פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות לגיל 5
    לואיזה
    16/08/2023

כיסא בטיחות לילדה בת 5? האם אפשר לחגור את הכיסא עם רצועות של הרכב ? מה המלצה לכיסא בטיחות צר, יש ברכב כיסא של נטפליקס וכיסא של גרקו טרנזישיין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות לגיל 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לגשת לחנות לנסות

קובי סופר
    16/08/2023

שלום לואיזה,

צריך לגשת לחנות לנסות. אני לא יודע לומר מה יכנס.
    הכי מומלץ זה בייטקס גרואו ווית' יו, בטיחותית הוא עם הדירוגים הכי גבוהים!
    אם הוא לא נכנס אז לבדוק גרקו טרנזישיין נוסף, הם די צרים ויתכן ותוכלו להכניס אחד נוסף.
    אם לא, אז לבדוק את דינו רדיאן שהם מאוד מאוד צרים.

אז לסדר: ברייטקס הכי מומלץ, לא נכנס גרקו, לא נכנס דיונו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך הברורה ומסודרת. נבדוק פיזית בחנות.

לואיזה דודיוב
    20/08/2023

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת בין מאמס אנד פאפס, ספורט ליין(פולד או סליו) וסייבקס מיוס
    שירה עוזרי
    15/08/2023

היי, מתלבטת בין העגלות האלה.
    חשוב לי שכן תהיה עם סטייל (היה לי בייבי גוגר שהיא מכערת בעיניי)
    לא מסיבית מידי (אני בחורה יחסית קטנה)
    גרה במושב אז צריכה גלגלים שיעמדו בדרכי עפר (יודעת שזה סותר סעיפים קודמים :) )
    ורוצה שיהיה ניתן לכבס את מושב הטיולון
    וכמובן קיפול נח
    אשמח לשמוע המלצות או עגלה שלא חשבתי עליה לפרמטרים האלה.

הוספת תגובה

• הדבר האחרון שאני ממליץ זה לרכוש עגלת סטייל

קובי סופר
    16/08/2023

שלום שירה,

הדבר האחרון שאני ממליץ זה לרכוש עגלת סטייל!
    אני יודע, זה כיום אביזר אופנה, חשוב להראות טוב עם העגלה ועדיין, לאורך כל שנות עיסוקיי בתחום (רק כ-30 שנים). נתקלתי באלפי הורים שקנו על בסיס זה עגלה. די מהר הם עברו לטיולון וזה הדבר האחרון שאנחו רוצים!
    בסופו של דבר אנחנו רוכשים עגלת תינוק! ממליץ לקרוא את מה שרשמתי כמה פעמים: עגלת תינוק! עגלת תינוק!
    בדגש על התינוק! זה משהו קטן שאנשים שוכחים

כיום זה או שקונים עגלת פוזה, עגלת אינוסטוש או עגלת הורה שתהיה נוחה להורה. פחות עגלות תינוק.

לגבי הדגמים שרשמת,
    הסיילו הכי מוצלחת לדעתי ועונה לדרישות אבל היא ממש כבדה אז צריך לראות אם זה רלוונטי.
    המיוס קלה אבל פחות נוחה לניוד בדרך משובשת. היא לדעתי הכי יפה ויש טיולון דו כיווני. הקיפול יחסית נוח אבל גם, רק עם הטיולון שהוא פונה לכיוון הנסיעה.

לגבי מאמאס אנד פאפאס, תלוי הדגם יש להם כמה דגמים, הם פחות נוחות לקיפול אבל עדיין נוחות. טיפה כבדות. שוב תלוי אזה דגם רלוונטי, הארמדילו יותר מתאימה לדרך משובשת אבל גם היא כמו הספורטליין די כבדה.

אפשר לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו, היא קלה מאוד כ-3 ק"ג פחות מהספורטליין או הארמדילו. עם גלגלים גודלים, יכולת ניוד שלא קיימת באף עגלה במשקלים האלו, יכולת קיפול ביד אחת די דומה לבייבי ג'וגר. קומקפטית, גגונים ענקיים. לגבי סטייל, אפשר לרכוש עם גגוני עור ויש מלא מלא שילובי צביעים כך שניתן להגיע לעיצוב וסטייל שמתאים לכם. כל הבדים שלה 100% יורדים לכביסה!

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לחו"ל וגם לארץ
    אריאל
    15/08/2023

היי, האינטרנט מפוצץ בחוות דעת וסיקורים על טיולונים ולכן מרוב המידע קשה לי להחליט אז אולי תוכל לעשות לי סדר?
    הכוכבים בהמלצות היו הבאטרפליי והיויו(שלדעתי אובריטד) אבל השאלה אם הן מצדיקות את המחיר שלהן או שבכלל ללכת על כיוון אחר מכיוון שאין להם שכיבה מלאה והן יקרות מהשאר..

אנחנו טסים לחו"ל(קפריסין) עם תינוק בן 7 חודשים ומתלבטים איזה טיולון לקנות, האם עדיף אחד שאפשר להעלות לבטן המטוס או שאפשר לוותר על האופציה הזו אם הטיולון שתציע שווה את זה.

בגדול חוץ מחו"ל המטרה גם להשתמש בו בארז אז אנחנו רוצים משהו שיהיה עמיד לשימוש לאורך זמן וגם נוח בסופו של דבר לקיפול וניוד

כרגע אנחנו משתמשים בבוגבו פוקס 3 אבל היא ענקית ומאסיבית ביום יום ובטח לקחת לחו"ל אז רצינו אלטרנטיבה שיהיה לנו לשימוש עירוני וכשנטוס.

המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לחו"ל וגם לארץ

הוספת תגובה

• אני תמיד רושם לא להחליט על בסיס קריאה אונליין

קובי סופר
    16/08/2023

שלום אריאל,

אני תמיד רושם לא להחליט על בסיס קריאה אונליין!
    אנחנו לא יודעים מי כתב ומה האינטרס. יש המון לדעתי המלצות ממומנות לחלק מהדגמים אשר "ממליצים בחום", "אין על הטיולון הזה" וכו'. זה להערכתי בלבד ואיני יודע לומר מי ומה. כאן צריך הגיון בריא או פשוט להתעלם. יש חברות שמחלקות חינם מוצרים, זאת על מנת שמובילי דעה יעללו וישבחו את המוצר. כמוכן, לא להחליט על בסיס המלצות אנשי מכירות!
    הדרך הכי טובה להחליט היא פשוטה, בייחוד בטיולון, להתמקד ב-2-3 דגמים שעונים לכל או לרוב הדרישות שלכם, לגשת לחנות, להושיב את התינוק בטיולון, לנייד אותו בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוה, לחגור את התינוק לבד ולפתוח, לשנות מצבים שכיבה/ישיבה כמה פעמים. לאחר מכן לנסות לקפל לבד, להרים ואז לקבל החלטה של מה נכון לכם מכלל הדגמים שבדקתם פיזית.

גם המלצות של אנשים אמיתיים שמאושרים מהמוצר, לא בהכרח יובילו למוצר הנכון, לא תמיד מה שטוב ל-1 טוב לשני, לכל אחד צרכים ויכולות אחרים.

לגבי 7 חודשים, לדעתי זה מוקדם מידי לטיולון! מומלץ שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+ זה משהו שלא הייתי מוותר עליו. גם בטיסה לחו"ל.
    עדיף לשלוח בבטן המטוס את העגלה לדעתי.
    יש דגמים דו כיווניים אבל לדעתי הם לא הכי מוצלחים.

אם בכל זאת טיולון, אז לדעתי מהיקרים היויו די מוצלח למרות שאין לו שכיבה מלאה, צריך כמה תוספות בתשלום לאבזר אותו כמו שצריך והוא יקר מלכתחילה. עדיין מהיקרים, לדעתי הוא הכי מוצלח.

יותר זולים וטובים לדעתי הם: סילבר קרוס ווינג 1, קומפקטי, חזק בצורה בלתי רגילה, נוח לניוד ועם גגונים טובים, מגיע מאובזר מראש.
    פג סלפי אם במבצע, אז הוא סביב 1000 ש"ח. אם לא אז לא יודע אם המחיר מוצדק.

יש אם ספורטליין וייפר, הקיפול שלו גדול ולא בטוח שיאושר לעליה למטוס, היתרון שלו שגב המצבים עם לחצן, זה מנגון יותר אמין ונוח לדעתי. הוא כבד יותר בשל כך. יש לו גגון ענק והוא נוח לניוד.

אם בכל זאת רוצים גב מכני וקיפול קטן, יש את אינפנטי מון שגם הוא מעולה. הגגון שלו אבל קטן, הוא די בינוני בנוחות הניוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאלות

אריאל
    17/08/2023

תודה על המענה, ראיתי שבכלל לא ציינת את הבוגבו באטרפליי, יש לכך סיבה? היא לא שווה את זה ביחס למחיר? (אני מתייחס למחיר של אירופה אז היא תעלה לנו בסביבות ה1800)

ואם בכל זאת אלך על היויו, אילו תוספות צריך כדי לאבזר אותה כמו שצריך?

לגבי הספורטליין גם זאת התלבטות כי יכול להיות שלא יהיה לנו קריטי לעלות את העגלה למטוס(גם ככה זה במקום טרולי שנצטרך) אז אולי זה בסוף יהיה הכיוון.

בנוסף מה ההבדל בין הסילבר קרוס ווינג 1 לווינג 2 חוץ מהמחיר?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי לא שווה את המחיר

קובי סופר
    18/08/2023

שלום אריאל,

לדעתי לא שווה את המחיר.
    הדגמים שרשמתי לדעתי עדיפים. כמובן, כמו שרשמתי, אם זה רלוונטי לכם, לגשת לחנות ולהתנסות לבד כפי שרשמתי בהודעה הקודמת.

לגבי יויו, צריך מדרך רגליים ומעקה. שניהם לא חובה אבל משפרים משמעותית את נוחות התינוק.
    משהו שאי אפשר להוסיף זה השכיבה, אין לה שכיבה מלאה וזה לדעתי יכול להיות חיסרון.

אני טסתי מספר פעמים עם ילדים, כמו שאני רושם לא מעט, אני הייתי פדנט בקטע של הילדים מולי, לכן טסנו תמיד עם עגלה. מסרנו לפני העלייה למטוס, בכל המקרים קיבלנו מיד עם הירידה. לא ראיתי איזשהו צורך לעלות ולרדת ישר מהמטוס עם העגלה.
    אולי מי שטס המון או, טס עם קונקשנים קצרים יש לזה יתרון.
    זה מאוד אינדיבידואלי.

הווינג 2 לצערי לא מוצלח, הם ניסו לשפר את ה-1 ויצרו מוצר יותר כבבד, פחות נוח לניוד ורוב הדברים די זהים. תוספת הקפיצים לא הועילה למוצר והוא פחות אמין מהדור הראשון.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואלטרנטיבה לטיולון שלא חובה לעלייה למטוס?

אריאל
    19/08/2023

חיפשתי בחנויות ולא כל כך מצאתי את הווינג 1 אלא רק את ה2, אנסה להמשיך לחפש, אני מאיזור חיפה והקריות אז אם אתה מכיר חנות שמוכרת את הווינג 1 אשמח לשמוע עליה שאלך להתרשם

אולם אם לא קריטי לנו שיהיה בתקן לעלייה למטוס אבל בכל זאת מחפשים טיולון, מבין כל אלו שעולים באיזור 1000+- הספורטליין וייפר הכי מומלץ? היום ראינו אותו הוא עולה 800 ואולי תהיה לנו הנחה של 20-30% בנוסף, סה"כ נראה נוח, הבסיס גלגלים שלו יציב ומבין כל הטיולונים שהסתכלנו הגלגלים שלו היו הכי גדולים וכמו שציינת הגגון גדול והמצב שכיבה נראה נוח.
    יש אולי עוד טיולון שלא ציינת שמתחרה בוייפר? או שהוא הכי טוב מבין כל אלה שבאותו איזור טווח מחירים?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך לברר עם יבואן סילבר קרוס

קובי סופר
    19/08/2023

שלום אריאל,

צריך לברר עם יבואן סילבר קרוס. לדעתי אולי בסופר בייבי יש או במיי בייבי ירכא. אפשר לבדוק בשילב אם יש להם איזי ווקר XS זה בעצם אותו טיולון כמו הווינג 1.

אין הכי מומלץ. צריך לבדוק ולהחליט לבד אם זה הכי מוצלח לכם.
    כמו שכבר רשמתי, לעשות את המבחן ולהחליט לבד.

הוייפר לדעתי מעולה, גם בגלל הגגון, שינוי המצבים ויכולת הניוד. מצד שני, הוא כבד, שוקל כמעט כמו עגלה, הקיפול טיפה גדול ויש כאלו שגם טיפה יותר קל לקפל.
    אבל בשורה התחתונה, לדעתי הוא מעולה וזה אומר, שווה בדיקה, לאחריה אם תרגישו שענה לכם על הכל אז תרכשו. לא לפני ולא על סמך ההמלצה שלי.

היחיד שמתחרה בוייפר כיום עם גב מכני הוא המון של אינפנטי. הגגון שלו אבל משמעותית יותר קטן, הוא פחות נוח לניוד. מצד שני, הרבה יותר נוח לקיפול, יותר קומפקטי ולדעתי יאושר לעליה לטיסה ברוב החברות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש כיסא בטיחות נוסף
    אדם
    15/08/2023

שלום
    מחפש כיסא שני לרכב קטן יחסית
    וגם עצה על איך הכי נכון להתקין את הנוסף (הראשון נקסט פיט מאחורי כיסא הנוסע).
    ילד אחד מגיל לידה והשני בן שנה
    אז הנקסט פיט ישמש את התינוק החדש ואולי יש משהו זול יותר לבן השנה?

לקביעת תור
    סגירה
    מחפש כיסא בטיחות נוסף

הוספת תגובה

• לדעתי אפשר לרכוש נקסטפיט נוסף

קובי סופר
    16/08/2023

שלום אדם,

הגדול עדיין צעיר מידי בשביל בוסטר רצועות, למרות שיש כאלו שמאושרים לגיל שנה, הם לא שוכבים ולכן לא נוחים לדעתי לפני גול שנה וחצי.
    לכן לדעתי עדיף לרכוש עוד כיסא.
    לדעתי אפשר לרכוש נקסטפיט נוסף, הם יחסית צרים ויאפשרו מקום לנוסע נוסף.
    לגבי ההתקנה, אפשר להתקין באמצע, זה המקום הכי בטוח ברכב יחד עם המיקום שיש כבר כיסא.
    כאן יש שאלה אם הגדול יציק לקטן, את זה קשה יהיה לנבא, בדרך כלל זה מה שקורה, עדיין שווה לנסות.
    לגבי אופציות זולות, זה יהיה לרדת ברמת הבטיחות, היות וזה מוצר שמשמש להמון שנים, לא הייתי ממליץ. שווה לחכות למבצעים גם של החגים, בעוד כשלושה שבועות הם יחלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אדם קובי
    20/08/2023

תודה על המענה קובי
    האם יש בעינך אופציה שלא נופלת במחיר אבל כן זולה יותר?
    ומה דעתך על כל הכיסאות של ג'ואי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל אופציה אחרת זה לרדת ברמת הבטיחות

קובי סופר
    21/08/2023

שלום אדם,

כל אופציה אחרת זה לרדת ברמת הבטיחות. אלא אם הולכים על ברייטקס אבל אז נשארים באותו טווח מחיר.

ג'ואי בתקינה אירואפית וצ'יקו עדיפים עליהם בהרבה דברים, כולל ברמת הבטיחות.

בדרך כלל אני ממליץ לרכוש בוסטר רצועות שהוא פתרון טוב לשלב ביניים, הבעיה שגיל שנה בעייתי למוצר הזה. יש דגמים שמאושרים מגיל שנה אבל, לדעתי הם לא יהיו נוחים לתינוק.

הייתי ממליץ לחכות לתחילת/אמצע ספטמבר אז יתחילו מבצעי החגים, אולי תהיה ירידת מחיר לצ'יקו. ראיתי שלברייטקס יש כבר אבל, ברייטקס יותר יקרים מצ'יקו כך שגם במבצע, המחיר דומה לצ'יקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על כיסא אוכל
    ט
    15/08/2023

אנחנומ חפשים כיסא אוכל לתינוקת בת 5 חודשים עם עיכוב מוטורי וטונוס נמוך - לא מתיישבת לבד בכלל וסביר להניח שזה ייקח זמן והיא תצטרך בתמיכה נוספת לעוד כמה חודשים. מחפשים:
    - גב נשען לתמוך בתינוקת שלא יושבת עצמאית
    - מצבי גובה שונים כדי שנוכל להאכיל אותה יותר בקלות
    - מגש כפול (שיש מגש בתוך המגש הראשי)
    - מגש נשלף וחוזר בקלות, חשוב ביד אחת
    - 5 רצועות לבטיחות במיוחד עבור הבת שלנו שפחות מפותחת פיזית
    - קל לניקוי
    - לא כבד מדי
    -לא תופס יותר מדי מקום על הרצפה אם רוצים להשאיר ליד השולחן רב הזמן
    - מתקפל זה פלוס. מתקפל ביד אחת זה עוד פלוס.

אני יודעת שאין כיסא אוכל מושלם, אבל אשמח להמלצות. לא דואגת לגבי תקציב. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על כיסא אוכל

הוספת תגובה

• קיפול יד אחת זה נדיר בכיסאות אוכל

קובי סופר
    15/08/2023

שלום,

קיפול יד אחת זה נדיר בכיסאות אוכל. אז אולי זה הדבר היחיד שצריך להתפשר עליו. לגבי כל השאר:

לתקציב נמוך: בייבי בוס פלומה שלנו.
    עולה ויורד 8 מצבי גבוה. 5 מצבי שכיבה, מאושר לשימוש מגיל לידה. יש מגש כפול. הקיפול ב-2 ידיים אבל נוח וקל לביצוע.
    היתרון הגדול, המגש מתקפל ואז הקיפול יותר קטן. ברוב הכיסאות המגש נשאר בולט אז, או שמשאירים בולט או צריך לפרק ולתלות על הכיסא, כל אלו יוצרים עוד פעולות וזמן + התעסקות.
    יש מגש כפול.
    שליפת/הלבשת המגש ביד אחת
    לכן אני חושב שהכיסא שלנו מספק מקסימום תמורה למחיר.
    כרגע גם במבצע ממש טוב בקיי אס פי...

יש את אינפנטי מון שדומה לו אבל בדרך כלל יותר יקר ולדעתי מיותר לשלם יותר על מוצר די דומה.

לתקציב יותר גבוה, פג פרגו, פחות זמין לרכישה כי המחיר יחסית יקר ולכן גם לא מיובא סדיר.
    דומה לבייבי בוס כמעט בכל, יש שכיבה וישיבה, מצבי גובה וכו'. ההבדל המרכזי שהוא מיוצר באיטליה ולכן מעט יותר מפואר ומרופד. הוא עולה כפליים מהבייבי בוס ולכן, זה שיקול שלכם אם התוצרת והפאר שווים את ההפרש.

כל הדגמים שציינתי קלים לניקוי, עם אפשרות לשלוף את הכיסוי לכביסה. עם 5 רתמות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד בירורים

ט
    16/08/2023

תודה רבה על התשובה המפורטת!

מסכימה שקיפול ביד אחת לא קריטי, הדברים האחרים יותר חשובים.

לגבי האינפנטי, לא מצאתי את הדגם שציינת, ראיתי כמה אחרים בחנות אבל לא כל כך אהבתי. אתה יכול לברר שוב לאיזה דגם התכוונת?

יש גם עוד שתי דגמים במבצעים שראיתי שנראים דומים אבל לא יודעת מה האיכות שלהם,או אם המגש נשלף ביד אחת, אולי אתה מכיר:
    - Mom Star Q1
    - Meenez ים
    אשמח לדעת עוד אם אתה מכיר

הפג פרגו בהחלט מוצר טוב ואהבתי אך יקר (אפילו במבצע) ואני מתלבטת אם שווה. לגבי הבייבי בוס פלומה שלך, יש איפה לראות אותו פיזית? ראיתי את הסרטון ביוטיוב והוא נראה מעולה תמורת המחיר KSPב, אבל מעדיפה לנסות בעצמי. בנוסף, הצבע האפור נראה בתמונות יותר צבע של קפה - איך הוא נראה באמיתי?

תודה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינפנטי דגם אניס

קובי סופר
    17/08/2023

שלום,

התכוונתי לכיסא אינפנטי דגם אניס, סליחה.. מרוב תשובות התבלבלו לי הדגמים. מון זה דגם הטיולון שלהם.

המניז והמאמ מאוד דומים לבייבי בוס ולאינפנטי אבל מגיעים ממפעל שונה בסין. יש מלא מפעלים דומים אבל המפעל שלנו וגם של אינפנטי הוא האיכותי ביותר שיש.

הפג איכותי, אני ממליץ מניסיון זה הכיסא שהיה לילדים שלי, שירת 2 ילדים והועבר בירושה הלאה ועד היום משרת. אמנם היה לנו דגם מתקדם יותר שלא מביאים אבל הפרימה פאפא מאוד דומה. הפרימה פאפא קיים כבר מעל ל-20 שנים.
    הבייבי בוס שלנו שאב ממנו לא מעט השראה.

לגבי הבייבי בוס, יש פתוח פיזית, יש פתוח במקס בייבי אור יהודה, רהיטי אור ירושלים וניו בורן עפולה. לכל השאר אזל. אפשר גם להזמין מקייאספי, לפתוח, לבדוק ואם לא מתאים להחזיר. כמובן שזה טרחה ללכת לאסוף ואז להחזיר אבל זו גם אופציה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין בוגבו בי 6 לnuna triv next לבייבי בוס יגואר
    לינוי
    14/08/2023

היי,אני ממש מתלבטת בין איזה עגלה לבחור.
    זאת עגלה לילד ראשון ומתלבטים מה יותר טוב.
    אנחנו גרים בקומה 3 ללא מעלית, רוצים עגלה איכותית שאינה תופסת הרבה מקום ושתהיה נוחה ועמידה לזמן ארוך.
    מה אתה ממליץ?

הוספת תגובה

• היגואר הכי קומפקטית מה-3

קובי סופר
    15/08/2023

שלום לינוי,

היגואר הכי קומפקטית מה-3. הכי נוחה לקיפול.
    במשקל הבוגבו היא הכבדה מה-3. אחר כך היגואר כבדה במעט מהטריב. ליגואר אין ידית מתארכת, לידית מתארכת יש יתרון למי שמתכנן לעלות ולרדת מדרגות עם עגלה פתוחה. כמובן שזה אסור על פי ההוראות ומכון התקנים, בנוסף זה שוחק את העגלה בצורה סופר מהירה ועם זאת, בסוף ככה הרוב עולים ויורדים מדרגות. לכן לדעתי אם זה התכנון, צריך להוריד את היגואר מהפרק.
    לדעתי דגם הבובקט שלנו יתאים יותר לדרישות והוא גם קל בכמעט 2 ק"ג מהטריב!
    גם בו וגם בבוגבו מקבלים גב יצוק מפלסטיק ולא מרשת כמו בטריב, לדעתי זה מספק תמיכה יותר טובה לתינוקות.
    כמוכן רשת יכולה להיקרע.
    בניוד לטריב ולבובקט יש גללגים יותר איכותיים וגדולים מהבי ולכן שתיהן יותר נוחות בניוד.
    מבחינת אמבטיה, של הבי לדעתי קטנה מאוד ביחס לטריב או הבייבי בוס.
    מבחינת גגונים לבייבי בוס יש גגונים גדולים יותר מהבי או הטריב.
    מבחינת אחריות לבוגבו יש 3 שנים אחריות + שנה נוספת בהרשמה לאתר אז סה"כ 4.
    לבייבי בוס יש 5 בלי הרשמות.
    לטריב צריך לבדוק, לדעתי שנה אבל אני לא בטוח.
    הבובקט משלבת את כל הפלוסים שיש לבי על הטריב וכל הפלוסים שיש לטריב על הבי ועדיין, הכל על משקל קל יותר, 5 שנות אחריות, בדים שנשלפים 100% לכביסה ומחיר יותר זול משתיהן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסוי עור לבייבי בוס
    משה
    14/08/2023

שלום וברכה קובי!
    ניסנו את הבייבי בוס ומאוד התלהבנו בעיקר מהבובקט!
    דווקא אהבנו את הכיסוי עור, אבל נתקלנו קצת בקושי בקיפול מושב הטיולון ביחד עם הכיסוי עור, (הגגון לא עבר חלק בשלדה כל הזמן התחכך והיה קשה להעבירו מצד לצד..)
    יכול להיות שזה לא מתאים בשלימות לבובקט?
    בנוסף לא הצלחנו להעמיד את העגלה לאחר הקיפול..
    יכול להיות שזה מאותה סיבה?

לקביעת תור
    סגירה
    כיסוי עור לבייבי בוס

הוספת תגובה

• הגגון לא אמור להפריע

קובי סופר
    14/08/2023

שלום משה,

הגגון לא אמור להפריע. מכרנו אלפי יחידות ואין לי תלונות על הנושא. צריך לבדוק את העגלה הספציפית שקיפלתם. אולי לא הרכיבו נכון את הגגון.

לגבי ההעמדה לאחר הקיפול, זה האמת טיפה מאתגר, לא קשור לעור. צריך שהגלגלים הקדמיים יפנו כלפי חוץ ואז לשחק עם זה עד שתעמוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות בייבי בוס אזור חיפה
    נועה
    13/08/2023

שלום קובי,
    אני מאוד רוצה לראות את עגלות בייבי בוס והדגמים השונים.
    תוכל לכוון אותי איפה אוכל למצוא את החנות הכי קרובה לאזור שלי? גרים בחיפה

ניסיתי לחפש עצמאית בגוגל ולא כ"כ הצלחתי אודה לעזרתך

נועה

לקביעת תור
    סגירה
    עגלות בייבי בוס אזור חיפה

הוספת תגובה

• יש בסופר בייבי

קובי סופר
    13/08/2023

שלום נועה,

יש בסופר בייבי חיפה אם אני לא טועה גם נקראים צוציק מלפני כחודש, שם יש את דגמי טייגר ובובקט.
    יש גם ברכסים חנות בשם גולד בייבי, שם יש בובקט, יגואר ופנתר (דגם בלעדי לרשת הזו).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הוא דגם פנתר?

דוד
    14/08/2023

תוכל להסביר מהו דגם פנתר? שווה בדיקה ביחס לבובקט או לטייגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה דגם חדש

קובי סופר
    14/08/2023

שלום נועה,

זה דגם חדש, זהה לבובקט עם 2 הבדלים:
    הגלגלים: יותר קטנים ומחומר יותר פשוט
    השלדה: יותר דקה

היתרון של 2 אלו הוא קיצוץ משמעותי במשקל, הפנתר שוקלת רק 6.2 ק"ג לשלדה וטיולון. כמוכן הקיפול שלה יותר קטן.
    מצד שני, הבובקט הרבה יותר נוחה לניוד, בייחוד שהדרך משובשת, הבובקט יותר חזקה.
    אם הצורך הוא עירוני נטו כלומר, מדרכה מסודרת וקניונים, הפנתר תעשה את העבודה. אם יש צורך מעבר, כורכר, חול, דשא ועוד, אז לדעתי הבובקט עדיפה. המחיר שלהן גם די זהה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל = פחות יציבות

שירה
    14/08/2023

האם זה שהמשקל פחות זה אומר שהעגלה פחות יציבה?

מה ההבדל בינה לטייגר והיגואר?

תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

קובי סופר
    15/08/2023

שלום נועה,

כן, מוצר יותר קל הוא פחות יציב.
    עדיין, כולם עברו מכון תקנים.
    מה שכן, אין בעית יציבות כלל אם נשמעים להוראות.
    בכל עגלה ההוראות הן שאין לתלות כלום על ידית האחיזה ומן הסתם, כל ההורים תולים ומכאן בעיית היציבות. עדיין, אם נתלה תיק עגלה במשקל התינוק, לא תהיה בעיית יציבות רק כשנוציא את התינוק מהעגלה. אז לא הייתי חושש מעניין היציבות.

לגבי הטייגר, היא די דומה לבובקט רק עם גלגלים עוד יותר גדולים, קפיצים יותר גדולים, שלדה עוד יותר מעובה. כפי שהסברתי בבבוקט, זה מוסיף משקל, הטייגר גם יותר רחבה ולכן הקיפול שלה טיפה יותר גדול. מצד שני, יש לה יכולות ניוד גם בדרכים הכי קשות שיש כולל שלג. אז שוב, מאוד תלוי אופי הטיולים, אזור מגורים וכו'.

היגואר קצת שונה מכולן, האמבטיה שלה זה הדבר היחיד שמשותף לכלל הדגמים. הטיולון שונה, יש לו 3 מצבי גובה לגב, המושב מסתובב 360 בלחיצת כפתור. הקיפול שלה הכי קל, הכי קטן והיא נעמדת אוטומטית לאחר הקיפול.
    מצד שני, היא הכי כבדה מכלל הדגמים, אין ידית מתארכת כמו בשאר הדגמים. יכולת הניוד שלה דומה לפנתר למרות שיש לה גלגלים כמו של בובקט, העובדה שאין ידית מתארכת משפיעה על יכולת הניוד.
    היא מתאימה למי שיש רכב ממש ממש קטן ועדיין רוצה עגלה עם מושב דו כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניטור נשימה - Nanit
    יעל
    13/08/2023

שלום קובי, תודה רבה על כל העזרה שלך! לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיך :)
    אשמח לכמה שאלות בנושא ניטור שינה:
    1. הבנתי שהבייביסנס מתריע לשווא הרבה, וגם לא עובד טוב עם עריסה שמתחברת (כי קולט את התנועות של ההורים), אז מתלבטים לקנות נניט שהוא מעולה ועם הרבה פונקציות אבל יקר מאוד.
    האם ניטור נשימה נדרש לזמן מספיק ארוך כדי להצדיק קניה שכזו? עד מתי כדאי לנטר נשימה? הרי בגיל 3 חודשים הוא כבר מתהפך לבד.

2. האם נדרש תו תקן למכשיר שכזה?

3. מה דעתך על הנניט?

תודה שוב!

לקביעת תור
    סגירה
    ניטור נשימה - Nanit

הוספת תגובה

• אני לא מכיר את המוצר

קובי סופר
    13/08/2023

שלום יעל,

אני לא מכיר את המוצר עדיין. הוא מאוד חדש. קשה לי להמליץ על מוצר כזה בשלב כזה, בייחוד לאור העובדה שהוא יקר. להבנתי נמכר רק ברשת אחת.
    זהו מוצר טכנולוגי, זה לא מוצר מכאני כמו עגלה שאני יכול לבדוק פיזית ולהבין הרבה. במוצר טכנולוגי ייתכן ומדובר בהצלחה מסחררת ובמוצר משנה חיים או, מוצר נפילה. במוצר כזה רק מבחן הזמן וביקרות של רוכשים יתנו מענה. לצערי אנחנו בשלב די מוקדם.

לגבי בייבי סנס, כאן יש מוצר שהוכיח עצמו במאות ואלפי מקרים. נכון, יש אזעקות שווא אבל זה ברוב המקרים לא על בסיס יומי וקבוע אלא אחת ל... אם נשמעים להוראות ומשכיבים על הגב, יש מזרן טוב אז הבייביסנס הוא רק לשם אבטחה נוספת.

חשוב לציין, כל עניין הבייבי סנס או כל מכשיר אחר לא שווה שום דבר אם אין ידע במתן עזרה ראשונה!
    זה אומר שגם אם הבייבי סנס יתריע בצורה אמיתית ולא אזעקת שווא, ההורה חייב לדעת לתת עזרה ראשונה כלומר, לעבור קורס!
    בלי זה גם אם הבייבי סנס יתריע הרי שלא נוכל לעשות כלום.

אני חושב שמספיק לרכוש בייבי סנס ואין צורך במכשיר מתקדם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, מה לגבי זמן הניטור?

יעל
    13/08/2023

עד איזה גיל מומלץ לנטר נשימה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד גיל שנה

קובי סופר
    13/08/2023

שלום יעל,

סכנת המוות בעריסה היא עד גיל שנה. לכן כל המוניטורים לנשימה הם עד גיל שנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרני איקאה בארץ כן מכילים מעכבי בעירה
    ירון
    12/08/2023

נכון ל-2022 במזרני איקאה בארץ יש מעכבי בעירה, דיברתי עם נציג שלהם שאישר לי שיש להם מעכבי בעירה בכל המזרונים (מתקן את מה שנאמר בהודעה לפני ע"י קובי שמכילה מידע שגוי)

הוספת תגובה

• אני לא יודע לגבי איזה הודעה מדובר

קובי סופר
    12/08/2023

שלום ירון,

אני לא יודע לגבי איזה הודעה מדובר.
    לא זכור לי שרשמתי איפשהו שבמזרני איקאה אין מעכבי בעירה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שידת החתלה מנגר
    יעל
    12/08/2023

שלום,
    הסתכלנו בהמון חנויות ולא אהבנו את האיכות של הרהיטים שהחברות הגדולות מספקות (סגל וכו'), וגם יש לנו מגבלת גודל שמצמצמת לנו את האפשרויות מאוד.
    האם יש אפשרות להזמין שידת החתלה מנגר פרטי? או שאישורים של מכון התקנים חשובים גם ברהיט כזה למרות שהתינוק לא נמצא עליו הרבה זמן?
    והאם אפשר להשתמש בצבע בתנור או שזה עלול להיות מסוכן?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שידת החתלה מנגר

הוספת תגובה

• עד לפני כמה שנים לא נדרש תקן לשידות

קובי סופר
    12/08/2023

שלום יעל,

עד לפני כמה שנים לא נדרש תקן לשידות.
    גם כיום, כל מה שנמכר בחנויות אלו שידות אחסנה ולא שידות החתלה.

עם זאת, הבעיה עם שידות זה הרעילות, גם בצביעה וגם בהדבקה, בעיקר בשידות MDF.

לדעתי כל עוד לוקחים מנגר שידה מעץ מלא וללא צביעה, אפשר להיות רגועים.
    לגבי צביעה, זה לא רק צביעה בתנור זה גם סוג הצבע והחומרים שהוא מכיל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי שידה מאיקאה?

יעל
    13/08/2023

אנחנו ממש בבעיה ולא רוצים להתפשר על הבטיחות.
    האם שידה רגילה מאיקאה תהיה בטיחותית מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות diono radion
    לימי
    11/08/2023

היי קובי. אשמח לחוות דעתך על הכסא הזה. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות diono radion

הוספת תגובה

• מומלץ רק אם יש צורך במימדים שלו

קובי סופר
    12/08/2023

שלום לימי,

מומלץ רק אם יש צורך במימדים שלו. זה היתרון שלו, אם רוצים להכניס 3 מושבים מאחור הוא מאפשר זאת ברוב המקרים. מצד שני, רמת הבטיחות שלו בינונית ויש בשוק דגמים עם דירוגי בטיחות הרבה יותר טובים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלת אופן מתקפל לגיל שנה וחצי
    מיטל שאול
    11/08/2023

הי ! מחפשת תלת אופן מתקפל לגיל שנה וחצי , אני יודעת שקצת מאוחר אבל לא מוכן יותר לשבת בעגלה ואילו בתלת אופן (ישן של סמארט טרייק שהיה לי) יושב בכיף. אז מחפשת אחד מתקפל שגם יוכל לבוא איתנו באוטו. מתלבטת בין אורבן טרייק , לסמארט טרייק לליקי של דונה. לא ראיתי המלצה על האורגן טרייק, אשמח לדעתך מול הסמארט טרייק, תודה רבה !

הוספת תגובה

• אני תמיד ממליץ על סמארטרייק

קובי סופר
    12/08/2023

שלום מיטל,

אני תמיד ממליץ על סמארטרייק. מסיבה אחת מרכזית, לדעתי ההיגוי שלו הכי נוח בפער, זאת בגלל פטנט שיש רק לסמארטרייק.
    בשאר התלתי אופן צריך לסובב את הידית כמו הגה, בסמארטרייק זה בנגיעה כמו בעגלה כך שלדעתי זה יתרון עצום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת המלצה לטיולון
    הדס
    10/08/2023

שלום
    מחפשת טיולון לבן 8 חודשים
    יציב
    הצללה גדולה
    שכיבה מלאה ונוחה
    היגוי מצויין
    עם יכולת להתגבר יפה במדרגות
    סל גדול ונגיש- בונוס...

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת המלצה לטיולון

הוספת תגובה

• לדעתי ספורטליין וייפר יתאים

קובי סופר
    12/08/2023

שלום הדסף

לדעתי ספורטליין וייפר יתאים,
    הוא נוח לניוד, יש לו הצללה מעולה, במדרגות הוא יעבוד טוב והסל גדול יחסית לטיולונים.
    אפשר גם לבדוק את סילבר קרוס ווינג, הוא פשוט סופר חזק ועמיד ולכן מעולה למדרגות. הניוד שלו טוב והוא עם גגון טוב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות או סלקל להתחלה
    אור
    10/08/2023

שלום רב,
    אני עתידה ללדת בעזרת ה' בנובמבר, מתלבטת האם לקנות סלקל ואז לעבור לכיסא בטיחות או ישר לקנות כיסא בטיחות מגיל לידה.
    - האם כדאי שלבעלי יהיה סלקל ולי כיסא בטיחות או שלשנינו יהיה אותו דבר (בחינת בטיחות ונוחות של התינוק).
    בנוסף, האם כדאי לקנות כיסא מסתובב 360? שמעתי שהוא פחות בטיחותי וחלילה עלול להסתובב בזמן תאונה- האם נכון?
    אשמח בבקשה לקבל המלצות לכיסא בטיחות / סלקל / כיסא בטיחות מסתובב בהתאם להמלצה שלך:)
    יש לי קיה פיקנטו ולבעלי יש מיצובישי ספייסטאר

הוספת תגובה

• אין הבדל בטיחותי

קובי סופר
    12/08/2023

שלום אור,

אין הבדל בטיחותי, זאת כמובן אם נשווה כיסא ברמת בטיחות גבוהה לסלקל ברמת בטיחות גבוהה.
    לא חובה לרכוש 2 כיסאות או 2 סלקלים זהים להתאמה. אפשר כיסא וסלקל.
    סלקל נותן יתרון מרכזי אחד ששווה רכישה, הוא נייד, אם התינוק. אפשר לנייד ידנית או לחבר לעגלה. זה יתרון כי תינוקות רבים נרדמים בנסיעה. כך לא צריך להעיר אותם, מניידים מהרכב למיטה. עם זאת, חשוב לזכור שזה לא בריא לתינקות לשהות הרבה זמן בסלקל, ברוב המקרים מכסת הזמן המותרת היא הנסיעות עצמן.

אז זה בעיקר שיקול שלכם סלקל או כיסא.
    לגבי המסתובב, זה סתם הפחדות, זה לא יתנתק אבל, הם כן מקבלים דירוגי בטיחות פחות טובים מדגמים קבועים ולכן אני לא ממליץ עליהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה