מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון שכיבה/עגלה וטיולון שכיבהים26/05/2022
שלום קובי,
ניסיתי קצת לחפש ולקרוא בפורום
אשמח לעזרה
קיבלנו במתנה עגלה שלמיטב הבנתי כבר לא קיימת , סיטי סלקט בייבי גוגר.
(עד השבוע לא יצא שעשינו חיפוש עגלה בחנויות והכרות מה יש בשוק). היינו מרוצים.
הסיטי סלקט הרגישה לנו מאוד יציבה ונוחה בהליכה במשטחים לא חלקים.
מניחה שהיא נחשבת גם עגלה מאוד כבדה.
הבעיה כרגע שהאמבטיה שלה יחסית מאוד קטנה וכבר אין מקום לזוז והטיולון שלו לא נוח מכיוון שהוא מנח ישיבה וגם מתכוונן אחורה שהוא נשאר במנח ישיבה.. מניחה שזה נוח אולי לתינוק בגיל שנה לא לתינוק בן כמה חודשיים.
ניסיתי למצוא אם יש טיולון שכיבה ומתאמים , כמובן עם הפנים אל ההורה, אך לא מצאתי משהו כזה.
ולכן נותרנו בבעיה
האמבטיה קטנה.. טיולון לא נוח.
עוד לא ייצא לי לעשות חיפוש כמו שצריך לדעת ממש מה יש בשוק,
אני מחפשת טיולון שיהיה יציב וחזק עם בולמי זעזועים מאוד טובים אם יש קדימה ואחורה מעולה.
שיתאים להליכה גם בכורכר וכד'.
פונה לשני הצדדים ומגיע לשכיבה גם אם 160 ולא 180 זה בסדר.
מושב איכותי.. לא צר אלא רחב שיש קצת מרחב תזוזה
בד מתפרק לכביסה
שהידית מתרוממת לגבהים שונים.
לא כבד כמו הסיטי סלקט.
אם אני מבינה נכון טיולון כזה בא רק כחלק מעגלה קומפלט עם אמבטיה
או שאתה מכיר אולי טיולון כזה בנפרד.
ואם זו האופציה היחידה איזו עגלה יכולה לענות על הקריטריונים האלו
ראיתי אינגלזינה אפטיקה, ביחס לשאר נראתה יציבה הרצועות חיבור קצת נראה כמו פעם נראה לי זה 3 ולא 5.
ודגם של חברת nuna שגם נראתה יציבה
מניחה שיש עוד אופציות אשמח לכיוון
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסלקט תוכננה כעגלת תאומים/אחים
קובי סופר27/05/2022שלום ים,
הסלקט תוכננה כעגלת תאומים/אחים.
זה אומר שיש המון פשרות ואחת הפשרות הכי גדולות היא גודל האמבטיה, גם גודל הטיולון כי ניתן לחבר על השלדה שלכם 2 טיולונים או 2 אמבטיות. לדעתי השלדה בהחלט מדהימה אבל כעגלת יחד לא הייתי ממליץ עליה. די גם סיכמת למה.
לגבי הטיולון, אכן זה ללכת על דגמים שהם חלק מעגלה או רק טיולון שהוא חד כיווני. טיולון דו כיווני כיום יש רק לסייבקס אבל הוא לא כליל השלמות לדעתי ואין לו ידית מתארכת.
ניתן לרכוש טיולון בי אך זה יקר, יש אבל את האופציה של יד 2.
אפשר גם לרכוש טיולון בייבי בוס בובקט או טייגר שלנו, בעיקרון זה נמכר רק כעגלה עם אמבטיה אבל, אני ממליץ לבדוק בחנות ואם רלוונטי ניתן לפנות אליי בדף הפייסבוק של בייבי בוס או דרך האתר. אני מוכר למי שצריך לרק טיולון וגם במחיר סביר לדעתי.
הידית אצלנו מתארכת, הגלגלים איכותיים כמו בסלקט, הטייגר מאוד מזכירה את הסלקט בניוד.
המשקל שלנו קל פחות מ-9 ק"ג והקיפול נוח. המושבים מאושרים כיום עד 22 ק"ג!
לגבי אפטיקה, היא מעולה לדעתי אבל כבדה מאוד. יש לה בוודאות 5 רצועות כי זו דרישת מכון התקנים!
זה נטו שיקול שלכם כי היא כבדה יותר מהסלקט.
לגבי נונה, לדעתי היא יקרה רק בגלל שהיא נמכרת בלעדית במוצצים, מי שמגיע למחיר שלה לדעתי בי 6 עדיפה כי מקבלים מושב יצוק מפלסטיק בעוד בנונה זה מרשת. גם בבייבי בוס שלנו המושב מפלסטיק ולא רשת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
ים27/05/2022היי קובי
תודה רבה על התשובה
היכן ניתן לראות את העגלות שלכם באזור הצפון
לגבי משקל האפטיקה, אולי פיספסתי משהו.. כי הרמתי אותה ואת הסלקט והיה נדמה שהסלקט הרבה הרבה יותר כבדה.
מה ההבדל במשקל למשל של האופטיקה מול הדגמים שלכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האפטיקה שוקלת 11.8 ק"ג
קובי סופר27/05/2022שלום ים,
האפטיקה שוקלת 11.8 ק"ג, הסלקט שוקלת 12.7 ק"ג, משום מה זכרתי שהיא באזור ה-11 ק"ג, אז אכן האפטיקה יותר קלה בכמעט קילו. הבייבי בוס טייגר שוקלת 8.8 ק"ג (3 קילו פחות מהאפטיקה).
בגדול האפטיקה היא עגלת פולסייז אול טריין כלומר, עגלה מרווחת לכל טוואי דרך.
הטייגר שלנו היא עגלה עירונית עם יכולת גם בדרכים משובשות ואפילו משובשות מאוד.
באמבטיה לדעתי האפטיקה מציעה אמבטיה יותר טובה בעיקר בגלל שהיא יותר רחבה.
בטיולון גם המושב של האפטיקה טיפה יותר רחב. הגלגלים באפטיקה יותר גדולים לכן זה מאפשר ניוד קל יותר בדרך משובשת מאוד. מצד שני בעיקר לטייגר יש יתרון עצום בעיר/יומיום כי לדחוף 3 ק"ג פחות זה יתרון אדיר, בייחוד בעליות.
לטייגר יש גלגלי PU שהם האיכותיים ביותר שיש, ידית מתארכת ומערכת קפיצים לכל גלגל לכן זה יותר יכולת ניוד שלא קיימת לאף עגלה בסגמנט של הטייגר. גם בדרך משובשת לדעתי אם יהיו הבדלים לאפטיקה הם יהיו זניחים.
מעבר למשקל הטייגר יותר קטנה בקיפול.
בסופו של יום, כאשר יש עגלה כבדה, שתהיה טובה ככל שתהיה, זה גורם לכך שהורים רבים עוברים בשלב מהיר יותר לטיולון. המטרה תמיד למשוך ככל שניתן עם העגלה כי כל העגלות יותר נוחות מהטיולונים.
בשורה התחתונה, האפטיקה והטייגר מאוד שונות ופונות לקהלים שונים.
הדגם הנוסף שלנו בובקט הוא זהה לטייגר בהכל למעט גלגלים יותר קטנים, קפיצים אחוריים יותר קטנים והטייגר היא שלדה יותר מעובה טיפה. לכן הבובקט יותר קלה בחצי ק"ג מהטייגר אבל בדרכים משובשת הטייגר תהיה עדיפה עליה.
את הטייגר ניתן לראות ברשת בייבי סטאר וסופר בייבי חיפה.
הבובקט זמינה גם ברשת בייבי סטאר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן numu לתינוקאנונימית26/05/2022
רציתי לברר על מזרן לתינוק מסוג numu , הוא מאוד יקר אבל נשמע מבטיח בהחלט הוא עשוי רשת לפי מה שקראתי ..
נכיר אותו? ממליץ? יש עניין להשקיע את הסכומים האלו במזרן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נומו הוא אחד המזרנים הכי מומלצים
קובי סופר27/05/2022שלום,
נומו הוא אחד המזרנים הכי מומלצים.
אני ממליץ תמיד על מזרן נושם ונומו הוא כזה, למעשה הכי נושם כי כולו רשת. הסייג היחיד שיש לי לגביו הוא הקשיחות. הוא מאוד קשיח לכן יש שכבת נוחות שמרככת אותו, זה בתוספת תשלום למחיר של מזרן שהוא יקר. שורה תחתונה מבין המזרנים הנושמים, לדעתי הוא הכי יעיל אבל הכי פחות נוח.
יש את עמינח אימג'ן או בייבי טק מולטיפלו או שיותר נוחים לדעתי לתינוקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת inglesina elect a החדשהאנונימית25/05/2022
הי רציתי לברר על אינגליזינה אלקטה החדשה, רציתי לשמוע חוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני פחות ממליץ מכמה סיבות
קובי סופר25/05/2022שלום,
אני פחות ממליץ מכמה סיבות.
העתקתי והדבקתי מתשובה שנתתי לפני כמה ימים באותו הנושא.
1. ידית קבועה ולא מתארכת. אם יש הפרשי גובה בין ההורים או הורה גבוה זה חיסרון.
2. הקפיצים שלה סופר קשים כאילו ואין בכלל
3. כאשר אין ידית מתארכת, כל עליה במדרגה/מדרכה גבוה תעשה בהמון מאמץ וכשאין קפיצים רכים המשימה תהיה קשה כפליים. אני תמיד ממליץ לשים משקל של 12 ק"ג בעגלה ולנסות לעלות מדרגה. אחרי שתנסו את זה ותנסו את אותו הדבר עם עגלה בעלת ידית מתארכת (כמו בי 6 לדוגמא) תבינו שאלו הבדלים של שמיים וארץ.
4. בגלל הידית הקבועה, כאשר תרצו להשכיב את מושב הטיולון כשהוא פונה לכיוון הנסיעה, המושב יחצה באופן גס את ידית האחיזה, הדבר לא יאפשר לתלות תיק או כל דבר על הידית. בנוסף יציק למי שידחוף את העגלה בברכיים, ככל שההורה יותר גבוה כך זה יותר בעייתי.
5. השלדה מרגישה רופפת, זה לא מעיד על בעייתיות או חולשה זה פשוט המבנה שלה, לדעתי פחות נעים להתנייד עם שלדה כזו וכל פנייה לאחד הצדדים תצריך טיפה יותר מאמץ
6. המושב שלה סופר רחב שזה יתרון גדול אך גם חיסרון גדול כאשר תינוק נרדם הוא עייף במצד יושב הגוף ישפך לצד היות ואין כנפיים כמו שיש בטרילוג'י הותיקה שלהם, מוזר לי שהם לא עשו, ככל הנראה ניסו לצמצם את גודל הקיפול.
לדעתי אם מוכנים לעלות במשקלים ולקחת עגלה יותר כבדה בכ- 3 ק"ג האפטיקה שלהם הרבה יותר מוצלחת בכל היבט, למעט המשקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלת אחיםענבל24/05/2022
הי קובי, אשמח להמלצה לעגלת אחים (הפרש של שנה). עגלה שהם זה לצד זה, חשוב לי בעיקר שתהיה קלה לקיפול (במידת האפשר) ותפעול. האם יש חיה כזו? והאם יש כזו שניתן לשחק עם כיווני המושבים שיהיו דו צדדי? כי ממה שראיתי הכל עם פני התינוקות כלפי חוץ.... תקציב כרגע פתוח. בעיקר חשוב לי קלות תפעול ונוחות. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היחידה כיום עם מושב דו כיווני זו בוגבו דונקי
קובי סופר25/05/2022שלום ענבל,
היחידה כיום עם מושב דו כיווני זו בוגבו דונקי.
זה למעשה היתרון היחידי שלה על פני המתחרות.
בכל השאר לדעתי היא פחות מוצלחת.
בחד כיווניות הכי מומלצת לדעתי זו בייבי מונסטרס איזי טווין 4.
המשקל סביר, יכולת הניוד טובה וכמובן שיש לה יתרון גדול ברוחב השלדה (65 ס"מ), זה מאפשר לעבור בקלות בהמון מקומות שעגלות תאומים אחרות לא יצליחו להיכנס.
אם יש הגבלת תקציב אז יש את הניו שהיא גם ברוחב 65, גם במשקל יחסית קל אבל הרבה יותר בסיסית מהמונסטרס ולכן גם יותר זולה.
גם במונסטרס וגם בניו יש אפשרות לחבר אמבטיה אז לפחות בחודשים הראשונים יהיה ניתן לראות את התינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לחוות דעת על עגלת VENICE של חברת ICONיהודית23/05/2022
יש לנו אפשרות לקנות בזול עגלה זו משכנים , אצלם לא היה בשימוש כלל.
לא מצאתי כ"כ מידע על עגלה זו. האם מומלצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השלדה פחות נוחה לניוד והקיפול טיפה מסורבל
קובי סופר23/05/2022שלום יהודית,
היא יושבת על שלדה וטיולון מאוד מאוד מיושנים.
חוץ מהאמבטיה שהיא סבירה כל השאר פחות.
השלדה פחות נוחה לניוד. הקיפול טיפה מסורבל והיא תרגיש לכם רופפת. אין אם זה בעיה או משהו לחשוש אבל זה יפגע בנוחות הניוד.
המושב משנה מצבים עם שרוך, פטנט לא נוח שגם סובל מבלאי מהיר יותר.
היא מגיעה עם סלקל סיני מאוד בסיסי שאי אפשר לדעת מה רמת בטיחותו.
לסיכום אני פחות ממליץ גם אם היא זולה מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מזרן לתינוקדני22/05/2022
מזרן אורטפדי מאוורר למיטת תינוק דגם AIR Sweet Dreams
מה אתה חושב אליו? הוספתי גם תמונה אשמח שתסתכל
מזרן אורטופדי למיטת תינוק דגם AIR עם מעטפת דו צדדית.
צד אחד של המזרן מעטפת בד מאוורר ,אתם קוראים לזה בד"נושם" ובצד השני מעטפת אנטיבקטריאלית דוחה נוזלים לניקוי קל ופשוט.
מעטפת המזרן נשלפת בקלות לכביסה (30 מעלות) ללא סחיטה, יש לתלות בצל.
ליבת המזרן מורכבת משני צדדים- האחד מספוג כחול הכולל תו תקן ישראלי התקן החדש,ללא חומרי מעכבי בעירה
הצד השני קשה במיוחד מפלציב שחור (מומלץ עד גיל שנה).
מזרן למיטת תינוק דגם AIR יש 2 דרגות קושי בינוני צד אחד קשה וצד שני רך (בינוני -).
מזרן דגם AIR מבית סוויט דרים 5 שנות אחריות כולל המעטפת , רוכסן,קרע בתפר וגם על ליבת המזרן.
תורה רבה
לתחושתי זה פוסט פרסומי במסווה שאלה
קובי סופר23/05/2022שלום דני,
לתחושתי זה פוסט פרסומי במסווה שאלה. אם לא אז אני מתנצל מראש.
בכל אופן אין חדשנות במזרן הזה למרות המילים והתיאורים היפים.
לדעתי, יש כאן גם הטעיה צרכנית שמתחילה בשם המוצר AIR, זה עלול להציג אותו כמזרן נושם לאדם שלא מבין, בוא נודה על האמת, צרכנים בהריון ראשון אינם מבינים או יודעים דבר.
כפי שאני רושם תמיד, אין כזה דבר מזרן נושם כשיש ספוג במזרן.
הכיסוי מאוורר הכל טוב ויפה אך אין לזה שום ערך בטיחותי כפי שיש במזרן נושם.
מדובר במזרן בייסיק דו צדדי עם ספוג, צד קשיח וציפוי בד רשתי מאוורר, כאלו יש בשוק המון. גם של חברות ותיקות כמו ליטף, בייבי טק ועמינח.
לצרכנים שאינם יכולים או לא רוצים לרכוש מזרן נושם, זו ההמלצה השנייה שלי, מזרן דו צדדי עם ציפוי בד מאוורר. למי שהולך לרכוש דגם כזה ההמלצה שלי ללכת על הזול ביותר רק לוודא שלמוצר יש תו תקן או אישור מכון התקנים בתוקף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי סייבקס אטון xl
דני23/05/2022קודם כל אני לא מפרסם פשוט שאלתי שאלה על המזרן הזה
תודה על המענה
מה אתה חושב על סייבקס אטון xl?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האטון סלקל טוב ובטיחותית יש לו ציונים טובים
קובי סופר24/05/2022שלום דני,
האטון סלקל טוב. בטיחותית יש לא ציונים ודירוגים טובים.
יחד עם זאת הכל שאלה של כמה בטיחותי רוצים וכמה מוכנים לשלם על כך.
האטון 5 שלהם קיבל דירוגים יותר גבוהים, למעשה מהגבוהים ביותר שניתן לקבל אבל הוא גם משמעותית יותר יקר.
בנוסף יש את צ'יקו קייפיט שקיבל דירוגים מהגבוהים ביותר שיש, הוא טיפה יותר יקר אבל במחירו כולל בסיס אז אם נוסיף בסיס לאטון XL יצא שהצ'יקו משמעותית יותר זול וגם יותר בטיחותי.
המחיר שמשלמים בצ'יקו הוא האי אפשרות לחבר לאף עגלה לעומת הסייבקסים שמתחברים לרוב העגלות בשוק.
האטון XL בשורה התחתונה נותן תמורה מעולה לכסף. הוא ברמת בטיחות גבוהה, במבצעים יורד למחירים של סלקלים סיניים ואני חושב שבגלל שמשך השימוש בסלקל מאוד קצר אז אם התקציב לא מאפשר אטון 5, האטון XL הוא אחת הבחירות הכי טובות שיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטים על עגלות סטרדה/ביבי בוס טייגרתמר22/05/2022
שלום!תודה על התשובות המפורטות בפורום עזר לנו מאוד להתכוונן .
אנחנו מחפשים עגלה שתשלב נוחות לתינוק ונוחות להתנייד
קיבלנו המלצות על ארמדילו xt3 אבל בחנות היא הייתה קצת כבדה מידי וזה הרגיש שצריך הרבה מאמץ לדחוף אותה (אולי גם בגלל שהגלגלים רחבים)
הסטרדה הייתה יותר קלה והיה הרבה יותר נוח ליסוע איתה ,לא מצאתי המלצות עליה וראיתי שהרבה חנויות עושים עליה הנחה אז קצת חשדתי…
ראיתי שהטייגר יותר קלה אבל לא היה לנו זמן ליסוע איתה ,אך היא בניוד לאומת הסטרדה?
זה היה ניראה שהאמבטיה של הסטרדה יותר מרווחת ונוחה מהטייגר
אפשר בבקשה חוות דעת על שתיהן ?בעיקר על הנוחת של האמבטיה והטיולון והניוד
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלוי נאות: אני המשווק של בייבי בוס טייגר
קובי סופר22/05/2022שלום תמר
גלוי נאות: אני המשווק של בייבי בוס טייגר. למקרה שלא ידעת.
הסטרדה החלה להימכר שנה שעברה במחיר שנע סביב 3700 ש"ח. במחיר הזה העגלה לא נמכרה ולכן א. אין רבות ממנה בשוק. ב. המחיר צנח למחיר הנוכחי.
הסטרדה הוא דגם חדש יותר מהארמדילו XT3.
הן מאוד זהות פונקציונלית בתפעול והקיפול. האמבטיות טיפה שונות.
הארמדילו תוכננה כעגלה עירונית עם ערך מוסף של יכולת ניוד גם בדרך קשה יותר בזכות גלגלים טיפה גדולים מהמקובל לסגמנט של עגלות דו כיווניות פרקטיות.
הסטרדה כבר יותר עירונית עם גלגלים יותר קטנים ומשקל קל יותר בקילו. ההבדל במשקל בהחלט מורגש וזה גם מה שגורם לעגלה לנוע בקלילות רבה יותר לכן אני חושב שהסטרדה עדיפה כל עוד המחיר די זהה. יחד עם זאת אם אתם מתכננים טיולים בדרכים יותר משובשות, אז אני חושב שהארמדילו תהיה עדיפה.
לגבי טייגר, לדעתי היא עדיפה על הסטרדה מכמה סיבות:
היא קלה בכמעט 2 ק"ג מהסטרדה 8.8 ק"ג לעומת 10.6. משקל לשלדה וטיולון.
בנוסף הגלגלים בטייגר גדולים יותר ומחומר PU אשר איכותי יותר ולכן הניוד איתה יהיה הרבה יותר קל, שקט וגם בלימת הזעזועים תהיה עדיפה.
כמובן שההמלצה שלי תמיד לא להסתמך עליי או אנשי מכירות. לשים משקל של 12 ק"ג ולטייל איתן בחנות ומחוצה לה ולהחליט לבד מה נכון לכם.
הקיפול נוח וקל בשני הדגמים, הטייגר טיפה יותר קומפקטית בגלל המבנה הקדמי של השלדה ורוחב הגלגלים האחוריים אשר צר יותר מהסטרדה. הבדים בטייגר יותר נעימים וגם הגגונים יותר גדולים.
בנוסף בעגלות בייבי בוס אנו מעניקים 5 שונות אחריות ויש מבחר צבעים רב יותר עם אופציה לרכישה ערכות צבע.
במחיר הסטרדה לדעתי כיום יותר זולה.
מבחינת סלקלים על שתיהן מתחברים אותם הסלקלים למעט סייבקס שמתחבר לסטרדה אבל לא לטייגר כלומר, לסטרדה יש מגוון סלקלים גדול יותר אשר מתחברים עליה.
מבחינת תפעול כמו שינוי מצבים, פירוק והרכבה של חלקים שונים זה די קל ונוח בשני הדגמים.
מבחינת כביסה בטייגר כל הבדים יורדים לכביסה כולל הבד החיצוני של האמבטיה. בסטרדה הרוב יורד אך לא הכל (הבד החיצוני של האמבטיה לא ניתן לשליפה.
מבחינת רוחב אמבטיה, אני ממליץ לבדוק עם סרט מדידה. האמבטיה של הטייגר היא אחת הארוכות ביותר ולכן זה מטעה וגורם לה להראות צרה. אפשר גם לשים מזרן על מזרן ולראות הבדלי גודל.
בטייגר יש מזרן נושם באמבטיה ובנוסף אין ברזלים מתחת למזרן כפי שיש בסטרדה. בנוסף האמבטיה של הטייגר יצוקה מפלסטיק ולכן אטומה יותר לזיהום אוויר, רוח ואבק. מצד שני בגמר השימוש את אמבטיית הסטרדה ניתן לקפל לאחסון ואילו של הטייגר נשארת כפי שהיא.
מבחינת מושב בשני המקרים יש מושב יצוק מפלסטיק שזה לדעתי המושב הכי טובה שאפשר לשים לעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן להתרשם מהבייבי בוס טייגר החדשה?
עינבל30/05/2022באזור המרכז- פתח תקווה/ כפר סבא וכו'. רוצה מאוד לבדוק אותה בשטח. אשמח להפניה, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש מספר חנויות ברחבי הארץ
קובי סופר31/05/2022שלום תמר,
יש מספר חנויות במרכז שמציגות את הטייגר:
רשת בייבי סטאר (יש סניפים גם בכפר סבא וגם פ"ת).
מקס בייבי (יש להם בפתח תקווה או אור יהודה).
תינוקות זה אנחנו בני ברק
גולד בייבי בני ברק
ניו בורן בני ברק
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שזה לא מוצג באתרים שלהם.
עינבל01/06/2022זה נראה שאין הרבה יחסי ציבור לעגלה ואתה די מציג אותה והיא גם נשמעת מוצלחת מאוד... אני אתקשר לברר אם זה נמצא בסניפים. אבל חבל שזה לא נגיש יותר לעניות דעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה מוצג באתר מקס בייבי
קובי סופר01/06/2022שלום תמר,
זה מוצג באתר מקס בייבי.
האתר של תינוקות זה אנחנו נקרא בייבי וואן וזה מוצג גם שם.
האתר של תינוקות זה אנחנו הוא של חנות בראשון לציון ואין קשר בין החנויות.
גולד בייבי וניו בורן הם חנויות למגזר החרדי ואין להם אתרים ככל שידוע לי.
בכל מקרה אין כמו מראה עיניים וכמו שאני רושם תמיד. כדי לבחור נכון צריך לעשות את הבדיקה למוצר באופן פיזי.
וכן, אין לנו יחסי ציבור. יחסי ציבור עולים המון כסף ואם נרצה כאלו מחיר העגלה יעלה. לכן האני מאמין שלי הוא למכור את המוצר הכי טוב שיש במחיר הכי נגיש שלי ויחסי הציבור יעשו מעצמם מלקוחות מרוצים.
לפני 3 ימים הגיעה אלינו מכולה עם 300 עגלות כאשר 100 עגלות כבר יצאו לצרכנים שרכשו. כאשר מדובר רק על בני ברק וירושלים! שם אין אינטרנט והרוב המוחלט של הרוכשים רכשו מהמלצה שקיבלו, פה לאוזן כמו שאומרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרשמנו ממש לטובה
עינבל13/06/2022עגלה איכותית מאוד גםהטייגר וגם גילינו את קוסמוס DLX שתיהן קלות, אינוטאיטיביות ונוחות מאוד בהשוואה לשאר שניסינו במקום. עכשיו ראיתי בפייסבוק שיש גם דגם שנקרא יגןאר שמתקפל מממש בקלות. בגלל שאני עם שניים צמודים בעז"ה- היית ממליץ עליו יותר עבורי? מה ההבדל המהותי בינו לבין הטייגר או הדיאל אקס? תודה.
הטייגר והdlx מאוד זהות
קובי סופר14/06/2022שלום עינבל,
הטייגר והdlx מאוד זהות. אמבטיה וטיולון, תפעול וקיפול זהים לחלוטין.
ההבדלים שבטייגר יש גלגלים יותר גדולים, זה גורם לה להיות יותר גבוהה, יכולת הניוד עדיפה בדרכים משובשות. בעיר זה די זהה.
השלדה יותר מעובה וסל החפצים יותר גדול.
מצד שני הdlx יותר קלה, רוחב השלדה צר יותר שזה יתרון במקומות צרים/צפופים. כמוכן הקיפול שלה טיפה יותר קטן.
היגואר שונה משתיהן. מלבד אמבטיה הזהה השלדה והטיולון שונים.
היא טיפה יותר יקרה ויותר כבדה בקילו מהטייגר.
מצד שני למושב יש 3 גבהים: נמוך, אמצע (כמו בטייגר/dlx) וגבוהה.
הקיפול נעשה מהידית לכן זה יותר נוח ולא צריך להתכופף.
הקיפול אוטומטי כך שהיא תתקפל לבד, תישאר לעמוד ובגודל לאחר הקיפול היא קטנה בכמעט חצי.
ביגואר אין אפשרות להלביש ערכות בדים/צבעים.
ליגואר אין מתאמים לסלקל בשלב זה.
מכאן זה תלוי אילו יתרונות דברים אליכם יותר.
בכל מקרה בכל הדגמים: 5 שנים אחריות, כל הבדים יורדים לכביסה הכל כולל הכל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!!
עינבל15/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך בוחרים מזרן?רוני22/05/2022
היי שוב קובי,
אחרי ייעוצים נהדרים שנתת לי בנושאי עגלות יש לי שאלה נוספת בנושא אחר, פותחת הודעה חדשה בעניין לטובת הסדר והמחפשים העתידיים.
הלכתי לאיבוד בנושאי מזרנים, מבחינת הבדלים אני מבינה שככל שהמזרון נושם ובטיחותי יותר כך הוא יותר חדיר לנוזלים ולכלוכים ויותר קשה לניקוי.
אז איך בוחרים?
מובן שבטיחות התינוק יותר חשובה לי מנקיון קל, מצד שני גם מזרון שצובר לכלוכים לא נשמע כמו הדבר הכי בריא בעולם
תודה רבה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיחותית מזרן נושם הכי מומלץ
קובי סופר22/05/2022שלום רוני,
בטיחותית מזרן נושם הכי מומלץ.
מבחינת חדירות, אכן הם יותר חדירים לנוזלים אבל, בניגוד למזרני ספוג הנוזל מחלחל מטה כך שברובו הוא לא נשאר במזרן.
מבחינת ניקיון זה הכי פשוט בעולם, מעמידים אותו באמבטיה, שוטפים עם מים חמים, מייבשים ותוך כמה דק' המזרן נקי, זאת בניגוד למזרן ספוג שצריך לפרק ממנו את הבד, לכבס ולחכות כמה שעות עד שיתייבש.
עכשיו חשוב להבין, מזרן נושם זה מזרן ללא ספוג! בחנויות יאמרו לכם על המון מזרנים שהם נושמים כי הציפו שלהם מרשת, הדבר אינו נכון. מזרן נושם הוא מזרן שאפשר לשפוך עליו כוס מים בחלק העליון והם יצאו מהחלק התחתון.
בשוק אין יותר מידי דגמים ושלושת המומלצים לדעתי הם:
אימג'ן של שילב/עמינח
בייבי טק מולטיפלואו
2 הראשונים מאוד דומים ברעיון, הם כמו מזרן רגיל רק שבמקום ספוג יש סיבים ולכן זה מזרן נושם שלדעתי גם נוח יותר לתינוקות מאשר מזרן דו צדדי קשיח.
השלישי הוא נומו, הנומו הוא נטו רשת לכן מבחינת נושם הוא יותר יעיל וגם מבחינת ניקיון, הנוזל לא נשאר כי אין לו איפה להיתקע.
החיסרון שלו שהוא יותר קשיח מהשניים האחרים אבל אפשר לרכוש כיסוי נוחות שמרכך את הקשיחות. כמוכן כדי לחבר בייבי סנס צריך לרכוש מתאמים לכן בנוסף למחיר יש לו הוצאות נלוות.
בכל אופן אלו שלושת המומלצים, לגבי כל הדגמים אני ממליץ תמיד טרם הרכישה לברר מול מכון התקנים שיש להם תו תקן או אישור מכון התקנים (תו תקן ניתן למוצר שמיוצר בארץ. אישור למוצר מייבוא, ככל שידוע לי הנומו זה מייבוא, סך הכל די אותה גברת בשינוי אדרת).
נכון הדבר גם למזרנים שלא הזכרתי. לצערי נמכרים בשוק המון מזרנים ללא אישור או תו תקן בתוקף או בכלל ללא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!
רוני22/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ואי finiti signatureזהבה21/05/2022
שלום קובי!
נשמח להמלצה/דיס-המלצה על הדגם הנ"ל של ג'ואי אם אתה מכיר. לא נתקלנו בו כל כך בחיפוש באינטרנט או ברחוב, אבל ראינו אותו בחנויות.
לחלופין, אנחנו מחפשים המלצה לעגלה יחסית קלה אבל יציבה עם עמידות טובה שתחזיק בעה למשך הרבה שנים..
(לאחר נסיון עם ג'ואי פאקט בילד הקודם הבנו שכנראה היא לא יכולה להיות ממש קלה כי זה בא על חשבון העמידות. אבל מעוניינים במשהו יחסית לא כבד)
תקציב: 2000-3000 (עם אפשרות חריגה מעט)
יכולת ניוד ועבירות גבוהה, עם קיפול יחסית קטן.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני פחות ממליץ על הג'ואי
קובי סופר22/05/2022שלום זהבה,
אני פחות ממליץ על הג'ואי.
ראשית היא חדשה לכן אין לדעת כיצד תחזיק בעוד כמה שנים.
אם נשפוט את דגמי העבר של ג'ואי גם נקבל תשובה לא ברורה כי היו דגמים מוצלחים והיו כאלו שפחות שרדו.
בנוסף יש לה מספר חסרונות בולטים שגם לא תואמים את הדרישות:
1. משקל כבד יחסית לעגלות דומות. 11.6 ק"ג.
2. רוחב שלדה 65.5 ס"מ, זה רוחב של עגלות תאומים, זה חיסרון גדול בעבירות במקומות צרים, מעליות קטנות וכו'.
בנוסף חיסרון בגודל הקיפול ברכב היא תתפוס יותר מקום.
3. הידית לא מתארכת מספיק ולכן בשילוב של 2 החסרונות הראשונים יכולת הניוד שלה פחות מוצלחת לדעתי.
4. גגונים קטנים, בעיקר בטיולון. בנוסף לטיולון יש 2 פתחי אוורור כאשר מאריכים אותו והם נשארים פתוחים, זה בעייתי מאוד בקיץ לדעתי ושמש תיכנס מאחד הצדדים.
בשורה תחתונה, ג'ואי ונונה הם אותה חברה וניסו לעשות גרסא זולה לנונה טריב, לדעתי פחות הצליח להם. הנונה לפחות מציעה משקל יותר קל אבל היא יקרה ולדעתי לא מצדיקה את העלות שלה ביחס לעגלות מתחרות.
אני ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שלנו, לדעתי מושלמת לדרישות עם כי חורגת במעט מהתקציב.
ראשית היא שוקלת רק 8.8 ק"ג, רוחב השלדה 57 ס"מ.
הידית מתארכת לגובה ממש גבוה והגלגלים שלה גדולים מהממוצע ביחס לעגלות דומות. השילוב של כל ה-3 יוצר יכולת ניוד מדהימה גם בדרכים משובשות מאוד. לדעתי אף עגלה בסגמנט של עגלות קלות, פרקטיות וקומפקטיות לא מציע יכולת ניוד כזו. הגגונים ענקיים ויש רשת אוורור ענקית שניתן לסגור + רשת אוורור/הצצה קטנה יותר שניתן לסגור ולפתוח.
אנחנו מוכרים אותה כבר 4 וחצי שנים ויש לנו המון לקוחות עם ילד שני עליה ואפילו מעט עם ילד שלישי. בנוסף אנחנו החברה היחידה שמעניקה 5 שנות אחריות מלאות!
אם רוצים דגם שנכנס לתקציב אפשר לבדוק את הבובקט שהיא יותר זולה, יותר קלה ורוחב השלדה יותר צר אבל הטייגר מציעה עבירות יותר טובה.
אופציה נוספת היא הסטרדה של מאמאס אנד פאפאס, כיום היא בתקציב. מציעה את רוב מה שרשמתי על הבייבי בוס רק ניוד פחות מוצלח כי הגלגלים שלה יותר קטנים. בנוסף היא יחסית כבדה 10.6 ק"ג.
בכל מקרה גם הבייבי בוס וגם הסטראדה לדעתי יתנו תמורה עדיפה על הג'ואי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסאות בטיחות מומלץשרון20/05/2022
שלום קובי,
נשמח להמלצות על כיסא בטיחות.
אנחנו מחפשים כיסא בטיחות לרכבים של הסבים שיהיו אלו שיקחו את התינוק שלנו לגן בבקרים לפחות בשנתיים שלוש הקרובות.
הוא נכנס לגן בספטמבר ויהיה בן 8 חודשים.
כרגע ברכבים שלנו באחד יש סלקל של נונה ובשני כיסא של צ’יקו נקסטפיט.
מעוניינים בכיסא בתקציב של עד 1000 שקל, אבל גמישים אם זה אומר לקנות כיסא בטיחותי יותר כמובן.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם אפשר למתוח את התקציב
קובי סופר20/05/2022שלום שרון,
אם אפשר למתוח את התקציב, אפשר לרכוש עוד צ'יקו או ברייטקס מרתון שהם הטופ. כמובן שרכישה באילת לדוגמא תוזיל ואם יש כרטיסי מועדון ששילב מכבדים זו עוד דרך לקזז מחירים.
מעבר לכך אני לא מכיר מבצעים באופק.
אם להיצמד לתקציב אז גרקו מיי סייז לדעתי נותן את התמורה הבטיחותית והנוחות הכי טובים מתחת ל-1000 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות סייבקס סירונהרוני19/05/2022
היי קובי,
תודה רבה על האפשרות להתייעץ כאן.
אני לקראת לידה, עומדת לקנות סייבקס פריאם.
רציתי 3 משיקולי מחיר (וכי ההבדלים בינה לבין 4 קטנים מאד להבנתי),
היום הייתי בחנות המותג והוצע לי לקבל כסא בטיחות מדגם סירונה
כחלק מהעסקה על הפריאם.
כלכלית זה נראה משתלם.
השאלה איך הכסא מבחינת נוחות השימוש, בטיחות והאם אכן ניתן להשתמש בו מגיל לידה כפי שהיצרן טוען.
אשמח לדעתך
תודה רבה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוקית הוא מלידה פונקציונאלית פחות
קובי סופר20/05/2022שלום רוני,
חוקית הוא מלידה פונקציונאלית פחות.
זווית השכיבה שלו עדיין גבוהה ולדעתי יהיה פחות נוח לתינוקות מלידה לשבת בו. ההמלצה שלי לכיסא מלידה היא צ'יקו נקסטפיט שהכי קרוב לזווית סלקל או סלקל.
אני לא ממליץ אף פעם לקחת כיסא או סלקל כחלק מעסקת חבילה אלא אם באמת מדובר במוצרים ברמה הכי טובה שיש. לרוב זה לא כך.
בטיחותית הסירונה טוב אך יש עדיפים עליו וכמו שציינתי, בנוחות לתינוק בן יומו יש אחד שמשמעותית עדיף עליו לדעתי וזה הצ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ואם להוציא מהמשוואה את שיקול גיל הלידה, כדאי?
רוני22/05/2022תודה רבה על המענה,
אם נניח שבכל מקרה לאוטו הראשי נקנה סלקל והסירונה ישמש אותנו רק מדי פעם באוטו השני- כך שעניין גיל הלידה הופך לשיקול פחות מרכזי ונוחות השימוש בכיסא ומידת בטיחותו הם השיקולים המרכזיים.
במצב כזה כדאי לרכוש אותו?
אם זה משנה לצורך השוואה לדגמים אחרים, מחירו כחלק מהדיל יהיה 1400 שח, כלומר לא הנחה משמעותית מהמחיר שלא במסגרת דיל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטיחותית יש עדיפים עליו
קובי סופר22/05/2022שלום רוני,
בטיחותית יש עדיפים עליו.
סה"כ הסירונה הוא כיסא מעולה וברמת הבטיחות מהגבוהות שיש.
אם ישאלו אותי בגיל שנה מה לרכוש, הוא לא יהיה בהמלצה שלי.
גם כי הוא יקר וגם כי יש עדיפים עליו.
ברייטקס בולווארד לגיל שנה לדעתי יהיה הקנייה הכי טובה. גם בטיחותית הוא הטופ ומקבל דירוגים יותר טובים מסייבקס. בנוסף יש להם פטנט התקנה קליקטייט שגורם לכך שגם אדם ללא ניסיון בהתקנה יתקין את המושב עם כמעט 0% סיכוי להתקין לא נכון. בסופו של יום גם אם נרכוש את הכיסא הכי טוב בעולם ונתקין לא נכון אז בעצם יש לנו את הכיסא הכי לא בטוח בעולם.
כמוכן אין סיבה לרכוש כעת כיסא לשימוש בעוד שנה. לכיסאות יש תוקף והתוקף מתחיל מיום הייצור ולא יום השימוש ולכן תאבדו שנת שימוש.
אם הייתם צריכים לרכוש מלידה אז ההמלצה שלי הייתה צ'יקו כי בטיחותית הם ברמה של ברייטקס אבל יותר נוחים לתינוקות בני יומם. החיסרון שהם פחות נוחים להתקנה.
אני ממליץ גם לבדוק אופציה של רכישת העגלה לא אצל היבואן ולהראות לחנויות את המחיר שקיבלתם אצל היבואן, ככה לדעתי תוכלו לקבל תנאים עדיפים בחנויות עם אופציית משחק רחבה יותר בכיסא/סלקל. מניסיוני גם תשלמו פחות וכמו שרשמתי סביר שישוו את ההטבה בכיסא רק שתהיה אופציה לקחת ברייטקס או צ'יקו במקום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון המון תודה על הייעוץ המפורט והנדיב
רוני22/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלה לקנייהספיר19/05/2022
היי
אשמח להמלצה על עגלה
קריטריונים-
שתהיה נוחה מבחינת גובה (שנינו גבוהים)
יולדת באוגוסט אז אולי צריכה פתחי אוורור טובים
גלגלים חזקים
אם יש עוד דברים ששכחתי אשמח שתגיד לי:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך לדעת תקציב
קובי סופר20/05/2022שלום ספיר,
צריך לדעת תקציב, מה הדרישות מלבד הגובה, האם חשוב המשקל, גודל הקיפול או לא. עגלות גבוהות בדרך כלל גם גדולות וכבדות לכן חשוב לדעת אם עד כמה זה קריטי לכם ענייני המשקל והגודל. פתחי אוורור יש כיום ברוב העגלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמס אנד פאפס מול בוגבו בי 6תמר19/05/2022
שלום קובי, אשמח לעזרתך, אני מתלבטת בין עגלת מאמס אנד פאפס סטרדה/ xt3, לבין בוגבו בי 6...אני לא גרה בישראל ואלו האופציות שיש לי... אשמח לחוות דעתך על שלושתן ועל איזו מהן אתה ממליץ.. התקציב הוא לא השיקול... המון תודה וים נפלא
אני ארשום את היתרונות/חסרונות בסוף השיקול שלכם
קובי סופר19/05/2022שלום תמר,
אני ארשום את היתרונות/חסרונות בסוף השיקול שלכם.
מבחינת האמבטיה כאן זה החיסרון הגדול של הבי לדעתי. מקבלים אמבטיה בכאילו כמו שאני אומר לא מעט, היא די קטנה והמסגרת שלה מבד קצת רופף. השימוש בה לרוב קצר יותר ביחס לרוב האמבטיות.
לכן גם במקרה של דגמי מאמאס אנד פאפאס, האמבטיות שלהם עדיפות בהרבה לדעתי.
בטיולון מקבלים בכל הדגמים מושבים יצוקים מפלסטיק, מעקה, ריפוד טוב, מושב דו כיווני, ניתן לקפל עם המושב לשני הכיוונים כך שבכל הדגמים המושב מצוין.
לגבי שלדה, בין סטרדה לXT יש קילו הבדל לטובת הסטרדה שהיא קלה יותר. הXT הגלגלים טיפה יותר גדולים לכן תלוי לאן אתם מכוונים להתנייד עם העגלה. אם בדרך עירונית אז עדיף לחסוך את המשקל.
הבי מציעה גלגלים יותר איכותיים משתיהן לדעתי וכך גם הקפיצים, רוחב השלדה צר יותר כך שזה יתרון במקומות צפופים, מעברים צרים ואם נוסעים בתחבורה ציבורית אז זה יתרון עצום.
לסיכום: אם אין בעיית תקציב אז לדעתי היתרונות בשלדת הבי נוטים לטובתה והמחיר נוטה לחסרונה אז זה בעיקר לשיקולכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על עגלה קלה אך יציבה ונוחה לתינוקאור19/05/2022
היי קובי.
אחרי חוויה לא מוצלחת עם הסייבקס בליוס s ( כבדה, מסורבלת ולעיתים בלתי ניתנת לקיפול), החלטנו להחליף לקראת הילדה החדשה שבדרך. אני מחפשת עגלה עד 3000 שח , שתהיה קלה לתפעול אך יציבה בטיולים( לא עירוניים) בלי לשבור לקטנה את הגב. הרבה המליצו לי על היויו, אך הבנתי שהעבירות שלה חצי כוח בגלל הגלגלים הקטנים. גם הסלסה דברה אלי בהתחלה, אבל קראתי המון תלונות חוזרות ( גם פה) על גלגלים שנתקעים ונגררים. הספורט ליין גם נראתה אחלה אבל אני חוששת מהמשקל. אשמח להמלצה על עגלה אמינה שתתאים לצרכים. תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא חושב שהיו כאן תלונות על גלגלים נתקעים בסלסה.
קובי סופר19/05/2022שלום אור,
לא חושב שהיו כאן תלונות על גלגלים נתקעים בסלסה.
גילוי נאות, אני היבואן של הדגם בישראל. אני חושב שהייתי זוכר.
כן עלו כאן שאלות בנושא בגלל איזושהי ביקורת בזאפ.
אז אציין שאין בעיות בגלגלים של אייביסי. גלגלים של עגלות כמו גלגלים של רכב דורשים תחזוקה. במהלך הטיולים נכנס חול ולכלוך לגלגלים ולמכלולים הפנימיים. בסלסה או עגלות מסוגה זה נפוץ עוד יותר מכיוון שאלו עגלות שמיועדות לטיולים בשטח קשה והרבה הורים בארץ מטיילים איתה בחול ים שזה הדבר הכי הרסני לגלגלים.
אז מה שצריך לעשות לאחר כל טיול כזה זה לשלוף את הגלגל ולנקות. אני ממליץ בכל עגלה גם למרוח גריז במכלול הפנימי וזה גם ישפר את הניוד, הגלגלים לעולם לא יתקעו וזה גם ישמר את תקינותם לאורך שנים רבות.
לכן מי שלא מסתובב לא גלגל בכל עגלה, הדבר פתיר. ושוב, זה קורה ברוב העגלות, ככל שהטיולים באזורים חוליים כך זה יהיה יותר נפוץ. גם אם טענו כאן או בכל מקום לגבי הסלסה, ברגע שהסברתי ללקוחות את עניין הניקוי והגירוז נפתרה הבעיה.
עכשיו נתמקד בהמלצה:
ראשית רשמת דגמים מאוד קיצוניים אחת מהשנייה.
לדוגמא יויו זה קיצון של סלסה.
אם סלסה זה עגלה בעלת יכולות ניוד בכל דרך, סופר מרווחת ומרופדת לתינוק אבל כבדה להורה וגדולה. היויו בדיוק ההפך, אחת העגלות הכי נוחות להורה אבל אני תמיד מזכיר, אנחנו קונים עגלת תינוק ולא עגלת הורה.
אם היית שואלת לפני רכישת הבליוס אז היית שמה לב שאני לא ממליץ עליה ואחת הסיבות היא קיפול מאוד מסורבל.
אני חושב שאם לא אהבת את הבליוס מבחינת הכבדה ומסורבלת גם הסלסה לא תתאים לך כי היא אותו הדבר רק יותר קלה לקיפול. יש עוד פלוסים אבל הכבדה ומסורבלת די זהה.
גם הספורטליין החדשות די כבדות לכן את צריכה להחליט איפה הפשרה.
אני ממליץ לבדוק את הבייבי בוס טייגר 2 שלנו. יצרנו עגלה שלא מתפשרת על נוחות התינוק ועדיין שוקלת פחות מ-9 ק"ג.
הסלסה/בליוס באזור 12 ק"ג
הסיילו תלוי בגרסא אבל בין 11 ל 12 ק"ג.
כך שהפרשי המשקל ממש רציניים ומרגישים זאת בכל הרמה.
בנוסף העגלה שלנו מגיעה עם גלגלי PU שאף אחת מהעגלות הנ"ל לא נותנת (רק בסיילו פרו יש אבל מטפסים למשקלים של בליוס וסלסה). כך שמבחינת ניוד הטייגר אחת העגלות הכי נוחות שיש כי גם יש משקל קל לדחוף וגם גלגלים וקפיצים איכותיים.
אז הרבה שואלים אותי איך זה שהעגלה קלה ולא התפשרתם על נוחות התינוק (כי בעגלות קלות מקבלים גלגלים קטנים ומושב פשוט וצר). אז התשובה היא חומרי גלם יותר איכותיים ויקרים.
כל העגלות שלנו עשויות מאלומיניום תעופתי שזה יוצר שלדה הרבה יותר קלה וחזקה וזאת מבלי להתפשר על דברים אחרים.
גם במחיר היא באזורים של 3000 ש"ח.
לגבי יויו, אני פוסל מראש כל עגלה שהטיולון שלה חד כיווני.
הורה שחושב רק על עצמו לדעתי זו העגלה הכי טובה עבורו.
הורה שחושב אפילו טיפה על התינוק יוותר עליה או על כל עגלה שהטיולון שלה חד כיווני. יש מחקרים רבים שהוכיחו שיש חשיבות גדולה לכך שהתינוק צריך להיות מול ההורה ככל שניתן ובעיקר בעגלה. זה תורם להתפתחות קוגניטיבית מהירה ויעילה יותר, רוגע של התינוק כך שבלילות הם ישנים יותר טוב, קשר עם ההורה, דיבור בשלב מוקדם יותר ועוד. אי לכך אני פוסל מראש עגלות עם מושב חד כיווני.
אם תרצו המלצות על דגמים אחרים אני צריך עוד נתונים כמו עד איזה משקל אתם רוצים את העגלה, עניין הגודל כמה קריטי לכם, בכל זאת שיש 2 תינוקות אז כל ס"מ בגודל הקיפול חשוב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינגלזינה אלקטה לא מיובאת יותרסתו19/05/2022
לא מייבאים אותה יותר?
לא מוצגת באתר של שילב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומסקרנות, כמה עלתה כשייתה זמינה?
סתו19/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יתכן ואזל המלאי
קובי סופר19/05/2022שלום סתו,
יתכן ואזל המלאי אחרת אין לי הסבר הגיוני אחר. זה דגם חדש. ייתכן ונמכר כל המלאי ומחכים למשלוח הבא. צריך לשאול את שילב.
המחיר היה סביב 3000 לאמבטיה וטיולון.
אני כן יודע שהיא נמכרה בקצב ממש מהיר ברשת שילב.
חשוב לציין שבעולם השיווק אם יש מוצר ריווחי יותר למשווק, המשווק ינסה לקדם ולמכור אותו ראשון. כך זה במותג אינגלזינה בשילב לדעתי.
אני באופן אישי פחות ממליץ עליה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה פחות ממליץ על אינגליזינה אלקטה
ליאת19/05/2022הי אפשר לדעת למה אתה פחות ממליץ?
יש כמה סיבות
קובי סופר20/05/2022שלום סתו,
יש כמה סיבות:
1. ידית קבועה ולא מתארכת. אם יש הפרשי גובה בין ההורים או הורה גבוה זה חיסרון.
2. הקפיצים שלה סופר קשים כאילו ואין בכלל
3. כאשר אין ידית מתארכת, כל עליה במדרגה/מדרכה גבוה תעשה בהמון מאמץ וכשאין קפיצים רכים המשימה תהיה קשה כפליים. אני תמיד ממליץ לשים משקל של 12 ק"ג בעגלה ולנסות לעלות מדרגה. אחרי שתנסו את זה ותנסו את אותו הדבר עם עגלה בעלת ידית מתארכת (כמו בי 6 לדוגמא) תבינו שאלו הבדלים של שמיים וארץ.
4. בגלל הידית הקבועה, כאשר תרצו להשכיב את מושב הטיולון כשהוא פונה לכיוון הנסיעה, המושב יחצה באופן גס את ידית האחיזה, הדבר לא יאפשר לתלות תיק או כל דבר על הידית. בנוסף יציק למי שידחוף את העגלה בברכיים, ככל שההורה יותר גבוה כך זה יותר בעייתי.
5. השלדה מרגישה רופפת, זה לא מעיד על בעייתיות או חולשה זה פשוט המבנה שלה, לדעתי פחות נעים להתנייד עם שלדה כזו וכל פנייה לאחד הצדדים תצריך טיפה יותר מאמץ
6. המושב שלה סופר רחב שזה יתרון גדול אך גם חיסרון גדול כאשר תינוק נרדם הוא עייף במצד יושב הגוף ישפך לצד היות ואין כנפיים כמו שיש בטרילוג'י הותיקה שלהם, מוזר לי שהם לא עשו, ככל הנראה ניסו לצמצם את גודל הקיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אותה עכשיו בחנויות של שילב
איילה20/05/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)