מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה קלה ג'ואי כרום או טאי טאיאורלי01/07/2022
היי קובי, אני בודקת טיולונים (יד שנייה) לשימוש עירוני וצמצמתי את הבחירה לטיולון של ג'ואי כרום דלקס וטאי וטאי. שניהם עונים לי על הדרישות של כמובן משקל קל, ידית אחת שיהיה לי קל לנווט ביחד עם הרצועה של הכלב ומחיר טוב/ הגיוני לתקציב שלי. עדיין צריכה להתחשב בעובדה שבעלי גבוה 1.87 ואני 1.63 אז צריך ידית מתכווננת, צריכה משהו לטוות ארוך לפחות עוד שנתיים אז בעצם מה היתרונות/ החסרונות של כל אחת מהן מול האחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הטאיטאי מגיעה עם ידית קבועה
קובי סופר01/07/2022שלום אורלי
הטאיטאי מגיעה עם ידית קבועה ולא מתכווננת.
בנוסף המושב שלה חד כיווני, לא יודע אם זה קריטי לכם או לא. בעיקרון עד גיל שנה מומלץ מושב דו כיווני.
מצד שני היא הרבה יותר קלה ובשל כך יותר נוחה בניוד. הקיפול שלה יותר קומפקטי כי היא יותר טיולון בעוד שהכרום יותר עגלה.
לכרום יש ידית מתארכת, מושב דו כיווני. בשתיהן אם לוקחים אמבטיה האמבטיה סבירה לכן ההבדלים בשלדים וזה שיקול שלכם ידית מתארכת ומושב דו כיווני מול משקל קל, קיפול נוח וקטן יותר ויכולת ניוד טיפה יותר טובה בטאיטאי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטת מעבר/לול/מיטת תינוקקובי30/06/2022
היי
יש לנו ילד בגיל שנתיים ותינוק בגיל כ8 חודשים.
אנחנו רוצים להעביר את התינוק למיטה ומתלבטים האם לקנות מיטת תינוק נוספת או מיטת מעבר
עוד אופציה זה שהגדול יישן בלול.
באיזה גיל מומלץ לעבור למיטת מעבר?
האם בריא לישון בלול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיטות מעבר מומלצות מגיל 3 שנים
קובי סופר30/06/2022שלום קובי,
מיטות מעבר מומלצות מגיל 3 שנים. יחד עם זאת אני מכיר לא מעט מקרים שבגיל שנה וחצי העבירו למיטת מעבר והכל היה תקין.
גם אצלי העברתי את הגדול בגיל שנתיים למיטת נוער כך שלדעתי זה אפשרי. גם בלול אין בעיה לישון כל עוד זה נוח לו ולכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת המלצות מניסיון עגלת בייבי בוסדניאלה הס30/06/2022
שומעת כל הזמן על ה 3 המנצחת :
ספורט לין, בוגבו שזה סתם יקרה בעיניי ואני חושבת שהיא נראית כמו צעצוע לא יציב, וסייבקס מילו.
אני מתכוונת לבדוק את כולן לעומק בחנות אבל מה עם בייבי בוס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאן פחות תמצאי המלצות
קובי סופר30/06/2022שלום דניאלה,
כאן פחות תמצאי המלצות. זה פורום לשאלות והרוב כאן שואלים לפני רכישה ולא לאחר רכישה. כמוכן הרוב מתמקד בשאלה שלהם ולא של אחרים.
בתור המשווק של בייבי בוס אני יכול לומר בלב שלם שהעגלה שלנו בכמה רמות מול כל העגלות שרשמת.
מדוע היא פחות נפוצה?
שיווק. אנחנו פחות משווקים או משקיעים בכך לעומת שלושת האחרות שמשקיעות עשרות אלפי שקלים מדי חודש בחודשו על שיווק.
שיווק ממומן, עגלות חינם לסלבס, יש עוד דרכים שאני לא ארשום כי אז אהיה חשוף לתביעות של המשווקים אבל בקיצור, זה נטו עניין של שיווק.
אצלנו אין שקל השקעה בשיווק המוצר ולכן גם פחות חנויות מחזיקות, יחד עם זאת אנחנו מוכרים מאות עגלות בחודש, בעיקר במגזר החרדי שם ההמלצות הן מפה לאוזן.
בכל מקרה ההמלצה החוזרת שלי כאן, לעשות בדיקה. רק כך תוכלו לגלות לבד את ההבדלים. לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לנייד אותן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לתפעל לבד ולקפל לבד שלדה וטיולון, לאחר הקיפול להרים את השלדה יחד עם הטיולון כך תקבלו מדד על הבדלי המשקלים.
לבדוק ברכב.
כמו שרשמתי, אני מאמין בלב שלם שהעגלות שלנו הן הטובות ביותר בעולם! לא חסכנו בחלקים והאמבטיה + המושב יצוקים מפלסטיק ולא רק בד מתוח, הגלגלים הם גלגלי PU האיכותיים ביותר שיש, השלדים מאלומיניום תעופתי שהוא גם קל יותר וגם חזק יותר וכמובן יקר יותר. אנחנו היחידים שנותנים 5 שנות אחריות.
אני מרכז המלצות מהרשת בדף האינסטגרם שלנו BABYBOSS.BIZ יש שם סטוריז ואחד מהם הוא לקוחות ממליצים.
אנחנו היחידים שנותנים 5 שנות אחריות מלאות!
לגבי סייבקס מיילו, בכל אופן אני פחות ממליץ עליה, לדעתי המיוס הרבה יותר מוצלחת, גם יותר יקרה אבל המיילו לדעתי לא מומלצת כלל.
לגבי בי או ספורטליין, כמו שרשמתי לעשות מבחן השוואתי. לי אין ספק שהעגלה שלנו עדיפה אבל אני לא כאן להעיד על המוצרים שלנו, להפך, אני רוצה שמי שירכוש יעשה זאת רק אחרי שהוא בדק וראה שהמוצר שלנו הוא מוצר מנצח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
יעלי07/07/2022רכשתי בייבי בוס טייגר 2, נמצאת בשימוש 4 חודשים, קודם באמבטיה עכשיו כטיולון, מרוצה מאוד מאוד מאוד.
נוחה לתינוק (אוהב לישון בה המון), קלה לקיפול, קלה מאוד במשקל, גלגלים מצויינים (גרה במושב עם דרכים מאוד משובשות).
אין לי שום קשר למותג עצמו, זה אך ורק מניסיון כי יודעת עד כמה קשה למצוא המלצות ברשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה, אני מעריך זאת מאוד :)
קובי סופר07/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין טילוניםמעיין29/06/2022
שלום,
אני מחפשת טיולון לגיל שנה.
אין לי הרבה דרישות חוץ ממשהו איכותי,ואם כבר אז גם מעדיפה ידית מכנית ולא שרוך.מקום נח לילד.
ועם בשבוע צריכה לרדת איתו שתי קומות.משהו שיהיה יחסית סביר במדרגות
עשיתי ש ב והסתכלתי בתשובות שענית כאן בפורום.
ראיתי שהעגלות המובילות ה
אינפיטי מונ (נראית טובה אבל חברה לא ככ',לא?)
וייפר (לדעתי מכוערת בכל החלק של הסל)
מקלקן אטום (לא מוכרת ונמצאת רק במוצצים?)
ווינג
סייבר איזי s +2
אנשי לשמוע על ההבדלים.
מעדיפה כמובן כמה שיותר זול ועדיף משהו שנמכר בשילב..
תודה רבה רבה.מאד מעריכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכל שאלה של איך הכוונה לרדת מדרגות
קובי סופר29/06/2022שלום מעיין,
המון מעולה ומוצלח. בסוף זה טיולון מדבקה שמיוצר לעוד חברות בעולם כמו לקלרק, ממליץ לראות מחירים כדי להבין שהמון נותן תמורה מעולה לכסף. מה שכן לצורך שלך לדעתי הוא פחות טוב. הוא גם כבד וגם בעל גלגלים קטנים ולכן למדרגות הוא בעייתי גם לנשיאה כשהוא מקופל וגם אם רוצים לרדת כשהוא פתוח.
הוייפר, עיניין העיצוב זה שיקול שלכם, לדעתי הוא עדיף על המון כי הגלגלים גדולים יותר אבל במשקל הוא גם מהווה חיסרון והוא בעל הקיפול הגדול מה-4. היתרון הכי גדול שלו הוא הגגון הגדול.
מקלארן, חברה ותיקה והאטום נמכר בהמון חנויות בעבר וכרגע בלעדי לרשת מוצצים. לדעתי נותן תמורה מעולה למחיר, קל, נוח לניוד ומומלץ.
איזי S2+ לדעתי הכי מתאים למדרגות אם רוצים לרדת כשהוא פתוח, יש לו גלגלים גדולים שזה יתרון משמעותי. גם בניוד היומיומי הוא נוחה מה-4.
הוא כבד יחסית בגלל הגלגלים, המשקל בא לידי ביטוי רק בהרמה.
המקלארן וסייבקס מגיעים עם מושב שמשנה מצבעים עם שרוך, מנגנון פחות נוח ואמין לדעתי אבל זה מנגנון שמקזז המון משקל מהטיולון. לדעתי שניהם עדיפים על המון או הוייפר.
המקלארן בזכות המשקל הקל והסייבקס בזכות יכולת הניוד.
השאלה אם יש כוונה לעלות מדרגות כשעגלה מקופלת, אז מקלארן תתאים יותר.
או לרדת כשהיא פתוחה אז הסייבקס תתאים יותר.
לגבי שילב, אני חושב שהוייפר וסייבקס נמכרים שם. צריך לבדוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המפורטת
מעין29/06/2022וואו תודה רבה על התשובה המפורטת!
כבר 7 שנים כל עגלה/ כבא בטיחות קונה רק אחרי התייעצות איתך.
תודה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוינג סילבר קרוס
מעין29/06/2022רק בכל זאת עוד שאלה- איך הווינג של סילבר קרוס לעומתם?
והאיזי ווקר?
תודהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הווינג מאוד חזק
קובי סופר30/06/2022שלום מעיין,
הווינג הוא אחד הטיולונים הכי נמכרים במגזר החרדי, מדוע זה חשוב לדעת? מכיוון שרוב הרוכשים גרים בדירות ללא מעלית ולכן יורדים ועולים מדרגות, לפעמים מסיעים 2 ילדים על הטיולון.
זה מעיד על החוזק והאמינות של המוצר. בנוסף הוא קל ופרקטי לתפעול.
הוא לא נמכר בשילב.
האיזי ווקר החדשות לדעתי פחות מוצלחים. בעבר שווק דגם XS שהוא זהה לווינג, ככל שידוע לי הוא כבר לא משווק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד טיולןנים
מעין30/06/2022אשמח לשמוע איך האיזי ווקר דגם מיילי
או סקטץ' של אינגליזינה?
לייקה של מקסי כוזי?
עדיין הוויפר או המון עדיפות?
תודה רבהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מבין ה-3 האינגלזינה לדעתי הכי סביר
קובי סופר30/06/2022שלום מעין,
מבין ה-3 האינגלזינה לדעתי הכי סביר.
גם במחיר אם אני לא טועה הוא הזול יותר.
סה"כ הרגיש שהוא נותן את תמורה מעולה ביחס למחיר.
את המיילי אני פחות אוהב מכיוון ששינוי המצבים בו עם רוכסן וזה מגביל מאוד במספר המצבים.
הלייקה עושה רושם טוב אבל לדעתי פחות נוח לניוד מהאינגלזינה או הוייפר. הוייפר זול ממנו ועם גגון מוצלח יותר לכן אני חושב שהוויפר עדיף על המקסי קוזי וצריך לנסות לבדוק אותו מול האינגלזינה ולהחליט מה נכון לכם.
בסך הכללי אני חושב ששני הדגמים נותנים תמורה מעולהביחס למחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לעגלה משולבתהדס29/06/2022
שלום קובי,
אנחנו מעוניינים בעגלה משולבת, אמבטיה +טיולון
הנקודות שחשובות לנו:
* מתאימה להורים גבוהים.
* אמבטיה רחבה - אני בע"ה אמורה ללדת בתחילת דצמבר ויש לי תינוקות גדולים לרוב.
* יכולת היגוי נוחה.
* טיולון לשני הצדדים.
בונוסים:
קלת משקל.
קלה לקיפול.
נגישות לסל.
המחיר פחות אישו כאן אבל עדין לא סכום מטורף.
לא חײב כולל סלקל...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העגלות הגבוהות בדרך כלל כבדות
קובי סופר29/06/2022שלום הדס,
ראשית חשוב לציין:
העגלות הגבוהות בדרך כלל כבדות.
כמוכן בהרבה מקרים יש עגלות בעלות אמבטיה גבוהה ובשלב הטיולון המושב יושב נמוך ולכן חשוב לשים לב לזה, עיקר השימוש בעגלות הוא בטיולון.
לגבי דגמים מומלצים:
אייביסי דיזיין סלסה לדעתי מושלמת לגבוהים, פותחה במיוחד לשם כך. יש לה ידית מתארכת, אמבטיה וטיולון שיושבים גבוה, אין סרן אחורי בין הגלגלים כך שבעלי רגליים ארוכות לא נתקלים בו. האמבטיה והטיולון הם המרווחים בעולם והמחיר סביר.
אפפה בייבי ויסטה, האחות החורגת של הסלסה, מאוד זהות רק שהויסטה הרבה יותר יקרה והטיולון שלה לא נשכב למצב שטוח. היתרון היחידי של הויסטה הוא האפשרות לחבר עוד מושב בעתיד אם יש אחים עם הפרשי גיל נמוכים.
פג פרגו בוק פלוס, טיפה יותר נמוכה אבל עדיין מאוד מרווחת, כמו הסלסה. פרקטית לתפעול, לשים לב שיש מספר שלדים, אני ממליץ ללכת על הדגמים עם הידית הטלסקופית המתארכת.
כל הדגמים שרשמתי הן בעלי יכולת היגוי משובחת, סלים ענקיים ונגישים, טיולון דו כיווני, אמבטיה וטיולון ענקיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! עוד שאלות
הדס29/06/2022לגבי העגלה abc דיז'יין סלסה-
א. אני לא כ"כ מוצאת חנויות שמוכרות אותה, יש לך המלצה על חנויות שנוכל ללכת לפחות להתרשם?
ב. כתבת בפוסט אחר שבטיולון אין מצב שכיבה. זה נכון? כי פה כתבת שבויסטה דווקא אין לעומת הסלסה.
שאלה לגבי סלקל:
קניתי לפני 6 שנים סלקל של צ'יקו קיפיט + בסיס לאיזופיקס.
הוא כבר פג תוקף לפי מה שרשום באתר הרשמי של צ'יקו.
א. האם אתה ממליץ בכלל על הסלקל הזה?
ב. האם אפשרי להשתמש בבבסיס רק? אומשגם הוא פג תוקף? או שלא רלוונטי כי זה נמכר רק כסט של סלקל+בסיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הצ'יקו ככל הנראה פג תוקף
קובי סופר30/06/2022שלום הדס,
הצ'יקו ככל הנראה פג תוקף.
אני עדיין ממליץ מאוד על הסלקל הזה. גם מניסיון אישי.
לכן אם רוכשים חדש ואין רצון לחבר לעגלה, זה עדיין הסלקל המומלץ ביותר לדעתי.
גם הבסיס הוא פג תוקף.
חשוב לציין שזה כמו באוכל, היצרן שם תאריך כדי להסיר מעצמו אחריות. יתכן שהסלקל יתפקד מעולה אבל כן, זה לא יהיה כמו סלקל חדש, הפלסטיקה נחלשת עם הזמן גם כשהוא במחסן ולא בשימוש.
בכל מקרה צ'יקו נמכר כסט עם בסיס, לא ניתן להתקינו ללא בסיס.
לגבי העגלות:
א. הסלסה נמכרת רק בחנויות מקס בייבי, יש 2 חנויות במרכז.
ב. בסלסה יש שכיבה מלאה בטיולון, בעבר הרחוק מאוד היה להם טיולון כמו בויסטה, זה השתנה לפני שנתיים.
בויסטה הטיולון כמו בסלסה הישנה, כל המושב נע לאחור שמשכיבים אז גם אזור הישבן עולה מעלה ואז נוצר שקע בין הגב לישבן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על תלת אופן לתינוק בן 11 חתמר29/06/2022
היי קובי, הקטן שלנו בן 11 חודשים. אודה להמלצתך לתלת אופן איכותי ובטוח (חשוב לנו מתקפל לאוטו). תודה רבה, תמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ על סמארטרייק STR5
קובי סופר29/06/2022שלום תמר,
אני ממליץ על סמארטרייק STR5. הסיבה העיקרית היא נוחות הניוד, לדעתי בזכות פטנט שיש לסמארטרייק נוחות הניוד שלהם היא הטובה ביותר בפער על המתחרים. הניוד קליל ומצריך פחות מאמץ. בשאר המאפיינים הם מעולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על כיסא בטיחותאתי28/06/2022
שלום אשמח לקבל המלצות על הכיסא של ברייטקס.
וגם של סל קל איכותי ונוח.
תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ברייטקס מצוינים השאלה אם רוצים להשתמש מלידה?
קובי סופר29/06/2022שלום אתי,
ברייטקס מצוינים השאלה אם רוצים להשתמש מלידה?
כי אז לדעתי הם פחות נוחים.
הדגם הכי מוצלח שלהם לדעתי הוא הבולווארד.
סה"כ כל סדרת הקליקטייט שלהם מעולה, הבלווארד הוא כיסא האמצע. האדבוקט היקר יותר מגיע עם עוד הגנות צד, במבחני הריסוק לא הוכח שהם משפרים משמעותית את הבטיחות והחיסרון שלהן שהן תופסות עוד מקום ברכב, בעתיד אם יהיו 2 תינוקות או 3 זה יהיה בעייתי לחבר עוד 2 מושבים יחד איתו.
לכן ההמלצה שלי היא לבולווארד.
המרתון הזול יותר גם מעולה אבל אני ממליץ עליו רק למי שאין יכולת לרכוש את הבולווארד.
לגבי סלקל, הכל שאלה של אם רוצים לחבר לעגלה.
אם כן אז ההמלצות שונות ואז גם נצטרך קודם לדעתי איזו עגלה תרכשו.
אם לא, לדעתי צ'יקו קייפיט הוא הסלקל הטוב ביותר שיש בטיחותית, מבחינת נוחות להורה ומבחינת נוחות לתינוק.
הוא גם במחיר סביר ומגיע יחד עם בסיס. החיסרון המרכזי שלו הוא העובדה שלא ניתן לחברו לעגלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסא בטיחות ו סלקל
אסתר נחום29/06/2022שלום קובי,
תודה רבה על מענה מקצועי ואמין למרות האינטרסים.
באיזה סניף בארץ אתה נמצא ויהיה אפשר להגיע ולהתייעץ איתך ?
אני רוצה כיסא בטיחות קבוע ברכב וגם סלקל. אני לא יודעת עדיין איזה עגלה אבחר... אבל חובה להוציא את התינוקת בעזרת ה' עם סלקל. ואני חוששת מאיכות של הסלקל כשהוא מגיע כעסקת חבילה. כמובן מטעמי בורות בנושא.
ראיתי את הנתונים של עגלת yoyo ומאוד הופתעתי לקרוא שהיא לא נוחה ובטיחות לגב התינוק. כמו מה שכתבת על סייבקס.
ראיתי אותה והרגשתי אותה אבל לא הייתי מתארת לעצמי לעולם שיש כזה דבר עגלה לא בטיחותית ונוחה לתינוק.
אשמח לפגוש אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא חובה סלקל להוציא תינוק מבית חולים
קובי סופר29/06/2022שלום אסתר,
לא חובה סלקל להוציא תינוק מבית חולים. ניתן להוציא עם כיסא. לכן אם הכוונה לרכוש סלקל רק למטרה הזו הרי שאין צורך.
אכן, סלקל הוא קודם כל כיסא בטיחות ואני אף פעם לא ממליץ לקבל סלקל כחלק מחבילה.
לכן שוב, צריך להיסגר אם רוצים סלקל ואם כן, האם נרצה לחבר לעגלה?
אני רושם מראש, שהייה ארוכה בסלקל אינה בריאה לתינוקות לכן אני לא ממליץ לחבר לעגלות אבל כן, יש בזה נוחות מדהימה בעיקר שתינוקות ישנים ולא צריך להעיר אותם. יש כאן שיקולים רבים אבל ההחלטה היא שלכם.
לגבי יויו, אני מעולם לא רשמתי שהיא לא בטיחותית. גם לא רשמתי שהיא לא נוחה לתינוקות.
אני פשוט חושב שהיא לא מתאימה לתינוקות מלידה ויש נוחות ממנה.
אני לא ממליץ לרכוש עגלות עם טיולון חד כיווני כפי שיש ביויו.
יש מחקרים בנושא שמראים שיש חשיבות עצומה לכך שהתינוקות צריכים להיות מול ההורים עד גיל שנה+
כאשר יש בשוק עגלות שלא יודעות לתת מענה לזה, אני מראש לא ממליץ עליהן. אין כאן קשר לבטיחות או נוחות.
כטיולון מגיל שנה+ לדעתי היויו טיולון מעולה שקצת מתומחר גבוה אבל אם מתעלמים מהמחיר אז זהו אחד הטיולונים הטובים ביותר בשוק.
לגבי אינטרסים, אין לי כאלו! ברוך השם אנחנו מוכרים מאות עגלות בחודש! אני לא כאן לקדם את העגלות שלי אלא עבור התינוקות. בימינו אנו אני שם לב שההורים קונים עגלות הורים ושכחו שמדובר בעגלות תינוק. אני רואה אימהות לעתיד שבוחרות עגלה שתראה הכי טוב באינסטגרם שלהם וזה מזעזע אותי גם כאיש מקצוע וגם כהורה.
היצרנים בעולם הבינו את עניין ומייצרים את העגלות לשם המטרות שרשמתי. כמוכן היצרנים למדו שהתינוקות לא מדברים ולא יכולים לספר אם נוח להם בעגלה או לא. ההורים כן ולכן רובם מייצרים עגלות הורים. אם אני ממליץ על העגלות שלנו זה רק כי אני באמת מאמין שהן הטובות ביותר שיש בסגמנט של עגלות קלות ופרקטיות. כמוכן רק אם הן תואמות את דרישות השואל.
לגבי פגישות, לצערי הלו"ז שלי צפוף, אני כן נמצא המון בחנויות אבל זה גם בדרך כלל למספר דקות ואני ממשיך לחנות הבאה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשרייך! נדיר לקבל כזה מענה!!!! המון כבוד והערכה.
אסתר נחום29/06/2022בהחלט אכנס לחנויות שלך ובהחלט אקנה רק עגלה לתינוקת את הרושם השאיר לאחרים לקנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלה ראשונה המון מחשבותאתי28/06/2022
שלום,
רציתי לדעת מהן העגלות הכי איכותיות של סייבקס?
קיבלתי המלצות חמות על המילו.
מה שחשוב לי.
עגלה מאוד יציבה, עגלה קלה, עגלה קלה ונוחה לקיפול שנכנסת בקלות לתא המטען ברכב משפחתי, מאוד חשובה לי הבטיחות של העגלה ושהנוחות תהיה מקסימלית מיום לידה.
אני ראיתי את הספורט ליין אישית לי לא נוח להתנייד עם עגלות מגושמות.
איך יודעים שהבד איכותי בעגלה ונשמר לטווח ארוך.
האם יש המלצות לעגלות אחרות איכותיות ובמחירים שפויים.
תודה רבה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העגלה הכי טובה היא זו שתתאים לך לאחר בדיקה
קובי סופר29/06/2022שלום אתי,
ראשית, בבקשה לשאול את כל השאלות באותו שרשור. יותר קל לי לענות וזה לא מציף ומוריד מטה שאלות אחרות.
שנית, העגלה הכי טובה היא זו שתתאים לך לאחר בדיקה!
אני לא יודע מי המליץ על המיילו אבל לדעתי זו עגלה לא מוצלחת.
לגבי נוחות, זה מתחלק ל-2:
1. נוחות התינוק
2. נוחות ההורה
ככל שנרצה נוחות לתינוק כך נתפשר על הנוחות של ההורה, אין נוסחת קסם שתוכל לשלב מקסימום נוחות גם וגם.
לגבי בדים, גם כאן, זה יותר תלוי באיך ששומרים על הבדים מאשר האיכות כי בדגמים מובילים הבדים איכותיים, עדיין השארת עגלה בתא מטען בחום קופח, השארת עגלה בשמש, במחסן עם לחות, כיבוס לא נכון וכו' יקצרו את החיים של הבד.
ההמלצה שלי היא גם להתנסות עם העגלות ולא להקשיב להמלצות, בטח לא של אנשי מכירות שיש להם אינטרס למכור מה שטוב לכיס שלהם ולא מה שבהכרח טוב לכם.
צריך לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה ולהתנייד איתה בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, זה יתן מדד לגבי נוחות הניוד.
צריך להתנסות בתפעול, לחבר ולפרק אמבטיה, לשנות מצבים בטיולון. להתנסות בקיפול ולבדוק ברכב. כך לפחות תקבלו מדד לגבי הנוחות שלכם.
לגבי נוחות התינוק, זה מאד פשוט, כמה שיותר רחב, בעיקר באמבטיה, בטיולון צריך שיהיה רחב אבל שיהיו גם כנפיים בצד (סוג של תמיכה, קיר).
גלגלים וקפיצים גדולים. אלו יבטיחו את נוחות התינוק וככל שהכל יהיה גדול יותר כך המשקל יעלה והכל יהיה מסורבל יותר לכם. לכן זה בעיקר שיקול שלכם איפה יהיו הפשרות.
לגבי המלצות, לדעתי העגלות שלנו בייבי בוס בובקט או טייגר יכולות להיות מעולות לדרישות.
הן קלות מאוד (8.2 הבובקט או 8.7 הטייגר).
הניוד שלהן הוא מהטובים שיש מכיוון שגם יש להן גלגלים גדולים מהממוצע לעגלות בסגמנט, סוג הגלגלים הוא PU שזה צמיג ולא פלסטיק או סיליקון שמקבלים בלאי מהיר. האמבטיה והמושב הם מהמרווחים בקטגוריה + שניהם יצוקים מפלסטיק מה שמקנה חוזק, הגנה ותמיכה יותר טובים.
בעגלות שלנו כדי להוריד משקל לא קיצצנו דברים בעגלה, לדוגמא המיילו קלה מכיוון שהאמבטיה די צרה, המושב עשוי מרשת, הגלגלים קטנים, אין ידית מתארכת, השלדה דקה ועוד. היא לדעתי העגלה הקלה בעולם עם מושב דו כיווני אבל כמו שרשמתי מראש, זה תמיד בא על חשבון דברים אחרים.
אצלנו בבייבי בוס המשקל הקל מגיע בזכות שלדים העשויים מאלומיניום תעופתי, זה חומר יותר קל ויותר חזק, כלומר לא התפשרנו על נוחות הניוד והתינוקות.
יכלנו בקלות לשים גלגלי סיליקון וקצץ עוד כמעט 2 ק"ג מהמשקל, יכלנו להצר את הטיולון, לעשות אותו מרשת ובקלות לקצץ עוד קילו. לכן אני חושב שהעגלות שלנו נותנות את האיזון המושלם בין נוחות ההורה לנוחות התינוק וניוד שלא קיים באף עגלה בסגמנט.
הפלוסים הגדולים אצלנו ביחס למתחרים:
1. המחיר, באזור 3000 ש"ח.
2. אחריות, היחדים שנותנים 5 שנות אחריות מלאה
3. בטיחות, העגלות שלנו מאושרות במספר מכוני תקנים בעולם כולל מכון התקנים הישראלי.
עוד עגלות בטווח המחיר שלדעתי עדיפות על המיילו:
מאמאס אנד פאפאס סטראדה
סיילו שפחות אהבת, אכן היא כבדה ומגושמת אבל לדעתי עדיפה על המיילו.
בוגבו בי 6 אם יש תקציב, בי 5 שעדיין זמינה גם אופציה זולה ועדיין טובה לדעתי, בטח שאם אשווה למיילו.
אני אישית פחות מחבב את עגלות סייבקס, מה שעושה אותן לטובות לדעתי זה בעיקר השיווק אני פחות אוהב המוצר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה על המענה, על הסיכום למדתי המון!!!
אתי29/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסא בטיחות לאוטו נוסףמור27/06/2022
היי,
בן 3, יושב על צ׳יקו נקסט פיט באוטו אחד. מתלבטת האם לקנות לאוטו נוסף כסא משולב בוסטר ( מיי פיט / ראיתי פרסומים על מקסי קוזי טיטן). מה מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיף בוסטר עם רצועות
קובי סופר28/06/2022שלום מור,
לגיל 3 בתנאי שעברו את משקל 15 ק"ג אפשר לרכוש בוסטר גב ללא רצועות. לדעתי עדיף בוסטר רצועות.
זה הרבה יותר בטיחותי עבורם.
הדגם המומלץ ביותר לדעתי הוא גרקו נאוטילוס סנאגלוק. לרוב הוא לא זמין לרכישה בארץ אבל אם כן זו המלצתי.
אם לא, לדעתי צ'יקו מיי פיט עדיף על מקסי קוזי, גם בבטיחות אבל בעיקר בנוחות + הילד כבר רגיל לנקסטפיט והמעבר למייפיט יעבור חלק כי הם די דומים.
בנוסף, גרקו מוכרים גם את דגם הטרנזישיין סנאגלוק שהוא גם זול ועדיין ברמת הבטיחות הטובה ביותר לכן אם יש עניין תקציבי אז הטרנזישיין לדעתי האופציה הכי טובה שיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי ברייטקס - מרתון?
מור06/07/2022קיבלתי המלצה גם עליו.. הבן שלי שוקל 13 אז ככה שאי אפשר בוסטר גב..
יש אחות נוספת שמדי פעם גם תיסע בת 1.8.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מרתון הוא כיסא בטיחות
קובי סופר06/07/2022שלום מור,
מרתון הוא כיסא בטיחות. זה אומר שתצטרכו בהמשך לרכוש עוד בוסטר. בנוסף הוא תופס יותר מקום ברכב.
אני לא המלצתי על בוסטר גב אלא על בוסטר עם רצועות.
רשמתי שאפשר בוסטר גב מגיל 3 ומשקל 15 ק"ג אבל אני ממליץ על בוסטר עם רצועות. בוסטר כזה מתאים ממשקל 9 ק"ג. זה גם יתאים לאחות הקטנה. הדגמים שהמלצתי מתאימים עד משקל 30 ק"ג עם הרצועות כך שאפשר למשוך להרבה זמן גם עם האחות הקטנה.
לדעתי בוסטר רצועות עדיף על כיסא כמו המרתון:
זו אופציה יותר זולה
יותר פרקטית מבחינת מקום ברכב
חוסכת כסף בעתיד כי המושב יהפוך לבוסטר
זה לא שהמרתון רע, להפך, זה אחד המושבים הכי טובים שאפשר לרכוש לתינוקות/ילדים אז אם היתרונות שרשמתי לא קריטיים לכם אז כן, בהחלט אפשר ללכת גם על המרתון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגלת תאומים או מתאם לעגלת ספורטלייןנוי27/06/2022
היי, רציתי לדעת על עגלות תאומים מומלצות (לצמודים בהפרש קטן), העדפות: יציבה(שניתן לשים תיק עגגלה מלא בכל טוב), כמובן כמה שיותר קלה יחסית ליציבותה, ומתפצלת ל2 עגלות.
ראיתי על הבמפרידר אבל הבנתי שלא יציבה כלל...
יש לי עגלת ספורטליין שאני מאוד מרוצה ממנה והייתי שמחה לקנות אחת נוספת ואיכשהו לחבר ביניהן עם איזשהו מתאם אבל לא מצאתי משהו ייעודי לעגלות ספורטליין.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ לרכוש עגלה כפולה ולא 2 עגלות
קובי סופר27/06/2022שלום נוי,
אני ממליץ לרכוש עגלה כפולה ולא 2 עגלות.
הפתרון של לחבר 2 עגלות אפילו הבאמפריידר שעוד יחסית נוח לחבר הוא בסוף סיוט.
רוחב של דלת סטנדרטית הוא 75 ס"מ, לצערנו בישראל כלום לא סטנדרטי ולא פעם תתקלו בדלות, פתחים, מקומות שהפתחים הם באזור ה65-67 ס"מ.
עגלות יחיד מחוברות מגיעות לרוחב של כמעט מטר ולכן זה אומר, כל כניסה לכל פתח או דלת, צריך לפרק ל-2 עגלות, להיכנס ולחבר מחדש. זה לא פרקטי או נוח כלל. רק הבאמפריידר מציע פתרון יותר קל אבל גם שם יש מתאם שצריך כל הזמן להתכופף ולחבר או לשלוף.
אני ממליץ ללכת על עגלות כפולות ברוחב 65 ס"מ.
בשוק יש את:
ניו שהיא גם הכי זולה והיא גם קלה כך שיכולה להתאים. היא דיי ביסיק אבל לרוב זה יכול להספיק.
מאונטיין באגי דואט, יותר כבדה ויקרה והאמת שגם יותר פשוטה מהניו אבל יותר חזקה לדעתי ויותר נוחה לניוד.
בייבי ג'וגר סיטי תור לתאומים, אני פחות מחבב אותה כי היא סופר צרה לילדים.
בייבי מונסטר איזי טווין 3 או 4, ה-4 מאוד קל ופרקטי, דומה ברעיון לניו רק שבכל היבט מקבלים מוצר יותר טוב אם זה בבדים, צמיגים, גגונים יותר גדולים, קפיצים עדיפים ועוד. החיסרון זה שהמחיר יקר, עדיין זה יוצא יותר זול מלרכוש 2 באמפריידר.
לגבי ספורטליין, יש פתרון בשוק שנקרא קליקס. כמו שרשמתי, חיים קלים לא יהיו למי שיחבר 2 עגלות אז זה בעיקר לשיקולכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטיולון לגיל שנהמעין26/06/2022
שלום,
אני מחפשת המלצה לטיולון.
לא מחפשת דוקא משהו קומפקטי, להפך- לא משהו שיהיה נמוך מידי. עדיף עם ידית לכיונון המושב.
מחפשת סביב ה700₪ או אם זה משהו שנמכר בשילב אז סביב ה1000.
איך הוויפר של ספורט ליין?
או הג'קי איזי ווקר?
מון אינפיטי?
ג'ואי טוריסט?
או המלצות למשהו אחר טוב ונח?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הוייפר עונה יחסית טוב לדרישות
קובי סופר26/06/2022שלום מעין,
הוייפר עונה יחסית טוב לדרישות. הוא יחסית גבוה ונוח לניוד. הקיפול סביר, הוא טיפה כבד בהשוואה לטיולונים אחרים אבל זה בגלל מנגנון שינוי המצבים שהוא מכני ולא עם שרוך. גם המון עם מנגנון ומשקל זהים. המון יותר נמוך, יותר נוח לקיפול אבל יותר מסורבל בפתיחה, עם גגון יותר קטן ופחות נוח לניוד לדעתי לכן אני חושב שהוייפר טוב יותר לדרישות.
הטוריסט לדעתי פחות מוצלח וגם הג'קי לדעתי לא הכי נוח בניוד בהשוואה לוייפר.
אני לא יודע אם סייבקס איזי S פלוס נמכר בשילב, הוא טיפה מעל 1000 ש"ח אבל לדעתי עוד יותר נוח לניוד מהוייפר וגם יותר גבוה. מנגנון המצבים עם שרוך.
לדעתי עדיף מנגנון מכני כי זה מנגנון יותר נוח לתפעול וגם יותר אמין, מצד שני השרוך מוריד משקל ואפשר לעצור בכל שלב של מצב וזה לא מוגבל ל-3 או 4 שלבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינגליזינה אלקטה מול טייגרטלי26/06/2022
מתלבטים מאד בין הדגם החדש, של אינגליזינה - אלקטה לבייביבוס טייגר.
לצערי שתייהן יחסית. חדשות וקשה למצוא עלייהן המלצות אן דיס
אשמח לתובנות בעניין…* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים: בייבי בוס טייגר מול אינגלזינה אלקטה
קובי סופר26/06/2022שלום טלי,
לדעתי שלחת לי הודעת מייל אז אני מגיב כאן לטובת כלל הגולשים.
אם יהיו שאלות נוספות תוכלי לשאול כאן או במייל, היכן שנוח.
הבדלים: בייבי בוס טייגר מול אינגלזינה אלקטה
ראשית, גילוי נאות, אני המשווק של בייבי בוס בישראל.
שנית, בייבי בוס אינה חדשה כלל, דגם הטייגר משווק בישראל משנת 2019, כבר קרובים ל-5 שנים של שיווק הדגם (שעבר שדרוג ב-2020 ונקרא טייגר 2).
האלקטה חדשה גם ברמה העולמית, משווקת כמעט כשנה.
אמבטיה: כאן לדעתי האמבטיה של האלקטה עדיפה, היא יותר גדולה ולכן זה יתרון במרווח הפנים ואפשר לגרור שימוש איתה גם אחרי חצי שנה. מצד שני היא יותר כבדה, תופסת יותר מקום ברכב ובשני המקרים האמבטיות לא מתקפלות בגמר השימוש אז היא תתפוס טיפה יותר מקום באחסנה.
טיולון: בשני המקרים מקבלים טיולון מעולה יצוק מפלסטיק. באינגלזינה יש 4 מצבים לעומת 3 בטייגר. בשני המקרים הטיולון דו כיווני וניתן לקפל יחד איתו, כאשר הטיולון פונה לכיוון ההורה, לדעתי את הטייגר יותר קל לקפל.
הגגון בטייגר טיפה יותר גדול.
אחד השינויים שהוספנו בטייגר 2 לעומת ה-1 היו כנפיים לאורך מושב הטיולון, הסיבה: קיבלנו מעט תלונות שהמושב רחב מדי ותינוקת נוטים לצד, זה קורה כשהם עייפים במצב ישיבה או, בגילאים צעירים שהם לא חזקים מספיק להחזיק עצמם לאורך זמן. הכנפיים יוצרות תמיכה, בעיקר באזור הכתפיים ומונעות נטייה הצידה. מדוע אני רושם זאת? מכיוון שבאלקטה יש מושב מאוד רחב אבל ללא כנפיים.
שלדה: כאן אני חושב שהיתרון של הטייגר עצום.
מבחינת משקל עם טיולון הטייגר שוקלת: 8.9 ק"ג לועמת 8 באלקטה.
היתרונות של הטייגר הם בידית מתארכת שאין באלקטה, זה יתרון עצום לדעתי מ-2 סיבות:
1. כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו, באלקטה המושב יחצה את קו ידית האחיזה. זה אומר שהוא יהיה באזור הברכיים של מי שדוחף את העגלה (תלוי בגובה ההורה), בנוסף לא יהיה ניתן לתלות כלום על הידית כי כל מה שנתלה יפגע במושב ועלול לפגוע בתינוק. אם יהיה אח נוסף בהפרש קטן, יהיה מאוד לא נוח לחבר טרמפיסט. אם בכלל כי כדי לחבר טרמפיסט צריך שהגדול יוכל להחזיק בידית, באלקטה אני לא רואה דרך פרקטית לעשות זאת.
2. עליה וירידה ממדרכות גבוהות, פעולה שעושים המון במהלך היום. כאשר יש ידית מתארכת הידית משמשת כמנוף ואז לא צריך להפעיל מאמץ להרים את העגלה על הגלגלים האחוריים שהקדמיים באוויר. כאשר אין ידית מתארכת צריך להפעיל הרבה יותר כוח שגם שוחק יותר מהר את העגלה.
בניוד הטייגר עדיפה בהרבה לדעתי בזכות גלגלים יותר גדולים, קפיצים עדיפים ומבנה של שלדה אחודה, האלקטה היא סוג של שלדת מטריה, זה גורם לעגלה להרגיש מעט רופפת ולכן כל פנייה תצריך יותר מאמץ. אני ממליץ תמיד לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה ולהתנייד איתן בחנות ומחוצה לה, כך אפשר יהיה להרגיש את ההבדלים.
לגבי המלצות לטייגר לפחות, אפשר להיכנס לעמוד האינסטגרם שלנו, יש שם סטוריז ואחד מהם הוא לקוחות ממליצים, אני משתדל לאגד שם חלק מההמלצות. בנוסף אפשר לראות את רובן בגוגל כאשר רושמים בייבי בוס מוצרי תינוקות, יש דירוג של לקוחות בגוגל.
לי אישית אין ספק שהעגלות שפיתחתי הן הטובות בעולם ואין אף עגלה שמשלבת בין נוחות הורה, נוחות ניוד ונוחות לתינוק באופן טוב. הקהל שרוכש כיום הכי הרבה עגלות בייבי בוס (וזה בכמויות של מאות בכל חודש) הוא הקהל החרדי, הקהל הזה פחות ברשתות ולכן יש מעט חוות דעת. מצד שני הכמויות מעידות על טיב המוצר מכיוון שזהו קהל שרוכש בהמלצה ישירה (פה לאוזן) של משתמשים.
מצד שני, אני לא רוצה שלק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני לא רוצה שלקוחות ירכשו את המוצר מבלי לבדוק
קובי סופר26/06/2022מצד שני, אני לא רוצה שלקוחות ירכשו את המוצר מבלי לבדוק ולהתנסות כדי לדעת מה מקבלים. המטרה שלנו היא 100% לקוחות מרוצים אז אם יש לקוח
שפחות מתחבר למוצר אני מעדיף שלא ירכוש.
לסיום: בבייבי בוס מקבלים 5 שנות אחריות מלאות, לדעתי באינגלזינה זה שנתיים. אני גם חושב שאנחנו מעניקים את השירות לאחר הרכישה הכי טוב שיש בתחום העגלות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות בין עגלת סייבקס מיוס 3 לפריאם 4הודיה יחזקאלי25/06/2022
שלום אני מתלבטת בין עגלת מיוס 3 לפריאם 4. גם אם כדאי וזה בסדר לקנות יבוא מקביל (רוצה שלדת רוז גולד) וגם מי מבחינת נסיעה ונשיאה בעלת יתרונות? איך כדאי להחליט מי מבינהם? על מה לשים דגש?
הן שונות לחלוטין אחת מהשנייה
קובי סופר26/06/2022שלום הודיה,
הן שונות לחלוטין אחת מהשנייה!
למרות מראה דומה הן שונות בתכלית.
הפריאם תהיה לדעתי הרבה יותר נוחה לתינוק כי היא מרווחת יותר, בנוסף הגב שלה לא מרשת, היא יותר גבוהה ואחד היתרונות הכי חשובים שלה, היא הרבה יותר נוחה לניוד ודחיפת העגלה בזכות גלגלים גדולים יותר. עליה וירידה ממדרכות גבוהות תעשה יותר בקלות בזכות ידית מתארכת.
מצד שני היא תהיה הרבה פחות נוחה להורה בהיבט הפרקטי, היא משמעותית יותר כבדה מהמיוס ושוקלת כמעט 4 ק"ג יותר, זה משקל שחייבים להיות סגורים שיכולים להתמודד איתו באופן יומיומי, לא פעם נתקלתי בהורים שקנו עגלה כבדה מבלי להיות מודעים להשלכות ומהר מאוד קנו טיולון פשוט, בסוף יוצא שהתינוק מוסע בטיולון זול במקום בעגלה יקרה.
בנוסף הקיפול שלה יותר מסורבל, בעיקר שרוצים לקפל יחד עם הטיולון ולסיום, היא הרבה יותר גדולה, זה ישפיע גם בניוד היומיומי במקומות צרים וצפופים, כניסה למעליות וכו'. זה ישיפע גם לאחר קיפול, היא תתפוס הרבה יותר מקום ברכב לאחר הקיפול.
לסיכום, אני חושב שמי שבוחר סייבקס בוחר זאת בשל מראה העגלה, יחסי הציבור וכו'. לדעתי משאלתך נובע שעוד לא התנסית פיזית עם הדגמים וחבל, אני תמיד ממליץ טרם הרכישה לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג בעגלות, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לנסות לתפעל, לקפל, להרים ולבדוק באוטו, כך מקבלים מדד כלשהו לגבי הנוחות שלכם.
לגבי נוחות התינוק, זה כבר תלוי בגודל העגלה, סוג המושב וכו'.
לגבי יבוא מקביל, כמו בכל תחום שיש יבוא מקביל (רכבים, מוצרי חשמל וכו'), היבואן המקביל מחויב לתת אחריות לכן גם בעגלות יש אחריות מלאה. אני אישית שמח שיש יבוא מקביל כי זה עוזר להוריד את המחירים הגבוהים שחלק מהיבואנים דורשים למוצר.
לכן לא הייתי חושש מלרכוש ביבוא מקביל, אני יודע שמעל לשנתיים יש יבוא מקביל, עד היום לא נתקלתי בתלונות על שירות בעייתי. בסופו של דבר, ההמלצה שלי לרכוש מה שזול יותר. אם הפער בין יבוא מקביל ליבוא רשמי קטן, אז באמת שווה לשקול לרכוש יבוא רשמי.
מה שכן, אני חייב לציין שהיבואנים הרשמיים לא יטפלו במוצר לעולם. לדעתי רק עושים לעצמם שם רע!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסא בטיחות התלבטותליהיא23/06/2022
היי קובי מה שלומך ?
אני מעוניינת לרכוש כיסא בטיחות לרכב מגיל לידה (בני כבר שלושה חודשים)
ההתלבטות היא בין כיסא הבטיחות של סייבקס Sirona M לבין הכיסא של ברייטקס בולוורד קליק טייט
לבכור שלי יש את הכיסא של קליק טייט אך הוא נרכש עבורו בגיל גדול יותר
האם הכיסא של סירונה עבר מבחני ריסוק ? לא שמעתי על הכיסא הזה עד כה
ולא מכירה מישהו בסביבתי שרכש אותו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל הכיסאות עברו מבחני ריסוק
קובי סופר23/06/2022שלום ליהיא,
כל הכיסאות עברו מבחני ריסוק.
השאלה מדוע ללכת על הלא מוכר כשיש לכם ניסיון עם הבולווארד.
לדעתי הוא עדיין הכיסא המומלץ ביותר ובטיחותית מקבל את הדירוגים הטובים ביותר, גם מעל לסירונה. בנוסף ככל שידוע לי הוא זול יותר. אי לכך אני אמליץ על הבולווארד מבין השניים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לכיסא שני לרכב נוסףמעיין21/06/2022
שלום רב
אני מעוניינת לרכוש כיסא נוסף לרכב השני שלנו.
מאוד חשוב לי שהכיסא יהיה בטיחותי ומומלץ אך במחיר נמוך יחסית עד כמה שאפשר. הנסיעות ברכב השני הן מועטות אך עדיין חשובה הבטיחות.
אודה להמלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההמלצה שלי קוסקו סנרה
קובי סופר21/06/2022שלום מעיין,
ההמלצה שלי קוסקו סנרה. בטיחותית הוא כמעט ברמה הגבוהה ביותר שיש. מבחינת מחיר הוא זול מאוד, מחיר של כיסא סיני.
החיסרון שהוא מאוד בסיסי ולא הכי נוח ומפנק. לנסיעות קצרות זה מספיק. אני מכיר לא מעט שזה הכיסא הראשי שלהם והם מרוצים. אם רוצים לעלות במחיר יש דגמים יותר מפנקים אבל המחירים כמעט כפולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוסקו סנרה - האם מדובר בקוסקו סנרה נקסט?
מעיין22/06/2022קובי תודה רבה!!
האם מדובר בקוסקו סנרה נקסט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוסקו סנרה - האם מדובר בקוסקו סנרה נקסט?
מעיין22/06/2022קובי תודה רבה!!
האם מדובר בקוסקו סנרה נקסט?
אני לא מוצאת חנות שיש לה מלאי למוצר.
מה הכיסא הבא המומלץ בקריטריונים הנ"ל בבקשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסא שני לרכב- המשך
מעיין05/07/2022קובי שלום רב,
אשמח למענה בנושא.
אני לא מוצאת מלאי לקוסקו סנרה. מה הדגם הבא במחירים הנ"ל שמומלץ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכן סנרה/סנרה נקסט זה אותו המוצר
קובי סופר05/07/2022שלום מעיין,
אכן סנרה/סנרה נקסט זה אותו המוצר.
אם אני לא טועה הוא נמכר ברשת בייבי סטאר.
אם לא הוא אז דגמי אוונפלו סונס או טריביוט די דומים לו. הם בדרך כלל יותר יקרים ובטיחותית הסנרה מדורג מעליהם בדירוג מעט טוב יותר לכן אני ממליץ על הסנרה קודם. אם אין אז סונס יותר יקר אבל גם יותר מרופד ונוח לתינוקות גם ביחס לסנרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך :)
מעיין07/07/2022קובי,
שוב תודה.
התלבטות אחרונה בבקשה
דעתך לגביי גרקו אקטנד2פיט וברייטקס אליגנס.
אחד מהשניים עדיפים על אלו שהמלצת?
סליחה אני פשוט ממש מבולבלת מההמלצות בחנויות וסומכת על המלצתך.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שניהם מצוינים
קובי סופר07/07/2022שלום מעיין,
שניהם מצוינים, לא הטופ אלא בדרגה שמתחת.
לכן זו שאלת תקציב. אם החלטתם ללכת על כיסאות בטיחות ולא בוסטר רצועות, אם התקציב מאפשר אז הייתי ממליץ על המרתון.
אם נשאר בטווח המחירים הנמוכים יותר אז גם האקסטנד וגם האליגנס די באותה הרמה אבל אני חושב שהגרקו יותר נוח לתפעול וגם יותר עדכני לכן מבינהם אני ממליץ על הגרקו יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי שרשמת שאתה לא בעד כיסאות משולבים בוסטר
מעיין07/07/2022תודה ענקית!
ראיתי שרשמת שאתה לט בעד כיסאות משולבים בוסטר (האמת שלא שמתי לב לתאריך) והגרקו הופך אחכ לבוסטר.
כרגע הילד שלי בן שנה וחצי אז עדיין רוצה וצריכה כיסא.
שוב תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הגרקו דווקא לא הופך לבוסטר
קובי סופר07/07/2022שלום מעיין,
האקסטד טו פיט הוא נטו כיסא עד 30 ק"ג.
כמוכן, אכן אני פחות ממליץ על כיסאות משולבים בוסטר.
אבל בבוסטר עם רצועות זה לא אותו הסיפור, לבוסטר רצועות יש מבנה אחר ולדעתי הם יותר בטיחותיים מכיסאות משולבים לכן אני כן ממליץ על בוסטר רצועות.
לגיל שנה וחצי אפשר ללכת על 2 האפשרויות בוסטר רצועות או כיסא.
בכיסא בטיחות כמו אקסטנד טו פיט או אחד הברייטקסים לדעתי יהיה יותר נוח לתינוק לתינוק בגיל שנה וחצי, ככל שהתינוק יגדל כבר לא יהיו הבדלי נוחות, בעיקר מגיל 1.8-2 שנים. מבחינת בטיחות כבר צריך לרדת לרזולוציות של אלו דגמים אבל מניח שהבנת מה ההמלצות שלי בכל סגמנט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט! תודה רבה!!
מעיין08/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)