פורום עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון דו כיווני מומלץ
    אורטל
    20/06/2022

הי
    מחפשת טיולון מומלץ לתינוק בן 5 חודשים. יש לנו עגלת אינגליזינה שאני מאוד אוהבת את האמבטיה שלה, לכן מחפשת רק טיולון, בתקציב של עד 2000 ש"ח. הכרחי מבחינתנו שיהיה דו כיווני ועם שכיבה מלאה.
    חשבנו על סייבקס איזי s טוויסט 2+. יש לך המלצה אחרת? האם עדיף לנסות למצוא בוגבו בי יד שניה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון דו כיווני מומלץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין יותר מדי אופציות

קובי סופר
    20/06/2022

שלום אורטל,

אין יותר מדי אופציות בשוק. זה או לרכוש עגלה עם אמבטיה, לעיתים נמכר רק הטיולון שלהן אבל המחיר יקר.
    האיזי S היא אופציה טובה. יש את היגואר שלנו שיש לנו כמה יח' שאנחנו מוכרים רק כטיולון ב-2000. לדעתי עדיף על הסייבקס בכל היבט אבל יותר כבד ב-2 ק"ג.

אופציות נוספות הם בי כיד שנייה.
    טיולון לומי שלנו נמכר במקס בייבי יכול להיות אופציה טובה.

בכל מקרה, לקחת בחשבון שיש סיכוי גבוה שתרכשו טיולון נוסף בהמשך הדרך כי טיולונים שוקלים סביב 5-6 ק"ג, מתקפלים יותר קטן ודי זולים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינגליזינה אלקטה או מיוס 3
    לילך
    20/06/2022

הי שלום
    אני מתלבטת מאוד בין השתיים. עשיתי כבר הזמנה לאלקטה כי ראיתי שהאמבטיה רחבה ויודעת שתינוק בן 5 חודשים לרוב מרגיש צפוף אם אין משהו רחב, בטח מול מיוס
    חוץ מזה חשןבה לי הנוחות של הקיפול הקלות והמשקל.
    אשמח לחוות דעתך.
    תודה

הוספת תגובה

• ההמלצה שלי היא להתנסות עם כל אחת

קובי סופר
    20/06/2022

שלום לילך,

שתיהן די קלות, האלקטה שוקלת טיפה פחות.
    האלקטה מציעה אמבטיה וטיולון יותר רחבים. לדעתי באמבטיה זה יתרון ובטיולון זה חיסרון, זאת מכיוון שבטיולון אין כנפיים בצדדים לתמיכה, אם התינוק נוטה לאחד הצדדים במצב של ישנוניות או בגיל מוקדם שהגוף לא חזק, מה שיקרה שהגוף סוג של ישפך כלפי מטה.
    מבחינת ניוד, שתיהן לא מצטיינות ביכולת ניוד, עם שתיהן יהיה צורך בהפעלת כח בכל עליה של מדרגה/מדרכה גבוהה.

ההמלצה שלי היא להתנסות עם כל אחת:
    ההמלצה שלי לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת, להתנייד איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה. להתנסות לבד בתפעול (פירוק וחיבור חלקים שונים, שינוי מצבים וכו'). להתנסות בקיפול עם הטיולון מורכב עליהן. לבדוק ברכב.
    לאחר מכן תקבלו החלטה מושכלת של מה נכון לכם.

באופן כללי כמו שרשמתי, שתיהן לא מצטיינות ביכולת ניוד אז אם השימוש העיקרי בהן הוא עירוני הן יהיו בסדר. אם יש צורך מעבר הייתי ממליץ לחשוב על דגמים אחרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לגיל שנה
    מעין
    17/06/2022

שלום, אני מחפשת לקנות טיולון לגיל שנה.
    לא מחפשת דוקא קומפקטי, אלא משהו גבוה ונח להורה וילד.

אשמח להמלצות והבדלים לדגמים בטווח 500-800
    או טיולונים שנמכרים בשילב בטווח ה1000+

איך האיזיווקר/הוויפר?
    האם יש עוד דגמים טובים?
    תודה רבה רבה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לגיל שנה

הוספת תגובה

• הוייפר יכול לענות לדרישות

קובי סופר
    17/06/2022

שלום מעין,

הטיולונים בדרך כלל נמוכים. המטרה הסופית היא שיהיה מוצר קל וקומפקטי ולכן כל גובה שיוסיפו יעלה את המשקל ויגדיל את גודל המוצר/קיפול.
    אין לכך היצרנים מצמצמים.

לדעתי הוייפר יכול לענות לדרישות כי הוא יחסית גבוה, יש לו גגון ענק והוא בתקציב.
    לגבי איזי ווקר תלוי בדגם אבל לדעתי הדגם הכי מוצלח שלהם הוא הXS שכבר לא משווק.
    אפשר לראות את סילבר קרוס ווינג שזהה לXS. הווינג אבל יותר נמוך מהוויפר. מצד שנ יותר קל וקומפקטי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלה נוספת וחיבור לעגלה קיימת
    חדש
    15/06/2022

היי קובי,
    לאחר התייעצות איתך קנינו עגלת sportline xl לפני כשנה וחצי, ממנה אנחנו מאוד מרוצים.
    לאחרונה נולד לנו ילד נוסף, כך שאנחנו זקוקים לעגלה/טילון לצד הספורטליין שתשמש אותנו כאמבטיה. בנוסף, משיטוט באינטרנט נראה שישנן אפשרויות לחבר בין שתי עגלות.
    נשמח לעצתך הטובה בדבר האפשרויות העומדות בפנינו

תודה רבה!

הוספת תגובה

• זה בעייתי לחבר 2 עגלות

קובי סופר
    16/06/2022

שלום,

זה בעייתי לחבר 2 עגלות.
    1. צריך שהעגלה השנייה תהיה זהה לראשונה כי החיבורים צריכים להיות בנקודות זהות.
    2. גם אם נחבר את 2 העגלות הכי צרות שיש עדיין נשאר עם משהו ענקי, בכל מעבר, פתח, דלת תצטרכו לפרק הכל ולהרכיב מחדש.
    לכן אני חושב שזה לא פרקטי להתעסק עם זה.

הפתרונות שלי הם:
    1. לרכוש עגלה כפולה תאומים/אחים.
    2. הגדול ישב בטיולון והקטן יהיה במנשא, לאחר כמה חודשים הקטן יעבור לעגלה בשלב הטיולון והגדול יהיה על טרמפיסט שמתחבר לעגלה.
    אם יש עזרה רבה אז אפשר ללכת שהגדול בטיולון והקטן באמבטיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת טיולון נוח לילד וחזקה ונוחה להורה
    לאה
    15/06/2022

הי, אני מחפשת טיולון עם התכונות הבאות אשמח להמלצה:
    ה חשוב לי בטיולון:
    נוחות לילד:
    מרופד
    מרווח
    רגליים עולות
    גגון
    נוח לשינה
    ישיבה 90 מעלות עדיף

נוחות לאמא:
    קלה-עד 7 קילו
    מתקפלת קומפקטי עם יד אחת
    מדרגות
    חזקה מאוד
    יציבה
    מתמרנת טוב.
    עדיף סל גדול
    עדיף ידית אחת עגולה
    עדיף מתרפלת ביד אחד
    עדיף משכיבים את הילד ביד אחת

תודה רבה

הוספת תגובה

• לא נצליח למצוא אחד שיענה להכל

קובי סופר
    16/06/2022

שלום לאה,

לא נצליח למצוא אחד שיענה להכל.
    ראשית, רוב הטיולונים לא מגיעים לזווית זקופה.
    שנית, כדי להגיע למשקל קל יותר יצרנים מייצרים מושב עם שינוי מצבים על ידי שרוך (צריך 2 או יותר נכון 2 וחצי ידיים להושיב).
    אלו עם לחצן ביד אחת יהיו יותר כבדים בשל המנגנון. אי לכך הם גם יהיו יותר כבדים מ-9 ק"ג.

אפשר לבדוק את הוייפר של ספורטליין שעונה היטב לגגון, שינוי המצבים, רגליים עולות, יחסית מרווח ומרופד (אם רוצים לשדרג משמעותית את הריפודים בכל טיולון, תרכשו מזרן עגלה קומפי קוש, זה משדרג את הנוחות בצורה מטורפת).
    הניוד נוח כך שלדעתי הוא עונה הכי טוב לדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד 2 שאלות בבקשה.
    משה
    15/06/2022

1. ראיתי עכשיו עגלה איזיווקר צ'ארלי. השלד נראה קצת דומה לסייבקס איזיS+. אבל אין פרטים חשובים כמו בולם זעזועים, כמה מצבי שכיבה וכו'. כמה איכותית היא? עדיף את הסייבקס? תודה רבה.
    2. ראיתי את היגואר של בייבי בוס והתאהבתי. אבל היא כבדה בשביל להיות טיולון עד גיל 3? אם אני אצטרך לקנות עוד טיולון אז עדיף לי משהו שמתאים מגיל לידה. חוץ מהאיזי S+ יש עוד משהו שמתאים? (חשוב לי גלגלים גדולים ונוחים). תודה רבה ממש!

לקביעת תור
    סגירה
    עוד 2 שאלות בבקשה.

הוספת תגובה

• להבא לשאול את השאלות באותו השרשור

קובי סופר
    16/06/2022

שלום משה,

להבא לשאול את השאלות באותו השרשור.
    יותר נוח לי לענות כי אני יודע על מה שאלת. בנוסף זה עושה סדר בפורום ושלישית, זה לא דוחק מטה שאלות של שואלים אחרים.

1. לגבי איזי ווקר, יש בולמים אבל הם קטנים יותר ומסווים. לא תמיד רואים את הקפיצים כמו שסייבקס עשו. הסיבה: הגנה על הקפיצים, קפיצים חשופים יקבלו חול ולכלוך ועם הזמן יקבלו בלאי, מאוד קשה לנקות קפיצים ולכן הרבה יצרנים שמים את הקפיצים בתוך פלסטיק.
    לגבי איכות, האיכות סבירה לדעתי. היא נטו עגלה עירונית, למי שצריך קצת מעבר, יהיה קשה לעבוד איתה כי הגלגלים שלה קטנים ומחומר די בסיסי וכמו שרשמתי, הקפיצים קטנים.
    לכן תלוי גם באופי הטיולים שלכם. היתרון המרכזי שלה הוא משקלה הקל, רק 8 ק"ג.
    בינה לסייבקס, לדעתי האיזי יותר נוחה לניוד אבל גם לא הבדלים גדולים. המשקל די זהה, הווקר יותר נוחה לקיפול והמושב טיולון + האמבטיה טיפה יותר מרווחים.

2. לגבי היגואר היא כבדה יותר מהווקר או הסייבקס אבל די במשקל ממוצע של כל העגלות בשוק.
    מצד שני יש לזה ערך מוסף, התינוק מקבל אמבטיה עוד יותר מרווחת ומושב טיולון עוד יותר מרווח וארוך + כל המושב יצוק מפלסטיק, זה יוצר תמיכה הרבה יותר טובה לתינוק, הרבה יותר נוח יהיה להם כאשר תשכיבו על הבטן בטיולון. בנוסף כל הבד יוצר לכביסה, ב-2 האחרות הבד יוצא עם לוח פלסטי ולכן יהיה קשה מאוד לכבס.
    כמוכן הגלגלים יותר איכותיים + הקפיצים.
    אם נשווה לסייבקס כי יש לשתיהן יתרון על הווקר במושב מסתובב, הקיפול של היגואר משמעותית יותר נוח וקל לביצוע והיא יותר קטנה.
    אני חושב שהיא ליגה אחרת של עגלה.
    לגבי המשקל צריך להבין דבר חשוב, הוא לא מורגש בטיולים רק בהרמה, לכן אם גרים בקומה גבוהה ללא מעלית, כן יש לזה חשיבות. אם יש מעלית או ק.ק אז עניין המשקל יתבטא רק בהרמה של 5-10 שניות לרכב. כלומר לא רלוונטי.
    באירופה וארה"ב המשקל הממוצע לעגלות הכי נמכרות הוא 12-13 ק"ג וההורים מסתדרים יופי.

לגבי החלפה לטיולון, אגלה סוד: 99% מההורים רכשו, רוכשים או ירכשו טיולון בהמשך.
    הסיבות:
    1. טיולונים יותר קלים מעגלות בכמעט חצי, המשקל הממוצע בין 5-6 ק"ג.
    2. הקיפולים יותר קטנים
    3. הם זולים לכן זו השקעה קטנה
    4. שימור העגלה היקרה, רוב ההורים רוצים שהעגלה תשרת עוד תינוקות ולכן מעדיפים לחרוש על טיולון זול ולשמר את העגלה לתינוק הבא.

אני חושב שהיגואר עדיפה בכל היבט על הסייבקס למעט עניין המשקל וזה השיקול שלכם.
    שאר הדגמים שלנו בובקט/טייגר יותר דומים לאיזי ווקר אבל עם גלגלים יותר איכותיים והם באוזרים של המשקל של הווקר אז לדעתי אם עניין המשקל קריטי שווה לראות אותם.

מעבר לכך אין לי עוד המלצות כי שאר העגלות הן במשקלים של 10+ ואז כבר לדעתי היגואר עונה הכי טוב לדרישות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בעגלת סייבקס איזי S+2 המושב יכול להסתובב לכיוון האמא?
    משה
    15/06/2022

כי העגלה איזי טוויסט יותר קטנה עם גלגלים טותר קטנים ואני לא רוצה אותה. החסרון הי-ח-י-ד שמצאתי לאיזי S+2 זה שהמושב לא מסתובב. זה נכון? והאם העגלה הזו מתאימה מגיל לידה? תודה רבה על העזרה!

הוספת תגובה

• יש גם איזי S+2 עם מושב מסתובב

קובי סופר
    15/06/2022

שלום משה,

יש גם איזי S+2 עם מושב מסתובב.
    לדעתי הדגם נמכר רק עם אמבטיה. בנוסף אני חושב שזה נמכר רק בשילב.
    צריך לקחת בחשבון שיש כמה שינויים במושב ובשלדה בדגם המסתובב, כמוכן הקיפול יותר מסורבל.
    השאלה אם צריך טיולון או עגלה מגיל לידה?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות צ'יקו יוניברס פיקס
    אבי
    15/06/2022

שלום רב,

רציתי לקבל חוות דעת על הכסא הנ"ל, ילד בן 1.4 הכסא הראשון היה צ'יקו נקסט פיט שקנינו אחרי המלצות בפורום.
    בעז"ה בקרוב מתרחבים ומחפשים לו כסא בטיחותי אבל קצת יותר זול.. אז ראיתי את הדגם הזה של צ'יקו שנראה לי מתאים.

בברכה.

הוספת תגובה

• הדגם שראיתם הוא דגם אירופאי

קובי סופר
    15/06/2022

שלום אבי,

אני פחות ממליץ.
    צריך לדעת, צ'יקו זו חברה ענקית, במקור חברה איטלקית.
    רוב המכירות והמיקוד שלהם הם באירופה אך יש להם גם מחלקה בארה"ב שגדלה מאוד בשנים האחרונות, בעיקר בזכות ליין מוצרי הבטיחות המוצלח שלהם מסלקל ועד בוסטרים, כולם עם FIT בסוף השם.

הדגם שראיתם הוא דגם אירופאי, מבחינת הגיל הוא מתאים וגם מבחינת הרוחב הוא מעולה.
    מצד שני אני חושב שדגמים בתקינה אמריקאית עדיפים על דגמים בתקינה אירופאית.
    מתחת ל-1000 ש"ח אני הכי ממליץ על גרקו סייז פור מי.
    מעל אם התקציב מאפשר אז עוד נקסטפיט או ברייטקס מרתון.

כמוכן אפשר לשקול לרכוש בוסטר עם רצועות.
    צ'יקו מייפיט יכול להיות מעולה וזה יחסוך קנייה עתידית של בוסטר.
    החיסרון שלהם הוא בזווית שהיא יותר ישביתית ולדעתי גיל 1.4 זה גיל קצת מוקדם מידי, בדרך כלל אני ממליץ מגיל 1.8 אבל המיי פיט טיפה יותר שוכב. לכן שווה לעשות בדיקה ולראות אם לילד הוא נוח, את הבדיקה צריך לעשות ברכב ולא בחנות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטר עם רצועות

אבי
    19/06/2022

היי קובי,

תודה על התשובה המפורטת, אם הולכים על בוסטר עם רצועות האם יש דגמים אחרים מומלצים מבחינה בטיחותית? איך הגרקו טרנזישן לדוגמא? דגם אחר שאתה ממליץ חוץ מצ'יקו?

תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרנזישיין גם נחשב לטוב

קובי סופר
    20/06/2022

שלום אבי,

הטרנזישיין גם נחשב לטוב.
    רק לשים לב לרכוש את דגם הסנאגלוק של הטרנזישיין.
    בגדול הנאוטילוס נחשב לטוב ביותר.
    הצ'יקו וגם הטרנזישיין קיבלו דירוגים מעט יותר נמוכים אבל הפער לא משמעותי. בדרך כלל הנאוטילוס לא זמין לרכישה בארץ ולכן השניים הכי מומלצים אחריו לדעתי הם הצ'יקו או הטרנזישיין.
    הצ'יקו לדעתי יותר נוח לתינוקות בגיל 1.4 הוא יהיה עדיף משמעותית עד גיל שנתיים מבחינת הנוחות לדעתי בהשוואה מול כל בוסטר רצועות.
    את הטרנזישיין אני ממליץ לרכוש לפחות בגיל 1.8 אם לא מאוחר יותר יותר. היתרונות של הטרנזישיין הם:
    הוא יותר צר ולכן תופס פחות מקום, יותר נוח להתקנה עם חגורה, בטיחותית הוא דורג טיפה מעל צ'יקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון מונה במוצצים
    רותם
    13/06/2022

היי, אחרי חיפושים ארוכים ראינו טיולון שאהבנו ברשת מוצצים בשם מונה זיפר (moona) רק שבבדיקה מהירה בגוגל לא קיימת כזאת חברה… האם שווה לקחת את הסיכון?
    מחפשים משהו קליל לטיולים/חו״ל
    היויו לא לטעמנו, גם את הבייבי ג׳וגר סיטי טור בדקנו ולא היינו מספיק מרוצים
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון מונה במוצצים

הוספת תגובה

• אני לא מכיר את המוצר

קובי סופר
    14/06/2022

שלום רותם,

אני לא מכיר את המוצר.
    אני לא מכיר את המותג.
    להערכתי זה מותג פרייבט לייבל של מוצצים.
    זה אומר שזה טיולון מדבקה שכל אחד יכול לבוא למפעל בסין ולמתג אותו עם המיתוג שלו.
    אי אפשר לומר אם זה טוב או רע. אני צריך לבחון. מהצצה באתר אני לא בטוח שהוא שווה את המחיר, קיימים בשןק דגמים ותיקים באותו טווח מחיר שכבר ידוע מה הם ומה רמתם.

הייתי ממליץ לבדוק את:
    מקלארן אטום, ספורט ליין וייפר או אינפנטי מון שהם באזור המחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות לגבי כסא בטיחות לתינוקת החדשה
    חיה
    12/06/2022

שלום,
    יש לנו 2 רכבים וילד בן 2.4.
    באחד הרכבים יש ברייטקס מרתון ובשני צ'יקו נקספיט זיפ.
    בעוד כחודשיים אני צפויה ללדת, ותוהה איך להתנהל עם כסאות הבטיחות:
    האם כדאי לתת את הכסאות הותיקים לתינוקת, ולהעביר את הילד לכסא אחר, זול יותר? ההתלבטות היא בגלל שזמן קצר לאחר מכן הוא יעבור לבוסטר. אם כן-איזה כסא יהיה בטיחותי אבל לא יקר? או שאולי כדאי לקנות לגדול כסא בטיחות מאלה שמוגדרים כ "one for life"? אם כן, איזה מומלץ?
    או שאולי להעביר את התינוקת לכסא one for life ושהגדול ישאר בכסא שלו ובעוד כחצי שנה לקנות לו בוסטר?
    הסתבכתי מכל האופציות, אודה לעזרה ולהמלצות.

הוספת תגובה

• הייתי ממליץ לרכוש בוסטר עם רצועות

קובי סופר
    12/06/2022

שלום חיה,

הייתי ממליץ לרכוש בוסטר עם רצועות.
    הכוונה לא לרכוש כיסא בטיחות שיכול להפוך לבוסטר כמו וואן פור לייף.
    אני ממליץ לרכוש גרקו נאוטליוס סנאגלוק אם ניתן, בדרך כלל חסר.
    אם לא אז גרקו טרנזישיין סנאגלוק או צ'יקו מייפיט.
    אפשר כמובן לרכוש 2 אחד לכל רכב.

את הישנים להעביר לתינוקות כי הם יהיו מעולים עבורה, בעיקר הנקסטפיט אותו הייתי שם ברכב הראשי, זה שנוסעים בו יותר.

היתרון בדגמים שרשמתי הם:
    1. הם צרים יותר מכיסא ולכן תופסים פחות מקום ויאפשר לכם להידחס ליד הילדים במידת הצורך. עתידית אם יהיה עוד תינוק זה יאפשר לשים 3 מושבים.
    2. בשלב מאוחר יותר ניתן לפרק את הרצועות והם הופכים לבוסטר, לא צריך לרכוש עוד בוסטר מעבר להם (אלא אם יש עוד תינוק וצריך לעשות העברות כמו עכשיו, ככה זה ילד ראשון, כל הציוד שלו עובר לאח השני).
    3. בטיחותית 2 הדגמים שרשמתי הם הטופ וכמעט ברמת הבטיחות של הכיסאות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסטרים: ציקו מייפיט או גרקו טרנזישנס
    lurker
    10/06/2022

היי קובי,

מה לדעתך יותר טוב לילד בן 4 צ׳יקו מייפיט או גרקו טרנזישנס סנאגלוק?
    מחיר לא פקטור.
    תודה

הוספת תגובה

• שניהם ברמה הכי גבוהה שיש

קובי סופר
    12/06/2022

שלום,

שניהם ברמה הכי גבוהה שיש.
    הצ'יקו לדעתי יותר נוח ונעים לילדים ויש לו מעט זוויות שיפוע.
    הטרנזישיין הרבה יותר קל להתקנה כך שאם מפרקים הרבה מהרכב יש לזה יתרון עצום.
    אם אפשר למצוא גרקו נאוטילוס סנאגלוק זה לדעתי הדגם הכי מומלץ שיש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כביסה... איזי ווקר משילב
    משה
    10/06/2022

סורי שנזכרתי עכשיו... פשוט קנינו איזי ווקר והילדה פלטה עליו :-(

האם הוא כביס? בשילב לא כתוב

אשמח אם תחזור אליי בפל...

לקביעת תור
    סגירה
    כביסה... איזי ווקר משילב

הוספת תגובה

• אני לא יודע לומר

קובי סופר
    10/06/2022

שלום משה,

אני לא יודע לומר.
    אם העגלה מקבלים ספר הוראות, אמור להיות רשום שם.
    בדרך כלל הבד ניתן לשליפה, ברוב העגלות באופן חלקי כלומר יש חלקים שלא יכולים לשלוף כמו תחתית האמבטיה או גגונים.
    מה שכן ברוב העגלות הבד הפנימי של האמבטיה ניתן לשליפה וכיבוס וגם בד מושב הטיולון.
    מעבר לזה אין לי יכולת לעזור, זה רק לגשת לסניף שילב הקרוב ולבקשה עזרה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון קליל אך עמיד
    שלי
    08/06/2022

היי, אשמח להמלצה לטיולון קל ונוח אך עם זאת לא רעוע ושביר.
    הטיולונים של יויו וג'ולס מצויינים בעיניי אך המחיר גבוה.
    מסריקה קצרה באינטרנט הבחנתי בטיולון של ג'ואי וגם של מקלארן, שניהם קלילים ומתקפלים קטן. מה דעתך עליהם?
    אשמח גם לקבל המלצות לטיול אחר הראוי בעיניך
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    טיולון קליל אך עמיד

הוספת תגובה

• לדעתי מלקארן לא נופל מיויו או ג'ולז

קובי סופר
    08/06/2022

שלום שלי,

לדעתי מלקארן לא נופל מיויו או ג'ולז.
    הוא עולה הרבה פחות מהם.
    לכן אני ממליץ עליו. עוד טיולון בטווח המחיר שלו הוא הווינג של סילבר קרוס. טיפה יותר זול יש את ספורטליין וייפר.
    הג'ואי לדעתי פחות מוצלחים אבל הם משמעותית יותר זולים אז הכל שאלה של תקציב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלת אופן וטיולון הכי מומלצים ללא הגבלת תקציב
    שלי
    07/06/2022

הי קובי, ראיתי שאתה ממליץ על סמארט סטרייק כתלת אופן כבר הרבה שנים, מה הדגם הכי מומלץ?

הוספת תגובה

• יש דגם עם מושב מסתובב

קובי סופר
    08/06/2022

שלום שלי,

תלוי בדרישות שלכם!

יש דגם עם מושב מסתובב, דגם עם מצבי שכיבה, דגמים יותר בייסיק. תלוי מה אתם רוצים מהמוצר.
    לדוגמא, לגיל שנה אני ממליץ לוותר על המושב המסותבב וללכת על דגם STR5 או 3 שזהה וזול יותר אבל ללא זוויות למשענת הגב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא אוכל מומלץ לתינוק בן חצי שנה
    יונית
    07/06/2022

היי קובי,
    למה צריך לשים לב בקניית כסא אוכל ואיזה כסאות מומלצים?
    תודה רבה!

הוספת תגובה

• יש כמה סוגים אז צריך ראשית להחליט מה הסוג הנכון לכם

קובי סופר
    08/06/2022

שלום יונית,

יש כמה סוגים אז צריך ראשית להחליט מה הסוג הנכון לכם.

1. יש כיסאות בייסיק קבועים ללא שום פונקציה, נטו עומדים.
    אלו הכיסאות הכי זולים.
    2. יש כיסאות בייסיק שיש להם פונקציה אחת שהיא אפשרות לקפל לאחר האכלה, ככה לא תופסים מקום. מדובר בכיסאות מאוד זולים
    3. כיסאות מתקדמים מציעים אפשרות של מצבי גובה. היתרונות במצבי גובה הם: אפשר לשבת במקום יותר נמוך להאכיל כמו ספה בסלון, אפשר להתאים לגבהיי שולחנות בבית ולדחוף מתחת בשלב מתקדם שמאכילים את הילדים ללא מגש הכיסא, כלומר שמלמדים לשבת עם כולם בשולחן. הקיפול יותר קטן כי יש פחות גובה.
    4. הכיסאות המפוארים מציעים גם מצבי שכיבה בנוסף לגובה. הם גם יותר מרופדים ומרווחים. היתרון של שכיבה הוא לכאלו שעדיין מאכילים בבקבוק, אז התינוק יכול לאכול בכיסא בשכיבה.
    5. כיסאות מעוצבים להורים שחשוב להם עיצוב הבית.
    מדובר בכיסאות מעץ או ממתכת יוקרתית, בדרך כלל בלי הרבה פונקציות, הם פחות פרקטיים מסעיף 2-4 אבל בעולם של היום, מדובר בסגמנט מאוד נמכר.

לסיכום צריך להחליט מה נכון לכם: האם קיפול חשוב, מצבי גובה, מצבי שכיבה או עיצוב. יש כאלו שאין להם צורך בכלום ורוכשים את הזול ביותר, בפועל מרוב שהכיסא פשוט הוא הכי קל לניקוי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על כיסאות עם מצבי גובה

יונית
    08/06/2022

קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת!
    איזה כסאות מומלצים מקטגוריית מצבי הגובה?
    ואפשר גם המלצה על כיסא שוכב אחד שאוכל לחפש בערך מה ההפרש במחיר עם ובלי שכיבה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי ממליץ לבדוק את אינפנטי אניס

קובי סופר
    09/06/2022

שלום יונית,

הייתי ממליץ לבדוק את אינפנטי אניס.
    הוא כיסא אוכל שעולה ויורד ויש לו מצבי שכיבה.
    רוב הכיסאות העולים והיורדים ללא שכיבה די יקרים כי מדובר בכיסאות עץ. בעבר היו דגמים של כתר לדוגמא שהיו זולים ופרקטיים אך כיום לא מיוצרים. הסיבה היא שעלויות המחיר עלו וצמחו וכיום לייצר כיסא עולה ויורד עם שכיבה עולה כמעט כמו כיסא ללא שכיבה ולכן, רוב היצרנים כבר מוסיפים את פונקציית השכיבה. רק בדגמים מעץ לא ניתן אבל הם יקרים.

האניס זהה לפג פרגו פרימה פאפא שלדעתי הוא אחד הכיסאות הטובים ביותר. האניס עולה פחות ממחצית ולכן אני ממליץ עליו מאוד. הוא גם יחסית קל לניקוי ועם ריפוד שעוד איכשהו נעים לילדים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה