מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון ביבה טאי טאיקארין17/07/2022
הי קובי,
מה שלומך?
האם ניתן לשלוף בקלות את הגלגלים בעגלה על מנת לנקות אותם או שזה מורכב ועדיף לא להתעסק עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי כן ניתן לשלוף ואמור להיות בקלות
קובי סופר18/07/2022שלום קארין,
לדעתי כן ניתן לשלוף, אמור להיות בקלות. יש לחצני ניתוק לכל גלגל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי עגלהאורית16/07/2022
היי קובי,
אני מחפשת עגלה (אמבטיה וטיולון) שתהיה נוחה בעיר, קלה (ללא מעלית) ונוחה לקיפול ומתאימה לתא מטען קטן יחסית (טויוטה יאריס). חשוב לי שהאמבטחה תהיה גדולה ונוחה מבחינת בלימת זעזועים וטיולון דן כיווני. התקציב הוא סביב 3000 שח ואני מתלבטת בין ספורט ליין לבין סייבקס בליוס 3. אבל מוכנה לשקול תקציב מעט גבוה יותר אם יש עגלה שלדעתך תיתן מענה טוב יותר. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר להיצמד לתקציב ולקבל מוצר לדרישות
קובי סופר16/07/2022שלום אורית,
אפשר להיצמד לתקציב ולקבל מוצר לדרישות. אני לא חושב שיש צורך לעלות אלא אם רוצים מותג או עגלה שתצטלם טוב לאינסטגרם.
מהדגמים שרשמת הבליוס רחוקה שנות אור מהדרישות:
היא כבדה מהממוצע, רחבה, הקיפול מסורבל וגדול כך שהיא בדיוק ההפך מהצורך.
לספורטליין יש המון דגמים. יש את הסיילו שתחתיה יש 5 גרסאות שונות שמהן הXL לדעתי המוצלחת וגם בתקציב.
כמוכן יש את הפולד החדשה שתתאים יותר לדרישות מכיוון שהיא קלה משמעותית מהסיילו, רוחב השלדה צר יותר ואז הקיפול קטן יותר. מצד שני היא פחות נוחה לניוד, תפעול וקיפול בהשוואה לסיילו כך שאני ממליץ להתנסות בחנות עם הדגמים ולראות מה נכון לכם.
עוד עגלה שהייתי מוסיף לבדיקה היא הבייבי בוס שלנו.
יש לנו 3 דגמים.
לדעתי דגם הבובקט שגם בתקציב הכי מושלם לדרישות שלכם.
הוא קל מאוד: 8.2 ק"ג שלדה + טיולון. הפולד 9.4 ק"ג הסיילו XL שוקלת 10.6 ק"ג.
רוחב השלדה צר 52 ס"מ. הפולד 50 והXL כ-58 ס"מ.
היתרון של הבובקט הוא יכולת ניוד מעולה שעדיפה על 2 הדגמים האחרים. התפעול והקיפול יותר דומים לXL כך שנהנים מ-2 העולמות של משקל קל וגודל קומפקטי + קיפול ותפעול קלים ועוד. בנוסף יש לנו 5 שנות אחריות.
יש לנו גם דגם חדש שנקרא יגואר, הוא שוקל 10.4 ק"ג ורוחב השלדה 57 ס"מ. כמוכן הוא חורג מהתקציב.
מדוע אני מזכיר אותו? בעיקר בגלל גודל הקיפול, הוא מתקפל לגודל קטן יותר בכ-40-50% ביחס לעגלות אחרות כך שליאריס יש כאן יתרון עצום. יחד עם זאת כל הדגמים שהזכרתי יכולים להיכנס.
ההמלצה שלי להגיע לחנות. לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה. לטייל בחנות ומחוצה לה. לנסות לעלות ולרדת מדרגה. כך תקבלו מושג לגבי יכול הניוד של כל מוצר.
לאחר מכן להתנסות בתפעול (פרוק וחיבור אמבטיה וטיולון), שינוי מצבים בטיולון.
לאחר מכן להתנסות בקיפול של כל דגם יחד עם הטיולון (גם עם הפנים אליכם וגם עם הפנים לכיוון הנסיעה). לבדוק ברכב.
כך תקבלו החלטה מושכלת של מה נכון לכם יותר.
כן צריך לקחת בחשבון שהאמבטיות של כל הדגמים בגודל סביר. יש גדולות מהן בשוק אבל אז מדברים גם על עגלות יותר גדולות וכבדות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזרן ילדים- 200/90אנה16/07/2022
שלום,
אני מחפשת מזרן ילדים, יחיד, 200×90 (לא מיטת מעבר).
לא מוצאת מזרן שהוא 100% טבעי או ללא רעלים.
מזרן עריסת היה נוק- זה עם הרשת, ומיטת מעבר- מולטיפלו, זה עם הסיבים.
קצת מפחיד לי כל הספוגים עם ה' יודע מה הם מכניסים לשם.
מכיוון שהילדה ישנה על המזרן הרבה שעות, אני באמת מעדיפה כמה שיותר נטול רעלים.
האם יש חיה כזאת גם למזרוני ילדים?
מה המזרונים הכי מומלצים מבחינת חומרים כמה שיותר טבעיים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תנסו לחפש מזרן קפיצים
קובי סופר16/07/2022שלום אנה,
תנסו לחפש מזרן קפיצים. אלו מזרנים ללא ספוג.
בנוסף מזרני הספוג כיום מיוצרים ברובם ללא כימיקלים ואם יש כאלו אז הם בכמות מזערית.
יחד עם זאת מזרני קפיצים זמינים לרכישה, אולי לא במידות אבל אני בטוח שניתן למצו יצרנים שייצרו במידה שאתם צריכים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות עם/נגד כיוון הנסיעהחן16/07/2022
היי קובי,
הילדה בת שנה וחצי. מאז הלידה היא לא סובלת נסיעות ברכב וכל נסיעה, גם קצרה, היא סיוט עם בכי וצעקות, כשכלום כמעט לא עוזר. אנחנו חושבים היום להפוך את הכיסא כך שיהיה עם כיוון הנסיעה, אולי זה ייתן לה עניין ויעזור. האם אתה ממליץ עדיין "לגרור" את התקופה עם הכיסא נגד כיוון הנסיעה, או שבטיחותית זה כבר בסדר להפוך אותו כך שיהיה עם כיוון הנסיעה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטיחותית עדיף לגרור
קובי סופר16/07/2022שלום חן,
בטיחותית עדיף לגרור. אין ספק.
אבל מניסיון כן, אם תהפכו החיים שלכם ישתנו לטובה, בדרך כלל נסיעה עם הפנים קדימה פותרת את עניין הבכי והצעקות.
זה גם משפר את נוחות התינוק וגם התינוק בקשר עין עם ההורים כך שזה יותר נעים להם.
בסוף זה שיקול שלכם. יש פלוסים של נוחות לעומת פלוסים של בטיחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסאות בטיחות הכי מומלציםאורנית15/07/2022
אילו כסאות בטיחות הכי מומלצים החל מגיל שנה ללא מגבלת תקציב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכיסאות המומלצים לדעתי
קובי סופר15/07/2022שלום אורנית,
הכיסאות המומלצים לדעתי:
ברייטקס בולאוורד קליקטייט
צ'יקו נקסטפיט
לברייטקס יתרון בקלות ההתקנה עם חגורה ולכן אני נוטה להמליץ עליו יותר מגיל שנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על טיולון עד 1000 שחחהה15/07/2022
היי, אשמח להמלצה לטיולון עד 1000 שח.
ראינו את מון של אינפנטי וmoona ושניהם נראו לנו אחלה...
נשמח לשמוע את חוות דעתך עליהם או על משהו אחר... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המון יכול להיות מעולה לתקציב
קובי סופר15/07/2022שלום,
המון יכול להיות מעולה לתקציב.
הוא כמה שנים בשוק ונותן תמורה מעולה לכסף.
הMOONA הוא דגם חדש, נמכר ומיובא על ידי רשת מוצצים כך שאני רואה בזה מספר חסרונות:
1. המחיר לא תחורתי מכיוון שזה נמכר רק במקום אחד
2. זה מוצר שטוב לכיס של השת ולכן הם ימליצו עליו
3. הם עד היום לא התעסקו ביבוא כך שאני לא יודע לומר מה יהיה טיב השירות לאחר רכישה
4. סעיף 3 מתחבר ל-4, דגם חדש, אין לדעת כיצד יתפקד בעתיד יקח זמן עד שנדע אם הוא טוב, אמין והשירות לאחר רכישה טוב.
בכל הסעיפים המון כבר הוכיח עצמו ולכן אני ממליץ עליו.
המלצות נוספות בתקציב:
ספורטליין וייפר, מקלארן אטום. קצת מעל התקציב: ווינג של סילבר קרוס.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן הכי שווה להשכיר עריסה ?אתי15/07/2022
האם בכלל שווה להשכיר עריסה כאשר צריך גם לרכוש, מזרן ומצעים. בסופו של דבר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי כיום לא ניתן להשכיר דרך החנויות
קובי סופר15/07/2022שלום אתי,
בעבר ניתן היה להשכיר בחנויות אבל לדעתי האופציה לא קיימת יותר. אולי בשילב שווה לבדוק.
כמוכן ביד שרה.
הרוב היום באמת רוכשים עריסה ולא משכירים. המחירים ירדו ויש אופציות טובות במחירים נמוכים. בעיקר בעריסות פלסטיק שיש להן שלבי גובה כך שיכולות להתאים לתקופה יותר ארוכה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשכרת עריסות מאוד איכותיות
יעל16/07/2022בחנויות כבר אין כמעט השכרות, אבל יש חברות ייעודיות שמשכירות עריסות מאד איכותיות, כאלה שגם מתחברות ונצמדות למיטה של ההורים. זה מאד משתלם כיוון שהעריסה זה רק לכמה חודשים, העריסות מעץ ולא מפלסטיק ומאד יציבות, נוחות ובטוחות. זה גם פחות ממאה שקלים לחודש וגם שומר על הסביבה. מכירה שתי חברות כאלה מניסיון : מיטחברת ומיטונת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
100 ש"ח לחודש זה מאוד יקר
קובי סופר16/07/2022שלום יעל,
תודה על ההמלצה אבל עריסות להשכרה כשהושכרו היו מושכרות סביב 30 שקלים לחודש (שקל ליום).
ביד שרה ניתן לשכור ללא עלות וכשמחזירים צריך לתת תרומה לפי היכולת.
100 ש"ח לחודש לדעתי זה מאוד יקר בהתחשב בעובדה שמשך השימוש הוא 3 חודשים (300-400 ש"ח זה מחיר רכישה של עריסת פלסטיק שגם תשמש מעבר ל-3 חודשים).
בנוסף יש את עניין התקנים, צריך לבדוק שלדגמים שרשמת יש תו תקן, ככל שידוע לי הייצור בארץ לכן הם מחויבים בתו תקן. את זה ניתן ומומלץ לבדוק מול מכון התקנים (לא מול היצרנים).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לכיסא בטיחות מגיל לידהעידית אלמה14/07/2022
שלום קובי,
אני בעז"ה לקראת לידה שניה ויש לי בת בת שנתיים וחודש. כיסא הבטיחות שיש לה הוא קוסקו סנרה נקסט, ואנחנו סה"כ מרוצים ממנו ויודעים שהוא נחשב לבטיחותי.
לקראת לידת התינוק המתקרבת חשבנו שיהיה הכי נכון לוותר על סלקל ולרכוש ישר כיסא בטיחות. חשבתי לרכוש שוב את הקוסקו סנרה נקסט וקראתי שהוא אכן מתאים מגיל לידה אך בגלל שאין לו אפשרות לתוספת ריפוד אני תוהה עד כמה הוא יהיה נוח לתינוק שרק נולד, והתקציב שלנו לא ממש מאפשר לקנות כיסא במחיר יקר יותר. האם יש לך המלצה על כיסא אחר לניו בורן בטווח המחירים של הקוסקו סנרה נקסט או לחילופין כיסא אחר מומלץ לילדה בת שנתיים פלוס?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לדעתי הסנרה לא זמין בארץ
קובי סופר15/07/2022שלום עידית,
לדעתי הסנרה לא זמין בארץ.
לדעתי הוא לא הכי נוח או מתאים מלידה. ניתן לרכוש תוספת ריפוד של מותג בנבת. אני לא יודע לומר אם זה יהיה יעיל. ניתן לבדוק בחנויות את התוספת יחד עם הכיסא שלכם לראות אם באמת זה יעיל.
אם התקציב נמוך
אני מציע לרכוש סלקל זול או להשאיל, בהרבה מקרים להורים יש סלקלים לא בשימוש. בהמשך לרכוש סנרה או אוונפלו טריביוט או סונס שהם דומים מאוד לסנרה בבטיחות ובפרקטיות.
לכיסא מלידה ההמלצה שלי היא בעיקר צ'יקו נקסטפיט אבל הוא עולה כמעט פי 3 מהסנרה.
בבברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עידית אלמה15/07/2022מה הכוונה לא זמין בארץ? ראיתי שיש אפשרות לרכוש אותו אונליין, כך גם רכשנו את הכיסא הראשון.
תודה על ההמלצות🙏* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
להבנתי יש מחסור
קובי סופר15/07/2022שלום עידית,
להבנתי יש מחסור. גם משיחות מול בעלי חנויות וגם מתגובות כאן בפורום. אולי יש חנויות שעוד נשאר להם במלאי. הייתי ממליץ לברר טלפונית לפני הרכישה שיש במלאי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Sport Line Fold או Inglesina Electaהילה14/07/2022
היי
ממש מתלבטת בין שתי העגלות:
Sport Line Fold
Inglesina Electa
אשמח לשמוע חוות דעת, יתרונות וחסרונות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלקטה מול פולד
קובי סופר15/07/2022שלום הילה,
האלקטה מציעה אמבטיה יותר מרווחת. בפולד האמבטיה יושבת יותר גבוה. סה"כ בשני הדגמים מקבלים אמבטיות טובות ביחס לסגמנט של עגלות קלות וקומפקטיות.
טיולון: בשני המקרים המושב יצוק מפלסטיק כך שבשני הדגמים המושב מעולה. באלקטה יש 4 מצבים והמושב יותר רחב. מצד שני לדעתי המושב באלקטה יותר מדי רחב, זה אומר שאם התינוק קטן או במצב ישיבה ולא יודע להחזיק עצמו טוב, גם במצב ישנוני שקורה המון, הגוף יישפך לאחד הצדדים לדעתי. זאת מכיוון שאין קיר תומך בצדדים. בפולד למרות המושב הצר יותר יש בדיוק את התמיכה מהצדדים לכן אני חושב שמושב הפולד עדיף.
שלדה, קיפול:
הפולד מציעה לדעתי שלדה טובה יותר. יש קפיצים טובים יותר לגלגלים האחוריים, יש ידית מתארכת. כל עליה וירידה ממדרכה תעשה בקלות רבה יותר עם הפולד. סל החפצים נגיש יותר. שתיהן לא מצטיינות ביכולת ניוד טובה, שתיהן צרות מאוד בגלגלים האחוריים כך שהן יכולות לתות לצדדים (אם תניעו לצדדים תבינו את הכוונה).
מבחינת קיפול האלקטה לדעתי הרבה יותר נוחה לקיפול. גם בשלב האמבטיה בפולד צריך להרים את מתאם האמבטיה לאחר כל פתיחה, לדעתי מעיק. כשמקפלים עם המושב כלפיכם בפולד צריך להכין אותו במצב מסויים וזה דורש התעסקות קצת מעיקה לדעתי.
האלקטה קלה יותר בכמעט קילו וחצי לשלדה וטיולון.
לסיכום: אני חושב שבשני המקרים עבור הפרקטיות והקלות מקבלים פשרות, הפשרה המרכזית היא יכולת הניוד. שתיהן מותאמות נטו לעיר, אם נצטרך לעשות טיולים במקומות עם דרך משובשת יותר נרגיש את הפשרות האלו ונצטרך להפעיל הרבה יותר מאמץ כדי להתנייד.
אני ממליץ גם לבדוק את עגות בייבי בוס שלנו, לדעתי מקבלים יכולת ניוד עדיפה בהרבה, הקיפול יותר נוח. יש ידית מתארכת ו-5 שנות אחריות. האמבטיה והטיולון יצוקים מפלסטיק. לדעתי הן השילוב המושלם בין עגלה פרקטית ונוחה להורה מבלי להתפשר על נוחות התינוק או הניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן לראות את הבייבי בוס
הילה18/07/2022תודה רבה על המענה המהיר והמפורט! בהחלט עזרת לשים לב לדברים שלבד לא הבחנו בהם...
לגבי הבייבי בוס- אשמח מאוד לנסות גם אותה. איפה ניתן לראות אותה? הייתי בלא מעט חנויות ולא נתקלתי בה?
ושאלה נוספת- מה דעתך על עגלת nuna triv בהשוואה לאינחזינה אלקטה ולספורט ליין פולד?
שוב תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתן לראות ברשת בייבי סטאר
קובי סופר19/07/2022שלום הילה,
ניתן לראות ברשת בייבי סטאר את הבייבי בוס. כמו-כן יש בעוד חנויות ואוכל להפנות אם אדע אזור מגורים.
לדעתי הטריב מאוד דומה לבייבי בוס ביתרונות ולכן לדעתי עדיפה על האינגלזינה.
מה שכן, אני פחות מחבב את העגלות עם מושב מרשת והטריב היא כזו. בנוסף היא נמכרת רק ברשת מוצצים, היות ואין תחרות המחיר בהתאם וגבוה מהתמורה לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה היתרונות של הנונה טריב על גבי האינגלזינה אלקטה
הילה19/07/2022אני גרה בחולון, אז אשמח לדעת מהן החנויות שניתן לראות את הבייבי בוס באזור שלנו...
לגבי הנונה טריב- מה לדעתך היתרונות שלה על גבי האינגלזינה אלקטה? ניסינו את שתיהן בחנויות והנונה באמת קומפקטית ונוחה יותר לקיפול, אבל מצד שני הניוד שלה מרגיש קצת פחות חלק בסיבובים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יתרונות הנונה
קובי סופר21/07/2022שלום הילה,
באזור חולון ניתן לראות את דגמי בייבי בוס ברשת בייבי סטאר ראשון לציון.
באור יהודה יש את מקס בייבי.
לגבי נונה מול אינגליזינה, אני חושב שהיתרונות המרכזיים הם בשלדה. בטריב יש גלגלים יותר איכותיים + ידית מתארכת + שלדה עם מבנה יציב יותר. השילוב של כל אלו יוצר יוכלת ניוד הרבה יותר קלילה, חלקה ונוחה. היות והשימוש העיקרי בעגלה הוא הניוד שלה, לדעתי זה אחד הדברים החשובים ביותר אם לא החשוב ביותר.
בכל דרך טיפה משובשת כבר תרגישו הבדל וככל שיש דרך בעייתית יותר כך יהיה יותר קשה להתנייד עם האינגלזינה. בנוסף כל עלייה/ירידה ממדרגה/מדרכה גבוהה תעשה בקלות עם נונה או בייבי בוס לעומת המון מאמץ עם אינגליזינה לכן אני תמיד ממליץ לשים 12 ק"ג בעגלות ולהתנסות בניוד.
באמבטיה יש לאנגלזינה יתרון במרווח פנימי. בטיולון גם, האינגלזינה יותר מרווחת אך לדעתי זה חסרון כי היא יותר מדי מרווחת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי קוסמוס dlx של חברת circle
הילה26/07/2022היי קובי
נסענו לסניף בייבי סטאר בפ"ת ולצערנו לא מצאנו שם את עגלת הבייבי בוס. ראינו שם עגלה דומה- קוסמוס dlx של חברת circle. האם מדובר באותו יצרן של עגלת הבייבי בוס?
התרשמנו מאוד מהעגלה הזו, והיא בהחלט הכי אופציונלית כרגע מבחינתנו, אבל לא מצאנו עליה יותר מדי מידע...
האם אתה יודע לומר אם הבדים שלה מסנני קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת עגלה משולבת
אליהו25/07/2022שלום רב,
לקראת הלידה התחלתי בסקר העגלות כמו כולם והלכתי לאיבוד מרוב המלצות ודגמים (מיוס3, בי6, איגלזינה, סיילו, איזיווקר3 ועוד).
אני אכתוב מה הדרישות ואשמח לקבל המלצה:
אמבטיה+טיולון (לא חובה סלקל), קלה במשקל באופן יחסי, קלה באופן תפעול (קיפול ביד אחת, החלפת מצבים וכו'), נוחה לתינוק עד כמה שאפשר, יציבה ובטיחותית.
אודה להמלצה לטופ 5 שלך בהנחה וכסף אינו פקטור בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיף שטיולון יהיה דו כיווני
אליהו25/07/2022מוסיף שטיולון יהיה דו-כיווני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני ממליץ להתנסות עם העגלות
קובי סופר25/07/2022שלום אליהו,
אני אמליץ על מספר דגמים מתאמים. יחד עם זאת ההמלצה שלי תמיד להתנסות עם העגלות.
זה אומר לשים משקל של לפחות 12 ק"ג בכל עגלה, להתנייד בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה גבוהה.
להתנסות בתפעול כמו פירוק והרכבת אמבטיה + שינוי מצבי טיולון, אפשר גם להתנסות בפירוק והרכבת הטיולון אך זה נתון פחות קריטי כי לא מפרקים ומרכיבים על בסיס יומי.
לסיום להתנסות בקיפול העגלות יחד עם מושב הטיולון עליהן!
פעם אחת כשהוא מורכב עם הפנים כלפיכם ופעם אחת לכיוון הנסיעה. לאחר מכן תרימו את העגלות כדי להרגיש את המשקל האמיתי שלהן ולסיום לבדוק ברכב.
כך תגיעו למוצר שהכי נכון לכם.
אני יכול להמליץ עד מחר על עגלות, אתם יכולים לקבל המלצות רבות מאנשים שסופר מרוצים ממה שיש להם. בפועל זה לא משנה כי לכל אחד יכולות שונות, תקציב שונה, צריכם שונים ואופי טיול שונה.
ההמלצה הראשונה שלי תמיד היא העגלות שלנו.
בייבי בוס. יש 3 דגמים: טייגר, בובקט, יגואר.
הבובקט היא הקלה מה-3. ואחת העגלות הקלות בעולם עם מושב דו כיווני. בגדול כדי להגיע למשקל קל יש לצמצם דברים בעגלה כמו רוחב ואורך, גודל גלגלים וקפיצים, סוג הגלגלים (כמה שהחומר שלהם פשוט יותר כך המשקל יורד), סוג המושב, מנגנון שינוי מצבים, מושב חד כיווני ועוד ועוד.
היופי בעגלות שלנו שהחיסכון במשקל לא הגיע על חשבון שום דבר אלא בזכות השלדה שבנויה מאלומיניום תעופתי שהוא גם קל וגם חזק ויציב יותר. כך נהנים מכל העולמות של נוחות לתינוק, נוחות ניוד, יציבות ושלדה חזקה במיוחד (אנחנו היחידים שנותנים 5 שנות אחריות).
הטייגר זהה רק עם גלגלים יותר גדולים למי שצריך יכולת ניוד בשטח קשה מאד.
היגואר חדשה והיא נועדה למי שיש תא מטען קטן במיוחד.
אופציות נוספות:
בוגבו בי 6, דו נותנת ועשה כל מה שהבייבי בוס עושה רק יותר יקרה, יותר כבדה והאמבטיה שלה לא מוצלחת לדעתי. יחד עם זאת זה מותג וסמל סטטוס כך שיש לה קהל מעריצים ענק בארץ ובעולם. המיוס באזור מחיר זהה ולדעתי הבי עדיפה עליה ברוב הפרמטרים לכן אני נוטה לפסול אותה.
האינגלזינה הכי מרווחת מבין כל העגלות וגם הקלה ביותר רק 8 ק"ג. כמו שציינתי, להגיע למשקל מקצצים דברים, באינגלזינה באמת קיצצו מעט אבל זה מעט חשוב לדעתי. הגלגלים מחומר די פשוט, הקפיצים מאחור קשיחים. אין ידית מתארכת לכן אם יש הפרשי גובה זה חיסרון. יהיה סופר קשה לעלות ולרדת מדרכות גבוהות.
לסיום כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה ורוצים לתלות תיק אז מושב הטיולון במצב שוכב חוצה באופן גס את ידית האחיזה, לכן לא ניתן לתלות כלום. בנוסף זה יפריע להורה ברגליים כי המושב יהיה באזור הברכיים של ההורה שצריך ללכת.
הסיילו היא עגלה זולה עם עיצוב יוקרתי. היא הכבדה מכל העגלות. הגלגלים שלה פשוטים אלא אם עולים לרמת גימור של פרו אבל אז עולים למשקלים מאוד כבדים. כמוכן יצא להם דגם חדש שנקרא פולד, הוא הקל ביותר שלהם 9.4 ק"ג. לדעתי מסורבל לתפעול וקיפול וגם פחות מוצלח ביכולת הניוד לכן בספורטליין לדעתי הדגם הכי מוצלח הוא הסיילו XL.
מכאן כמו שרשמתי בהתחלה. להיות צרכנים נבונים! להתנסות ולבדוק ולרכוש עם פי שנכון ונוח לכם ולא על פי פרמטרים אחרים. לצערי כיום נפוץ לרכוש עגלות מעוצבות כדי להצטלם טוב לרשתות החברתיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה החסרונות של הבייביבוס שיש במתחרות
אליהו26/07/2022לפני שאני ניגש לחנויות עם שישיית עין גדי, תוכל לומר מה היית רוצה שיהיה בעגלות של בייביבוס ואין?
או בקצרה- מה החסרונות של הבייביבוס שיש במתחרות.
קראתי עוד קצת ונתקלתי גם בnuna שיכולה להתחרות וכרגע מכניס אותה גם לרשימה של העגלות לבדיקה.
המטרה שלנו היא להגיע למושלמת עבורנו בלי קשר למותג או לא. ממש לא קריטי אם זה לא מצטלם יפה לאינסטוש ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמו שאני רושם תמיד אין עגלה מושלמת
קובי סופר27/07/2022שלום אליהו,
כמו שאני רושם תמיד אין עגלה מושלמת.
בעגלות שלנו יכלנו לעשות אמבטיה יותר גבוהה ויותר מרווחת, גלגלים יותר גדולים, קפיצים יותר גדולים וכו'. כל אלו יוסיפו משקל ורוחב למוצר כך שנקבל קיפול גדול ומסורבל יותר. המטרה הייתה לאזן ולדעתי ובעיקר מתגובות שאני מקבל מהמשתמשים הצלחנו.
בנוסף האמבטיה שלנו לא מתקפלת לאחסון כמו ברוב הדגמים האחרים. האמבטיה שלנו יצוקה מפלסטיק. מבחינת יתרונות היא אטומה הרבה יותר למים, רוח, אבק אבל בעיקר לזיהום אוויר ופליטות הזיהום של הרכבים.
מצד שני היא לא מתקפלת לאחסון בגמר השימוש לכן תופסת יותר מקום. כמוכן אין רשת אוורור בתחתית האמבטיה כמו שיש בסיילו לדוגמא.
מבחינת מושב לדעתי המושב שלנו מעולה, יש 3 מצבים אם היו לו 4 מצבים זה היה עדיף אבל כך זה ברוב המוחלט של העגלות כל מצב מוסיף משקל וגם דורש מערכת שונה אשר בדרך כלל פחות אמינה.
הנונה מציעה את רוב היתרונות של הבייבי בוס עם אמבטיה מתקפלת.
יש לה 2 חסרונות מרכזיים לדעתי.
הראשון הוא המחיר, היא נמכרת רק ברשת אחת ולכן הרשת גובה מחיר גבוהה מכיוון שאין תחרות לכן אני לא חושב שהיא שווה את המחיר.
בנוסף המושב עשוי מרשת, לדעתי זה פחות נוח ומספק תמיכה לתינוקות. בנוסף רשת עלולה להיקרע עם הזמן. חלק זה אינו מכוסה באחריות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאפו על הכנות ועל ההסברים!
אליהו27/07/2022אנחנו לגמרי נבדוק את בייביבוס כחלק מהעגלות לרכישה ואני בטוח שנקבל שירות מעולה.
תודה רבה על המענה המפורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסירקל dlx והאם מדובר באותו יצרן של בייבי בוס
הילה29/07/2022היי קובי
נסענו לסניף בייבי סטאר בפ"ת ולצערנו לא מצאנו שם את עגלת הבייבי בוס. ראינו שם עגלה דומה- קוסמוס dlx של חברת circle. האם מדובר באותו יצרן של עגלת הבייבי בוס?
התרשמנו מאוד מהעגלה הזו, והיא בהחלט הכי אופציונלית כרגע מבחינתנו, אבל לא מצאנו עליה יותר מדי מידע...
האם אתה יודע לומר אם הבדים שלה מסנני קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנחנו מייצרים את הDLX לבייבי סטאר
קובי סופר29/07/2022שלום הילה,
אנחנו מייצרים את הDLX לבייבי סטאר.
היא זהה מאוד לטייגר ולבובקט שלנו. האמבטיה, טיולון, קיפול, תפעול זהים לחלוטין. השלדה היא שילוב של חלק אחורי של בובקט וחלק קדמי של טייגר. יש לה מסנני UV + בדים לא חדירים לנוזלים. השירות והאחריות שלנו כמו בשאר הדגמים.
בגדול זו עגלת בייבי בוס כך שכל חוות הדעת שיש על בייבי בוס רלוונטיות אליה. אני מרכז בדף האינסטגרם של בייבי בוס את כל חוות הדעת בסטוריז תחת לקוחות ממליצים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חסרונות בייבי בוס
אלישבע10/08/2022היינו בחנות ובדקנו את הבייבי בוס וזו באמת עגלה מאוד טובה.
ישנם 2 דברים שאולי הייתי משפר:
1) הכנסת הטיולון קצת מסובכת. בנוסף הפינים שלתוכם הוא נכנס הם מפלסטיק ולא מתכת (אומנם המוכר אמר שנדיר מאוד שזה נפגע). לשם השוואה בספורט ליין ההכנסה מאוד פשוטה, בצורה ישרה, והפינים רחבים מאוד וממתכת -יותר יציב ושקט נפשית.
2) בחלק התחתון של הטיולון באזור הרגליים יש שם רק בד - נראה לי שזה פחות יציב אם הילד מפעיל משקל או מתחיל להשתולל קצת ולרקוע עם הרגלים על החלק הזה. לעומת ספורט ליין שגם שם זה פלסטיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהוספת ידית אחרי הקיפול להחזיק
אלישבע10/08/2022כמו כן כדאי להוסיף ידית לשלד העגלה אחרי הקיפול שיהיה נוח להחזיק..
הכנסת הטיולון בכלל לא מסובכת
קובי סופר10/08/2022שלום אלישבע,
תודה על חוות הדעת.
1. הכנסת הטיולון בכלל לא מסובכת. כן דורשת תרגול. היתרון, אפשר גם להכניס ולהוציא את המושב ביד אחת עם התינוק על היד השנייה. תחשבי שהלכת ויש שמש על הפנים של התינוק ואת רוצה להפוך, אפשר להוציא את התינוק ואז עם היד השנייה להפוך. כמוכן חשוב להדגיש שמאוד נדיר ששולפים את הטיולון. מחברים פעם אחת עם הפנים אליכם. באזור גיל שנה הופכים לכיוון הנסיעה. היות וניתן לקפל עם המושב אין צורך בפירקו לכן אני לא רואה בזה חיסרון גדול.
לגבי פלסטיק. אין שום בעייה. אנחנו מוכרים כבר קרוב ל-5 שנים עם המסילות האלו, עד היום היו 0 תקלות!
כמוכן יש 5 שנות אחריות.
בנוסף גם בבוגבו בי יש פלסטיקים דומים וזה דגם שמיוצר מעל לעשור, גם שם מעולם לא היו תקלות באזור הזה. גם שם השליפה והחיבור דומים ולא שמעתי תלונות לגבי אי נוחות.
אפשר כמובן ללכת על דגם היגואר שלנו, שם בכלל לא צריך לפרק את המושב, הוא מסתובב בלחיצת כפתור.
2. פלסטיק או מתכת מתחממים בשמש.
הרבה יצרנים משתמשים בדמוי עור אבל זה חומר בעייתי שברוב המקרים מכיל פאתלטים. עד היום מכון התקנים לא בדק את הנושא, כיום לאחר שהתחילו לבדוק אני יודע על לא מעט עגלות שנפסלו למכירה. אי לכך בד הוא החומר הכי טוב ובריא שאפשר לשים. גם כאן, מעולם לא היו לנו בעיות של קרע או בלאי.
אנחנו נחליף לכל לקוח את החלק ללא עלות באם יהיו קרעים או בלאי.
לגבי ידית, שקלנו את הנושא אבל זה בעייתי, זה להחליף מנגנון שגם יעלה את המשקל של העגלה. בנוסף אצלנו לפני הקיפול צריך רק להרים את מדרך הרגליים. בסיילו צריך ללחוץ על לחצן המצבים ואז להרים את המדרך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל המתלבטות בייבי בוס הן העגלות הכי טובות שיש
שני11/08/2022אני כבר שנתיים עם העגלה הזו ואין דברים כאלו!
זו העגלה השנייה שלי. בלידה הראשונה הייתה לנו בוגבו שעולה הרבה יותר והבייבי בוס טייגר שלנו לא רואה אותה!
אני מתניידית איתה בלי מאמץ הקיפול נוח וקומפקטי. האמבטיה וטיולון מרווחים והכי חשוב הגגונים ענקיים ויש רשתות איוורור פשוט עגלה מושלמת.
אני לא רואה בה שום חיסרון התפעול והקיפול קלים ולתינוקת שלי נוח בה.
לחברות יש מיוס ובי ואיפה שהן נתקעות כשיש בעיות בדרכים הטייגר שלי ממשיכה לנוע.
אל תתלבטו מניסיון זו העגלה הכי טובה שיש וקובי נהדר בכל שאלה תמיד זמין בטלפון או וואצאפ אז גם מרוויחים שירות יוצא מן הכלל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על חוות הדעת מעריך מאוד
קובי סופר11/08/2022שלום שני,
תודה רבה על חוות הדעת מעריך מאוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון לגיל שנתייםמוניקה14/07/2022
אנחנו נוסעים לאילת ומחפשים טיולון נוח, יציב, קומפקטי אך קל משקל שיתאים לנסיעה.
מתלבטים בין הסילבר קרוס דגם קליק לוויפר של ספורטליין.
אשמח לחוות דעת להמלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראשית תשקלו לרכוש באילת את הטיולון
קובי סופר14/07/2022שלום מוניקה,
ראשית תשקלו לרכוש באילת את הטיולון. אפשר לחסוך כמה גרושים.
לגבי הדגמים, הוייפר מציע גגון יותר טוב, נוחות ניוד עדיפה ושינוי מצבים יותר נוח.
מצד שני הקליק יותר קל במשקל, הקיפול שלו יותר קל/נוח/מהיר והוא יותר קומפקטי.
מכאן זה בעיקר שיקול שלכם מה היתרונות שחשובים לכם יותר. כמובן שהיתרון בטיולונים שאפשר לעשות נסיעת מבחן יחד עם התינוק בחנות ומחוצה לה, כך תראו מה נוח יותר לניוד. לנסות לתפע ולשנות מצבים עם התינוק בטיולון. להתנסות בקיפול, לבדוק ברכב ואז תוכלו לקבל החלטה מושכלת של מה נכון לכם ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה משולבת לא יקרה, קלה ומומלצתחני13/07/2022
שלום וברכה,
אני מחפשת עגלה משולבת לא יקרה - עד 1500 ש"ח (ילד שמיני), קלת משקל (קומה שניה ללא מעלית), נוחה, יציבה וחזקה שאפשר לעלות ולרדת איתה במדרגות..
ראיתי עגלה משולבת מבית icon דגם רומא שכוללת גם סלקל, אמבטיה וטיולון דו כיווני, וכל זה ב1200 שח. האם אתה ממליץ על העגלה הזו?
בנוסף ראיתי עוד דגם של icon, שנקרא bravo. מה ההבדל בין הדגמים, ומה יותר מומלץ?
האם יש עגלה אחרת במחירים האלו, ובנתונים שהצגתי שאתה יכול להמליץ לי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין הרבה אופציות טובות לתקציב
קובי סופר14/07/2022שלום חני,
אין הרבה אופציות טובות לתקציב. בנוסף אין דגמים שבאמת יענו לדרישות, גם אם נכפיל את התקציב יהיה קשה למצוא.
מבין דגמי האייקון הרומא לדעתי עדיף בהרבה. הבראבו לא מציע אמבטיה וטיולון אלא חלק אחד שעושה שני חלקים, לדעתי פטנט לא מוצלח.
הרומא היא עגלה סבירה ולא מעבר. לתקציב ומחירה אני חושב שהתמורה טובה.
המשקל קל והגלגלים גדולים כך שלמדרגות היא תעבוד. חשוב לציין שאסור לעלות מדרגות עם עגלה פתוחה.
שינוי המצבים עם שרוך, מנגנון פחות נוח לתפעול.
שאר האופציות יהיו עגלות יקרות יותר או כבדות יותר.
לכן אני לא רושם עוד אופציות נוספות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קובי, והמשך לשאלה
חני14/07/2022תודה רבה על התשובה
ובכל זאת ראיתי שדגם בראבו שוקל הרבה פחות מדגם רומא.
דגם רומא - השלדה והטיולון שוקלים 8.2
דגם בראבו - השלדה והטיולון שוקלים 5.9
זה משמעותי, לא?
ובנוסף, דגם בראבו חוסך מקום בבית שכן האמבטיה הופכת גם לטיולון.
האם בכל זאת אתה עדיין ממליץ על הרומא מבין שניהם?
בנוסף, יש לי אפשרות לקנות עגלה אחרת - עגלת סיאלו בייסיק 2021 ספורט ליין (אני יכולה להשיג אותה בהנחת הסתדרות המורים ב1800 ש"ח).
האם ההשקעה הכספית הנוספת שווה ביחס לתמורה?
האם העגלה הזו עונה על צרכי הרבה יותר מדגמי הicon ששאלתי עליהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי הסיילו תשווה את ההפרש
קובי סופר18/07/2022שלום חני,
לדעתי הסיילו שווה את ההפרש מה גם שהיא הרבה יותר מבוקשות כיד 2 אז יהיה יותר קל למכור וגם במחיר גבוה יותר.
לגבי רומא/בראבו לדעתי ציון המשקל אינו נכון. גם טיולוני בייסיק לרוב שוקלים סביב ה-7 ק"ג.
ההמלצה שלי תמיד לבדוק ולהתנסות פיזית טרם הרכישה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קובי, והמשך לשאלה
חני14/07/2022תודה רבה על התשובה.
ובכל זאת ראיתי שדגם בראבו שוקל הרבה פחות מדגם רומא.
דגם רומא - השלדה והטיולון שוקלים 8.2
דגם בראבו - השלדה והטיולון שוקלים 5.9
זה משמעותי, לא?
ובנוסף, דגם בראבו חוסך מקום בבית שכן האמבטיה הופכת גם לטיולון.
האם בכל זאת אתה עדיין ממליץ על הרומא מבין שניהם?
בנוסף, יש לי אפשרות לקנות עגלה אחרת - עגלת סיאלו בייסיק 2021 ספורט ליין (אני יכולה להשיג אותה בהנחת הסתדרות המורים ב1800 ש"ח).
האם ההשקעה הכספית הנוספת שווה ביחס לתמורה?
האם העגלה הזו עונה על צרכי הרבה יותר מדגמי הicon ששאלתי עליהם?
התשובות ממש עוזרות לי להחליט.
יישר כח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על טיולון לבן 9 חודשיםתילתן13/07/2022
היי קובי, מתלבטת בין שלושה טיולים שראיתי בשילב. אשמח לדעת מה לדעתך עדיף? טיולון לייקה 2, ספורטליין וייפר או טיולון ג'קי. הטיולון ישמש את אמא שלי בעיקר בתקופה הקרובה כך שחשוב לי שיהיה לה נוח לקפל ולהרים אך כמובן גם חשוב לי שיהיה נוח לקטן בן ה9 חודשים. מבחינת מחיר - שלושתם באותו אזור של ה800 שקלים לאחר הנחות. אם יש לך המלצות לטיולון אחר באזור ה1000 ש"ח אשמח לשמוע :) תודה רבה!
כל אחד מציע יתרון אחר אז די חשוב
קובי סופר14/07/2022שלום תילתן,
שלושתם טובים. כל אחד מציע יתרון אחר אז די חשוב להחליט עם אילו חסרונות אתם יכולים לחיות.
הג'קי לדעתי הכי נוח בקיפול, הוא גם די קל (הקל מה-3). מצד שני לדעתי הכי פחות נוח לניוד. כמוכן שינוי המצבים אצלו עם שרוך, מנגנון פחות נוח לתפעול.
הוייפר מציע לדעתי את יכולת הניוד הטובה מה-3, הגגון הגדול מה-3. הוא גם הכי ארוך כך שלדעתי הכי נוח לתינוקות. מצד שני הוא גם הכבד מה-3 ועם הקיפול הגדול מה-3.
הלייקה הוא בין לבין. לא מצטיין בכלום ודי באמצע. הקיפול שלו לדעתי המסורבל מה-3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון מומלץ
תילתן14/07/2022תודה רבה על המענה, המשכתי לשוטט וראיתי שהמלצת לא מעט על טיולון אטום. מה עדיף לדעתך? טיולון הוייפר או טיולון אטום? מציינת שהקטן מתקשה לישון בחוץ כך שצריכה שיהיה לו כמה שיותר נוח מהבחינה הזאת
אני נוטה לוייפר
קובי סופר14/07/2022שלום תילתן,
אני נוטה לוייפר מכיוון שהמושב שלה יותר ארוך והצלון שלה ענקי. אם ישנים בעגלה זה יתרון עצום בעיקר בטיול בחוץ.
האטום סופר קל משקל כמעט 3 ק"ג פחות מהוייפר. הקיפול שלו יותר קומפקטי שזה יתרון גם בעליה לטיסות (בימים אלו זה יתרון עצום). הוא גם טיפה יותר נוח לניוד.
השכיבה שלו מעולה והגגון סביר כך שלשינה הוא יכול להיות טוב אבל כמו שרשמתי בוייפר לדעתי האורך והגגון נותנים יתרון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלות ספורטלייןחני12/07/2022
שלום, אשמח לשמוע חוות דעת על הספורט ליין fold. היא ממש נוחה וקלה. ההתלבטות אם היא לא עדינה מידי ויחסית קטנה. הxl וpl נראות לי גדולות פתאום לידה.
אני מחפשת עגלה שתהיה קלה כמה שאפשר ועם נוחות מקסימלית לתינוק.
השאלה אם יש עוד אופציות בסגנון שאני מחפשת ?
תודה רבנ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העגלה חדשה כך שקשה לתת חוות דעת
קובי סופר12/07/2022שלום חני,
העגלה חדשה כך שקשה לתת חוות דעת.
בהתבסס על הדגמים הקיימים האיכות של המוצרים של ספורטליין מעולה כך שאני מניח שגם כאן הסיפור דומה.
אבל כן יש קשר בין שלדה עדינה לאורך חיים ואמינות. כמו שרשמתי קשה לתת חוות דעת נכון להיום, רק לאורך הזמן נדע באמת על טיב המוצר. בנושא האמינות ללכת על הXL זו החלטה יותר בטוחה. אני ממליץ יותר על הXL מכיוון שהיא זהה לPL רק פחות מעוצבת. הפלוסים זה משקל קל יותר, מחיר זול יותר, בנוסף אני חושב שכל המתכות מסביב לאמבטיה ובגגון הטיולון מתחממות בקיץ כך שמעבר למראה אין שום תועלת במסגרות האלו.
היא אכן קלה יותר מהXL, רוחב השלדה צר יותר שזה יתרון במעברים צרים. המושב יצוק מפלסטיק ולדעתי זה עדיף על המושבים בXL או PL.
מה שפחות אהבתי זו יכולת הניוד, היא פחות נעימה לניוד, מרגישה פחות יציבה בגלל הרוחב הצד. הפטנט קיפול לא ידידותי. גם בשלב האמבטיה צריך כל פעם להרים את מתאם האמבטיה לאחר הפתיחה. גם בשלב הטיולון שהוא פונה אליכם צריך לעשות כמה פעולות עם המושב כדי שתתקפל לגודל קטן.
כמוכן הפתיחה גם לא ידידותית בניגוד לXL/PL. צריך להניח על הריצפה, לשחרר נעילה ורק אז לפתוח. הדגמים הקודמים פשוט תופסים בידית השלדה והעגלה נפתחת כבר באוויר מבלי להתכופף.
אופציה נוספת היא העגלות שלנו של בייבי בוס.
יש לנו כמה דגמים. הבובקט דומה לפולד רק שהיא קלה יותר בקילו+, נוחה יותר לניוד, הקיפול פתיחה כמו הXL/PL, הרוחב 52 ס"מ צר כמעט כמו הפולד. הגגונים שלנו יותר גדולים.
מקבלים 5 שנות אחריות. המושב גם יצוק מפלסטיק.
כל הבדים אצלנו יורדים לכביסה.
אם רוצים יכולת ניוד יותר טובה יש לנו את הטייגר שמגיע עם גלגלים יותר גדולים, אז עולים במשקל אבל עדיין הטייגר יותר קלה בכמעט קילו ביחס לפולד. רוחב השלדה עולה ל-57 עדיין יותר צר מהLX/PL.
לדעתי העגלות שלנו מושלמות לדרישות שלך.
ההמלצה שלי היא תמיד לבדוק ולהשוות לבד ולא להסתמך על המלצות של כולם כולל שלי.
לכן יש לי רק המלצה אחת שבאמת כדאי לקחת וזו הבדיקה:
לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לטייל עם העגלות בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה כך תוכלו להרגיש מה נוח יותר בניוד.
לאחר מכן לתפעל ולחבר חלקים שונים.
להתנסות בקיפול יחד עם מושב הטיולון, לקפל עם המושב שהוא פונה אליכם וגם לקפל שהוא פונה לכיוון הנסיעה.
לאחר מכן לבדוק ברכב.
כך תקבלו החלטה מושכלת של איזה מוצר טוב ונכון לכם.
גם אם לא בייבי בוס אז בין דגמי הסיילו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות מגיל שנתייםמילנה11/07/2022
שלום קובי,
יש לנו בן שנתיים עם כסא גרקו טרושילד ובת 7 חודשים שעד עכשיו הייתה עם סלקל. אנחנו צריכים להעביר אותה לכסא בטיחות ומתלבטים:
1. לקנות צ’יקו נקספיט בשבילה ולהשאיר את הבכור עם הגרקו.
2. להעביר אותה לגרקו ולקנות בשבילו כסא שמתאים לגדולים יותר.
מה שאני לא מבינה זה את ההנחיות לגיל שנתיים ומעלה, האם עדיין צריך כסא בטיחות? האם אפשר לעבור לבוסטר רצועות? איזה כסא היית ממליץ לשלב הזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשר בוסטר רצועות
קובי סופר12/07/2022שלום מילנה,
אפשר בוסטר רצועות לגיל שנתיים.
ההנחיות אומרות שכל התקן ריסון בעל 5 רתמות שניתן להתקין עם הפנים לכיוון הנסיעה, מתאים ממשקל 9 ק"ג וגיל שנה.
בפועל בוסטר רצועות אינו נוח לתינוקות בגיל שנה אבל ההנחיות מאפשרות לכן בטח שאפשר גם בגיל שנתיים. בגיל שנתיים כבר אין בעיה של נוחות כי הם כבר גדולים יותר ויכולים לשבת זמן ממושך יותר.
מבחינת אפשריות 2 האופציות טובות לרכוש צ'יקו לקטנה או בוסטר עם רצועות לגדול.
אני חושב שבוסטר רצועות זו אופציה יותר טובה מכיוון שזו אופציה יותר פרקטית, תופס פחות מקום ברכב וישרת עד שלא צריך בוסטר. כמוכן זו אופציה זולה יותר.
בטיחותית, אם נלך על הדגמים המובילים כמו גרקו טרנזישיין סנאגלוק או אם יש נאוטילוס סנאגלוק זמין, הרמה תהיה כמו בכיסא בטיחות ברמות הגבוהות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיולון ביבה טאי טאיקורל11/07/2022
שלום,
האם אפשר לפרק את הבדים של הטיולון לכביסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתן לפרק והבד יוצא עם לוח
קובי סופר11/07/2022שלום קורל,
ניתן לפרק. הבד יוצא עם לוח ועם הרצועות שמכווננים את הזוויות. טכנית גם אותם ניתן לפרק אך מאוד מסורבל להחזיר לכן לא הייתי ממליץ להתעסק ופשוט לכבס הכל יחד.
כמובן ממליץ לקרוא הוראות יצרן כיצד לכבס. בדי העגלה עדינים ואם הם מתכווצים יכולה להיווצר בעייה בהחזרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון ביבה טאי טאי
קורל11/07/2022תודה רבה
את הסל למטה גם ניתן לפרק ולהכניס לכביסה?
וידוע לך במקרה אם ניתן לרכוש את הבד של הטיולון חדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הסל ניתן לפירוק
קובי סופר12/07/2022שלום קורל,
הסל ניתן לפירוק.
לגבי בדים צריך לבדוק מול היבואן נובל אינפנטי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן להכניס את הטיולון לכביסה ביחד עם הלוח
קורל14/07/2022שלום,
ניסיתי להכניס את הטיולון לכביסה ביחד עם הלוח, לצערי הוא היה גדול מפתח המכונה ונאלצתי להוציא את הלוח הקשיח על מנת לכבס.
יש הסבר איך ניתן להחזיר אותו איפשהו?
בנוסף, ננעל לי גלגל אחד ולא משנה מה אני עושה לא מצליחה לשחרר אותו.
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רק לפנות ליבואן
קובי סופר14/07/2022שלום קורל,
זה רק לפנות ליבואן. הם נותני השירות ויכולו לעזור. אופציה נוספת זה לפנות לחנות ממנה נרכשה העגלה, גם בחנויות ידעו לתת מענה אם יש בעיה בגלגל או שאינכם יודעים לתפעל את הנעילה (רוב הסיכוי שיש תקלה).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון ביבה טאי טאי
קורל14/07/2022תודה רבה
הם יוכלו לתת שירות גם אם אין לי קבלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)