני ממליץ עם בסיס.
    סלקל או כיסא בטיחות שאינו מורכב נכון, גם אם הוא הבטוח בעולם אינו שווה כלום במקרה של תאונה.
    אז גם אם הסלקל קיבל דירוג יותר גבוה ללא בסיס זה רק כי הוא הותקן נכון. ביומיום להורה שאין ידע בהתקנה, בלחץ זמן, חום/קור, תינוק בוכה וכו'. אלו המתכון לטעויות אנוש בהתקנה ויוכלות להיות לא מעט כאלו. כאשר יש בסיס שהותקן על ידי מתקין מוסמך כל שיש לעשות זה להקליק את הסלקל על הבסיס, לאחר מכן אפשר לנסוע בראש שקט.
    מעבר ליתרון הבטיחותי יש כאן גם חיים קלים ופרקטיים וחיסכון בזמן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלושה כיסאות או בוסטרים ברכב
    נועה
    26/05/2023

שלום רב,

בתי בת השש (שוקלת 20) יושבת בבוסטר צ'יקו מייפיט, בתי בת השלוש וחצי (שוקלת 13) יושבת בצ'יקו נקסטפיט ועתיד להצטרף תינוק חדש. הרכב שלנו יחסית גדול אבל עדיין נראה מאתגר להכניס שלושה כיסאות ברכב.

מה ההמלצה שלך? האם כדאי להעביר את התינוק לצ'יקונקסטפיט ואת בת השלוש לכיסא אחר (מקוה שצ'יקו מייפיט כמו אחותה), האם כדאי להשאיר אותה בכיסא בטיחות ולהכניס כיסא בטיחות נוסף? אם כן, חשבתי על כיוון ברייטקס בולוורד או מרתון קליקטייט או צ'יקונקסטפיט נוסף. כמובן שאצטרך לבדוק אם הכל נכנס....

תודה מראש,

זו תהיה הפעם השלישית שאני נעזרת בך🙏

הוספת תגובה

• הכל תלוי במה יכנס

קובי סופר
    28/05/2023

שלום נועה,

הכל תלוי במה יכנס.
    ההמלצה שלי תהיה לרכוש בוסטר רצועות לבת ה-3 כי היא מתאימה מבחינת הגיל והמשקל.
    ברייטקס גרואו ווית' יו קליקטייט מקבל את דירוגי הבטיחות הטובים ביותר. לכן ממליץ עליו ופחות על מייפיט.
    יחד עם זאת, צריך לבדוק את התוקף של הנקסטפיט! לוודא שהוא עדיין בטווח זמן השימוש.

לדעתי הפתרון של בוסטר רצועות הוא עדיף על רכישת כיסא. בעיקר ברמה הפרקטית של חיסכון במקום. הבוסטר גם ישרת ליותר שנים.
    כפי שרשמתי ברייטקס הוא המומלץ ביותר, הוא יקר מאוד ואם בעייתי מבחינה תקציבית אז אחריו גרקו נאוטילוס סנאגלוג או טרנזישיין סנאגלוג יהיו אופציה מעולה וגם כמובן המייפיט אבל הוא טיפה רחב מכל השאר וכל השאר מקבלים דירוגים טיפה יותר טובים, הברייטקס מקבל דירוג עדיף על כולם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת טוויגי לא מתקפלת
    מורן שמאילוב
    25/05/2023

שלום יש לי עגלת טוויגי ניקיתיי אותה הייתה מאוד מלוכלכת
    ועכשיו ניתקעה לא מתקפלת מה עושים בממב כזה?
    חייבת עזרה דחוף

תודה

מורן

לקביעת תור
    סגירה
    עגלת טוויגי לא מתקפלת

הוספת תגובה

• צריך לפנות ליבואן

קובי סופר
    28/05/2023

שלום מורן,

צריך לפנות ליבואן דוורון או לחנות ממנה נרכשה העגלה..

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מושב בטיחות שעובר רכבים באופן תדיר
    מירב
    24/05/2023

היי אבי,

מחפשים פתרון לבעיה וזקוקים למושב שפשוט להתקין ולהעביר מרכב לרכב, בלי איזופיקס עבור בת ה10 חודשים ששוקלת 9 קילו. בחודשים הקרובים אני אצטרך להתקין ולהסיר את המושב מהאוטו של המטפלת (היא זקוקה למושב בחיי היומיום ולכן אי אפשר להשאיר ברכב) ומאוד נשמח להמלצה. בשמחה משהו שבעתיד ישאר איתנו. יש לך רעיון? המטפלת הציעה סלקל שיש לה (בלי בסיס) אבל זה מרגיש לנו מאוד לא בטוח לגיל ולמשקל של הבת שלנו. מה אתה חושב?

תודה רבה!

הוספת תגובה

• כל דגמי ברייטקס קליקטייט יתאימו

קובי סופר
    25/05/2023

שלום מירב,

כל דגמי ברייטקס קליקטייט יתאימו. המרתון הוא הזול ביותר אבל עדיין נחשב יקר ביחס לדגמים אחרים בשוק.
    בטיחותית הוא מקבל את הדירוגים הגבוהים ביותר ולכן אני ממליץ עליו, בייחוד שזה לשימוש ארוך טווח.
    פטנט הקליקטייט מאפשר התקנה קלה עם חגורה, ממליץ אבל לקבל הדרכה גם אתם וגם המטפלת!

לגבי הסלקל, זה פתרון חכם לו היה מדובר בתינוק. בדרך כלל מגיל 8 חודשים כבר צפוף להם מאוד. אם יהיה לה בסדר נכון לעכשיו תוך חודשיים שלושה כבר יהיה צפוף ולכן זה פתרון לטווח מאוד קצר אם בכלל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה